|
|
#4531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wspólnej część VI
Cytat:
![]() Ja jestem ciekawa jak ten związek długo potrwa
|
|
|
|
|
#4532 |
|
Zadomowienie
|
A oni nie wynajmuja tego domu?
|
#4533 | |
|
hayat güzeldir ₊⋆ ☽
|
Cytat:
No mój się na przykład nie śmiał z tekstu, tylko z bełkotu Rafała, no i co w związku z tym? ![]() A tekst może być zabawny tylko dlatego, że taka postać jak Rafał go wypowiedziała, co by się nikt nie spodziewał, więc trochę luzu. ![]() W każdym razie jestem ciekawa co dalej z tego wyniknie, jak się wątek skończy.
|
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pamiętam już dokładnie jak to było, ale na bank wiem, że baran (chodzi mi o jego fryz
)Rafał mieszkał z mamuśka w mieszkaniu |
|
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie z jednej strony żal Mopmana ale z drugiej to przecież on zdradził jako pierwszy.
|
|
|
|
#4536 | |
|
Fuck google, ask me!
|
Cytat:
|
|
#4537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4538 |
|
Fuck google, ask me!
|
http://m.superseriale.se.pl/kulisy-s...es_278915.html
Znalazłam w google, jeśli chcecie sobie odświeżyć
|
#4539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jednak dobrze coś tam zapamiętałam ![]()
|
|
|
|
|
#4540 | |
|
Fuck google, ask me!
|
Cytat:
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4542 |
|
404 Not Found
|
Też o tym pamiętałam, tylko ja myślałam że to było z rok temu.
|
|
|
|
#4543 |
|
Fuck google, ask me!
|
Też brawo
ja oczywiście oglądałam i nie pamiętam Leci czas
|
#4544 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Btw. mina Agi po tekście o zmarchach była nieziemska Chyba nie spodziewała się obelgi, tylko smutnego Rafała.
|
||
|
|
|
#4545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do tekstu o zmarszczkach wyszło perfekt jak dla mnie, idealnie dopasowane do sytuacjijak juz ktos wspomniał w nerwach rózne rzeczy sie mówi i w tej sytuacji Rafcio dał upust a ze ktoś sie smiał no cóz to tylko film i akurat sytuacja i to ze Rafcio wyskoczył -wysżło prze zabawnie |
|
|
|
|
#4546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli tak, to gratuluje i podziwiam opanowania i nie odzywania sie na przyklad, bo tak, to zachowanie to nie ma moze klasy, ale jest po prostu ludzkie, bo babka go bezczelnie oklamuje, szlaja sie juz za przeproszeniem i jeszcze wraca do domu jaka zmeczona, to co normalny czlowiek pomysli, nabzykala sie to i zmeczona, fuj i powiedzial to co pomyslal w tym momencie, bo zmarchy jednak ma, a Darek mniej ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
||
|
|
|
#4547 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Oglądam czasem Na Wspólnej, ale nie śledze jakos szczególnie. Mam do was pytanie, mysle, ze mi pomożecie Ta blondynka Olka ma wśród najbliższych znajomych na studiach takiego jednego kolegę - nie wiem jak ma na imię, a chce się dowiedzieć, bo mnie to intryguje (sama nie wiem czemu )Chodzi mi o tego kolesia , który był jednym z tej dwójki z którymi 'dla żartu' umówiła się Klaudia, zanim jeszcze było wiadomo że jest less. Ta scena, co czekali na nią w jednym miejscu z kwiatami, może kojarzycie ![]() Możecie mi podac serialowe imie jednego i drugiego, ja już sobie wyszukam o którego mi chodzi
|
|
|
|
#4548 |
|
Zakorzenienie
|
ja niestety nie pamietam ich imion, tez musialabym w necie szukac, wiem tylko, ze jeden to prawdziwy syn tego aktora co gra Romana Hoffera
i w koncu byla scena ze zmarchami ale ja juz nie moge patrzec na Agnieszke od wczoraj, no jak ładnie kłamała Darkowi, ze sama powiedziala, bo nie umie kłamać ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- to samo robia co w serialu o lekarzach, ze jak lekarz gdzies prywatnie to i wypadek zaraz jakiś, jak Kamil ratował faceta i tez slabo to wyszlo, bo byla krew, a w drugim ujęciu juz nie
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
Co za filozofia poszukać w necie nazwisk aktorów? Parę sekund i już wiem
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
Silloe brawo
a ja nawet nie wiedzialam ze ''gra'' w serialu syn Waldemara![]() weszlam na playera ale listy wszystkich odcinkow nie widze , moze ktos podac linka bezposredniego zebym ja widziala? |
|
|
|
#4551 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://player.pl/seriale-online/na-w...E08,62912.html tu masz akurat 8 odcinek, poniżej masz całą listę Miłego oglądania |
|
|
|
|
#4552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powinien działać, u mnie są wszystkie.
|
|
|
#4553 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki Chodziło mi o Igora Obłozę Ma cos w sobie ![]() Jak się nie ogląda regularnie serialu i nie zna się nawet imion serialowych, to nie jest łatwo i szybko kogoś wyszukać wśród dziesiątki aktorów grających w tasiemcu ![]() Nie wiedziałam , że to syn Romana, ale teraz widze podobieństwo ![]() Aktor grający Romana jest swietny, w Miodowych latach pokazał klasę
|
|
|
|
|
#4554 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=groszek75;64946301]a Ty w ogole kiedyś bylaś w takiej sytuacji???
No głupie pytanie - jestem człowiekiem i mam do czynienia z ludźmi (aczkolwiek chyba z jakiegoś innego kosmosu, bo taki tekst nadal mi się w głowie nie mieści; jakby mi ktoś w pracy takim zasunął, to by się musiał liczyć z poważnymi konsekwencjami, ze zwolnieniem włącznie). Po prostu nie podoba mi się zastosowanie mechanizmu "chcesz obrazić kobietę, uderz w jej wygląd". I tak, będę się upierać, że media bardzo mocno wpływają na kreowanie czy utrwalanie norm zachowań społecznych. |
|
|
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
wg mnie sa odzwierciedleniem tego co sie na swiecie dzieje
i tak w łagodnej formie... w normlanym swiecie juz widze jak maz , facet wali niezlymi epitetami do zony i odwrotnie,malo kto nie obraza sie i nie bluzga... ( nie pochwalam ale stwierdzam fakty)dzieki dziewczyny za linki- teraz widze juz wszystkie odcinki, tylko za granica mieszkam i tak nie mam mozliwosci jak obejrzec bo zablokowali dla nas to... |
|
|
|
#4556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]() nie twierdze, ze to fajnie takie sobie epitety walić, ale kurcze emocje idą góra i pewnie sie potem żałuje tych słow, ale akurat tutaj Agnieszka dobrze dostała popalić, tylko Rafał mogl nie zniżać sie do jej poziomu i tyle ![]() a jeżli ktoś dorosły oglądajacy serialik wynosi z tego, ze tak samo bedzie sie zachowywał, to chyba cos nie tak z nim.... ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- [/COLOR]wczoraj padłam, jak Kamil , który naprawdę ma na imię Kazimierz musiał walnąć tekst co to za imię Kazik Honorata w ogóle nie umie krzyczeć , parodia z tego wychodzi zawsze bosz te miny Darka jak gada do Agnieszki, czoło marszczy, bo musi jakoś tak dziwnie patrzeć , no nie moge na niego patrzeć i na nia juz
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2016-09-07 o 10:28 |
||
|
|
|
#4557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak i jeszcze jape ma zawsze otwartą |
|
|
|
|
#4558 |
|
Zadomowienie
|
Biedna Ola, znowu ją chłopak zdradza z nauczycielką
|
|
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
Błażej Oli powiedzial, ta go wyśmiala i pomyśli chłopak, ze ma jej błogosławieństwo , bosz co za wątek
|
|
|
#4560 |
|
Raczkowanie
|
Nie wyśmiała, tylko pomyślała że żartuje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.