|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październikówki 2016 to stan umysłu! Już trzeci wątek jako Mamy <3
IMG-c5bff2042e0bbdbcf89953d2b8f20ba1-V.jpg
❤Krystian 20-11-2008 👦 ❤Mikołaj 16-10-2016👶
#4562 |
Zakorzenienie
|
No widzę, że fura pierwsza klasa! Będzie panienki wyrywac
![]() A ostatnie foto to porządki według Mikiego? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
Zakorzenienie
|
Nie
![]() ![]() ![]() ❤Krystian 20-11-2008 👦 ❤Mikołaj 16-10-2016👶
#4564 |
Zakorzenienie
|
Aaa, ok... U nas jakoś sie tego szczególnie nie praktykuje, ale słyszałam o tym oczywiście. Nawet chciałam młodemu zrobić tą wróżbę tak dla zabawy, ale z powodu zawirowań z roczkiem zupełnie mi wypadło z głowy...
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Raczkowanie
|
To jeszcze ode mnie.. 100 lat dla Mikiego! Dużo uśmiechu! 😃🎂🍬
Bardzo ładny tort. A widzę, że prezenty się podobają. co najbardziej? |
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Zakorzenienie
|
Ale miałam dzisiaj na poczcie ścięcie z kobietą. Ggrrr, ludzie są niepoważni i bezmyślni czasami. U nas na pocztę wchodzi sie najpierw w taki „przedsionek”, z którego są kolejne drzwi już do głównego holu z okienkami. Nie jest tam za wiele miejsca, wiec czasem z wózkiem jak ktoś idzie z naprzeciwka to trzeba sie zsuwać i trochę kombinować. No ale mniejsza z tym. Otwieram drzwi, a w tym przedsionku pies, bydlę wielkie nieznanej rasy, przywiązane do kaloryfera. Bez kagańca, krąży wokół i przejść sie nie da. Sama bym pewnie zdołała wyminąć tego psa z duszą na ramieniu ale bym przeszła. Z wózkiem nie ma szans, z uwagi na to, że bałabym sie o dziecko, co by sie ten pies nie rzucił. Otworzyłam te główne drzwi, wychyliłam sie lekko i zapytałam czyj to jest pies. Jeden pan tam w środku powtórzył i pojawiła sie jakaś kobieta z hasłem że to jej pies a co? Mowię grzecznie, żeby przytrzymała tego psa albo założyła mu kaganiec bo sie boje przejść z dzieckiem. Na co ona z oburzeniem, że ON NIE GRYZIE! Powiedziałam, że nie wierzę, że nie gryzie skoro ma zęby i że uważam, że to nie jest odpowiednie miejsce na przywiązywanie psa... Powinna go na zewnątrz uwiązać. Wiecie co mi odpowiedziała? Parsknęła z oburzeniem, że sie czepiam i że ona tez może mieć coś przeciwko że z bachorem wchodzę!! Wkurzyłam sie już sakramencko!!! Warknęłam jej, żeby odszczekała natychmiast tego BACHORA, bo ja jej ani jej zwierzęcia nie obrażam, wiec ona nie ma prawa obrażać mnie i mojego dziecka, to po pierwsze, a po drugie jeśli zaraz nie wyprowadzi tego psa z tego miejsca to dzwonię na policję i zobaczymy kto ma w tej kwestii racje!! Przy tych słowach wyjęłam już telefon z kieszeni i chyba się przestraszyła bo odwiązała tego psa i wychodząc pluła pod nosem, że jej numerek przepadnie przeze mnie. Guzik mnie to obchodzi.... Gggrrrr....
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Zadomowienie
|
Moja Hanutka drapnęła kase i nożyczki
![]() A wybierała już w piżamie bo każdy o tym zapomniał... My walczymy z nauką picia mleka/kaszki z butelki... bo w sobotę idziemy na wesele mojej siostry... a Hanutek wrzeszczy, krzyczy a butelki nie tknie... już nie mam pomysłów na nią... próbowaliśmy 5 różnych butelek, 2 niekapki, mleko mm, 3 smaki kaszki, moje mleko ściągnięte nawet i NIE, NIE, NIE!!! Krzyk jakby ją ze skóry obdzierali na sam widok butelki... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4568 |
Raczkowanie
|
Fasolko najlepsze życzenia urodzinowe dla Mikiego
![]() Piękny tort. Jak się udały urodzinki bo widzę że prezenty dopisały ![]()
#4569 |
Zakorzenienie
|
Październikówki 2016 to stan umysłu! Już trzeci wątek jako Mamy <3
Iwona powodzenia z butelkowaniem. Oby Hania przestała się buntować i ładnie współpracowała.
![]() Jadowita, krasnoludki sprzedały informacje, że chorujesz... Zdrówka szybkiego i sił! ![]() Czwórka Szymka już ma dwa wierzchołki widoczne. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez WKasiarr Czas edycji: 2017-10-16 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4570 |
Zakorzenienie
|
Sto lat i wszystkiego co tylko najlepsze dla przystojniaka Mikiego
![]() ![]() ![]() ![]() Kasia, dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Zakorzenienie
|
Insaniyy imprezka się udała. Goście dopisali jedzenie smakowało. Tort też. Miki jadł całym sobą że skończyło się prysznicem i zmiana garderoby 😂
A ty jak się czujesz ? Który masz tc? Jadowita dużo zdrówka 😘 ❤Krystian 20-11-2008 👦 ❤Mikołaj 16-10-2016👶
![]() |
#4572 |
Zakorzenienie
|
Jadowita, kuruj się i wracaj do zdrowia. Ja też rzadko choruje ale jak mnie już dopadnie to też jestem wrakiem... Taki urok chyba.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Zakorzenienie
|
Kasiu z babą na poczcie masakra. Ja bym wścieklizny dostała za tego bachora. Jak tak można powiedziec!!! Podle babsko 😤😤😤
❤Krystian 20-11-2008 👦 ❤Mikołaj 16-10-2016👶
#4574 |
Zakorzenienie
|
Fasolko super, że impreza udana!
![]() Pies psem ale tym bachorem to naprawdę przegięła po całości! ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() A ta baba to młoda, czy starsza? Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby ktoś kto ma dzieci mógł tak powiedzieć. Masakra! Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- A co do uroku chorowania to mam nadzieję, że będzie tradycyjnie tzn. rzadko choruję, jak zachoruję to tak, że umieram, ale szybko zwalczam. I nie zapeszając czuję się dużo lepiej niż wczoraj o tej porze kiedy mnie to z nienacka dopadło. Najgorsze te łamanie w kościach i ból mięśni, całą noc się przewracałam. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Za jedno słowo, które wymową zwycięży milion nic nie znaczących słów. Edytowane przez jaadowita Czas edycji: 2017-10-16 o 22:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myśle, że po 40stce, może nie więcej niż 45... Dzieci na bank nie ma, nie wyrażałaby się chyba w ten sposób... Tak mi się przynajmniej wydaje... Może ma tylko tego psa... ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4577 |
Raczkowanie
|
Kasia, żenujące zachowanie tej kobiety z poczty. Ja bym się zagotowała i nie wiem czy bym była tak opanowana jak Ty.
Jaadowita, zdrówka! |
![]() ![]() |
![]() |
#4578 |
Zakorzenienie
|
Magratko, gotowało sie we mnie, wierz mi, ale chyba opanowanie w pewnych nawet dość kryzysowych sytuacjach nadal jest moją mocną stroną.
Dzisiaj moi rodzice przyjeżdzają na kilka dni. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4579 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jadowita jak tam udało się już wykurować ![]() Kasiu masakra z tą babą z poczty. Skąd się biorą tacy ludzie ![]() ![]()
![]() |
#4580 |
Zakorzenienie
|
Insanity, dzięki, że pytasz
![]() ![]() Super, że mdłości przestają Cię męczyć. Jeszcze trochę i skończysz pierwszy trymestr ![]() Kasia, udanej wizyty rodziców. A swoją drogą z wizyty teściów też byś się tak cieszyła? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
Zakorzenienie
|
Jadowita, już mi sie chce tej wizyty szczerze mówiąc. Mam trochę spraw do załatwienia, wiec na spokojnie ogarnę, bo młody będzie miał z kim zostać.
Jeśli chodzi o teściów to na pewno radość miałaby inny charakter niż radość z wizyty rodziców ale też by było fajniej jakby mogli częściej przyjeżdżać. Choćby też przez wzgląd na męża jednak... Zdrówka! ![]() ![]() Insanity już 9 tc. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez WKasiarr Czas edycji: 2017-10-17 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4582 |
Wtajemniczenie
|
Hej, hej.
Fasolko, od nas też wszystkiego najlepszego i zdrówka dla Mikołaja😍 Fotki piękne, tort pewnie pyszny więc impreza udana. U nas nie robi się tych roczkiem hamulcowy ale kurcze pomyślałam sobie że fajna zabawa więc i może Hani coś takiego zrobię. Co tam się daje? Piszecie że różaniec, kasę, książka co jeszcze? Kasia, ta baba to porażka😔 jeszcze żeby dziecko bachorem określić ? Jadowita, zdrówka dalszego 😘 Insanity ten czas tak szybko leci więc za niedługo wkroczysz w drugi trymestr 😊 i mdłości przestaną w końcu męczyć. Powodzenia 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:22 ---------- Poprzedni post napisano o 06:17 ---------- Haha, miało być że u mnie nie robi się tych roczkowych 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4583 |
Zakorzenienie
|
Hehe Basiczku ty chcesz napisać jedno, ale czasem słownik wie lepiej.
![]() ![]() Słyszałam, że kładą czasem kieliszek, karty, dla dziewczynki nici/ubranko... Jest chyba wiele kombinacji. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez WKasiarr Czas edycji: 2017-10-18 o 06:26 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4584 |
Wtajemniczenie
|
Tak to dokładnie ten słownik 😉
Kiedyś komuś pisałam maila z komórki i też mi przekształcił jakiś wyraz, pamiętam że bardzo śmieszne zdanie wyszło 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4585 |
Zadomowienie
|
InSaniTy 100 lat dla Aurelki😚
Zdrówka, uśmiechu na buziaku i wszelkiej pomyślności! pol_pl_Zestaw-dekoracji-na-Roczek-dla-dziewczynki-nr5-2315_1.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4586 |
Zakorzenienie
|
Sto lat dla malutkiej solenizantki i wszystkiego co najlepsze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Basiczku, ja kładłam te pierwsze podstawowe, tradycyjne od zarania ![]() ![]() U nas była kasa, różaniec, książka i kieliszek. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
#4587 |
Rozeznanie
|
Insanity, sto latek dla córci
![]() Kasia, ale wredota na tej poczcie. Ja muszę przyznać, że mi Ada ułatwia życie ;-) We wszystkich urzędach, sklepach czaruje i mam wrażenie, że ludzie są bardzo życzliwi. Wrzucam Wam moją Niuńkę w żłobku.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4588 |
Zadomowienie
|
Moja też się wszędzie i do wszystkich śmieje i zaczepia.
Jak tam wogóle radzą sobie dzieciaczki w żłobkach? Hania właśnie ucina drzemkę w łóżku siostry20171018_095331.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4589 |
Zakorzenienie
|
Słodzinki kochane!
![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4590 |
Zakorzenienie
|
Odebrałam wyniki cytologii i jest wszystko ok... uff
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez WKasiarr Czas edycji: 2017-10-18 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.