Marcowe Mamy 2015 cz. VI - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-25, 18:30   #4531
dziewczynazgitara
Raczkowanie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VI

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
a ja byłam przed chwila dowiedziec sie o wyniki tych kwasów żółciowych - liczyłam ze jutro mnie wypiszą....a tu mi pani mówi ze wcześnie niż środa to nie będzie i żebym sie nie nastawiala
w dodatku mialam problem z załatwianiem sie i chyba dostalam hemoroidów - ktos mial ? Poleca ktos cos na to?
Ja mam jednego dziada, traktuje go okladami z kory dębu i mascia nagietkowa, cudow nie dziala, ale przynajmniej nie boli i sie nie powieksza. Nie wiem czy mozna stosowac jakas masc, gdybys sie czegos dowiedziala w szpitalu daj znc
Stary 2015-01-25, 18:41   #4532
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
a ja byłam przed chwila dowiedziec sie o wyniki tych kwasów żółciowych - liczyłam ze jutro mnie wypiszą....a tu mi pani mówi ze wcześnie niż środa to nie będzie i żebym sie nie nastawiala
w dodatku mialam problem z załatwianiem sie i chyba dostalam hemoroidów - ktos mial ? Poleca ktos cos na to?
o jej współczuje ja to też liczyłam na to ze mnie wypiszą , ale nic o tym nie było mowy
dodatek brzuch mi sie napina jak szalony ( boje się.

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Hottie07 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

czytałam czytałam , ale nie miałam kiedy napisać , ciągle coś

nouvelle2 cudna z Ciebie Panna Młoda - jeszcze raz wszystkiego co najlepsze

Niunia nie daj się w tym szpitalu - na pewno wszystko będzie dobrze

asiulek8 pytałaś o przepis na chleb cukrzycowy - mój jest niestety z mąką pszenną - nie jestem w stanie innego upiec , bo wychodzi zakalec, a po tym cukry nie najgorsze

oto on:

Składniki:

2 szklanki mąki pszennej razowej (300 g)
1 i 1/3 szklanki mąki pszennej typ 550 (200 g)
1 i 1/3 szklanki wody
1 łyżka oleju lub oliwy z oliwek
1 łyżeczka soli
1 łyżeczka cukru
1 opakowanie suszonych drożdży (7 g)

*Szklanka ma pojemność 200 ml, wszystkie składniki powinny mieć temperaturę pokojową.

a to my w 33 tc
pięknie
ja to byłam się pytac pielegniarki o ten brzuch i mowi ze to normalne ze macica tak robi
takze czekac i sie nie denerwowac..

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 18:45   #4533
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
biedna ty moja ale wyniki nie sa w normie czy jak?
ja sie zalatwiam raz na dwa trzy dni, a kiedys to latalam codziennie bo ja zestresowana dziewczyna ;P ale na hemoroidy nic nie polece raz tylko jakies obtarcia mialam, ale samo przeszlo po kilku dniach, a pieklo....
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 18:46   #4534
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana nie wiem czy nie będziesz musiala tego skonsultowac z chirurgiem?
Poki co dzialaj z kora debowa i bie daj sie dziadowi!
Stary 2015-01-25, 18:47   #4535
lesyeux
Zadomowienie

zapraszam do mnie na frytki. Tż wstawił całą blache, kto to wszystko zjeeee

Cytat:
Ja miałam wylazł mi kiedy to okazało sie że jestem w ciąży. Smarowałam procto-hemolan. I pomógł, nie bolało i zmalał dopiero po 3 dniach. Znikł po tygodniu bezpowrotnie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
o jej współczuje ja to też liczyłam na to ze mnie wypiszą , ale nic o tym nie było mowy
W szpitalu nudy jak nic. I ogólnie inaczej jakoś. Ale niech obserwują i badają by byc pewnym że wszystko z Wami ok. Wytrzymasz jeszcze
A na ten spinający brzuch to co mówią???

nie smutaj
Stary 2015-01-25, 18:50   #4536
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magnifica Pokaż wiadomość
Pod namioty to średnio, ja bym też się nie zdecydowała. Na domki fajnie My właśnie albo na domki albo do pokoju. A jeździmy od lat w jeno miejsce. Tuż przy lesie, jeziorze i morzu
A tak w ogóle to ja byłam pod namiotem raz w życiu na jedną noc

A propo's bab w kolejkach i marketach to ja wczoraj poszłam do apteki. To mnie jedna baba prawie staranowała w drzwiach, żeby mnie wyprzedzić i wepchnęła się przede mną w kolejkę. Ludzie to nie mają za grosz kultury. A komentarze to już w ogóle chamstwo. Niech każdy patrzy na siebie.
pod namiotami bylam w tamtym roku z TZ prawie miesiac czasu, normalnie czulam sie jakbym mieszkala w dziczy TZ pracowal w takim fajnym miejscu, ze zamiast hotelu, obmyslil plan ze mozemy byc razem, i pojdziemy pod namioty, wiec to troche jak fajne wakacje, jak wracal z pracy juz.....a tam jeziorko, grilla czesto robilismy, nawet maly basen byl, dlatego nie wyobrazam sobie z malym dzieckiem pod namioty, ktore trzeba przewijac, komary sa itd. pogoda tez nie zawsze dopisywala

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Hottie - też chudzinka jesteś
No niestety mąka pszenna u mnie w najmniejszej ilości jest czystym złem. Dobrze że chociaż ten pro body jest dla mnie ok. Chociaż smakuje jak jakieś wióry marzę o kanapeczce z chałeczki z domowym dżemikiem

Właśnie mama do mnie przyszła. Babcia w kościele zasłabła, miała migotki i karetka ją zabrała. Na szczęście już opanowane. Może w końcu jakiś porządny lekarz ustawi jej dawki leków.

ojej dobrze ze jest w szpitalu, przyjechali na czas itd.

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Cytat:
Napisane przez anyolek Pokaż wiadomość
Hej kochane, witam się z Wami w niedzielny wieczór
U mnie znów weekend dość intensywny, wczoraj dopracowywałam swój regał dla malutkiej (wciąż nieskończony jest ), dzisiaj znów pazamawiałam troszkę rzeczy przez neta W międzyczasie podglądam Was tutaj i nadrabiam, ale tempo w jakim przybywa Waszych postów wygrywa z moją możliwością ciągłego bycią na bieżąco
Malutka dziś się prawie nie rusza, wczoraj co chwilkę ją czułam, więc mam nadzieję, że to chwilowe lenistwo

niunia_ona, Rona, nusiekowa, joa_mro- życzę wytrwałości w szpitalach, najważniejsze, że dzieciaczki są w dobrych rękach

Żona_marcina- współczuję sytuacji z psiakiem, dobrze, że się udało odratować część z tych rzeczy

Ewka5891- dobrze, że jesteś pod opieką lekarską, napewno z dzieciaczkiem wszystko jest ok

EdithS- cieszę się, że imprezka dla mamy się udała i miała super niespodziankę

Nouvelle- bardzo ładnie wyglądałaś w swoim wyjągtkowym dniu, piękne uczesanie

Mon9- wózek miodzio! Super, że udało Ci się go dorwać w dobrej cenie

aaakarolina, Hottie- śliczne brzuszki i Wy jakie zgrabniutkie
masz czas kochana skonczysz go napewno a malutka ma dzien lenia, tak jak u mnie syneczek ostatnie dwa dni malo sie ruszal a ja sie tak zamartwialam jak glupia
Stary 2015-01-25, 18:50   #4537
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antoxa Pokaż wiadomość
masakra

Wczoraj odwiedziliśmy znajomych, którym w połowie grudnia urodziła się córka i po tej wizycie jestem przerażona Mała jest przekochana i już chciałabym bym swojego Antosia, ale zachowanie jej rodziców... Jej tata jak ją miał na rękach to "rzucał" nią jak lalką (w moim odczuciu brak jakiejkolwiek czułości), jak ją nakarmił i zaczęła trochę płakać to z tekstem "nie wkur**wiaj mnie teraz". Jej łóżeczko to przypominało pobojowisko..ja rozumiem, że mają mało miejsca ale w łóżeczku była duża kołderka (jakoś mi się to skojarzyło z pierzyną jak moja babcia miała ale w wersji mini), poduszka i rożek. Ja na miejscu tej małej bym się udusiła w tym łóżeczku z nadmiaru rzeczy Nie wiem może wyolbrzymiam, ale to co wczoraj zobaczyłam to mnie jakoś zniechęciło do nich i szkoda mi tej małej.
paranoja;/ jak tak wg mogą
brak mi aż słów na takie coś!!
nie wiem po co tacy ludzie decydują się na dziecko jak takie zachowanie mają!

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-25, 18:51   #4538
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
mi sie w nocy bardzo napinal, troche sie wystraszylam..... ale nie bylam pewna do konca, zeby go okreslic, to troche czulam jak jest sie przed miesiaczka, ale synek tez w nocy sobie szalal....
Stary 2015-01-25, 18:53   #4539
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Tepsa - ja mam coś takiego jak tout-petit-fille i polarowy ale z nóżkami. Na razie spakowałam ten z nóżkami. Ale zdecydowałam się nie kupować nic grubszego, a miałam wczoraj to w planie. Najwyżej TŻ na szybko pojedzie coś kupić, jak jeszcze będą. Albo opatulimy kilkoma kocykami malutką

U lutowych kolejna urodziła
o jej kolejna lutówka

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-01-25, 18:54   #4540
crystal25
Zakorzenienie

a co do hemoroidow.... moj TZ sie nabawil tyle, ze musial isc na wizyte do doktorka, i sie wystawic ( jej jaki byl zawstydzony ) i doktorek powiedzial ze jak nie przejdzie a dostal rozne lekarstwa to bedzie na zabieg, ale cale szczescie przeszlo, tylko ze on juz krwawil podczas zalatwiania sie. Wiec leczyc szybko to cholerst***
Stary 2015-01-25, 18:54   #4541
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
witamy się z Igą 35 tydzień (dokładnie 34 + 1 )

niestety jak widać nie jestem mistrzem robienia zdjęć w lustrze
chyba na jakieś nauki powinnam pójść
jaka chudzina

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-25, 18:55   #4542
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
zapraszam do mnie na frytki. Tż wstawił całą blache, kto to wszystko zjeeee

Ja miałam wylazł mi kiedy to okazało sie że jestem w ciąży. Smarowałam procto-hemolan. I pomógł, nie bolało i zmalał dopiero po 3 dniach. Znikł po tygodniu bezpowrotnie

W szpitalu nudy jak nic. I ogólnie inaczej jakoś. Ale niech obserwują i badają by byc pewnym że wszystko z Wami ok. Wytrzymasz jeszcze
A na ten spinający brzuch to co mówią???

nie smutaj
ja chetna na frytki
ja to sphagetti bede robic, ale narazie wcinam slodycze TZ w drodze do domu, kupil w cukierni tureckie ciasteczka, a to sam miod
Stary 2015-01-25, 18:56   #4543
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
No ja tez mysle ze w 7 czesci sa szanse na maluszki
W koncu to juz luty bedzie a pierwsze mamusie maja terminy na poczatek lutego no i przecies tak sporo z nas ma juz 35 tydzien...no to od 36/37 to naprawde tak mozna sie spodziewac ze sie zacznje dziac

Mysle tez ze kazda swieza mama bedzie na poczatku pisala duzo mniej...jednak to mimo radosci naprawde duzo czasu na poczatku bedzie zajmowalo dzieciatko....i mysle ze do 9 czesci faktycznie mamy szanse na calkowite rozpakowanko...sie zobaczy
Byle te dzieciaczki zdrowe byly.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ja zaczynam we wtorek 36 tydzień

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-01-25, 18:57   #4544
luzna25
Zadomowienie

nouvelle2 ślicznie wyglądaliście Piękna Para Młoda

lesyeux ja tak samo jutro idę na badania, a we wtorek wizyta obyśmy obie dobre wiadomości usłyszały

Hottie07 śliczny brzuszek

Rona, niunia_ona, joamro, nusiekowa : trzymajcie się w tych szpitalach! ważne, że jesteście pod dobrą opieką a jeszcze kilka tygodni i będziecie tulić swoje dzieciaczki

EdithS super niespodzianka! Wszystkiego najlepszego dla Mamy

Lila_17
ja biorę luteinę dopochwowo 2x1 od początku ciąży i faktycznie wydzieliny jest więcej, ale nigdy mnie nic nie swędziało po luteinie więc może Tobie się przyplątała jakaś infekcja
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 18:58   #4545
marcia45
Zadomowienie

Cały weekend sie nie odzywałam, ale przyjechała do mnie przyjaciółka z miasta rodzinnego i razem spędzałyśmy weekend. Jak się okazało, bezinteresownie nie przyjechała, bo miała zadanie wyciagnąć mnie z domu w sobote. Wracamy zapalam światła w domu a tam piekne dekoracje, smakołyki i moje koleżanki i siostry Zrobiły mi dziewczyny niespodziankowy baby shower. Wyszło cudownie, mała dostała pełno ślicznych ciuszków, tort z pieluch i robiłyśmy tiulowe pompony, które zawisną nad łóżeczkiem

Lecę Was odrabiać i wreszcie odpocząć bo weekend pełen emocji.

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 18:58   #4546
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
to nie rób im obiadu Ty masz swój więc nie ma co się martwić, a jak reszta zobaczy, że nie ma co jeść to może sobie uświadomi, że nie jesteś ich służącą

ale Wam dobrze
a ja właśnie odkurzyłam i przejechałam mopem całe mieszkanie TŻ mnie za to zabije jak wróci

super, że jest lepiej! bądź dobrej myśli!

trzymam za Was kcuki!

ja nie chcę jeszcze w 7 części, ale myślę, że się po prostu zacznie...zawsze ktoś wyskoczy przed terminem, więc stawiam, że w połowie lutego się zacznie
ja tez nie chce tak szybko rodzić;p
wole chociaż polowe lutego , bo musze jeszcze jakos do mieszkania wejsc nooooooooo

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-01-25, 18:59   #4547
nouvelle2
Zakorzenienie

Ja tez chętna na frytki

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 18:59   #4548
luzna25
Zadomowienie

w ogóle to nie było mnie dwa dni i ledwo Was nadrobiłam

Stary 2015-01-25, 19:00   #4549
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
niunia wszytsko będzie dobrze, jestes pod dobra opieką
Lila_17 ja biore przez całą ciążę luteine i mam cały czas stan zapalny ostatnio dostałam globułki i będę z dziadostwem walczyć
dziewczyny jakie macie śpiworoki czy kombinezony na wyjście ze szpitala?W smyku dziś były albo takie grubasy na zimę, albo mega cieńkie pajace, w FF coś ala polarek ale jeszcze się wstrzyamałam, podrzuccie jakies linki
coś czuję że szybciej urodzę

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-25, 19:01   #4550
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Cały weekend sie nie odzywałam, ale przyjechała do mnie przyjaciółka z miasta rodzinnego i razem spędzałyśmy weekend. Jak się okazało, bezinteresownie nie przyjechała, bo miała zadanie wyciagnąć mnie z domu w sobote. Wracamy zapalam światła w domu a tam piekne dekoracje, smakołyki i moje koleżanki i siostry Zrobiły mi dziewczyny niespodziankowy baby shower. Wyszło cudownie, mała dostała pełno ślicznych ciuszków, tort z pieluch i robiłyśmy tiulowe pompony, które zawisną nad łóżeczkiem

super niespodzianka fajnie, że pomyślały o czymś takim dobrze się bawiłaś a jeszcze malutka dostała prezenty super!

Stary 2015-01-25, 19:03   #4551
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
O jeju co za babsko...grr...
Ja pamietam ze np.wenflon w zgieciu reki mnie mega drwznil i duzo wygodniej mi bylo jak mialam wbity przy dloni

haha...mam nadzieje ze nie bedziemy mieli takiej niespodzianki...a wlasciwie dziewczynka tez bylaby super...tylko imienia by nie miala w szpitalu dopiero pozniej w domku

no wiesz obiektywna to zadna nie bedzie ale to tylko swiadczy o naszej wielkiej milosci do dziecka wiec nie ma co sie przejmowac czy wstydzisz.
Dziekuje ci za opis piekny

Dobrze ze lepiej. Z wyjsciem to sie nie upieraj. Ja w pierwszej ciazy syladowalam w szpitalu kolo 36 tc. No i po 3 dniach podczas ktorych na przemian ryczalam ze musze tam byc a na przemian bylam zadowolona ze jestem pod kontrola stwierdzili ze ok i moge wyjsc. Jednak zaczelam wtedy schizowac i poszlam do ordynator pogadac o wyjsciu tzn.chcialam sie dowiedziec czy jak wyjde to moge czuc sie bezpiecznie. W sumie sama nie wiedziala i zarzadzila ze zrobimy ost.ktg. i nagle na tym ktg D.mial dwie deceleracje ( tzn.serce bilu mu 2 razy kolo 80/90 na min a nie 140). Wiec oni mnie szybko na porodowke by podlaczyc do ktg na 5h. Tam mlody mial jeszcze jedna deceleracje trwajaca kolo minuty i juz dzwonili do lekarza ze mozliwe ze cc...ale przeszlo i przez kolejne 4 h wszystko ok. Nie mniej nie wypuscili mnie po tym ale w szpitalu musialam zostac. Bylam jeszcze tydzien ( pozniej urodzilam) gdzie robili mi czesto ktg i ani razu syt.sie nie powtorzyla. Do dzis nie wiem co sie stalo ze D.mial 3 spadki ale generalnie ciesze sie ze zostalam...wiec ze swojej strony powiem tylko ze choc szpital jest okropny i nie chce sie w nim siedziec to nim wyjdziesz na wszelkie sposoby sie upewnij ze oni sa pewni swojej decyzji a nie ze puszczaja cie bo w sumje sami nje wiedza...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
dzięki za rady , ja znowu ruchy są slabe mówilam im, wolę nie ryzykować, lepiej lezec tu niż w domu od zmysłów odchodzić.
zaczynam się bać, ale ważne ze jeszcze trochę i widzę małą;p

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-01-25, 19:03   #4552
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
Ja tez chętna na frytki
ja też miałam chcice na frytki, więc były na obiad, przynajmniej się trochę zaspokoiłam

Stary 2015-01-25, 19:03   #4553
smv
Zakorzenienie

Niunia lub Alunia stawiam na was jako pierwsze

A ja dziś jakaś znudzona jestem.. Pogoda mnie dobija i ten ból w mostku
Zauważyłam tez ze coraz częściej robi mi się nagle niedobrze, jakby słabo... Ble.
Stary 2015-01-25, 19:04   #4554
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziewczynazgitara Pokaż wiadomość
Hej mamusie witam sie z zasnieżonej Centralnej Polski, ile napadalo przez noc to szok! I ciagle pada.
widze, ze niektore maja w planach rozpakowac sie w 7 czesci...mysle, ze za szybkie tempo mamy w pisaniu, zeby to sie ktores udalo, ale w sumie wszystko jest mozliwe tak wiec moze, moze u nas 34t i 2d milej niedzieli wszystkim

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Tez sobie odpuscilam juz noszenie obraczki i pierscionka zaręczynowego, na co jedna pani do drugiej w kolejce w biedronce szeptala 'patrz panna z brzuchem' ahhh moherki kochane...
ach te babcie
świętoszki wielkie ;p

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-01-25, 19:05   #4555
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość

piekna niespodzianka to czekamy za to na zdiecia prezentow ;P
Stary 2015-01-25, 19:06   #4556
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Nouvelle, to tak samo jak my ruszyłam tyłek tylko po to,żeby zrobić ciasto na chleb,bo musi wyrosnąć przez 8 godzin. Odstwiłam i z powrotem do wyra ale zaraz wstaję bo chce'mi się pizzy to sobie zrobię.
A wczoraj na imprezce byłam nawet bioderkami trochę poruszałam

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Chcecie zacząć się rozpakowywać w 7 części?? ja jeszcze nie chcę, to mogłoby być za wcześnie 0,0

Niunia ja też mam dość częste twardnienia i lecę na no spie.
Musisz się nastawić na pozytywne myślenie będzie dobrze
A jak oni tam w szpitalu na Twój maleóki brzuszek?

Rona, to się chwali
tłumaczyli że pierwsza ciąża też inaczej , no i mniejsza ilość wód też robi swoje
ale mówi nie ma się czym martwić wszystko w normie także zobaczymy ,obsługa jest naprawdę miła , lekarze też w miarę więc nie narzekam

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-01-25, 19:07   #4557
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
dzięki za rady , ja znowu ruchy są slabe mówilam im, wolę nie ryzykować, lepiej lezec tu niż w domu od zmysłów odchodzić.
zaczynam się bać, ale ważne ze jeszcze trochę i widzę małą;p
nie bój się, bo jesteś pod dobrą opieką. Zawsze sprawdzą jak coś Cię będzie niepokoiło, a w domu nie miałabyś takiej możliwości. Szpital nie jest miejscem przyjemnym, ale za to bezpiecznym zaciśnij zęby i daj radę dla malutkiej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-25, 19:08   #4558
87marta78
Zadomowienie

Dziewczyny nie straszcie, bo ja mam termin na 1.03, wiec w polowie lutego moze u mnie byc juz po.a torby jeszcze nie spakowane :/
87marta78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 19:10   #4559
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
My chrzestnych nie mamy wybranych i kompletny brak pomysłu I na pewno będą kłótnie z tym związane i to nie między mną a TŻ, a raczej moja mama będzie miała coś do powiedzenia. Będzie chciała przeforsować na pewno na chrzestnego mojego brata...

Pochowałam prasowanie do szafy, odkurzyłam (bo wczoraj już mi się nie chciało) i jeszcze muszę obiad dokończyć. Dla siebie mam z wczoraj, ale dla reszty nie... Po ostatniej wizycie u lekarza oznajmiłam wszystkim, że mam się oszczędzać, ale ogólnie cały dom ma to gdzieś, wrrrrr!!!
my mamy chrzestnych wybranych, tylko nie mamy pomysłu gdzie to zrobić tą całą uroczystość w domu mało miejsca ,a na restaurację ta kasa
a wolę to co dostaniemy za małą oddać na jej konto by potem miała coś na przyszłość.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-01-25, 19:11   #4560
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Niunia lub Alunia stawiam na was jako pierwsze

A ja dziś jakaś znudzona jestem.. Pogoda mnie dobija i ten ból w mostku
Zauważyłam tez ze coraz częściej robi mi się nagle niedobrze, jakby słabo... Ble.
Bedzie ci lepiej kochana wkrotce, jak brzuszek sie obnizy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości