|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Widzę, że tak narzekacie na smak siemienia lnianego czy jego glutowatą konsystencję. A ja się przyznam, że już w dzieciństwie mama mi przygotowywała siemię i był to swego rodzaju przysmak dla mnie
Aż sama się dopominałam. Dziś rzadko piję siemię, ale nie mam z tym najmniejszych problemów. Czasem dosypuje nasion do koktajli owocowych, ale jednak wolę glucika
|
|
|
|
#4562 |
|
Wielce Szanowna Pani
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Kupiłam sobie dzisiaj w rossmannie maskę Alterra z Aloesem i granatem oraz w SuperPharm olej arganowy, co prawda pojemność nikczemna (20ml), ale w promocji za 5,99 zł
Dziś będę testować, w SP jest chyba promocja -40% na większość artykułów do pielęgnacji włosów No i -30% na tusze Maxfactora, czyli kupię taniej ukochanego Masterpiece |
|
|
|
#4563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() swoją drogą dziewczyny, nie można u Was gdzieś jeszcze dostać tej czarnej torebki??? gdyby ktoś mógł pomóc w zakupie, byłabym bardzo wdzięczna
|
|
#4564 | |
|
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
), bo TŻ mówił, że chce kupić swojej mamie jakiś fajniejszy prezent na urodziny i imieniny (bo obie daty blisko są) więc pomyślałam o tych torebkach ale za późno...Ogółem obie z przyjaciółką żałujemy braku funduszy na rzeczone
|
|
|
|
|
#4565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym czasem czekając na promo w rossie kupiłam kosmetyki na kokardi i BU. Zobaczymy co to za cuda tam mają - jeszcze nigdy nic od nich nie zamawiałam.
|
|
|
#4566 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mialam normalna cere, ale pewnego dnia cos sie stalo i czego bym nie nalozyla, zle - dlugo gojace gule podskorne murowane. Meczylam sie z tym ze 3 lata Teraz przymierzam sie do serum babuniowego z Kaliny ![]() Cytat:
Maja konkretne przeceny ![]() Cytat:
"People, what a bunch of bastards!" by Roy - - - ... beneath the stains of time the feelings disappear ... It just sucks... *sniff sniff* Edytowane przez Eggnogg Czas edycji: 2013-10-07 o 22:28 |
|||
|
|
|
#4567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to niestety nie mam Lidla w obecnej okolicy, ani w tygodniu możliwości podjechać gdziekolwiek dalej ze względu na pracę. O torebkach dowiedziałam się oczywiście przypadkiem na wizażu, a akurat taka by mi się baardzo przydała...
|
|
#4568 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny pijące siemię lniane w dużej ilości - śluzy zawarte w nasionach mogą zmniejszać wchłanianie leków, więc jeśli któraś z Was leczy się przewlekle lub ma problemy z motoryką jelit zwróćcie proszę uwagę, czy len tego nie zaburza!
Kupiłam kurtkę zimową w Re, czekam na botki z Zary jeszcze i jeśli się okażą w porządku to będę gotowa na zimę tzn. do wyprzedaży
|
|
|
|
#4569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do butów, to chciałabym konkretnie jakieś z czubem (np te). Geiger ma ciekawą linię obcasów, no i wiem z konkretnego źródła,że są całkiem dobrze wyprofilowane oraz dużo modeli moze pasować na moją nieforemną stopę, mam ciut za szeroką. ![]() Cytat:
Pamiętam,pamiętam te bikery (Dune?), piękne. Tak naprawdę to podoba mi się prawie całą strona. Chciałabym coś nude,czarne czubeczki - zgrabne, i oko zawiesiłam na tych ze szpilką, ale w panterkę. Ale ogólnie jakieś jesienne buty też mają niezłe, no i te obniżki.
|
||
|
|
|
#4570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oprocz przecen na stronie KG, maja tez outlet www.shoeaholics.com Rozmiarowka przebrana, ale ceny smiesznie niskie
"People, what a bunch of bastards!" by Roy - - - ... beneath the stains of time the feelings disappear ... It just sucks... *sniff sniff* Edytowane przez Eggnogg Czas edycji: 2013-10-07 o 22:52 |
|
|
|
|
#4571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O matko i córko! ![]() Wielkie dzięki, shoeaholic!
Edytowane przez Phoebee Czas edycji: 2013-10-07 o 23:04 |
|
|
|
|
#4572 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zapraszam na nowy wpis na blogu
|
|
#4573 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Super, że się wybawiłaś i że Twój tż zmienił zdanie ![]() Niedługo- to prawda Na szczęście ominie mnie cała ta euforia weselna! Sukienki nowej nie zamierzam kupować, bo pomyślałam, że założę czerwoną rozkloszowaną z pagonami z Zary, która marnuje mi się w szafie Buty mam. Jedynie zastanawiam się nad dodatkami i makijażem. Z racji na kolor i fason kiecki chciałabym zachować umiar, ale też czymś się wyróżnić bo jestem pewna, że czerwieni i rozkloszowań będzie co nie miaraCytat:
Leżą super!Czemu chcesz oddać te drugie? Coś z nimi nie tak? Tak- kolega z czarnymi oczami i czarnymi włosami ![]() ![]() Cytat:
Ostatnio wszystkie dzieci działają mi na nerwy chyba że widzę słodki bliźniaczy wózekCytat:
Cytat:
![]() Płaszczyk Lindy czeka na mnie już na poczcie. Nie mogę się doczekać, kiedy go odbiorę! Dziewczyny- czy któraś z Was miała do czynienia z usuwaniem pieprzyków? Lato się skończyło i moje myśli znowu zaczęły krążyć wokół tego tematu, ale o tym później dokładnie. Co w ogóle myślicie o usuwaniu pieprzyków? Dwa lub trzy lata temu miałam usuwane chirurgicznie dwa pieprzyki z ciała u chirurga plastyka (dostałam skierowanie od lekarza na pilne ich usunięcie) oraz laserowo cztery z twarzy (jeden pieprzyk oraz trzy wypukłe krostki w kolorze skóry).
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ Edytowane przez lleenka Czas edycji: 2013-10-08 o 00:56 |
|||||
|
|
|
#4574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydaje mi się, że w tych drugich wyglądam gorzej ale jestem zabiegana na razie i nie mam czasu zrobić zdjęcia ![]() Ja miałam usuwane pieprzyki chirurgicznie przez onkologa. Muszę przyznać, że bardzo ładnie się zagoiło |
|
|
|
|
#4575 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ale mam dzisiaj leniwy dzień Totalnie nic mi się nie chce robić. Do tego zmęczona jakaś jestem.Nie wiem, czy Wam pisałam, że po powrocie z wakacji znowu wróciłam do ćwiczeń Zamówiłam nową płytę Ewy Chodakowskiej, jaka wychodziła z Shape'em i ruszyłam z ćwiczeniami Płytka fajna, choć po rozgrzewce byłam już zmęczona Cytat:
Pokazałabyś, jak wyglądają na nodze?? Ja kupiłam swoje w River Island i czekam, aż do mnie dojdą Mają być niby w czwartek.Cytat:
Mam chyba jakiegoś pecha w tej kwestii, bo zawsze najbardziej rozryczone dziecko musi znaleźć się w pobliżu mojej osoby ![]() Bliźniaki- podziwiam za to marzenie!!! Przy jednym jest co robić, a co dopiero dwójeczka U mnie w rodzinie na moje pokolenie wypadają bliźniaki i drżę na samą myśl, że moglibyśmy my je mieć
|
|
#4576 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a z tego co widziałam na stronie RE ceny na kurtki mają dość rozsądne
|
|
|
|
|
#4577 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Moim zdaniem powinno się to zrobić, ryzyko jest duże. Miłego dnia!
|
|
#4578 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja usuwałam pieprzyki A co myślę o usuwaniu? Jestem za zarówno jeśli chodzi o zdrowie, jak również o czystą estetykę. Strasznie mi się nie podoba, jak ktoś ma na twarzy straszne pieprzyki- bąble. Ja bym to od razu wycięła
|
|
#4580 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę dać Ci namiary na przychodnię gdzie jeździłam (moja rodzina też z resztą). Czeka się tydzień-dwa i wcale nie potrzeba mieć urlopu ![]() sama jeszcze ze 2x muszę jechać, a jedną zmianę obserwować, bo nie podoba mi się... nie wiem czy pamiętacie moją sprawę z trampkami z allegro - po interwencji rzecznika dostałam dziś maila, żebym podała nr konta do zwrotu. opłaciło się walczyć o swoje
|
|
|
|
|
#4583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zawsze jeździłam na Garbary, ale tam wycinają tylko z rana, także musiałam zawsze brać wolne, żeby wyciąć jeden pieprzyk. Najgorsze jest to, że na Garbarach wycinają pieprzyki pojedynczo. Przynajmniej jak ja wycinałam swoje, to podczas jednej wizyty wycinano mi jeden, bo niby tak zawsze się postępuje podczas tego typu zabiegów.Jak rozumiem, Ty jeździłaś prywatnie? Super, że wywalczyłaś swoje Sporo ludzi odpuszcza, bo obawia się tej całej biurokracji, ale ja również wychodzę z założenia, że jeśli racja leży po naszej stronie, to należy o nią walczyć
|
|
#4584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam wizyty po 16 (chyba nawet są jeszcze później), a ostatnim razem lekarz zapytał czy chcę zrobić dwa za jednym zamachem, ale to ja nie chciałam, bo ciężko by było spać itd... nie były zupełnie obok siebie. Wydaje mi się, że umawiają się na jeden na wizytę, bo NFZ płaci za wizytę a nie za wycięty pieprzyk więc to im się bardziej opłaca przecież to nie jest jakaś wielka operacja!Dokładnie przypomnę im w mailu, że muszą mi też zwrócić za koszty przesyłki w razie gdyby chcieli o tym zapomnieć i wystawię oczywiście negatywa na allegro, a jeśli mi się odpłacą tym samym to zgłoszę to do serwisu All.
|
|
|
|
|
#4585 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko zajrzę![]() Cytat:
Cytat:
jest bardzo dobrze i dokładnie uszyta. Cena wychodzi bardzo przyjazna po odliczeniu rabatu z okazji weekendu zniżek![]() Cytat:
![]() Cytat:
u przypadkowych pacjentów
|
|||||
|
|
|
#4586 | ||
|
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
Cytat:
Onkolog mnie zawsze straszyła, że muszę usunąć bo mogą zezłośliwieć, to wycięłam... Delikatny był jak Hitler dla narodów okupowanych, niemiły i po pieprzyku odstajacym 0,5x1cm i drugim płaskim jak ziarnko maku mam bliznę 4x1 cm idealnie między piersiami, tak żeby było widać Takze dziewczyny, zasięgnijcie opinii o osobie, która będzie Wam wycinać takie rzeczy! Ja w tej chwili nie mogę nawet bardziej zabudowanych biustonoszy nosić, bo jak mają ciut wyższy fiszbin czy co to tam jest pomiędzy piersiami, to mnie blizna swędzi, drapie i mi się krostki robią |
||
|
|
|
#4587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez szukam nudziakow, najlepiej bez czuba i zamszowych. Mialam niemalze idealne z Aldo, ale rozmiarowka dziwna i moj rozmiar byl za duzy. Gdybys sie na cos skusila, warto poszukac aktualnego kodu znizkowego (czesto sie pojawiaja)
|
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
Niektóre pieprzyki/narosla można usunąć cieklym azotem u dermatologa. Korzystałam z tej opcji i polecam.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4589 |
|
Konto usunięte
|
ja też kontroluję pieprzyki, jakby ktoś chciał namiar w krakowie to mogę podać klinikę, którą w tym temacie polecam (chodzę prywatnie), ale ja nic nie wycinałam, nie jestem w grupie ryzyka i pieprzyki też są bardzo delikatne
|
|
|
|
#4590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na niczym konkretnym nie stanęło ( jeszcze! Jako nudziaki to ja chciałam zamówić Gwendy z Topshopu, bo mi się strasznie spodobały. A zamszaków to faktycznie malutko, najwięcej lakierowanych. Ale wiesz co, zerknij na Nine West, tam widziałam fajne bez czuba. Ale przedwczoraj zrobiłam zakupy w MNG , poleciało hurtem,ale kupno bardziej w celu zmierzenia.1) Botki Peep Toe - idealne fasonem nie są, ale wszyscy już mają tylko nie ja Do skarpetek idealne!2) Czółenka z paskiem - bo żadnych takich nie mam, a co mi tam ![]() 3) Koturny, z cyklu : nie noszę,ale może się dogadamy |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.

Aż sama się dopominałam. Dziś rzadko piję siemię, ale nie mam z tym najmniejszych problemów. Czasem dosypuje nasion do koktajli owocowych, ale jednak wolę glucika 
Dziś będę testować, w SP jest chyba promocja -40% na większość artykułów do pielęgnacji włosów 

), bo TŻ mówił, że chce kupić swojej mamie jakiś fajniejszy prezent na urodziny i imieniny (bo obie daty blisko są) więc pomyślałam o tych torebkach ale za późno...
Teraz przymierzam sie do serum babuniowego z Kaliny

Czasami budzi mnie o 2:00-3:00 nad ranem swoim rykiem
Ostatnio wszystkie dzieci działają mi na nerwy chyba że widzę słodki bliźniaczy wózek
Pokazałabyś, jak wyglądają na nodze??
Mają być niby w czwartek.
Mam chyba jakiegoś pecha w tej kwestii, bo zawsze najbardziej rozryczone dziecko musi znaleźć się w pobliżu mojej osoby
u przypadkowych pacjentów