![]() |
#4561 | |
Zadomowienie
|
Dot.: jak schudnąć?
Cytat:
![]() Pomalu dostaje przez kompleksow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki Kochane,
kolejna porazka z dostaniem sie do wizażu. Nikuś Kochana, nabyłas juz droga kupna omawiane wczoraj kosmetyki? Szykuj sie Kochana, rob zdjęcia i wysyłaj nam swoje piekne podobizny. Całuję Cie ciepluteńko. Dorinko Kochana, Mój Syna tez taki był, a teraz zrobił sie straszliwie wybredny. Elegenacja nadal Mu pozostała. Fajnie, że macie taki kontakt i razem lubicie robic zakupy - to Wam zostanie. Kochanie, wpadłam wczoraj po zebraniu do KDT obejrzec butki, lae niestety juz zamykali, nie znalazłam nic dla siebie, a sklepu, ktory mi poleciłas nie odnalazłam. Całsuki Toogro, Taka Taka Kochane, przepraszam, że Was wczoraj nie wspomniałam, ale spiesze wytłumaczyc, że w moich myślach macie stałe miejsce, jednak ostatnio mam duzo pracy i nie zawsze mam możliwośc i czas, by napisac prosto z serca. Toogro, gartuluje Ci tworczości ![]() Johhanko Kochana, śle Ci ciepłe całuski. Czekam na Twoje zdjęcia. Witam cieplutko Nowa Koleżanke Neonke i zapraszam do naszych pogaduszek |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
Wtajemniczenie
|
Czarowniczki Moje Kochane,
coś żżera mi posty i Wasze wypowiedzi. Marusiu Kochana - witaj , co u Ciebie? Leweczku Kochana - jak Twoje samopoczucie i pzremyslenia/ wystosiłas sie juz w te czerwone buciki? Dorinko Kochana, oczywiście jeszcze nie kupiłam Omega 3, ale solennie sobie obiecalam, że uczynię to w dniu dzisiejszym - oczywiście droga kupna, chociaz grabiez byłąby bardziej wskazana pzry moim obecnym stanie kondycji finansowej. Powiem Ci szczerze Kochana, że sama juz nie ma wiem, co mam kupic ![]() Neseczko - buziaczki co u Ciebie? Johhanko Kochana, nie musisz miec absolutnie kompleksow - jestes piekną kobietą |
![]() ![]() |
![]() |
#4564 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A teraz rzeczywiście świeci sloneczko ale nie moglam tego sprostować ,poniewaz dzisiaj mam problemy z dostaniem sie do Was ![]() Switezianko kochana dzisiaj nabede kosmetyki a jutro bede się fotografowala. ![]() Dorinko ja od kilku dni zażywam Omega 3 ![]()
![]() |
#4565 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Wtajemniczenie
|
Nikuś Kochana,
co jeszcze będziesz jutro nabywała droga kupna - pzryznaj sie Kochana. Napisz prosze jak zazywasz Omega 3 i czy widzisz kochanie jakies rezultaty - ale pzreciez to chyba jeszcze zbyt krotki okres pzryjmowania? ![]() Dorinko Kochana, teraz jest tyle tych parafarmaceutykow, ktore dzialają na wszystko rewelacyjnie - oczywiście z założenie. W obliczu ich mnogości sama stoje pzred trudnym wyborem. Paznokcie strasznie mi sie łamia i włosy mam słabiutkie - zazywałam reguralnie Skrzyp olimpu i Srzypo Vity - ale rezultaty żadne - po długim i regularnym czasie zażywania. I co z tym zrobić? |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Partiami bardziej suchą. Dorinko,zażywam kilka dni wiec trudno zobaczyc czy jest jakiś efekt ale wydaje mi sie ,ze ogolnie kondycja mojego ciała a konkretnie skory jest ładniejsza. ![]() Po weekendzie powiem z pewnością coś wiecej. ![]() Na razie łykam ![]() Switezianko kochana,masz racje za krótko jeszcze biore,ale mam nadzieję,ze efekty bedą ![]() Co jeszcze bede nabywac ?Kochana moja, moze trafi sie jakiś rarytasik ![]()
Edytowane przez nika672 Czas edycji: 2007-03-30 o 09:48 Powód: dopisek po przeczytaniu postu Switezianki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4568 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Zakorzenienie
|
ja łykam omega3 od ośmiu tygodni, traktuję o jako suplement diety pomocny w odchudzaniu, ale zauważyłam też, że moja skóra jest w lepszej formie (mam suchą cerę)
chociaż wydaje mi się, że ta poprawa to bardziej wynik zdrowej diety, odstawienia alkoholu i dotlenienia (od 8 tygodni biegam 3x w tygodniu na świeżym powietrzu) |
![]() ![]() |
![]() |
#4570 |
Zakorzenienie
|
No proszę trzy czarownice z mieszaną cerą
![]() Wiem, że to krótko więc rzeczywiście ciężko widzieć jakieś efekty, chodziło mi o to, że nie jest gorzej w sensie jakichś wyprysków ![]() Zaryzykuję i kupię także ![]() Świezianko ciężka sprawa z tymi pazurkami zwłaszcza, z relacji koleżanek wiem, ze tak naprawdę to łykają co popadnie a efeków idocznych brak. Ponoć dobrze robią też kompresy z lekko podgrzanej oliwy z oliwek- tylko na niepomalowane ![]() Ja mam pazury jak zwierzę ![]() Co do włosów to też są poniszczone, przez niewprawione fryzjerki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję samozaparcia, jak Ty to robisz???? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Zadomowienie
|
To dziewczynki ja sie na pare godzin z wami zegnam,musze znowu do ....wy juz wiecie gdzie ja co pare dni wychodze...
![]() Tych co przez weekend tu na watku nie spotkam,zycze pieknych,slonecznych i spokojnych dni wolnych od pracy,odpocznijcie dobrze,tak zebysmy sie w Poniedzialek wszystkie tu spotkaly...odpoczniete i jeszcze piekniejsze.... Pozdrawiam i mocno caluje wszystkie ![]() ![]() ![]() Ps.Jeszcze pozniej tu zajrze....Pa Pa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4574 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Troche mnie zaniepokoiłyście ,to moga byc jakies kłopoty przy cerze mieszanej jak sie bierze omega 3?
![]() |
#4575 |
Zakorzenienie
|
Switezianko, chyba nie ma co się bać, omega3 to zdrowe tłuszcze, nie myślę, że mogą zaszkodzić i przedawkować trudno, bo często są sprzedawane w małch dawkach (ja biorę 3x2 dziennie)
przeczytaj ulotkę do omega3, to dobre na wszystko; na serce, na nerwy, na cholesterol, na pamięć, na chudnięcie, akurat o cerze tam najmniej.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4576 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dorinko Kochana Ty Moja Czarowniczko, znow okazało się, jak jesteśmy do siebie podobne nawet fizjologicznie. Włoski tez kiedys miałam bujne, czarne , gęste i błyszczące - etraz ostaly sie jeno piórka zżarte farbami i poczynaniami fryzjerek. Pazury zas nie mialy szan być szponami, bowiem do 25 roku ogryzałam je niemiłosiernie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4578 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam mieszaną cerę, więc tu Cię Dorinko moze zapytam co robisz i jakich kosmetyków używasz coby Ci sie nos nie świecił???
Świtezianko, oczywiście wczoraj biegałam w swoich czerwonych butkach. Nie wiem dlaczego, ale zawsze wypada mi lewa stopa z róznych butów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na wadze mam 6kg mniej (ale ja miałam z czego chudnąć) ale ćwiczę na siłowni i z racji tego,że mięśnie ważą więcej niż tłuszcz, tp efekty wizualne są lepsze niż te 6kg z rozmiaru 42 na 38 ![]() chwalę się strasznie, ale cieszę się z tego też strasznie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4580 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I rodzine też bede podawala ![]() Także Dorinko śmialo kupuj i Ty Switezianko też ![]()
![]() |
#4581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale będziesz laska na wiosnę i lato ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4582 |
Zakorzenienie
|
![]() Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2007-03-30 o 10:20 Powód: wizaz wariuje |
![]() ![]() |
![]() |
#4583 |
Zakorzenienie
|
![]() Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2007-03-30 o 10:34 Powód: dubel |
![]() ![]() |
![]() |
#4584 |
Zakorzenienie
|
![]() Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2007-03-30 o 10:23 Powód: dubel |
![]() ![]() |
![]() |
#4585 |
Zakorzenienie
|
![]() Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2007-03-30 o 10:22 Powód: dubel |
![]() ![]() |
![]() |
#4586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak je maluję paroma warstwami różnych specyfików, najpierw odżywka, potem lakier z odżywką, potem utwardzacz i jeszcze nabłyszczacz ( trochę przesadziłam ![]() i zauważłam, że jak się denerwuję, martwię i ogólnie nie jestem w formie to mi się łamią |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Zakorzenienie
|
![]() Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2007-03-30 o 10:21 Powód: wizaz wariuje |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4588 |
Zakorzenienie
|
Co to za dubel do potęgi
![]() Mam nadzieję, że nasze posty nie będą się teraz rozmnażać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana, ależ Ty ze mnie postarch Omegowy zrobiłąa
![]() Cóż w tej kwestii nie mam osobistych doświdczen, ale czytałam wiele informacji, w ktorych panie zazywające Omego 3 skarżyły sie na powstawanie wypryskow, ktorych wczsniej nie miały. Nie była to jedna opinia, lecz kilka kompleksowych, ale pzreciez my nie musimy należec do tej własnie grupy więc nalezy sprobować. Nikuś Kochana, a na jakie promocje chcesz Kochana polowac i to jeszcze pzred Świetami, gdy popyt i ceny rosna w galopującym tempie/ Kochanie Moje do nabycia okazji radze Ci wstrzymanie sie do dni poświątecznych , ja tez mam w tym czasie zamiar robic zakupy kosmetyczne i odziezowo=obuwnicze. Johhanko Kochana, a gdzie Ty nam chcesz znikać? ja nic nie wiem ![]() Taka Taka Kochana, gratuluję Ci wynikow w odchudzaniu, gratuluję konsekwencji i rezultatow - tez bym tak chciała. Super . Kochana Moja , swoje namiastki pazurków tez traktuje wszelkimi odżywkami, utwardzaczami itp. - ale to nic nie pomaga, i o długich paznokaciach mogę zapomniec, same sie łamia i rozwarstwiają. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4590 |
Zakorzenienie
|
Świtezianko żartowałam z tym straszeniem
![]() Dziewczyny promocje??? A kiedy zbliża się jakaś wyprzedaż kolekcji wiosennych, chyba długo jeszcze niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.