|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. V
Cytat:
![]() ![]() Eh... Czekałam aż dziecko mi się obudzi żeby iść do sklepu... Obudził się a tam się okropnie rozpadało ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
Hariett, super ze wszystko ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja za tydzień wizyta ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zadomowienie
|
Prawda? Chyba przez Wasze kciuki, dziękuję
![]()
#4537 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie postaraj sie zdystansować trochę do nich, bo sie wykończysz, pomyśl że nie warto się nimi denerwować ![]() Cytat:
![]() To prawda , we wszystkich sklepach już świąteczne dekoracje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- hariett, to świetnie ![]() ![]()
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
Aaa w ogole to witam sie w 31 t i 8 m-cu!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | ||
Zakorzenienie
|
Wrócilysmy ze spaceru. Pohuśtałam się trochę mi lepiej
![]() Cytat:
My mamy w salonie i teraz koło łóżeczka górska ścieżkę z śnieżki ![]() ![]() ![]() Cytat:
Dzięki ![]() Nie noszę bo ich nienawidzę ![]() Hariett super ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
Ja wole nosic niz miec powodz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zakorzenienie
|
Ooo
![]() Ja choinkę robię w tym roku zresztą w następnym pewnie odpuszczę więc no ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
Ja teraz testuję te wkładki higieniczne wielo i na razie mam pozytywne odczucia. Są chłonne i nie mam takiego nieprzyjemnego odczucia wkładki, tylko normalnie majtkowe
![]() A, MAGDA, mój tata kupił 2 regały na książki z biedry ostatnio i się sprawdziły jak na razie
#4543 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzięki za opinie o biedro
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zadomowienie
|
Viki tak tak, już tak biorę, ale za wiele chyba to nie daje... Co wizyta gorszy wynik. Niedużo, ale sukcesywnie spada.
Lune jak pisze Viki zachowanie tej laski to jest tak totalna wieś mentalna że aż żal. Też siedzę w domu sama od rana do ok. 16.30 (a ostatnio jeszcze tż ma nadgodziny albo delegacje), znajomych tu niezbyt mam, więc całe moje towarzystwo to kot i telefon do mamy/babci od czasu do czasu, ale takich ludzi unikałabym ile mogę. Wolę swoje towarzystwo ![]()
#4545 |
Zakorzenienie
|
Eleo powodzenia na wizycie
![]() kinga od początku września to faktycznie klimat świąteczny na pewno zdąży "zbrzydnąć" ![]() Magdusiaaa my mamy cały przedpokój, 3/4 sypialni i w planach część pokoju Mlodego w Beckersie Light Grey, mogę polecić ![]() baby prace idą pełną parą - w końcu ![]() hariett wspaniałe wieści po wizycie ![]() Dotka wow wow wow 8 mc! Gratuluje!!! ![]()
#4546 |
Zakorzenienie
|
Dołączę do grona domowych samotników. Mąż id 7 do 17 zazwyczaj poza domem, czasem i dłużej, mam tu jedną koleżankę, ale od kiedy zaszłam w ciazę To kontakt jakoś się rozluźnił i była u mnie tylko raz. Nie mam jej tego za złe, bo jest na całkiem innym etapie (zaręczyny) , ale trochę smutno, że nie mogę liczyć na babskie ploty, gdyż bez narzeczonego już nie wpadnie. Dwóch szwagrów też jest na miejscu 10min od nas, ale siedzą z mamusią, więc nie wpadną. Raz na jakiś czas przejadę się do rodziców, tyle rozrywki. Ale nie chciałabym toksycznej relacji choćbym już całkiem miała ućwierknąć
#4547 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozniej powiedziala ze jej córka po 3 miesiącach zycia przestala tolerowac mm i musiala ją już normalnie karmic, miala dodatkowo refluks. Ale ona wie najlpiej, stwierdziłam że ma nierowno pod sufitem. Potem mnie zjechała znow. Powiedziała : " To ja wam załatwiłam restauracje jak braliście ślub cywilny, zadzwoniłam do kolegi i mówię daj im jakiś rabat bo wiadomo im się nie przelewa" ![]() No poje***a! ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- A pozniej mówi: jak was stać jak mnie to wykupcie sobie położna. A potem: mysleliście o jakimś kredycie na mieszkanie? Co bedziecie wynajmowac ciągle? A potem: zainwestujcie koniecznie w krew pępowinową bo wiadomo że ty masz PCOS i gruczolaka na przysadce wiec sie przydac moze a koszt jest naprawde niski. Za wpisowe tylko 1500zł i pozniej płacisz raz do roku. A potem: Moja córcia uwielbia chodzić do dentyski naszej, ale wiadomo koszt 150 zl za zęba a robiła ostatnio 4 na raz, a tu jeszcze szkołe angielskiego opłacic 2000zł na rok ale to już grosze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Witam was w dniu narzekania ![]() ![]() ![]() Lune współczuję, tacy ludzie to tragedia. Trzeba mieć trochę taktu... No ale tego się nie kupi ![]()
#4549 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A tak na marginesie, to że kp jest lepsze dla dziecka jest udowodnione naukowo, takie jest oficjalne stanowisko WHO (World Health Organizaton) ![]()
![]() |
#4550 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Dokladnie! Dla mnie ta laska za przeproszeniem brzydko mowiac ''wyzej s.ra niz d.upe ma''!
![]() |
#4551 |
Zadomowienie
|
Lune Po 3 miesiącach "normalnie" karmiła? O mamo...
![]()
#4552 | |
Wtajemniczenie
|
Mamusie styczniowe 2016, cz. V
Cytat:
![]() ![]() Ja bez wkladek rowniez bym rady nie dala ![]() Bylam w lidlu po zakupy i tak mnie wkurzaja Ci ludzie, widza ze ide do kasy jak kaczorek juz, ogromna kolejka, kazdy patrzy na brzuch jak na jakies objawienie, przygladaja sie, ale zeby przepuscic? Gdziezby znowu. Burasy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Jerzyczka Czas edycji: 2015-11-09 o 11:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Wtajemniczenie
|
Lune, naprawde wspolczuje rodzinnej sytuacji, to jakies chore podejscie.. Ja nie mam problemow rodzinnych, ale nie raz mnie ktos wkurzy i wtedy z tztem zawsze sobie mowimy, ze rodzinke to tworzymy juz teraz w trojke
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zadomowienie
|
Najgorsze jest to że ona sama nie zarabia na to. fakt mają pieniądze ale zasługa męża, mieszkają u teściów na gorze to jej sie pofarciło.
Wiec co ona mi z kredytem wyjezdza. A ona na kase chce isc do Auchana na pół etatu. Mowi ze idzie tam dla rozrywki bo nie musi pracowac, zarobi na corki przedszkole. |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
Lune - masz niezły kabaret z nią.. Chyba bym ją wysmiala w twarz w którymś momencie i w ogóle robiłabym sobie z niej jaja ciągle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
Ja tez nie lubie lidla za brak kas z pierwszenstwem
![]() Ja po usg jeszcze rozmowa z lekarzem. Z malym wsio ok, wazy 1500g ![]() Aktualnie wpycha mi na chama noge pod zebro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
A i w pewnym momencie nie pozostaje nic innego jak tylko się śmiać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zadomowienie
|
Jerztczka dostałam od położnej książeczki na temat żywienia i tam też puszą o jajkach, więc pewnie masz rację, spróbuję
![]() O, a mnie dziś dwoje ludzi w klinice puściło do rejestracji ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.