|
|
#4531 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2
Byłam na spacerze ! I było super
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Aaaa 26 jestem w Elblagu jak cos ![]() Cytat:
) na te metaloweCytat:
To wezmę 300 Cytat:
![]() Ale ja za miękka jestem dziecko zakweka i zaraz lecę ![]() ☠☠☠☠a ale mam ryj niesymertyczny Puchnie coraz bardziej ale rano bardziej bolało Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Ilony sto lat nie było Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||||||
|
|
|
#4532 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć kochane
wklejajcie te wnętrza wklejajcie, bo projekt domu kupiony a ja wogóle nie mam pomysów na urządzenie :bag: może któraś sie chce pobawić i mi urządzić chate ? Cytat:
j miałam chirirgiczne usunięcie i chyba ok 4 stówy niestety......ale kurde, koniec z mękami, nigdy lepiej nie wydałam 4 stów, wsrto odżałować Cytat:
Cytat:
mi też zaczeły wypadac od kilku dni! masakra!
|
|
#4533 |
|
Konto usunięte
|
Industria u dentysty jestem co dwa tyg, tak mi sie zeby posypały w ciazy (a przed zajściem byłam i było wszystko ok) i on mówi ze dwie dolne sa do usunięcia ale juz nie maja do końca roku na NFZ nikogo przyjmować a mi szkoda kasy (mimo ze chodzę prywatnie ale w tej samej przychodni usuwanie 8 jest wlasnie na NFZ i chciałam zaoszczędzić
), buuDostałam takiego maila Jeżeli taki kocyk to jest jeden problem... Jeżeli już jakiś czas temu zamówiła Pani u mnie tą poduszkę to nie wiem czy teraz minky szare nie będzie się troszkę różnić - teraz mam minky ash a wczesniej miałam minky charcoal. I nie mogłam zamówić tego wcześniejszego (minky charcoal) bo nie było teraz w hurtowni... serdecznie pozdrawiam, Monika Franaszek Smiley Kids Kurczę ciekawe jak bardzo sie różnią... Chyba ze wezmę tez zwierzątka (bo koniecznie chce je ale z miętowym minky), czy z dupy bedzie??Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4534 | ||
|
celebriti
|
Podobno to naturalny rytm i. Czasem wyrzuci tez to karmienie w sensie po paru miesiącach.
Ja czytam hogg ale te teorie są często zbliżone Cytat:
To może będziemy sie wspierać ? I tez znów spróbuje bo teraz je butle wiec wiem na bank ze nie o mleko sie budzi tylko weź tu dyndaj po nocy
|
|
|
#4535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
szuuu zapomnialam dodac, ze jak tydzien temu byli u nas znajomi z dziecmu=i na weekend to ci kumple tez przyszli..szczyt chamstwa jak dla mnie.. i ja poszlam spac, znajomi tez z dziecmi juz spali a moj TZ z nim pil w garazu..w pewnym momencie poszlam do garazu, powiedzialam ze sorry ale moj maz idzie spac, i starszy z kolegow ( ma 33 lata) powiedzial ze zabierze towarzystwo do domu..
dodam ze my u tych znajomych bylismy moze 2 razy, a oni do nas co tydz chca przychodzic..rozumiem, jak nie mamy gosci no ale .. w pt mielismy gosci i nie smiechalo mi sie przekrzykiwac pijanych... mialam takiego nerwa..dlatego ten weekend spedzimy we troje, a w ndz mamy gosci miec
|
#4537 | |
|
celebriti
|
Kejti no nieczęsto sie zdarza żeby 3-4 miesięczne spało cała noc PPP ale tez bym chciała.
nie mam PDF niestety
|
|
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4539 | |
|
Konto usunięte
|
I tak nie widać
![]() Dupa :P Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
Nie no u nas tak zle nie jest, oni raczej jego wyciągają, jak przyjeżdzają do nas to raczej do małego niz do tz Alkoholu tez nie piją... Tylko ciagle go gdzieś wyciągają i tz zawsze gada przez tel i mówi "zapytam sie zony. Kochanie moge skoczyć na rolki/silke/spota/do Kogostam na kawe?" I teraz weź powiedz ze nie, wyszłabym na jakaś zolze:/ A znamy sie z nimi kupę lat, jeden bedzie chrzestnym Konrada, wszyscy beda na chrzciny proszeni, byli na weselu itd... Głupio mi powiedzieć ze nie, ale wkurza mnie to bo i tak przez prace tz mało go widze...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4540 | |
|
celebriti
|
A ja tam mowię ze wole żeby został jak pyta czy może na mecz czy gdzie tam. Padam na ryj jak ogarnę wieczorem dzieci to śpię na stojąco.
|
|
|
#4541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
Co do kocykow na zimę to pomyślcie czy będziecie kupowac śpiworek do wózka. Ja mam polarowy, bardzo ciepły i jak mróz był to tylko tego używałam, żadnych kocykow. Tak do zera, używałam koca.
|
|
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaa!!! Jak znikne to znaczy że siedzę za morderstwo!! Tz zamknął dom, zabrał moje i swoje klucze i pojechał do roboty!!!! No ☠☠☠☠a mac idiota, idiota
|
|
|
|
#4544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam iść na zakupy, bo mam pustą lodowkę..
idę zrobić se kanapkę.. Jeszcze ciekawe o której wróci, kazałam mu być jak najszybciej :/
|
|
|
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie ja nie wiem jak jest spiworek , to jak dziecko ubrac? lekko jakos? bo mam tez kombinezon dla malej, wczoraj jak wialo to ja ubralam w kombinezon wlasniee.. w ogole tu tak pogoda dziwna jest..w dzien ponad 20 stopni a wieczorami 10 albo i mniej...
|
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
Kaja
|
|
|
|
#4548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Posiedze se.. |
||
|
|
|
#4549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to Cie zalatwil...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4552 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno dobre
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie jadłam obiadu i jestem taka glodnaaaaaaaa. A jesteśmy już w trasie.
Każdy nasz wyjazd zaczyna się mega kłótnia.. I chyba ☠☠☠☠a też go kiedyś zamorduje
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
to dzisiaj juz wyjezdzacie? o co poszlo?? ja osttanio jak sie klocilam z moim to nie przebieralam w slowach i nie patrzylam ze sa znajomi..
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwusiach ja to takiego chłopa jak twój to bym nie trzymała :P
|
|
|
|
#4557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O wszystko właściwie i o nic jednocześnie.. po prostu się siebie czepiamy i tak jest za każdym razem.
|
|
#4558 | |
|
Zakorzenienie
|
wiesz, ktos musi smieci wyniesc i pieniadze do domu przyniesc
![]() Cytat:
|
|
#4559 | ||
|
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
Moze faktycznie poszukam jakiegoś śpiwora skoro i tak nie mogę skompletować z podusią... Cytat:
![]() Ja dzis na obiad mam to co wczoraj bylo dla tz a ja nic Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- A nie. W śpiworze mima wyglada ok, to w Winter Kit jak penis ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- O kurewa śpiwór do mimy 409 zeta!!! Ni ch.ja Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
a u nas z tż wszystko dobrze o dziwo. stara się, jest miły. Normalnie nie poznaje go. Lubie jak jest fajnie
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

aa bo Ty z tel pewnie patrzysz