|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: BIEDRONKA - produkty godne polecenia cz. XL
czyzby odpowiedz biedry na brak ludzi do pracy?
http://www.dziennikzachodni.pl/stref...laca,10690379/
#4532 |
Irenosława Pierwsza
|
Dziękuję, juz sie tez dowiedziałam, ze ma byc w promo za 95zl/kg.
#4533 |
Zakorzenienie
|
wow to chyba jakas dynia ze zlota
![]() ![]()
#4534 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Irenosława Pierwsza
|
#4536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- :d
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
ja tych herbat rozgrzej się u siebie widziałam tylko śliwkową cytryna z imbirem - pomarańczowej nie widziałam nigdy, dla mnie są takie sobie.
co do zwrotów to szkoda że zmieniają zasady, ogólnie dobrze że uregulują jakoś zwroty ciuchów, jedzenia to nie wiem mnie by nie przyszło do głowy w ogóle oddawać, szkoda tylko tej elektroniki w sumie... co do promocji satysfakcja gwarantowana to pewnie będę w mniejszości ale uważam że to jest oszukiwanie jednak takie praktyki - jeśli ktoś ogólnie kawy nie pija bo nie lubi to raczej nawet najlepsza kawa takiej osobie nie posmakuje i jest to kupno z założeniem oddania. jakby nie promocja to taka osoba by nie kupiła kawy w ogóle.. no ale wiemy że jest to skierowane raczej na ściągnięcie ludzi do sklepu. ogólnie uważam że coraz daremniejsze i gorsze te promocje, bardziej skomplikowane |
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
juz nie mowie o tym jak ciezko bedzie im sie porzestawic ze nie ma kasy co miesiac..
a ustawa zmieni sie szybko...bo z pustego nawet Salomon nie naleje.. ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- chyba musza ostro dopracowywac regulamin "gwarancji"bo regulaminu nadal nie ma;p
#4541 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Cytat:
![]() Noż mój był dzisiaj w 2 B i w obu cena 4 coś ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
również dziękuję za cynk o herbata, zrobiłam zapas [cenówka na pólce bez zmian była, a wczoraj już wszystko wykupione
![]() hmm albo w trakcie. ja zawsze daję "pomiędzy" produktami, bo zanim dokopie sie do portfela, to juz kasjerka kilka skasuje ---------- Dopisano o 06:40 ---------- Poprzedni post napisano o 06:35 ---------- ze zwrotami też lipa, w sumie raz tylko chciałam skorzystać, bo wydawało mi się, że cena na półce była niższa, niz na paragonie, ale zorientowałam się drogą dopiero. w mojej biedr nie akurat cena sie zgadzała, więc zwrotu mi nie przyjęi, bo "został przerwany łańcuch chłodniczy". w zwiazku z tym dziwię się opisywanym na naszabiedronka zwrotom śmietany
#4543 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
PO w nowym programie ma 500+ już na pierwsze dziecko, więc jeśli władza zmieni się to będzie jeszcze lepiej/gorzej. Co do nowych płac w Biedronce: to jeśli podwyżki będą obowiązywać w całej PL, to w Lublinie nie powinni mieć problemów z pracownikami , na początek umowa+ok.1600 na rękę? +premie, pakiety socjalne, badania, paczki na święta? Super! Praca w państwowej firmie, 4lata i 1500na rękę, 0 jakichkolwiek dodatków z tych powyżej, +ew szkolenia, co kilka lat przedłużanie ważności uprawnień-ze swojej kieszeni :-/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serio pytam, bo może czegoś nie wiem. Mam dwójkę. Dostaję 500zł na drugie. edit: doczytałam że o alimentach piszecie. No na to nie wpadłam. Edytowane przez ZamyslonaRoztargniona Czas edycji: 2016-10-03 o 07:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
To jest kwota w aglomeracjach czyli np.Warszawa a małe miejscowosci maja mniej!Mysle ze przy konkurecji 500+ gdzie siedzisz w domu i masz czas dla dzieci to z ta kwota szalu nie zrobia!A robic nie ma kto a jesli ma to ma tak wyrabane ze i tak jakby go nie bylo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po drugie rozstajesz się z mężem/partnerem i podajesz o alimenty w wysokości 500zł lub więcej, których on nie płaci, więc dostajesz te 500 z funduszu, oczywiście na każde dziecko. Koleżanka trochę zaniżyła wartość profitów z opieki, bo przecież jeszcze zasiłek rodzinny byś dostała i dodatek dla samotnych matek. To tak z 2500 wyjdzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Żona Gargamel
|
ostatnio była u nas w kancelarii kobita która na 3 dzieci dostaje łącznie 3600! oczywiście z alimentami
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam dziewczyny, nie chciałam burzy rozpetac, oczywiście miało być 1000 na dwójkę.! Ale są sytuacje gdzie naprawdę ludzie wykorzystują sytuację ulice dalej mieszka babka ma piątkę dzieci.. Od państwa dostaje 2500, z opieki niemalo na dzieci plus zasiłki itp. W szkole maja darmowe posiłki.. Pani żyję na kocia łapę z Panem który pracuje na tirach wiec "dochodowo" jest bez dochodu a facet mało nie zarabia a do tego ma od byłego męża alimenty..i jeszcze byłabym w stanie powiedzieć ok.. Niech robi jak chce ale to ze co wtorek lata z tymi dziećmi do kościoła do Caritasu po paczki to już mnie przeraża..
Niestety znam kilka takich osób które żerują na państwie i opiece społecznej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- jest regulamin czeko: Regulamin Akcji Promocyjnej âSatysfakcja gwarantowana- czekoladaâ § 1 Postanowienia ogólne 1. Niniejszy regulamin (dalej jako âRegulaminâ) określa zasady akcji promocyjnej âSatysfakcja gwarantowana- czekoladaâ (dalej jako âAkcja Promocyjnaâ). 2. Organizatorem Akcji Promocyjnej jest Jeronimo Martins Polska S.A. z siedzibą w Kostrzynie, ul. Żniwna 5, 62-025 Kostrzyn, wpisana do Rejestru Przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy Poznań - Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000222483, posiadająca NIP: 7791011327, kapitał zakładowy 715 000 000,00 zł, w całości wpłacony. 3. Akcja Promocyjna prowadzona jest we wszystkich sklepach Biedronka codziennie w okresie od poniedziałku 03.10.2016 do niedzieli 09.10.2016 r., jednak nie dłużej niż do wyczerpania zapasów (dalej jako âCzas Trwania Akcji Promocyjnejâ). § 2 Zasady Akcji Promocyjnej 1. Uczestnikiem Akcji Promocyjnej (dalej jako âUczestnikâ) może być każda osoba, która w Czasie Trwania Akcji Promocyjnej dokona w sklepach Biedronka zakupu co najmniej jednego z produktów: a) Czekolada Magnetic gorzka, 100g b) Czekolada Magnetic mleczna, 100g c) Czekolada Magnetic z orzechami, 100g d) Czekolada Magnetic z bakaliami, 100g, e) Czekolada Magnetic biała 100g, f) Czekolada Magnetic z całymi orzechami, 100g, g) Czekolada Magnetic z całymi migdałami 100g, h) Czekolada nadziewana Magnetic krówkowa, 100g, i) Czekolada nadziewana Magnetic żurawinowa 100g, j) Czekolada nadziewana Magnetic tiki taki, 100g k) Czekolada nadziewana Magnetic kasztanki 100g, l) Czekolada nadziewana Magnetic malaga 102g, m) Czekolada nadziewana Magnetic karmelowa 88g, n) Czekolada nadziewana Magnetic likierowo â truflowa 90g, o) Czekolada nadziewana Magnetic truskawkowa 93g zachowa paragon dokumentujący zakup oraz posiada zarejestrowaną kartę âMoja Biedronkaâ. 2 2. W ramach Akcji Promocyjnej, Uczestnik niezadowolony z zakupionego produktu, spośród produktów wskazanych w ust. 1 lit. a-o, może przyjść do dowolnego sklepu Biedronka, okazać pracownikowi kasy paragon dokumentujący zakup produktu oraz zarejestrowaną kartę âMoja Biedronkaâ, która zostanie zeskanowana, a otrzyma bon o wartości tego produktu, do wykorzystania przy kolejnych zakupach, z użyciem karty âMoja Biedronkaâ. Kierownik Sklepu lub Zastępca Kierownika Sklepu na paragonie umieści informację o treści: Gwarancja jakości â zwrot. 3. Uczestnik może wykorzystać bon w terminie od poniedziałku 03.10.2016 r. do wtorku 11.10.2016 r. 4. Jednorazowo Uczestnik może otrzymać bon o wartości maksymalnie 2 sztuk każdego z produktów określonych w ust. 1 lit a-o, uwidocznionych na jednostkowym paragonie. 5. Uczestnik otrzyma bon o wartości ceny rzeczywiście zapłaconej za zwracany produkt â widniejącej na paragonie. 6. W celu wykorzystania bonu podczas kolejnych zakupów, konieczne będzie przekazanie przez Uczestnika bonu pracownikowi kasy oraz okazanie zarejestrowanej karty âMoja Biedronkaâ, która zostanie zeskanowana. Cena zakupów jaką powinien zapłacić Uczestnik zostanie obniżona o wartość bonu. Cena początkowa zakupów musi być większa niż wartość bonu, przy czym do wartości zakupów nie zostaną wliczone produkty wskazane w ust. 7. 7. Bon nie może zostać wykorzystany na dokonanie zakupów napojów alkoholowych, wyrobów tytoniowych oraz produktów dla dzieci określonych w Załączniku nr 1. § 3 Reklamacje 1. W przypadku przeprowadzenia Akcji Promocyjnej niezgodnie z Regulaminem Uczestnikowi przysługuje prawo do złożenia reklamacji. 2. Reklamacja powinna zostać zgłoszona w terminie 30 dni od dnia skorzystania z Akcji Promocyjnej. 3. W celu usprawnienia procesu zgłaszania i rozpatrywania, reklamacja może zostać złożona w formie pisemnej na adres: Jeronimo Martins Polska S.A., ul. Żniwna 5, 62-025 Kostrzyn. 4. Składający reklamację powinien uwidocznić w jej treści swoje dane, tak aby kontakt z nim w celu poinformowania o wyniku postępowania reklamacyjnego był możliwy. 5. W celu usprawnienia postępowania reklamacyjnego składający reklamację powinien załączyć do reklamacji kserokopię dowodu zakupu produktu w sieci sklepów Biedronka. 6. Reklamacje będą rozpatrywane przez Organizatora. Uczestnik wnoszący reklamację zostanie poinformowany o jej rozstrzygnięciu w terminie 14 dni od jej otrzymania przez Organizatora. Informacja o rozstrzygnięciu reklamacji zostanie przekazana Uczestnikowi 3 w takiej formie, w jakiej zostało dokonane zgłoszenie reklamacyjne, tudzież w innej formie uzgodnionej pomiędzy Uczestnikiem a Organizatorem. 7. Organizator będzie przetwarzał dane osobowe Uczestnika zgłaszającego reklamację wyłącznie w związku z procedurą reklamacyjną. § 4 Postanowienia końcowe 1. Regulamin Akcji Promocyjnej dostępny jest w sklepach Biedronka oraz na stronie internetowej www.biedronka.pl. 2. Postanowienia Regulaminu podlegają przepisom prawa polskiego. W kwestiach nieuregulowanych Regulaminem zastosowanie mają przepisu kodeksu cywilnego oraz innych ustaw. 3. Wszelkie spory wynikłe z tytułu wykonania zobowiązań związanych z niniejszą Akcją Promocyjną będą rozstrzygane przez właściwy sąd powszechny. Załącznik nr 1 Produkty dla dzieci niebiorące udziału w poromocji MLEKO BEBILON 1 MIX 1000G MLEKO BEBIKO 1 350G MLEKO NAN PRO 1 800G MLEKO NESTLE NAN OPTI PRO PLUS 1 800g MLEKO NESTLE NAN OPTI PRO PLUS 2 800g MLEKO NESTLE NAN OPTI PRO PLUS 3 800g MLEKO HUMANA 1 350G MLEKO HUMANA 2 350G MLEKO HUMANA 3 350G
Życie bez pandzi to nie to samo ![]() Edytowane przez tapetka22 Czas edycji: 2016-10-03 o 08:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zadomowienie
|
No to jak dla mnie wszystko jasne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Rozeznanie
|
Pisałyście ostatnio o nowej polityce zwrotów, ale nie mogę znaleźć tych postów teraz. Czyli kiedy kupię spodnie i nie będą pasować, to nie będę mogła ich normalnie zwrócić?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wolno jedzenia i elektroniki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4556 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
1475489272960.jpg to chyba nowe coś nie?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4560 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli macie marznące pieski to polecam karteczki, od dziś są w ofercie. Kupiłam granatową, dosyć gruba na baranie. Fajna jakość, nigdzie nie znajdę takiej kurtki w takiej cenie.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.