|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Hey Dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i cos odemnie ![]() 1.Myslisz Że Cierpisz..Tak Naprawdę Walczysz O Szczęście 2.Bo tu chodzi o ten wyjątkowy Lans Kotku! ![]() 3.Widzę Ciebie Oczami Mojej Wyobraźni... tak jak przez mgłe
#4562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Między nami wisi T.A.J.E.M.N.I.C.A. Nie jestem tu sam, jestem razy dwa. chyba nie pomogłam ale to co miałam to dałam ;DD
![]() |
#4563 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4564 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zabiorę Cię właśnie tam gdzie słońce dla nas wschodzi Zabiorę Cię właśnie tam gdzie wolniej płynie czas Zabiorę Cię właśnie tam gdzie szczęsciu nic nie grozi ![]() KaMa2704: nie ma za co ![]()
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek ![]() Edytowane przez zwariowanna Czas edycji: 2008-11-01 o 07:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Raczkowanie
|
Anethka kradnij,kradnij ,miło mi
![]() I świat wokół mnie po swojemu pomaluję nie da rady bez czekolady... zaspana, roześmiana, po prostu ZAKOCHANA
#4566 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny cudowne te wasze opisy a moglabym poproscic pare opisow o chlopakow ktory ma bardzo ciezko harakter i ja wiem i on wie ze cos jest ale jednak chyba za malo sie znamy:| z gory dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
*Fajnie jest być świadomą swej wartości jędzą. I hate U. *Hej Chłoptasiu, nie bądź żałosny, zabieraj rzeczy, skończył się wątek miłosny .. *Czekam juz na dotyk innych rąk, spojrzenie innych oczu. Baju baj .. * Bądź facet i pogódź się z tym, że niejestes moim jedynym .. Cytat:
* Zastanawiałeś się kiedyś jaki kolor ma ta zła nowość między nami? * Chyba coś nie tak. To tylko kolejna cegła w murze. * Czujesz to powietrze mruczące "coś jest nie tak"? * Czasem nie lubimy zmian, prawda? Ja tej nie lubię. * Jakoś wolałam to co było, jakoś mi szkoda przeszłości. * Mamy rozlaną czarną kawę pomiędzy tym co było i co jest. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4568 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Podobają ;D dziękuję ![]() ![]() Macie jakieś wierszyki o miłości (szczęśliwej), takie niebanalne. Albo dialogi dwóch osób (też o ich miłości). Troszkę namieszałam, ale myślę, że się połapiecie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Rozeznanie
|
W smutku pogrążeni tracą bliskich by za późno ich docenić.[*]
#4570 |
Zakorzenienie
|
cudo.
kradnę
#4571 |
Raczkowanie
|
.dziewuszki, prośbę mam ;pp. chodzi o opisy na temat zazdrości ... hm, może raczej że jestem zazdrosna ... a to facet powinien być zazdrosny
![]() ode mnie. ./ ceglaste myśli na tle złotych liści. .suki już tak mają. wredność we krwi. WIDZĘ. patrzysz na nią z nadzieją, że Ci się przyśni. ^. kocham Cię. ;** subtelnie smutna, emanujaca radością. ;pp ... bo Ty wiesz. ![]() kurcze, zaniedbałam wizaż trochę ;(. ale widzę, że nikt nieobecności nie zauważył xd. buzii. ;**.
#4572 |
Raczkowanie
|
* nie mogę opszeć się Twym pięknym ustom..
![]() * uwielbiam spacery po zachodzie słońca.. * gwiazdy płoną w Twoich oczach jak aura taka kusząca.. * raz rumieńce na policzach raz cała w skowronkach.. * ona sercem i duszą za Tobą w ogień skoczy.. * a Ty przymykasz oko bo masz do mnie zaufanie * ktoś nie potrafi bez Ciebie oddychać.. * Ty zawsze będziesz stanowić pewną część mojego życia.. * ty, czy ty pamiętasz mnie, tak jak ja pamiętam Ciebie? może się przydadzą ![]()
jesteś diamentem w piasku, różą na blokowiskach ![]() ![]() Edytowane przez Judyskaa Czas edycji: 2008-11-01 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Zakorzenienie
|
śpiąc pod gwiazdami.
niebo w kolorze dojrzałej jagody. życie mi w gardle stoi. zajęta zbieraniem śladów wczorajszego dnia. nieczystością swych czynów otoczona. w powietrzu czuć zapach oczekiwania. zapach wanilii unosi się pod sufitem. w niedokończonym westchnieniu. liście w kolorach tęczy opadające swobodnie. usłana kolorami smutku. okruchy wspomnień. wirując nad przepaścią życia. niesiona podmuchami wiatru.
#4574 |
Raczkowanie
|
Jakieś o dniu Wszystkich Świętych ? ________ Wszystko i nic .
#4575 |
BAN stały
|
nastychick, zwariowanna - dziekuję bardzo
![]() ![]() ____________________ Gdyby nie słowa, złe słowa, głupie, za szybkie, ostatnie Nie byłoby dziś prochu, błędu, obłędu, co łączyć się, sypie. Jeśli ciebie zabraknie, to mnie też odwagi zabraknie by szukać, by iść, Po ulicach, gdzie ktoś gra muzykę mych skrzypiec... Po prawdziwej rozpaczy przychodzi zwykle prawdziwa radość i wtedy zapomina się o tym, jak wyglądał świat, kiedy tej radości nie było. w życiowej ucieczce, w biegu za szczęściem. wiesz co ? .. myślałam, że to szczęście będzie trochę łatwiejsze.. - w moim zamku ze szkła wszystko jest przezroczyste.. - na przykład? - okna zrobione są z łez.. - a mury? - z duszy. - jak z duszy? duszy nie ma! i co wszyscy sobie mogą tam wejść? - tak, bo to właśnie o to chodzi, każdy książę jest mile widziany.. - a drzwi? - z serca.. - ej, mówiłaś ze wszystko jest przezroczyste. - no tak, bo moje serce jest dziurawe, całe z ran.. pęka mi serce - szkoda sił -jutro się samo sklei. a ja mam mokrą poduszkę, którą co noc próbuje wysuszyć z łez - nie potrafię. Zbyt mocno chciała sobie udowodnić jak ta sytuacja na nią wpłynęła. W gruncie rzeczy tylko udawała silną dziewczynę...była słaba a jej serce wciąż krwawiło z bólu. I nie ważne kto stoi obok mnie, jeśli TY nie jesteś tą osobą.! <3 może nie wystarczę, ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo... Tyle Twoich słów w głowie ciągle mam, tyle pięknych słów, że uwierzyłam, że już zawsze będzie tak... Między tym co pragnę a tym co jest. Była też niepokojąco nieprzewidywalna. Mogła się śmiać godzinami na widok chmury w kształcie muszli klozetowej lub czegoś równie głupiego, a zaraz potem robiła się smutna i popadała w przygnębienie. Trudno było stwierdzić, o czym myślała.. Tu jest pamięć i tutaj świeczka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4576 |
Rozeznanie
|
. Put your loving hand out baby
(Połóż swoją kochającą dłoń kochanie..) . Nie będę tańczyć tańca diabła By wygrać duszę . ![]() . Masz w poniedziałek, masz w listopadzie masz mnie co dzień na stałe i na nie . . Zbyt zapatrzeni na siebie . . Tylko powiedz mi skąd ten lęk? I podejrzenia te .. ?! . Taa .Jedna na milion tylko ty, nie widzisz tych zer . . Zawsze gdy oni sączą z ust steki kłamstw. . I być jak płynąca rzeka . . I wiesz co teraz powiem ? Spier*alaj - dla takich jak ty , tutaj nie ma miejsca ![]() . Nierówni potrzebują siebie . . Niech mówią zaufanie szatan zatrze Byśmy byli wyspą szczęścia w tym morzu fałszu . . I co myślałeś że ona cie zaspokoi ? Sorry to nie ten poziom skarbie . ! Mam prośbe czy znalazły by się jakies opisyy o tym że przyjaciółka wyyje*ałaa mi wała ? Nieukrywam że jestem bardzo wkurzonaa . Może być troszkę wulgaryzmu ![]() Jak mnie tuu dawno nie byłoo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4577 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Moze spróbuje znoww pomoc ![]() *-Kiedy przestaniesz mnie kochac?.. -Pytasz kiedy umrę?.. *-Widzisz niebo?.. -On jest moim niebem.. <3 *-Kochanie dlaczego płaczesz?.. -Bo cie kocham, i jestem tak bardzo szczęsliwa <3 *Ty zawsze byłeś. Po prostu przyszedłeś z ulicy i tak już zostało. Odkąd Cię kocham, zawsze byłeś. I przedtem też. Bo tak naprawdę to nie było "przedtem" przed Tobą. *-Kochanie... czy Ty...? -Tak, zawsze będę przy Tobie ![]() *- Ufasz mi? - Bardziej niż sobie Kochanie.. ![]() *-Myślisz o przyszłości? -I co widzisz? -Ciebie kochanie ![]() ------------------------------------------------------------------------------- *-Uwielbiam sok grejpfrutowy. -Bleee..Nic lepszego nie mozesz uwielbiac?! -Niech pomyslee..Uwielbiam Twoje cyciusie,ale nijak sie ich nie da upchnąc do szklanki ![]() *- Powiedz, ze jestem piekna.. - Jestes piekna. - Powiedz, ze mnie kochasz.. - Kocham Cie. - Powiedz, ze jestem seksowna.. - Jestes seksowna. - Powiedz, ze.. - No nie przesadzaj! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Powiedz mi jak mnie kochasz. - Powiem. - Więc? - Kocham cie w słońcu. I przy blasku świec. Kocham cię w kapeluszu i w berecie. W wielkim wietrze na szosie, i na koncercie. W bzach i w brzozach, i w malinach, i w klonach. I gdy śpisz. I gdy pracujesz skupiona. I gdy jajko roztłukujesz ładnie - nawet wtedy, gdy ci łyżka spadnie. W taksówce. I w samochodzie. Bez wyjątku. I na końcu ulicy. I na początku. I gdy włosy grzebieniem rozdzielisz. W niebezpieczeństwie. I na karuzeli. W morzu. W górach. W kaloszach. I boso. Dzisiaj. Wczoraj. I jutro. Dniem i nocą. I wiosną, kiedy jaskółka przylata. - A latem jak mnie kochasz? - Jak treść lata. - A jesienią, gdy chmurki i humorki? - Nawet wtedy, gdy gubisz parasolki. - A gdy zima posrebrzy ramy okien? - Zimą kocham cię jak wesoły ogień. Blisko przy twoim sercu. Koło niego. A za oknami śnieg. Wrony na śniegu. Niestety tylko takie coś ![]() Do usług ![]() ![]()
![]() |
#4579 |
Przyczajenie
|
Nie stoję na baczność, bo ****a nie mam przed kim.
Im więcej dostaję tym więcej chcę. Kiedy wszedł kolejny buch pora się odmulić i zrobić jakiś ruch.
#4580 |
BAN stały
|
woja twarz malowana tęskną łzą na szybie
bez Ciebie tak szaro..tak dziwnie..tak obco budzę sie z tęsknotą i kołysana nią zasypiam Nie obiecam Ci, Że lepszy będzie świat.. jaki jest wzór na szczęście? Schowała pragnienia i marzenia by nikt nie zabrał ich już więcej.. Strasznie zakochana w pewnym panu. kiedy zwątpisz,że światełko już sie nie zapali, ja zapale je dla Ciebie. twoje imię nie powoduje już uśmiechu na mej twarzy. bo kto pasuje tak jak ja do Twoich bladych ust.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
Raczkowanie
|
hej, jestem tu nowa ;D
dziewczyny, macie cudowne opisy! cudowne! a ja małpa tylko kradnę i kradnę :p więc, żeby nie było, dam coś dla Was ![]() Never fear shadows, for shadows only mean there is a light shining somewhere near by. - Nie bój się cieni. One świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło. Jedyne czego żałuję w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym. -My one regret in life is that I am not someone else Jeżeli szczęście zaczyna się powtarzać to już to nie jest szczęście … najgorsze są dni, gdy słonce jest po drugiej stronie nieba |
![]() ![]() |
![]() |
#4582 |
Zadomowienie
|
Gdy mówią mi o wierności
Ja tylko uśmiecham się Miłość to urok nowości Wierność to żaden sens To, co posiadałam wczoraj Dzisiaj odeszło gdzieś w dal Miłość to błogości pora Wierność to nuda i żal...
![]() |
#4583 |
Zakorzenienie
|
i ja jestem nowa w tym watku...
![]() ![]() - winda do nieba...bo szybciej. - jak niebo bez gwiazd - malujesz czarna otchlan. - pomaluj moj swiat,podaruj mi kolorowanke. - tylko Ty kochanie mozesz zrobic mi sniadanie.
![]() |
#4584 |
Raczkowanie
|
wymienimy sie?ja dam ci lizaka a ty mi serce
dwulicowy ON to koniec naszej bajki !! ksiaze za dyche...!! nacpana twym glosem leze pod gwiazdami obudz mnie zanim znikniesz moja milosc pachnie adidasem XD milo bylo cie poznac ale jeszcze milej zapomniec poczekaj chwileczke tylko odkurze serduszko
Zamykam sie w swoim świecie, a w pudełeczku trzymam biedronki, na szczęście. Mam jeszcze kamyczek, mały, trzymam go w lewej kieszonce. To on jest moim przyjacielem, a biedronki pocieszycielkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4585 |
Raczkowanie
|
wymienimy sie?ja dam ci lizaka a ty mi serce
dwulicowy ON to koniec naszej bajki !! ksiaze za dyche...!! nacpana twym glosem leze pod gwiazdami obudz mnie zanim znikniesz moja milosc pachnie adidasem XD milo bylo cie poznac ale jeszcze milej zapomniec poczekaj chwileczke tylko odkurze serduszko
Zamykam sie w swoim świecie, a w pudełeczku trzymam biedronki, na szczęście. Mam jeszcze kamyczek, mały, trzymam go w lewej kieszonce. To on jest moim przyjacielem, a biedronki pocieszycielkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4586 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
krwawisz po to, by wiedzieć, że żyjesz. a jeżeli się wykrwawisz? wszystko pamiętam dokładnie tak, jakby Bóg wyrył obraz ten scyzorykiem w sercu poza biernym czekaniem nie mam już na nic sił obraz ten wciaż pulsuje i zmienia barwy w głowie mej wciąż jedyną rzeczą, którą oddycham jest tamta chwila na przekór wszystkiemu pamiętać będę zawsze powietrze pachnie mi tamtymi chwilami czuję się z sił obdarta ? ![]() <3 całuję mordkę ;*** _ jedyne, czym mogę oddychać, to twoje życie nie chcę, żeby świat mnie zobaczył, bo myślę, że nie zrozumie.. chwila prawdy w twoich oczach jeżeli wszystko istnieje jedynie po to, żeby kiedyś dobiec końca... zachłysnęłam się tym cierpkim uczuciem w uszach szumi mi morze wspomnień ze strachu drżę. serce moje łka
![]() |
#4587 |
Raczkowanie
|
kochane czy macie moze jakies o tym ze chce zebysmy dali sobie druga szanse, ze nie musi nawet przepraszac...ze kocham Go i che z nim byc..
i prosze o tluymaczenue na angielkis: dajmy sobie druga szanse...prosze
![]() |
#4588 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
we should give us a second chance. you know why. please. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Zakorzenienie
|
So kiss me... <3
Nie wracaj. Kochanie, z odległością nie wygramy... Tam gdzie nie ma zaufania, nie ma miłości. Zazdrość doprowadzi Cię do szaleństwa! Niech się dzieje co chce, będę Cię kochać aż po życia kres. Przedstawienie musi trwać... Cokolwiek będzie, zdaję się na los. Wciąż pęka serce. Czy ktoś chociaż wie po co żyjemy? Dziękuję, że wyleczyłaś mnie z idiotycznej obsesji miłości. 'Ludzkie przeznaczenie jest jak sznurek latawca. Jeden koniec tu, na ziemi, a drugi w niebie. Przed przeznaczeniem nie da się uciec.' "Nie wiedziałam, że mogę się tak czuć, jakbym nigdy nie widziała dotąd nieba. Chcę się rozpłynąć w Twoim pocałunku. Codziennie kocham Cię mocniej wciąż. Wsłuchaj się w moje serce. Czy słyszysz jak śpiewa i wybacz wszystko. Zmieniają sie pory. Po zimie przychodzi wiosna. Kocham Cię aż po czasu kres." zabierz mnie ze sobą, zabierz tysiąc mili stąd- zabierz mnie i znajdź miejsce tylko dla nas. zabierz mnie ze sobą, zabierz mnie wysoko, jak najwyżej. zabierz mnie- byśmy na zawsze pozostali tylko ja i TY. <333
![]() |
#4590 |
Raczkowanie
|
Cierpliwość w miłości ?A kto zmusi piorun do powolnego uderzenia?
..ten beznadziejny świat przełamie się na pół, pocałują się bieguny.. mieć wciąż te same szczere oczy...mimo wszystko.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:40.