Skurcze nas łapią, wody odchodzą- nasze dzieci się wreszcie rodzą!!! Lipcówki cz. XII - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-08-14, 02:34   #4531
Wesola_Ania
Zadomowienie

Dot.: Skurcze nas łapią, wody odchodzą- nasze dzieci się wreszcie rodzą!!! Lipcówki c

Kamila,na czkawke czekamy,aż przejdzie,przykrywamy dziecko,bo może mu chłodno lub podajemy na chwilę cycka.
Faktycznie daleko macie...

Lazurowa,Alantan zasypka(mam taki) czy jest wersja np.w kremie?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 03:34 ---------- Poprzedni post napisano o 03:31 ----------

Kuba spał 5 godz,a nie jadł 6.tak grzecznie spał,ze ja też sny miałam i przez chwilę zapomniałam o dziecku.
Właśnie oproznia mi balon,żegnaj Pamelo! 😉

Wesola_Ania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-14, 03:35   #4532
kamila_509
Zakorzenienie

Dot.: Skurcze nas łapią, wody odchodzą- nasze dzieci się wreszcie rodzą!!! Lipcówki c

Cytat:
Napisane przez Kosia22 Pokaż wiadomość
A no to faktycznie nie ma zbyt dobrego połączenia :/

Moze mu za zimno? Ew. Daj mu troszkę wody do popicia jak go dlugo meczy. Mojej tez mija czkawka jak zasypia, albp zmieniam jej pozycję. A czwmu nie spicie na zmianę?

Normalnie śpimy na zmianę ale T był dziś w pracy, potem spacer, potem goście i był wieczór. Zamiast spać ti ja oczy jak 5 zł. T się położył a ja musiałam pilnować młodego bo zaraz była pora karmienia. Więc potem się położyłam do T A młody za 2 godziny się obudził. Więc obudziłam T żeby zmienił pieluchy
Potem go usypial bo ja zasypialam na stojąco.

Teraz jak mały płakał to zamiast jego próbując w kolysce to siebie bujalam

---------- Dopisano o 04:35 ---------- Poprzedni post napisano o 04:07 ----------

U nas czkawka musi sama przejść :/
Stary 2016-08-14, 04:05   #4533
_Inka__
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olutka Pokaż wiadomość
Kamila, oby noc była dobra!!
A ile godzin jazdy macie do Dziadków? My normalnie jeździliśmy 8, bo to prawie 600 km po naszych drogach... A teraz będzie to jeszcze sporo dłużej...

Eska, poprawy formy!!
Smoczek super sprawa
Staś od wczoraj dostaje i jest zakochany

Kattoo, teraz już prawie płaski -była mocno wystająca gula, ale 2 razy mi w 2 miejscach lekko otwierali ranę, żeby miała którędy wypływać zawartość... I systematycznie robi się coraz bardziej płasko.
Ale spora wyprawa przed wami. Oby Staś był grzeczny podczas jazdy i ładnie przespał większość czasu
Współczuję problemów z krwiakiem. Dobrze że masz sytuację pod kontrolą i już bliżej niż dalej zażegnania problemu. Oby się szybciutko wygoilo

Cytat:
My chcieliśmy zroboc dzis spontana i jechac do rodziny 200km od nas na dwa dni.
Nawet nas spakowalam. Po czym przed wyjsciem usiedlismy i stwierdzilismy, ze to nie najlepszy pomysl i nas rozpakowywalam.
Dla mnie 3h drogi to narazie za długo, zmiana klimatu jakby nie bylo (jechalibysmy w gory prawie), otoczenia, pelno ludzi i zarazków, a mala przed szczepieniami... te dwa dni wolne chyba soboe odpoczniemy na spokojnie

Ha, ale dylematy musieliście mieć Mi też chodzi ostatnio po głowie wyjazd z małym do moich rodziców I chyba w najbliższym tygodniu się wybierzemy. Z tym że u nas to 65 km w jedną stronę więc nie ma tragedii. Godzina i jesteśmy na miejscu. Oby tylko maluch nie marudził po drodze.

U nas druga pobudka tej nocy. Brzuszek pełen tylko usypiamy się już godzinę. Przez ostatnie dni zostawiam śpiącego małego pod opieką taty i ide się przespać kilka godzin ok 19-20. Wstaję ok 23.00 karmimy się, ja ściągam sobie pokarm na noc i idziemy spać. Tym sposobem daję już radę przetrwać pobudki w nocy i nie ziewam cały dzień
_Inka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-14, 04:36   #4534
olutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Inka__ Pokaż wiadomość
Ale spora wyprawa przed wami. Oby Staś był grzeczny podczas jazdy i ładnie przespał większość czasu
Współczuję problemów z krwiakiem. Dobrze że masz sytuację pod kontrolą i już bliżej niż dalej zażegnania problemu. Oby się szybciutko wygoilo

Ha, ale dylematy musieliście mieć Mi też chodzi ostatnio po głowie wyjazd z małym do moich rodziców I chyba w najbliższym tygodniu się wybierzemy. Z tym że u nas to 65 km w jedną stronę więc nie ma tragedii. Godzina i jesteśmy na miejscu. Oby tylko maluch nie marudził po drodze.

U nas druga pobudka tej nocy. Brzuszek pełen tylko usypiamy się już godzinę. Przez ostatnie dni zostawiam śpiącego małego pod opieką taty i ide się przespać kilka godzin ok 19-20. Wstaję ok 23.00 karmimy się, ja ściągam sobie pokarm na noc i idziemy spać. Tym sposobem daję już radę przetrwać pobudki w nocy i nie ziewam cały dzień

Dziękuję!
A z krwiakiem dużo, dużo lepiej -wizualnie już go nawet nie widać, dopiero czuć pod palcami.

Podróż 65 km powinniście przetrwać bezproblemowo - po max 10 km powinien być odlot

Dobrze wymyśliłaś wieczorne drzemki. Wyspana mama to szczęśliwa mama, a szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko

Stała się rzecz niesłychana - Staś zasnął po 22:30 i uwaga - właśnie go obudziłam na jedzenie!! Ciągle spał, szok
Ja obudziłam się przed 3-cią i czekałam na pobudkę... Zasnęłam, a tu 5-ta, szok!! Jeszcze z dobudzeniem był problem ale już zasypia u taty.

Aż dobrej nocy jeszcze nie było
A sukces ma 3 elementy -kąpiel, woombie, nakarmienie. I za każdym razem się to potwierdza -Staś w woombie śpi bez porównania dłużej niż bez niego!
olutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-14, 05:40   #4535
kamila_509
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję!
A z krwiakiem dużo, dużo lepiej -wizualnie już go nawet nie widać, dopiero czuć pod palcami.

Podróż 65 km powinniście przetrwać bezproblemowo - po max 10 km powinien być odlot

Dobrze wymyśliłaś wieczorne drzemki. Wyspana mama to szczęśliwa mama, a szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko

Stała się rzecz niesłychana - Staś zasnął po 22:30 i uwaga - właśnie go obudziłam na jedzenie!! Ciągle spał, szok
Ja obudziłam się przed 3-cią i czekałam na pobudkę... Zasnęłam, a tu 5-ta, szok!! Jeszcze z dobudzeniem był problem ale już zasypia u taty.

Aż dobrej nocy jeszcze nie było
A sukces ma 3 elementy -kąpiel, woombie, nakarmienie. I za każdym razem się to potwierdza -Staś w woombie śpi bez porównania dłużej niż bez niego!
Gratuluję pięknej nocy!!! Ja już zasypiam na siedząco.
Stary 2016-08-14, 05:51   #4536
Wesola_Ania
Zadomowienie

Olutka a od kiedy śpi w woombie,czy jak kupię teraz to nie będzie za późno by się przyzwyczaił?

Stary 2016-08-14, 06:13   #4537
Kosia22
Rozeznanie

My noc mielismy ladna tylko poranek kijowy. teraz mala lezy i sie śmieje a za chwile placz, chyba cos urodzi a ja bym najchetniej spala i spala...

Kosia22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-08-14, 06:28   #4538
kamila_509
Zakorzenienie

Ja już czekam na kupę małego jak na zbawienie
Stary 2016-08-14, 06:58   #4539
Kosia22
Rozeznanie

A ile nie robil? Meczy go? Dajesz mu ten sab? Daj mu moze troszke rumianku lub wody, u nas to ruszylo.

Stary 2016-08-14, 07:22   #4540
Lazurowa1
Wtajemniczenie

Wesoła Ania taki mamy

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[COLOR="Silver"]

Olutka mogłabym prosić o przepis na mufiny? Jeśli to nie kłopot oczywiście

Edytowane przez Lazurowa1
Czas edycji: 2016-08-14 o 07:23
Lazurowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-14, 07:27   #4541
kattoo
Zakorzenienie

Cytat:
Kamila, oby noc była dobra!!
A ile godzin jazdy macie do Dziadków? My normalnie jeździliśmy 8, bo to prawie 600 km po naszych drogach... A teraz będzie to jeszcze sporo dłużej...

Eska, poprawy formy!!
Smoczek super sprawa
Staś od wczoraj dostaje i jest zakochany

Kattoo, teraz już prawie płaski -była mocno wystająca gula, ale 2 razy mi w 2 miejscach lekko otwierali ranę, żeby miała którędy wypływać zawartość... I systematycznie robi się coraz bardziej płasko.
To moze ten mojvtez powinni naciac. We wtorek kopsne sie na ip im to pokazac. A ty szlas od razu na polozniczy czy na izbe przyjec?
kattoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-14, 07:58   #4542
olutka
Zakorzenienie

Skurcze nas łapią, wody odchodzą- nasze dzieci się wreszcie rodzą!!! Lipcówki...

Wesoła Ania, my Stasia do woombie zaczynaliśmy pakować w 2-gim tygodniu życia. Czasem zapomnimy :/ Nie raz się buntuje przy pakowaniu rączek, ale nawet jak zacznie płakać/krzyczeć to po max 3 min noszenia się uspokaja i zaraz zasypia. Do przewijania odpina się zamek od dołu, więc na szczęście zmiana pieluchy nie oznacza konieczności ponownego pakowania.
Słyszałam, że nie wszystkie dzieci lubią tak ciasne spowijanie. Zanim kupisz, możesz spróbować owinąć Kubę na maxa ciasno pieluszką czy kocykiem i sprawdzić reakcję.

Lazurowa, muffiny robię trochę na oko i dostosowując się do tego co mam w lodówce - ale blisko tego przepisu:
http://www.mojewypieki.com/post/muffiny-jagodowe
Do owocowych zamiast maślanki często daję jogurt owocowy lub mleko. Nie raz zmniejszam ilość cukru a dorzucam kawałeczki czekolady.

Kattoo, jak jest jakaś gula, to raczej trzeba by spuścić jej zawartość... dobrze by było, żeby doktor zrobił usg i dokładnie zobaczył ile czego się tam skumulowało...
Na szczęście to spuszczanie przynajmniej u mnie prawie wcale nie bolało.

Byłam na ip, ale ja rodziłam w specjalistycznym szpitalu ginekologiczno-położniczym, jak jest w normalnym to nie wiem...

Staś kończy drugie karmienie.
Rodzice wyspani

Edytowane przez olutka
Czas edycji: 2016-08-14 o 07:59
Stary 2016-08-14, 09:32   #4543
kamila_509
Zakorzenienie

Kupka była ostatnio wczoraj ale po włożeniu rurki w tyłek przez położna. Sam nic nie wycisnie

A męczy go to bo ciągle napina się i płacze Teraz to znowu wrócił stary płacz co chwila :/ i nie wiem już sama przez co. Może przez maliny i borowki, kiwi... no bo czekolady nie jadłam

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

A kropelki dostaje :/
Stary 2016-08-14, 09:40   #4544
Kosia22
Rozeznanie

A ty go dokarmiasz mm? Moze przez to mleko ma zatwardzenie?

Olutka zainteresowalo mnie to woombie, moja czesto macha rączkami i ja to wybudza. Ale czy lubilaby tak ciasne spowijanie... ja juz w szpitalu musialam ja wyciagac z becika, bo wiecznie rece jakimś cudem wyciagalaWysłane z aplikacji Forum Wizaz

Edytowane przez Kosia22
Czas edycji: 2016-08-14 o 09:42
Stary 2016-08-14, 10:41   #4545
kamila_509
Zakorzenienie

Dostaje bardzo mało albo wcale mm
Stary 2016-08-14, 10:44   #4546
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

Hej. Jedziemy do Mikolajek do parku wodnego.

Schudlam po porodzie 10kg jeszcze 17i bedzie idealnie.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Z moim A
Czekoladowe_Serce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-14, 10:56   #4547
olutka
Zakorzenienie

Cytat:
A ty go dokarmiasz mm? Moze przez to mleko ma zatwardzenie?

Olutka zainteresowalo mnie to woombie, moja czesto macha rączkami i ja to wybudza. Ale czy lubilaby tak ciasne spowijanie... ja juz w szpitalu musialam ja wyciagac z becika, bo wiecznie rece jakimś cudem wyciagalaWysłane z aplikacji Forum Wizaz

Z woombie rączek nie wyciągnie
My mamy to:
https://www.google.pl/imgres?imgurl=...act=mrc&uact=8
Na lato w sam raz

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Kamila, przy kp dziecko nie musi codziennie robić kupy...
Mój mimo że robi kilka razy dziennie i tak się parę razy dziennie pręży i płacze - może po prostu maluszki tak mają... Układ pokarmowy dopiero im się rozwija...
A jakieś probiotyki dajesz?

Czekoladowe Serce, w Mikołajkach byłam w podstawówce i pamiętam super zabawę
Jesteś z Mazur??

Staś spał na tacie na żabkę, tata w tym czasie oglądał mecz a ja wzięłam prysznic, zrobiłam leczo, włączyłam pralkę i zmywarkę, wypiłam kawę
Teraz karmię, później ściągnę mleko i niedługo pojadę na shopping we wtorek mamy w domu sesję fotograficzną i chciałabym tż-towi czarne polo kupić i może znajdę sobie sukienkę na sobotnie wesele. 2 awaryjne mam, ale mega szału nie ma...
Stary 2016-08-14, 11:04   #4548
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

Cytat:
Z woombie rączek nie wyciągnie
My mamy to:
https://www.google.pl/imgres?imgurl=...act=mrc&uact=8
Na lato w sam raz

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Kamila, przy kp dziecko nie musi codziennie robić kupy...
Mój mimo że robi kilka razy dziennie i tak się parę razy dziennie pręży i płacze - może po prostu maluszki tak mają... Układ pokarmowy dopiero im się rozwija...
A jakieś probiotyki dajesz?

Czekoladowe Serce, w Mikołajkach byłam w podstawówce i pamiętam super zabawę
Jesteś z Mazur??

Staś spał na tacie na żabkę, tata w tym czasie oglądał mecz a ja wzięłam prysznic, zrobiłam leczo, włączyłam pralkę i zmywarkę, wypiłam kawę
Teraz karmię, później ściągnę mleko i niedługo pojadę na shopping we wtorek mamy w domu sesję fotograficzną i chciałabym tż-towi czarne polo kupić i może znajdę sobie sukienkę na sobotnie wesele. 2 awaryjne mam, ale mega szału nie ma...
Z podlasia, ale mieszkam blisko granicy podlasie-mazury

Z moim A
Stary 2016-08-14, 11:25   #4549
olutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowe_Serce Pokaż wiadomość
Z podlasia, ale mieszkam blisko granicy podlasie-mazury

Ja też pochodzę z Podlasia tylko nie mieszkam tam od 17 lat. Ale regularnie bywam u Mamy.
A tż pochodzi z Mazur.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-08-14, 13:06   #4550
Wesola_Ania
Zadomowienie

A my spakowalismy Kubę w auto i jedziemy do Oleśnicy odwiedzic rodzinke😉

Stary 2016-08-14, 14:27   #4551
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też pochodzę z Podlasia tylko nie mieszkam tam od 17 lat. Ale regularnie bywam u Mamy.
A tż pochodzi z Mazur.
A z ktorych rejonow pochodzisz? Ja w Łom mieszkam

Z moim A
Stary 2016-08-14, 14:34   #4552
eskav8
Wtajemniczenie

Ale wyjazdowy weekend super że maluszki wam pozwalaja na podróże my na razie uskuteczniamy spacery i stwierdzam że nie mam kondycji, do tego te cholerne szwy...:/ no ale trudno, trzeba przeżyć.
Dziś pojechałam sama do sklepu i kur.wa zapomniałam karty szybko do domy, w domu płacz bo mała się obudziła i dzida do sklepu spowrotem, szybcy i wściekli przy mnie to mało ( tylko oni golfem IV nie jeżdżą ha ha) wróciłam spocona a tatus z corka leżą ze smoczkiem i ciiiiiszaaaa ciazowy kalafion nie zniknal, oj nie.
eskav8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-14, 14:40   #4553
olutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowe_Serce Pokaż wiadomość
A z ktorych rejonow pochodzisz? Ja w Łom mieszkam

Suwalszczyzna, koniec świata

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Cytat:
Napisane przez eskav8 Pokaż wiadomość
Ale wyjazdowy weekend super że maluszki wam pozwalaja na podróże my na razie uskuteczniamy spacery i stwierdzam że nie mam kondycji, do tego te cholerne szwy...:/ no ale trudno, trzeba przeżyć.
Dziś pojechałam sama do sklepu i kur.wa zapomniałam karty szybko do domy, w domu płacz bo mała się obudziła i dzida do sklepu spowrotem, szybcy i wściekli przy mnie to mało ( tylko oni golfem IV nie jeżdżą ha ha) wróciłam spocona a tatus z corka leżą ze smoczkiem i ciiiiiszaaaa ciazowy kalafion nie zniknal, oj nie.

A ja na luzie już 3-cią godzinę na shoppingu
Młody podobno śpi, tata prasuje, to ja korzystam
Stary 2016-08-14, 14:41   #4554
kamila_509
Zakorzenienie

Olutka nie mam w domu probiotyku. Jutro pozamykane więc czekam na wtorek.
Biogaia będzie ok??

Zazdroszczę Wam, że tak się ogarniacie z maluchami. Ja każda wolna chwile na den wykorzystuje. A jak nie to odpoczywam. Nie wyobrażam sobie z małym gdzieś do sklepu sama wyjść bo nigdy nie wiem kiedy kolka nas zaatakuje... a jak ja ma to już koniec. Można cudowac i nic nie pomaga. Samo musi przejść :/

Skype na tel mi nie działa
Stary 2016-08-14, 15:00   #4555
eskav8
Wtajemniczenie

Cytat:
Suwalszczyzna, koniec świata

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

A ja na luzie już 3-cią godzinę na shoppingu
Młody podobno śpi, tata prasuje, to ja korzystam
Ale dobrze ci tak! Laila się obudziła podobno od razu jak wyszłam. Jeszcze chciałam kupić bio oil w aptece a apteka na osiedlu zamknięta, a na shopping to tak z 40 minut chociaż na szybko muszę mieć
Cytat:
Napisane przez kamila_509 Pokaż wiadomość
Olutka nie mam w domu probiotyku. Jutro pozamykane więc czekam na wtorek.
Biogaia będzie ok??

Zazdroszczę Wam, że tak się ogarniacie z maluchami. Ja każda wolna chwile na den wykorzystuje. A jak nie to odpoczywam. Nie wyobrażam sobie z małym gdzieś do sklepu sama wyjść bo nigdy nie wiem kiedy kolka nas zaatakuje... a jak ja ma to już koniec. Można cudowac i nic nie pomaga. Samo musi przejść :/

Skype na tel mi nie działa
Kamila szkoda ze mały tak ci daje w kość jeśli wierzyć teoria to kolki niedługo przejdą, młody będzie bardziej kumaty i będzie lepiej. Ja się boję iść do sklepu bo się boję że się obudzi glodna i będzie syrena, a gdzie ja cycka wywale... A mój laktator mnie do szału doprowadza. Na wypad do urzędu albo lekarza mam aptamil w butelce tylko do przelania, ale nie chce jej za często mm podawac tylko już tak wyjątkowo.
eskav8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-14, 15:01   #4556
Kosia22
Rozeznanie

O widze ze kazdy gdzies jezdzimy bylismy tez na zakupach, ale zdazylam sobie kupić jeden sweter, i to jedna reka bujajac mala w wozku. A jak wyszlismy ze sklepow to zasnela!!! Za to w smyku byly duze promocje na ciuchy, ale praktycznie nie bylo rozmiaru 62 :/
Kamila nie boj sie jezdzic, moze akurat twoj w aucie bylby spokojniejszy. Moja dzis w H&M sie darla a darla, ale po prostu marudzila. No i trudno, male dzieci czasem marudza i płaczą, przeciez nie zamkne sie w domu na rok.

Stary 2016-08-14, 16:04   #4557
Margosia__
Zakorzenienie

Dzieci czesto w sklepach marudza bo im swiatlo przeszkadza... oczywiscie sa wyjatki

Nie bojcie sie jezdzic ja sama jezdze do rodzicow 300km w jedna strone z dwojka w tym z wymiotujacym Starszakiem i dajemy rade wszystko jest do ogarniecia

Wysłane z mojego GT-S6310 przy użyciu Tapatalka

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-14, 16:34   #4558
kamila_509
Zakorzenienie

Jezu!!! Właśnie dostałam zawału !!!!

Leży sobie młody u mnie na klacie i czuje, że go napina. I raz drugi i trzeci... myślałam, że on tak wymiotuje ale na szczęście to czkawka. A te pierwsze dźwięki to mu się przez czkawkę cofnelo. Matko
Stary 2016-08-14, 16:39   #4559
olutka
Zakorzenienie

Kamila, mi położna mówiła, że probiotyki przyspieszają rozwój układu pokarmowego noworodka - wpływają na zmniejszenie bóli brzuszka, na kolki jeśli takie są, pomagają regulować kupki. Kupiłabym... Nie wiem jakie mają w niemieckich aptekach, ale na pewno poradzą co będzie dobre dla takiego maluszka.

Eska, a czemu jak się Laila budzi musisz pędzić do domu? Jak odciągniesz mleko to tata sobie z Młodą 2-3 godzinki nie poradzi?

Ja jak wróciłam to moi panowie razem spali, wrzucę później fotkę na fb

Kamila, ja z Młodym sama tylko do lekarza jechałam. A tak jak chcę wyjść to odciągam mleko i karmię Młodego przed wyjściem, usypiamy go i spadam jak się budzi, tata go przewija, karmi, bawią się i idą znów spać

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
Napisane przez kamila_509 Pokaż wiadomość
Jezu!!! Właśnie dostałam zawału !!!!

Leży sobie młody u mnie na klacie i czuje, że go napina. I raz drugi i trzeci... myślałam, że on tak wymiotuje ale na szczęście to czkawka. A te pierwsze dźwięki to mu się przez czkawkę cofnelo. Matko

Współczuję!!

A my na koleżankę z pracy i jej faceta czekamy oni też za kilka dni rodzą Syna
Stary 2016-08-14, 17:09   #4560
kamila_509
Zakorzenienie

Olutka dzięki
Pośle T do apteki we wtorek. Szlag mnie trafia, że tu w niedzielę kompletnie wszystko pozamykane :/ a w sobotę apteka tylko do 12.

Mały bije rekordy w niespaniu... ja już padam, T pada... no masakra. I jak załapać cycka bez kapturka nie chciał tak nadal nie chce. Już nie wiem czy się nauczy

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości