|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Cytat:
Moje rady odnośnie testów: nie robić z pierwszego moczu, na 2 godziny przed testem ograniczyć płyny, na moich testach było napisane, że najlepsze godziny do robienia to 11, 13, 15, 17. Ja od siebie polecam robić też około 22, ale nie później. Czasem wszystko jest okay, a testy nie wychodzą. Mówi się, że jedyne potwierdzenie owulacji to ciąża ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Zakorzenienie
|
Ja robię testy codziennie ok 18-20...3h przed nie siusiam i raczej staram się nie pić..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4563 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobry po przerwie
![]() Musiałam sobie zrobić przerwę od forum, bo chyba mój organizm nieświadomie zaczął świrować jak czytałam posty o kreskach, bólach itd ![]() ![]() U mnie bez zmian, czuje podbrzusze od połowy cyklu raz mocniej, raz mniej, raz szczypie, raz ciągnie... serio, to moje pierwsze i najgorsze pms w życiu...dzisiaj 30 dc wiec odliczanie do wybuchu czerwonej bomby na wykończeniu, bo cykle mam 29-30. I jeszcze od 2 dniach gardło mnie boli, więc no super... ogólnie chyba jesienna chandra mnie złapała bo ostatnie dni to czułam się totalnie do ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Cytat:
A ja trzymam kciuki by jednaj te Mikołajki przyniosły upragnione II ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
Super wynik ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#4564 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A Ty jak się czujesz? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4565 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4566 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4567 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4568 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() U mnie dzisiaj 15dc i 4 cs, poprzednia małpa była dziwna bo miałam plamienie 23 dnia cyklu a koniec końców okres mi się rozpoczął 28 dnia. Przebeczalam swoje i wzięliśmy się za robotę dalej, ale ten cykl mam jeszcze głupszy ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Zakorzenienie
|
Odebrałam Nifty pro. Dziewczyny będzie zdrowa dziewczynka
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4570 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Super! Gratulacje!!!! Duzo placilas za to badanie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4571 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4572 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4573 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4575 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4576 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4577 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Super, cudowna wiadomość!! Gratulacje! Ja też się zastanawiam nad nifty. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4578 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4579 | |
...
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4580 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4581 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Super wieści! Gratuluje ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
I jak tam, @ przyszla ? Choć wolałabym usłyszeć, że zamiast @ są II. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Dzień dobry w ogóle ![]() Ja dzisiaj 1szy dzień w biurze od 1,5 miesiąca. Jejuuu jak mi tego brakowało...na prawdę ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#4582 |
Zadomowienie
|
xPsychox no właśnie!!!! Co tam?
![]() Ja dzisiaj marznę zleksza w biurze. Centralne coś się zawiesiło, i miałam 13 stopni jak przyszłam do pracy ![]() ![]() I już w środę o 7 rano wizyta w poradni. Mam w planie zapisać sobie plan moich pytań, bo później mnie zatka i nie zapytam. I chce zapytać o te moje dziwne 'swędzenie'. Z jednej strony wargule nie są ani zaczerwienione, ani nie szczypie, nie mam innego śluzu a czuje dyskomfort. Już sama nie wiem czy to ja jestem jakas przewrażliwiona czy naprawdę coś mi się przypaletalo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4583 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4584 |
Rozeznanie
|
Hej, 29 dzień cyklu, ani @ ani || 🤷☠♀️
Ale juz dziś ostatni dzień testowałam i muszę odpocząć od tego, bo się chyba uzależniłam od porannego sikania ![]() ![]() ![]() Cóż, będę cierpliwie czekać, zrobię może kontrolnie test za kilka dni Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4585 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Oo dobry pomysł z tymi notatkami. Zawsze czegoś się zapomni, a i często bywa, że zapomina się te najistotniejsze rzeczy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
No to witam w klubie braku @, u mnie 31 dc. ![]() Ale ja nie jestem z tych sikaczy porannych, czekam cierpliwie na @, bo pewnie się spóźni. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#4586 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja juz swiruje, bo wcześniej też miewałam 'takie delikatne swędzenie', i dziewczyny tutaj na forum podpowiedziały, że może mam uczulenie na wkładki, przestałam używać wkładek to częściej używam chusteczek nawilżanych (mam małą manię utrzymania siebie 'w czystości', nosiłam cały czas co chwile wymieniane wkładki, a teraz myje się dwa razy dziennie, a w ciągu dnia używam chusteczek do higieny intymnej). Jak przestalam cały czas nosić wkładki to było lepiej, a teraz znowu coś. Zaczynam myśleć, że coś tam przewlekłe ku*** siedzi a przez mój nadmiar higieny nie pomagam florze bakteryjnej z tym walczyć. No ale jak zmniejszyć higienę, zwłaszcza w dniach płodnych kiedy ta sperma powolutku wylatuje 🤦☠♀️ mam nadzieję, że nikomu nic nie obrzydzilam. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Trzymam kciuki 🤰 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4587 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja np. nie mogę niczym się tam smarować, wycierać, myć bo od razu swędzi jak diabli...jedyne rozwiązanie to woda (nie mówię o pachwinach bo tam normalnie myje się żelem jak całe ciało) i przejdzie delikatny żel z Białego Jelenia czy jakoś tak. Taka moja natura ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#4588 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4589 | ||
...
|
Cytat:
![]() Testy na razie negatywne, ale dopiero 13 dc. Mam nadzieję, że się nie wydłuży, bo kupiłam tylko 10szt Cytat:
Wiem że ciężko walczyć z nadmiarem higieny, ale na pewno sobie tym nie pomagasz. Mąż jutro ma się umówić na badanie nasienia. Kojarzysz ile dni przed badaniem jest zakaz seksu? Bo chcę, żeby je zrobił, ale jestem przed owulacją i nie chcialabym tracić kolejnego cyklu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4590 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.