Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X2013 czXI - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytułkolejnego wątku
Mamusie wrześniowo-październikowe 2013 0 0%
Mama bardzo kocha mnie, daje buziaki całe dnie 2 6,90%
Była wiosna, przyjdzie lato, coraz większy jestem tato! 4 13,79%
Stoję, siadam lub raczkuję i na zloty podróżuję 10 34,48%
Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo 10 34,48%
Nowych rzeczy się uczymy, w nocy grzecznie sobie śpimy 0 0%
Dzień Mamy Minął, teraz Dzień Ojca, a my kochamy naszego brzdąca 3 10,34%
Głosujący: 29. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-18, 09:09   #4531
teacherka
Zakorzenienie

Dot.: Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X201

Bajeczko współczuję zajścia na parkingu...

Madziuchna, a prywatnie rehabilitacja? Chociaż na jakiś czas, a potem wrócicie na refundowaną... szkoda czasu, można by już działać
Odnośnie obiadków to Zuzka w sumie "codziennie" dostaje mięsny/rybny (ryba też mięso). A że zjada coś tylko od świeta...
A co do chusteczek, to mi każde po jakimś czasie smierdzą jak ku.pa i muszę zmieniać, bo na sam zapach robi mi isę niedobrze.

Agusiamaskota, powodzenia na egzaminie!

Misia, gratuluję zakupu Strasznie drogie te pampersy tak na co dzień.

Amelko, dojechli kurierzy?

Laryskoo, fajny wózio, choć trójkołowy dla mnie nieeeeeeeeee. No i cena... Brawo za rowerek!

Nephelim, zdrówka!

Kaśka, przeceny się zaczęły w H&M? My teraz nosimy Cartersowe ze zbiorowych zamówień cuuuudne body!

Badzia, gratulacje za ząbka!

Dodinha, w temacie ząbków to chyba wszystko jest możliwe. Zuzce najpierw wyszły dolne jedynki, potem górne dwójki (choć myślałam, że to trójki, bo taaaak szeroko. Ale te górne jedynki są takie szerokie, że to tak wygląda). I chodził (nooo, pełzał) taki wampirek, teraz ma jeszcze jedną jedynkę górną wyrośniętą, a druga się przebiła na dniach i jeszcze niezła szczerba jest.

Poziomkowa, ale musiało być Wam fajnie nad tym morzem zazdroszczę !

Rusałko, kciuki za neurologa i zdrówka

Natala, zdrówka dla Marysi Bidulka, ja jak byłam mała to też chorowałam co miesiąc...

Anutka, brawo dla Kubulka

Monia, słodka Natalka Zuzka aż rechocze ze szczęścia na widok cycusia

Zdrówka dla wszystkich chorowitków!
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 09:09   #4532
Madziuchna27
Zakorzenienie

Dot.: Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X201

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
hej

doczekałam się wczoraj kurierów, pierwszy przybył z smoczkami i blokadami,a ja tak czekałam na spacerówkę, którą uwaga dotarła dopiero o 19:40
spacerówka spoko ,zwrotna i dobrze się prowadzi, super mieści się w bagażniku i zajmuje mało miejsca, jedyny minus to kolor ,nie mogę się przyzwyczaić bo myślałam że czerwony a tu taki wpadający w róż, malinowy ;/
może sprzedam ,może zostawię ,muszę zobaczyć jak na spacerze będzie wyglądać

i już widzę pierwszy plus małej składanej spacerówki,Michaś mi marudził,wyjęłam z szafy ,na balkon i Mały zasnął,śpi na świeżym powietrzu a ja wizażuje :P
daj jeszcze raz linka, bo wcześniej nie popatrzyłam

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 09:10   #4533
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość

U nas też noc koszmarna Po wczorajszym godzinnym wyciu, gdy kładłam się spać ok. północy Julian znów zaczął się drzeć (sorki, ale inaczej tego nie mogę nazwać ). Szłam na paluszkach, ale i tak się rozbudził, zaczął tak płakać, że nie potrafiłam go uspokoić. Oczy zamknięte, nie dał się jakby dobudzić. A mi serce waliło ze strachu, bo nie wiedziałam, co mu jest Trzykrotnie próbowałam go odłożyć, jak zasnął, ale zaraz był ryk, w efekcie spał ze mną znów Zasnął o 1, potem pobudka 4.30, potem przed 6 i wstaliśmy po 7...

A dziś randka z Gorgulkiem i Tassią!
taki jakby płytki sen ma, skoro na paluszkach chodzisz a i tak się rozbudza
ale wiesz co, u nas też był taki etap. jeszcze jak byłam u tż, to Ola spała w sypialni, a ja już resztę wieczoru tam nie wchodziłam, urzędowałam w innych pomieszczeniach i rzeczywiście jak chciałam kłaść się spać to też na paluszkach bo każdy jeden szelest czy skrzypnięcie podłogi czy łóżka doprowadzało do tego że Ola zaczynała się kręcić w łóżeczku a jak wiadomo do dobrego to nie prowadzi, ale no nie było takich sytuacji żeby aż tak płakała
teraz u rodziców mamy razem pokój iii tutaj wieczorami przeglądam neta, czytam Was czy piszę na klawiaturze (czasem to stukanie jej przeszkadza, ale ostatnio chyba już mniej) i chyba przyzwyczaiła się, bo tutaj więcej ludzi, od 21;00 jeszcze nie ma idealnej ciszy, to rodzice chodzą po mieszkaniu, to telewizor w salonie chodzi, albo mój brat też w swoim pokoju ogląda i idealnej ciszy nie ma i może to o to chodzi
teraz jakby Ola się przyzwyczaila do tego że nie jest idealnie cicho

udanego spotkania dziewczyny
Stary 2014-06-18, 09:10   #4534
Isabell12
Zadomowienie

hej, hej cześć mamusie

wpadłam się tylko przywitać, od początku tygodnia jesteśmy u mamy z dziećmi starszak nie poszedł do szkoły poniedziałek wtorek i dziś a jutro i piątek wolne mają więc luz., nie mam tam dostępu do kompa. Dzisiaj wpadłam do siebie podlać kwiaty, zabrać jakieś odświętne ubrania i zaglądam tutaj bo brakuje mi Was.
Remont u mamy trwa ,sprzątanie, szorowanie, malowanie na całego, tż układa mamie glazurę w pralni , więc jest co robić, dobrze że jutro wypada święto to trochę odsapniemy, ale przypuszczam że do końca tygodnia będziemy jeszcze pracować na pełnych obrotach .
Piotruś marudzi na całego, u rodziców jest mi trochę lżej bo zawsze to kilka osób jest chętnych żeby się nim trochę zająć a nie ja sama, ale nocki koszmarne. i i pobudki i znowu Zastanawiam się ile jeszcze będą wychodziły mu te zęby, dziąsła spuchnięte a zębów nie widać, wykańcza mnie to kompletnie.
Jak zaglądałam w ubiegłym tygodniu to dodi chyba miała w tym tyg. wracać do pracy, a dziec jej dawał takie koncerty nocne, Dodi jak sobie radzisz? acha i zastanawiałam się gdzie się podziewały loola, i anutka - może już wróciły, przepraszam ale nawet was nie poczytam bo wracam za chwilkę do mamy to jakieś 20 km. I myślałam o logoasi i misi jak tam się czują (u mnie gorąco więc jak u was dziewczyny tak samo to oszczędzajcie się ) i wogóle o Was wszystkich myślałam co tam słychać.
Dziś zabieram ładowarkę do telefonu, bo w niedzielę zapomniałam i tel. mi padł i nawet nie mogłam poczytać wątku, ale postaram sie wieczorem jak nie zabraknie mi sił zajrzeć do was, nie nie napiszę bo z tel nie mogę się zalogować.
Pozdrawiam Was serdecznie, ściskam mocno i zostawiam moc buziaków dla naszych wątkowych dzieciaczków , uciekam żeby nie ugotować się w aucie podczas drogi bo już konkretnie przypieka

Edytowane przez Isabell12
Czas edycji: 2014-06-18 o 09:12
Isabell12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 09:11   #4535
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Pisałam Wam, że mój małż jest zapalonym graczem komputerowym. Ostatnio kupił sobie myszkę dla graczy i właśnie zobaczyłam na all ile ona kosztuje http://allegro.pl/mysz-dla-gracza-lo...339422618.html przecież ona nawet wygodna nie jest

zz głupią myszkę

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Bartosz niestety dołączył do grona chorowitków
zdrówka
Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Oficjalnie jestem wykończona
Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Hej Ale Ola miała noc, krzyk i płacz co chwilę, a dzień zaczęła o 4:45 Przed chwilą dałam jej czopek i leży w bujaku, co chwilę płacze. padam na twarz
Cytat:

U nas też noc koszmarna Po wczorajszym godzinnym wyciu, gdy kładłam się spać ok. północy Julian znów zaczął się drzeć (sorki, ale inaczej tego nie mogę nazwać ). Szłam na paluszkach, ale i tak się rozbudził, zaczął tak płakać, że nie potrafiłam go uspokoić. Oczy zamknięte, nie dał się jakby dobudzić. A mi serce waliło ze strachu, bo nie wiedziałam, co mu jest Trzykrotnie próbowałam go odłożyć, jak zasnął, ale zaraz był ryk, w efekcie spał ze mną znów Zasnął o 1, potem pobudka 4.30, potem przed 6 i wstaliśmy po 7...

A dziś randka z Gorgulkiem i Tassią!
dużo siły dziewczyny

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 09:12   #4536
misia332
Zakorzenienie

teacherko na co dzień ich nie kupuję, a że była jakaś mega promocja to wzięłam.
Nawet za te co jak kupuję to za 324 szt zapłaciłabym więcej.

Ale mi słabo dzisiaj

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 09:13   #4537
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Kaśka, przeceny się zaczęły w H&M? My teraz nosimy Cartersowe ze zbiorowych zamówień cuuuudne body!
prawda?
po ile mniej więcej Was wyszły te body?
Stary 2014-06-18, 09:13   #4538
teacherka
Zakorzenienie

Pszczółko, muszę doczytać ile tych dawek na pnemo jest potrzebne, ale na pewno jest duuuużo tańsza niż dla dzieci. I chyba jedna dawka... Ta pediatra pytała, czy często chorowaliśmy chodząc do pracy (bardzo, zwłaszcza ja, również w ciąży przecież) i mówi, że bardzo często to są jakieś zakażenia pneumokokami a lekarze nawet o tym nie mówią. I w sumie to by się trzymało kupy, te rzekomo "inne" choroby od dzieci np. przedszkolnych łapane.

Amelko, super, że wózek już się sprawdza Nie doczytałam, jaki zamówiłaś A z kolorem trochę lipa... my mamy czerwony Ale nie mogę się przyzwyczaić, na razie jeździ w aucie i jest na wyjazdy do dziadków/do sklepu. Trzęsie bardziej niż w Tako... ale to Tako nasze kochane takie wielkie, pół przedpokoju...

Ja-ika, no nieźle, 350 zł na myszkę.... Już lepiej wiecej nie sprawdzaj...
Stary 2014-06-18, 09:15   #4539
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
prawda?
po ile mniej więcej Was wyszły te body?
dołączam do pytania. I chłopięce też zamawiacie ??

Stary 2014-06-18, 09:15   #4540
butterfly20
Zakorzenienie

Cześć.
U nas trochę lepiej, bo tempki nie miała cały wczorajszy dzień i dzisiaj. Także spała bez problemu,nie trzeba było jej nosić.
Ale nadal je tylko kp i ewentualnie trochę kaszki. Tak to nic nie chce no i pije mi ładnie elektrolity słomką. Smectę oczywiście wypluwa. No i ma wodniste kupki

Cytat:
u nas dekoder i konsola to najlepsze wabiki, ciągle tam jest
i trzeba odciągać i "tłumaczyć" że ..no no no"
coś musimy wymyślić i zagrodzić szafkę pod tv
my dekodera nie mamy, ale konsolę umie włączać bardzo precyzyjnie, więc po prostu odłączyliśmy kabelek

Cytat:
dzięki za odpowiedzi w sprawie mięska
myślałam, że coś robię źle podając codziennie muszę ruszyć z rybką

Zadzwoniłam dziś do tej fajnej rehabilitantki, która zgodziła się nas przygarnąć. Powiedziała, że przekroczyła już z pacjentami wszystkie możliwe limity nfz i nie będzie mogła nas ćwiczyć W piątek mamy się u niej pojawić i pokaże, co robić w domu z Julkiem. Powiedziała, że jak nic nie będziemy robić to będzie bardzo źle Teraz żałuję, że od razu nie staraliśmy się do niej dostać, tylko dwa miesiące chodziliśmy do jakiejś słabej terapeutki i w dodatku z beznadziejnym poczuciem humoru

Motylku, czy to Ty polecałaś zielone chusteczki Huggies??? Że ładnie pachną i mają spoko skład?? Bosh, bo ja już od tych pamperów omdlewam

jaką dajesz?

jabłkowym Gerbera
tak, od urodzenia te zielone Huggies.Uwielbiam je, choć chusteczki używamy okazjonalnie. Kupiłam też ostatnio te z Tesco w serduszka, które polecała Matal-też są fajne, mokre, dobry skład. jedynie zapach taki se

Cytat:
Kurrrrr... znowu leukocyty w moczu 25... tyle co przed operacją
jejuuu(( zdrówkaL*

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 09:15   #4541
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Bartosz niestety dołączył do grona chorowitków
co się dzieje?

Cytat:
Hej

Wczoraj trochę spanikowałam, dziękuję Wam za słowa otuchy

Tż rozmawiał z zaufaną pediatrą i ona uspokaja. Pierwsze co to zapytała, czy Zuzka ząbkuje - przy ząbkowaniu częste są stany zapalne. Poradziła zwiększenie dawki Furaginy na tydzień, potem kolejne badanie i powinna być poprawa, jeśli nie to wprowadzimy Bactrim.

A odnośnie nocnego zachowania Zuzki to powiedziała, że to niestety taki etap i nie minie przed roczkiem Że najgorzej będzie jak się nauczy chodzić, bo kilka dni nie będzie spała prawie wcale podekscytowana nową umiejętnością (choć wydawałoby się, że gorzej niż teraz być nie może...). No i przede wszystkim musimy zachować spokój, mówić do niej jak zasypia... Męża wygonić z łóżka jak trzeba, byle się wysypiać a nie kłócić, bo jeszcze trochę takich nocek przed nami.

i że po okresie fascynacji mamą nadejdzie jeszcze okres fascynacji tatusiem i mama wtedy trochę odetchnie. A na razie skoro działa MAMA to potrzeba mamy...

Stwierdziła, że bardzo dobrze, że nie szczepiliśmy bo przy ząbkowaniu nie powinno się szczepić ze względu na większą podatność na infekcje. No a teraz i tak musimy się pozbyć tego stanu zapalnego.

No i jeszcze stwierdziła, że my (tż i ja) też moglibyśmy się zaszczepić przeciwko pneumokokom ze względu na pracę z dziećmi.

Tak że tak...

Zaraz spróbuje nadrobić choć trochę.
dobre wiadomości pocieszające

Cytat:
hej

doczekałam się wczoraj kurierów, pierwszy przybył z smoczkami i blokadami,a ja tak czekałam na spacerówkę, którą uwaga dotarła dopiero o 19:40
spacerówka spoko ,zwrotna i dobrze się prowadzi, super mieści się w bagażniku i zajmuje mało miejsca, jedyny minus to kolor ,nie mogę się przyzwyczaić bo myślałam że czerwony a tu taki wpadający w róż, malinowy ;/
może sprzedam ,może zostawię ,muszę zobaczyć jak na spacerze będzie wyglądać

i już widzę pierwszy plus małej składanej spacerówki,Michaś mi marudził,wyjęłam z szafy ,na balkon i Mały zasnął,śpi na świeżym powietrzu a ja wizażuje :P
a nie możesz zwrócić jeśli kolor Ci nie pasuje?

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 09:16   #4542
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
daj jeszcze raz linka, bo wcześniej nie popatrzyłam
http://allegro.pl/spacerowka-baby-de...322011969.html

07-04-2015 Kamiś

Stary 2014-06-18, 09:16   #4543
teacherka
Zakorzenienie

Larysko, co do bodziaków, to 5-pak był akurat za 13 dolarów, po 3,13 dolar stał akurat, przesyłka do Polski jakieś 13 zł, po Polsce 11. Zamówiłam 5-pak body z krótkim rękawkiem, 4-pak z długim, rampersa, sukienkę, koszulkę 3/4 i body bez rękawków. Dlatego tyle za przesyłkę. Myślę, że warto
Stary 2014-06-18, 09:17   #4544
misia332
Zakorzenienie

Odparzenie na pupie Korna już zeszło.
Pomogła mąka i wietrzenie.

Wczoraj u nas była mega burza, a dzisiaj chłodno. A od jutra znów 35-40 stopni.

AAA, odebrałam wczoraj samochód, mam super nawiew.

Stary 2014-06-18, 09:18   #4545
teacherka
Zakorzenienie

O kurczę, Amelko i to ten pierwszy kolor taki w róż wpada???? Toż to bordo przecież na zdjęciu...

Misiu, cały asortyment. Wejdź w ZBiorowe zamówienia na wizażu i poczytaj Różne sklepy z USA, UK... Tylko czasem trochę na paczkę trzeba zaczekać.
Stary 2014-06-18, 09:19   #4546
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
co się dzieje?

dobre wiadomości pocieszające

a nie możesz zwrócić jeśli kolor Ci nie pasuje?
zastanawiam się nad tym
znajomi chcą dla córeczki kupić,mają przyjechac i obejrzeć i wypróbować nasz,może im opchnę a my weźmiemy inny kolor
zobacze jeszcze na spacerze jak będzie wyglądać

07-04-2015 Kamiś

Stary 2014-06-18, 09:21   #4547
teacherka
Zakorzenienie

Misia, Laryska, tu wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post46929535 śledźcie, może się na jakieś zamówionko załapiemy za jakiś czas
Stary 2014-06-18, 09:21   #4548
gorgulek
Zakorzenienie

Magda
Ja w proszku bo zamiast sie szykowac to ja chate sprzatalam

Chorowitki zdrowka

MOTYLKU a moze to rota?
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 09:21   #4549
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
O kurczę, Amelko i to ten pierwszy kolor taki w róż wpada???? Toż to bordo przecież na zdjęciu...

Misiu, cały asortyment. Wejdź w ZBiorowe zamówienia na wizażu i poczytaj Różne sklepy z USA, UK... Tylko czasem trochę na paczkę trzeba zaczekać.
tylko nie wiem czy ta dziewczyna co organizuje zgodziłaby się wysłać mi do Hiszpanii.

Stary 2014-06-18, 09:21   #4550
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
a u mnie na kompie właśnie taki malinowo-różowy się wydaje

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 09:22   #4551
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:

no właśnie
ej a moze to znak
moze kiedyś będę miała córcie

07-04-2015 Kamiś

Stary 2014-06-18, 09:23   #4552
teacherka
Zakorzenienie

Misiu, musiałabyś zapytać Wpłaca się kasę i tak przed zamówieniem to może wielkiej różnicy jej to nie zrobi...

Kasiunia, a widzisz, to Amelka musiała mieć ustawienia jak moje :P
Stary 2014-06-18, 09:24   #4553
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
Larysko, co do bodziaków, to 5-pak był akurat za 13 dolarów, po 3,13 dolar stał akurat, przesyłka do Polski jakieś 13 zł, po Polsce 11. Zamówiłam 5-pak body z krótkim rękawkiem, 4-pak z długim, rampersa, sukienkę, koszulkę 3/4 i body bez rękawków. Dlatego tyle za przesyłkę. Myślę, że warto
O to nawet nie wychodzi drogo. My dostalismy na gwiazdke body z cartersa i potwierdzam ze sa swietnej jakosci Fajna grubsza bawelna, nic sie z nimi nie dzieje w praniu.

Dzieki za odp w sprawie pneumokokow. A zuzke bedziecie szczepic? Ja sie wciaz zastanawiam bo poki Julcio nie bedzie na codzien przebywal z innymi dziecmi to raczej sensu nie widze...
Stary 2014-06-18, 09:24   #4554
teacherka
Zakorzenienie

Motylku, zdrówka dla Tusi. Może to rota a może ząbki? Teraz najłatwiej zwalać na ząbki, w końcu przeciez wyjdą...
Stary 2014-06-18, 09:26   #4555
anutka171
Rozeznanie

dzien dobry

zastanawiam sie, czy kiedys sie jeszcze wyspie
niestety chyba zabki i czeste pobudki z placzem :/
jeszcze polozylam sie po 24, bo robilismy te truskawki, a maly urzadzil pierwsza przed 1

Jeszcze wczoraj pisalam, ze nie moge J akuba nauczyc bic brawo (u nas sie na to mowi kosiu-kosiu) a on od rana nic innego nie robi

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Kurcze znowu sie nie udało utulić leosia do snu inaczej niz przy piersi za 2 tygodnie mamy zjazd klasowy ale moge sobie pomarzyć jeśli tak dalej bedzie tz ogarnia go doskonale, ale prócz usypiania, także nie moge wyjść na wieczór

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

trzymam kciuki, zeby jednak udalo sie usypianie bez piersi.
mam nadzieje, ze pojdziesz na zjazd

Cytat:
i nawet ma swoją klawiaturę
ma ma
ale i tak woli ta ktora ja uzywam
Stary 2014-06-18, 09:26   #4556
misia332
Zakorzenienie

teacherko bo wiesz ja mam szwagierka w stanach, ale ona nie jest chętna, zeby mi cokolwiek kupić i wysłać.

Stary 2014-06-18, 09:27   #4557
teacherka
Zakorzenienie

Pszczółko my na pewno zaszzepimy Zuzkę na pneumo, z dwóch powodów. Raz, że my mamy stały kontakt z dziećmi, a dwa że czeka nas jeszcze szpital, jak nie pobyt to różne badania. Pediatra (ta zaufana) mówi, żeby szczepić koniecznie w takiej sytuacji. Jej wierzę, bo mojej w przychodni już nie bardzo. 3 razy się zabierała za pisanie pisma do sanepidu o refundację tej szczepionki dla Zuzi i się nie zebrała do czasu operacji. Dalej nie ogarnia co to była za operacja.
Stary 2014-06-18, 09:27   #4558
pszczoua
Zakorzenienie

A zapomnialam pisac. Kuzynka rozmawiala wczoraj ze znajoma rehabilitantka i kazala sie nie przejmowac tym ze Julek nie siedzi jeszcze. Jak bedzie gotowy to usiadzie, ponoc ma jeszcze na to czas. Ale ja dla pewnosci umowie sie z nim do rehabilitanta, niech go obejrzy i podpowie jak cwiczyc. Bede spokojniejsza
Stary 2014-06-18, 09:29   #4559
teacherka
Zakorzenienie

Amelko, na pewno będzie córcia!!! Szwagierka

Misiu, aaa no to tym bardziej spróbowałabym przez Wizaż się prosić niż szwagierkę Zapytaj, może sobie zrobisz wyprawkę z Cartersa Na przecenach nie wychodzi drogo.

Anutka, suuuper, u nas też fascynacja klaskaniem Wczoraj np. usiadła sobie obok komody i uderzała w nią główką i biła sobie brawo...
Stary 2014-06-18, 09:31   #4560
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Motyl w sobotę p.s kocham cię znowu będę ryczeć

super promocja!

bidulka malutka, zdrówka Zuzinko
super

kupiłam w h&m 2 koszulki dla Mikiego i sweterek na guziki w kotwice i tylko 40zł zamiast 95
ja na tym nie ryczałam, a dziwne, bo wrażliwiec jestem straszny

a to jakieś obniżki w H&M czy jakis kuponik?

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
hej!

widze ze coraz wiecej chorowitków
zdrówka dla Natalki moni, Julki czaszki, Tusi motylka

to musi byc cudowne uczucie!

pochwal sie po!
ja tez musze sie wybrac do fryzjera, bo mam nuudy na głowie.
tylko mam problem - moja fryzjerka poszła na macierzynski i musze znalezc kogos nowego.

brawo!

hej! to rzeczywiscie cała plejada lelkarzy. ale wszystko w porzadkuu?

ojej mam nadzieje ze szybko dostaniecie sie do lekarza i wszystko się wyjasni.

bardzo fajnei wyglada

gratulacje!

Jasiek dalej nieciekawie
byliśmy wczoraj u lekarza, na szczęscie nie dostaliśmy antybiotyku, ale mamy inchalacje, krople do nosa bo wydzielina zalega w nosie i spływa do gardła. oprócz tego napuchnięte i zaropiałe oczka. i na koniec - okropne uczulenie - ciało w strupkach
nie mogę juz patrzec na to moej biedactwo. ze snem koszmar.

jutro idziemy do neuologa - prosze o kciuki

super ze wakacje udane
ojeju to brzmi strasznie. Przy Jaśku Tusia jest zdrowa jak rydz... straszne,że to musicie przeżywać

Cytat:
<wstydzę się>

ale Wam fajnie zazdroszczę wypadu

no GT jest lepszy znaczy kółka ma lepsze, amortyzacja itd
ja chcę zwykły city mini nie na pompowanych kółkach bo lżejszy
ale utwierdzasz mnie tym bardziej że dobrego wyboru dokonałam

zrobiłam research czytam forum wózkomaniaczek i doradziły mi że 3 kołowy lepszy bo lepiej się podbija i ogólnie że lepiej ;p

oj biedni Wy oby Jasiowi szybko przeszło
i kciuki za jutro

tak od 900zł nowe niestety, znaczy ten kolor który ja chcę, bo jest promocja na bobowózki za 695zł więc fajna cena, ale ja chcę fioletowy
za 999zł cały komplet z pałąkiem, moskitierą i folią przeciwdeszczową, chyba takie coś kupię

aa i ja go jeszcze nie kupiłam w przyszłym tygodniu
spodobał się wózek
kochana tutaj masz najlepszą cenę
http://www.bobowozki.com.pl/product_...oducts_id=1869
kolor w promocji - czarny czerwony i zielony

tylko też pomyśl czy chcesz city mini, czy city mini gt, city mini coś ponad 7kg a GT 9,5kg bo ma pompowane koła
świetny ten wózek, zwłaszcza w fiolecie szkoda,że nie na moje drogi

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
wieczór dobry
widzę że dużo dzieciaczków choruje/ząbkuje ktoś pytał co u nas.. Hania się 3ma, ale z Marysią wczoraj było kiepsko ona choruje w taki dziwny sposób, że zawsze na początku przez jakieś 24h dusi ją okropny kaszel który bardzo bardzo trudno powstrzymać, a który jest dla mnie jak tortura, nie mogę tego słuchać, ona kaszle niemal bez przerwy nawet mój mąż który wczoraj był w Warszawie wrócił wieczorem że pomóc w nocy i dziś o 5 musiała wstać i znów do Wawy jechać. i dobrze że przyjechał, bo Marysia do 1 kasłała i tak co 3-4 tygodnie.... to przez ten kaszel nabawiłam się nerwicy żołądka i bruksizmu

ale dziś na szczęście o wiele wiele lepiej nigdy chyba nie zrozumiem tego mechanizmu, a trwa to już niema 2 lata

zdrówka dla wszystkich!
ojeju zdrówka, straszne

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości