Maturzyści 2009 cz. III :) - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-18, 18:25   #4561
ilo16na
Zakorzenienie

Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)

Cytat:
Napisane przez Renia90 Pokaż wiadomość
ale zapewne znasz się o wiele lepiej ja tam nawet podstaw mało co znam

tak w ogóle to usłyszałam w radiu piosenkę Pink-Sober i mi się spodobała i sobie słucham ;p
Tak sobie wmawiam ze sie znam

Alexia09 -odp poszla na priv

Aczkolwiek Renia i Alexia sa bardzo do siebie podobne-typ :lato.

Jak by ktos jeszcze chcial porade (doradca bede) to na priv prosze
I dzis juz musze myknac bo czeka mnie angielski na jutro
Ale odpisze napewno

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

Edytowane przez ilo16na
Czas edycji: 2009-01-18 o 18:27
ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 19:18   #4562
m0niq
Zadomowienie

jeej dziewczyny! relacje ze 100dn aż się nie mogę swojej doczekać, aczkolwiek psuje mi się trochę humor, bo zaczyna mi się nie podobać swoja sukienka.... echh, ja to tak zawsze, kupię coś sobie a potem przychodzi zwątpienie

aaa i jeszcze jedno! ^^ chętnie bym zobaczyła Wasze zdjęcia ze 100dn

(robię się nieUk ;P cały weekend przebujałam xD)

Aby stać się lepszym, nie musisz czekać na lepszy świat.`

Edytowane przez m0niq
Czas edycji: 2009-01-18 o 19:19
m0niq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 19:42   #4563
ksh
Zakorzenienie

hej

super, że studniówki się Wam udały
chętnie pooglądam Wasze zdjęcia
e veux seulement oublier
Et puis je fume

ksh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 20:39   #4564
kasiencja
Pani Buka

witam

Cytat:
Napisane przez grudniowa-szatynka Pokaż wiadomość
wyślę wam na PW która będzie chciała jak tylko je dostanę
ja poproszę

ale ogólnie widzę że wrażenia pozytywne - to super - nie macie jednak wrażenia, że tak nagle zrobiło się już 'po'? tyyyle zachodu, przygotowań, a nagle jedna noc i trzeba wrócić na ziemię

dzisiaj dzień spędzilam do obiadu rodzinnie, po południu z TŻ-tem... najpierw mnie wyśmiał jak mu powiedziałam że całkiem poważnie myślę o zabiegu operacji uszu (mam odstające) kiedyś w przyszłości... ale potem duuużo mi opowiadał o postrzeganiu dziewczyn przez facetów i mnie tym trochę leczył z kompleksów

jutro biorę się do roboty. w tym tygodniu mój plan minimum to powtórzyć do końca średniowiecze z historii i romantyzm z polskiego

Edytowane przez kasiencja
Czas edycji: 2009-01-18 o 20:40
kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 20:50   #4565
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ja mam romantyzm na wtorek... I wicąż zamiast prowidencjalizm mam w głowie słowo predestylacja... Za dużo bash.org.pl
Poza tym musze uczyć się angielskiego ;/ Już bokiem mi jakieśtam inwersje wychodzą.
Stary 2009-01-18, 20:51   #4566
Renia90
Zakorzenienie

ja dzisiaj pół dnia spędziłam nad matmą, odrobiłam też zadanie z fizyki na środę

nie zrobiłam tyko zadania z polskiego na jutro bo nie mam książki kurde bo nową mamy i nie mam kupionej

idę zrobić sobie herbatkę, pod prysznic i nyny żeby się wyspać na jutro. dobranoc

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 20:52   #4567
paula007
Zakorzenienie

Dzisiaj się dowiedziałam, że po feriach moja babka od geografii(tzn. teraz tylko fakultetów) ma iść na emeryturę.
Cudownie, teraz pewnie nawet fakultetów nie będę miała. Już nie wspominając o tym, że ma nasze matury próbne - ale może o nich faktycznie lepiej nie wspominać.

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-18, 20:56   #4568
turkusowa kropka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paula007 Pokaż wiadomość
To jest nałóg -od razu po studniówce na Wizaż.

Czekamy potem na jakąś dłuższą relację.
No wlasnie, kolejny dowod, ze wizaz naprawde uzaleznia

Cytat:
Napisane przez Renia90 Pokaż wiadomość
ja na solarium pójdę jeszcze tylko raz w czwartek na 10 minutek
i jeszcze te nieszczęsne majteczki muszę kupić ;p a powiedzcie mi kupowałyście stringi czy jak? bo boję się, że mi będzie w nich ziuziu po tyłku ;p

co do nałogu no to wizaż wciąga i to porządnie ale postanowiłam sobie ostatnio znów ograniczyć.. trzeba się w końcu wziąć do roboty i to poważnie, szczególnie z polskiego.

turkusowa kropka jak odeśpisz to zdaj relacje jak było, no i zdjęcie mile widziane
ja mialam czerwone stringi i czulam sie fajnie

Cytat:
Napisane przez Nikaa1990 Pokaż wiadomość
To do spania a nie przed monitor Super, że zabawa się udała

Czy ja wiem? Ja chyba nałogowcem nie jestemPotrafię zniknąć stąd na kilka tygodni, o czym świadczą moje dłuższe nieobecności

edit: xxboo - przypomniał mi się wątek o karpiach Narażasz się pisząc o duszeniu łososia
Spalam, oj dluuuuugo.

No wiec wszytsko zaczelo sie o 18.00, na 17.00 jeszcze proba poloneza, ktory oczywiscie przestal nam wychodzic (a czy wczesniej w ogole wychodzil? ). Od 18 przemowienia wychowawcow i dyrki, potem polonez... wyszedl IDEALNIE Skecze i podziekowania klas, obiad i ZABAWA! Oczywsicie same przyszykowania trwaly caly dzien, nie obylo sie bez placzu, pozacinanych nog i podrozy do sklepu po nowe rajstopy, bo te wczesniej kupione okazaly sie za male 3 godziny kombinowalam z fryzura, az poszlam w rozpuszczonych i wyprostowanych, tylko lekko z tylu fioletowego kwiatka wpielam. Tance byly extra, zespol gral swietnie, robil fajne konkursy, na plycie bedzie solowa jak spiewam z nimi na scenie, wolalabym tego nie zobaczyc Tylko nie pamietam co to byla za piosenka Wypilam 2 drinki, o 00.00 zjedlismy torta i wznieslismy toast z legalnym szampanem. I potem zabawa. Bylo super, wybawilam sie Skonczylo sie o 4.00, w domu bylam jakos po 5.00, weszlam na wizaz i spac Spalam do 12.00, zjadlam podwojne sniadanie bo bylam strasznie glodna. Na studniowce bylo duzo jedzenia, ale same takie mulace i ciezkostrawne rzeczy, nawet owocow nie bylo, to jadlam malo. Obejrzalam tv i o 14.00 znowu spac Spalam do 17.00 i siostra mnie obudzila do kosciola. No i to na tyle

Edytowane przez turkusowa kropka
Czas edycji: 2009-01-18 o 20:57
turkusowa kropka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 21:11   #4569
invissible
Zakorzenienie

GG do invissible

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Tak sobie wmawiam ze sie znam

Alexia09 -odp poszla na priv

Aczkolwiek Renia i Alexia sa bardzo do siebie podobne-typ :lato.

Jak by ktos jeszcze chcial porade (doradca bede) to na priv prosze
I dzis juz musze myknac bo czeka mnie angielski na jutro
Ale odpisze napewno
To i ja Cię wykorzystam, moze mi coś podpowiesz i zdecyduję się na makijaż w domu (i zaoszczędzę 40 zł) Ale to jutro podeślę zdjecie, dzisiaj mykam spać, bo jutro na 7.10

Dobranoc
invissible jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 22:38   #4570
suspense
Zadomowienie

Cytat:
ja tez chce !

co do makijazu to ja tez maluje sie sama jedyne w co mam zamiar zainwestowac to baza pod podkład i cienie, i rozważam czy by nie kupic sztucznych rzęs i nie pokombinowac w te strone bo i tak mam oczy małe i b.głęboko osadzone więc tego co mam na powiekach jesli ich nie rozdziabie to nie widac
suspense jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 08:03   #4571
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez invissible Pokaż wiadomość
To i ja Cię wykorzystam, moze mi coś podpowiesz i zdecyduję się na makijaż w domu (i zaoszczędzę 40 zł) Ale to jutro podeślę zdjecie, dzisiaj mykam spać, bo jutro na 7.10

Dobranoc
OK

A tak w ogole jestem w szkole od 8.45 i sa z mojej grupy 2 osoby(na 9)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-19, 08:34   #4572
Mini007
Zakorzenienie

Dodatkowe dwa dni wolnego... Wolałabym nie opuszczać zajęć, ale to przeziębienie jest mordercze, w dodatku jestem słaba od nadmiaru witamin i przez ostatnie 36 godzin większość czasu przespałam. Tyle, że już nie mogę w domu wysiedzieć

grudniowa_szatynka, ja też jestem chętna na zdjęcia.
Mini007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 09:43   #4573
sydunia
Zakorzenienie

wstałam! xD i nadal obolała po studniówce, i nadal czuję braki snu w organizmie mam nadzieję, że będę miała siłę przez 2h wciskać sprzęgło czy gaz i że nie usnę tam xD
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 09:57   #4574
paula007
Zakorzenienie

Moje ostatnie licealne ferie. Mam tylko wrażenie, że zlecą szybciej niż którekolwiek wcześniejsze.

Wieczorem muszę jechać na dwugodzinna próbę poloneza. Tak mi się nie chce.

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 13:31   #4575
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c
Konto usunięte

Cytat:
ja też ;]

Ilona chyba też Cie wykorzystam , ale poprostu chciałabym widzieć jaki mam typ urody. bo nigdy nie wiem ;/

a ja jestem skonana bo miałysmy dzisiaj zawody w kosza. o masakra;/ oczywiscie rpzegralysmy bo grałysmy z najlepsza szkołą. ale... heh na szczęście wyszło mi to na tyle dorbze ze będe tez chodzić na siatke po feriach;]
a najśmieszniejsze ze gadałam z laską, z którą zawsze sie wyzywamy i bardoz nie lubimy. a ona sama mówi tak "kto by poszedł za zawody miejskie" (taką lige nam robią zawsze i zgłaszaja sie drużyny) i patrzy na mnie i palec "ty" hehehe ja w śmeich ona też.
nawet sie nr wymieniłysmy, mam andzieje ze nie polecą jakiesgłupie wyzwiska bo komuś da mój hehehe

Renia, widze ze sie często spotykamy na "fitnesowkich" forach ;] eheh ostatnio Cie znalazłam na "hula hop"
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 13:31   #4576
suspense
Zadomowienie

ja własnie wróciłam z jazdy i mi facet tak cisnienie podniosł,że nie mam ochoty na nic. N-A N-I-C! a planowalam jeszcze do gina pojechac, wiec juz w ogole humor super. nienawidze ginekologów
suspense jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 13:35   #4577
invissible
Zakorzenienie

GG do invissible

Heeej.

Ale jestem zmachana. Nie dość, że pół nocy nie spałam, musiałam wstać na 7:10 do szkoły, to jeszcze od jakiejś 8:15 robiłam dekorację... Miałam przerwę na polski i na 20-minutową próbę poloneza. Padam.
Już naprawdę chciałabym mieć z głowy te przygotowania...

Ale za to oddali nam próbną maturę z WOSu - przycharciłam 74%

I zaraz idę pohulać i pouczyć się na jutrzejszy duży spr z angielskiego. A potem przyjdzie TŻ i wyprzytula obolałe od kleczenia kolana...
invissible jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 13:39   #4578
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ja kupiłam dziś stanik (co ciekawe nagle mam miseczkę B z A. Ale co ja się będę z naturą kłócić, a potem jadę odebrać sukienke, bo nei chcę tłuc się autobsami, tylko tata mnie podrzuci :P Co więcej kupiłam wisiorek do sukienki... Jest śliczny, przede wszystkim elegancki, w trochę takim starym stylu. Jest cudny. Tylko, że nie stać mne na kolczyki do niego I chyba będę mieć moje zwykłe codzienne czarne wkrętki... Albo poszukac kolczyków z cyrkoniami (ten wisiorek to czarny kamień a dookoło malutkie cyrkonie... są tak delikatne, że wyglądają jak srebro, więc naprawde to nie jest jakiś barok czy rokoko ;P).

Matematyk nie wiedział, że są skrócone lekcje i mieliśmy łącznie 10 minut matmy ;| W związku z tym kazałm nam w domu policzyć pierwszą pochodna z e do x cośtam przez cośtam coś i zrobić badanie przebiegu wykresu tej funkcji. Jak ja to zrobię, to nie wiem, bo to zaczyna być dla mnie powoli czarna magią!
Stary 2009-01-19, 13:42   #4579
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez suspense Pokaż wiadomość
ja własnie wróciłam z jazdy i mi facet tak cisnienie podniosł,że nie mam ochoty na nic. N-A N-I-C! a planowalam jeszcze do gina pojechac, wiec juz w ogole humor super. nienawidze ginekologów
co jest? ja dzisiaj dużo czasu spędziłam na placyku i mam go szczerze dość tam jest taaaak nudno no ale ja wiem, że i tego muszę się nauczyć zwłaszcza, że ferie to czas intensywnej nauki jazdy, a wiec trzeba wszystko ładnie opanować

invissible gratuluję!

nicru aaa eee pochodne? widzę, że robicie nawet rzeczy usunięte z matury naszej

Edytowane przez sydunia
Czas edycji: 2009-01-19 o 13:45
Stary 2009-01-19, 13:48   #4580
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paula007 Pokaż wiadomość
Moje ostatnie licealne ferie. Mam tylko wrażenie, że zlecą szybciej niż którekolwiek wcześniejsze.
Ciekawe dlaczego, ale mam identyczne wrażenie... ;/ Mimo, że ferie mam za miesiąc czuję, jakby zaraz miały się skończyć

30.37.45
75.74.50
Nikaa1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 13:52   #4581
RedApple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez suspense Pokaż wiadomość
ja tez chce !

co do makijazu to ja tez maluje sie sama jedyne w co mam zamiar zainwestowac to baza pod podkład i cienie, i rozważam czy by nie kupic sztucznych rzęs i nie pokombinowac w te strone bo i tak mam oczy małe i b.głęboko osadzone więc tego co mam na powiekach jesli ich nie rozdziabie to nie widac
Możesz polecić jakąś bazę? Tez planuję sama się malować - kasy mi braknie inaczej
Cytat:
Napisane przez Mini007 Pokaż wiadomość

grudniowa_szatynka, ja też jestem chętna na zdjęcia.
i ja

U nas totalne nudyyyyyy, zwolniłam sie z ostatniej lekcji bo nie chciało mi się siedzieć Jutro piszę maturkę z biologii - u nas została przełożona (ale nie na ocenę, więc do arkuszy nie zaglądam - wolę się sprawdzić sama )

jeszcze chwila i w niedziele 100dniówka
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 13:58   #4582
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość

nicru aaa eee pochodne? widzę, że robicie nawet rzeczy usunięte z matury naszej
A najgorsze w tym wszystkim jest, że odpieor jak skończymy analizę, to weźmiemy się za stereometrię ;| I co z tego, że będe umieć pięknie pierwszy semestr nauki na studiach, skoro się na nie nie dostanę? Już mnei wkurza ta matma bo ja naprawdę w tym momencie mam inne zajęcia (romantyzm na polski, wypracowanie, sprawdzian z anglika) niż siedzenie po nocach w poszukiwaniu jak tu obliczyc pochodną z e do x. I gdyby to było jeszcze zwykłe e do x ;| Jakby nie mógł nam tego ograniczyć chociaż do zwykłych funkcji?
(na bialo)
Stary 2009-01-19, 14:11   #4583
sydunia
Zakorzenienie

nicru gdyby nie fakt, że ciągle byliśmy mooocno do tyłu z materiałem z matmy, to robiłaby z nami wszystkie te rzeczy, które wyleciały z programu. a tak na chwilę obecną mamy do zrobienia prawdopodobieństwo + pola figur. i materiał będzie skończony. z mojej klasy tylko niewielka ilość osób wybiera się na studia techniczne, więc oni sobie jakoś na studiach z matmą pewnie radę dają. a ja... a ja chyba zmieniam priorytety co do studiów... chciałam iść na gospodarkę przestrzenną na polibudę warszawską. tylko że jeśli nawet bym się dostała na nią, co w tej chwili stoi pod znakiem zapytania. dość dużym. nawet jeśli, to ja z niej w tempie ekspresowym wylecę uczelnia oblegana + kierunek coraz bardziej popularny. dostaną się ci najlepsi, którzy pewnie matmę będą mieć w małym paluszku. a ja owszem, jestem dobra z maty, ale będę miała braki. i nie wiem czy sama będę w stanie je nadrobić.

ale nie o samą matmę chodzi. po prostu zaczyna do mnie docierać, że ten kierunek, owszem, jest ciekawy, ale niekoniecznie się nadaję na studiowanie tego gdziekolwiek. nie mam wyobraźni przestrzennej dobrze rozwiniętej. na próbnej teraz zawaliłam zadanie z ostrosłupem, bo nie umiałam wyobrazić sobie kąta w efekcie będę mieć 1/4 pkty, bo akurat jedną rzecz, za którą punkty przyznawali musiałam mieć również przy moim rozwiązaniu wyliczoną.

pewnie złożę na PW żeby nie pluć sobie w brodę, że nie spróbowałam, ale chyba niedostanie się tam ułatwiłoby sprawę... tak samo jak złożę na gospodarkę na inne uczelnie, na które chciałam. + koniecznie SGGW - logistyka, gdzie mam bardzo realne szanse na dostanie się. no i... no i może to coś, co jest dla mnie samej lepsze niż ta gospodarka
Stary 2009-01-19, 14:20   #4584
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RedApple Pokaż wiadomość
Możesz polecić jakąś bazę? Tez planuję sama się malować - kasy mi braknie inaczej
Polecam bazę ArtDeco dobra baza + dziadowskie cienie = makijaż trzyma całą noc
Stary 2009-01-19, 14:21   #4585
kasiencja
Pani Buka

ehh kierunki techniczne to chociaż jakaś perspektywa, ja chyba będę mieszkać pod mostem, co z tego, że może jestem inteligentna, jak humanistka

Stary 2009-01-19, 14:28   #4586
nicRu
maszyna, nie człowiek

Jak ja to mówie: lepiej pod mostem niż w beczce. Bo beczka sie moze stoczyc

Ja też zawaliłam zadanie z ostrosłupem. Szczególni wkurzyl mni tekst, ze kazdy uczen po gimnazjum powinien umiec je zrobic, bo u mnei w gimnazjum szczytem szczytow bylo rozwiazanie zadania "jaka krawedz powienien miec szescian by miec taka sama objetosc jak np. ostroslup z rysunku" a ostroslup taki zawsze mial np 125cm^3, zeby nie trzeba bylo pisac nie daj Boże pierwiastka trzeciego stopnia. To nie moja wina, że nie umiem zrobić czegoś, o czym nikt nigdy w życiu mi nie mówił.
PS. Też źle zaznaczyłam kąt... I to nie ja jedna w klasie.
Stary 2009-01-19, 14:43   #4587
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Jak ja to mówie: lepiej pod mostem niż w beczce. Bo beczka sie moze stoczyc
heh nie słyszałam tego powiedzenia wcześniej

wiecie tylko co mnie najbardziej boli? mogłam zrobić inaczej, mogłam iść do jakiejś innej klasy... bo nie jestem jakaś tępa strasznie z chemią, a mieliśmy dość wymagającą babkę, byłam jedną z lepszych osób w klasie, gdy pouczyłam się matmy, też mniej więcej to ogarniałam... tylko fizyka to czarna magia a profil mojej klasy nastawiony jest prawie wyłącznie na historię, polski... praktycznie nikt nie zdaje czegoś innego. a na prawo iść nie chcę :/ lubię historię, ale będę mieć już jej dosyć po tych trzech latach

Cytat:
Polecam bazę ArtDeco dobra baza + dziadowskie cienie = makijaż trzyma całą noc
fakt. byłam naprawdę mile zaskoczona jej skutecznością

Stary 2009-01-19, 14:44   #4588
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez invissible Pokaż wiadomość
Heeej.

Hej hej-odp masz na meilu

A tak w ogole to w srode mamy miec krecony film na studniowke( z kamerzysta) i juz widze ze o to bedzie wojna w klasie(kazdy inny pomysl i brak tolerancji dla innych)
Byl pomysl zdjecia z dziecinstwa i obecnie mowic do kamery(ale jak dla mnie to 2 odpada bo sie stresuje a i wiele osob tak mysli)

Stary 2009-01-19, 14:46   #4589
sonnerin
Rozeznanie

GG do sonnerin

Nam dzisiaj oddali polski i matme. Polski słabo - tylko 63% matma r 10% więcej wiec też nie najlepiej. Ale kąt w ostatnim zaznaczyłam dobrze
A angielski to wiem tylko że z czytania i słuchania mam 19/27. Muszę zacząć robić wiecej czytań bo założę się, ze na tym straciłam najwiecej punktów :/

sonnerin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 14:58   #4590
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Ja też zawaliłam zadanie z ostrosłupem. Szczególni wkurzyl mni tekst, ze kazdy uczen po gimnazjum powinien umiec je zrobic, bo u mnei w gimnazjum szczytem szczytow bylo rozwiazanie zadania "jaka krawedz powienien miec szescian by miec taka sama objetosc jak np. ostroslup z rysunku" a ostroslup taki zawsze mial np 125cm^3, zeby nie trzeba bylo pisac nie daj Boże pierwiastka trzeciego stopnia. To nie moja wina, że nie umiem zrobić czegoś, o czym nikt nigdy w życiu mi nie mówił.
PS. Też źle zaznaczyłam kąt... I to nie ja jedna w klasie.
a kto niby tak mówił?!

litości, w gimnazjum to nawet funkcje trygonometryczne nie są obowiązkowe. ja akurat miałam, ale to tylko podstawy rzecz jasna. poza tym jeśli w gimnazjum się robi już trygonometrię, to jedynie w trójkącie prostokątnym. jak ktoś po gimnazjum zna twierdzenie cosinusów, to wielki szacunek dla niego... albo jest bardzo ambitny i zdolny i sam się dokształca, albo chodził do jakiegoś superhiperwybitnego gimnazjum

Cytat:
Napisane przez sonnerin Pokaż wiadomość
Nam dzisiaj oddali polski i matme. Polski słabo - tylko 63% matma r 10% więcej wiec też nie najlepiej. Ale kąt w ostatnim zaznaczyłam dobrze
A angielski to wiem tylko że z czytania i słuchania mam 19/27. Muszę zacząć robić wiecej czytań bo założę się, ze na tym straciłam najwiecej punktów :/
jakie słabo? bardzo ładne wyniki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości