Czerwcowe Mamusie 2015 :) - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-14, 19:02   #4531
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015 :)

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
A myć się w ogóle można, czy też nie? Bo już nie wiem...
Dla mnie mycie sie to dluzsza kapiel w bardzo cieplej wodzie i z piana wiec jak znam zycie to nie mozna inaczej nie potrafie sie wykapac wiec coz..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 19:05   #4532
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Dla mnie mycie sie to dluzsza kapiel w bardzo cieplej wodzie i z piana wiec jak znam zycie to nie mozna inaczej nie potrafie sie wykapac wiec coz..

Ważne żeby woda nie była gorąca. Nie cudujmy
Ale taka baaardzo ciepła woda sprzyja slurcOm, rozszerzają się naczynia krwionośne i naprawdę może być niebezpieczne. Podobnie sauna choć ona podobno jest lepsza od kąpieli bo skora ma szanse się pocic.

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 19:42   #4533
In_Flagranti
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
coś Wam pokażę....

ostatni dzień 10tc
ooo wow! jesteśmy praktycznie w tym samym tygodniu...
Brzuszek widoczny dlatego, że to Twoja 2 ciąża, czy w poprzedniej też tak miałaś?

In_Flagranti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 20:43   #4534
Soleil_Rouge
Rozeznanie

Alkamor - jaki cudny brzuszek!! A u mnie jeszcze nic nie widać Podobno w drugiej ciąży widać szybciej ale u mnie się to chyba nie sprawdzi...
Stary 2014-11-14, 21:06   #4535
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez Soleil_Rouge Pokaż wiadomość
Alkamor - jaki cudny brzuszek!! A u mnie jeszcze nic nie widać Podobno w drugiej ciąży widać szybciej ale u mnie się to chyba nie sprawdzi...
u mnie też widać szybciej, ale tak na prawdę tylko troszkę "odskoczył", reszta to pozostałość po poprzedniej ciąży generalnie we wszystkie spodnie się mieszczę i niech tak jeszcze zostanie, wcale mi się nie spieszy do ciążowych ciuchów.

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Nie cudujmy
o to to
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 21:57   #4536
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Gabisun nie. Najpierw muszę porobić wszystkie badania, żeby w ew. kolejnej ciąży od początku brać leki, jeśli będzie taka potrzeba. Niestety na niektóre czeka się 90 dni roboczych (!!!). No i już dziś mam pod górkę... Byłam w Poznaniu, zawiozłam materiał z poronienia... Niestety nie było tam kosmówki. Muszę poprosić szpital, żeby ściągnęli kostkę parafinową po badaniu histopatologicznym i to muszę wysłać do Poznania (mogę pocztą - uff), ale na wynik z badania genetycznego będę czekać przez to prawie 2 miesiące... starania zaczniemy może w marcu...

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 22:12   #4537
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
A u mnie już prawie taki... tylko trochę już sam urósł przed ciążą, jak złamałam kość ogonowa i nie mglam ćwiczyć.

Mleko migdałowe kupuję z firmy alpro. Może w marketach ze zdrową żywnością lub premium, jak stoktotka czy delima? Migdały są ponoć lepsze, ale nie przepadam.
Stary 2014-11-15, 06:37   #4538
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Hancia już dawno wyrosła ale jest Violetta
Aacha to widzę, na cxzasie jestem
Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
tak szczerze to nie wiem... Lubi śpiewać i lubi konie. Ale na lekcje jazdy konnej jej nie zapiszemy, bo rodzice musieliby ja wozić do innej miejscowości i to byłby kłopot. Myslałam o jakimś gadżecie albo czymś do ubrania, ale nie wiem...
To może jakiś sprzęt do muzyki albo książki o koniach? Albo chociaż zabierzcie ją na 1 lekcję jazdy konnej lub tylko taki wypad do stadniny

Cytat:
coś Wam pokażę....

ostatni dzień 10tc
Po prostu za dużo jesz
Za dużo snickersów

Nie, serio bardzo fajny brzuchol
Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
masija, monster high już niemodna my rok temu kupiliśmy siostrzenicy męża na gwiazdke b szalała i zbierała kolekcje a na wielkanoc oświadczyła że to już niemodne szaleństwo. z tego co kojarze to faktycznie teraz Violetta na czasie, ale nie wiadomo jak to bedzie do świąt

moja mama zaczyna szaleć. już chodzi po sklepach i ogląda śpioszki, butelki, ręczniczki....olaboga, co ta kobieta bedzie przeżywać w czerwcu, to bedzie jej pierwsze wnuczątko
Rozumiem dzięki za uświadomienie, bo bym popełniła gafę

Moja teściowa zachowuje się podobnie do Twojej mamy I też 1 wnuczę
Cytat:
Hejho ja dziś tez po wizycie. Serducho nawałą 170!
A moje kochanie ma 2 cm - bydlak!

Jest ok oprócz cukrzycy ciazowej. Ale dowiedziała się przez telefon. Nie mam wyniku jeszcze w ręce. Będę miała za dwa tygodnie

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Ponieważ ZUS najprawdopodobniej podwazy twoje zatrudnienie i nie zostaniesz macierzyński ego. To znana praktyka - zatrudnienie u rodziny i odmowa zasiłku.
Gratuluję wizyty

Odnośnie zusu - jeżeli kobieta zatrudniona jest np. 4 rok to też jest taki problem?
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość

Hehe to będziesz brudna w ciąży Ale spoko-jako kobieta w ciąży nie możesz nic robić, więc jesteś usprawiedliwiona

Dziewczyny ratujcie dzień na dzień boli mnie głowa..
Już nie wiem co mam robić.. od karku idzie na całą głowę. Nie pomagają masaże, leżenie na jakichś poduszkach, smarowanie różnymi ziołami.. Pomaga paracetamol ale musiałbym go brać codziennie
Ja już naprawdę nie mam siły.. dzień na dzień

Przed ciążą też miałam bóle głowy-migreny ale nie tak często..

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 06:42   #4539
tassia
Zakorzenienie

Masija co do zusu to w twoim przypadku nie. Oni kwestionują zatrudnienie w trakcie ciąży

A co do migreny to mi zawsze pomaga woda w hektolitrach.
Pij co pol godziny szklankę wody. Jeśli to migrenowe to pomoże ale mnie to wygląda jak bol ze stresu wiec jakoś wyluzowac się powinnas .... Wiem łatwo mowic

[/RIGHT]
Stary 2014-11-15, 06:53   #4540
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Masija co do zusu to w twoim przypadku nie. Oni kwestionują zatrudnienie w trakcie ciąży

A co do migreny to mi zawsze pomaga woda w hektolitrach.
Pij co pol godziny szklankę wody. Jeśli to migrenowe to pomoże ale mnie to wygląda jak bol ze stresu wiec jakoś wyluzowac się powinnas .... Wiem łatwo mowic
Rozumiem, dzięki A jeżeli miałam podniesioną wypłatę ale ze względu na podniesienie kwalifikacji to raczej też nie będą się czepiać, hm? Bo w sumie podniesiono mi a ja w tym samym mies. dowiedziałam się o ciąży

Właśnie ostatnio w ogóle się nie stresuje.. Tak, jestem bardzo podatna na stres i okropny nerwus jestem ale ostatnio-oaza spokoju prawie że
Ale wody może faktycznie za mało piję...
No nic.. wizyta dopiero za 2 tyg. więc wtedy pogadam z ginem.

Stary 2014-11-15, 07:02   #4541
In_Flagranti
Raczkowanie

Cytat:
Rozumiem, dzięki A jeżeli miałam podniesioną wypłatę ale ze względu na podniesienie kwalifikacji to raczej też nie będą się czepiać, hm? Bo w sumie podniesiono mi a ja w tym samym mies. dowiedziałam się o ciąży
Nie będą się czepiać I tak liczą średnią zarobków z ostatnich 12 mcy, chyba że zmieniłaś wymiar pracy na wyższy - to wtedy liczy się od wyższego, pomijając średnią z poprzednich.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-15, 07:08   #4542
myboyismine
Zakorzenienie

dzień dobry

masija, współczuję bólu głowy
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 07:09   #4543
Soleil_Rouge
Rozeznanie

Hej.
Mała znowu przesypia całe noce, wiec rodzice też chyba najgorszy okres juz minął i dziąsła juz mniej bolą (choć zęby jeszcze się nie pojawiły )
Dziś rano strzeliłam sobie fotkę brzucha - spróbuję ją wrzucić (mało zdolna informatyczne jestem ale może się uda ) - to ostatni dzień 12 - tego tygodnia.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1416035361983.jpg (63,1 KB, 46 załadowań)
Stary 2014-11-15, 07:12   #4544
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Hej.
Mała znowu przesypia całe noce, wiec rodzice też chyba najgorszy okres juz minął i dziąsła juz mniej bolą (choć zęby jeszcze się nie pojawiły )
Dziś rano strzeliłam sobie fotkę brzucha - spróbuję ją wrzucić (mało zdolna informatyczne jestem ale może się uda ) - to ostatni dzień 12 - tego tygodnia.
ładny brzusio

ja mam tp 2 dni przed Tbą a dopiero dzisiaj zaczynam 12 tc jak to jest
Stary 2014-11-15, 07:15   #4545
Cos_
Zakorzenienie

Hejka
Po wizycie wszystko ok,serduszka biją,maluchy rosną już nawet rączkami machały aaaa Przytyłam tylko 0,100 a ja już myślałam,że z 3 kg. No a co do bakterii w moczu gin powiedział,że przy zapaleniu jakimś inne parametry byłyby podwyższone a moczu nie da się pobrać idealnie.
Kolejna wizyta 12.12 i prenatalne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-15, 07:17   #4546
Soleil_Rouge
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
ładny brzusio

ja mam tp 2 dni przed Tbą a dopiero dzisiaj zaczynam 12 tc jak to jest
Chyba nie zmieniłam tp po ostatniej wizycie u gina choć czasem to się w ogóle zastanawiam jak on to liczy

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Niby liczył od om czyli 23/08. A u Ciebie?
Stary 2014-11-15, 07:23   #4547
In_Flagranti
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Hejka
Po wizycie wszystko ok,serduszka biją,maluchy rosną już nawet rączkami machały aaaa Przytyłam tylko 0,100 a ja już myślałam,że z 3 kg. No a co do bakterii w moczu gin powiedział,że przy zapaleniu jakimś inne parametry byłyby podwyższone a moczu nie da się pobrać idealnie.
Kolejna wizyta 12.12 i prenatalne .
No widzisz! To super Nie potrzebnie się tym moczem denerwowałyśmy

Stary 2014-11-15, 07:23   #4548
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Hejka

super, że wszystko ok

Cytat:
Chyba nie zmieniłam tp po ostatniej wizycie u gina choć czasem to się w ogóle zastanawiam jak on to liczy

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Niby liczył od om czyli 23/08. A u Ciebie?
a to chyba, ze tak ja om miałam tydzień później, więc by się zgadzało
Stary 2014-11-15, 07:24   #4549
Soleil_Rouge
Rozeznanie

Cytat:
Hejka
Kolejna wizyta 12.12 i prenatalne .
Super dobre wiadomości na forum od rana

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-15, 07:27   #4550
myboyismine
Zakorzenienie

ja tak przejmowałam sie wynikami z badania krwi, bo wyczytałam na necie, że to anemia. A lekarz powiedział, że wszystko mam książkowo bo u kobiet w ciąży inaczej się patrzy
Stary 2014-11-15, 08:25   #4551
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez In_Flagranti Pokaż wiadomość
Nie będą się czepiać I tak liczą średnią zarobków z ostatnich 12 mcy, chyba że zmieniłaś wymiar pracy na wyższy - to wtedy liczy się od wyższego, pomijając średnią z poprzednich.
Dzięki
Cytat:
dzień dobry

masija, współczuję bólu głowy

Cytat:
Hej.
No jest brzusio
Cytat:
Hejka

Super, że tak wyszło Gratuluję
I nie przejmuj się na razie prenatalnymi. Wszystko będzie dobrze

Stary 2014-11-15, 08:27   #4552
lubiekawe5
Rozeznanie

No wczoraj nie mogłam nic napisać bo jakies cholerne reklamy mi sie włączały.
Alkomar - niezły brzusio Ja taki miałam w 20tyg ciąży he he. I pomimo, ze teraz juz 3 ciąża to nadal nic nie przybyło, nawet wagowo. Mam tylko wzdęcia, a właściwie to nie tyle wzdęcia co nabrzmiały brzuch jak przed @. I pierwszą ciążą i drugą przybrałam po 10 kg. Zobaczymy teraz jak będzie.
MYBOY - wpisz mnie na liste - Monika l. 42 - termin 24,06,
Co do zatrudnienia to ja właśnie będe zgłaszana do rejestracji. A po miesiacu ide na zwolnienie.
I niech sie czepiają, mogą mi naskoczyć.............co najwyżej jeszcze ja moge ich zaskarżyć.............
Anulka - lipiec 2012
Anastazja - czerwiec 2015

Edytowane przez lubiekawe5
Czas edycji: 2014-11-15 o 08:35
lubiekawe5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 08:29   #4553
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
chyba Wam wcześniej nie pisałam a propo sexu...

w poprzedniej ciąży miałam mniej więcej od połowy zakaz współżycia. Oczywiście później stało się to już uciążliwe nie tylko dla męża ale i dla mnie tym bardziej z perspektywą połogu i również wstrzemięźliwości....tp miałam na 1.03 więc 26.02 moja ciąża była już "donoszona" tak więc postanowiliśmy się kochać ponieważ nawet gdybym zaczęła rodzić to jest już "czas". Po wszystkim mój mąż stwierdził, że w sumie mogłabym urodzić(następnego dnia szłam na ostatnią wizytę do ginki no i czekał mnie wydatek 130 zł) bo wydam kupę kasy żeby mi skierowanie do szpitala wypisała. I co ?? ze 2 godz po stosunku zaczęły mi się skurcze które zakończyły się porodem....
Hahah u mnie było to samo
Zakaz od połowy ciąży, tp się zbliżał, więc podziałaliśmy, tego dnia, za kilka godz urodziłam

Cytat:
Popytam siostrę, ona siedzi w Niemczech może gdzieś spotka nasz krem

U mnie to samo.. totalnie nie mam ochoty ale na szczęście mąż jest w tej kwestii cudowny i rozumie

Czy Wy też już macie problem z prezentami?
Ja chcę już zacząć kupować bo zawsze wszystko na ostatni dzień i tyle problemów.. Muszę wymyślić co teściowi i teściowej... nie wiem..rózgę?
Maam.. Ale przede mną, za tydzień urodziny 5letniego chłopaczka z rodziny - prezent, za 2 tyg imienino/urodziny taty
Dla Blanki prezenty już mam w głowie, 20.11. idę na polowanie do lidla
A reszta.. nie wiem.. Tzn największy problem mam z moimi rodzicami.

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Jak mnie zawsze bolał brzuch na @, a jeszcze nie miałam, to po seksie leciało ze mnie już tego samego dnia..
Nie wiem, czy to w ogóle ma jakiś związek, czy to było kilka zwykłych przypadków, ale tak było naprawdę. W październiku też próbowaliśmy tak zrobić, jak jeszcze nie wiedzieliśmy, że jest już dzidziuś

Hahaha ja tak samo.. Spóźnia się @? To dawaj Tża na brykanko. Teraz też tak robiłam. jeden raz, drugi, trzeci.. a @ nie ma

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
to może będzie odwrotnie? bo w pierwszej przeczuwałaś syna

Ja sobie wmawiałam tego syna, bo bardzo chciałam dziewczynkę, więc żeby potem mieć fajną niespodziankę to mówiłam że synek Ale wszyscy wokół mówili że dziewczynka.. Teraz nie mówią nic

Cytat:
coś Wam pokażę....

ostatni dzień 10tc
Ooooo ładny brzunio, łaaadny Nie ukryjesz juz

Cytat:
Hejka

Super

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
Napisane przez lubiekawe5 Pokaż wiadomość
Alkomar - niezły brzusio Ja taki miałam w 20tyg ciąży he he. I pomimo, ze teraz juz 3 ciąża to nadal nic nie przybyło, nawet wagowo. Mam tylko wzdęcia, a właściwie to nie tyle wzdęcia co nabrzmiały brzuch jak przed @. I pierwszą ciążą i drugą przybrałam po 10 kg. Zobaczymy teraz jak będzie.
Co do zatrudnienia to ja właśnie będe zgłaszana do rejestracji. A po miesiacu ide na zwolnienie.
I niech sie czepiają, mogą mi naskoczyć.............co najwyżej jeszcze ja moge ich zaskarżyć.............:pa la:
Ja też tak będę robiła.. Teraz zlecenie mi się skończyło, od 1 grudnia będe na umowie o pracę i po miechu biorę zwolnienie. Ale pracuje tu rok..

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 08:47   #4554
Marei
Zakorzenienie

W pracy ktoś mi powiedział, że będzie sisior. Ale ja już mam imiona dla dziewczynki chociaż chyba łatwiej byłoby z synem? Jak to jest w wychowaniu?

Prezenty.... mój brat 1 stycznia ma urodziny, osiemnaste. Nie chcę dawać mu pieniędzy, ale nawet nie wiem ile się daje. Na prezent nie mam pomysłu. Póki co na gwiazdkę kupię mu grę planszową, może odciągnie go od komputera. Moja kolezanka prowadzi sklep internetowy z tymi grami od lat, więc na pewno coś mi doradzi. Wezmę siostrę, szwagra, brata, tz i będziemy w święta grać
Stary 2014-11-15, 08:52   #4555
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez In_Flagranti Pokaż wiadomość
No widzisz! To super Nie potrzebnie się tym moczem denerwowałyśmy
Odrazu go o wszystko wypytałam z tym moczem No i mówił,że u kobiet w ciąży bywa nieco inaczej z tymi wynikami.

Cytat:
ja tak przejmowałam sie wynikami z badania krwi, bo wyczytałam na necie, że to anemia. A lekarz powiedział, że wszystko mam książkowo bo u kobiet w ciąży inaczej się patrzy
Dokładnie u kobiet w ciąży na wyniki patrzy się nieco inaczej

Cytat:
Dzięki

No jest brzusio

Super, że tak wyszło Gratuluję
I nie przejmuj się na razie prenatalnymi. Wszystko będzie dobrze
Mam taką nadzieję.

Stary 2014-11-15, 08:56   #4556
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lubiekawe5 Pokaż wiadomość
I niech sie czepiają, mogą mi naskoczyć.............co najwyżej jeszcze ja moge ich zaskarżyć.............
No optymistka jesteś. U nas na wątku jest dziewczyna która zaczęła prace 2 tyg zanim dowiedziała się ze jest w ciąży. Pracowała parę miesięcy i chyba w 6 miesiącu poszła na l4, ZUS zakwestionował jej zatrudnienie pomimo ze miała dużo dowodów ze naprawdę tam pracowała. Nie dostała ani grosza i sprawa jest w sadzie juz jakiś rok bez skutku.

[/RIGHT]
Stary 2014-11-15, 08:59   #4557
Marei
Zakorzenienie

Zwolnienie. .. postaram się pracować jak najdłużej, 6 tyg przed terminem porodu mogę iść już na macierzyński. Jak będzie mi ciężko, mogę poprosić lekarza o to, by zamiast zwolnienia wypisal mi redukcje etatu do połowy. Boję się szefa i tak mu podpadlam jak w zeszlym roku bylam 6tyg chora.

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
No optymistka jesteś. U nas na wątku jest dziewczyna która zaczęła prace 2 tyg zanim dowiedziała się ze jest w ciąży. Pracowała parę miesięcy i chyba w 6 miesiącu poszła na l4, ZUS zakwestionował jej zatrudnienie pomimo ze miała dużo dowodów ze naprawdę tam pracowała. Nie dostała ani grosza i sprawa jest w sadzie juz jakiś rok bez skutku.
Też o podobnych słyszałam. Nie jest łatwo.
Stary 2014-11-15, 09:06   #4558
Cos_
Zakorzenienie

Też słyszałam mnóstwo historii z zusem w roli głównej. Czasami naprawdę nie warto kombinować,a że nasze państwo jest jakie jest to inna sprawa :/

Stary 2014-11-15, 09:09   #4559
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Zwolnienie. .. postaram się pracować jak najdłużej, 6 tyg przed terminem porodu mogę iść już na macierzyński. Jak będzie mi ciężko, mogę poprosić lekarza o to, by zamiast zwolnienia wypisal mi redukcje etatu do połowy. Boję się szefa i tak mu podpadlam jak w zeszlym roku bylam 6tyg chora.

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Też o podobnych słyszałam. Nie jest łatwo.

Ja ogólnie też będę pracować najdłużej jak się da.. Nie mogę siedzieć w domu, wtedy jestem taką wielką kupą zwłok.
Ale chce wziąć zwolnienie co by zus wypłacał mi wypłate

Cytat:
Też słyszałam mnóstwo historii z zusem w roli głównej. Czasami naprawdę nie warto kombinować,a że nasze państwo jest jakie jest to inna sprawa :/

U mnie tylko kontrolują.. Wiele znajomych tak robiło, teście synową, mąż żone.. jest jeden facet, który zatrudnia babki żeby pomóc im..

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 09:19   #4560
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Ja ogólnie też będę pracować najdłużej jak się da.. Nie mogę siedzieć w domu, wtedy jestem taką wielką kupą zwłok.
Ale chce wziąć zwolnienie co by zus wypłacał mi wypłate

U mnie tylko kontrolują.. Wiele znajomych tak robiło, teście synową, mąż żone.. jest jeden facet, który zatrudnia babki żeby pomóc im..

to ma serce
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości