Mamusie styczniowe 2016, cz. V - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-09, 11:00   #4531
iola14
Rozeznanie

Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. V

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
Na plus -jutro zaczyna nowa ekipa,w dwa tygodnie powinni wyrobic sie z najwazniejszymi rzeczami,czyli do konca listopada dolna czesc mieszkania bedzie zrobiona i posprzatana (kogos bede musiala wziac do sprzatania,ja nie czuje sie na silach sprzatac po remoncie), pozniej dwa tygodnie na pranie wszystkich rzeczy (mamy suszarke taka automatyczna,coś czuje ze uratuje nam zycie) i urzadzenie pokoju dla malej
Ooo super Teraz to już z górki

Eh... Czekałam aż dziecko mi się obudzi żeby iść do sklepu... Obudził się a tam się okropnie rozpadało Nie wiem teraz czy wychodzić tylko na obiad nie bardzo coś mam
iola14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 11:01   #4532
czarnulax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hariett Pokaż wiadomość
Już po wizycie! Mam dowód na syna i słodkie zdjęcie pysiaczka :3 Młodziutki już nóżkami do góry leży, serducho mu pięknie bije i jest ok, za to mi żelazo ciągle spada, mam poprawić dietę bo żelazo już biorę w podwójnej dawce. Do tego przepusał mi magnez (nie wiem czemu, no ale...), w ramach profilaktyki przedwczesnego porodu mam brać podwojna dawke dha, na bakterie w moczu jakieś leki dostałam i jeszcze dowcipnie mam coś przepisane. Będę zamiast śniadania garść leków brać
Lekarz bardzo fajny spokojny, delikatny, wszystko dokładnie sprawdza. Tylko trochę cicho mówi. Jestem z niego zadowolona I położna przy nim jakaś bardziej rozmowna
super no poza tym żelazem, ale mam nadzieje, że wynik szybko sie poprawi.
Stary 2015-11-09, 11:06   #4533
Dotka90
Zakorzenienie

Hariett, super ze wszystko ok
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 11:08   #4534
niepozorna
Zakorzenienie

Cytat:
Już po wizycie! Mam dowód na syna i słodkie zdjęcie pysiaczka :3 Młodziutki już nóżkami do góry leży, serducho mu pięknie bije i jest ok, za to mi żelazo ciągle spada, mam poprawić dietę bo żelazo już biorę w podwójnej dawce. Do tego przepusał mi magnez (nie wiem czemu, no ale...), w ramach profilaktyki przedwczesnego porodu mam brać podwojna dawke dha, na bakterie w moczu jakieś leki dostałam i jeszcze dowcipnie mam coś przepisane. Będę zamiast śniadania garść leków brać
Lekarz bardzo fajny spokojny, delikatny, wszystko dokładnie sprawdza. Tylko trochę cicho mówi. Jestem z niego zadowolona I położna przy nim jakaś bardziej rozmowna
Super!

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 11:10   #4535
lune1992
Zadomowienie

Cytat:
Super że wszystko dobrze
Ja za tydzień wizyta pewnie już duży maluszek będzie
lune1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 11:10   #4536
hariett
Zadomowienie

Prawda? Chyba przez Wasze kciuki, dziękuję

hariett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 11:13   #4537
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lune1992 Pokaż wiadomość
Witam się w 32 tc
Weekend zleciał i znow sama w domu sie nudze ale mam zamiar książki czytać
Ja narzekam od początku ciązy na zaparcia to moja udręka, już nie wiem co mam robić. bardzo dobrze się odżywam, dużo owoców, warzyw, soków, pieczywo żytnie. Poddaje sie...
W piątek byliśmy u siostry męża, po3 latach sie godzili za głupią walizke kiedys wam pisałam. Przez cały wieczór słuchałam mądrych rad na temat ciąży i życia, miałam dość Jej przykładowe teksty:
*"Nie nastawiaj się na kp różnie bywa, ja musiałam mm ale mnie było stać a wiadomo u Was sie nie przelewa"
*"Spójrzcie jakie mamy meble w sypialni, tylko 4 tys. więc to nie są dla mnie pieniądze"
*" Nie muszę posiadać fb, każdy wie na jakiej ja stopie życia jestem, ten kto mnie zna to widzi"
*"Nie pieść się ze sobą, ciąża to nie choroba pogodz się z moim bratem, zrob to dla dziecka, bo zastaniesz sama w 4 scianach i nie bedziecie mieli rodziny, nic takiego ci nie powiedział (powiedział: "ch*j mnie obchodzi że jesteś w ciąży dla mnie możesz się denerwować" - kiedyś wam o tym pisałam).
Myślałam, że ją zabije
Już druga osoba w jego rodzinie z która "sie pogodziliśmy" a nas tak traktuje... Zdołowałam sie
Ostatnio godziliśmy sie z jego matka (nie przyszła na slub cywilny bo obrazila sie ze nie ma kościelnego i ze naskoczyliśmy na tego brata). Cały tam pobyt weekendowy była na dystans, nic sie nie zapytała o moją ciąże. Nie naciskałam jej, nie chce wiedziec to nie.
Na koniec mąż pyta się jej: "Może masz jakieś mięsko dla nas z zamrażarki" A ona na to : "Przecież możecie sobie kupic"
Mam przez to wszystko doła
Ja Ci powiem że takie coś to jest Januszostwo i Grażynostwo lvl hard i tak też powinnaś traktować tych ludzi jako wieśniaków, więc nie warto się nimi przejmować ewidentnie chcieli się "pochwalić" kasą, ja bym proponowała im odpowiadać z uśmiechem i ukrytą szpilą np. na tekst o mm "Ale wiesz nie chodzi o pieniądze tylko o to co najlepsze dla dziecka" (tu nieśmiały uśmiech, rozłożenie ramion)
Ogólnie postaraj sie zdystansować trochę do nich, bo sie wykończysz, pomyśl że nie warto się nimi denerwować
Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Patrzylismy w jysku i cena min 600 zł.. Allegro podobnie.
I właśnie nie wiem co robić bo 300 zł to nie dużo, ale nigdy nie kupowałam mebli w biedro

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Weszłaby idealnie w róg koło okna, kupilibysmy jeszcze komodę na 4 szuflady i byłoby pięknie już
Ja jestem sceptyczna jeśli chodzi o takie rzeczy w biedrze i raczej 'większych" rzeczy tam nie kupuję bo często można trafić buble....
Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość
kinga w PL już też wszędzie świątecznie.
To prawda , we wszystkich sklepach już świąteczne dekoracje a planujecie dziewczyny choinkę w tym roku? Ja chyba odpuszczę tylko jakieś gałązki skombinuję (sztucznych choinek nie uznaję)

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

hariett, to świetnie z tego co kojarzę to wit.C zwiększa wchłanianie magnezu więc może spróbuj zjeść jakiegoś cytrusa jak bierzesz tabsy z żelazem?
Stary 2015-11-09, 11:18   #4538
Dotka90
Zakorzenienie

Aaa w ogole to witam sie w 31 t i 8 m-cu!
Stary 2015-11-09, 11:18   #4539
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Wrócilysmy ze spaceru. Pohuśtałam się trochę mi lepiej

Cytat:
Napisane przez Magdusiaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny szukam jakiegos ladnego odcienia szarosci do pokoju ale jest tyle ze nie wiadomo jak wybrac. Polecacie jakis kolorek, firme?

My mamy w salonie i teraz koło łóżeczka górska ścieżkę z śnieżki jasny dość a fajnie gra z łóżeczkiem jak masz słoneczny kolor to będzie bardziej pod ciepły szary, a jak mniej słoneczny pokój to bardziej chłodny

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Magda, a ja Ci powiem,ze rozumiem Twoje narzekanie. Mimo ze fakt, bywa gorzej,niektore leza cala ciaze w szpitalu ale czasem drobnostki daja w kosc.
Poza tym dla czlowieka uciazliwa jest aktualna sytuacja i wcale go nie pociesza,ze ktos jest 'chorszy' od niego

Mi np strasznie przeszkadzalo moje spanie w pierwszym trymeetrze. Nic mi nie bylo ale chodzilam spac o 18, wstawalam o 5, wracalam z pracy i znow spanie. Totalna wylaczenie z zycia.

Teraz tez rzadko twardnieje mi brzuch, wiem ze dziewczyny maja mega gorzej ale mi np doskwiera zgaga. Ktos powie, ze to bzdura, a ja przez to nie moge funkcjonowac,spac, boli glowa szczeka zeby..

Takze rozumiem ze nawet takie nic wyprowadza z rownowagi

Na mokrosc - nosisz wkladki? Ja nosze codziennie, nie wyobrazam sobie bez tego.

Dzięki

Nie noszę bo ich nienawidzę

Hariett super
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 11:19   #4540
Dotka90
Zakorzenienie

Ja wole nosic niz miec powodz priorytety
Stary 2015-11-09, 11:21   #4541
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Aaa w ogole to witam sie w 31 t i 8 m-cu!
Ooo

Ja choinkę robię w tym roku zresztą w następnym pewnie odpuszczę więc no ale ja mam sztuczna.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-09, 11:22   #4542
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Ja teraz testuję te wkładki higieniczne wielo i na razie mam pozytywne odczucia. Są chłonne i nie mam takiego nieprzyjemnego odczucia wkładki, tylko normalnie majtkowe

A, MAGDA, mój tata kupił 2 regały na książki z biedry ostatnio i się sprawdziły jak na razie

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 11:24   #4543
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Dziewczyny dzięki za opinie o biedro gadałam z tz i mówię że "dziewczyny na wizażu mówiły że szafa może być spoko" a ten skomentował to "wizaz znowu wszechwiedzacy"
Stary 2015-11-09, 11:25   #4544
hariett
Zadomowienie

Viki tak tak, już tak biorę, ale za wiele chyba to nie daje... Co wizyta gorszy wynik. Niedużo, ale sukcesywnie spada.

Lune jak pisze Viki zachowanie tej laski to jest tak totalna wieś mentalna że aż żal. Też siedzę w domu sama od rana do ok. 16.30 (a ostatnio jeszcze tż ma nadgodziny albo delegacje), znajomych tu niezbyt mam, więc całe moje towarzystwo to kot i telefon do mamy/babci od czasu do czasu, ale takich ludzi unikałabym ile mogę. Wolę swoje towarzystwo

Stary 2015-11-09, 11:27   #4545
mojakaren
Zakorzenienie

Eleo powodzenia na wizycie

kinga od początku września to faktycznie klimat świąteczny na pewno zdąży "zbrzydnąć" przesada...

Magdusiaaa my mamy cały przedpokój, 3/4 sypialni i w planach część pokoju Mlodego w Beckersie Light Grey, mogę polecić

baby prace idą pełną parą - w końcu

hariett wspaniałe wieści po wizycie

Dotka wow wow wow 8 mc! Gratuluje!!!

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 11:31   #4546
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Dołączę do grona domowych samotników. Mąż id 7 do 17 zazwyczaj poza domem, czasem i dłużej, mam tu jedną koleżankę, ale od kiedy zaszłam w ciazę To kontakt jakoś się rozluźnił i była u mnie tylko raz. Nie mam jej tego za złe, bo jest na całkiem innym etapie (zaręczyny) , ale trochę smutno, że nie mogę liczyć na babskie ploty, gdyż bez narzeczonego już nie wpadnie. Dwóch szwagrów też jest na miejscu 10min od nas, ale siedzą z mamusią, więc nie wpadną. Raz na jakiś czas przejadę się do rodziców, tyle rozrywki. Ale nie chciałabym toksycznej relacji choćbym już całkiem miała ućwierknąć

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 11:44   #4547
lune1992
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
Ja Ci powiem że takie coś to jest Januszostwo i Grażynostwo lvl hard i tak też powinnaś traktować tych ludzi jako wieśniaków, więc nie warto się nimi przejmować ewidentnie chcieli się "pochwalić" kasą, ja bym proponowała im odpowiadać z uśmiechem i ukrytą szpilą np. na tekst o mm "Ale wiesz nie chodzi o pieniądze tylko o to co najlepsze dla dziecka" (tu nieśmiały uśmiech, rozłożenie ramion)
Ogólnie postaraj sie zdystansować trochę do nich, bo sie wykończysz, pomyśl że nie warto się nimi denerwować
Podobnie jej odpowiedziałam, że zdrowsze jest kp ja tak uwazam a ona : "ja karmiłam mm i nie narzekam to nie ma reguły, nie słuchaj mądrych rad bo to bez roznicy jakie mleko"
Pozniej powiedziala ze jej córka po 3 miesiącach zycia przestala tolerowac mm i musiala ją już normalnie karmic, miala dodatkowo refluks.
Ale ona wie najlpiej, stwierdziłam że ma nierowno pod sufitem.
Potem mnie zjechała znow. Powiedziała : " To ja wam załatwiłam restauracje jak braliście ślub cywilny, zadzwoniłam do kolegi i mówię daj im jakiś rabat bo wiadomo im się nie przelewa"
No poje***a!

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

A pozniej mówi: jak was stać jak mnie to wykupcie sobie położna.
A potem: mysleliście o jakimś kredycie na mieszkanie? Co bedziecie wynajmowac ciągle?
A potem: zainwestujcie koniecznie w krew pępowinową bo wiadomo że ty masz PCOS i gruczolaka na przysadce wiec sie przydac moze a koszt jest naprawde niski. Za wpisowe tylko 1500zł i pozniej płacisz raz do roku.
A potem: Moja córcia uwielbia chodzić do dentyski naszej, ale wiadomo koszt 150 zl za zęba a robiła ostatnio 4 na raz, a tu jeszcze szkołe angielskiego opłacic 2000zł na rok ale to już grosze.
Stary 2015-11-09, 11:45   #4548
pietrusiowata
Rozeznanie

Hej dziewczyny

Witam was w dniu narzekania Chyba coś jest w pogodzie, bo dzisiaj przechodzę samą siebie w lenistwie :P jeszcze leżę w szlafroku W nocy jakoś ciężko mi się spało a rano sąsiad wiertarką mnie obudził litości nie znają.

Lune współczuję, tacy ludzie to tragedia. Trzeba mieć trochę taktu... No ale tego się nie kupi
Stary 2015-11-09, 11:47   #4549
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Viki tak tak, już tak biorę, ale za wiele chyba to nie daje... Co wizyta gorszy wynik. Niedużo, ale sukcesywnie spada.

Lune jak pisze Viki zachowanie tej laski to jest tak totalna wieś mentalna że aż żal. Też siedzę w domu sama od rana do ok. 16.30 (a ostatnio jeszcze tż ma nadgodziny albo delegacje), znajomych tu niezbyt mam, więc całe moje towarzystwo to kot i telefon do mamy/babci od czasu do czasu, ale takich ludzi unikałabym ile mogę. Wolę swoje towarzystwo
To trzymam kciuki żeby się polepszyło z tym żelazem
Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Dołączę do grona domowych samotników. Mąż id 7 do 17 zazwyczaj poza domem, czasem i dłużej, mam tu jedną koleżankę, ale od kiedy zaszłam w ciazę To kontakt jakoś się rozluźnił i była u mnie tylko raz. Nie mam jej tego za złe, bo jest na całkiem innym etapie (zaręczyny) , ale trochę smutno, że nie mogę liczyć na babskie ploty, gdyż bez narzeczonego już nie wpadnie. Dwóch szwagrów też jest na miejscu 10min od nas, ale siedzą z mamusią, więc nie wpadną. Raz na jakiś czas przejadę się do rodziców, tyle rozrywki. Ale nie chciałabym toksycznej relacji choćbym już całkiem miała ućwierknąć
Kurcze ja mam w ogóle wrażenie ze w Polsce ludzie nie doceniają jakoś relacji międzyludzkich, nawet tylko na stopie koleżeńskiej ja co prawda mam koleżanki ale z chęcią przygarnęłabym więcej, taka "prawdziwa przyjaciółka" też by mi nie przeszkadzała
Cytat:
Napisane przez lune1992 Pokaż wiadomość
Podobnie jej odpowiedziałam, że zdrowsze jest kp ja tak uwazam a ona : "ja karmiłam mm i nie narzekam to nie ma reguły, nie słuchaj mądrych rad bo to bez roznicy jakie mleko"
Pozniej powiedziala ze jej córka po 3 miesiącach zycia przestala tolerowac mm i musiala ją już normalnie karmic, miala dodatkowo refluks.
Ale ona wie najlpiej, stwierdziłam że ma nierowno pod sufitem.
Potem mnie zjechała znow. Powiedziała : " To ja wam załatwiłam restauracje jak braliście ślub cywilny, zadzwoniłam do kolegi i mówię daj im jakiś rabat bo wiadomo im się nie przelewa"
No poje***a!
Wiesz co? tak szczerze to mnie dość śmieszą teksty tej laski, ona ewidentnie ma jakiś kompleks na tle pieniędzy serio nie masz się co przejmować, ta postawa raczej zasługuje na wyśmianie niż przejmowanie się
A tak na marginesie, to że kp jest lepsze dla dziecka jest udowodnione naukowo, takie jest oficjalne stanowisko WHO (World Health Organizaton)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-09, 11:50   #4550
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
Magdusia-jakie kolory pokoju robicie? My też jedna sciane jasnoszara
Chcialam 3 sciany zrobic szare a jedna najwieksza biala. Bo po przeciwleglej stronie jest praktycznie na calej scianie okno i mysle ze fajnie odbijalaby swiatlo, bo pokoj jest dosc ciemny- od polnocy.
Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
My mamy w salonie i teraz koło łóżeczka górska ścieżkę z śnieżki jasny dość a fajnie gra z łóżeczkiem jak masz słoneczny kolor to będzie bardziej pod ciepły szary, a jak mniej słoneczny pokój to bardziej chłodny
No wlasnie tez mysle ze kolo lozeczka tym bardziej bialego fajnie by wygladala szara sciana o dzieki za podpowiedz. O tych tonach cieplych-zimnych nie pomyslalam

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Magdusiaaa my mamy cały przedpokój, 3/4 sypialni i w planach część pokoju Mlodego w Beckersie Light Grey, mogę polecić
Ooo dziekuje zerkne sobie na kolorek

Cytat:
Super ze wszystko jest w porzadku no i ze maly obral juz odpowiednia pozycje

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
Wiesz co? tak szczerze to mnie dość śmieszą teksty tej laski, ona ewidentnie ma jakiś kompleks na tle pieniędzy serio nie masz się co przejmować, ta postawa raczej zasługuje na wyśmianie niż przejmowanie się
Dokladnie! Dla mnie ta laska za przeproszeniem brzydko mowiac ''wyzej s.ra niz d.upe ma''!

Serduszko malutkie

Magdusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 11:51   #4551
hariett
Zadomowienie

Lune Po 3 miesiącach "normalnie" karmiła? O mamo... No i "przestała tolerować mleko"- ciekawa diagnoza i spisób "leczenia" ;D

Stary 2015-11-09, 11:54   #4552
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Mamusie styczniowe 2016, cz. V

Cytat:
Super, ze wszystko ok ponoc swietni przyswajalne zelazo maja..jajka! Wbrew pozorom nie mieso czy szpinak, ale wlasnie jaja. Ja jem sporo, mam na nie ochote od poczatku ciazy i zelazo ani razu nie spadlo ponizej normy, chociaz za tydzien na wizycie moze byc juz roznie, bo to wiadomo blizej niz dalej

Cytat:
Ja wole nosic niz miec powodz priorytety

Ja bez wkladek rowniez bym rady nie dala

Bylam w lidlu po zakupy i tak mnie wkurzaja Ci ludzie, widza ze ide do kasy jak kaczorek juz, ogromna kolejka, kazdy patrzy na brzuch jak na jakies objawienie, przygladaja sie, ale zeby przepuscic? Gdziezby znowu. Burasy.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez Jerzyczka
Czas edycji: 2015-11-09 o 11:56
Jerzyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 11:55   #4553
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Olka śpi, robię sobie żarcie i też idę w kime do niej może mi dzięki temu sił więcej przybędzie
Stary 2015-11-09, 11:55   #4554
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Lune, naprawde wspolczuje rodzinnej sytuacji, to jakies chore podejscie.. Ja nie mam problemow rodzinnych, ale nie raz mnie ktos wkurzy i wtedy z tztem zawsze sobie mowimy, ze rodzinke to tworzymy juz teraz w trojke i dla siebie jestesmy najwazniejsi kochamy swoje rodziny, ale teraz przyszedl moment kiedy to my tworzymy rodzine i miedzy nami przede wszystkim musi byc dobrze

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Jerzyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 11:56   #4555
lune1992
Zadomowienie

Najgorsze jest to że ona sama nie zarabia na to. fakt mają pieniądze ale zasługa męża, mieszkają u teściów na gorze to jej sie pofarciło.
Wiec co ona mi z kredytem wyjezdza.
A ona na kase chce isc do Auchana na pół etatu. Mowi ze idzie tam dla rozrywki bo nie musi pracowac, zarobi na corki przedszkole.
Stary 2015-11-09, 11:57   #4556
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Lune - masz niezły kabaret z nią.. Chyba bym ją wysmiala w twarz w którymś momencie i w ogóle robiłabym sobie z niej jaja ciągle
Stary 2015-11-09, 11:58   #4557
Dotka90
Zakorzenienie

Ja tez nie lubie lidla za brak kas z pierwszenstwem

Ja po usg jeszcze rozmowa z lekarzem.

Z malym wsio ok, wazy 1500g ulozony glowka w dol! Wydaje mi sie, ze obrocil sie w sobote. Teraz ruchy czuje znow bardzo dobrze wiec moze slabe ruchy byly kwestia tego ze byl ulozony glowka w gore i po drugiej stronie.

Aktualnie wpycha mi na chama noge pod zebro
Stary 2015-11-09, 11:58   #4558
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

A i w pewnym momencie nie pozostaje nic innego jak tylko się śmiać jakby się miał człowiek przejmować takimi idiotami to byśmy zeszli z tego świata moim zdaniem najlepiej się odciąć a jak jesteś zmuszona do bycia z nią i rozmowy to zacznij się z niej nabijac lekko i tyle
Stary 2015-11-09, 12:01   #4559
hariett
Zadomowienie

Jerztczka dostałam od położnej książeczki na temat żywienia i tam też puszą o jajkach, więc pewnie masz rację, spróbuję zwłaszcza że jakoś ostatnio ich nie jadam.

O, a mnie dziś dwoje ludzi w klinice puściło do rejestracji i jeszcze wkurzali się że kasa z pierwszeństwem nieczynna, bo mi się należy i radzili wepchnięcie się bez czekania ale ja dziś samych uśmiechniętych ludzi spotykałam

Stary 2015-11-09, 12:02   #4560
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Dotka super ze juz główką w dół
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości