|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zadomowienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
hej!
Ziajka nawet jest ok, dziękuję ![]() ![]() Kasia możesz podać linka ![]() ![]() Gianka dobrze, że Natulka ma apetyt. Arletka promieniejecie dziewczyny ![]() Kluska 40 albo 42? gdzie Ty to masz? eee nie wierzę ![]() Madzia co za bezczelny typ, jak pies ogrodnika, mogłaś mu powiedzieć, że cały harem chłopów stoi za drzwiami ![]() Tasia trzymam za Was dziewczynki kciuki, zobaczysz wszystko będzie dobrze i będziesz szybciej z malutką w domu niż ja ![]() Ewcia jak tam noga, dalej daje popalić? jak tam na rozmowie? Mysia dzięki za deszcz, pojawił się w nocy... uff. |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Tasiu trzymaj się
![]() Kami Nose Frida jest super ![]() ![]() ![]()
#4533 |
Zakorzenienie
|
Coffee.. się tej Madzieńki doczekać nie mogę
![]() ![]() a co do psa ogrodnika.. to nie wiem czy to tak do końca tak jest ![]() ![]()
![]() |
#4534 | |
Zakorzenienie
|
Arletko widziałam fotki, wygladasz prześlicznie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Szef wzywa, będę później ![]()
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
Liluś wczoraj pisałam więc nic Cię nie ominęło
![]() ![]() przeglądam głupkowate strony... patrzcie .. http://img.wiocha.pl/images/e/2/e269...26a4dbcc04.jpg
![]() Edytowane przez PannaMagda Czas edycji: 2014-07-22 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
Hej
Moje zarte dziecko zjadlo wczoraj kaszke o 19 potem o 1 zjadla 150 nutramigenu i o 5cyc 7cyc 10znow cyc i juz wypila 60wody ![]() My dzis na raczkach od rana mala ma jakis dzien przytulasa bo wtulona do mnie i mnie czaruje buziakami ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cały czas mi się przypomina jak ja trzymałam na rękach w tej knajpce na stawie i ona się tak na mnie tymi swoimi niebieskimi oczyskami wpatrywała i takie nieśmiałe uśmiechy strzelała ![]() ![]()
![]() |
#4538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pokłóciliśmy sie o słoiczki ![]() Jestem tak wkur*ona że mam ochote go rozszarpać.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2014-07-22 o 10:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A planujesz tym blenderem robić sama jakieś obiadki czy deserki? Masz jakieś sprawdzone miejsce do kupowania warzyw i owoców ?
![]() |
#4540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam sprawdzonego miejsca,podobno eko warzywa są w lidlu.Ale nie wiem co z mięsem,cielęcina jest droga na co mój tż odparł że będziemy mu kupowac tylko kurczaki ![]() ![]() Powiedziałam że jak jest taki madry niech sam mu gotuje,na co on że ok będzie robił słoiczki.Jasne już to widze ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2014-07-22 o 10:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do eko warzyw/owoców to słyszałam, że są w lidlu. A co do mięsa to wiesz.. Domiś aż tak dużo nie je tego miesa, na pewno będziecie mu dawać różnorodne ![]() ![]()
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
Iza no nieźle
![]() ja kupuję w przyszłym tyg parowar i będę robiła wg przepisu P z innego wątku ale nie wiem co z tego wyjdzie ![]() dziś do kaszki dodałam Hani rozmemłane borówki amerykańskie od rodziców z działki, najpierw nie wchodziło a potem zjadła ![]() w ogóle mama mnie wczoraj wkurzyła znów. dawała mi warzywka i te borówki i się śmieje do Hanki "niestety nie dla ciebie, może za rok mama ci pozwoli. chyba ze będą za kwaśne za słodkie czy coś jeszcze innego". chodziło o to, że jakiś mc temu dała poziomki dla Hani a ja jej nie podałam bo dopiero marchewkę zaczynała. i oczywiście "ty w wieku 6mcy już normalne zupy jadłaś" ![]() a ja jej na to, że 50 lat temu to makówki do ssania dawali dzieciom a jakoś ona mi nie.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2014-07-22 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I znowu temat który poruszałyśmy w sobotę ![]()
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
Mysiu ale mnie wzruszylas tym co napisalas ♥
Iza rzeczywiscie koszty tych sloiczkow z czasem sa duze do tego pampersy i inne rzeczy i zbiera sie spora suma ja szczerze to nie mysle poki co o gotowaniu ale jak Natka bedzie juz tyle zjadac co Domis to zaczne gotowac sama nawet co dzien zupke na dwa dni.Co do warzyw to ja tam bede kupowac zwyczajnie gdzie spotkam ladne pewne jakis bazar znajde gorzej z miesem bo tutaj poki co nie mam nic sprawdzonego a bede na pewno krolika chciala bo ma duzo zelaza i witamin musze sie zaczac rozgladac. Kluska a wez te zlote rady mam sa czasem wnerwiajace, moja tez ciagle cos mi rzuca i najlepiej jakbym z 10 nowych rzeczy na raz dala dziecku.I ciagle mnie na soki namawia zebym jej dala pic a nie wode:/ Ewciu daj znac jak tam po rozmowie z szefowa ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Lilka ale maly zaczal ladnie sypiac ![]() Magda ty musisz na tym spotkaniu z eks byc twarda nie daj sie mu , silna babka jestes.A ja cos czuje ze on ci zacznie swiergolic cos w stylu wiem co stracilem itp Ziajka a jak u was nocki wygladaja? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
temat dobrych rad chyba nigdy nie zniknie
![]() Gianka jest niedaleko nas jedna buda warzywna sprawdzona -róg kinowej i waszyngtona. jest tam od zawsze, prowadzi to takie miłe małżeństwo i wiele rzeczy mają od zawsze od tych samych dostawców. kupuję tam warzywa i owoce dla nas i nigdy się nie nacięłam. do eko na początek przekonała mnie koleżanka i tak będę startować a potem właśnie z tamtąd będzie Hania jadła jak my. a Mysia ma rację, Natka przecudna ![]() ![]() ![]() wysmarowałam się dziś przyspieszaczem i tylko szukam miejsc gdzie wózek w cieniu a ja na słonku ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- o właśnie miałam pytać i zapomniałam. Gianka, droga powrotna była już ok?
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pani psycholog odpisała i się zgadamy na skype prywatnie ![]() Poza tym mam zakwasy, więc dziś dzień na regenerację. Jedynie na rower wsiądę. No i po staremu. Sprawdzam maila czy "szefostwo" coś odpisali. Stresuję się tą rozmową, ale no muszę. Wczoraj przed zaśnięciem pakowałam w głowie całe mieszkanie. A raczej zastanawiałam się ile rzeczy wydam do czerwonego krzyża a ile sprzedam. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
Yss , no i super
![]() ![]() z pakowaniem hardkor ale bliżej rodziców będziecie, warto ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie chcesz gotować obiadków? Ja sama gotuję ![]() ![]() Cytat:
![]() A kurczaków nie dawajcie Domisiowi za dużo.. Bo to sama chemia ![]() Chyba że masz jakieś swojskie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
Giannka nigdy nie wiem, czego się po nim spodziewać
![]() ![]() Yss.. będziecie bliżej rodziców, trzeba myśleć pozytywnie ![]()
![]() |
#4550 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Super ![]() Cytat:
Wszystkie piszecie o gotowaniu i chyba rzeczywiście macie racje.Jak skończe te słoiczki co mam kupione chyba spróbuje(tylko oby mi te grudki wyszły ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
Kluska droga powrotna juz spokojna byla cala droge biadolila do zabawki. A my wczoraj z tz rozmawialismy wlasnie ze Hanula to juz nie wyglada jak bobasek tylko duza dziewczyna sie z niej zrobila
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Yss super ze psycholog sie odezwala, fajnie ze sie zgodzila ![]() Pakowania wspolczuje ale jeszcze bardziej wspolczuje rozkladania pozniej tych wszystkich rzeczy , nieznosze tego. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Tz pojechal do sadu w Puławach a tam jakis alarm bombowy cholera ewakuacja cuda wianki i teraz musi tam czekac az to wszystko odwolaja, co za pech teraz nie wiemy kiedy wroci a my uziemione:/ do d.u.p.y z tym! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
jasny gwint, pęcherz mnie chyba boli
![]() żurawina, cytryna, co jeszcze mogę? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dużo wody z cytryna, żurawina, herbatka z pokrzywy i będzie lepiej ![]()
![]() |
#4554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pij dużo wody.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
dzięki, kupiłam pokrzywe i cytryne i dodam sobie do mrożonej herbaty.
i zrobię jej duużo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
Kluska Mysia dobrze mowi za malo wody, pij kochana wlej w siebie tej wody z cytryna i pokrzywa a jak nie pomoze to urosept ziolowy sobie kup bardzo dobry jest,furagin na sam koniec i nie wiem tak do konca jak ta z kp jest przy tym furaginie lepiej ostroznie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- A te alarmy bombowe to dzis w calym kraju i w roznych urzedach ale jaja ciekawe czy ktos sobie zarty robi czy to jakies cwiczenia czy co:/ tz na szczescie juz zalatwil i wraca ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Gianka
![]() dobrze że tż wraca, oby moj nie musiał kiblować :/
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
Czekam aż mały wstanie i idziemy na spacer.
A powiedzcie mi czy jak bedzie same gotować będzie przyprawiać np.ziołami?Domiś jadł dziś na obiad słoiczek zupke z indykiem i koperkiem,i tak mi przyszły do głowy te przyprawy.
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
Iza dobre pytanie.ja ostatnio gdzies czytalam ze na poczatku nie trzeba przyprawiac bo dziecko nie czuje podobno smaku nie odroznia ale taki koperek to na pierdki dobry
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A do pakowania też podchodzę systematycznie, dlatego już teraz zaczynam w głowie. No i bardzo wielu rzeczy się pozbędziemy, więc nie będzie tragedii. TŻ to nienawidzi się przeprowadzać i zawsze mam z nim największe zmartwienie. Najpierw marudzi i wymyśla wszystko inne byle się nie pakować. Dopiero muszę go postawić do pionu. Zresztą to zawsze chodzi o jego burdel. Ja nasze i swoje rzeczy ładnie popakuje a on niech nosi. Ale ten jego dobytek to już nie mój problem. Cytat:
Kupiłam dziś dynie na tym końcu świata ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.