Mamusie Majowe 2015!! cz. 3 - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-15, 13:20   #4531
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset
Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 3

Już mi trochę nerwy puściły, ale jak mój TŻ usłyszy co moi rodziciele narobili to się wkurzy i to nieźle.
Dziś jadę na zakupy
Robię Wigilię dla Bractwa (szukam sobie zajęć inaczej wariuje), dziś zrobię bigos, w piątek zrobię paszteciki W sobotę przed samym spotkaniem zrobię barszcz i ryby
Bigosu zrobię więcej żeby dla nas było
W poniedziałek zrobię sałatkę ziemniaczaną dla TŻ, brata i taty. A w samą Wigilię zrobię karpia w winie z orzechami dla TŻ

Poprasowałam wszystko, ogarnełam chatę. Obiadu robić nie muszę bo Teściowa chce byśmy zjedli z nimi :P

A jak Wam mija dzień?

asiuk
Cieszę się, że z synkiem wszystko ok

Zazdroszczę Wam, ja jeszcze Małej nie czuje. Tylko TŻ jak przyłoży ucho do brzucha to mówi, że słyszy pływanie :P

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Baset jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 13:29   #4532
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
loluska magiczne 18,5 miesiąca karmiłam
a ja liczyłam, że u nas też teraz się skończy ale nie ma opcji, drzemka w domu bez piersi nie wchodzi w grę więc my chyba dotrwamy do dwóch lat jak nie dłużej
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Kochane, w trzymaniu kciuków jesteście niezastąpione

Z Jaśkiem wszystko ok, skubany teraz zaczął bulkać, już po USG Łożysko mam na przedniej ścianie i gorzej czuję ruchy.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Całe szczęście!

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
O podobne produkują w Lbnie, tak mi się podobają, jak poznam płeć to chyba się skuszę Właśnie takie: http://allegro.pl/jesienny-kocyk-min...852186028.html
ten akurat nie jest minky z tej strony co sówki jest milutki a z drugiej taki baranek bardziej ale minky też mam i polecam

Capriola karmienie wyłącznie piersią przez 6 pierwszych miesięcy i kontynuowanie do dwóch lat i dalej przy jednoczesnym wprowadzaniu pokarmów stałych zaleca Światowa Organizacja Zdrowia więc jeśli mama nie ma ochoty kończyć przygody z kp to nie ma takiej potrzeby nawet jeśli wraca do pracy.
Też kiedyś myślałam, że 6m i cześć ale teraz wiem, że nie ma takiej opcji drugie też chciałabym karmić do dwóch lat, tak, żeby nie podawać sztucznej mieszanki.

Edytowane przez TienShan
Czas edycji: 2014-12-15 o 13:31
TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 13:37   #4533
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
ja polecam kryminały Jo Nesbo - jak zaczęłam czytać, to nie mogłam się oderwać i łyknłęłam 3 na raz polecam, wciągają niesamowicie! Już sobie zamówiłam kolejne części na zwolnienie

mam nadzieję że u mnie też już nie mogę wysiedzieć

ojej...a czemu tak długo chciałaś, jesli mogę spytać?
ja planuję karmić ok 6 miesięcy

mi się straszliwie chce parówek dziś nie mam pojęcia czemu

jeśli chodzi o tsh, to ja przed ciążą miałam ok 2,5 słyszałam że trzeba kontrolować, bo w ciąży podobno bardzo rośnie, a jak zrobiłam w 4. miesiącu to wyszło 0,9! nie wiem, czemu nagle tak spadło, leków żadnych nigdy nie brałam, ale mój gin mówi że to ok i tyle...
Bo tak prawidłowo dzioała tarczyca.

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Dzieć mnie smyra cały dzień bo cały dzień jem .
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 13:51   #4534
Crumble
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
kocyk od drugiej strony jest biały taki milusi kupiłam kiedyś w netto dla syna
Śliczny! Ja uwielbiam sówki!

Cytat:
Napisane przez irenka78 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy Wy też macie takie straszne problemy z głową (ładnie powiedziane ) ??? Ja chwilami odwalam takie dziwne rzeczy że zastanawiam się czy ze mną wszystko ok? np rano zeszłam do kuchni (7.30) mąż chwilę wcześniej przede mną i poodsłaniał rolety a ja zaczęłam je z powrotem zasłaniać, dziwnie sie na mnie patrzy i pyta sie co ja robię? a mnie się wydawało ze wieczór się robi bo tak strasznie szaro już jest więc trzeba je spuścić w ogóle to co chwilę mam jakieś dziwne wejścia
Ja nie mam raczej problemów takich ;p dziwna jestem ;p
Stary 2014-12-15, 13:55   #4535
asiuk
Zakorzenienie

Żeby nie było, że jestem panikarą - młodego nie czułam od 4 dni

Mąż mnie dziś porywa po pracy gdzieś, to niespodzianka Jeszcze skoczymy na chwilkę do Taty.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 14:25   #4536
weron1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Baset Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedź, bo sobie ryje w bani przez to, a mam taką ochotę, że ślinotoku dostaje
Poprosiłam mojego TŻ żeby mi kupił coś dobrego, a on kupił chleb

Wyślij tu faceta do sklepu...
dobre

Cytat:
Pojechałam na zakupy i przerysowalam samochód k.... mac!!! Zagapilam się do końca ciąży mam bana na auto :/

Jadłam potrawy z dodatkiem wina - cały alko wyparowuje, wiec bez obaw. No i sery pleśniowe też jem, bo większość jest z mleka pasteryzowanego i takie nie szkodzą.
Kinga nie martw się- wiele kobiet przerysowało samochód i to nie będąc w ciąży :-P

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
Zmysłu artystycznego u mnie brak, ale się starałam i najważniejsze, że patrzenie na nią sprawia mi przyjemność
śliczne choinka

Cytat:
Napisane przez ruskaa Pokaż wiadomość
Hej laski
W koncu udalo mo sie cos napisac bo nie bylo kiedy nawet...
Wczoraj byli u nas znajomi a dzisiaj szwagier z zona i dzieckiem, a wczesniej wyprawa na cmentarze

Mialam dzis nie ciekawa cytuacje a mianowicie rano jak schodzilam do rodzicow to spadlam ze schodow na szczescie na dupe i reke i zjechalam w dol, bronilam sie jak moglam.
Wystraszylam sie ale czuje malego wiec ok, w kosciele 2 razy kopnal a teraz plywa wiec odetchnelam z ulga..

Piekna choinka

Dziewczyny dbac o siebie i lezec!

Co z Lucky? Ostatnio miala wizyte chyba
najważniejsze, że nic się nie stało. A dzidzia jest dobrze chroniona przez wody płodowe, macicę, mięśnie brzucha i skórę, więc w takich sytuacjach dziecku nic nie grozi,ale lepiej ich unikać :-P

Cytat:
Hej!

Weekend miałam fatalny, ale nie będę suę rozpisywać.

Emilka, moja endo uznaje wynik TSH 0,37 za dobry Poza tym gdzieś czytałam, że oprócz prawidłowych wyników ważne jest sybiektywne odczucie. Ja przy TSH 1,5 byłam nadal śpiąca

Trzymajcie kciuki, po 11 idę sprawdzić do szpitala, czy wszystko ok, bo przestałam czuć ruchy.

fajnie, że na USG ok. Też mam czasami dni, że nie czuję małej i tez mam łożysko na przedniej ścianie. Nie jesteś panikarą- z każdą obawa można iść do szpitala.
weron1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 14:45   #4537
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
a ja liczyłam, że u nas też teraz się skończy ale nie ma opcji, drzemka w domu bez piersi nie wchodzi w grę więc my chyba dotrwamy do dwóch lat jak nie dłużej
Całe szczęście!

ten akurat nie jest minky z tej strony co sówki jest milutki a z drugiej taki baranek bardziej ale minky też mam i polecam

Capriola karmienie wyłącznie piersią przez 6 pierwszych miesięcy i kontynuowanie do dwóch lat i dalej przy jednoczesnym wprowadzaniu pokarmów stałych zaleca Światowa Organizacja Zdrowia więc jeśli mama nie ma ochoty kończyć przygody z kp to nie ma takiej potrzeby nawet jeśli wraca do pracy.
Też kiedyś myślałam, że 6m i cześć ale teraz wiem, że nie ma takiej opcji drugie też chciałabym karmić do dwóch lat, tak, żeby nie podawać sztucznej mieszanki.
Ja sobie nie wyobrażam karmić takiego chodzącego już dziecka więc 6-8 miesięcy max, no może rok, ale karmienie dwulatka to dla mnie jakiś hardkor no ale jak kto woli, każdy ma prawo karmić ile chce, to indywidualna sprawa

btw, można w ogóle karmić w ciąży??? moja szwagierka karmiła 1,5 rocznego syna i jak zaszła w drugą ciążę to gin kazał jej kategorycznie odstawić, jak zaszła w trzecią - to samo i to nie są pojedyncze, odosobnione przypadki...ciekawe...

Edytowane przez capriola_87
Czas edycji: 2014-12-15 o 14:46
capriola_87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-15, 14:50   #4538
Santilia
Wtajemniczenie

i po dentyście. zbankrutuję:/

ale Młody się odzywał jak siedziałam na fotelu chyba też nie będzie lubił tych lekarzy

M

Santilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 15:17   #4539
jagodowa07
Zadomowienie

Witam się już jako żona było pięknie, chociaż zmęczona jestem nieziemsko, więc muszę odespać uroczystości i całe świętowanie. Wzruszałam się strasznie, prawie podczas przysięgi się popłakałam broda mi już skakała, ale udało się

Trochę między czasie Was poczytałam, Tien gratuluję córeczki! I pozostałych udanych i pięknych usg też gratuluję, lecę do klubu i na maila pooglądać dzieciaczki!
I teraz już nie mogę się doczekać na czwartek na moje usg
Stary 2014-12-15, 15:18   #4540
Santilia
Wtajemniczenie

Jagodowa, wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia

mam nadzieję, że pochwalisz się fotkami

M

Santilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 15:22   #4541
Kinga_20
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sobie nie wyobrażam karmić takiego chodzącego już dziecka więc 6-8 miesięcy max, no może rok, ale karmienie dwulatka to dla mnie jakiś hardkor no ale jak kto woli, każdy ma prawo karmić ile chce, to indywidualna sprawa

btw, można w ogóle karmić w ciąży??? moja szwagierka karmiła 1,5 rocznego syna i jak zaszła w drugą ciążę to gin kazał jej kategorycznie odstawić, jak zaszła w trzecią - to samo i to nie są pojedyncze, odosobnione przypadki...ciekawe...
Nie mając dziecka i pojęcia o kp myślałam podobnie :P lekarze to za przeproszeniem idioci jeśli chodzi o kp i ciążę. Na szczęście mój okazał się rozgarniety i nie kazał kończyć. KP w ciąży niczemu nie zagraża - no ale do tego trzeba wiedzy.

W każdym bądź razie fajnie jest karmić ponad rok i dłużej ja polecam

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Cytat:
Napisane przez jagodowa07 Pokaż wiadomość
Witam się już jako żona było pięknie, chociaż zmęczona jestem nieziemsko, więc muszę odespać uroczystości i całe świętowanie. Wzruszałam się strasznie, prawie podczas przysięgi się popłakałam broda mi już skakała, ale udało się

Trochę między czasie Was poczytałam, Tien gratuluję córeczki! I pozostałych udanych i pięknych usg też gratuluję, lecę do klubu i na maila pooglądać dzieciaczki!
Gratuluję

Cytat:
Napisane przez Santilia Pokaż wiadomość
i po dentyście. zbankrutuję:/

ale Młody się odzywał jak siedziałam na fotelu chyba też nie będzie lubił tych lekarzy
Współczucia, nie nawidze dentystów :/

A ja dalej ruchów nie czuję, a niby w drugiej powinno się szybciej.

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-15, 15:32   #4542
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Santilia Pokaż wiadomość
co się stało??

kolejna koleżanka w ciąży to jest chyba jakieś zaraźliwe

mam prośbę
możecie jeszcze raz wrzucić linki na allegro z tymi ładnymi pościelami (w gwiazdki itp)?
wczoraj przeszukałam całe allegro i mało coś tego znalazłam:/

i... możecie pokazać łóżeczka jakie wybrałyście?
wczoraj coś tam już znalazłam.. i chciałąbym porównać
Tez tak pomyślałam, ale widzę, że już założyłyście

Cytat:
Hejka!

Co do auta to trochę jest zarysowane, wkurzyłam się na siebie, bo chcieliśmy je sprzedać, a teraz to poleci po cenie i w ogóle się zastanawiam czy go nie zostawię dla siebie, skoro już go tak obtłukłam, bo jak kupimy nowy to w ogóle się będę bała jeździć :/ mąż się w sumie nie zdenerwował wcale, bo to pryszcz dla niego, ale bardziej ja przeżywam. No tzn dzisiaj już mniej

Dzisiaj umyłam łazienkę od góry do dołu, bo już płytki brudne były. Teściowa ma mi pomóc okna umyć, pogoda sprzyja.

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Dziewczyny regulamin klubu jest na pierwszej stronie chyba

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Thien śliczne body - zacznie się różowe szaleństwo

Scotasia no ja to samo mówiłam mężowi, że nie nadaje się teraz za kierownicę, ale niestety mężu teraz jeździć nie może, a zakupy robić trzeba. Myślałam, że chociaż po mieście dam radę, ale jak widać cienko :/
Auto, rzecz nabyta, ważne że nic Wam się nie stało. Wiadomo, są inne wydatki niż lakiernik ale trudno

dla córeczki dzielna dziewczynka

Cytat:
Napisane przez baelka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Ładnie to ujęłaś Dzisiaj to na męża się przeniosło, przed 5 wychodził do pracy i nie zamknął drzwi. Ale nie że klucza w zamku nie przekręcił, tylko zostawił uchylone drzwi Wstaje po siódmej, patrzę- drzwi otwarte Nogi się aż pode mną ugięły i mało co, a z wrażenia nie fiknęłabym tam kozła...I tak nie miałby mnie kto docucić...Zdenerwowałam się bardzo, na szczęście nic się nie stało.

A jutro połówkowe, nagramy malucha i poznamy płeć (jak się ujawni)
Acha- pojechał po bandzie...może zabierz go ze sobą na USG, może tez ma w brzuszku maluszka, że taki nierozgarnięty

Cytat:
Kochane, w trzymaniu kciuków jesteście niezastąpione

Z Jaśkiem wszystko ok, skubany teraz zaczął bulkać, już po USG Łożysko mam na przedniej ścianie i gorzej czuję ruchy.

No to super

Cytat:
Napisane przez Baset Pokaż wiadomość
Już mi trochę nerwy puściły, ale jak mój TŻ usłyszy co moi rodziciele narobili to się wkurzy i to nieźle.
Dziś jadę na zakupy
Robię Wigilię dla Bractwa (szukam sobie zajęć inaczej wariuje), dziś zrobię bigos, w piątek zrobię paszteciki W sobotę przed samym spotkaniem zrobię barszcz i ryby
Bigosu zrobię więcej żeby dla nas było
W poniedziałek zrobię sałatkę ziemniaczaną dla TŻ, brata i taty. A w samą Wigilię zrobię karpia w winie z orzechami dla TŻ

Poprasowałam wszystko, ogarnełam chatę. Obiadu robić nie muszę bo Teściowa chce byśmy zjedli z nimi :P

A jak Wam mija dzień?

asiuk
Cieszę się, że z synkiem wszystko ok

Zazdroszczę Wam, ja jeszcze Małej nie czuje. Tylko TŻ jak przyłoży ucho do brzucha to mówi, że słyszy pływanie :P
A mi co zrobisz??? pierożki proponuję

Cytat:

Dużo, dużo szczęścia, miłości, szacunku i zrozumienia na Nowej Drodze

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Przyszła dzisiaj moja podusia do spania jutro zdam relację czy się sprawdza.
Stosowała któraś z Was olejek arganowy? ponoć zapobiega rozstępom...
dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 15:34   #4543
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:

Gratulacje!
Stary 2014-12-15, 15:57   #4544
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
loluska magiczne 18,5 miesiąca karmiłam
wow A tak z innej beczki, jak biust po takim okresie karmienia się ma?

ola_la

Nigdy nie pisałam nic o Ninie, nawet nie myślałam więc pomyłka, ale nic nie szkodzi

wiolafrytka
Zazdroszczę ciuszków

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Będę miała podobny dylemat, jak nie dostanę poduchy od Mikołaja.
Ja wiem że nie dostanę i już jestem na 80% przekonana że sama ją kupie jak dostane pieniążki

asiuk

nie dziwie ci się że się martwiłaś, 4 dni to dużo. Najważniejsze że wszystko ok

Baset
Mi dzień zleciał nad projektem, myślałam że ogarnę w godzinę a zajęło mi prawie 5... ale skończyłam Jeszcze dwa mniejsze i wolność od pisania

jagodowa
Gratulacje! Wszystkiego dobrego!

dorka607
koniecznie zdaj relacje

Projekt napisany, biorę się za czytanie książki Co prawda film oglądałam ale książka na pewno lepsza. Gwiazd naszych wina

Jutro mam wizytę u gina

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 15:59   #4545
dorka607
Wtajemniczenie

Nadzieja choinka śliczna
Moja też czerwono-złota ale uboższa a w ogóle podoba mi się biała, ale szkoda mi kasy żeby wszystkie ozdoby kupować tak naraz :-/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0527.jpg (98,4 KB, 23 załadowań)
Stary 2014-12-15, 16:04   #4546
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez dorka607 Pokaż wiadomość
Nadzieja choinka śliczna
Moja też czerwono-złota ale uboższa a w ogóle podoba mi się biała, ale szkoda mi kasy żeby wszystkie ozdoby kupować tak naraz :-/
Moja też czerwono złota. I mam też taki łańcuch, ale mi się poplątał i stwierdziłam, że nie chce mi się go zakładać.

Stary 2014-12-15, 16:14   #4547
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Moja też czerwono złota. I mam też taki łańcuch, ale mi się poplątał i stwierdziłam, że nie chce mi się go zakładać.

Oooo i widzę już prezent pod chujanką
Stary 2014-12-15, 16:15   #4548
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez dorka607 Pokaż wiadomość
Oooo i widzę już prezent pod chujanką
Tak, już nawet mąż rozpakował, bo my już się wymieniliśmy prezentami.
Stary 2014-12-15, 16:21   #4549
dorka607
Wtajemniczenie

Emilia hehe, to dość szybko. Ale w sumie po co zwlekać
my chyba sprawimy sobie nowy laptop pod choinkę bo ten staruszek chodzi jak muł...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-15, 16:28   #4550
Kinga_20
Zakorzenienie

Loluska biust mam normalny taki jak przed ciążą

U nas tez złoto czerwona będzie - może jutro ubierzemy

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 16:36   #4551
Madeleine05
Zadomowienie

Jagodowa - gratulacje!

Co do różu dla dziewczynek, to mi chyba w ciąży odbiło. Przed zarzekałam się, że jest tyle ładnych kolorów (biały, beżowy, szary ), że na pewno córki nie będę ubierać w różowe ciuchy. I co? Prawie cała wyprawka różowa! Tak mi się do rąk kleją te różowe ubranka, że im więcej na nie patrzę, tym bardziej mi się podobają. Masakra! Help me!

Któraś pytała o rogala Motherhood. Ja mam od paru miesięcy i nie wyobrażam sobie już spania bez niego. Wspaniale się na nim śpi! Mój mąż mi go rano podbiera, jak wstaję do pracy, a on jeszcze może pospać, nawet mój pies go uwielbia i jak tylko nie patrzę, to się układa w rogalu
Madeleine05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 16:38   #4552
capriola_87
Zakorzenienie

Jagodowa, gratulacje!
Stary 2014-12-15, 16:42   #4553
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madeleine05 Pokaż wiadomość
Jagodowa - gratulacje!

Co do różu dla dziewczynek, to mi chyba w ciąży odbiło. Przed zarzekałam się, że jest tyle ładnych kolorów (biały, beżowy, szary ), że na pewno córki nie będę ubierać w różowe ciuchy. I co? Prawie cała wyprawka różowa! Tak mi się do rąk kleją te różowe ubranka, że im więcej na nie patrzę, tym bardziej mi się podobają. Masakra! Help me!

Któraś pytała o rogala Motherhood. Ja mam od paru miesięcy i nie wyobrażam sobie już spania bez niego. Wspaniale się na nim śpi! Mój mąż mi go rano podbiera, jak wstaję do pracy, a on jeszcze może pospać, nawet mój pies go uwielbia i jak tylko nie patrzę, to się układa w rogalu
To mnie przekonałaś. Kupuje .

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:

Gratulacje. Czekamy na zdjęcia .
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 17:01   #4554
Nadzieja87
Zakorzenienie

Ee fajne choinki dziewczynki i prezent widze agito?
te łańcuchy mam i ja w sumie chyba ponad 20 m

Jagodowa! Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia! Dużo szczęścia i miłości

Asiuk, ciesze sie ze wszystko w porządku

Z TŻ coś sie serio dziś dziwnego dzieje...najpierw był zły, a teraz smutny taki...wygląda jak psiak ze zwieszonymi uszkami.... przez ileś czasu sie wgl do niego nie zbliżałam, to przyszedł, przytulił się do mnie, pocałował .. pytam i co muszki juz poleciały?? On: jakie muszki?? ja: no z nosa!! Czy coś sie dzisiaj stało? mówi: tak, pytam: chcesz o tym porozmawiać? odpowiada: nie... No OK ja go nie będę zmuszać, w końcu i tak powie o co mu kaman.
Przynajmniej śmieci powynosiłam, posprzątałam troche, 2prania wstawiłam, rozwiesiłam, rosół ugotowałam ciasto upiekłam.... wiec nie ma tego złego
I okazało się ze moje młode nie lubi miksera co sie zbliżałam do działającego robota kuchennego ten wojował/a w brzuchu Zdecydowanie wysokie obroty są bebe
Stary 2014-12-15, 17:01   #4555
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madeleine05 Pokaż wiadomość
Jagodowa - gratulacje!

Ja tak samo- oszalałam moja córka będzie śmigać w różu. Ja nie mam nic różowego <oprócz majtek> bo nie przepadam za tym kolorem, ale jak chodzi o dziecięce ciuszki- opętało mnie!!!
Stary 2014-12-15, 17:05   #4556
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:

Ja (już) nie mam zamiaru nawracać nikogo i przekonywać do swoich racji ale kiedyś myślałam podobnie jak Ty po ciąży mi się odmieniło o 180 stopni.
Karmienie dwulatka wygląda zupełnie inaczej niż karmienie niemowlaka
No ale nie należy niczego robić wbrew sobie
W zdrowej ciąży można karmić, jeśli nic się nie dzieje to do samego porodu a później dwójkę Mam dwie koleżanki, które tak karmią Ja nie planowałam kp w ciąży ale z drugiej strony chciałam karmić 2 lata, że nam się ciąża po drodze trafiła to postanowiłam na siłę nie odstawiać syna. Choć teraz karmienie stało się bolesne

Jagodowa serdeczne gratulacje!!! Wszystkiego dobrego

Stary 2014-12-15, 17:10   #4557
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Ee fajne choinki dziewczynki i prezent widze agito?
Agito.
Jakiś super hiper extra zegarek z pulsometrem i innymi bajerami dla męża.
Stary 2014-12-15, 17:18   #4558
Nadzieja87
Zakorzenienie

hyhy mówisz Agito- myślę Rysio
A wiele dałaś za taki super hiper zegarek?
Stary 2014-12-15, 17:19   #4559
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
hyhy mówisz Agito- myślę Rysio
A wiele dałaś za taki super hiper zegarek?
Z przesyłką 214 zł.

Mam dzisiejsze wyniki krwi i moczu i są pięęęękne.
Najbardziej się cieszę z glukozy na czczo: 79. Tak pięknego wyniku dawno nie miałam. Zawsze w okolicach 90.
Stary 2014-12-15, 17:24   #4560
TienShan
Zakorzenienie

Uhu, mnie już gin mówił na poprzedniej wizycie, że za miesiąc da zlecenie na test glukozy no ale poprzedni wspominam dobrze, oby teraz też tak było

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości