|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część X (GREY)
Ja też od piątku zakatarzona i niestety albo praca albo dzieci nie dadzą poleżeć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4533 |
Okupantka Kindelka
|
Witam czytelniczki, ja też chora i charkająca :-(. W oczekiwaniu na Final Debt Pepper Winters (strasznie wciągnęła mnie ta seria) poszukuję innych perełek do przeczytania w polskim tłumaczeniu, na razie chcę odpocząć od ang
![]() Redmerski - Reviving Izabel (Killing Sarai mam, dwójka nie do zdobycia :-( ma ktoś może w swoim archiwum?) Darhower - Monster in his eyes Georgia Cates - Beauty from love (ten fragment, który jest przetłumaczony, niestety nie mam do niego dostępu :-() Paige Laurelin - Found in You - jest po polsku? Poza tym dopisałabym do listy książek: Roxy Sloan - Seduction - 4 części (nieof) Aleatha Romig - Betrayal (eng) Aubrey Dark - A dark Erotic Romance Novel (nieof) His Mine uzupełnienie Consequences Aleathy Romig #1 Consequences (nieof) #1.5 Behind His Eyes - Consequences #2 Truth #2.5 Behind His Eyes -Truth #3 Convicted #4 Behind His Eyes - The Missing Years #5 Beyond the Consequences Tara Su Me cykl Submissive: #3.5 Chalet Nowe nieof. tł.: mozna przerzucić do góry Mr X -Clarissa Wild Owned - Never M. That which destroys me - Kimber S. Down Conflicted Love - Stark Lola Edytowane przez evvitka Czas edycji: 2015-11-04 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Zdrówka dla tych co chorują. Czytelniczo u mnie: przeczytałam Friction, Play nice i The Tornado. Chociaż "przeczytałam" to za wielkie słowo - bardziej zmęczyłam. Myślałam, że tak wezmę się za muzyków, to będzie git, ale była tragedia. Zawodnik MMA - też ugrzeczniony na maksa. Ogólnie nie polecam, bardzo słabe, jedynie Play nice przeciętna. Co do Young - z każdą częścią serii "On Dublin Street" było coraz gorzej, ostatnich już nawet nie czytałam, poczekam jednak na Wasze opinie o tej książce. To już nie kontynuacja ww serii, tylko coś nowego, może będzie równie dobra jak Wbrew zasadom? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4535 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
To chyba odpuszczę, bo i tak nie jestem na bieżąco.
---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Yasinisi, Final Debt 30.11 ma wyjść czy może znowu coś się zmieniło? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
Taki byl plan,ale nie wiem czy w newsletterze nie był to 2.12. W każdym razie większych przesuniec chyba nie zapowiadali.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4541 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
Ja 3 mam przeczytane, to w sumie 4 i 5 mogę niedługo ruszać :-D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4545 | |
Zakorzenienie
|
Daje 8... Dobrze mi sie czytało, było to co lubię czyli słowne przepychanki między dwójką bohaterów, czasem zabawne nawet....dla mnie naprawdę ok...
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Ja zaczynam dziś Pragnienie M.S Force. Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4547 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4548 |
Bang Bang Lucky Luck !
|
Ja też chwilowo tylko 1 tom przeczytałam Young... chciałabym resztę przeczytać ale dziady nie chcą coś ich kupić do biblioteki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4549 |
Okupantka Kindelka
|
Ja zrobiłam ten błąd i przeczytałam serię Indebted w październiku - 5 książek w tydzień, w tym 3 po angielsku i teraz jak głupia czekam na finał, to ostatnia część tak się skończyła, że szkoda gadać... Trzy razy wracałam do końcówki książki.
Amazon informuje, że 30.11 ma wyjść papierowa wersja, a 2.12 e-book. A Aleatha Romig chwaliła się na fb, że właśnie pochłania ostatnią część losów Nili i Jethro, tej to dobrze... Polecam serię. Pierwsza część niezbyt wciąga, wręcz przynudza, ale od 2 zaczyna się niezła jazda. Dla osób o mocnych nerwach... Emi_g translator google i dasz radę ;-) Ja mam to szczęście, że w Kindelku mam słownik pod palcem i bardzo się przydaje. Książka jest napisana naprawdę prostym językiem. Nie dałabym rady przeczytać dwóch tomów i nie sięgnąć po następne... Tyle się tam dzieje, że głowa boli... Serię On Dublin Street zakończyłam na pierwszej części, kolejna zaczęłam, ale się zniechęciłam, pierwsza mi się podobała od samego początku, oceniłam ja chyba na 8* Czy któraś z was ma może Megan Maxwell - Odgadnij kim jestem? Jestem bardzo ciekawa tej serii. Edytowane przez evvitka Czas edycji: 2015-11-04 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
Ja zaczęłam 4 Indebted, ale Monia mi na początku już powiedziała, że koniec masakra, przesuneli do tego kolejne części, więc zatrzymałem się i uznałam, że poczekam na całość. Już czuję, że to będzie rarytasik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4551 |
Okupantka Kindelka
|
Oj , bo to jest rarytasik, po przeczytaniu musiałam dwa dni ochłonąć. Podobne wrażenia miałam tylko po przeczytaniu Dark Duet. 4 Debt jest naprawdę mocny i mrozi krew w żyłach. I jeszcze to zakończenie... Masakra! Autorce udało się wykreować dwie bardzo fajne i wyraziste postaci, uwielbiam Nilę i Jethro.
Własnie doczytałam, że na przelomie sierpnia wrzesnia masowo czytałyście Darhower - Monster in his eyes. Są obie części po polsku? Jeśli tak i macie namiary na tłumaczenie albo tłumacza, proszę o info na priv. Tak bardzo chciałabym ją przeczytać... Książkę Debt tydzień temu przeczytałam, bardzo mi się podobała, Mr X też była całkiem całkiem, choć zdecydowanie bardziej brutalna (truskawki z sosikiem he he he) ![]() Edytowane przez evvitka Czas edycji: 2015-11-04 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4552 |
Rozeznanie
|
Czesc dziewczynki
![]() Zdaje raport czytelniczy ![]() Zima koloru turkusu i Lato koloru wiśni bardzo dobre Veiled Innocence bardzo dobra o zakazanej milosci nauczyciel/uczennica Grey beznadziejny i szkoda na niego czasu Raine Falling dobra Viper's Run The Design obydwie bardzo fajnie sie czytalo The Line Between mlodziezowka ale swietna Ostatnio czytam prawie same dobra ksiazki (wedlug mnie) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio nic ciekawego nie trafiłam z książek, same miernoty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie jednak zmiana planów i kończę zwierzaczka ![]() ![]() Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4557 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() ja skonczyłam czytać Collide i Pulse, i 1 bardzo fajna, za to 2 za słodka i nijaka. Skończyłam też Tornado i w sumie szybko się czyta ale też szybko zapomina, nie ma tego czegoś. dzisiaj zaczynam The Line Between. Już się cieszę bo właśnie brakuje mi jakiejś fajnej młodzieżówki ![]()
![]() |
#4558 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry. Ja wczoraj zaczęłam Young i jak dla mnie rewelacja. Tak jak Emi pisała:fajne dialogi i pyskata laska. Teraz nie mogę doczekać się końca pracy żeby móc czytać dalej.
Miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4559 |
Wtajemniczenie
|
Ja jestem w połowie i szczerze powiedziawszy jestem zawiedziona...tak jak początek był świetny i historia mnie wciągnęła to teraz trochę mnie nudzi i nawet nie chce mi się czytać...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
Dobry.
Ja nic nie czytam, może coś dzisiaj mi się uda. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.