|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Świece zapachowe cz. VIII (m.in. Yankee Candle, Kringle Candle)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj poleciało ostanie Country Love, gdyz dzisiaj dostanę swiece w tym zapachu ![]() Moj ulubiony kurier do mnie zawita ![]() A potem ostatnie Acai z GC ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Dosłownie przed chwilą kurier ( ten idiota wysłał kogos innego na gore do mnie, bo sie bał, ze go opierdzielę za ostatni raz. Co za baran ![]() Na szczescie swiecae są całe ![]() Pianki z GC pachną cudnie ![]() Co do wosków: GC Driftwood & Sandstar - piekne drewno z męskimi nutami ![]() Sweet Pea - cudny groszek jak z YC czy KC ![]() Takewood & Moss - dziwny zapach, bardzo intrygujący, nie umiem go do niczego porównać ![]() ![]() ![]() Colonial Candle: New Orleans Madri gras - cos pieknego, slodkiego, pudrowego tez ciezko do czegos porównyc, z tych nietypowych zapachow ![]() Harbor Mis- piekny morski, swiezak i tyle ![]() Country Candle daylight: Cilantro Apple & Lime - dominuje limonka , przypomina mi troche Cifa cytrynowego ![]() ![]() Wild Fig - uroczy, cos do ebony &Oak z KC podobny, czuc te fige i cos lesnego ![]() No i dostalam w prezencie votiva z Colonial Candle , ale Tropical Fig , ta jest zdecydowanie słodsza , tez fajna ![]() No to mam juz co palic. Mam tylko zal, ze Homedelight nie wrzucilo mi jakiegos gratisa, za to, ze tyle czekalam na wymiane swiecy, no ale widac taki sklep ![]()
![]() |
#4532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze zaoszczedze troche. Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Rozeznanie
|
Super zakupy Dembi
![]() Ehh muszę wam powiedzieć, że pomału mam dosyć naszego swiecowego hobby... zobaczyłam listę zapachów gąsek, które zostaną wycofane i się wkurzyłam. Znowu zapachy, które najbardziej lubię palic... Np Christmas Tree Cutting i pianki. Nie wiem, może za bardzo się przywiązuje do zapachów, ale chociaż nowości mnie kuszą, to nie chce mi się co chwilę szukać swoich ulubieńców... I teraz chociaż jest lato i chciałabym kupić jakieś letnie zapachy, to znowu pewnie zrobię zapasy zimowych wycofanych zapachów. Bo w zimę to już na pewno tych świec nie będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wczoraj testowałam White Takewood & Moss i jest miłość : cos jak pianki ale bardziej zielone niz dymne ![]() ![]() Potem Meditarrean Fig, fajna, dymna figa , ale nie zakochałam się ![]() A dzisiaj poszło Harbor Mist- piękny wodny swiezak, bardzo podobny do Autumn Rain z KC ![]() A w planach jeszcze dzisiaj Driftwood and Sandstar z GC ![]()
![]() |
#4535 |
Rozeznanie
|
Ja wczoraj paliłem Sweet Strawberry z YC, szkoda, że wycofali, udało mi się dorwać wosk na Allegro.
Dzisiaj świeca Pineapple Cilantro z YC, dorwana za całe 46 zł na przecenie. ![]() Edytowane przez empee Czas edycji: 2017-07-07 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
Matko, co za pogoda
![]() Wczoraj testowałam Driftwood & sandstar z GC i bardziej mnie sie podoba driftwood z YC i WW, tu mocno przebija mężczyzna ![]() A teraz pali sie Mardi Gras z Coloniala i bardzo ciekawy, pudrowy, ale jakby i z przyprawami ![]() Potem wrzucam Sweet Pea z GC ![]() Cos dzisiaj zapachy jakos ciezko sie rozchodzą ![]()
#4537 |
Zakorzenienie
|
Ja dzis wreszcie mam chwile czasu to cos odpale,ale tak mi zbrzydly te moje woski i swiece,ze nie wiem co.
Pogoda rzeczywiscie tragiczna,najgorsze jest to,ze jest chyba od kilku dni jakies slabe cisnienie i czuje sie okropnie. Powietrze jest takie zastale,to rzeczywiscie moga sie zapachy slabo rozchodzic. Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4538 |
Rozeznanie
|
Ja nie cierpię lata i miałem nadzieję, że będzie góra 20 stopni i słoneczko. Natomiast to jest jakaś porażka! Deszcze, deszcze i deszcze. A ku#@%^ prania nie ma nawet gdzie suszyć.
![]() Dzisiaj u mnie Summer Peach z YC. I czuć bardzo intensywnie. Generalnie wykańczam napoczęte woski, z wiosenno-letnich mam jeszcze niezaczęte 9, z napoczętych 16 do wypalenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz palę Sweet Pea z GC i jest cuuuudny i killer ![]() Empee, nawet nie robię prania bo nie wyschnie ![]() Pal te letnie woski bo masz ich od zarąbania ![]()
![]() |
#4540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj pokroiłam votiva Tropical Fig od Coloniala i chyba bardziej mnie sie podoba niz ta od Country, gdyz jest sładsza, jednakze moc jest słabsza
![]() Dzisiaj testuję Cilantro, Apple i Lime i jest CIF na ciepło tez, takze nic ciekawego ![]() Został mi jeszcze votiv od YC Ocean Star i chyba tez go dzisiaj przetestuje ![]()
![]() |
#4542 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie był slaby, prawie wcale niewyczuwalny ![]() Wysłane z iPhone ![]()
![]() |
#4544 |
Rozeznanie
|
Ja to tylko tu zostawię...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Rozeznanie
|
Misty Mountains wygląda fajnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
Ja chce Sweet nothings😍
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
Dostałam w prezencie od PW, jak mieli urodziny
![]() Jak wrzucisz do kominka to lepiej, ale mocą nie powaliło i na pewno nie da rady byc palone 2 raz ![]() Co do nowosci, to te gory i sweet nothings moze byc ciekawe ![]() Własnie rozdziwiczam swiece Country Candle Love Country i zobaczymy co bedzie . Na razie się rozpala i to szybko (około 20 minut), bo dwa knoty i juz cos czuc ![]()
#4548 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ciekawe skąd oni ją mieli... i dlaczego nie mają takich unikatów w sprzedaży? :< Też mi się wydaje, że będzie ciężki, męski i koloński. Sweet Candies to pewnie jakaś pochodna Jelly Beans, ciekawią mnie Rainbow Cookie i Sweet Nothing. W kwestii tego ostatniego, nie mam wcale pomysłu, jak mógłby pachnieć. ![]() Edytowane przez empee Czas edycji: 2017-07-09 o 18:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Rozeznanie
|
I ... jeszcze to.
Nie mogę, NIE MOGĘ się doczekać White Chocolate Bunnies! Ubolewałem w tym roku, że ich nie ma, modły wysłuchane! W kolejności wyjdą następująco: Wiosna Rainbow Cookie Sweet Nothings Sun Drenched Apricot Rose A Calm& Quiet Place (nie ma na zdjęciu) Wielkanoc to White Easter Bunnies i Sweet Candies (tak jak myślałem, zamiast Jelly Beans) Lato Coconut Splash Warm Desert Wind Tropical Jungle (o, coś czuję, że będzie świeca!) Misty Mountains Edytowane przez empee Czas edycji: 2017-07-10 o 08:59 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4550 |
Rozeznanie
|
W tym roku ma wyjść też YC Gold Collection.
W skład tych 4 zapachów mają wchodzić: Golden Orange Blossom (neroli, wanilia) Golden Rose (pieprz, róża, żywica) Golden Amber (bursztyn, wanilia, paczuli, żywica) Golden Sandalwood (cytryna, bergamotka, drewno sandałowe) Składniki opisane z grubsza, wiadomo, jest ich więcej. Na nic się pewnie nie skuszę, chociaż bardzo kusząco brzmi pierwsza propozycja. |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
Ta Golden seria brzmi fajnie
![]() U mnie dzisiaj ostatnia kosteczka Acai z GC ![]() Potem chyba Harbor Mist ![]()
#4552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko co to tak do konca są za kolekje? Jakies limitowanki czy po prostu nowosci i czy dotra do Polski? Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Rozeznanie
|
Nie, to są normalne kolekcje Q1 i Q2. I z informacji wynika, że te będą dostępne w całej Europie, we wszystkich wariantach (3 rozmiary świec, votive, woski i tealighty). Tak jak teraz masz Havanę i Coastal Living, tak będziemy mieć i to.
![]() Limitowane są tylko te wielkanocne, aczkolwiek na pewno też będą w Polsce, przynajmniej jako duże świece. Pamiętajcie, że to dopiero lipiec - więc więcej informacji będzie pewnie pojawiać się z biegiem czasu. Cieszy mnie tylko to, że jeszcze przyszły rok będzie pod znakiem starych etykietek. ![]() Edytowane przez empee Czas edycji: 2017-07-10 o 11:08 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
Mnie jakos nie zachwyciły, w przeciwienstwie do tegoroczej kolekcji jesien i zima
![]() ![]() Harbor Mist Coloniala jest sliczne ![]()
#4556 |
Rozeznanie
|
Które będą dostępne?
![]() Ja się czaję podobnie jak Sweet Sunday na dżunglę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Konto usunięte
|
Witam po dłuższej przerwie, jakoś nie mam natchnienia na palenie wosków latem, nie wiem czemu.
Ostatnio zakupiłam sobie trzy woski YC: Lemon Lavender, Midnight Jasmine i Tobacco Flower. Póki co odpaliłam lawendę, jest całkiem sympatyczna. |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Rozeznanie
|
A ja idę dziś po wosk Garden by the Sea.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
U mnie we Wrocku zamykaja jedna mydlarnie i akurat bylam w poblizu i niektore yankee mieli po 4zl😀 To sobie kupilam: sea air,ebony and oak,dragon pink fruit,sunset breeze i first crush WW.
Teraz pale sea air,bardzo przyjemny świeżak,w ogole całą kolekcję Coastal living uwazam za mega udaną. Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Palę swiece Driftwood YC i cos dzisiaj słabo ją czuję ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.