|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
KAROLAJN
![]() KATARZYNKA dobrze, że wyciągnęłas ![]() TESO ![]() SKYLIE masz tyle energii że uważaj abyś czasem na tej miotle nie odleciala ![]() SURKA ![]() Młody pospal 30 min i znowu wyje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4562 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
W Kauflandzie od jutra słoiczki Hipp- Dania owocowe od 4. miesiąca za 2,35zł
Chyba tanio? ![]() Wróciliśmy ze 1,5h spacerku..jeszcze chlebek i wędlinkę kupiłam i zajrzałam do sklepu dziecięcego za śpiworkami do wózka. Jednak zamówię na All, bo cena tutaj mnie zabiła. Mały właśnie próbuje przekręcić się brzuszek, ale coś mu nie wychodzi..zapomniało mu się chyba jak to szło ![]() Jem bułkę słodką z owocami i kruszonką i popijam inką ![]() Zasiadam do nadrabiania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
Raczkowanie
|
![]() ![]()
#4564 |
Zakorzenienie
|
to jest argument mojego męża dla żłobka- że mała będzie miała kontakt z innymi dziećmi. u nas wokół mieszkają ludzie z odchowanymi dziećmi, więc mała nawet nie ma rówieśników.
#4565 |
Wtajemniczenie
|
Margo współczuje przeżyć z cycem, zawiało grozą
![]() EvSkyle ![]() Surka ![]() Tweed tz niech się kuruje pod kołdrą w domku. Ciągle w pracy ten twój pracoholik ![]() Arrabita nie wiem jak jest ze słodzikiem przy KP, ale ja bym tego świństwa nie jadła ![]() Karo dobrze że już w domku. Tesniłam ![]() Idzia współczuje migreny ![]() ![]() Teso wow jaka hemo ![]() ![]()
![]() |
#4566 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4567 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chciałam przekazać naszemu Św. Mikołajowi, że dostaliśmy z Antosiem przesyłkę ![]() Żżera mnie ciekawość co tam jest bo za nic nie mogę zmacać przez papier ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4568 |
Wtajemniczenie
|
właśnie nie mogłam sobie przypomnieć co to za cukierki z tym nadzieniem
![]() Paulinka super że córcia lubi na brzuszku leżeć ![]() ![]() ![]() Dzoan zjadłabym taką bułę mniam mniam. Ale nie mogę☠bo jem słodycze tylko w weekend ![]() 60 przysiadów zrobione ![]() zgadnijcie kto się przyłączył do akcji przysiadowej? mój mąż ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Idę ogarnąć pokój po Majulkowych wygłupach i idziemy na spaceros jak tylko wstanie (śpi już 1h20min) ![]()
![]() |
#4569 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43907864] ![]() Są ale na posiew to sie nie nada, trzeba bezposrednio do kubeczka ![]() Hmmm...a jak po urodzeniu Mikołjowi pobierali mocz na posiew to właśnie miał woreczek ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4570 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Czytam was na bieżąco,przepraszam że się nie wbijam w rozmowy i nie cytuję,ale brak weny mam dziś do odnoszenia się i dyskusji. Spałam dziś 4 godziny i jestem trochę jak zombie. Rano pokłóciłam się z tż, potem do 13 się nieodzywaliśmy do siebie,a potem wyszedł do pracy nawet się nie żegnając... Po raz kolejny stwierdzam,że faceci są beznadziejni. Zmagam się od wczoraj z wysypką? odparzeniem? na pupie Gabi, sama nie wiem co to jest, takie małe krostki. Dziś ją wykąpie w krochmalu,może to pomoże. Z oczkiem jest widoczna poprawa. Niedługo na kontrolę idziemy po skończeniu kropelek. Wybaczcie,że tak tylko o sobie, o nas. Uciekam,bo zaraz wpadnie siorka moja (cioteczna) z prostownicą i będziemy coś działać z moimi włosami, a potem mamy z bratem egzamin do bieżmowania,oby się udało za pierwszym podejściem ![]() dzoan dzięki za info,robie w takim razie napad na Kaufland jutro ![]() lachryma pisałaś,że fotoksiążka do ciebie już dotarła,tak? pochwalisz się? ![]()
#4571 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zresztą lata kłótni z własnym ojcem i utwardzanie mnie w przekonaniu, że jestem beznadziejna, też zrobiły swoje ![]() Nie potrafię tak ładnie jak Ty Oli ubrać w słowa tego co czuję, ale Twoje słowa pomogły mi choć trochę uporządkować myśli. Dziękuję za tak miłą ocenę mojej osoby..od razu mi się cieplej w sercu zrobiło ![]() Marionette super, że skok sobie poszedł precz ![]() ![]() Cytat:
![]() Ghia współczuję zmęczenia.. ![]() Perse oj ciężką noc mieliście.. Olek też już drugą noc jakiś dziwny..przy odkładaniu do łóżeczka płacze i nie może zasnąć od razu.. i też nie wiem o co chodzi, bo na rękach mi śpi, a na płasko od razu się wybudza.. zaśnie w końcu i już normalnie drzemkuje, ale czemu ten płacz? nie wiem ![]() ![]() tweed ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4572 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie.
Przepraszam, że nie ma mnie ostatnio w ogóle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A najlepsze, że ta dermatolożka kazała mi zrezygnować z kp, bo to moje mleko na pewno go uczula ![]() Jestem załamana i nie wiem co robić ![]() ![]() ![]() Podczytuje was po troszku, kiedyś nadrobię ![]()
#4573 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
biedne te dzieciaczki z tymi problemami ![]()
![]() |
#4574 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43907587]To zmien buty na takie bez obcasow ![]() Ze starszakiem tez trzymalam stelaz w wozkowni a gondole znosilam z1 pietra razem z malym.. Jakos dalam rade choc starszak byl niezla klucha.. Przenioslam go do spacerowki jak mial pol roku bo sie juz w gondoli nie miescil. Moje dziecko spalo mi teraz 2,5 h. ![]() ![]() Zaraz zbieram sie i jedziemy do lab z moczem na posiew Zdaje sie, ze dzisiaj jestem dla wszystkich niewidzialna. ![]() ![]() Jedliśmy dziś pierwszy raz jabłiszko, poprasowałam, zrobiłam pranie, powiesiliśmy na balkonie, nakarmiłam, teraz dziecko zasneło Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Zakorzenienie
|
oj dzoan, dzoan, co z Ciebie wyrośnie
![]() naprawdę, uwierz w siebie dziewucho. wydajesz się być fajna, zabawną kobietą. tylko szkoda, że Twój mąż tego nie docenia. Bądź silna, postaw na swoim i przede wszystkim nie wierz ludziom, którzy mieszają Ciebie z błotem podważając Twoją wartość.
#4576 | |||||||
Zakorzenienie
|
Tyle z Was ma teraz kiepskie nocki, że współczuję i głasiuję zbiorowo
![]() surka gratuluję tych dobrych nocek ![]() ![]() karolajn jeszcze raz bardzo mi przykro... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43906544] Przed chwila odebralam swoje wyniki z morfologii i ob i sa super, hemoglobine mam 14 ![]() ![]() ![]() Walczylam rano aby pobrac malego mocz na posiew bezposrednio do kubeczka. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kejt jak uda mi się zrobić ładne zdjęcie, to się Wam pokażę w rudościach ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4577 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4578 |
Zakorzenienie
|
Pozdro ze spaceru
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Teso-dopiero doczytalam.Ja Cie widze ![]() Ewusia-brawa za 5 miesiecy ![]() Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Katarzynka-niefajna przygoda z ta kapsułka, dobrze ze sie Szymek nie zadlawil Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Paulinka-jak sie dowiem wiecej ze zlobkiem to napiszr Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
#4579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() baloniku- załącznik. na tej drugiej focie moja dłoń wydaje się być dużo większa od książki- tak wyszło z aparatem w fonie ![]()
"nie człowieka kocham mniej, lecz naturę bardziej" Edytowane przez lachryma Czas edycji: 2013-11-28 o 11:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4580 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() My wróciliśmy ze spaceru. Pi*dzi i 0 stopni... brrr...zostawiłam Wam prezenty dwa w K. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
Konto usunięte
|
My po spacerku. Dzisiaj tylko godzina, z zegarkiem w ręku.
Zimno jak nie wiem :/ Magdalenne współczuję problemów ze skórą ![]() Dzoan Tobie - problemów z TŻem, ale to akurat sama przerabiam non-stop, więc nic mądrego nie napiszę, skoro sama sobie nie radzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4582 |
Zadomowienie
|
Magdalenne- u takich maluchów nie pojawia sie tak szybko luszczyca- bądź dobrej myśli. Bardzie myslalabym o AZS.
Stosuj emolienty do kąpieli i zobaczysz czy jest jakas poprawa. Kciuki za Kamilka! Kciuki też za oczy Gabi i Szymka :thumbup: Teso- brawo za siuski ![]() Dzoan- ja Ci juz kobieto pisałam... Słuchaj co lachryma prawi- mężczyźni kochają zolzy ![]() Życzę też dużo sił i energii po nieprzespanych nocach wszystkim potrzebującym wliczając w to siebie ![]() Chwale sie i swój Klub Laktacyjny ![]() Adaś w poniedziałek ważył 5,055kg a dzisiaj 5,14kg ![]() I spryciula mała, jak odwrocilam sie żeby wziąć pieluche, wyciągnęła sobie sonde z nosa. Wczoraj wyciągnął do połowy i mu ja wepchnelismy a dzisiaj wyciągnął całą i sie zaczął śmiać ![]() Ciekawe czy tak mu będzie radośnie jak będzie musiał leki połknąć- najwyzej wsadza mu nowa ![]() Póki co upajam sie widokiem syna bez sondy- ostatni raz widziałam go w takim stanie 19 września... Zaraz sie chyba porycze z radości.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- I dziękując wszystkim jeszcze raz za wszystkie kciuki przesyłam zdjęcie ponad 5kg Adasia bez sondy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4583 |
Zakorzenienie
|
#4584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4585 |
Zadomowienie
|
No to nie będzie jednak zdjęcia bo ta aplikacja to jednak dziadostwo
![]() Jak tylko uda mi sie skorzystać z laptopa to wstawie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4586 |
Zakorzenienie
|
mała śpi już 4 godziny... na dworze... mam nadzieję, że jej nos nie odpadnie od tego zimna
![]()
#4587 |
Wtajemniczenie
|
Trzymajcie kciuki. Mój neurolog dzwonił do mnie że mam przyjechać do Niego na dyżur, bo musi zobaczyć czy choroba postępuje czy na razie jest ok.
Ostatnio widział mnie na cc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4589 |
Zadomowienie
|
Agrafka- kciuki! A jak sie ogólnie czujesz?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.