|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciążowe brzuszki w śnie i na jawie, wspieramy się stale w tej słusznej sprawie!
Cytat:
musisz Żanetko troszkę wyluzowac ,bo oszalejesz...a w razie negatywnego wyniku bardzo to przeżyjesz ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Dorotka dzisiaj imprezuje i nie ma czasu nas odwiedzić
|
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciążowe brzuszki w śnie i na jawie, wspieramy się stale w tej słusznej sprawie!
Aniu pewnie będzie mi bardzo smutno i będę rozczarowana.
Jeden dzień sobie pomarudzę i trzeba będzie wziąć się w garść i znowu działać. Dla mnie najgorsza jest ta niepewność. Bo jeśli się nie udało to chciałabym to szybko wiedzieć po to żeby móc starać się dalej. ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- a ciekawe jak Natalka po panieńskim
|
#4533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żanetko, wiem jak bardzo Ci się dłuży i jak trudno wyczekać, ale tak jak pisze Ania, spokojnie
|
|
#4534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczki moje kochane dziękuje bardzo
![]() Postaram opanować emocje do czwartku
|
#4536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
|
|
#4537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na tych zdjęciach w 3d nic nie widać, bo akurat pępowina między nogami była. Teraz też na zwykłym, lekarz patrzał od dołu i między nogami zdecydowanie coś było, nawet ja to widziałam. No ale może to dalej ta pępowina ![]() Myślę, że w czwartek będzie już wszystko jasne, jak by nie było, oby zdrowe
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4538 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zrobiłam 30 słoików i jeszcze mi papryki zostało ale nie wiem co zrobić z resztą a już mi się nie chciało więcej robić ![]() Cytat:
dla dziewczynki bardzo ładne też Kornelia Ważne żeby zdrowe było
|
|
#4539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() o tak Kornelia jest śliczne jest wśród imion dla mojej ewentualnej córeczki ![]() Ale mam dziś głodomora... normalnie jak tak dalej pójdzie to wciągnę całą lodówkę. Dopiero tak na wieczór mnie wzielo... normalnie nie jadam kolacji. A już wciągnęłam 2 lody, 2 nektarynki, kiełabsę i bułkę z nutella i tak sobie myślę, że jeszcze bym coś zjadła
|
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
idę zaparzyć ziółka i do łóżeczka
![]() jakaś taka jestem śpiąca.
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też dziś śpiąca... chyba jest zbyt parno i też jakoś mnie tak muli, na wizycie u mamy prawie zasnęłam na siedząco.
|
#4542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak szybciej zasniesz to mniej czasu do czwartku zostanie
|
|
#4543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w pierwszej ciazy chcialam bardzo chlopca, ale wyszla dziewczynka, teraz mam nadzieje na druga dziewczynke, bo juz sie przyzwyczailam, wiem co i jak no i pokoj by mialy razem, ale nie wazne co bedzie pokocham jak swoje
|
|
|
|
|
#4544 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja to lubię matematyczne rzeczy ![]() No to smacznego! ja też w ciągu dnia nie miałam czasu na jedzenie i teraz nadrabiam a potem że brzuch i boczki takie wielkie mam
|
|
#4545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro zdjęcia
|
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4548 |
|
Wtajemniczenie
|
witam dziewczynki ufff wreszcie chwilka zeby napisac i nadgonic
grill suuuper dzien zlecial szybciusienko jak za starych dobrych czasow jutro doczytam was dokladnie bo juz oczy na zapalkach
|
#4549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się dziewczyny,że żyję, ale uciekam spać,bo rano na praktyki trzeba wstać.
Panieńskie nawet spoko,dziewczyny łyknęły bajeczkę o antybiotykach więc miałam spokój z piciem ;-) ale za to mnie mulilo pół wieczoru i musiałam robić dobrą minę do złej gry,bo niestety ale mdłości wreszcie przyszły. Dalej dopadają mnie głównie przy pustym żołądku, ale są juz nieco bardziej uciążliwe. No i szwagier nam trochę imprezę popsuł,bo zazdrosny o siostrę bardzo i dołączył do nas jakoś po 1 lekko wstawiony i marudził, więc po drugiej zarządziłam odwrót do domu ;-) Ewuniu,super że już jesteś z powrotem! Czekamy na relację! Żanetka, musisz trochę przyhamować moim zdaniem z tym nakrecaniem się,bo w razie czego zaliczysz mega doła, choć oczywiście życzę Ci aby beta była tylko formalnością :-* Aneczka - to może jednak to jeszcze ta pepowina była między nogami? Co do imion,to mi z kolei mało dziewczęcych się podoba, zdecydowanie więcej dla chłopca ;-)
|
#4551 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny melduje sie tylko
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- zanetko popieram dziewczyny. Nie nakrecaj sie. Chce tak mocno jak ty zobaczyc u ciebie dwie krechy ale wiesz ze to roznie bywa. Nie chcemy zebys dola zalapala. Chociaz dziewczyny tak czy siak. Czy sie nakrecamy czy nie to i tak mamy dola jak jest jedna... ale zanetko mocno trzymam kciuki kochanie zeby byly dwie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4552 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry wszystkim
dziewczyny przeżyłam weekend, ząb juz mniej boli, ale jestem na lekach przeciwbólowych. Popołudniu lece do dentysty. Bylam wczoraj w tesco, bo dostalam od kolezanki ktora tam pracuje zniżkę na ubrania 20% i babka przede mną w kasie kupowala body, kaftaniki niemowlęce, za wszystko dala 90zl, a bylo tego masaaa. Byly sliczne, takie z myszką miki i kubusiem puchatkiem Pisałyście o imionach u nas narazie ustalone jakie będzie jak będzie chlopiec (Aleksander) tz chce dla dziewczynki Matylda, ale ja przekonana nie jestem
|
|
#4553 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
ja juz na nogach wszyscy znajomi jeszczecspia ale uprzedzilam ze ja z tych ranno glodujacych ![]() guerka dooobrze ze juz poniedzialek bedziesz migla do dentysty isc uffff zycze powodzenia ewunia witam po wakacjach kocurek jeszcze tylko 4dni dasz rade musisz dac natii cale szczescie ze masz to juz za soba noi wspolczuje mdlosci zobaczymy jak cie dzidzia potraktuje czy ulgowo czy hardcore ![]() annasar moja ty martwi sie o mnie ![]() aneczka to normalne ze juz sie nastawilas na babeczke i teraz tak dziwnie wiadomo ze no mega zaskoczenie i ciezko bedzie sie teraz przestawic tak jak juz pisalam tez bylabym mysle troszke zawiedziona jakbym sie dowiedziala ze jednak nie synus noo zobaczymy moje dziecko to wogole sie dlugo chowalo wiec moze nic straconego india alez smaczki masz hihih totalny mix shake ![]() malinola uwielbiam papryke konserwowa ojjjj chyba sie skusze na pare sloiczkow nigdy nie robilam wiec bog jeden wie co z tego wyjdziedobra czytam dalej
|
#4554 |
|
Wtajemniczenie
|
dorota mogę podać przepis na zalewę, ja ją robiłam w porcji 5,5 jeszcze mi chyba z 3kg papryki zostało
|
#4555 |
|
Wtajemniczenie
|
Na mnie czekają jabłka do przetworzenia
i z fasolką szparagową musze cos zrobić. Jakieś 2 kg zamroziłam, a co z resztą, to nie wiem
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
Fasolkę to ja zawsze przygarnę w ilościach hurtowych,moglibyśmy ją z TŻ codziennie jeść :-D ja mam do przerobienia jabłka zaraz,potem kolejną turę jezyn i powoli śliwki,choć nie wiem co z nich wyjdzie bo chyba jakaś zaraza w tym roku jest i co 3 na drzewie juz spleśniała,ale pozostałe są po prostu ogromniaste...
Dorotka,ja mam nadzieję że ulgowo bo muszę jakoś praktyki i weselicho przeżyć :-D właśnie wszamalam kanapeczkę i jest lepiej,więc pora się zbierać ;-)
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Spoko Jakoś wytrzymam do tego czwartku ![]() Już bliżej nić dalej ![]() Franeczko dokładnie jest tak jak mówisz. Nawet jakbym sie nie przejmowała tylko na luzie podeszła do tej bety to i tak jeśli byłby wynik negatywny też bym to przeżyła. A spokojnie doła nie złapie ![]() Tak jak pisałam pewnie jeden dzien będzie marudzenia i do dzieła ![]() Natalko no to fajnie jak sie impreza udała. Teraz do wesela to już z górki ![]() Powodzenia dziś na praktyce ![]() Guerka bardzo dobrze że dzis idziesz do tego dentysty bo tak cały czas na tabletkach przeciwbólowych to kiepsko. Dorotko ![]() Czekam na zdjęcia
|
#4558 |
|
Raczkowanie
|
Żanetko spokojnie, to już blisko, ale dziewczyny mają rację, wiem, że się nakręcasz, bo wiesz w tym miesiącu, że była szansa... ale rozumiem Cię, że z tego powodu się nakręcasz, bo pamiętasz jak ja się nakręciłam w zeszłym cyklu
malinaOla Kornelka india biedna, nie zazdroszczę Ci pisania wniosków o pozyskanie środków, a tym bardziej dalszej procedury... sama siedzę w tym od maja i wiem jakie to błędne koło nati ojjj najgorsze są takie akcje jak ta o której piszesz, ze szwagrem... niepotrzebnie robią ludzie takie akcje... ja już jestem po paru panieńskich i kilku kawalerskich naszych wspólnych znajomych... ale u nas najgorsze lub też "najśmieszniejsze" akcje jak dla mnie lecą ze strony moich koleżanek, jak tylko na owym wieczorze pojawia się "pani tańcząca" można się uśmiać z niektórych akcjiguerka ojaaaa ale słodkie musiały być te ciuszki z myszką miki i puchatkiem ![]() a co do imion to mamy ustalone, że gdyby była kiedyś córeczka to Oliwka, Lena albo Nadia, a dla chłopczyka zdecydowanie Wojtek, Bartek albo Filip Dorotko fajnie, że się udała imprezka i że dobrze się czułaś i nic Ci nie dokuczało a ja wam powiem, że jedną nóżką już leżę pośladkami na plaży we władku... jedynie boję się, że szefuncio będzie mi robił problemy z tego względu i nie puści mnie na urlop, a propo tego przetargu, którym się zajmuje... ale już postanowiłam, że jak nie da to idę od czwartku na L-4 bo z jakiej racji wszyscy już z wydziału byli po 2 razy na urlopach od czewrca, a mnie ciągle nie wolno
|
#4559 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kasica urlop się należy, niech facet nie przesadza ja też już odliczam do wyjazdu nad morze pozostały 2tyg. a urlop już zaczynam w piątek
07.08.2007 ![]() Czekamy na Ciebie 10.03.2016 Edytowane przez malinOla1 Czas edycji: 2014-08-11 o 07:59 |
||
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
oj dziewczynki ale Wam dobrze z tymi urlopami
![]() ja dopiero 5 września ![]() Kasiu musisz szefunciowi postawić sprawe jasno! Przeciesz masz juz plany itp. Oby tylko pogoda dopisała!! A dziewczynki ja nie będe miała II kreseczek bo ide na bete ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Dziewczynki które piją ziółka - dajecie rade je pic? Bo mi się coraz gorzej je pije. Codziennie są coraz gorsze ![]() Nie wiem czy dam rade pic je kolejny cykl!! Chodź z drugiej strony robie to w słusznej sprawie
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.

musisz Żanetko troszkę wyluzowac ,bo oszalejesz...a w razie negatywnego wyniku bardzo to przeżyjesz

Mi też się bardzo to imie podoba, niestety mój TZ już się wypowuedział : kategoryczne nie 

Tylko w połączeniu z moim nazwiskiem brzmi prawie jak Kornel Makuszyński
Zresztą i tak mąż coś kręci nosem więc pewnie dalej będziemy myśleć.

ja to lubię matematyczne rzeczy 

zobaczymy jak cie dzidzia potraktuje czy ulgowo czy hardcore