|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Majówki 2016 sezon V epizod unboxing
Aaa dziewczyny, chce do domu. Jestem wykonczona. Dziecko tej laski obok mnie cala noc plakalo, a ona SPALA!!! Moj maly po rodzicach ma wylane. Sucho mu, jedzenie ma to i spi
![]() ---------- Dopisano o 06:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ---------- Cytat:
To dawaj juz! Czekamy na kolejnego chlopaka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Raczkowanie
|
U mnie katar nie odpuszcza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
Mi tez odszedł wczoraj czop lub jego część, teraz juz bez cienia wątpliwości. I potwierdza, ze tego się nie da pomylić z czymś innym
ginger u nas tez jest lodówka i mikrofala na oddziale ale slyszalam ze lubi cos z niej znikać ![]() Wiec korzystam tylko z czajnika choc aż mam ochotę go od kamienic bo widać ze dawno nikt tego nie robił ---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Mona, Rudzia rodzic, rodzić a nie chorować Kurujcie się dziewczyny! Została nas polowa w sali i w końcu się porządnie wyspalam bo na dodatek otworzylysmy sobie okno na noc wiec było bardzo przyjemnie i wreszcie nie duszno ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Mam ważną rozkmine bo maz będzie u mnie przed południem i muszę mu powiedzieć co ma mi przywieźć do jedzenia. A przecież standardowo nie wiem na co mam ochotę ![]() Edytowane przez fablous Czas edycji: 2016-04-30 o 06:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Tej dziewczynie to jakieś ostre środki przeciwbólowe dali, że tak odleciała? Ja bym ją chyba budziła, bo by mi było szkoda maleństwa...A kiedy Was do domu puszczą? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Moderatorka z pazurem
|
Martunia, trzymam kciuki zeby Tymek urodzil sie zgodnie z przepowiednia z aplikacji
![]() Ita, swietny pomysl. Niech chlopina sie do czegos przyda. Ann, Antos wie jak sie zachowac ![]() Fab, to twoj maz nie zna cie lepiej niz ty sama? Nie przywiezie rybki co tak smakowala nosorozcom? ![]() Manu, a jaki masz materac? Nasze lozeczko i materac wietrzyly sie od konca stycznia. Nic juz nie czuc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fab Ty masz materac Hevea? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie czop poszedł parę dni temu i też cisza ![]() Cytat:
![]() A jak coś to pociesz się, że możesz teraz brac więcej antybiotyków niż przez całą ciążę, wiec doktorek Cię wyleczy. "jakby co" Mnie wczoraj z lekka przewiało i też uskuteczniam picie herbaty w hektolitrach ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ile was jeszcze będą trzymać? A w ogóle to dzień dobry ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4538 |
Moderatorka z pazurem
|
Tez mam ten materac. Wywietrzal juz i nic nie czuc, ale odpakowalam go juz w styczniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 11czerwca są moje urodziny, ale do tego czasu to niech sie nawet nie wyglupia ![]() Z moich obliczen wynika 2 czerwca, z pierwszego usg 29maj. A te zmiany pozniej na usg to 27, ale moj gin na to uwagi nie zwraca. Bo to pewnie na podstawie wagi. Dzień dobry. Mąż w domu i jak zwykle pogoda wtedy do dupy. A przy ladnej pogodzie wszystko ladnie wysychałoby. I palety i ściana i drzwi. Mamy w sypialni moje stare drzwi, całe w podpisach moich ludzisk, zbierane od 12 roku zycia. Żal... ![]() Zdecydowałam sie na materac kokos pianka, ale trzymam go w foli, bo nie chce aby kurzu nabrał za dużo. Ale jak piszecie że śmierdzi to sama nie wiem ![]() Mona, Rudziak nie wygłupiać się już z tumi chorobami. Marsz do kuchni po czosnek. A spać to ja sie nie kłade przed 23.30, bo wtedy sie budze już o 2 i w dodatku nie spałam. Myślalam o mojej wczorajszej wizycie u dzieci (5latek,4latka) nie rób tak, uważaj, tak nie można, spadniesz, nie bawił się zbyt dobrze ehhh a kiedyś z nim szalalam. Jak staralam się wyluzować to spadł z paru schodków..i bądz tu człowieku mądry. I ogolnie mam wrazenie,ze nie zadowlony z brzucha. Bo nie moge za nim biegac, nie widujemy sie prawie wcale, moze sie myle.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-04-30 o 07:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak Bona sobie radzi z Zuziolem..morfine jej zabrali i cisza, pewnie focha strzeliła
![]() No i ta nasza czoko z Alutką, ciągle myślę czy u nich wszystko w porządku. . Noc paskudna. Martunia, nastaw się pozytywnie na chwilę odpoczynku ![]() ![]()
#4541 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny same wiecie że bardzo bym chciała już urodzić no ale co z tego. Nadworna czarownica przeowiedziala mi 2 maj i chyba inaczej nie będzie
![]() Mam zamiar poleniuchowac jak już młoda pojedzie. Dzisiaj jakieś pyszne jedzonko z grilla albo jutro. Jakieś lody ![]() W ogóle wczoraj jak byłam na ktg to się zwazylam i wyszło że przytyłam 3 kg w 2 tygodnie???? Nie wiem jakim cudem skoro ostatnio było 1 kg w miesiąc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Antonio wygląda na takiego co cycusia lubi casanova ![]()
Nina 02.05.2016 ![]() ![]() Edytowane przez Monanka83 Czas edycji: 2016-04-30 o 07:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
manu tak, mam hevea lateksowy
![]() Ann to fajnego macie luzaka ze tak niewiele potrzebuje do szczęścia ![]() Roses no widzisz, u nas chyba nie ma takiej wieeeeelkiej miłości jak u nosorożców ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
Martunia, podziwiam, ja wczoraj byłam pół godziny w galerii i juz ledwo niosłam brzuch bo takie kolki miałam. Dziś robie tżowi listę do Auchan i nie mam najmniejszego zamiaru przestepowac progu sklepu.
Poza tym planuję wygrzewac się w łóżku i faszerowac chłopa lekami bo też coś piszczy że go gardło boli, eh No i co majoweczki, jeszcze dzień i lecimy z koksem? ![]()
#4545 |
Zakorzenienie
|
Tez myślę o czeko, co tam u nich...
---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Mona ja juz tłumacze Aluni ze jutro maj wiec może śmiało szykować się do wyjścia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten doktorek co mi zwolnienie wypisywal wychodził co 5 minut z gabinetu i szukał kobiety w ciąży żeby przyjąć bez kolejki a moj chlop czekał w kolejce bo nie wiedział o co chodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zadomowienie
|
Hej cioteczki
![]() Zaraz będę was nadrabiać ![]() U nas wszystko ok, malutka jest przesłodka i grzeczna. Rana po cc trochę jeszcze boli nie ma co ukrywać ale zdecydowanie bardziej czuć skurczanie się macicy. Zuzia jest jeszcze na mm bo ssie pierś idealnie tylko że jeszcze produkcja mleka cos na bakier :/ i całe szczęście że kupiłam sobie osłonki na sutki bo tak wytrwale ciągnie/ssie że mam krwiaki porobione :/ cholerka i bolą. Kochane następna rada: ja zabrałam po 5 kompletów ubranek do szpitala, i to jest zdecydowanie mało. Urodziłam przedwczoraj a cztery komplety już poszły do prania, ( kupa po pachy, ulewania itp) mąż ma mi dzisiaj dowieźć. I teraz myślę czy w domu wogóle nie mam za mało, przy takim tempie zużycia ![]()
#4549 |
Zakorzenienie
|
Bona super, ze wszystko dobrze. Mała to aniołek pozazdrościć. Na poczatku jest podobno mało mleka, pozniej nawal. A jescze pozniej sie wyrówna. Będzie lepiej.
Trzymaj się. Mam smaka na metrowca, ale tyle roboty ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz powinien pokazać się nawał więc przygotuj arsenał laktatorów I nakładek i walczcie dziewczyny bo jest o co ![]() Kiedy was wypuszczą?
![]() |
#4551 |
Moderatorka z pazurem
|
Bona nie nadrabiaj, my tu tylko smecimy w przerwach na zazdroszczenie wam, rozpakowanym juz mamuskom
![]() Cudnie, ze Zuziol grzeczna. Mleczarnia niedlugo ruszy. Mialas awaryjne MM czy szpital zapewnia? |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zadomowienie
|
Ja to wam powiem, ze czuje sie jak po jakims maratonie, zakwasy w ramionach i nogach :p i tak samo jak bona skurczanie macicy czuc baaardzo intensywnie.
Karmie piersia, pokarmu jest pod dostatkiem, maly juz coraz lepiej sobie ssie, ale moje sutki sa zbyt plaskie. Poki co uzywam takich specjalnych nakladek, dali mi w szpitalu. Chcialabym bez, ale zobaczymy. Poprobuje w domu, gdzie sa bardziej komfortowe warunki ![]() A co do wyjscia to chcialabym juz dzisiaj, ale mozliwe ze przetrzymaja do jutra. Bona buziaki dla zuzi!! Ja tu teraz czekam az ktos jeszcze sie sypnie, czy to nie weekend majowy sie zaczyna?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tu już rozkminiam zasady konkursu na narzeczoną dla Antonia bo widzę że się spora kolejka ustawia. ..
![]() |
#4554 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dobrze ze piszesz o tych ubrankach, przygotuje w razie Wu więcej w takim razie. A używasz i body i śpiochów? Kiedy będziecie tulic się już w domku? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Bona a masz laktator żeby stymulować produkcję mleczka? Super, że Mała chce jeść i jest grzeczna. A ubierasz Małą w ile warstw? Kiedy wychodzicie do domu? Ale Ci zazdroszczę ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
Gdzieś czytałam, że poród można porównać do wysiłku jaki się wkłada w przebiegnięciu maratonu. Nic więc dziwnego, że tak się czujesz. Ale to minie ![]() Ja kiedyś brałam udział w nocnym biegu na 10 km... ale to wciąż mniej niż 42 km ![]() Fajnie, że już to masz za sobą i tak jak Bonie- zazdraszczam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Moderatorka z pazurem
|
Znalazlam na Ali koszulki dla nas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
Koszulka idealna
![]() Ale mam parszywy dzień. Dziadek mnie porównał do laski której nie mogę znieść, noo szlak mnie trafi. Jak on coś wypali to mam ochotę go trzasnąć w łeb! Wkurzam się, bo wszędzie jak zawsze bałagan, nie mam biurka teraz w sypialni i nie mam cholera miejsca na nic. Mam tylko małą szafeczkę koło łóżka. Szlak mnie trafia. Nie mam miejsca dla siebie oprócz łóżka. Biurko na korytarzu całe wyładowane rzeczami do szycia. Ojj nie miałam w ciąży jeszcze takiego beznadziejnego dnia. Mam ochotę gryźć!!!!!!!!!!!!!!! ![]() I do tego na koncie 29zł, w portfelu może tyle samo:/ Czuję się taka ograniczona. Nigdy aż takiej marnej kasy nie miałam, a do 10tego jeszcze daleko ![]()
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-04-30 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A sam materacyk bardzo fajny, nasz jest lateksowy. Cytat:
![]() Mam nadzieję, że tak przepadły w miłości do siebie, że zapomniały o całym świecie ![]()
"Naucz się czekać, albo zmienią się rzeczy albo Twoje serce" Milanek ![]() Edytowane przez Jowi20 Czas edycji: 2016-04-30 o 09:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.