![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
ja nieco na wschodzie , więc czekam dopiero na jutrzejsze ocieplenie
![]() fiu fiu Sofija już garderobę letnią uzupełnia ![]() M czeka na czwartkowe frytki a macu ![]() ![]() płodzianka mi świdruje w brzuchu ciekawe czemu taka wstydnisia, jak tż patrzy mi na brzuch czy dotyka to cisza jak makiem zasiał ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-03-21 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Zakorzenienie
|
Uffff... urządzałam dziś gruntowne porządki w kuchni, dopiero teraz mam trochę czasu dla siebie
![]() Co do rozklapciochy ( ![]() ![]() ![]() ![]() Też uważam, że po urodzeniu kilkorga dzieciaków jest to możliwe, po jednym raczej rzadko kiedy. A i to pewnie zależy od ciała i przebiegu porodu ![]() Faceci zdradzają i swoje nie rodzące, nastoletnie panny, czy lalunie tu i ówdzie poprawione chirurgicznie , więc... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak a propos Kołobrzegu - wiecie, że tam na plaży jedno wielkie pole minowe?? pokazywali dzisiaj w wiadomościach, że przy budowie falochronu odkryli.... teraz trwają prace nad wydobyciem tego arsenału.. Judi, robicie normalne testy alergiczne - takie skórne? kuźwa, przydałoby mi się z małą też iść do alergo... ale na pewno nie do tej czarownicy co mi dziecko głupkowatym wyglądem zraziła do lekarzy.. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Sosnowa Czas edycji: 2011-03-21 o 20:03 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
do mnie dziś teściowa dzwoniła czy kupić Idze kurtkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Zakorzenienie
|
tak ochrzciłyśmy już
Maryśkę ![]() ![]() ![]() ciekawe co Veronka i tż wymyślą ostatecznie w urzędzie ![]() mnie nikt nie pyta, o ubraniowe sprawy dla Mikiego wiedzą chyba że mu nic w tym temacie nie trzeba czy jak? nic nie dostał w prezencie ot tak sobie, bo komuś sie coś spodobało i nie mógł sie oprzeć Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-03-21 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Zakorzenienie
|
czemu ten doktorek tak nieśmiało przycupnął na tym foteliku?
![]() http://zdrowie.onet.pl/zycie-i-zdrow...6,artykul.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Zakorzenienie
|
Tzeci mowia rozne rzeczy
![]() A ja myslalam, ze Verona imie ma juz wymyslone, a to Boryska pomysl ![]() Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2011-03-21 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4568 |
Zakorzenienie
|
Mnie taboretowa wczoraj poinformowała, że mamy JUŻ (bo Mati była w nowych spodniach) nie kupować żadnych spodni i getrów bo są już kupione. Po czym Mati nic nie dostała. Nie wiem, może na święta dostanie albo co
![]() ![]() Ach... i mój fryz nie przypadł do gustu ![]() ![]() ![]() Chyba, że to był odwet za moją prowokację pt. "echhh dziś do meblowego". Mejbi pufa znowu nie ma co robić, a jedynie czytać cudze wypowiedzi ![]() Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2011-03-21 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4570 |
Zakorzenienie
|
Sosno a propos artykułu; kolega moich rodziców jest ginem i po drineczku opowiada z czym spotyka się w pracy i to niewesoła robota, więc mina doktorka zrozumiała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cestia oj Ty niewdzięczna synowa ![]() ![]() ![]() ![]() a zawsze mnie zastnanawia, czy do gina prywatnie, to przychodzą czyściutkie i świeże pacjentki, czy jednak zdarzają się jakieś niedysponowane ? bo w szpitalu to wiadomo, różnie może być ... Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-03-21 o 20:19 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4572 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba ide cos poczytac. Junior dzis nie poszedl na drzemke, wiec padl jak kawka. Tzet na wyjezdzie, wiec przynajmniej sobie w spokoju poczytam
![]() Anka ![]() O, Wersta juz odpowiedziala ![]() Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2011-03-21 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Zakorzenienie
|
na zabicie nudy polecam dwa filmy
lecą mi ciągle na hbo ![]() http://zalukaj.pl/zalukaj-film/9355/...ker_2007_.html http://www.filmweb.pl/film/Narzeczon...li-2009-437710 no i wciągnęłam się nawet w dwa seriale Zakazane Imperium oraz Spartakus Bogowie Areny ![]() no co pytam, samo życie u gienia ![]() ale własnie prywatnie mnie obchodziło bo to obciach, płacić i kadzić ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-03-21 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Zakorzenienie
|
Hehehe... a tam, lata mi to
![]() Najważniejsze, że ogród już nie dla pospólstwa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4576 |
Zakorzenienie
|
Nie mam Hbo
![]() Mam kilka polskich kanalow ale wlasciwie to malo ogladam. Najwiecej chyba bajki ![]() Podoba wam sie ta reklama Calzedoni, kora namietnie puszczaja ostatnio?? Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2011-03-21 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4577 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
my testy skorne robimy dopiero na jesien, teraz alergolog powiedziala, ze nie ma jeszcze sensu go meczyc. ale jak bylismy u alergologa/ pulmunologa w chorwacji z B, to lekarka byla zdziwiona, ze u nas takich testow nie robia malym dziecia. ona robila juz nawet 2 mies. wnukowi testy skorne |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja slyszalam kilka razy, ze leci ta reklama ale nigdy nie spogladalam w tym czasie w tv. I jak w koncu udalo mi sie obejrzec cala, to sie nawet zdziwilam, bo nie spodziewalam sie takiego pomyslu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
Zakorzenienie
|
Moj TŻ zaraz się pytał o co chodzi
![]() Ale firmy nie kojarzył więc już się w ogóle zakręcił ![]() Ja lubię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4582 |
Zakorzenienie
|
mój brat kojarzył markę
![]() ![]() chyba katar mnie łapie albo cuś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4583 |
Zakorzenienie
|
witam. wlasnie sniadam. piekno slonko za oknem swieci, musze zaraz pranie nastawic, zeby schlo szybko na dworze.
ale mialam wieczorem nerwa....ale o tym w ogrodzie.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4584 |
Zakorzenienie
|
hejka
a ja wstałam z bólem głowy ![]() dziwne piękne słońce , wyż a ja wymiękam niedługo czas dotlenić komórki może szybciej mi przejdzie ![]() mam w planie farbowanie włosów jak wrócę, ale czy dojdzie do finału ![]() chciałam najpierw pofarbować a potem ciachnąć, żeby jakieś czarnulki z końcówek w razie co pościnać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4585 |
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki
A mnie w nocy @ pozalewała, a ostatnio rzadko kiedy mi się to zdarzało ![]() ![]() Cestusia współczuję śledzika i taboretowej obiecującej gruszki na wierzbie ![]() ![]() ?Ja też się do fryzjera wybieram w tym tygodniu, ale tylko grzywkę podciąć ![]() ![]() U nas słoneczko takie nieśmiałe póki co, ale pewnie będzie ładny dzień ![]()
#4586 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry...
Edytowane przez Sosnowa Czas edycji: 2011-03-22 o 08:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() Moje dziecko juz na spacerze ![]() Dzis rano szukal taty, a znalazl babcie ![]() Oczywiscie moja mama to jedyna osoba, przy ktorej moge wyjsc gdziekolwiek, a on to ma gdzies. W przeciwnym wypadku wyje jak koza syberyjska ![]() Veronka jak tam objawy porodowe? ![]() Smigam pic kawke ![]()
#4588 |
Zakorzenienie
|
no... szczerze mówiąc to nie zazdroszczę lekarzom tego bliskiego kontaktu z innymi ciałami i to często nie do końca zdrowymi..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Zakorzenienie
|
#4590 |
Zakorzenienie
|
poleciałam pieszo daaaaaaaaaleko na pocztę, przed kawą i śniadaniem (małż na popołudnie i on zawiózł Igę).
a tam nie płaszczyk a moje perfumy. co za ZAWÓD ![]() kurde mam nadzieję,że dziś dojdzie w końcu od czwartku ![]() dzień dobry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:29.