|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Elli - no baa
![]() Ale takie same rurki są w biedronce
|
#4562 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
wybacz ![]() na blogu i w wizażowym wątku już jest oj bez przesady, kupiłam a nie ![]() dokładnie ![]() leć leć a może jakąś pamiątkę po sobie zostawisz, cooo...? ![]() dobrze wiedzieć na przyszłość do tej pory żyłam w przekonaniu, że tylko w Lidlu są
|
|
|
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
Daria - Armando albo Armand się nazywają bo jedne to rureczki, a drugie galaretka z dżemem w czekoladzie takie malutkie kwadraciki
|
#4564 |
|
Zadomowienie
|
odebrałam dziś ten zamówiony gorset z allegro, jest BOSSSKI, normalnie wymiękłam że coś tak ślicznego robią w tym rozmiarze, a to dopiero L, a oni mięli nawet 3xl, aaaach
![]() załączam zdjęcia, nie krzyczeć za jakość, na odwal się wymazałam tło w niektórych i trochę zblurowałam, coby się nikomu nie zachciało gdzieś w necie moją buźką straszyć
|
|
|
|
#4565 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ocień spasiba from ze małntyn. PS. Wyglądasz niesamowicie
|
|
#4566 |
|
Zadomowienie
|
pa-dłam
![]() chciałam mieć dobre serduszko i znaleźć Ci te aukcję i tak patrze na zdjęcia z aukcji, patrzę na mój gorset i coś mi nie gra. myślę sobie że cholera, oszukałby mnie? a taki ładny gorset, aż szkoda wystawiać negatywa... i się zorientowałam, że udało mi się go założyć do góry nogami ]]hahahahahaha więcej nie piję ![]() http://allegro.pl/item497090693_nowo..._3_kolory.html to ta aukcja była, na innych ma inne rozmiary zaraz spróbuję go założyć normalnie, co do wymiarów - biust i talia w górnej granicy elki, biodra w dolnej. ale patrzyłam głównie na biust. |
|
|
|
#4567 |
|
Zakorzenienie
|
ineczka - brawo
haha skąd ja to znam chyba się skuszę na niego
|
#4568 |
|
Zadomowienie
|
aaa, nie kce mi się już dziś od nowa go zapinać
jutro albo pojutrze się Wam pokażę ![]() Dziś wymarzłam czekając na wirtualne tramwaje, pewnie będę chora
|
|
|
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
Inneczka !!!! :OOOOO
Normalnie nabieram ochoty na kobiety jak takie zdjecia ogladam :OOOOOOOOO szok,, wygladasz swietnie, sszczesciarz ten dla ktorego zalozysz ten gorsecik. prosze podaj ile masz w piersiach, chcialam zamowic go tez, ale bedac w pl, ja mam cos 120-125 chyba ![]() Wiecie co Lachony?? Bylam dzis w Wallis i patrze za***iste kozaczki, 38 euro, ale mysle nie wejda mi na noge; ) Wzielam je do przymierzalni, bo mi glupio bylo, wciagnelam, nie mialy zamka ani nic, gora taka lejaca sie, porostu weszly!!! mega seksi, nio ale nie skorzaneNie wiem czy je kupic, nie nosze spodnic, kozaczki i tak mialam kupic, ale bede je nosila tylko pod spodniami. 40 e to jakies 130-150 zl czy to duzo za buty?? w dodatku nie skorzane hmm?? Mama mowila, ze cos kupie na miejscu, ale szczerze w to watpie z moja lydka, ja mam 43-44 ![]() adiriah ale ciasto ehhhh tata szczesciarz:PP, chyba wyprobuje przepis http://ulek91.wrzuta.pl/audio/zJFHGe...y_-_hallelujah ladna piosenka na swieta slucham jej juz caly dzien:PP edit, z tz praca chyba bedzie ok, panikowali chyba tz dzis dzwonil w sprawie sprzatania na pol etatu dla mnie, opczywiscie trzeba doswiadczenie
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2008-12-19 o 23:25 |
|
|
|
#4570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ta piosenka byłą chyba w Shreku, ale w innej wersji ![]() Ja ją wielbię w tej wersji i wykonaniu ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM A tu taka hmm, inna wersja ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=aaHdeNN_ee0
Zawsze jest trochę prawdy w każdym "żartowałam", trochę wiedzy w każdym "nie wiem", trochę emocji w każdym "nie obchodzi mnie to" i trochę bólu w każdym "u mnie wszystko w porządku" ... Edytowane przez Elliannia Czas edycji: 2008-12-19 o 23:27 |
|
|
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
pisze o tej piosence, bo w sobote ubiegla byl final xfactora(idiola czy cos podobego)
i wygrala ta piosenka pewna babka zaspiewala tak http://smys.wrzuta.pl/audio/vOg6acHq...e_-_hallelujah wg mnie etz super )) Ludzie plakali.wczesniej woglole tej piosenki nie slyszalam spiewal ja tez leonard coen(nie wiem jak sie pisze:PP_)jutro jade na zakupy swiateczne do pln irlandii, funt spadl oplaca sie jezdzic te 60 km, bo duzo rzeczy taniejAle juz wiem, ze bede stala w korkach caly dzien eh ![]() nie lubilam swiat nigdy...teraz gdy nie ma rodziny, ide sklepem, czesto stoi chór starszych ludzi, ktory tak spewa swiateczne piosenki ze ldzue stoja jak zaczarowani. Naprawde spierwaja pieknie, w takich momentach chcialoby sie byc z rodzina...
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2008-12-19 o 23:57 |
|
|
|
#4572 | ||
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() a teraz bede krzyczec - watek modowy umiera a ty takie sexi fotki na plotkowy wklejasz!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! no to sie wykrzyczalam ![]() ![]() Cytat:
o ty zdolna bestio
|
||
|
|
|
#4573 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Znaczy L brałaś? Bo to tak jakby moje wymiary - ino brzuch mam grubszy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Znaczy, tego, rozumiesz, polyglotka ![]() Idu spać Dwie aspirynki i pół kilo rutinoscorbinu powinno dać radę A jutro trza mi do galerii handlowej.
|
|
#4574 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() Ja do twoich lekow dodałabym jeszcze z 37 deko witaminki c - tak na wszelki wypadek gdyby ta z rutinoscorbinu zawiodla
|
|
|
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
Ponura pomoglas, nie mialam nigdy nie skorzanych butow, ale chyba szybko sie niszcza.
![]() Ogolnie to mam taka malutka prosbe :rolleyes :![]() :rol leyes:![]() czy ktos mi oze przyslac z 2 kg kiebbaski wiejskiej, troche uszek, jakiegos serniczka??? ![]() bo mam smaka hmmm<marzyciel> ps, no i salatke warzywna ;] ![]() kasimniam mi brak
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2008-12-20 o 00:12 |
|
|
|
#4576 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
a kielbaske....hmmm...moze sie zepsuc zanim do ciebie dotrze
|
|
|
|
|
#4577 |
|
Zakorzenienie
|
Bede robila cos ;]] sera ni ma w sklepach juz, wiec upieke pierniczka;] salatke da sie zrobic ;]]
Dobranoc Jutro ciezki dzien w trasie przede mna )))roses ladny avatarek, milo patrzec na Twa buzke ![]() ale ja dzis mila jestem;]]
|
#4578 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() A dziekuje Agatko
|
|
|
|
|
#4579 |
|
Wtajemniczenie
|
Ineczka
bosko wygladasz ja tez ja tez chce taki, ale podobnie jak Agatka mam duzo w biuscie i ten ktory Ty zamawialas nawet xxxl bedzie na mnie zamały haha ale widzialam u innego sprzedawcy nawet bym wlazla z cyckami w ten gorsecik, musze sie zastanowic![]() Agatka podobnie jak u mnie widze w Niemczech tez sera ni ma ale mi mamuska podala torbe i oczywiscie biały ser na pierozki podala i kabanoski mniammm ![]() ![]() a tak wogole to czesc ![]() zagladalam tu do was ale sie nie odzywalam bo jakos bylam tak zmeczona po pracy, ze nie dalam rady nic nastukac, ale wkoncu wolne do 6 stycznia tak fajnie milo sie zrobilo a wczoraj z Tz=tem wkoncu odebralismy nasze kino domowe z Saturna, ledwo dojechalismy tramwajem bo pudla byly wielgasne, no a pozatym to u mnie w domu pierd****k musze dzis posprzatac porzadnie i potrawy bede gotowac: oczywiscie pierozki, wiem ze sie robi z kapusta ale ja zrobie ruskie![]() , bigosik, jakies salateczki i niewiem co jeszcze! nie duzo tego robie bo tylko na nas 2 ale trzeba jakies dobroci w swieta podjesc a co!! a w sobote za tydzien przyjezdza do nas moja przyjaciolka nio i chcialam sie pochwalic ze bylam wczoraj u fryzjera niemieckiego kurde wiecie co nie mialam nigdy takiego stracha jak wczoraj haha poszlam z Tz-tem pokazalam zdjecie, ze ma mnie mniej wiecej tak obciac, oczywiscie wyszlam od fryzjera niezadowolona ale w domu jak sobie juz sama ulozylam wloski to nawet nie jest tak tragicznie, tylko mi smutno ze mi tyle wlosow obciachal no ale odrosna ![]() no a ja tak z ranca pisze bo moj Tz wlasnie zmyka na poranna szychte, wiec robilam mu sniadanko i kawusie jak codzienne rano
Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2008-12-20 o 10:40 |
|
|
|
#4580 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ciasto z ziemniaków jakieś wykombinowane. Tzn. one się tak nie nazywają, tylko mój tata pochodzi z kaszub, więc wszystko, co gotuje i jest inne od standardowego śląskiego jedzenia musi jakieś być, więc jest kaszubskie
![]() Cytat:
Szkoda, bo miałam smaka.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
po prostu obóstwiam ![]() A ja myję okna octem i też trwa to tylko chwilę. Dziewczyny nie mam czasu, żeby więcej pisać, może nadrobię w niedzielę, albo dziś wieczorem, bo jestem taka zabiegana, że masakra. Trzymajcie się i miłego weekendu życzę. Buziaki
|
|
|
#4581 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(kochanie..coś zmieniłaś...ogoliłaś brwi?)w biuście mam bez stanika 99 w staniku (miękkim) 103, ale tam były też rozmiary na takie duuże biusty I przede wszystkim gorset z tyłu jest sznurowany, więc wszystko można sobie dopasować. ja Ci dam "lachonie" ja też się nie lubię, nie mogę mieć normalnych kolegów, bo każdy odmienia przy mnie słowo 'seks" i jego synonimy przez przypadki. Wczoraj pan w punkcie ksero koło wydziału(!!) stwierdził, że na pewno ucieszę się dostając rózgę od Mikołaja, byleby jej użył ale czasem to jest zabawne ![]() Cytat:
![]() nie krzyczeć na mnie, jestem delikatna i wrażliwa ![]() Cytat:
![]() Tak w ogóle, skąd wiesz, że Cię więcej w brzuchu? ja podałam talię, w pasie mam ciut więcej, i jakoś się w tym dopięłam ![]() Cytat:
![]() nie wpadłam na to, żeby na noc coś wziąć :/ |
||||
|
|
|
#4582 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Czesc, Kasiu to nie ja tylkoe Ineczka
![]() Cytat:
![]() no wlasnie widze jak delikatnie i wrazliwie dziabiesz mnie siekiera
|
|
|
|
|
#4583 |
|
Wtajemniczenie
|
no co po 5 zaspana byłam, wiec sie pomylilam
|
|
|
|
#4584 |
|
Moderatorka z pazurem
|
|
|
|
|
#4585 |
|
Raczkowanie
|
No i znow mam do nadrobienia.
Zaczne od ineczki ale seeeeeeeeeexxxxx!!!! - nic dodac nic ujac Elianna, Agatka - ja uwielbiam te piosenke, fajne sa nowe wykoania ale chyba najbardzije jednak rusza mnie oryginal.Piosenka zaspiewana przez Toma Waitsa, ktora napisal dla niego Leonard Cohen.Dla mnie cudo, zawsze wyciska ze mnie lzy.. Agatka to Sligo to chyba jakas dziura, u nas nawet wedliny sprzedaja na kilogramy, plasterki.Mamy wszystko!! Sera dostatek.Ja latem robie ser sama, dostaje mleko od farmera.Zima jednak odpuszczam bo krowki sie nie pasa tak jak latem i ser niezbyt tlusty i nie zawiele mi go wychodzi, wiec wole kupic.ale latem jak najbardziej produkuje.Nie ma jak to swierzy , wlasno zrobiony bialy ser!!!!! Kasiamniam ty to jakbys sienie uczesala albo zafarbowala jestes dla mnie wzorem.Jestes tak uroca i przekochana ze zaluje ze nie moge ci zobaczyc w realu!!! No a u mnie wczoraj piernikowe szalenstwo bylo, oto efekty hihi
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia! |
|
|
|
#4586 |
|
Raczkowanie
|
oj Ineczka pokusiła i mnie na ogladanie aukcji gorsecikowych, japierw jednak będę się musiała dośc dobrze pomierzyć, bo nie wiem ile mam w biuście
![]() nice chyba musisz spytać o dokładny przepis na te pierogi dla takich pierogowych maniaków ![]() agatko Ty masz ochotę na kiełbaske i sałatkę a ja się głowię co tu zrobić, żey sałatki nie robić, bo oczywiście sałatkowego lenia zawsze przed zabraniem siedo pracy, chetnie bym zjadła rzecz jasna, ale juz do gotowania jarzyn skrobania i krojenia mi się nie spieszy niesamowicie wymarzłam na tym pogrzebie, do tego wszyscy ryczeli jak bobry i to nie tylko stare dewotki, ale młodzi ludzie, no i ja też nie wytrzymałam i mi łezki poszły ![]() powiedzcie dziewczyny jakie sałatki robicie na świeta? wszyscy tradycyjne jarzynową? moi rodzicew to tradycjonaliści niereformowalni i jarzynowa być musi. tata to chyba nie spojrzy na inną, dlatego zawsze TŻ jakos stara sie urozmaicić, a to jakaś fasolkę dorzuci, a to jakiegos pora czy cusik innego no i za każdym razem troche inna w smaku nam wychodzi Może pozielicie sie swoimi sałatkowymi świątecznymi przepisami, a la miezy wierszami poszukam natchnienia??? |
|
|
|
#4587 |
|
Raczkowanie
|
gastone poprosze wirtualnie kilka takich pierniczków, apetycznie wyglądają
p.s. czy Wy sie już bierzecie za świąteczne wypieki? |
|
|
|
#4588 |
|
Moderatorka z pazurem
|
|
|
|
|
#4589 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ha! Najwiecej zabawy mial tatus.Zachowywal sie jak male dziecko ![]() A co do wypiekow to w poniedzialek ruszam do boju.Karpatka, makowiec, sernik.Bede piekla jeszcze schabik do chlebka.Wtorek wiecorkiem barszczyk bede gotowala, a w wigilie rano salatka i rybka.Pierogi , uszka i paszteciki juz w zamrazarce. Jeszcze upieke chlebek jakis smaczny i ugotuje kompocik z suszu. Myle ze jakos sprawnie mi to pojdzie zwarzywszy ze jestesmy sami wiec nie mam cisnienia. ![]() A nie wiem czy wam juz mowilam ze moj TZ wybral sobie w tym roku 10 kilowego indyka.Ja normalnie padne.Zamierza go zjesc przez swieta! Pieke indyka z pomaranczami, orzechami, natarty ziolami i oblozony bialymi kielbaskami.Podaje z sosem chrzanowym, zurawinami i swierzymi pomaranczami.Pycha! Jak bylam w ciazy nie jadlam cale swieta nic a moj maz wtedy wlasnie wpierdzielil calego 7 kilowego.Ciekekawe czy da rede teraz?
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia! Edytowane przez gastone Czas edycji: 2008-12-20 o 14:23 |
|
|
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
gastone jakie fajne pierniczki
ja dzisiaj będę ozdabiać resztę swoich.. już mnie ręce bolą jak tylko na nie patrzę |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.

> rozpuszczasz takimi widokami ja Ci dam,.....
wybacz ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

jutro albo pojutrze się Wam pokażę 

:rolleyes :