Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2 - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-11, 13:03   #4531
201710041131
Konto usunięte

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2

Byłam na spacerze ! I było super
Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
jaka widzi.. aa bo Ty z tel pewnie patrzysz
lapa nie mam a przez tel nie moge sie na stronie zalogować, tylko apke mam

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Ooo to ja bym chciała właśnie taką podłogę jak na drugim.zdjęciu wszędzie salon, aneks, sypialnia, pokój dziewczyn.
Kuchnia dla mnie trochę za nowoczesna byłabym się ze.zaraz mi się znudzi bo mi.wszystko się nudzi szybko więc chce wziąć taka prostą.. No i nie w bieli.. W takich bezobielach

A fote łazienki mam zapisana w inspiracjach

Chciałabym taką podłogę jak są ściany a ściany w takim kolorze jak podłoga tylko błyszczące gładkie bo łazienka malutka i bałabym się ze ją jeszcze zmniejszy..

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

No ja wlazlam normalnie ze str www, aplikacja nie widzi..
Ja wszystko trzymam na tel, inspiracje itp, mooooze za sto lat
Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Mi też zaczęły wypadać włosy... Niestety... I pewnie za jakiś czas będę musiała je obciąć a tak mi szkoda bo lubię mieć długie...

Ja wierzę w skoki. Mój aniołek dostaje różków dokladnie wtedy gdy wypada czas skoku
u mnie mojemu diabelkowi wydłużają sie rożki

Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
U nas też od paru dni śpi w śpiworku i lepiej śpi

Mnie kusi jakiś z La Millou i jeszcze jeden z colorstories

Z moim Tż jest właśnie coś ostatnio nie tak, wczoraj z jego błogosławieństem pojechałam po chustę za 5 stów i bez szemrania mi zrobił przelew na nią, nie wiem o co chodzi?

I ja i ja z W-wy

Mi lecą włosy mega, po każdym myciu wyciągam ze szczotki kulę wielkości pięści

Mam biznes do Ciebie od 23 do 27 będe w Elblągu u bratowej, będziemy się wybierać do Gdańska, może jakaś kawka? Chcę obadać Mimę

Nas w 38 tygodniu straszyli że Julek ma dużą głowę i krótkie nóżki. Wyszedł całkowicie normalny i proporcjonalny

Boże jak oni ściemniają, niby napisane że kocyk wełniany a w składzie 50% poliester, 50% akryl, to w końcu wełna czy poliester niech się zdecydują

Ale ładny fakt
Spoko, 27 akurat mnie nie ma w Gd, ale tak to jestem Aaaa 26 jestem w Elblagu jak cos

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Fartuch ją patrzę z telefony i widzę Zdjęcia twoje.Kuchnia w stylu iIKEA, przytulna i fajna. I jaki porządek!

Szuu cudowne wnętrza wrzycilas, wszystkie w moim stylu. Te krzesła też chciałam kupić tylko ją na drewnianych nogach, tylko TŻ się nie chce na nie zgodzić ale popracujemy nad tym
No ja najpierw zakochałam sie w tych z drewnianymi a teraz choruje (od zeszłego roku) na te metalowe

Cytat:
Napisane przez sylwusiach Pokaż wiadomość

wkurza mnie, bo koledzy sa bezdzietni i nie rozumieja, ze nam sie zmienily troche priorytety odkad mala sie pojawila na swiecie.. cos, chyba pora ich oswiecic
Mojego tez, oprócz jednego któremu urodziła sie córka 2 tyg po nas. W☠☠☠☠ia mnie to...

Cytat:
Szuu ją bym na zimę brała jak najgrubsze wypełnienie.

:
To wezmę 300

Cytat:
Napisane przez groszkolino Pokaż wiadomość
Któraś z Was pisała o karmieniu o 22. To jest Wg książki hogg tj tak ze wieczorem daje sie trochę cześciej kedzenie, np 18 i 20 jest to tzw karmienie częściowe i nast o 22-23 przez sen co w teorii ma wydłużyć sen nocny. Moja śpi od 19 do 2 wiec tez próbowałam dać jej o 23 ale i tak wstała o 2 bo to jest juz wstawanie nawykowe. I żeby to zadziałało trzeba porostu wytrwale lulac o tej nawykowej porze i w kilka dni dziecko powinno " zaskoczyć " i przesunie sie w ten sposób te kilka godz ciagłego śni do rana
Wlasnie to nie książka hogg ale pewnie o to samo chodzi
Ale ja za miękka jestem dziecko zakweka i zaraz lecę

☠☠☠☠a ale mam ryj niesymertyczny Puchnie coraz bardziej ale rano bardziej bolało

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Ilony sto lat nie było

201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 13:07   #4532
industria
Zakorzenienie

cześć kochane

wklejajcie te wnętrza wklejajcie, bo projekt domu kupiony a ja wogóle nie mam pomysów na urządzenie :bag:

może któraś sie chce pobawić i mi urządzić chate ?

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Rosnie mi ósemka - tak!! ZNOWU!! Pol twarzy mi napuchlo i nie moge spac. Ide obudzić małego bo od 22 nie jadł a mi cycek wybuchnie
sio do dentysty! ile można sie tak męczyć!

Cytat:

Ile kosztuje wyrwanie 8?? Miała któraś?
j miałam chirirgiczne usunięcie i chyba ok 4 stówy niestety......ale kurde, koniec z mękami, nigdy lepiej nie wydałam 4 stów, wsrto odżałować

Cytat:
Pzs tylko nie wiem jakby mozna było ja wyleczyć bo ona jest zdrowa tylko raz w miesiącu lewa albo prawa sie odzywa, zaczyna rosnąć, cała jedna strona mi puchnie, z dziąsła robi sie taki nawis napuchnięty i dupa blada
ósemek sie nie leczy, nie opłaca sie, kupe kasy tylko na to wydasz i tak sie bedą psuć, a wcale nie są potrzebne. lepiej usunąć jeśli coś z nimi nie tak

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Moje Nie wyrosły, tzn rosły pod kątem i naciskaly na 7, przez co bolało mnie pół szczęki.
miaam dokładnie taką samą sytuacje. a jeszczze 7 była leczona kanałowo więc nie było co ryzykować że ta durna krzywa ósemka ją naruszy

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość

Aha! I włosy oczywiście też mi już wypadają. Są wszędzie!!!
mi też zaczeły wypadac od kilku dni! masakra!
Stary 2015-09-11, 13:12   #4533
201710041131
Konto usunięte

Industria u dentysty jestem co dwa tyg, tak mi sie zeby posypały w ciazy (a przed zajściem byłam i było wszystko ok) i on mówi ze dwie dolne sa do usunięcia ale juz nie maja do końca roku na NFZ nikogo przyjmować a mi szkoda kasy (mimo ze chodzę prywatnie ale w tej samej przychodni usuwanie 8 jest wlasnie na NFZ i chciałam zaoszczędzić), buu

Dostałam takiego maila

Jeżeli taki kocyk to jest jeden problem...
Jeżeli już jakiś czas temu zamówiła Pani u mnie tą poduszkę to nie wiem czy teraz minky szare nie będzie się troszkę różnić - teraz mam minky ash a wczesniej miałam minky charcoal.
I nie mogłam zamówić tego wcześniejszego (minky charcoal) bo nie było teraz w hurtowni...

serdecznie pozdrawiam, Monika Franaszek Smiley Kids

Kurczę ciekawe jak bardzo sie różnią... Chyba ze wezmę tez zwierzątka (bo koniecznie chce je ale z miętowym minky), czy z dupy bedzie??

Stary 2015-09-11, 13:13   #4534
groszkolino
celebriti

GG do groszkolino

Cytat:
Hmmm.. U nas jest to karmienie o 22, to może sam do tego zmierza
Podobno to naturalny rytm i. Czasem wyrzuci tez to karmienie w sensie po paru miesiącach.
Ja czytam hogg ale te teorie są często zbliżone

Cytat:
OOoo to w takim razie będę przez kilka dni dawała jej cyca o 22-23 i zobaczymy

To może będziemy sie wspierać ? I tez znów spróbuje bo teraz je butle wiec wiem na bank ze nie o mleko sie budzi tylko weź tu dyndaj po nocy

groszkolino jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 13:18   #4535
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam na spacerze ! I było super

lapa nie mam a przez tel nie moge sie na stronie zalogować, tylko apke mam

Ja wszystko trzymam na tel, inspiracje itp, mooooze za sto lat
u mnie mojemu diabelkowi wydłużają sie rożki

Spoko, 27 akurat mnie nie ma w Gd, ale tak to jestem Aaaa 26 jestem w Elblagu jak cos

No ja najpierw zakochałam sie w tych z drewnianymi a teraz choruje (od zeszłego roku) na te metalowe

Mojego tez, oprócz jednego któremu urodziła sie córka 2 tyg po nas. W☠☠☠☠ia mnie to...

To wezmę 300

Wlasnie to nie książka hogg ale pewnie o to samo chodzi
Ale ja za miękka jestem dziecko zakweka i zaraz lecę

☠☠☠☠a ale mam ryj niesymertyczny Puchnie coraz bardziej ale rano bardziej bolało

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Ilony sto lat nie było

Zaznacz post i po lewej są takie kropeczki, tam zaznacz Otwórz w przeglądarce
Cytat:
Napisane przez groszkolino Pokaż wiadomość
Podobno to naturalny rytm i. Czasem wyrzuci tez to karmienie w sensie po paru miesiącach.
Ja czytam hogg ale te teorie są często zbliżone

To może będziemy sie wspierać ? I tez znów spróbuje bo teraz je butle wiec wiem na bank ze nie o mleko sie budzi tylko weź tu dyndaj po nocy
Po paru miesiącach... masz Tracy w pdf?
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 13:21   #4536
sylwusiach
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to sylwusiach

szuuu zapomnialam dodac, ze jak tydzien temu byli u nas znajomi z dziecmu=i na weekend to ci kumple tez przyszli..szczyt chamstwa jak dla mnie.. i ja poszlam spac, znajomi tez z dziecmi juz spali a moj TZ z nim pil w garazu..w pewnym momencie poszlam do garazu, powiedzialam ze sorry ale moj maz idzie spac, i starszy z kolegow ( ma 33 lata) powiedzial ze zabierze towarzystwo do domu..
dodam ze my u tych znajomych bylismy moze 2 razy, a oni do nas co tydz chca przychodzic..rozumiem, jak nie mamy gosci no ale .. w pt mielismy gosci i nie smiechalo mi sie przekrzykiwac pijanych... mialam takiego nerwa..dlatego ten weekend spedzimy we troje, a w ndz mamy gosci miec
Stary 2015-09-11, 13:30   #4537
groszkolino
celebriti

GG do groszkolino

Kejti no nieczęsto sie zdarza żeby 3-4 miesięczne spało cała noc PPP ale tez bym chciała. nie mam PDF niestety

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-11, 13:31   #4538
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
My juz w spacerowce dwa tyg

Kaczuszka obok mojej miejscowosci tez jest psychiatryk polacz przyjemne z pozytecznym
My z miesiąc.. Nawet czasem polezy w niej..
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 13:39   #4539
201710041131
Konto usunięte

I tak nie widać
Dupa :P

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
szuuu zapomnialam dodac, ze jak tydzien temu byli u nas znajomi z dziecmu=i na weekend to ci kumple tez przyszli..szczyt chamstwa jak dla mnie.. i ja poszlam spac, znajomi tez z dziecmi juz spali a moj TZ z nim pil w garazu..w pewnym momencie poszlam do garazu, powiedzialam ze sorry ale moj maz idzie spac, i starszy z kolegow ( ma 33 lata) powiedzial ze zabierze towarzystwo do domu..

dodam ze my u tych znajomych bylismy moze 2 razy, a oni do nas co tydz chca przychodzic..rozumiem, jak nie mamy gosci no ale .. w pt mielismy gosci i nie smiechalo mi sie przekrzykiwac pijanych... mialam takiego nerwa..dlatego ten weekend spedzimy we troje, a w ndz mamy gosci miec

Nie no u nas tak zle nie jest, oni raczej jego wyciągają, jak przyjeżdzają do nas to raczej do małego niz do tz Alkoholu tez nie piją... Tylko ciagle go gdzieś wyciągają i tz zawsze gada przez tel i mówi "zapytam sie zony. Kochanie moge skoczyć na rolki/silke/spota/do Kogostam na kawe?" I teraz weź powiedz ze nie, wyszłabym na jakaś zolze:/ A znamy sie z nimi kupę lat, jeden bedzie chrzestnym Konrada, wszyscy beda na chrzciny proszeni, byli na weselu itd... Głupio mi powiedzieć ze nie, ale wkurza mnie to bo i tak przez prace tz mało go widze...

Stary 2015-09-11, 13:46   #4540
groszkolino
celebriti

GG do groszkolino

A ja tam mowię ze wole żeby został jak pyta czy może na mecz czy gdzie tam. Padam na ryj jak ogarnę wieczorem dzieci to śpię na stojąco.

Stary 2015-09-11, 13:46   #4541
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
I tak nie widać
Dupa :P

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Nie no u nas tak zle nie jest, oni raczej jego wyciągają, jak przyjeżdzają do nas to raczej do małego niz do tz Alkoholu tez nie piją... Tylko ciagle go gdzieś wyciągają i tz zawsze gada przez tel i mówi "zapytam sie zony. Kochanie moge skoczyć na rolki/silke/spota/do Kogostam na kawe?" I teraz weź powiedz ze nie, wyszłabym na jakaś zolze:/ A znamy sie z nimi kupę lat, jeden bedzie chrzestnym Konrada, wszyscy beda na chrzciny proszeni, byli na weselu itd... Głupio mi powiedzieć ze nie, ale wkurza mnie to bo i tak przez prace tz mało go widze...

Bo sie musisz zalogowac w przegladarce jeszcze sikorko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-11, 13:58   #4542
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Co do kocykow na zimę to pomyślcie czy będziecie kupowac śpiworek do wózka. Ja mam polarowy, bardzo ciepły i jak mróz był to tylko tego używałam, żadnych kocykow. Tak do zera, używałam koca.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 14:02   #4543
k a j a
Zakorzenienie

Aaaaaa!!! Jak znikne to znaczy że siedzę za morderstwo!! Tz zamknął dom, zabrał moje i swoje klucze i pojechał do roboty!!!! No ☠☠☠☠a mac idiota, idiota

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 14:04   #4544
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaaaa!!! Jak znikne to znaczy że siedzę za morderstwo!! Tz zamknął dom, zabrał moje i swoje klucze i pojechał do roboty!!!! No ☠☠☠☠a mac idiota, idiota
Stary 2015-09-11, 14:08   #4545
k a j a
Zakorzenienie

Miałam iść na zakupy, bo mam pustą lodowkę.. jestem glodna.. idę zrobić se kanapkę.. Jeszcze ciekawe o której wróci, kazałam mu być jak najszybciej :/

Lena
Stary 2015-09-11, 14:19   #4546
sylwusiach
Zakorzenienie

Cytat:
rzezczywiscie..nie wykazal sie..ale co macie klucze przypiete jedne do drugich czy jak? my kiedys jeszcze jak mieszkalismy w mieszkaniu tak sie zalatwilismy ze drzwi sie zatrzasnely a klucze i komorki w mieszkaniu..trzeba bylo z buta wjezdzac hehh

Cytat:
Co do kocykow na zimę to pomyślcie czy będziecie kupowac śpiworek do wózka. Ja mam polarowy, bardzo ciepły i jak mróz był to tylko tego używałam, żadnych kocykow. Tak do zera, używałam koca.
no wlasnie ja nie wiem jak jest spiworek , to jak dziecko ubrac? lekko jakos? bo mam tez kombinezon dla malej, wczoraj jak wialo to ja ubralam w kombinezon wlasniee.. w ogole tu tak pogoda dziwna jest..w dzien ponad 20 stopni a wieczorami 10 albo i mniej...
Stary 2015-09-11, 14:19   #4547
mehja
Zakorzenienie

Kaja wspolczuje. A twoja mama nie ma zapasowych? Ja mojej dorobilam w razie W
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 14:30   #4548
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
rzezczywiscie..nie wykazal sie..ale co macie klucze przypiete jedne do drugich czy jak? my kiedys jeszcze jak mieszkalismy w mieszkaniu tak sie zalatwilismy ze drzwi sie zatrzasnely a klucze i komorki w mieszkaniu..trzeba bylo z buta wjezdzac hehh

no wlasnie ja nie wiem jak jest spiworek , to jak dziecko ubrac? lekko jakos? bo mam tez kombinezon dla malej, wczoraj jak wialo to ja ubralam w kombinezon wlasniee.. w ogole tu tak pogoda dziwna jest..w dzien ponad 20 stopni a wieczorami 10 albo i mniej...
Nie, oddzielnie, ale szedł z psem i wziął moje bo swoje zostawił w aucie, wrócił, zostawil psa, wyszedł i zamknął moimi, samochod wziął i pojechał..

Cytat:
Kaja wspolczuje. A twoja mama nie ma zapasowych? Ja mojej dorobilam w razie W
Moja mama ma tylko do domofonu.. Jutro dorabiam jedne będą w domu, drugie dam mamie..

Posiedze se..

Lena
Stary 2015-09-11, 14:36   #4549
sylwusiach
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, oddzielnie, ale szedł z psem i wziął moje bo swoje zostawił w aucie, wrócił, zostawil psa, wyszedł i zamknął moimi, samochod wziął i pojechał..

Moja mama ma tylko do domofonu.. Jutro dorabiam jedne będą w domu, drugie dam mamie..

Posiedze se..

to Cie zalatwil...
Stary 2015-09-11, 14:45   #4550
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
O boze
Stary 2015-09-11, 14:58   #4551
k a j a
Zakorzenienie

Na pocieszenie zresztą domowe fryty. Dobre mi wyszły

Lena
Stary 2015-09-11, 15:08   #4552
sylwusiach
Zakorzenienie

Cytat:
Na pocieszenie zresztą domowe fryty. Dobre mi wyszły
na pewno dobre heh ja mam obiad z wczoraj, dzis nie gotuje,pff nie chce mi sie
Stary 2015-09-11, 15:11   #4553
kejtiCe
Zakorzenienie

A ja nie jadłam obiadu i jestem taka glodnaaaaaaaa. A jesteśmy już w trasie.

Każdy nasz wyjazd zaczyna się mega kłótnia.. I chyba ☠☠☠☠a też go kiedyś zamorduje
22.06.2015

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-11, 15:12   #4554
k a j a
Zakorzenienie

Dobra jest ta pianka z lidla, jutro kupię jeszcze jedną na zapas..

Lena
Stary 2015-09-11, 15:16   #4555
sylwusiach
Zakorzenienie

Cytat:
A ja nie jadłam obiadu i jestem taka glodnaaaaaaaa. A jesteśmy już w trasie.

Każdy nasz wyjazd zaczyna się mega kłótnia.. I chyba ☠☠☠☠a też go kiedyś zamorduje
to dzisiaj juz wyjezdzacie? o co poszlo?? ja osttanio jak sie klocilam z moim to nie przebieralam w slowach i nie patrzylam ze sa znajomi..
Stary 2015-09-11, 15:20   #4556
Cos_
Zakorzenienie

Sylwusiach ja to takiego chłopa jak twój to bym nie trzymała :P
Stary 2015-09-11, 15:22   #4557
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
to dzisiaj juz wyjezdzacie? o co poszlo?? ja osttanio jak sie klocilam z moim to nie przebieralam w slowach i nie patrzylam ze sa znajomi..
Tak
O wszystko właściwie i o nic jednocześnie.. po prostu się siebie czepiamy i tak jest za każdym razem.
22.06.2015
Stary 2015-09-11, 15:26   #4558
sylwusiach
Zakorzenienie

Cytat:
Sylwusiach ja to takiego chłopa jak twój to bym nie trzymała :P
wiesz, ktos musi smieci wyniesc i pieniadze do domu przyniesc ogolnie to nie jest zly ten moj chlop tylko czasem ma skoki rozwojowe cofajace

Cytat:
Tak
O wszystko właściwie i o nic jednocześnie.. po prostu się siebie czepiamy i tak jest za każdym razem.
chyba takie klotnie sa najgorsze.. mimo wszystko, mam nadzieje,ze wyjazd sie uda i ze maly bedzie grzeczny
Stary 2015-09-11, 15:38   #4559
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Bo sie musisz zalogowac w przegladarce jeszcze sikorko

Cytat:
Moj wózek jak jest spacerówką w śpiworze do niego dedykowanym wyglada jak zwiędły penis
Moze faktycznie poszukam jakiegoś śpiwora skoro i tak nie mogę skompletować z podusią...

Cytat:

Ja dzis na obiad mam to co wczoraj bylo dla tz a ja nic

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

A nie. W śpiworze mima wyglada ok, to w Winter Kit jak penis

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

O kurewa śpiwór do mimy 409 zeta!!! Ni ch.ja

Stary 2015-09-11, 15:43   #4560
fartuch
Zakorzenienie

a u nas z tż wszystko dobrze o dziwo. stara się, jest miły. Normalnie nie poznaje go. Lubie jak jest fajnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości