![]() |
#4531 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wspólnej część VI
Cytat:
![]() Ja jestem ciekawa jak ten związek długo potrwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zadomowienie
|
A oni nie wynajmuja tego domu?
#4533 | |
hayat güzeldir ₊⋆ ☽
|
Cytat:
No mój się na przykład nie śmiał z tekstu, tylko z bełkotu Rafała, no i co w związku z tym? ![]() A tekst może być zabawny tylko dlatego, że taka postać jak Rafał go wypowiedziała, co by się nikt nie spodziewał, więc trochę luzu. ![]() W każdym razie jestem ciekawa co dalej z tego wyniknie, jak się wątek skończy.
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
Nie pamiętam już dokładnie jak to było, ale na bank wiem, że baran (chodzi mi o jego fryz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
Mnie z jednej strony żal Mopmana ale z drugiej to przecież on zdradził jako pierwszy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | |
Fuck google, ask me!
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Fuck google, ask me!
|
http://m.superseriale.se.pl/kulisy-s...es_278915.html
Znalazłam w google, jeśli chcecie sobie odświeżyć ![]()
#4539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jednak dobrze coś tam zapamiętałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | |
Fuck google, ask me!
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4541 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
404 Not Found
|
Też o tym pamiętałam, tylko ja myślałam że to było z rok temu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Fuck google, ask me!
|
Też brawo
![]() ![]() Leci czas ![]()
#4544 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Btw. mina Agi po tekście o zmarchach była nieziemska ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do tekstu o zmarszczkach ![]() jak juz ktos wspomniał w nerwach rózne rzeczy sie mówi i w tej sytuacji Rafcio dał upust a ze ktoś sie smiał no cóz to tylko film i akurat sytuacja i to ze Rafcio wyskoczył -wysżło prze zabawnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli tak, to gratuluje i podziwiam opanowania i nie odzywania sie na przyklad, bo tak, to zachowanie to nie ma moze klasy, ale jest po prostu ludzkie, bo babka go bezczelnie oklamuje, szlaja sie juz za przeproszeniem i jeszcze wraca do domu jaka zmeczona, to co normalny czlowiek pomysli, nabzykala sie to i zmeczona, fuj i powiedzial to co pomyslal w tym momencie, bo zmarchy jednak ma, a Darek mniej ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Oglądam czasem Na Wspólnej, ale nie śledze jakos szczególnie. Mam do was pytanie, mysle, ze mi pomożecie Ta blondynka Olka ma wśród najbliższych znajomych na studiach takiego jednego kolegę - nie wiem jak ma na imię, a chce się dowiedzieć, bo mnie to intryguje (sama nie wiem czemu ![]() Chodzi mi o tego kolesia , który był jednym z tej dwójki z którymi 'dla żartu' umówiła się Klaudia, zanim jeszcze było wiadomo że jest less. Ta scena, co czekali na nią w jednym miejscu z kwiatami, może kojarzycie ![]() Możecie mi podac serialowe imie jednego i drugiego, ja już sobie wyszukam o którego mi chodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
ja niestety nie pamietam ich imion, tez musialabym w necie szukac, wiem tylko, ze jeden to prawdziwy syn tego aktora co gra Romana Hoffera
i w koncu byla scena ze zmarchami ![]() ale ja juz nie moge patrzec na Agnieszke od wczoraj, no jak ładnie kłamała Darkowi, ze sama powiedziala, bo nie umie kłamać ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- to samo robia co w serialu o lekarzach, ze jak lekarz gdzies prywatnie to i wypadek zaraz jakiś, jak Kamil ratował faceta i tez slabo to wyszlo, bo byla krew, a w drugim ujęciu juz nie ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
Co za filozofia poszukać w necie nazwisk aktorów? Parę sekund i już wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
Silloe brawo
![]() ![]() weszlam na playera ale listy wszystkich odcinkow nie widze , moze ktos podac linka bezposredniego zebym ja widziala? |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://player.pl/seriale-online/na-w...E08,62912.html tu masz akurat 8 odcinek, poniżej masz całą listę Miłego oglądania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powinien działać, u mnie są wszystkie.
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki ![]() Chodziło mi o Igora Obłozę ![]() Ma cos w sobie ![]() Jak się nie ogląda regularnie serialu i nie zna się nawet imion serialowych, to nie jest łatwo i szybko kogoś wyszukać wśród dziesiątki aktorów grających w tasiemcu ![]() Nie wiedziałam , że to syn Romana, ale teraz widze podobieństwo ![]() Aktor grający Romana jest swietny, w Miodowych latach pokazał klasę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=groszek75;64946301]a Ty w ogole kiedyś bylaś w takiej sytuacji???
No głupie pytanie - jestem człowiekiem i mam do czynienia z ludźmi (aczkolwiek chyba z jakiegoś innego kosmosu, bo taki tekst nadal mi się w głowie nie mieści; jakby mi ktoś w pracy takim zasunął, to by się musiał liczyć z poważnymi konsekwencjami, ze zwolnieniem włącznie). Po prostu nie podoba mi się zastosowanie mechanizmu "chcesz obrazić kobietę, uderz w jej wygląd". I tak, będę się upierać, że media bardzo mocno wpływają na kreowanie czy utrwalanie norm zachowań społecznych. |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
wg mnie sa odzwierciedleniem tego co sie na swiecie dzieje
![]() dzieki dziewczyny za linki- teraz widze juz wszystkie odcinki, tylko za granica mieszkam i tak nie mam mozliwosci jak obejrzec bo zablokowali dla nas to... |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]() nie twierdze, ze to fajnie takie sobie epitety walić, ale kurcze emocje idą góra i pewnie sie potem żałuje tych słow, ale akurat tutaj Agnieszka dobrze dostała popalić, tylko Rafał mogl nie zniżać sie do jej poziomu i tyle ![]() a jeżli ktoś dorosły oglądajacy serialik wynosi z tego, ze tak samo bedzie sie zachowywał, to chyba cos nie tak z nim.... ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- [/COLOR]wczoraj padłam, jak Kamil , który naprawdę ma na imię Kazimierz musiał walnąć tekst co to za imię Kazik ![]() Honorata w ogóle nie umie krzyczeć , parodia z tego wychodzi zawsze ![]() bosz te miny Darka jak gada do Agnieszki, czoło marszczy, bo musi jakoś tak dziwnie patrzeć , no nie moge na niego patrzeć i na nia juz ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2016-09-07 o 09:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak i jeszcze jape ma zawsze otwartą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Zadomowienie
|
Biedna Ola, znowu ją chłopak zdradza z nauczycielką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
Błażej Oli powiedzial, ta go wyśmiala i pomyśli chłopak, ze ma jej błogosławieństwo , bosz co za wątek
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Raczkowanie
|
Nie wyśmiała, tylko pomyślała że żartuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.