Wszystko o Avonie - Część II - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-19, 19:00   #4561
varda
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

nie chce was martwić, ale też mam zamiar je wziąć sasasasasa!

Ludziom przytrafia się to, co się przytrafia, a nie to, na co zasługują
varda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 19:01   #4562
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
o dżizas, jaka mania na płatki

powiedzcie mi, jakie błyszczyki (nie chodzi mi o kolor) w ofercie łączonej warto zamówić? nigdy nie miałam błyszczyków z a. więc nie wiem
polecam Metaliczne błyszczyki (obym znowu nei wywołała burzy)

na kosmetycznym jest nawet osobny wątek.

Mam: Golden, Mauvelous Metal, Champagne i Glistening Peach ---> polecam wszystkie 4

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 19:07   #4563
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Mam: Golden, Mauvelous Metal, Champagne i Glistening Peach ---> polecam wszystkie 4
a który byłby taki w miarę naturalny, cielisty? ale ciepły. hm, a może brzoskwiniowy?
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 19:16   #4564
Hosenka*
Zakorzenienie

Peach jest bardzo ładny Były wklejane tu fotki jakoś w grudniu chyba - daje delikatny kolor, lekko rozjaśnia usta - bardzo mi sie podoba. Mauvelous Metal wyglada naturalnie - ma odcień różu, ale końcowy efekt i tak zalezy od naturalnego koloru ust.

Ja z tych 4 kolorów jestem naprawde zadowolona. często też używam Golden - np. dop brazowego makijażu oczu lub do ciemnego ubrania.

Instagram

Stary 2007-02-19, 19:17   #4565
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
a który byłby taki w miarę naturalny, cielisty? ale ciepły. hm, a może brzoskwiniowy?
Cielisty, piaskowo-bezowy jest blyszczyk Extreme Gloss w kolorze sand shineja go uwielbiamjest kryjacy, nie ma drobinek i ma cieply odcien.

Jeszcze jest nectar shine - tyle,ze on jest przejrzysty i daje lekki,wrecz niewidoczny brzoskwiniowo-pomaranczowy odcien.Tez fajny
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 19:18   #4566
kwiatuszek_23
Raczkowanie

GG do kwiatuszek_23

Cytat:
Napisane przez Hosenka Pokaż wiadomość
Mauvelous Metal
moim zdaniem najdelikatniejszy i taki super błyszczący sie na ustach
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200710060926.png
Nasze weselicho
http://www.wyjdzzamnie.pl/suwaczki/suwaczek-39055.png
kwiatuszek_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 19:19   #4567
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Cielisty, piaskowo-bezowy jest blyszczyk Extreme Gloss w kolorze sand shineja go uwielbiamjest kryjacy, nie ma drobinek i ma cieply odcien.

Jeszcze jest nectar shine - tyle,ze on jest przejrzysty i daje lekki,wrecz niewidoczny brzoskwiniowo-pomaranczowy odcien.Tez fajny
ja znowu napisze tu że na moich ustach Shine wyglada jak kupa --> oddałam go

Instagram

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-02-19, 19:23   #4568
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Peach jest bardzo ładny Były wklejane tu fotki jakoś w grudniu chyba - daje delikatny kolor, lekko rozjaśnia usta - bardzo mi sie podoba. Mauvelous Metal wyglada naturalnie - ma odcień różu, ale końcowy efekt i tak zalezy od naturalnego koloru ust.

Ja z tych 4 kolorów jestem naprawde zadowolona. często też używam Golden - np. dop brazowego makijażu oczu lub do ciemnego ubrania.
Cytat:

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek_23 Pokaż wiadomość
dziękuję
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 19:26   #4569
Selina
Zadomowienie

GG do Selina

Cytat:
Hosenka, Ty nie przeginaj. Najpierw robisz burzę i jak bedą braki płatków (zamówienia wzrosną pewnie o 1000%) to na Ciebie zwalę , a teraz avon będzie miał zwroty błyszczyków
Selina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 19:28   #4570
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
A ja znow wychwalam sand shineInnych odcieni oprocz sand i nectar nie miaalm wiec sie nie wypowiadam.Ale co do sand to uwielbiam - odkad sie pojawil go uzywam non stop i jestem chora jak go nie mam w torebce
Duzo zalezy od karnacji i naturalnego koloru ust.Jednym pasuje innym nie, mi podpasowal jak zaden inny.

Hosenko, migoczacy blyszczyk ma duzo brokatu w sobie ?Bo w katalogu pisze,ze jest z brokatem i troche mnie ten brokat przeraza,ale ejdnoczsnie kusi kolor champagne
Stary 2007-02-19, 19:30   #4571
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:

Nicolette5 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-19, 19:32   #4572
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selina Pokaż wiadomość
Hosenka, Ty nie przeginaj. Najpierw robisz burzę i jak bedą braki płatków (zamówienia wzrosną pewnie o 1000%) to na Ciebie zwalę , a teraz avon będzie miał zwroty błyszczyków
hehehe

Cytat:
A ja znow wychwalam sand shineInnych odcieni oprocz sand i nectar nie miaalm wiec sie nie wypowiadam.Ale co do sand to uwielbiam - odkad sie pojawil go uzywam non stop i jestem chora jak go nie mam w torebce
Duzo zalezy od karnacji i naturalnego koloru ust.Jednym pasuje innym nie, mi podpasowal jak zaden inny.

Hosenko, migoczacy blyszczyk ma duzo brokatu w sobie ?Bo w katalogu pisze,ze jest z brokatem i troche mnie ten brokat przeraza,ale ejdnoczsnie kusi kolor champagne
ja bym brokatem "tego" nie nazwała - jest mnóstwo połyskujacych drobinek - w słońcu śłicznie się mienią. Efekt bardzo mi dopowiada, ale to w sumei zależy od tegoc o kto lubi.

Instagram

Stary 2007-02-19, 19:37   #4573
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:

ja bym brokatem "tego" nie nazwała - jest mnóstwo połyskujacych drobinek - w słońcu śłicznie się mienią. Efekt bardzo mi dopowiada, ale to w sumei zależy od tegoc o kto lubi.
Ehh, nie ebde ryzykowac skoro mnostwo, u mnie zawsze drobinki po paru godzinach sa wszedzie tylko nie na ustach.

Tak sobie przypomnialam - w k04 sa swietliste cienie do powiek; to sa te ktore juz byly kilka lat temu? Bo cos nazwa mystic swita mi w glowie-nawet gdzies go mialam....
Stary 2007-02-19, 19:37   #4574
aniatko
Raczkowanie

Cytat:
aniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 19:38   #4575
aniatko
Raczkowanie

no coż na każdych ustach każdy odcień wygląda inaczej...
aniatko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-19, 19:42   #4576
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Napisane przez amber2046 Pokaż wiadomość
Ja zaliczam się do anty fanek ponieważ krem mnie uczula. Jeśli masz alergię to nie polecam. Nałożyłam raz jeden i moja skóra zareagowała tak fatalnie, że nie było wyjścia musiałam się go pozbyć. Szkoda mi było wyrzucać nowy produkt do kosza, więc dałam go mamie, ale ta choć nie ma alergii stwierdziła, że krem jest gorzej niż kiepski i też go nie chce. Wyrzucone pieniądze .
Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Ja byłam posiadaczka incan i się ich pozbyłam. Pachniały strasznie sztuczne i powodowąły u mnie ból głowy. Strasznie duszący zapach..... A fe!
Extra mam roll-on-mi się strasznie psoba, ale otoczneie dziwnie reaguje, kiedys mój tż spytał mi się czy mam świża koszulke, bo stęchlizne czuje

Ale o gustach się nie dyskutuje

Byłam posiadaczką starej wersji kremu botanisource, jescze bez miodii indyjskiej. Uzywałam na noc- rnao buźka gładziutka i wypoczeta
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3737329]Jak dla mnie jest świetny, szybko się wchłania, ma przyjemną konsystencję, ładnie pachnie i nie mam po nim syfów Lekki kremik[/quote]

Dzieki za wszystkie opinie zrobie maly test i przekonam sie czy warto

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
Ale was wzieło na peellingi enzymatyczne, ale musze przyznać że są 200% lepsze od mechanicznych pelingów.

Avon ma też świetny peelling w płatkach do twarzy z serii Anew warto za niego dać tyle kasy, jest bardzo wydajny, w dodatku pięknie wygładza skórę, wyrównuje nierówności i przebarwienia, od kiedy zaczełam go stosować inne peelingi już się nie liczą....
Wszystko ok ale nie kazdej cery on jest polecany;poza tym przy uzyciu tego "peelingu"warto pomyslec o kremie z filtrem.

Cytat:

To byl szal
Do tej pory mam sentyment do Rose Beam i Nectar Shine

Cytat:

Wlasnie dlatego bardzo lubie Nectar Shine
Stary 2007-02-19, 19:46   #4577
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agness86 Pokaż wiadomość
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15508

Nie ma się nad czym zastanawiać. Biorę je
Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
tak, te płatki są nasączane, należy nimi przecierać stopy, mniej więcej jak tonikiem twarz. stwardniały naskórek sie rozpuszcza i już w zasadzie po pierwszym użyciu czuć róznicę!! jak dla mnie jeden płatek jest wystarczający na jedną stopę, a czasem nawet na obydwie... serdecznie polecam!!
opakowanie zawiera 65 płatków...
Cytat:
Napisane przez Nicolette5 Pokaż wiadomość
Dzięki Wam kusicielkom też je kupię
Cytat:
Napisane przez Ulaczek Pokaż wiadomość
no to mnie namówiłyscie na te płatki kusicielki - jak tak sie wszystkie rzucimy na nie to będą w brakach
Cytat:
Napisane przez naataliaa*** Pokaż wiadomość
Kurcze, i mnie dziewczyny tymi płatkami skusiły.A ja postanowiłam się w końcu zacząć ograniczać Bo normalnie tyle na ten Avon wydaje,że szok
Ale w sumie zanim zamówienie przyjdzie to już do wiosny nie daleko będzie a potem przyjda cieplejsze dni to stópki piękne wszak być muszą

Cytat:
Napisane przez Ulaczek Pokaż wiadomość
no to mnie namówiłyscie na te płatki kusicielki - jak tak sie wszystkie rzucimy na nie to będą w brakach
Cytat:
Napisane przez naataliaa*** Pokaż wiadomość
Kurcze, i mnie dziewczyny tymi płatkami skusiły.A ja postanowiłam się w końcu zacząć ograniczać Bo normalnie tyle na ten Avon wydaje,że szok
Ale w sumie zanim zamówienie przyjdzie to już do wiosny nie daleko będzie a potem przyjda cieplejsze dni to stópki piękne wszak być muszą
Ja też biorę te płatki Skusiłyście i mnie..wiosna idzie ,,,klapeczki...trzeba zadbać o stópki a co

Cytat:
Napisane przez Selina Pokaż wiadomość
Mam podgląd faktury Wszystko jest, a naszyjnik Nuget mam alternatywny...
Hahaha ...ciekawe co znaczy alternatywny w przypadku naszyjnika...

Cytat:
Napisane przez Agata&& Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Mam pytanko czy ktoś ma perfumy extrardiary lub incandeaaence ( mogłam coś przekręcić ) Pytam bo chciałabym je podarowac w prezencie imieninnowym a pojecia nie mam jak pachną
Ja mam i extraordinary i incadessence..oba sa cudowne Nie wiem który bardziej mi się podoba... Ale wiem że zamówiłe se dezodorant extraord..aby w ciągu dnia odświeżać zapach Bo szkoda ale extraord nie dorobiły się jakiś roletek czy perfumetek 10.90 za deo więc biorę a miałam oszczędzać....

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 19:49   #4578
naataliaa***
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniatko Pokaż wiadomość
hehehe-pół dnia mnie nei było,przychodze a tu tyle stron do czytaniano i na dodatek mnei namówiłyście na te płatki
chyba jestem ślepa bo dopiero teraz je odkryłam
oj będą braki w płatkachhehe
Mnie nie było też parę godzinek na forum,przychodzę i czyatm tylko te płatki i płatki do stóp.Już wcześniej pisałam,że się chyba skuszę a teraz to czuję się stokrotnie skuszona.Zwłaszcza,że mam 28%.Toż to grzech nie wziąć takich wspaniałych płatków
Po prostu MUSZĘ je mieć
Stary 2007-02-19, 19:54   #4579
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość

To byl szal
Do tej pory mam sentyment do Rose Beam i Nectar Shine

Wlasnie dlatego bardzo lubie Nectar Shine
Jeszcze do co do Nectar Shine - uwazam,ze szczegolnie twarzowo jest w nim blondynkomMoja kolezanka-blodnynka wyglada w nim wrecz przeslicznie Jakies urozmaicenie od rozu,w ktorym do tej pory widywalam wiekszosc blondynek.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-19, 19:56   #4580
K.o.l.a.
Raczkowanie

GG do K.o.l.a. Send a message via Skype™ to K.o.l.a.

a w katalogu 4 na str gdzie jest taka jakby wyprzedaz jest taka biała torba z drewnianymi uchwytami, miala ja ktoraś z Was? bo zastanawiam się nad nia ale nie wiem z jakiego ona dokladnie jest materialu, a moja konsultantka nie wie czy to jest jakieś płótno czy jak? wie ktoś?
"...i temu jednemu mężczyźnie byłabym oczywiście absolutnie wierna. W ten sposób, w ten chyba jedyny sposób byłabym też sobie wierna. Byłabym taka, jaka chcę być i jaka naprawdę jestem. Ja to wiem. Ja to czuję..."
K.o.l.a. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 20:03   #4581
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Jeszcze do co do Nectar Shine - uwazam,ze szczegolnie twarzowo jest w nim blondynkomMoja kolezanka-blodnynka wyglada w nim wrecz przeslicznie Jakies urozmaicenie od rozu,w ktorym do tej pory widywalam wiekszosc blondynek.

Zgodze sie z Toba,ze mnie tez blondynka i przewaznie przechodzilam przez wszelkie mozliwe odcienie rozu ale zanim kupilam Nectar Shine trafilam na blyszczyk Bell o odcieniu pieknego lososia i wtedy stwierdzilam,ze troche zmienie moje nawyki makijazowe.
Stary 2007-02-19, 20:17   #4582
kasiek1122
Zakorzenienie

jak tu mam sie uczyc do matury, jak tyle ciekawych rzeczy dowiaduje sie na forum heh..historia musi poczekac wlasnie skonczylam przekopywac sie przez miliooooony waszych postów
Cytat:
Napisane przez kwiatuszek_23 Pokaż wiadomość
ooo tak zgadzam się kupiłam go dzięki Hasence i to był strzał w 10! Wyglada bardzo naturalnie, to nie jest jakis krzykliwy roz czy lilla-fiolet:P

Nie chce was martwić, ale ja też biorę płatki do stópkuf

Szlam dziś korytarzem do szatni i poczułam znajomy zapach..tak sobie myślę co to może być za pachnidło i w koncu skojarzylam ze to in bloom, na potwierdzenie zauwazylam u dziewczyny pachnacej najnowsza perfuma avonu złota torebke i...ona jest ładna naprawde (torebka,nie dziewczyna)
a od poczatku mialam ta torbe za mega bubel, ze fuj i w ogole a ona wyglada rewelacyjnie, naprawde
Stary 2007-02-19, 20:18   #4583
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Zgodze sie z Toba,ze mnie tez blondynka i przewaznie przechodzilam przez wszelkie mozliwe odcienie rozu ale zanim kupilam Nectar Shine trafilam na blyszczyk Bell o odcieniu pieknego lososia i wtedy stwierdzilam,ze troche zmienie moje nawyki makijazowe.
Tak,tak Losos, Nectar i ja bym jeszcze dodala nasycona czerwien Tzn.te mi osobiscie najbardziej podobaja sie u blondwlosych niewiast
Jam brunetka i tez do najlepszych i najbrdziej pasujacych mi odcieni doszlam metoda prob i bledow

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-19, 20:20   #4584
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

biorę płatki i błyszczyk nectar shine no wiecie co!!
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 20:25   #4585
Hosenka*
Zakorzenienie

Hmmm to o czym by tu jeszcze napisać

Pisałam też o szmince Arabian Glow Tropical Glow - mam tą bezowa jasniejszą i jest **** (beznadziejna )

Instagram

Stary 2007-02-19, 20:45   #4586
Waniencja
Raczkowanie

Hexxana, a jaki to błyszczyk,ten łososiowy? Bo szukam właśnie czegoś w tym odcieniu i znaleźć nie mogę I nawet dobrze,że Bell bo lubię bardzo tą firmę.
Stary 2007-02-19, 20:52   #4587
kwiatuszek_23
Raczkowanie

GG do kwiatuszek_23

Cytat:
Napisane przez kasiek1122 Pokaż wiadomość
Nie chce was martwić, ale ja też biorę płatki do stópkuf
złota torebke i...ona jest ładna naprawde (torebka,nie dziewczyna)
a od poczatku mialam ta torbe za mega bubel, ze fuj i w ogole a ona wyglada rewelacyjnie, naprawde
tak trzymaj
mnie też się ona podoba bardzo
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200710060926.png
Nasze weselicho
http://www.wyjdzzamnie.pl/suwaczki/suwaczek-39055.png
kwiatuszek_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 20:58   #4588
evilcia
Zadomowienie

Cześć wszystkim. Przekopać się przez ten wątek było ciężko. Taka produkcja postów, że hu hu.

Kalex gratuluję zaręczyn

No, ale żeby nie offtopicować.
Też się skusiłam na te płatki do stóp i chyba nawet na dwa opakowania, a może i namówię koleżanki Chyba jednak trzeba będzie posłać tego maila do Avonu o produkcji ;D

I jeszcze jedno. W katalogu 04 jest płyn do kąpieli Mango i passiflora z dzwoneczkiem. Miała może któraś z was ten płyn i czy on ładnie pachnie?
Bo nie wiem, który wziąć czy ten czy jeżynowy
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 21:14   #4589
nutka85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez evilcia Pokaż wiadomość

Kalex gratuluję zaręczyn

I jeszcze jedno. W katalogu 04 jest płyn do kąpieli Mango i passiflora z dzwoneczkiem. Miała może któraś z was ten płyn i czy on ładnie pachnie?
Bo nie wiem, który wziąć czy ten czy jeżynowy
Kalex - również gratuluję

Mango i Passiflora... Mniam :P Mój ulubiony płyn do kąpieli... Słodziutki, owocowy.... Ślicznie pachnie i wbrew temu co słyszałam o innych płynach Avonu, to w czasie kąpieli też pachnie...
Uwielbiam

Oczywiście kupię sobie zapas teraz....
Tylko dlaczego go wycofują?

A o jeżynowym się nie wypiowiadam, bo go nie kupowałam...
nie lubię jeżyn, jak dla mnie smakują jak mydło (of course takie owocki tak smakują, płynu nie konsumowałam, ale pewnie też mydlanie by smakował)

Pozdrawiam i polecam Passiflorkę i Mango
Stary 2007-02-19, 21:25   #4590
lillu
Wtajemniczenie

z avonu używam serum na zniszczone końcówki...przyznam że jest spoko

ale szamponów tej firmy nie lubie ...plączą mi włosy a rozsupłeć je nie jest łatwo

VIVA! Akcja dla zwierząt!
http://www.viva.org.pl/index.php?id=strona_glowna

Malum est in necessitate vivere, sed in necessitate vivere necessitas nulla est.
lillu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości