Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :) - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-10, 08:34   #4531
majka242007
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)

hej kochane

Roxana - dziękuję za objaśnienie dot gondolki, chyba lekko przesadzam... Ale to pewnie dlatego że Maja miała X landera i tą ,,cieńszą,, wkładkę w gondoli. I jakoś tak mi się bardziej podobała.

Co do szerokości butelek to chyba niczym szczególnym się nie różnią... Porównując z Nukiem (bo tych używałam i będę nadal) to cały smoczek w butelce też jest szerszy i bardziej przypomina pierś. I ja właśnie kupuję szersze...

W kościele bym chyba nie wysiedziała godzinę na tych twardych ławkach... O ile bym się w ogóle dopchała by siąść... Za tydzień jedziemy na komunię 400km i już się martwię jak ja dam radę w aucie tyle godzin, w kościele i potem wysiedzieć w restauracji... masakra
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 08:42   #4532
Anev0
Zakorzenienie

MAJKA MUSICIE WYJECHAC WCZESNIEJ I ZROBIC SOBIE PRZERWY, a w kościele na komuniach jest mega duszno dlatego zazwycaj jak jest ladnie stoje na dworze, no chyba ze jesteś chrzestną to nie wypada.

Ślub

ŻONKA
Anev0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 09:07   #4533
martulka0991
Zadomowienie

Szersze smoczki to chyba te ktore imituja piers, tak gdzies kiedys cos czytalam, ja kupilam na gemini 2butelki z TT z szerokimi smoczkami w srodku maja tak jakby odpowietrznik i termometr w zestawie tez jest szczoteczka do czyszczenia, mysle ze dla mnie jako poczatkujacej beda przydatne, a dzidzius nie odzwyczai sie od cyca ;-)

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

My 450km w piatek pokonamy po pracy, jedziemy na weekend do rodzicow juz nie moge sie doczekac...
martulka0991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 09:09   #4534
Anev0
Zakorzenienie

DZIĘKI ZA OPINIE BO NIGDZIE NIE MOGE ZNALEŚĆ RÓŻNICY MIEDZY WASKA A SZEROKO butlą, Myslałam że tyko o design chodzi

Ślub

ŻONKA
Stary 2015-05-10, 09:28   #4535
beaciorq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Młody po 5 zrobił pobudkę o nie ma zmiłuj się. Jak nie tż to Filip. Kiedy ja się wyspie?
Na pewno nie po porodzie
beaciorq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 11:38   #4536
roxana_lu
Zakorzenienie

Jaki tu spokoj... Na na na na...

Ja dzis odpoczywam, brzuch mi twardnieje... TŻ poszedł z juniorem do kosciola, wrócą to jedziemy do babci na obiad a potem do wieczora nadal nie robie nic

majka uwazam, ze to bezsens kupować ta druga gondolkę na 2-3 miesiące. Za ta cenę kup maluszkowi inne potrzebne rzeczy albo cos "extra"

Anev0 a jak tam Twoja wyprawka ? Działasz w tej sprawie ?

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 11:48   #4537
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Jaki tu spokoj... Na na na na...

Ja dzis odpoczywam, brzuch mi twardnieje... TŻ poszedł z juniorem do kosciola, wrócą to jedziemy do babci na obiad a potem do wieczora nadal nie robie nic

majka uwazam, ze to bezsens kupować ta druga gondolkę na 2-3 miesiące. Za ta cenę kup maluszkowi inne potrzebne rzeczy albo cos "extra"

Anev0 a jak tam Twoja wyprawka ? Działasz w tej sprawie ?
też właśnie weszłam i ... jej nikogo tu nie ma ...
ech nudy ...
wezmę się za ciasto znowu a do kolacji upiekę ,,Twoje,, kajzerki ... Rozkręcam się

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-10, 11:55   #4538
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
też właśnie weszłam i ... jej nikogo tu nie ma ...
ech nudy ...
wezmę się za ciasto znowu a do kolacji upiekę ,,Twoje,, kajzerki ... Rozkręcam się

Ciekawe jak Ci wyjdą
Mi sie udało dopiero za drugim razem ale to dlatego, ze kiedys sie nie znosiłam z drożdżami, od jakiegoś czasu sie pokochaliśmy

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 12:14   #4539
MsLullaby
Zakorzenienie

Hej ho ja się strasznie nudzę, Bartek śpi, tż gra a ja leżę wczoraj miałam okropny dzień

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 13:07   #4540
martulka0991
Zadomowienie

Ja bylam w tesco, kupilam te mokre chusteczki ;-) pozniej bylismy na lodach ;-) a teraz leniu☠☠☠☠☠☠y ;-)
Stary 2015-05-10, 13:39   #4541
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Ciekawe jak Ci wyjdą
Mi sie udało dopiero za drugim razem ale to dlatego, ze kiedys sie nie znosiłam z drożdżami, od jakiegoś czasu sie pokochaliśmy
no mam nadzieję że wyjdą... inaczej będziemy jeść zakalce haha

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Hej ho ja się strasznie nudzę, Bartek śpi, tż gra a ja leżę wczoraj miałam okropny dzień
a co się stało? źle się czułaś?

my jemy obiadek, upichciłam schabowe w panierce, ziemniaczki z koperkiem i masłem, sałata w śmietanie z pomidorem i szczypiorkiem... Ciasto w piekarniku

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Napisane przez martulka0991 Pokaż wiadomość
Ja bylam w tesco, kupilam te mokre chusteczki ;-) pozniej bylismy na lodach ;-) a teraz leniu☠☠☠☠☠☠y ;-)
ja jeszcze zagniotę kajzerki i też relaks ... no i ,,mój,, wieczór - wczoraj nie miałam czasu ale dziś nie odpuszczę Co tydzień robię sobie ,,swój wieczór,, - co by nie zwariować hehe od daaaawna tak sobie wprowadziłam spędzam czas w łazience hehe prysznic, peelingi na ciało , twarz, maseczka na twarz, błoto na ciało, potem kąpiel, balsamiki i oliwki, potem wyprosić tylko masaż stóp i łydek od TZ i leżę i pachnę do wieczora a i śpi mi się lepiej po takich zabiegach i budzę się bardziej wypoczęta , polecam wam również

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-10, 13:54   #4542
MsLullaby
Zakorzenienie

Majka źle się czułam plus tż gra mi na nerwach i ogólnie dzień do bani czekam na lepszą pogodę i lepszy humor heh

Adrianek
30.07.2015
Stary 2015-05-10, 15:55   #4543
natalia1011
Zadomowienie

Cześć sierpniowe mamusie
Podczytuje Was od początku, ale jakoś nie miałam odwagi i zbyt wiele czasu aby się przyłączyć. Zauważyłam, że na weekendy większa cisza, więc może uda mi się do Was przyłączyć. Przygarniecie mnie?

Jestem Natalia, mam jeszcze 26 lat (i tak zostanie jak będę rodzić i tak jak Wy w sierpniu zostanę mamą. Termin porodu wypada na 20 sierpnia. Już nie mogę się doczekać kiedy na świecie pojawi się nasz synek

zaręczyny 14.07.2011 r.

ślub 30.08.2014 r.

"uparcie i skrycie, och życie kocham cie nad życie!"

http://s1.suwaczek.com/20140830580113.png
natalia1011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 15:57   #4544
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalia1011 Pokaż wiadomość
Cześć sierpniowe mamusie
Podczytuje Was od początku, ale jakoś nie miałam odwagi i zbyt wiele czasu aby się przyłączyć. Zauważyłam, że na weekendy większa cisza, więc może uda mi się do Was przyłączyć. Przygarniecie mnie?

Jestem Natalia, mam jeszcze 26 lat (i tak zostanie jak będę rodzić i tak jak Wy w sierpniu zostanę mamą. Termin porodu wypada na 20 sierpnia. Już nie mogę się doczekać kiedy na świecie pojawi się nasz synek
Gratuluję synka i witamy w naszych skromnych kulinarno-zakupowych progach

Adrianek
30.07.2015
Stary 2015-05-10, 16:03   #4545
martulka0991
Zadomowienie

Cytat:
Cześć sierpniowe mamusie

Witam nową sierpniową mamusie :-* kolejny maly mezczyzna bedzie ;-) super wiec na forum mniej wiecej po rowno malych szkrabkow pod wzgledem plci jak tam samopoczucie i szal zakupowy? :-D
Stary 2015-05-10, 16:15   #4546
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć sierpniowe mamusie

hej gratuluję synka macie już wybrane imię?

ja jestem padnięta... byłam z mężem i teściową na zakupach "remontowych" i jestem wykończona.... strasznie mi nogi puchną, jak dużo chodzę... aleeee.... udało mi się kupić zestaw z NUK (butelka smoczek + pudełeczko na smoczek) i jestem happy

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 16:19   #4547
Anev0
Zakorzenienie

roxana_lu No powoli kompletuje ubranka narazie sobie pozwalam na szaleństwa kombinezonik tygrysek, bodziaki, czapeczki kocham czapeczki z uszkami
Mam juz karuzele fisher price - model planeta, fotelik cabrio fix maxi cosi.
i taką matkę FP dostaliśmy ale jest niekompletna to sama matka zostanie

W planach najbliższych:
rozejrzeć się za wózkami
Kupić butelki
zamówie jakieś pieluszki flanelowe
I może skarpeteczki z soxo

Ślub

ŻONKA
Stary 2015-05-10, 16:30   #4548
natalia1011
Zadomowienie

Cytat:
Witam nową sierpniową mamusie :-* kolejny maly mezczyzna bedzie ;-) super wiec na forum mniej wiecej po rowno malych szkrabkow pod wzgledem plci jak tam samopoczucie i szal zakupowy? :-D
samopoczucie już super, chodź nie ukrywał, że pierwszy trymestr był średnio przyjemny
Jeśli chodzi o szał zakupowy to się na razie wstrzymuje, mamy parę ciuszków kupionych, dostaliśmy też trochę od znajomych.
Wózek, fotelik mam już wybrany, powoli szukam jak urządzić pokoik dla dziecka, żeby posłużył parę lat.
Wstrzymuje się z zakupami bo czekamy na wielką szafę do przedpokoju (na razie pokój dla synka to zbiorowisko wszystkiego), a za tydzień zaczynamy remont generalny łazienki i toalety, będzie się kurzyć, a nie mam gdzie na razie trzymać wszystkich rzeczy

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
hej gratuluję synka macie już wybrane imię?

ja jestem padnięta... byłam z mężem i teściową na zakupach "remontowych" i jestem wykończona.... strasznie mi nogi puchną, jak dużo chodzę... aleeee.... udało mi się kupić zestaw z NUK (butelka smoczek + pudełeczko na smoczek) i jestem happy
Tak, imię z mężem wybraliśmy bardzo zgodnie, bez kłótni, będzie Dawid.

o tak, zakupy remontowe są "wspaniałe". My i tak się szybko na wszystko zdecydowaliśmy (jak to powiedział Pan który będzie remontował, z innymi klientami siedział po 3-4 godziny, a my 1,5 h i wszystko wybrane)

zaręczyny 14.07.2011 r.

ślub 30.08.2014 r.

Edytowane przez natalia1011
Czas edycji: 2015-05-10 o 16:46
Stary 2015-05-10, 16:46   #4549
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
samopoczucie już super, chodź nie ukrywał, że pierwszy trymestr był średnio przyjemny
Jeśli chodzi o szał zakupowy to się na razie wstrzymuje, mamy parę ciuszków kupionych, dostaliśmy też trochę od znajomych.
Wózek, fotelik mam już wybrany, po woli szukam jak urządzić pokoik dla dziecka, żeby posłużył parę lat.
Wstrzymuje się z zakupami bo czekamy na wielką szafę do przedpokoju (na razie pokój dla synka to zbiorowisko wszystkiego), a za tydzień zaczynamy remont generalny łazienki i toalety, będzie się kurzyć, a nie mam gdzie na razie trzymać wszystkich rzeczy

Tak, imię z mężem wybraliśmy bardzo zgodnie, bez kłótni, będzie Dawid.

o tak, zakupy remontowe są "wspaniałe". My i tak się szybko na wszystko zdecydowaliśmy (jak to powiedział Pan który będzie remontował, z innymi klientami siedział po 3-4 godziny, a my 1,5 h i wszystko wybrane)
to zazdroszczę... my za samymi płytkami do kuchni jezdziliśmy 2,5 h tesciowa nie mogla sie zdecydowac, a na koncu i tak wziela te, ktore my jej na poczatku pokazywalismy

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

a własnie dziewczyny... jak to jest z tymi materacami? Bo patrzyliśmy też dzisiaj na łóżeczka i materace. Pani w sklepie polecała nam materac kokos +gryka (który bo obu stronach ma inną fakturę - w zależności od wieku dziecka)... tylko ja w tym sklepie zgłupiałam, bo pamiętam, ze kiedyś poruszałyście temat materacy i zwracałyście uwagę, że w niektórych pojawiają się robaki... nie w gryce przypadkiem?

Igorek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-10, 17:04   #4550
moniska139
Zadomowienie

Cytat:
to zazdroszczę... my za samymi płytkami do kuchni jezdziliśmy 2,5 h tesciowa nie mogla sie zdecydowac, a na koncu i tak wziela te, ktore my jej na poczatku pokazywalismy

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

a własnie dziewczyny... jak to jest z tymi materacami? Bo patrzyliśmy też dzisiaj na łóżeczka i materace. Pani w sklepie polecała nam materac kokos +gryka (który bo obu stronach ma inną fakturę - w zależności od wieku dziecka)... tylko ja w tym sklepie zgłupiałam, bo pamiętam, ze kiedyś poruszałyście temat materacy i zwracałyście uwagę, że w niektórych pojawiają się robaki... nie w gryce przypadkiem?
Ja mam gryka kokos. Właśnie niby mogą być te robaki, w naszym na szczęście nic się nie zadomowiło
Teraz bym pewnie go nie kupiła ale ten co mamy to prawie jest nieużywany, bo młody z nami prawie cały czas spał a potem do swojego pokoju go przenieśliśmy.

Zamówiłam w końcu kilka rzeczy dla małej na allegro. Miałam zamówić jeszcze butelki z lovi i ich jest z 4 rodzaje a jak na nie patrzę to one takie same są. Muszę dobrze je sprawdzić co i jak.

Teściowa robi faworki będzie wielkie żarcie
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 17:10   #4551
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam gryka kokos. Właśnie niby mogą być te robaki, w naszym na szczęście nic się nie zadomowiło
Teraz bym pewnie go nie kupiła ale ten co mamy to prawie jest nieużywany, bo młody z nami prawie cały czas spał a potem do swojego pokoju go przenieśliśmy.

Zamówiłam w końcu kilka rzeczy dla małej na allegro. Miałam zamówić jeszcze butelki z lovi i ich jest z 4 rodzaje a jak na nie patrzę to one takie same są. Muszę dobrze je sprawdzić co i jak.

no nam babeczka w sklepie mówiła, że jak sie o materac dba (tzn nie dopuszcza sie do przemoczenia) to żadne robaki nie maja prawa sie zadomowić...
a czemu byś go nie kupiła?
Dziewczyny, jeśli któraś pamięta który materac jest najlepszy, tro dajcie znać, bo nie mogę tego fragmentu rozmowy odszukać, a pamięć mam kiepską

Igorek

Stary 2015-05-10, 17:11   #4552
asienka_182
Rozeznanie

Hej
Jak zwykle w weekend mnie malutko przepraszam
Tak to jest jak mąż w domku
Gdyby któraś z was napisała mi jak wstawić zdjęcie do klubu to mam z pleneru i mogłabym się pochwalić tyle że nie umiem
Witam nową mamusie i jak widzę to w dalszym ciągu tylko ja nie znam płci
asienka_182 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 17:13   #4553
natalia1011
Zadomowienie

Cytat:
no nam babeczka w sklepie mówiła, że jak sie o materac dba (tzn nie dopuszcza sie do przemoczenia) to żadne robaki nie maja prawa sie zadomowić...
Dziewczyny, jeśli któraś pamięta który materac jest najlepszy, tro dajcie znać, bo nie mogę tego fragmentu rozmowy odszukać, a pamięć mam kiepską
też się zastanawiam nad materacem, ale chyba zdecyduje się na gryka-kokos + pokrowiec, co by wilgoć się nie dostała.

Najlepszy to chyba lateksowy, ale nie jestem pewna.

Cytat:

Pochwal się co zamówiłaś?

ja wlaśnie myśle co zjeść, chyba skończę sałatkę a później skończę lody

asienka za to będziesz miała niespodziankę, tylko jak tu robić zakupy?

zaręczyny 14.07.2011 r.

ślub 30.08.2014 r.

Edytowane przez natalia1011
Czas edycji: 2015-05-10 o 17:14
Stary 2015-05-10, 17:19   #4554
martulka0991
Zadomowienie

My kupilismy materac kokos-gryka i przescieradelka z ceratka beda, a jak zwykle to bede podscielala podklady pod przescieradlo zeby nic tam mokrego sie nie dostalo w razie wypadku ;-)
Stary 2015-05-10, 17:21   #4555
asienka_182
Rozeznanie

Cytat:
też się zastanawiam nad materacem, ale chyba zdecyduje się na gryka-kokos + pokrowiec, co by wilgoć się nie dostała.

Najlepszy to chyba lateksowy, ale nie jestem pewna.

Pochwal się co zamówiłaś?

ja wlaśnie myśle co zjeść, chyba skończę sałatkę a później skończę lody

asienka za to będziesz miała niespodziankę, tylko jak tu robić zakupy?
No właśnie najbardziej chodzi o te zakupy bo tak już bym chciała iść nakupić pełno niebieskiego lub różowego
W czerwcu jedziemy na wieeelkie zakupy więc mam nadzieję że do tego czasu już będziemy wiedzieć
Stary 2015-05-10, 17:29   #4556
mms_22
Zakorzenienie

a tak w ogóle, to my zaczynamy dzisiaj 29 tc

to pewnie jeszcze 3 tyg spokoju i zacznie się panikowanie

Igorek

Stary 2015-05-10, 17:30   #4557
martulka0991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asienka_182 Pokaż wiadomość
No właśnie najbardziej chodzi o te zakupy bo tak już bym chciała iść nakupić pełno niebieskiego lub różowego
W czerwcu jedziemy na wieeelkie zakupy więc mam nadzieję że do tego czasu już będziemy wiedzieć
Ja kupuje dalej ostroznie, plec potwierdzona w 90% ze dziewczynka ale 2.5ms temu, ostatnio nie udalo soe podejrzec wiec pozostaje tak samo... Teraz wizyta 21maja zobaczymy czy sie pokaze ;-) w sumie to bedzie polowa 29tc to powinno malenstwo powoli zaczac sie odwracac ;-) dzis kupilismy butki materialowe granatowe ale na pol roczku nie moglam sie oprzec :-P
Stary 2015-05-10, 17:53   #4558
asienka_182
Rozeznanie

Cytat:
Ja kupuje dalej ostroznie, plec potwierdzona w 90% ze dziewczynka ale 2.5ms temu, ostatnio nie udalo soe podejrzec wiec pozostaje tak samo... Teraz wizyta 21maja zobaczymy czy sie pokaze ;-) w sumie to bedzie polowa 29tc to powinno malenstwo powoli zaczac sie odwracac ;-) dzis kupilismy butki materialowe granatowe ale na pol roczku nie moglam sie oprzec :-P
Ale chociaż masz na 90% a ja nic
Mój lekarz się zawsze śmieje że jak powie to na 90% bo 100 bedzie jak sie urodzi
Stary 2015-05-10, 17:55   #4559
moniska139
Zadomowienie

Cytat:

Bo są lateksowe lepsze więc taki bym kupiła.

Cytat:
Napisane przez asienka_182 Pokaż wiadomość
Hej
Jak zwykle w weekend mnie malutko przepraszam
Tak to jest jak mąż w domku
Gdyby któraś z was napisała mi jak wstawić zdjęcie do klubu to mam z pleneru i mogłabym się pochwalić tyle że nie umiem
Witam nową mamusie i jak widzę to w dalszym ciągu tylko ja nie znam płci
Ja dodaje do albumu i potem adres zdjęcia kopiuje i jak jest post to jest ikonka gór czy coś takiego i tam wklejam ten adres skopiowany. Mam nadzieje ze jakoś normalnie to napisałam jeśli nie to mów to postaram się logicznie napisać. Album mam ustawiony prywatny to tylko znajomi mogą oglądać. Z aplikacji mogę dodawać z pamięci telefonu bez kombinowania. Tylko do klubu z aplikacji nie da się wejść.

Taki podkład na materac to jest guma i jakiś materiał. Czy to nie odparzy dziecka albo nie będzie się mocno pociło? Młodemu pod tylek daje taki podkład z rossmanna. Takie coś, to też pewnie grzeje ale cały na tym nie leży.
http://m.rossnet.pl/Produkt/Babydrea...505,promocja14

Natalia bez szaleństw wkładki laktacyjne, muszle laktacyjne, jeden smoczek uspokajający, woreczki na zużyte pieluchy i to chyba tyle. Zostały mi jeszcze butelki, woreczki na pokarm, kosmetyki, pampersy i chusteczki. I oczywiście wózek, tż miał poszukać to oglądał AUTA faceci są niereformowalni...

Edytowane przez moniska139
Czas edycji: 2015-05-10 o 18:00
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 17:57   #4560
asienka_182
Rozeznanie

Cytat:
Bo są lateksowe lepsze więc taki bym kupiła.

Ja dodaje do albumu i potem adres zdjęcia kopiuje i jak jest post to jest ikonka gór czy coś takiego i tam wklejam ten adres skopiowany. Mam nadzieje ze jakoś normalnie to napisałam jeśli nie to mów to postaram się logicznie napisać. Album mam ustawiony prywatny to tylko znajomi mogą oglądać. Z aplikacji mogę dodawać z pamięci telefonu bez kombinowania. Tylko do klubu z aplikacji nie da się wejść.

Taki podkład na materac to jest guma i jakiś materiał. Czy to nie odparzy dziecka albo nie będzie się mocno pociło? Młodemu pod tylek daje taki podkład z rossmanna. Takie coś, to też pewnie grzeje ale cały na tym nie leży.
http://m.rossnet.pl/Produkt/Babydrea...505,promocja14
a ten album jak mam utworzyć ?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości