![]() |
#4561 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
Cytat:
![]() Alexia09 -odp poszla na priv ![]() Aczkolwiek Renia i Alexia sa bardzo do siebie podobne-typ :lato. Jak by ktos jeszcze chcial porade (doradca bede ![]() ![]() I dzis juz musze myknac bo czeka mnie angielski na jutro ![]() Ale odpisze napewno ![]()
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2009-01-18 o 18:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Zadomowienie
|
jeej dziewczyny!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aaa i jeszcze jedno! ^^ chętnie bym zobaczyła Wasze zdjęcia ze 100dn ![]() (robię się nieUk ![]()
Aby stać się lepszym, nie musisz czekać na lepszy świat.` Edytowane przez m0niq Czas edycji: 2009-01-18 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() super, że studniówki się Wam udały ![]() ![]() chętnie pooglądam Wasze zdjęcia ![]()
#4564 |
Pani Buka
|
witam
![]() ja poproszę ![]() ale ogólnie widzę że wrażenia pozytywne - to super - nie macie jednak wrażenia, że tak nagle zrobiło się już 'po'? tyyyle zachodu, przygotowań, a nagle jedna noc i trzeba wrócić na ziemię ![]() dzisiaj dzień spędzilam do obiadu rodzinnie, po południu z TŻ-tem... najpierw mnie wyśmiał jak mu powiedziałam że całkiem poważnie myślę o zabiegu operacji uszu (mam odstające) kiedyś w przyszłości... ale potem duuużo mi opowiadał o postrzeganiu dziewczyn przez facetów i mnie tym trochę leczył z kompleksów ![]() jutro biorę się do roboty. w tym tygodniu mój plan minimum to powtórzyć do końca średniowiecze z historii i romantyzm z polskiego ![]()
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2009-01-18 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
maszyna, nie człowiek
|
Ja mam romantyzm na wtorek... I wicąż zamiast prowidencjalizm mam w głowie słowo predestylacja... Za dużo bash.org.pl
![]() Poza tym musze uczyć się angielskiego ;/ Już bokiem mi jakieśtam inwersje wychodzą.
#4566 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj pół dnia spędziłam nad matmą, odrobiłam też zadanie z fizyki na środę
![]() nie zrobiłam tyko zadania z polskiego na jutro bo nie mam książki kurde bo nową mamy i nie mam kupionej ![]() idę zrobić sobie herbatkę, pod prysznic i nyny żeby się wyspać na jutro. dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj się dowiedziałam, że po feriach moja babka od geografii(tzn. teraz tylko fakultetów) ma iść na emeryturę.
Cudownie, teraz pewnie nawet fakultetów nie będę miała. ![]() ![]()
#4568 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No wiec wszytsko zaczelo sie o 18.00, na 17.00 jeszcze proba poloneza, ktory oczywiscie przestal nam wychodzic (a czy wczesniej w ogole wychodzil? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Miałam wygrać. Edytowane przez turkusowa kropka Czas edycji: 2009-01-18 o 20:57 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4570 |
Zadomowienie
|
ja tez chce !
![]() co do makijazu to ja tez maluje sie sama ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak w ogole jestem w szkole od 8.45 i sa z mojej grupy 2 osoby(na 9) ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4572 |
Zakorzenienie
|
Dodatkowe dwa dni wolnego... Wolałabym nie opuszczać zajęć, ale to przeziębienie jest mordercze, w dodatku jestem słaba od nadmiaru witamin i przez ostatnie 36 godzin większość czasu przespałam. Tyle, że już nie mogę w domu wysiedzieć
![]() grudniowa_szatynka, ja też jestem chętna na zdjęcia. |
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Zakorzenienie
|
wstałam! xD i nadal obolała po studniówce, i nadal czuję braki snu w organizmie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Zakorzenienie
|
Moje ostatnie licealne ferie.
![]() ![]() Wieczorem muszę jechać na dwugodzinna próbę poloneza. Tak mi się nie chce. ![]()
#4575 |
Konto usunięte
|
ja też ;]
Ilona chyba też Cie wykorzystam , ale poprostu chciałabym widzieć jaki mam typ urody. bo nigdy nie wiem ;/ a ja jestem skonana bo miałysmy dzisiaj zawody w kosza. o masakra;/ oczywiscie rpzegralysmy bo grałysmy z najlepsza szkołą. ale... heh na szczęście wyszło mi to na tyle dorbze ze będe tez chodzić na siatke po feriach;] a najśmieszniejsze ze gadałam z laską, z którą zawsze sie wyzywamy i bardoz nie lubimy. a ona sama mówi tak "kto by poszedł za zawody miejskie" (taką lige nam robią zawsze i zgłaszaja sie drużyny) i patrzy na mnie i palec "ty" hehehe ja w śmeich ona też. nawet sie nr wymieniłysmy, mam andzieje ze nie polecą jakiesgłupie wyzwiska bo komuś da mój hehehe Renia, widze ze sie często spotykamy na "fitnesowkich" forach ;] eheh ostatnio Cie znalazłam na "hula hop" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4576 |
Zadomowienie
|
ja własnie wróciłam z jazdy i mi facet tak cisnienie podniosł,że nie mam ochoty na nic. N-A N-I-C!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4577 |
Zakorzenienie
|
Heeej.
Ale jestem zmachana. Nie dość, że pół nocy nie spałam, musiałam wstać na 7:10 do szkoły, to jeszcze od jakiejś 8:15 robiłam dekorację... Miałam przerwę na polski i na 20-minutową próbę poloneza. Padam. ![]() Już naprawdę chciałabym mieć z głowy te przygotowania... Ale za to oddali nam próbną maturę z WOSu - przycharciłam ![]() ![]() I zaraz idę pohulać i pouczyć się na jutrzejszy duży spr z angielskiego. A potem przyjdzie TŻ i wyprzytula obolałe od kleczenia kolana... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4578 |
maszyna, nie człowiek
|
Ja kupiłam dziś stanik (co ciekawe nagle mam miseczkę B
![]() ![]() ![]() Matematyk nie wiedział, że są skrócone lekcje i mieliśmy łącznie 10 minut matmy ;| W związku z tym kazałm nam w domu policzyć pierwszą pochodna z e do x cośtam przez cośtam coś i zrobić badanie przebiegu wykresu tej funkcji. ![]() ![]() ![]() ![]()
#4579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() invissible gratuluję! ![]() nicru aaa eee pochodne? widzę, że robicie nawet rzeczy usunięte z matury naszej Edytowane przez sydunia Czas edycji: 2009-01-19 o 13:45 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4580 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i ja ![]() U nas totalne nudyyyyyy, zwolniłam sie z ostatniej lekcji bo nie chciało mi się siedzieć ![]() ![]() jeszcze chwila i w niedziele 100dniówka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4582 | |
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
(na bialo)
![]() |
#4583 |
Zakorzenienie
|
nicru gdyby nie fakt, że ciągle byliśmy mooocno do tyłu z materiałem z matmy, to robiłaby z nami wszystkie te rzeczy, które wyleciały z programu. a tak na chwilę obecną mamy do zrobienia prawdopodobieństwo + pola figur. i materiał będzie skończony. z mojej klasy tylko niewielka ilość osób wybiera się na studia techniczne, więc oni sobie jakoś na studiach z matmą pewnie radę dają. a ja... a ja chyba zmieniam priorytety co do studiów... chciałam iść na gospodarkę przestrzenną na polibudę warszawską. tylko że jeśli nawet bym się dostała na nią, co w tej chwili stoi pod znakiem zapytania. dość dużym. nawet jeśli, to ja z niej w tempie ekspresowym wylecę
![]() ale nie o samą matmę chodzi. po prostu zaczyna do mnie docierać, że ten kierunek, owszem, jest ciekawy, ale niekoniecznie się nadaję na studiowanie tego gdziekolwiek. nie mam wyobraźni przestrzennej dobrze rozwiniętej. na próbnej teraz zawaliłam zadanie z ostrosłupem, bo nie umiałam wyobrazić sobie kąta ![]() pewnie złożę na PW żeby nie pluć sobie w brodę, że nie spróbowałam, ale chyba niedostanie się tam ułatwiłoby sprawę... tak samo jak złożę na gospodarkę na inne uczelnie, na które chciałam. + koniecznie SGGW - logistyka, gdzie mam bardzo realne szanse na dostanie się. no i... no i może to coś, co jest dla mnie samej lepsze niż ta gospodarka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4585 |
Pani Buka
|
ehh kierunki techniczne to chociaż jakaś perspektywa, ja chyba będę mieszkać pod mostem, co z tego, że może jestem inteligentna, jak humanistka
![]()
#4586 |
maszyna, nie człowiek
|
Jak ja to mówie: lepiej pod mostem niż w beczce. Bo beczka sie moze stoczyc
![]() Ja też zawaliłam zadanie z ostrosłupem. Szczególni wkurzyl mni tekst, ze kazdy uczen po gimnazjum powinien umiec je zrobic, bo u mnei w gimnazjum szczytem szczytow bylo rozwiazanie zadania "jaka krawedz powienien miec szescian by miec taka sama objetosc jak np. ostroslup z rysunku" a ostroslup taki zawsze mial np 125cm^3, zeby nie trzeba bylo pisac nie daj Boże pierwiastka trzeciego stopnia. To nie moja wina, że nie umiem zrobić czegoś, o czym nikt nigdy w życiu mi nie mówił. PS. Też źle zaznaczyłam kąt... I to nie ja jedna w klasie.
#4587 | ||
Pani Buka
|
Cytat:
![]() ![]() wiecie tylko co mnie najbardziej boli? mogłam zrobić inaczej, mogłam iść do jakiejś innej klasy... bo nie jestem jakaś tępa strasznie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4588 |
Zakorzenienie
|
Hej hej-odp masz na meilu ![]() A tak w ogole to w srode mamy miec krecony film na studniowke( z kamerzysta) i juz widze ze o to bedzie wojna w klasie ![]() Byl pomysl zdjecia z dziecinstwa i obecnie mowic do kamery(ale jak dla mnie to 2 odpada bo sie stresuje a i wiele osob tak mysli)
![]() |
#4589 |
Rozeznanie
|
Nam dzisiaj oddali polski i matme. Polski słabo - tylko 63% matma r 10% więcej wiec też nie najlepiej. Ale kąt w ostatnim zaznaczyłam dobrze
![]() A angielski to wiem tylko że z czytania i słuchania mam 19/27. Muszę zacząć robić wiecej czytań bo założę się, ze na tym straciłam najwiecej punktów :/
#4590 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
litości, w gimnazjum to nawet funkcje trygonometryczne nie są obowiązkowe. ja akurat miałam, ale to tylko podstawy rzecz jasna. poza tym jeśli w gimnazjum się robi już trygonometrię, to jedynie w trójkącie prostokątnym. jak ktoś po gimnazjum zna twierdzenie cosinusów, to wielki szacunek dla niego... albo jest bardzo ambitny i zdolny i sam się dokształca, albo chodził do jakiegoś superhiperwybitnego gimnazjum ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.