Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-11, 22:46   #4561
Poemi
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX

Cytat:
Napisane przez atka83 Pokaż wiadomość
A tż jest ginekologiem z zawodu????Pewnie tylko z zamaiłowania co. Nie pisze tego złośliwie,bo twoja wypowiedz fajnie zabrzmiała.Jak ci nie przejdzie to idz do gina lepiej.

Zresztą ja miałam też coś z okolicami intymnymi jak przyjechalam do PL,myślałam że będe musiała iść do gina,ale smarowałam maścią,myłam płynem do higieny intymnej i mi jakoś samo przeszło.Tyle,że u mnie wywołało to,zmiana klimatu/wody etc
No jak nie przejdzie to wyjścia mieć nie będę, ale jednak najgorsze zostało wykluczone i istnieje dużo prawdopodobieństwo, że mi przejdzie do poniedziałku.

Ps.
Myślę o tamtym koledze TŻ-a od wczoraj. Przestać nie mogę.
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 22:52   #4562
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caperucitaroja Pokaż wiadomość
Moj TZ tez w pracy i jutro tez pewnie od rana, ech Slomiane wdowy z nas
No wlasnie, ciekawe kogo jeszcze nie widzalysmy na NK . Chcialam sie Nocki spytac czy ma konto, ale juz nawiala.

EDIT:
Poemi, ja piore bielizne w workach do tego przeznaczonych i nic sie nie stanie nawet z najdelikatniejsza koronka. Chyba bym sie na barchany szybciej przerzucila, niz prala gacie w reku.
Ja jeszcze kilku osób stąd w ogóle nie widziałam... Jeśli o mnie chodzi, to jednak jakoś fajniej się gada, jak się wie, jak inni wyglądają

Ja też piorę bieliznę w bawełnianym woreczku - majtki, staniki, nawet takie cieniutkie, delikatne koszulki... Poemi, to działa i łapek sobie nie poniszczysz

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 23:00   #4563
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Ja jeszcze kilku osób stąd w ogóle nie widziałam... Jeśli o mnie chodzi, to jednak jakoś fajniej się gada, jak się wie, jak inni wyglądają

Ja też piorę bieliznę w bawełnianym woreczku - majtki, staniki, nawet takie cieniutkie, delikatne koszulki... Poemi, to działa i łapek sobie nie poniszczysz
Mam takie woreczki, ale im nie ufam. W nich piorę staniki (te "solidniejsze") . Może jakoś się przemogę (przydałoby się bo nie mogę sobie doprać góry od bikini)

Kurczę, do tej pory wszystko mnie boli po tym skórczu
Stary 2008-07-11, 23:00   #4564
caperucitaroja
Rozeznanie

Cytat:

Tez uwazam, ze fajniej sie gada po tym, jak widzialo sie osobe , ale nie wszyscy maja konta na NK i kicha. Albo nie chca sie ujawnic
Co do prania, Poemi posluchaj glosu rozsadku, szczegolnie jak masz alergie na mydlo
caperucitaroja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 23:02   #4565
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

a ja też dziś jestem słomianą wdową..to siedzę..

jakoś źle się czuję. znowu. ech...

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 23:06   #4566
caperucitaroja
Rozeznanie

Poemi, akurat bikini nie pierze sie w pralce . Zawsze ma na metce, zeby prac recznie i nie uzywac zmiekczaczy. Ale z drugiej strony w workach piore cala reszte, ktorych metki kwalifikuja na reczne i jest o.k.
Etus, co jest? Jakies dolki?
Stary 2008-07-11, 23:11   #4567
atka83
BAN stały

Poemi,ano trzeba dbać o narządy rodne. A co z tym kolegą jest???

Ja swoje majtki piore w pralce,tylko ustawiam na delikatne pranie w 40 stopniach.

Bawi mnie jak tż się przekręca podczas snu i zaczyna coś mamrotać bezsensu na jakiś temat.
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-11, 23:19   #4568
caperucitaroja
Rozeznanie

Faceci to w ogole potrafia spac snem kamiennym. Moj TZ, na moje nieszczescie, nie umie zasnac bez wlaczonego telewizora, a ja z koleji musze miec totalna cisze, zeby zasnac. I tak samo jak, TZ sie przytuli w nocy i mnie tym obudzi, to juz nie moge dlugo zasnac, grrr.
Zwijam sie, drogie panie, bo TZ nadciaga huhu.
Dobranoc!
Stary 2008-07-11, 23:24   #4569
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Faceci to w ogole potrafia spac snem kamiennym. Moj TZ, na moje nieszczescie, nie umie zasnac bez wlaczonego telewizora, a ja z koleji musze miec totalna cisze, zeby zasnac. I tak samo jak, TZ sie przytuli w nocy i mnie tym obudzi, to juz nie moge dlugo zasnac, grrr.
Zwijam sie, drogie panie, bo TZ nadciaga huhu.
Dobranoc!
Mój TŻ tak chrapie, że jak ja się w nocy raz obudzę, to już zasnąć nie umiem ...grrr... i nic na niego nie działa...
Dobranoc cape

EDIT:

Ehhh... ja też lecę spać... Dobranoc Dziewczyny

Hania

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2008-07-11 o 23:28 Powód: ide spać
Stary 2008-07-12, 00:43   #4570
rav12345
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarna.noc Pokaż wiadomość
Od miesiaca codziennie budze sie z bolem gardla i mam katar. Co to moze byc? troche sie podziebilam miesiac temu ale 4 tygodnie takie objawy???
Przebywasz długo w miejscach klimatyzowanych? Czasami zmiana temperatur dobija - wejście do schłodzonego sklepu itp. Mnie dorwało jak się sezon na klimatyzator w mieszkaniu zaczął.

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Bo za często się myć nie wolno. Proszę się teraz nie śmiać z mojej porady- wez kefir lub jogurt naturalny nasmaruj sobie tam i ówdzie, idealnie nawilża i ma kwas mlekowy
Cape dobrze mówi - z zewnątrz działa na jakiś czas - kolonie bakterii w środku nawet jak się uspokoją teraz, to za miesiąc, dwa znów zaatakują. Jeśli ktoś łapie zapalenia często, to najprawdopodobniej nigdy ich do końca nie wyleczył (albo druga strona nie wyleczyła też).

Mi mama przywiozła z polski coś o nazwie GYNAZOL. Wygląda to jak aplikator tamponów, tylko w środku ma maść. Wsadza się to wiadomo gdzie, wypompowuje, i to pięknie przylepia się pod ciśnieniem w najwyższe miejsca tam w środku. No a później działa grawitacja, i przez trzy dni sobie to powoli ucieka (ale nie ma powodzi w gatkach, jak miałam po Macmiror 500, że musiałam podpaski nosić :/). I po kłopocie. Aplikuje się to tylko raz.
Stary 2008-07-12, 07:52   #4571
pzs1
Zadomowienie

GG do pzs1

Witam wszystkie

Ja dziś się pakuję o w nocy wyjeżdżamy z TŻ nad morze. Mieliśmy jechać większą grupą ale nie wyszło, więc będziemy we 2.

Przyznam się, jeszcze nie wiecie jak ja wyglądam bo mnie nie widziałyście na nk.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-12, 09:49   #4572
hania811
Zakorzenienie

Heloo

Piękna dzisiaj pogoda..a ja w pracy do czternastej
Wypad nad wodę więc odpada..ale za to w planach kolejny grill

Pzs to chyba dobrze że we dwujkę jedziecie, a nie paczką. Po ostatnich przejsciach dobrze Wam zrobi taki wypad.
Zazdroszczę tego morza
Zyczę miłego wczasowania

Poemi no ja popękało i Ty jeszcze do gina nie popędziłaś.... i TZ Cię nie wygonil.
Moj zaciągnąłby mnie siła w takim wypadku.

Cape za mało nas odwiedzasz ostatnio
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 10:18   #4573
caperucitaroja
Rozeznanie

Helou, jestem !
Hania mnie wywolala telepatycznie

Cytat:
Mój TŻ tak chrapie, że jak ja się w nocy raz obudzę, to już zasnąć nie umiem ...grrr... i nic na niego nie działa...
Dobranoc cape

EDIT:

Ehhh... ja też lecę spać... Dobranoc Dziewczyny
Dobranoc Butter, haha, i dzien dobry
Moj TZ tez czasem chrapie, ale wtedy szturcham go bezlitosnie, zeby zmienil pozycje i jakos dalej zasypiam. I tak spie w stoperach, bo mnie ciagle wszystko budzi
Niedobrze jak rodzice ucza dziecko spac w calkowitej ciszy i ciemnosci, bo potem ma tak jak ja.

Cytat:
Napisane przez rav12345 Pokaż wiadomość

Cape dobrze mówi - z zewnątrz działa na jakiś czas - kolonie bakterii w środku nawet jak się uspokoją teraz, to za miesiąc, dwa znów zaatakują. Jeśli ktoś łapie zapalenia często, to najprawdopodobniej nigdy ich do końca nie wyleczył (albo druga strona nie wyleczyła też).
O prosze, znowu glos rozsadku
Dokladnie tak jest, a potem dziewczyny sie dziwia, ze czesto lapia infekcje. Nie czesto, tylko maja sie ciagle i ta sama lecz nie wyleczona.
A myc sie trzeba i jak organizm jest zdrowy, to mu mycie nie zaszkodzi, wrecz przeciwnie.

Cytat:
Napisane przez pzs1 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie

Ja dziś się pakuję o w nocy wyjeżdżamy z TŻ nad morze. Mieliśmy jechać większą grupą ale nie wyszło, więc będziemy we 2.

Przyznam się, jeszcze nie wiecie jak ja wyglądam bo mnie nie widziałyście na nk.
Ale masz fajnie ! Z TZtem nad morze. My Z TZtem pochodzimy znad morza, a juz kilka lat nie moge go wyciadnac, bo stale latem pracuje
Pzs1, a czemu nie mamy Cie w NK ? Daj sie poznac!
Szczesliwego wyjazdu, zebyscie z TZtem znowu wrocili na wspolna droge . I pogody!
Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Heloo

Piękna dzisiaj pogoda..a ja w pracy do czternastej
Wypad nad wodę więc odpada..ale za to w planach kolejny grill

Cape za mało nas odwiedzasz ostatnio
O bidulka, ale Cie drecza w tej pracy Mam nadzieje, ze popoludnie chociaz spedzisz z mezem
Stary 2008-07-12, 10:23   #4574
atka83
BAN stały

Mój tż chrapie jak lezy na plecach,a jak na boku to nie. :0) Za te mamrotanie mnie rozwala.
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 10:27   #4575
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Mój tż chrapie jak lezy na plecach,a jak na boku to nie. :0) Za te mamrotanie mnie rozwala.

Mój bezlitośnie chrapie w każdej pozycji. Mogę go szturchać, cmokać, pogwizdywać, mamrotać... i co tylko... słyszę tylko "przepraszam Kochanie", a za chwilę znowu... chrrrrrrr... aaaaa niecierpię tego...

P.S. Ja nie mam też Hani na n-k

Hania

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-12, 10:28   #4576
caperucitaroja
Rozeznanie

Cytat:
Nagraj co mamrota. Jak bedziesz o cos zla na Tzta to moze Ci to poprawic humor
Stary 2008-07-12, 10:28   #4577
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Helou, jestem !
Hania mnie wywolala telepatycznie

O bidulka, ale Cie drecza w tej pracy Mam nadzieje, ze popoludnie chociaz spedzisz z mezem
helou
sobotnia cisza - jak zwykle.

Ano dręczą.
Na szczęscie w soboty tylko do 14 i nie we wszystkie.
Popołudnie z mezem..i 20 osobowa rodzinką.
Na grila do ciotki jedziemy.

Wczorajszy wieczor był milusio spacerkowy . Trzymanie za rączki buziaczki i te sprawy. Oczywiscie dlugo tylko we dwujkę nie bylismy..jakby inaczej. Zaraz znajomi się przypalętali i piwkowalismy w ogrodkach (bardzo ciepla noc była)
Tym sposobem tradycyjnie do domu dotarlismy o 2 a ja do pracy więc wyspać sie nie wyspałam
Postanowilam być zolzą i nie dać spokojnie spać męzowi. Perfidnie go obudziłam, zarządałam kawy i odwiezienia do pracy

EDIT o wcale nie taka cisza
Stary 2008-07-12, 10:37   #4578
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Mój bezlitośnie chrapie w każdej pozycji. Mogę go szturchać, cmokać, pogwizdywać, mamrotać... i co tylko... słyszę tylko "przepraszam Kochanie", a za chwilę znowu... chrrrrrrr... aaaaa niecierpię tego...

Tego chyba się nie da zcierpieć
Moj najbardziej chrapie po spozyciu piwa. Wtedy koniecznie musze zasnąc przed nim bo inaczej jedyne co mi pozostaje to wyniesienie się do drugiego pokoju zamknięcie drzwi i nakrycie glowy poduszka.
Moge go wtedy szarpać, gadac do niego, strzelac, walić po głowie mlotkiem nic nie pomoże

Wiele razy, w srodu nocy z bezsilnosci mowiłam do jego chrapiącej głowy
"zamorduję Cię rano"
Oczywiscie rano tylko mówię znowu chrapales, on mnie przytula i z mordowania nici
Stary 2008-07-12, 10:39   #4579
caperucitaroja
Rozeznanie

Cytat:
Cześć

Hani nie masz Pewnie zaraz miec bedziesz
Butter, to faktycznie trudny przypade Ci sie trafil. Moj TZ z reguly tak sie ulozy, ze juz nie chrapie inaczej szlag by mnie trafil aaa na pewno!

Cytat:
helou
sobotnia cisza - jak zwykle.

Ano dręczą.
Na szczęscie w soboty tylko do 14 i nie we wszystkie.
Popołudnie z mezem..i 20 osobowa rodzinką.
Na grila do ciotki jedziemy.

Wczorajszy wieczor był milusio spacerkowy . Trzymanie za rączki buziaczki i te sprawy. Oczywiscie dlugo tylko we dwujkę nie bylismy..jakby inaczej. Zaraz znajomi się przypalętali i piwkowalismy w ogrodkach (bardzo ciepla noc była)
Tym sposobem tradycyjnie do domu dotarlismy o 2 a ja do pracy więc wyspać sie nie wyspałam
Postanowilam być zolzą i nie dać spokojnie spać męzowi. Perfidnie go obudziłam, zarządałam kawy i odwiezienia do pracy

EDIT o wcale nie taka cisza
O rodzinne spotkanko , ale wszamacie miesko i sru do domku cieszyc sie soba
Ja tez jestem taka zolza, zebym obudzila itd., ale dzis TZcik rano do pracy pedzil,a ja mu tylko wydukalam spod kolderki, ze w zasadzie moglabym wstac, ale jak bede robic kanapki to pewnie palca sobie ukroje, a jak kawe to wrzatkiem obleje i...nie ruszylam sie oczywiscie. Ale TZ nie jest zolza i tylko smial sie ze mnie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-12, 10:47   #4580
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Hani nie masz Pewnie zaraz miec bedziesz
.
Właśnie jak to Hani nie masz
Cytat:
O rodzinne spotkanko , ale wszamacie miesko i sru do domku cieszyc sie soba
Ja tez jestem taka zolza, zebym obudzila itd., ale dzis TZcik rano do pracy pedzil,a ja mu tylko wydukalam spod kolderki, ze w zasadzie moglabym wstac, ale jak bede robic kanapki to pewnie palca sobie ukroje, a jak kawe to wrzatkiem obleje i...nie ruszylam sie oczywiscie. Ale TZ nie jest zolza i tylko smial sie ze mnie.
Biedulek wczoraj do nocy a dziś znowu od rana w pracy.
Wraca dziś szybko czy znowu do nocy?

Ojj nie byłabym taka pewna tego sruu do domu.
U mnie rodzinne spotkania nie koncza sie szybko.
Szczegolnie jak kuzyn z Warszawy jest (a jest) do tego moj brat, moja siostra, moj mąż do tego ciotki klotki to się dzieje.
Towarzystwo będe pewnie do poźnych godzin wieczornych rozwoziła po domach.
Zgodziłam sie na draiwerowanie bo w sumie piwska mam dośc.
Szybko fama się rozniosla i nikt samochodu nie bierze

PS a kuzyn z Warszawy pewnie u nas bedzie spał.
Stary 2008-07-12, 10:56   #4581
caperucitaroja
Rozeznanie

Cytat:
Właśnie jak to Hani nie masz

Biedulek wczoraj do nocy a dziś znowu od rana w pracy.
Wraca dziś szybko czy znowu do nocy?.
Nie wiem tego, chlip. Praca w filmie jest kaprysna, ale mam nadzieje, ze popludniu wroci. Nawet umowilismy sie na zakupy. Ze mu sie jeszcze chce Ja bym tylko chciala spac

Cytat:
Ojj nie byłabym taka pewna tego sruu do domu.
U mnie rodzinne spotkania nie koncza sie szybko.
Szczegolnie jak kuzyn z Warszawy jest (a jest) do tego moj brat, moja siostra, moj mąż do tego ciotki klotki to się dzieje.
Towarzystwo będe pewnie do poźnych godzin wieczornych rozwoziła po domach.
Zgodziłam sie na draiwerowanie bo w sumie piwska mam dośc.
Szybko fama się rozniosla i nikt samochodu nie bierze

PS a kuzyn z Warszawy pewnie u nas bedzie spał.
No trudno, ale za to bedzie wesolo znowu A jutro jaki plan? Ja bym sie na waszym miejscu zamknela w domu na cztery spusty, wylaczyla telefony i dzwonek do drzwi dla pewnosci i...
Stary 2008-07-12, 11:21   #4582
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem tego, chlip. Praca w filmie jest kaprysna, ale mam nadzieje, ze popludniu wroci. Nawet umowilismy sie na zakupy. Ze mu sie jeszcze chce Ja bym tylko chciala spac
To pięknie że mu sie chce z żona na zakupy pojść. Wiesz jak sie kocha to sen idzie w odstawkę..ważne są chwile wspólnie spędzone

Cytat:
No trudno, ale za to bedzie wesolo znowu A jutro jaki plan? Ja bym sie na waszym miejscu zamknela w domu na cztery spusty, wylaczyla telefony i dzwonek do drzwi dla pewnosci i...
oj tak tego i.... bardzo mi się chce .
Jak bedzie jutro ładnie jedziemy nad wode (razem- we dwujkę - bez calej ferajny)
Stary 2008-07-12, 13:10   #4583
pzs1
Zadomowienie

GG do pzs1

dzięki dziewczyny. Ja już praktycznie spakowana jestem, TŻ ma być o 16 potem zakupy, odwozimy jego siostrę z mężem na wesele, żegnamy się ze znajomymi i spać. Pozwolę sobie wysłać do hani pw z moimi namiarami na nk, potem zapewne zainteresowani mnie znajdą.

Buziaki dla was wszystkich i odezwę się po powrocie
Stary 2008-07-12, 13:28   #4584
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

ja mam i dołka i źle się czuję fizycznie. phi. szykuje mi się jeden z najgorszych weekendów w historii, bo nawet nie ma do kogo gęby otworzyć. szczególnie, że tu w sobotę..cisza..

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 13:41   #4585
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Poemi, akurat bikini nie pierze sie w pralce . Zawsze ma na metce, zeby prac recznie i nie uzywac zmiekczaczy. Ale z drugiej strony w workach piore cala reszte, ktorych metki kwalifikuja na reczne i jest o.k.
Etus, co jest? Jakies dolki?
No to muszę sprawdzić co tam napisali. Zawsze prałam ręcznie, ale teraz nie mogę go doprać (ja bardzo hmm... spokojnie piorę ).

Cytat:
Poemi,ano trzeba dbać o narządy rodne. A co z tym kolegą jest???
No tak jak pisałam... To taki dobry chłopak, a tak trudno mu się żyje (tzn. tak przypuszczam bo mi na jego miejscu by się trudno żyło)... TŻ mówi że mam nie robić z niego anioła męczennika bo tak wcale nie jest, ale tak to czuję.

Jakbym miała lecieć z każdym pęknięciem skóry do lekarza to bym musiała zamieszkać w przychodni . Mam alergię, wrażliwą skórę i po prostu mi pęka/złazi/wysusza się gdy zostanie podrażniona.

Ha, wiedziałam, że o czymś zapomniałam (chodzi o jutro). Nie wybrałam jeszcze życzeń. Poczekaż aż TŻ przyjedzie i razem coś wybierzemy.
Stary 2008-07-12, 13:47   #4586
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Mam pytanie wstydzicie sie purkac przy lubych
ja sie wstydze. raz mi sie zdarzylo jak sie silowalismy i niby to w zart obrocilismy ale TZ do dzis sie czasme nabija. on tez sie przy mnie powstrzymuje,

a jaka historia jak mala bylam. nocowalam u kuzyna i zeby w zime do kibelka na dwor nie latac to stawiali w sieni wiadro. z sieni sie wchodzilo do pokoju (gdzie ja spalam) a z tego pokoju do drugiego (gdzie spal brat). no i mi sie zdarzylo prytnac, tak strasznie glosno a jeszcze pusta sien i to wiadro wzmocnilo efekt. wracam, klade sie i slysze ze moj brat dusi sie ze smiechu w pokoju. na drugi dzien powital mnie tekstem "witaj sPRYTna dziewczyno". do dzis tak ze mnie zartuje, wystarczy ze powie to zdanie a ja sie burak robie a on ma ubaw

Cytat:
Napisane przez czarna.noc Pokaż wiadomość

Tak, pycha. Ale i tak bardziej kocham sloneczniki
kocham. potrafie zjesc nawet 2-3 dziennie. tak samo jak uwielbiam orzechy wloskie (ale takie mlode ktore mozna obrac z tej gorzkiej skorki). dobrze ze mam 4 orzechy w podworzu. i jeszcze laskowe ubostwiam

Cytat:
podobno ja chrapie czesciej od TZa czasem ma rano ze mnie ubaw

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 14:03   #4587
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
ja sie wstydze. raz mi sie zdarzylo jak sie silowalismy i niby to w zart obrocilismy ale TZ do dzis sie czasme nabija. on tez sie przy mnie powstrzymuje,

a jaka historia jak mala bylam. nocowalam u kuzyna i zeby w zime do kibelka na dwor nie latac to stawiali w sieni wiadro. z sieni sie wchodzilo do pokoju (gdzie ja spalam) a z tego pokoju do drugiego (gdzie spal brat). no i mi sie zdarzylo prytnac, tak strasznie glosno a jeszcze pusta sien i to wiadro wzmocnilo efekt. wracam, klade sie i slysze ze moj brat dusi sie ze smiechu w pokoju. na drugi dzien powital mnie tekstem "witaj sPRYTna dziewczyno". do dzis tak ze mnie zartuje, wystarczy ze powie to zdanie a ja sie burak robie a on ma ubaw
Dobre .

Kazałam TŻ-owi wyczaić w co się ubiera jego siostra. Podobno nie wie jeszcze, a teraz pojechała już na ślub i wróci pewnie w nocy albo nad ranem. Taaa, już to widzę jak jutro będzie myśleć w co się ubrać... Jasne. Więc nie mam przewagi, ale ona też nie. Ja też zawsze mówię, że jeszcze nie wiem w co się ubiorę (no, ale mówię to tak, że można w to uwierzyć - znaczy się nie w dzień przed tylko miesiąc przed )
Stary 2008-07-12, 15:12   #4588
rav12345
Wtajemniczenie

Dzień dobry!

Ja właśnie wstałam. Jedziemy zaraz do dentysty, to znaczy Tż jedzie, a ja będę sobie w międzyczasie robić zakupy ubraniowe w pobliskim centrum handlowym. Cel: bluzki i sukienki bez ramiączek. I buty z zakrytymi palcami i piętą, takie żebym mogła do klienta w nich śmigać, ale jakieś przewiewne, bo te co kupiłam ostatnio są całkowicie zabudowane... i wiadomo czym się to kończy w temp. >30 stopni. I przymierzę jeszcze jakieś rurki. Nie daje mi to spokoju .
Stary 2008-07-12, 15:57   #4589
czarna.noc
Wtajemniczenie

Cytat:
No wlasnie, ciekawe kogo jeszcze nie widzalysmy na NK . Chcialam sie Nocki spytac czy ma konto, ale juz nawiala.
Ja n-k nie lubie, ale w koncu zalozylam profil moge wyslac dane osobom zainetersowanym
natomiast b,czesto jestem na gronie.

Cytat:
Napisane przez rav12345 Pokaż wiadomość
Przebywasz długo w miejscach klimatyzowanych? Czasami zmiana temperatur dobija - wejście do schłodzonego sklepu itp. Mnie dorwało jak się sezon na klimatyzator w mieszkaniu zaczął.
Na szczescie juz nie, ale jeszcze do konca czerwca pracowalam w takim miejscu.. czyzby tak dlugo utrzymywaly sie efekty uboczne? :/

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
kocham. potrafie zjesc nawet 2-3 dziennie. tak samo jak uwielbiam orzechy wloskie (ale takie mlode ktore mozna obrac z tej gorzkiej skorki). dobrze ze mam 4 orzechy w podworzu. i jeszcze laskowe ubostwiam
Ja tez, ale dopiero 2 sloneczniki zjadlam i to takie malutkie czekam na te ogromne
czarna.noc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 17:27   #4590
ButterBear
Zakorzenienie

Kurcze, dziewczyny, ale się rozpisałyście

Ja zniknęłam bez słowa, bo przyszedł TŻ i mnie wygonił sprzed kompa i lecieliśmy na grilla do mojej siostry. Ale się spiekłam na ramionach coś czuję, że TŻ w nocy nie pochrapie, bo będę mu marudzić, że mnie skóra piecze
Co do chrapania jeszcze, to wiem, że mój TŻ tak chrapie, bo kopci jak smok. Tyle razy go prosiłam, żeby przynajmniej ograniczył... ale nic z tego Skandal !!!!

Haniu, zaraz Cię wyczaję na n-k Jakby coś, to ja

Hania

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości