![]() |
#4561 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Cytat:
Ps. Myślę o tamtym koledze TŻ-a od wczoraj. Przestać nie mogę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też piorę bieliznę w bawełnianym woreczku - majtki, staniki, nawet takie cieniutkie, delikatne koszulki... Poemi, to działa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurczę, do tej pory wszystko mnie boli po tym skórczu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4564 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do prania, Poemi posluchaj glosu rozsadku, szczegolnie jak masz alergie na mydlo |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Zakorzenienie
|
a ja też dziś jestem słomianą wdową..to siedzę..
jakoś źle się czuję. znowu. ech...
#4566 |
Rozeznanie
|
Poemi, akurat bikini nie pierze sie w pralce
![]() Etus, co jest? Jakies dolki? |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
BAN stały
|
Poemi,ano trzeba dbać o narządy rodne.
![]() ![]() Ja swoje majtki piore w pralce,tylko ustawiam na delikatne pranie w 40 stopniach. ![]() Bawi mnie jak tż się przekręca podczas snu i zaczyna coś mamrotać bezsensu na jakiś temat. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4568 |
Rozeznanie
|
Faceci to w ogole potrafia spac snem kamiennym. Moj TZ, na moje nieszczescie, nie umie zasnac bez wlaczonego telewizora, a ja z koleji musze miec totalna cisze, zeby zasnac. I tak samo jak, TZ sie przytuli w nocy i mnie tym obudzi, to juz nie moge dlugo zasnac, grrr.
Zwijam sie, drogie panie, bo TZ nadciaga huhu. Dobranoc! |
![]() ![]() |
![]() |
#4569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc cape ![]() EDIT: Ehhh... ja też lecę spać... Dobranoc Dziewczyny ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2008-07-11 o 23:28 Powód: ide spać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Mi mama przywiozła z polski coś o nazwie GYNAZOL. Wygląda to jak aplikator tamponów, tylko w środku ma maść. Wsadza się to wiadomo gdzie, wypompowuje, i to pięknie przylepia się pod ciśnieniem w najwyższe miejsca tam w środku. No a później działa grawitacja, i przez trzy dni sobie to powoli ucieka (ale nie ma powodzi w gatkach, jak miałam po Macmiror 500, że musiałam podpaski nosić :/). I po kłopocie. Aplikuje się to tylko raz.
![]() |
#4571 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkie
Ja dziś się pakuję o w nocy wyjeżdżamy z TŻ nad morze. Mieliśmy jechać większą grupą ale nie wyszło, więc będziemy we 2. Przyznam się, jeszcze nie wiecie jak ja wyglądam bo mnie nie widziałyście na nk.
#4572 |
Zakorzenienie
|
Heloo
Piękna dzisiaj pogoda..a ja w pracy do czternastej ![]() Wypad nad wodę więc odpada..ale za to w planach kolejny grill ![]() Pzs to chyba dobrze że we dwujkę jedziecie, a nie paczką. Po ostatnich przejsciach dobrze Wam zrobi taki wypad. Zazdroszczę tego morza ![]() Zyczę miłego wczasowania ![]() Poemi no ja popękało ![]() Moj zaciągnąłby mnie siła w takim wypadku. Cape za mało nas odwiedzasz ostatnio ![]()
#4573 | ||||
Rozeznanie
|
Helou, jestem
![]() Hania mnie wywolala telepatycznie ![]() Cytat:
![]() Moj TZ tez czasem chrapie, ale wtedy szturcham go bezlitosnie, zeby zmienil pozycje i jakos dalej zasypiam. I tak spie w stoperach, bo mnie ciagle wszystko budzi ![]() Niedobrze jak rodzice ucza dziecko spac w calkowitej ciszy i ciemnosci, bo potem ma tak jak ja. Cytat:
![]() Dokladnie tak jest, a potem dziewczyny sie dziwia, ze czesto lapia infekcje. Nie czesto, tylko maja sie ciagle i ta sama lecz nie wyleczona. A myc sie trzeba i jak organizm jest zdrowy, to mu mycie nie zaszkodzi, wrecz przeciwnie. Cytat:
![]() ![]() Pzs1, a czemu nie mamy Cie w NK ![]() Szczesliwego wyjazdu, zebyscie z TZtem znowu wrocili na wspolna droge ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
BAN stały
|
Mój tż chrapie jak lezy na plecach,a jak na boku to nie. :0) Za te mamrotanie mnie rozwala.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4575 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Mój bezlitośnie chrapie w każdej pozycji. Mogę go szturchać, cmokać, pogwizdywać, mamrotać... i co tylko... słyszę tylko "przepraszam Kochanie", a za chwilę znowu... chrrrrrrr... aaaaa niecierpię tego... P.S. Ja nie mam też Hani na n-k ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4576 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sobotnia cisza - jak zwykle. Ano dręczą. Na szczęscie w soboty tylko do 14 i nie we wszystkie. Popołudnie z mezem..i 20 osobowa rodzinką. Na grila do ciotki jedziemy. Wczorajszy wieczor był milusio spacerkowy ![]() ![]() Tym sposobem tradycyjnie do domu dotarlismy o 2 a ja do pracy więc wyspać sie nie wyspałam ![]() Postanowilam być zolzą i nie dać spokojnie spać męzowi ![]() ![]() EDIT o wcale nie taka cisza ![]() ![]()
![]() |
#4578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moj najbardziej chrapie po spozyciu piwa. Wtedy koniecznie musze zasnąc przed nim bo inaczej jedyne co mi pozostaje to wyniesienie się do drugiego pokoju zamknięcie drzwi i nakrycie glowy poduszka. Moge go wtedy szarpać, gadac do niego, strzelac, walić po głowie mlotkiem nic nie pomoże ![]() Wiele razy, w srodu nocy z bezsilnosci mowiłam do jego chrapiącej głowy "zamorduję Cię rano" Oczywiscie rano tylko mówię znowu chrapales, on mnie przytula i z mordowania nici ![]()
![]() |
#4579 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Butter, to faktycznie trudny przypade Ci sie trafil. Moj TZ z reguly tak sie ulozy, ze juz nie chrapie inaczej szlag by mnie trafil aaa na pewno! Cytat:
![]() ![]() Ja tez jestem taka zolza, zebym obudzila itd., ale dzis TZcik rano do pracy pedzil,a ja mu tylko wydukalam spod kolderki, ze w zasadzie moglabym wstac, ale jak bede robic kanapki to pewnie palca sobie ukroje, a jak kawe to wrzatkiem obleje i...nie ruszylam sie oczywiscie. Ale TZ nie jest zolza i tylko smial sie ze mnie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4580 | |
Zakorzenienie
|
Właśnie jak to Hani nie masz
![]() Cytat:
Wraca dziś szybko czy znowu do nocy? Ojj nie byłabym taka pewna tego sruu do domu. U mnie rodzinne spotkania nie koncza sie szybko. Szczegolnie jak kuzyn z Warszawy jest (a jest ![]() ![]() Towarzystwo będe pewnie do poźnych godzin wieczornych rozwoziła po domach. Zgodziłam sie na draiwerowanie bo w sumie piwska mam dośc. Szybko fama się rozniosla i nikt samochodu nie bierze ![]() PS a kuzyn z Warszawy pewnie u nas bedzie spał.
![]() |
#4581 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4582 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak bedzie jutro ładnie jedziemy nad wode (razem- we dwujkę - bez calej ferajny ![]()
![]() |
#4583 |
Zadomowienie
|
dzięki dziewczyny. Ja już praktycznie spakowana jestem, TŻ ma być o 16 potem zakupy, odwozimy jego siostrę z mężem na wesele, żegnamy się ze znajomymi i spać. Pozwolę sobie wysłać do hani pw z moimi namiarami na nk, potem zapewne zainteresowani mnie znajdą.
Buziaki dla was wszystkich i odezwę się po powrocie
#4584 |
Zakorzenienie
|
ja mam i dołka i źle się czuję fizycznie. phi. szykuje mi się jeden z najgorszych weekendów w historii, bo nawet nie ma do kogo gęby otworzyć. szczególnie, że tu w sobotę..cisza..
#4585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tak jak pisałam... To taki dobry chłopak, a tak trudno mu się żyje (tzn. tak przypuszczam bo mi na jego miejscu by się trudno żyło)... TŻ mówi że mam nie robić z niego anioła męczennika bo tak wcale nie jest, ale tak to czuję. Jakbym miała lecieć z każdym pęknięciem skóry do lekarza to bym musiała zamieszkać w przychodni ![]() Ha, wiedziałam, że o czymś zapomniałam (chodzi o jutro). Nie wybrałam jeszcze życzeń. Poczekaż aż TŻ przyjedzie i razem coś wybierzemy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4586 | |
Zakorzenienie
|
ja sie wstydze. raz mi sie zdarzylo jak sie silowalismy i niby to w zart obrocilismy ale TZ do dzis sie czasme nabija. on tez sie przy mnie powstrzymuje,
a jaka historia jak mala bylam ![]() kocham. potrafie zjesc nawet 2-3 dziennie. tak samo jak uwielbiam orzechy wloskie (ale takie mlode ktore mozna obrac z tej gorzkiej skorki). dobrze ze mam 4 orzechy w podworzu. i jeszcze laskowe ubostwiam ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kazałam TŻ-owi wyczaić w co się ubiera jego siostra. Podobno nie wie jeszcze, a teraz pojechała już na ślub i wróci pewnie w nocy albo nad ranem. Taaa, już to widzę jak jutro będzie myśleć w co się ubrać... Jasne. Więc nie mam przewagi, ale ona też nie. Ja też zawsze mówię, że jeszcze nie wiem w co się ubiorę (no, ale mówię to tak, że można w to uwierzyć - znaczy się nie w dzień przed tylko miesiąc przed ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4588 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Ja właśnie wstałam. Jedziemy zaraz do dentysty, to znaczy Tż jedzie, a ja będę sobie w międzyczasie robić zakupy ubraniowe w pobliskim centrum handlowym. Cel: bluzki i sukienki bez ramiączek. I buty z zakrytymi palcami i piętą, takie żebym mogła do klienta w nich śmigać, ale jakieś przewiewne, bo te co kupiłam ostatnio są całkowicie zabudowane... i wiadomo czym się to kończy w temp. >30 stopni. I przymierzę jeszcze jakieś rurki. Nie daje mi to spokoju ![]()
#4589 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() natomiast b,czesto jestem na gronie. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4590 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, dziewczyny, ale się rozpisałyście
![]() Ja zniknęłam bez słowa, bo przyszedł TŻ i mnie wygonił sprzed kompa ![]() ![]() ![]() Co do chrapania jeszcze, to wiem, że mój TŻ tak chrapie, bo kopci jak smok. Tyle razy go prosiłam, żeby przynajmniej ograniczył... ale nic z tego ![]() Haniu, zaraz Cię wyczaję na n-k ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.