|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
popytam moja ekipę a jak nikt nie bedzie miał zamiaru iść to mam takie 2 koleżanki w gr które pojda wszędzie bo jedna ma tzw wścikdupy
![]() ![]() ooo to Natalka msz chwile spokoju ![]() Kaś ja wykładów w to nie wliczam ![]()
#4563 |
Zakorzenienie
|
Noooo to luzik napewno z Tobą pojdzie..
![]() ![]() Agatko on praktycznie sam się bawi..nawet jak chce się z nim pobawic to za chwilę dopatrzy cos bardziej ciekawego..i ucieka..ale lubi jak go gonię a on musi uciekac fajnie przy tym piszczy.. ![]() ![]()
#4564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za co? za tą Małgosie....wrrrrrrrrrrrr rrrrrrrr................. .. ![]() nienawidze Małgosi, Małgorzaty itp. nie znosze swojego imienia ![]() Sun a jaki masz temat pracy? Natali widziałam się w weekend z przyjaciółką i moją chrześnicą, opowiadałam jej o F, że sam się bawi to kumepla zapytała czy to normalne dziecko ![]() strasznie droga ta czapka!!!! masakra! dzieci to studnia bez dna. a na mojeciuchy nic nie znalazłaś? ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Zakorzenienie
|
hahaha żebym to ja się bardziej nie rozkręciła niż on bo ze mnie to tak ogólnie baaardzo cicha woda
![]() czapeczka śliczna ![]() no to synus idealny ![]() ![]() ![]() ![]() aa właśnie w zetce leci jedna z moich ulubionych piosenek ![]() Goś ja też się sama bawiłam ![]()
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-10-11 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() u mnie łikend zleciał szybciutko w sumie. Odwiedziłam rodziców, spotkałam się z kumpelą moją ;P i wróciłam sobie na mieszkanko. A tutaj mi tak czas szybko leci... dziś znowu na uczelnię i jutro masakra... Ale za 5 dni mój tż przyjedzie i to jest najważniejsze ! ![]() Nati fajną niespodziankę Ci tż zrobił ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Babcia Jaga Czas edycji: 2010-10-11 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Zakorzenienie
|
gosiaa! z maila kopiowalam i tylko dopisalam te ktorych nie bylo, wybacz
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4568 |
Zakorzenienie
|
Gosiu to jest czapka i rękawiczki...
![]() ![]() ![]() My bylismy z F wczoraj w tym Międzybrodziu..w 1 stronę spał pózniej w restauracji siedział cały czas w wózku..a bylismy tam 2 godzinki..były inne pary z małymi dziecmi to jedli w biegu albo nie siedzieli przy stoliku bo cały czas musieli chodzic z dzieciaczkami..więc my mamy naprawdę grzeczne dziecko..a pózniej w aucie nam spiewał i tańczył..(tzn ruszał nogami i rękami) i jak przyjechalismy to odrazu kapiel i spanko.. ![]() ![]() Gosia nawet tego nie zauważyłam Malgosia.. ![]() ![]() ![]() Asia noo nareszcie!!! ![]() ![]() Agatko jaka piosenka.. bo słucham zetki i nie wiem ![]() ![]()
#4569 |
Zakorzenienie
|
Mr. Big- Just to be the next to be with you
![]() Goś wybacz, to chyba ja tą listę wsadziłam na maila.... wybacz ![]() ja paaadam ![]() ![]()
#4570 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Natali Ty masz złote dziecko! ![]() ![]() w domku super! spotkałam mase znajomych, pogadałam z mamą, trafiłam u nas na odpust ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i moja kochana śliczotka-kuzynka zrobiła mi pokaz kręcenia ogniami- niesamowita sprawa!!! jestem z niej taka dumna ze wow! i w ogóle poczułam się staro bo z kolegą chcieliśmy usiąść na piwku i zjeździliśmy wszystkie knajpy a tam sama gówniarzeria i nawet nie wiedzieliśmy gdzie teraz spędza się czas, masakra ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Zakorzenienie
|
Goś super że weekend udany
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4572 |
Zakorzenienie
|
Natuś no będę będę nie chce sobie przez niego zaległości robić haha
![]() ![]() ![]() cześć Gosiu ;D ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Zakorzenienie
|
no tak w sumie może poczekac na Ciebie Tżcik w domku i przygotowac coś fajnego np ciepły obiad
![]() Gosia co to są kapiszony...? ![]() ![]() ![]() ![]() Mi właśnie przyszła ksiązka więc będe miała co robic wieczorkiem.. ![]()
#4574 |
Zakorzenienie
|
oo jaka książka??;> ja własnie skończyłam czytać II część Białej Masajki..
natalka nie mów że nigdy nie miałas pierścionka z odpustu ![]()
#4575 |
Zakorzenienie
|
Agatko miałam miałam
![]() ![]() ![]() a książka 'od pierwszego wejrzenia' nora roberts ja lubię czytac romanse.a Biała Masajka o czym była..? ![]()
#4576 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4577 |
Zakorzenienie
|
cześc Mysia
![]() ![]()
#4578 |
Rozeznanie
|
A jakoś leci, mimo, że czarną serię mam normalnie
![]() Z lepszych wiadomości, dziś nauczyłam się parkować równolegle ![]() ![]() Mapka się robi, ostatnio nie miałam na nią siły, ale znów się wzięłam do pracy. Robię obrysy czarną nicią, ciężko idzie ale dam radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4579 |
Zakorzenienie
|
czesc Dziewczynki
![]() ja tak ostatnio ciągle wpadam jak po ogień, ale mam troche nauki dziś ost dzień tak dużo teraz mam 5 dni wolnego więc będę miała więcej czasu ![]() ![]() widze, że u Was weekendy udane ![]() też poszukuje kurtki na zime i nic ![]() ![]() ![]() przyszły mi już dziś testety fluidu więc będę próbować i korektor po oczy takie małe a cieszy ![]() mam nadzieję, że u Was tez tak ciepło na dworku ![]() miłego dzionka ![]() Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2010-10-11 o 13:41 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4580 |
Zakorzenienie
|
Mysia oby to był już koniec przykrych wydarzeń
![]() ![]() Kropelka słodko musisz wyglądac w tej czapie z pomponem.. ![]() ![]()
#4581 |
Zakorzenienie
|
hej laski
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4582 |
Zakorzenienie
|
Lala dupko cześc co tam u Ciebie? jak w szkole..?
![]() ![]() oby się spodobała mojemu Tż .. bo jak niee to ![]() ![]() ja piję ![]() ![]() ![]() aha dziewczyny jaki ja dzisiaj oglądałam program na polsat cafe.. akademia idiotów albo palantów nie wiem już jak to szło dokładnie..ale chodzi w nim o to, że zdesperowane dziewczyny oddaja do programu swoich Tż..(oczywiście wkręcają ich że sa wybierani do reklamy jakiegoś napoju..) i pózniej razem przechodzą terapie ze specjalistaką robią razem wspólnie jakieś zadania.. i w każdym docinku odpada 1 ktory jest najwiekszym palantem..(w czasie programu laski dowiadują się że np ich Tz zdradził ją jakis tydzień temu..albo, że laska nie jest już ładna..) mówie Wam dziewczyny jaki głupi program..ale żal mi tych dziewczyn...
Nie jestem chamska po prostu nie lubię być sztucznie miła... ![]() Edytowane przez Legionistka23 Czas edycji: 2010-10-11 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4583 |
Zakorzenienie
|
Żyję
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- A więc widzieliśmy się w piątek po prawie tygodniowej przerwie, nocował u mnie. Mieliśmy się widzieć cały weekend, ale w sobotę pojechał tylko ze mną na zakupy i musiał wrócić, bo jak jego rodzice wrócili ze szkoły (uczą się zaocznie ) mieli jechać oglądać jakiś samochód. A w niedzielę do pracy. Ok, zniosłam. Teraz ma uczelnie piątek, sobota, niedziela. Wolne ma wtorek i środa teraz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Nati faktycznie jakieś dno ten program ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4584 |
Zakorzenienie
|
Jestem. Nienawidzę tych dni... Znow dzisiaj czuje sie jak zwloki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4585 |
Zakorzenienie
|
Lala nie złośc się.. facet będzie zawsze facetem
![]() ![]() ![]() Kaś ![]() dziewczyny oglądałam na all kolczyki z modeliny no poprostu padam na kolana... ![]() ![]() ![]() ja lubie moment prawdy... :p
Nie jestem chamska po prostu nie lubię być sztucznie miła... ![]() Edytowane przez Legionistka23 Czas edycji: 2010-10-11 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4586 |
Zakorzenienie
|
Wychodzę jak on jest w pracy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Zakorzenienie
|
Natala pokaz te kolczyki, u mnie modeliny w domu od cholery ejst i czeka na moją wene to może mnie coś natchnie oglądając te allegrowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
już Kasiu szukam ![]() proszę..nie no dziewczyny ja padam schrupałabym te kolczyki.. ![]() http://allegro.pl/z-modeliny-rekodzi...262428480.html http://allegro.pl/z-modeliny-rekodzi...262428464.html http://allegro.pl/z-modeliny-rekodzi...254199903.html http://allegro.pl/z-modeliny-rekodzi...258644072.html http://allegro.pl/z-modeliny-rekodzi...254197112.html http://allegro.pl/owca-nici-sheep-ko...253264950.html
Nie jestem chamska po prostu nie lubię być sztucznie miła... ![]() Edytowane przez Legionistka23 Czas edycji: 2010-10-11 o 19:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4590 |
Zakorzenienie
|
Laski ja idę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:57.