![]() |
#4531 |
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
mar_jolka, jak często farbujesz? Nie wypłukuje Ci się z siwych szybko? ja farbowałam kiedyś Khadi, ale siwe mi średnio pokrywała.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
mar_jolka
|
Nic mi sie nie zmywa. Mam biale reczniki to jestem tego pewna. I to ze nic nie zlazi z wlosow najbardziej mi sie podoba. A mam juz prawie biale swoje wlasne. Widze jak pojawia sie odrost. A farbuje czesto bo: raz szybko mi rosna. Dwa bo najladniej blyszcza zaraz po farbowaniu. Farbuje srednio co 3 tygodnie. Bywa ze czesciej
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
Czwartek
![]() Chętnie używałabym henny zamiast farby, ale niestety ja rozjaśniam włosy. Henną nie da rady, tylko farba i do tego silna, żeby dała radę rozjaśnić moje włosy. Muszę się rozejrzeć za tym oeparolem ![]() Oglądamy z Tż "How to get away from morder" super. Polecam ![]() http://www.filmweb.pl/serial/Spos%C3...wo-2014-710594 Książkowo zaczełam 11;11 Doreen Serano. Ciężki ang, trudno się czyta ale dam radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wczoraj zaczęlam 4 sezon młodzieżowej postapokalipsy - Th 100. Mądre toto nie jest ![]() ![]() Znacie pchłę szachrajkę? Nowa wersja ![]() https://www.youtube.com/watch?v=ymP11BEKfqk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
Wasylisa, Th 100 to pełny tytuł...? Nie mogę znaleźć, a lubie apokalipsy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
Wasylisa a ja polecę Ci krem ten:
https://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p110130-D...rszczkowy_55_g również kupiłam w dobrej cenie i jestem mile zaskoczona. Bardzo dobry pod makijaż. Mar-jolka Ty mnie nie przepraszaj, ja się nie czuję obrażona. Zwykłe literówki, zresztą pisałam z uśmiecham bo wesołe Ci posty wychodziły. Miszka oeparol bardzo lubię o coś ostatnio nie widuję, słaba dystrybucja. Żel micelarny to mój ulubiony, ostatnio całe miasto objeździłam i nie dostałam. Gosia trzy godziny na ścinaniu ? ![]() Aussi i tak jest z fryzjerkami, jedna szkoli się z farbowania i nieźle jej to wychodzi. Gorzej jest ze szkoleniami jeżeli chodzi o techniki ścinania. To często płatne zajęcia. Kwoty sięgają zenitu, mistrz uczy ![]() Moja fryzjerka to moja koleżanka. Dobra z farbowania, doskonała. Z ciemnej szatynki jestem truskawkową blondynką. Włosy przeszły kilkakrotną dekoloryzację, są w dobrym stania, ale to włos rozjaśniany. I tu cudów nie ma, pielęgnacja musi być. I to profesjonalna. Z henną na włosy trzeba uważać. Często przesusza włosy ![]() Nie bardzo również hennę lubią fryzjerki. ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Wyczachowało mi link, więc raz jeszcze : http://www.dermedic.pl/pl/produkty/6...rszczkowy.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() http://www.filmweb.pl/serial/The+100-2014-689083 Anyż, nie wiem, czy o ten ci chodzi, ja kupowałam w dozie ten żel,ale widze,ze wycofany z oferty...A trafiły mi się dwie flachy w cenie jednej.. Szkoda. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
Również w dwupaku go kupowałam, a od 2 m-cy jest wycofany. Był moim ulubieńcem od jakiś 2 lat, naprzemiennie z biodermą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
mar_jolka
|
Nie moja henna nie wysuszyla mi wlosow. Wiem bo i dlugie tez mialam i koncowki sie nie rozdzielaly i blyszczaly wlosy mocno.
Ja zeby nawilzyc twarz to najpierw peeling a potem kwas hialuronowy lub jakas samorobka z tym kwasem i na to olejek. Po 2-3 dniach jest ok. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
Wasylisa, dzięki, muszę poszukać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() Kawa ![]() Wczoraj miałam dzień do...czterech liter ![]() Postanowiłam ( a przymierzam się od dobrych kilku dni ) zebrać się w garść i wziąć się za bieganie. Ćwiczę w domu może nie codziennie, bo mi się po prostu nie chce ale staram się codziennie chociaż rękami pomachać ![]() ![]() Na dobry początek rozgrzewka i do biegu gotowa start ![]() ![]() Nie dałam rady. A przecież nie biegłam w zawody z wiatrem. Tylko truchtem kobiety dojrzałej pomykałam ![]() I tyle z biegania na wczoraj. Zniechęciłam się ![]() Mówicie ostatnio o ścinaniu włosów, że i mnie zamarzyła się zmiana. Tylko nie mam za bardzo pomysłu. Chciałabym mieć grzywkę ale nie wiem, czy ją ujarzmię. Mam z natury lekko kręcone włosy, które niezmordowanie katuję prostownicą. No nie wiem... Na krótko? Kiedyś wyglądałam jak chłystek, a teraz nawet nie próbuję sobie wyobrazić ![]() Po południu ( wczoraj ) po ciężkim dniu w pracy i częściowo przyniesionej roboty do domu postanowiłam miło spędzić końcówkę dnia. No tak odmóżdżyć się na maksa. Zapomniałam, że mam dzieci ![]() Brakuje mi czasami tej błogiej ciszy, czasu, spontaniczności, kiedy z Tz bez planów ruszaliśmy przed siebie... Ech... Teraz wszystko kręci się wokół dzieci. Nawet wyjazd dwudniowy trzeba planować, gdyż...bo...ponieważ... lekcje i nauka na pierwszym planie, odpoczynek czy kreatywność ![]() Wieczorem zrobiłam sobie maseczkę na twarz ![]() I to była moja jedyna przyjemna chwila ![]() A...i odhaczyłam wizytę u ginekologa ![]() Mar_jolka, jako licealistka przefarbowałam włosy henną na ognistorudy kolor ![]() ![]() ![]() Ale ja z włosami często kiedyś eksperymentowałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
mar_jolka
|
To moze teraz znow sprobujesz? Jeszcze przed scinaniem...jak przemyslisz to daj znac to podpowiem co i jak zrobic zeby bylo dobrze. I juz bedziesz miala zmiane☺
Moje dzieci juz baaardzo dorosle i samodzielne. I wiecie ze mi dobrze teraz bardzo!? Robie co chce i kiedy chce-no prawie bo zwierzyniec mnie potrzebuje. Ale starszy syn i mama mieszkaja obok to jak wyjezdzamy to wypuszczaja i nakarmia futra ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Ja nawet nie probuje biegac tak ze podziwiam Cie choc za ta probe. Mam w domu orbitrek platforme wibracyjna wioslarza i kilka drobnych przyrzadow ale nie mam motywacji...gdzies sie skubana schowala😊 Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry bardzo
![]() LaMary, może dopadło Cię przesilenie wiosenne. Pocieszę Cię, że ostatnio też nie mam na nic siły. Czuję się jakby ktoś ze mnie spuścił powietrze, ale to może być też efekt stresów ostatnich miesięcy. LaMary, a jakiej długości masz teraz włosy? Dziewczyny, kosmetyki Dermedic widziałam dostępne na stronie internetowej apteki doz https://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p110130-D...rszczkowy_55_g mar_jolka, jeśli chodzi o farbowanie henną, to dużo zależy od rodzaju włosów. Moje nie lubią się nawet z szamponami ziołowymi, reagują wysuszeniem. Miłego piątku! |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
mar_jolka
|
To czym myjesz wlosy?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
LaMary polecam : 1 min truchtu i z 3, 4 min marszu- do ustabilizowania oddechu. I tak przez 30 min. Dasz radę 💪💪💪
U mnie deszczyk pada, ale to już wiosenny i inaczej na ten deszcz patrzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
Raczkowanie
|
mar_jolka, ostatnio używałam tego https://www.gobli.pl/wella-sp-luxe-o...na-200ml-p2215 i był idealny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
mar_jolka
|
Az popatrze co to za cudo
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
Znowu chora..
Wyobrażacie sobie? Dopiero wyszłam z choroby, by ponownie dać sie jej pokonać.. Psia mać! Dzisiaj mamy jechac w gości ,a mnie ciurkiem z nosa leci.. Oczy łzawią.. Kicham na potęgę.. Łeb mnie boli.. Ech.. La Mary krótkie włosy nieeeee.... Anyż kupiłam ten żel Oeparol.. Jak tak chwalisz ![]() Na allegro jest dostępny. Wasylisa-The 100 oglądałam ![]() Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2017-03-17 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Gang Iren
|
Miszka, zdrówka!
![]() Może spróbuj olej z czarnuszki? Daję go chłopcom i od 3 tygodni spokój z chorobami. Wiem, że to może wydawać się krótko, ale byliśmy już w takim zaklętym kręgu chorób, że jak tydzień byli zdrowi, to długo!
#4550 |
Zakorzenienie
|
Piątek
![]() Czy u was też już dzisiaj tak chłodno? popakowałam resztę zimowych rzeczy wczoraj i tak się zastanawiam czy nie za szybko ![]() Miszka- zdrowia życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Gang Iren
|
Ja nic nie chowam. U mnie w grudniu 10 stopni i w czerwcu też może tyle być
![]()
#4552 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I nie, nie za szybko pochowałaś, chociaż pewnie w majowy łikend spadnie śnieg ![]() Miszka, a ty nie masz jakiejś alergii? Bo ja w ostatnich dniach biję rekordy Guinessa w kichaniu i płaczu...Cud, że soczewki zostają na miejscu. Ale to chyba coś lata w powietrzu, kwitnie i takie tam, smog raczej nie, wieje ostatnio... Apteczne prochy ciut pomagają... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Zakorzenienie
|
Hallo, słoneczny piątek
![]() Czas na lunch. Kawa? Wpadłam na chwilę bezczelnie pochwalić się zakupami. Na make-up zawsze szkoda mi funduszy (w przeciwieństwie do kremów, których mam zbyt wiele) ...w porównaniu z waszymi zbiorami to jestem kopciuszkiem ![]() Wiosna sprawia, że zaczynam myśleć o zmianach - tak po babsku ![]() No i szykują się przeróżne oficjalne okazje, wypada opracować nowy "look" ![]() Będę testować wszystkie te cuda do brwi, z Anastasji mam jeszcze Browwizz - baaardzo fajna kredka ![]() Zastanawiam się jeszcze nad roświetlaczami, nigdy takowego nie posiadałam... Zmykam robić kawę. Muszę nadrobić zaległości w czytaniu waszych postów. |
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
mar_jolka
|
Ja jeszcze pomykam w botkach i futerku. Schowalam tylko futro i bardzo cieple kozaczki...ale wygladam wiosny tęsknie...
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
Ja też jeszcze w botkach. Cienkich ale jednak. No i kurtce puchowej, lekkiej cienkiej ale zawsze
![]() Tęsknię do lata...upałów i słońca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
Caffe ciekawa jetem tej pomady. Podobno inglot ma w swojej ofercie, bardzo bogata kolorystyka i jakość równie dobra.
Ja już od tygodnia w lżejszych ciuchach chodzę. Ramoneska moja ukochana doczekała się przedwiośnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
Anyż, ja też - nie wiem tylko czym to nakładać
![]() A jakie macie pędzle do różu? Coś polecicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Pędzel do różu powiadasz? Ja bardzo lubię tani, kupiony w Rossmanie Killys Blush contour - z profilowaną czarną rączką i ściętym naturalnym włosiem. Polecam. Niedrogi a służy mi już z 2. rok. Wg mnie dobre są też pędzle z Sephory. Mam nr 44 ( stary a wygląda jak nowy ) i nr 43 ( kupiłam niedawno, jak było -40 % ) Trzeba tylko nauczyć się omiatać ![]() ![]() Miszka, oczywiście, że nie zetnę swoich długich włosów. Może jedynie centymetr ![]() ![]() ![]() ![]() Miszka, mnie również wygląda Twoje kichanie na alergię... Zdrówka życzę! Mar_jolka, hennę przerobiłam raz i chyba wystarczy ![]() ![]() ![]() Maskotka, tak mi mów: przesilenie wiosenne ![]() Tż twierdzi, że to się nazywa dojrzałość ![]() ![]() ![]() Anyżkowa, tak, stosuję na początku 1 min + kilka minut spaceru. Inaczej wyzionęłabym ducha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Raczkowanie
|
Caffe, ja mogę polecić pędzle do różu z Sephory i Ecotools. Ostatnio kupiłam Zoevy, ale jeszcze nie testowałam.
Jestem ciekawa tych Twoich testów produktów do brwi. LaMary, dojrzałość też może być ![]() Miszka, życzę zdrówka cmok. Wygląda to na alergię. |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Gang Iren
|
Ja mam pędzel do różu ellite models, nr 26. Dla mnie jest OK, mimo, że nieekonomiczny, dużo różu zużywa, ale mnie i tak róż starcza na dłuuugi czas, to może i lepiej, bo szybciej mogę kupić nowy 😂
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.