![]() |
#4531 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 7
daria wielkie gratulacje! i jaki duzy synus
![]() To aby jak najszybciej wrocil do Ciebie. emdzik nie fajnie, ze ten lekarz taki niedelikatny, ale dobrze, ze wszystko posprawdzane, bedziesz spokojniejsza. A co do wagi, to nie sugeruj sie tym az tak bo, na pewno ponad 2,5 kg bedzie miala, pewnie nawet kolo 3 kg, te wahania sa duze z usg. Ja ide teraz w pt na usg i zobaczymy ile w dwa tyg moja przybrala. Spałam dwie godzinki, normalnie nie wiem co sie dzieje, ze az tyle spie, musze w czw sie zapytac poloznej czy to normalne. Troszke mnie brzuch pobolewa, ale moze dlatego ze za duzo lezalam.
#4532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
No nic dziwnego, że później takie różnice wychodzą :/ bo to moim zdaniem nie jest mała różnica.
Do tego ja mam w książeczce tą hospitalizacje wpisaną , nie ? I on to przeczytał i się pytał czemu. Mówie że przez ciśnienie bo często jest duże. A on że teraz było ok... ja mówie , że widocznie nie zawsze skacze poza tym dopegyt biore :/ I na koniec się go pytam że to co jak mam tą hospitalizacje wpisaną to mam tak przyjechać czy jak on to widzi.. a on, że po pierwsze dla niego ja mam termina na 5 a nie na 2... po drugie, na razie nic się nie dzieje, więc mu ciężko powiedzieć.. może się stać jutro, pojutrze a może i za dwa tygodnie, że on tego 2 to by pojechał jeszcze do mojego lekarza normalnie na usg i wtedy ew zobaczyć co dalej... No jo i co ? teraz se każdy gada co innego, ja dokwitne do tego 2 i nie będę wiedziała co robić.. a też nie bardzo mi się widzi znowu płacić 200zł za wizytę ![]() a w szpitalu nie będą chcieli mnie przyjąć? ![]() pięknie ![]()
#4534 |
Zakorzenienie
|
A ja bym Madzia chyba tą wizytę na ip skonsultowałabym ze swoim ginekologiem. hmm...tylko te 200 zł, ajj. A poza tym ten lekarz z ip nie wie jak było z Twoim ciśnieniem przez całą ciążę. Nie wiem, moze patrzył w kartę ciąży, powinno tam być wszystko...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Konto usunięte
|
madzia moja ginekolog mówi że różne wymiary mogą wychodzić jak różne osoby mierzą i żeby się tym nie przejmować bo na usg jest możliwość pomyłki. zresztą sama to wiesz
ja bym pojechała 2 do szpitala i wymyśliła że mam skurcze czy coś Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Rozeznanie
|
Madzia a moze zadzwon do swojego gina i przedstaw mu sytuacje i zapytaj czy trzymacie sie tego co ustaliliscie czy cos innego Ci powie. Moze od razu nie musisz jechac do niego...
#4537 |
Zakorzenienie
|
Ehh no nie będę się przejmować tą wagą... tego i tak nigdy nie wiadomo...
pewnie prawda jest gdzies pomiędzy i ma z 2800 O! i tak se będe myślała. A z tą hospitalizacją to nie wiem... na razie poczekam, jest jeszcze cały tydzień, może jakimś cudem samo się coś zacznie, a jak nie to wtedy może właśnie zadzwonię do swojego gina i mu powiem co się działo i co dalej robić czy coś... Marta ja Ciebie rozumiem.. też bym mogła ciągle spać.. mierzysz sobie ciśnienie ? może masz niskie.. albo cukry Ci też spadają ? mi jak cukier spada to już w ogóle mnie na sen bierze...
"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014 ![]() ![]() Edytowane przez emdzik Czas edycji: 2015-01-25 o 15:47 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4538 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cudownie!!! Duża buźka i gratulacje ![]() Cytat:
![]() Usiadłam do maszyny w celu uszycia zasłonek, bo mamy strasznie jasno w pokoju Klary. Coś tam poszyłam z godzinę chyba.... patrze na stopy a one OGROMNE!!! No i skończyło się szycie, teraz leżę z nogami do góry i czekam na obiad ![]() ![]() O, ale widzę, że będzie dobry obiad. Jak już seler naciowy wyciagnięty, to musi być pysznie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
A to kupiłam na pocieszenie wracając z IP:
(Mlebi ![]() ![]()
#4540 |
Zakorzenienie
|
Och, ślinka mi cieknie....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Konto usunięte
|
mam te same
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4542 |
Rozeznanie
|
wyglada pysznie, ja zjadlam sernik bo czekam na męza, a potem jemy lasagne na obiad.
Wlasnie nie wiem czy to od cisnienia czy od cukrow czy od czego innego, bo w sumie nie mam ani glukometru, ani cisnieniomierza wiec nawet nie mam jak sprawdzic... W sumie ja caly czas cisnienie mam jakos 120/70 jak mi bada polozna, wiec chyba w normie, ale jakie mam w domu to nie wiem.
#4543 |
Zakorzenienie
|
wiem właśnie.. kupując je myślałam o Tobie
![]() ![]() jak je zobaczyłam od razu wiedziałam, że będą moje ![]()
#4544 |
Wtajemniczenie
|
A ja się tak obiadłam obiadem, który wczoraj przywieźli T (dzisiejszy akurat robił teść), że powiedziałam mężowi, że jego ojciec może z nami zamieszkać jak T pójdzie na emeryturę w maju
![]() A ta czekolada Madzia narazie nie robi na mnie wrażenia, bo pękam, ale za godzinę chętnie bym się wprosiła na tą puddingową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
Marta noo to tak trudno cokolwiek powiedzieć
![]() ![]() Asia co jadłaś? :P Ja w sumie teraz też tak najedzona(bo jak przyszłam wolalłam zjeść coś normalnego), że jeszcze nie otworzyłam żadnej czekolady... ale coś czuje że jak poczuje tylko że mam już jakieś miejsce w żołądku to zjem dwie na raz ![]()
#4546 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może nie brzmi smakowicie, ale była pysznaaaaaaaa. Jak mi się ostatnio nie chce mięsa to to było niebo w gębie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
Daria, ale super opis. Zazdroszczę, ze juz jesteś po cc, ja sie coraz bardziej tego boje. Nie wiem jak przeżyje
![]()
#4548 |
Zakorzenienie
|
Ja znowu skurczuje. Podczas wizyty rodziców miałam z 5 a byli trochę ponad godzinę.tyle ze twardy brzuch ale jakoś wybitnie nie boli. Mala za to cisnie mnie na 2 i na bozene
#4549 |
Zakorzenienie
|
A ja sie kimnelam chwile ale Tz sie do mnie polozyl i przez to sie obudzilam zla jak osa. Kazalam mu isc do kuchni obiad robic
![]() Madzia- to jest wlasnie dla mnie nsjgorsze, ze trafie w szpitalu na takich doktorkow co jak mi zrobia palcowke to gwiazdy zobacze :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4550 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nieraz z mamą nie mamy pomysła na obiad to właśnie robimy nawet taką azapiekanke z tego co mamy ![]() A Ty taką zdrową miałaś ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
akurat by pasowało... dziewczynka i sn ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() nooo ja sobie próbuje tłumaczyć, że nie boli - poród będzie gorszy... i co mi z tego skoro nic się nie dzieję a plamie przez to jeszcze bardziej ![]()
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
Madzia mi to sie wydaję, że nie dotrzymasz do terminu
![]() A za te zdjęcia czekolad to uduszę! ![]() W sumie jadłam wczoraj taką dobrą biało-kawową z lidla i mam blachę jabłecznika ale i tak milkami bym nie pogardziła ![]() Kasiulka patrz ile dziewczyn u nas miało cesarkę, przeżyjesz i Ty ![]() A jeszcze nie powiedziane co komu pisane ![]()
#4552 |
Konto usunięte
|
mam jeszcze milka oreo
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
I dziwne, że później ślinka leci i do sklepu trzeba biegać.. jak tu każda pisze co ma albo co jadła
![]() Ilonka a ja przez dzisiaj właśnie , jak ten lekarz tak nagadał to mam wrażenie, że przenoszę ![]()
#4555 |
Zakorzenienie
|
Ehh a mi to się wydaje, ze i tak się nie przewidzi
Mój gin cały czas kazał mi się oszczędzać, bo urodzę a co do czego za 3 dni termin a tu cisza A wydaje mi się, że plamienie to chociaż znak, że coś się dzieje A u mnie ciszaaaa
#4556 |
Zakorzenienie
|
A my jednak sos z kuskusem... nie wiem, czy mniej kaloryczne niż makaron, MAM NADZIEJĘ!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
Ja po staropolsku- schabowe
![]()
#4558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż teraz to mi tak leci z takim śluzem że ja bym serio powiedziała że to czop.. ale z drugiej strony to leci w takich kawałkach, więc pewnie nie... I dzisiaj też usłyszałam, że mam się oszczędzać, nie dźwigać, nie współżyć... HAHAHA całą ciąze kurde nie współzyje.. w czwartek usłyszałam, że mogę.. co do czego nie zdązyłam bo zaczęłam plamić i teraz już znowu nie mogę ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Kuskus raczej lekki - tak mi się wydaje.. ja uwielbiam, ale na słodko :P z musem jabłkowym czy cuś ![]() A schabowy.. Boziu... Ty mi się Ilonka w ogóle kojarzysz ze schabowym ![]() nigdy nie zapomnę jak w nocy pisałaś, że jesz schabowego ![]() ![]()
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
O, a my dziś i wczoraj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
Madziu chętnie urodzę jutro rano.poki co ledwo na tyłku siedzę tak mu mój hemoroid daje w kość.jutro trzeba iść do apteki.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.