|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Zuza- haha kręcą go trojkaty- swietne😀😀😀
Ja nie wlaze na wagę. .. Lecę zaraz na zabiegi-ostatni dzień Miłego dnia robaczki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4532 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie mega pyszne drugie śniadanie do pracy! Jogurt naturalny z bananem, borówkami i orzechami włoskimi - polecam mniaaaam
![]()
#4533 |
Zakorzenienie
|
Ja wciągnęłam pączka 😀 już 100 lat nie jadłam a po tych zabiegach jestem okrutnie glodna😊 a borówki mam na deser po obiedzie -pyszne sa☺
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4534 |
Zakorzenienie
|
hej Dziewuszki!
wybaczcie, że się tyle nie odzywałam, ale wyszedł nam nagle wyjazd. Myśleliśmy od jakiegoś czasu nad krótkimi wakacjami i szukaliśmy ofert, ale nic nie było, a tu nagle bach - super hotel, super cena, tydzień w Turcji - no to szybka decyzja, pakowanie i jedziemy ![]() ![]() mieliśmy jedzenia i drinków full wypas, więc wiadomo jak to jest ![]() Aguś jak robisz te suszone jabłka? suszysz tak normalnie na powietrzu czy w suszarce? ale masz teraz plony ![]() Zuza czytam, czytam i aż nie dowierzam! piękny masz ten romans z orbim i piękne spadki! super! Ania86 dobrze, że przebiega Ci już łagodnie ciąża, odpoczywaj, nie przemeczaj się ![]() syska to jesteś teraz wypucowana cud miód ![]() Ania89 i dlatego ja też nie lubię takich wspólnych wakacji z większą grupą ![]() ![]() Beatka Ty to kwitniesz z TŻ ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
Daguś baty powinnaś dostać! Przecież my już Interpol uruchamiać miałyśmy! Na miejscu nie usiedzi cholera jedna no! Ale cieszę się bardzo, że mieliście fajny spontan
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Widziałyście to laseczki? https://wizaz.pl/Fitness/Blogerka-fi...m_campaign=NYT
#4536 |
Zakorzenienie
|
Daga- ale super wyjazd mieliscie😊 super ci się życie układa z tz.. a u ciebie pierścionka nie czuć jeszcze?😀
Jabłuszka susze w suszarce do grzybów i owoców. .. mam zatrzesienie jabłek smacznych więc susze robię sok, ciacho, w sloiki, do naleśników itp... suszone są jak chipsy- jedna partie susze pół dnia a zjadam w drugie pół ☺ jabłka mają dużo blonnika-powinnam zrobić zapas na zimę ![]() Właśnie strasznie latam ostatnio niepotrzebnie. .. mam nadzieję że zabiegi nie pójdą na marne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4537 |
Zakorzenienie
|
Aguś to prawda, wreszcie super mi się układa
![]() ![]() ![]() uwielbiam tez suszone jabłka- zdrowa i pyszna przekąska ![]() ![]() Zuza ja się z tym zgadzam, ze ładny wygląd i zgrabne ciało nie jest równoznaczne z niską wagą, ale patrząc po jej zdjęciach nawet przy 64kg na pierwszym zdjęciu wygląda szczupło i ładnie więc u niej nie chodziło o zbijanie wagi tylko zbudowanie mięśni. U mnie niestety za dużo tłuszczu jest :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, przeczytałam was ale niestety nie mam czasu odpowiedziec, jak zwykle jestem spóźniona
![]() Daga, ciesze sie, ze sie znalazlas ! ![]() Zyczcie mi pogody ![]() Kocham was !
#4539 |
Zadomowienie
|
Daga A ja byłam pewna że znowu gdzieś wybyłas
![]() Robię właśnie kolorowy serniczek ![]()
#4540 |
Zakorzenienie
|
Daga-ciekawe jakie ma plany twój doktorek😊 ile jesteście razem?
Już zaczynam się przejazdach jabłkami więc odkładam zapasy☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Sysa co za wyznanie😀 skarbie pogody, opalenizny, smakołyków, baraszkowania, ciepłej wody , dobrej drogi, pysznych kalorii, piasku z morza w gaciach i wlekacego się wolno czasu ![]() ![]() Andzia86- pokaż ![]() Spać. Dobranoc ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4541 |
Zakorzenienie
|
Sysa - wypoczywaj mała! I wracaj do nas szczęśliwa i opalona
![]() Ja dziś pięknie zaczęłam weekend. jeszcze przed śniadankiem przez pół godziny witałam się z orbim, zrobiłam trochę brzuszków i pomachałam hantelkami ![]() Miłego dnia laseczki. Ps. Nigdy nie jadłam suszonych jabłek - ciekawa jestem czy by mi smakowały ![]()
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
Sysa na pewno będziesz miała cudowne wakacje, my też Cię kochamy!
![]() Ania86 ładnie mnie znasz ![]() Agus 8 miesięcy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zadomowienie
|
Aaaa serniczek taki skromny na zimno. Mama ma przyjechać więc trzeba było coś zrobić. A i moi chłopcy bardzo lubieja
![]()
#4544 |
Zakorzenienie
|
Zuza-ale szalejesz mala😀
Jabłka na pewno by ci smakowaly ![]() Daga- no to długo juz☺ miło słyszeć że mu dobrze☺ Zjadłam jeden kawałek jablecznika-reszta poszła z moim do pracy ![]() Andzia86 - pyszne sa serniczki takie ![]() ![]() Powiedzieliscie już rodzinie o bejbusiu? Pamiętam że nie chcieliście na początku mówić nikomu... Ja też zaczęłam dzień pięknie. .. mam mocno spuchnieta powieke w lewym oku... przeszkadza i ciut boli... wydaje mi się że mnie komar ugryzł bo w nocy go słyszałam i rano mnie to oko swedziało. .. ale nie widzę żadnej kropki tylko spuchniete. ..dobrze ze noszę okulary to aż tak nie widac😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4545 |
Zadomowienie
|
Aga weszłam już w 4 miesiąc więc już najbliższym powiedzieliśmy. Za chwilę i tak nawet w luzniejszych ciuchach trudno będzie nie zauważyć....
Teściowa chyba ma lekkie pretensje że dopiero w 3 miesiacu się dowiedziała, ale co ona myślała że będzie pierwsza osoba do której polecę z ta wiadomością?
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
Daga - ale ten czas leci! Dopiero co zaczynaliście randkować!
Aga - no chyba się skusze i sprobuję - ja to z oowcami nie bardzo sie lubię ale może akurat mi podeją w takiej formie. Ania - nie przejmuj się, teściowa niech sobie nie wyobraża - wiadomo, że pierwsze zawsze...jesteśmy my ![]()
#4547 |
Zakorzenienie
|
ania86-teściowe nie umią inaczej-to po prostu wredne baby
![]() a mówiłaś już nam co będzie? chłopiec czy dziewczynka? bo nie pamiętam...mam koleżankę która jest w 5 miesiącu i mi sie informacje mylą ![]() ![]() zuza-nie lubisz owoców??? co do tego zdjęcia tej dziewczyny co schudła-jak dla mnie to zupełnie inne laski-inne włosy, usta, oczy brwi...ściema na pewno... nadal mam spuchniętą poewiekę ![]() ![]()
#4548 |
Zadomowienie
|
Aga nie wiem jeszcze czy chłopiec czy dziewczynka. Może na wizycie w czwartek się dowiem... podejrzewam chłopca...
#4549 |
Zakorzenienie
|
Aguś - no nie lubię, nie cierpię nawet. ani warzyw ani owoców - mogłyby nie istnieć dla mnie.
Dziś niedziela więc dałam pospać Orbiemu ![]() Zrobiłam tylko rano brzuchy i hantelki. Buziaki laseczki ![]()
#4550 |
Zakorzenienie
|
Andzia86- to daj ciotkom forumowym co tam rośnie 😊
![]() Zuza-a to dobre😊 to nie łatwo się odchudzić jak się nie lubi zieleniny. .. Orbi pewnie wdzięczny 😀 Ciekawe jak sysa nad morzem... Miłej niedzieli 😗 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4551 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Daga super, że wyjazd sie udał ![]() Ja od jutra wracam ostro do diety,bo ostatnie dwa tyg przez wyjazdy to była katastrofa ![]() ![]() Dziewczyny, macie może pomysł na prezent dla mamy na 50.urodziny? Tacie kupiliśmy 50 różnych piw na jego 50., ale dla mamy nie mamy pomysłu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
Ania - ja i moja siostra na 50 mojej mamy zrobiłyśmy u fotografa taki plakat ze zdjęć róznych. W centrum było zdjecie mamy a dookoła zdjęcia nasze jak byłyśmy malutkie, zdjęcia nasze aktualne, zdjęcia naszych dzieci. Oprawiłyśmy to w ramkę - piękna pamiątka.
#4553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz kombinujemy z bratem zeby zrobic 50 takich drobnych prezentow i oddzielnie popakowac. Takie drobiazgi ktore mama lubi,ale zeby ta symboliczna 50 była ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() wstawiłam Wam kilka zdjęć do klubu ![]() ja się zważyłam, po tych ostatnich 2tyg rozpusty. Bałam się co zobaczę, no ale twardym trzeba być więc się zważyłam ![]() i wpadło niecałe 2kg, także w sumie ok. Biorąc pod uwagę, że jadłam co chciałam, dzień w dzień %, ćwiczeń brak itd. Myślałam, że będzie gorzej ![]() no ale od dziś powrót do diety i regularnych ćwiczeń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
Ania - super wyglądasz! Dobrze, że zdjęcia wstawiłaś bo miałam właśnie pisać, że klub nam zdycha!
#4556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to są po prostu korzystne zdjęcia ![]() ![]() ale koniec z tą rozpustą, od dziś dieta i ćwiczenia i w końcu musi być dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
Hej rybki
![]() Andzia89-później włączę kompa żeby Cię obejrzec ![]() Nie mam pomysłu na prezenty. .. nawet dla siebie na rocznicę ślubu nie wiem co mogliby nam kupic😊 Zuza-jak tam orbi dzisiaj? Żyje czy go zajechalas? 😀 Ja dziś byłam u lekarza z moimi wynikami na cholesterol ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4558 |
Zadomowienie
|
Hej. Super Aga ze wyniki Ci się ustabilizowaly!
Ania nie bądź taka krytyczna wobec siebie - ładnie wyglądasz ![]() U mnie wczoraj niedziela na rowerach, a dzisiaj prasowanie mnie czeka....
#4559 |
Zakorzenienie
|
Andzia86- cieszę sie
![]() Ja posprzatalam mieszkanko i popijam herbatke ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4560 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale serio mam z wakacji duuużo zdjęć, a tak naprawdę tych na których sensownie wyglądam to w zasadzie można by policzyć na palcach jednej dłoni ![]() zwłaszcza zdjęcia z plaży w kostiumie, to masakra ![]() ![]() ![]() zresztą obiektywnie mam dużo za dużą wagę, zwłaszcza przy moim wzroście. Ale od dziś koniec z rozpustą i będę walczyć ![]() ![]() Cytat:
![]() ja właśnie wróciłam z biegania-6km zaliczone ![]() ale ciężko po tych wakacjach ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:23.