Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE! cz.III - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-17, 22:20   #4561
martolina1982
Zakorzenienie

Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!

to co nie gadata?

tamlin masz zalajkowanego Tomka Choińskiego? ma dziś na swojej tablicy rozpisane wyzwanie krzesełkowe.

04.05.2017 start!
martolina1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 22:30   #4562
la'Mbria
Zakorzenienie

Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!

a reszta ekipy ddzieee?

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Napisane przez martolina1982 Pokaż wiadomość
to co nie gadata?

tamlin masz zalajkowanego Tomka Choińskiego? ma dziś na swojej tablicy rozpisane wyzwanie krzesełkowe.
liczę...liczę kuźwa ile biała żreć
kupiłaś w koncu te buty Lidlowe do biegania,czy nie?

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 22:33   #4563
martolina1982
Zakorzenienie

ja? nieee. toć mam z zeszłego roku.

jak tam twoja pekernia?

04.05.2017 start!
Stary 2014-03-17, 22:39   #4564
swinka94
Zadomowienie

Ja już w łóżku. U TZa. :P
Zakupy udane, oczywiście połowę rzeczy odlozylam przy kasie a i tak 200zł prawie
Ide spac bo padam. Buziaczki moje Piękne.

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka

Jeśli udało Ci się przetrwać nawet jeden epizod dużej depresji - jesteś niebezpieczny i możesz wszystko.
swinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 22:46   #4565
la'Mbria
Zakorzenienie

Cytat:
ja? nieee. toć mam z zeszłego roku.

jak tam twoja pekernia?
no wiem, że masz...ja mam z zeszłego roku decathlonowskie i się prują...dlatego pytam czy ty sobie nowe sprawiłaś. Kolorki ładne były

Dziś pakowałam znaczy sztanga+ ciężarki w sumie 22kg na plecy i dawaj robić przysiady najpierw zrobiłam 2 serie po 6 powtórzeń z takim ciężarem, potem pompeczki dla odpoczynku i dobiłam się 3seriami po 10 przysiadów ale już z mniejszym obciążeniem(12kg) ...nogi mi się trzęsły za ostatnim powtórzeniem jakby z waty- coś wspaniałego.
No i troszku powyciskałam na klatę
teraz spisuję sobie plan treningowy z sfd, kombinuję jak to wszystko ogarnąć, bo mnie dzisiejsza waga zabiła. Po prostu jakby mnie ktoś w pysk strzelił

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
Stary 2014-03-17, 22:48   #4566
insane_p
Zadomowienie

Dzień dobry wieczór!

Ja dopiero do domu weszłam Po pracy byłam w kinie na koncercie Szybki prysznic i padam spać zaraz

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
A może po prostu serię zabiegów w spa na miejscu? A z siostrą nie pojechałaby jak coś? Albo Ty byś wzięła siostrę na weekend, a mama z babcią by pojechala. A tata się dzieckiem swoim zajęć nie może? Albo pogadać z jakąś jej bliską koleżanką, czy nie chciałaby jechać razem z mamą. Na grouponach jest tyle fajnych ofert dla dwóch osób i na serio za małe pieniądze. Moi rodzice bardzo zadowoleni z pobytu rocznicowego w spa
Albo karnet na jakieś masaże, zabieg u kosmetyczki, fryzjera itp.
Z rzeczy przyziemnych jakiś zegarek fajny, bransoletkę złotą. Coś co zostanie na lata i będzie się wiązało z akurat tą okazją.
Na miejscu odpada, bo to mała wiocha i nic nie ma Ale właśnie coś by się może dało wykombinować... Zerknę na grupony jakieś, bo tam są fajne oferty, a mama sobie dostosuje termin, żeby jej pasowało
Cytat:
Uzupełniam tabelkę. Musicie mi pomóc.
4.01. - 88,4
1.02. - 86,4
ostatnia waga - 86,9

Cytat:
Napisane przez la'Mbria Pokaż wiadomość
ja bym obstawiała jakiś karnet SPA, ale może razem z tobą, co?
A siostra to ile ma lat?
Dziecięciem nie jest chyba, co?
Siostra ma 10 lat, więc jeszcze dzieciak Sama nie zostanie na noc Ja tam bym się nie obraziła na weekend z mamą w spa Ale przecież nie kupię prezentu pod siebie Chociaż myślę, że jakiś pakiet z jednym noclegiem w promieniu 200 km byłby spoko. Żeby spokojnie w sobotę rano wyjechać i w niedzielę wieczorem wrócić (o ile wolne weekendy będą przy takich gruponach...). A zawsze na jedną noc łatwiej opiekę zorganizować.

Padam kochane moje, więc do spania uciekam. Przepraszam, że mnie ostatnio tak nie ma, ale jak TŻ był to nie było kiedy, w przyszły weekend wracam do rodzinnego domu, a w tygodniu to późno wracam Jutro planuję wyjść o ludzkiej porze z pracy, poćwiczyć i się porelaksować w domu Więc będę na wieczornej zmianie

*A jeszcze idę nadrabiać na klub

-13,0 kg
18,4 kg to go.
insane_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 23:10   #4567
creature666
Zakorzenienie

Obejrzałam porodówkę i zaraz się zawijam spać.
Chłopaków jeszcze energia rozpiera, robią "pompki"

Ja padam na ryjek...
Muszę chyba sobie kupić jakieś buty do biegania, bo te moje to zaraz chyba slag trafi

Do jutra lachony
Stary 2014-03-17, 23:34   #4568
martolina1982
Zakorzenienie

moje lidlowskie mają się b.dobrze, a mam tendencję do zbytniego naciagnia sznurówek i rwania dziurek. tutaj nic a nic sie nie daje porwac. nad tymi dzis sie nie skupiałam, wiec nie wiem czy plastiki.

creature zazdroszczę bieżni w domu. teraz by mi sie przydała. jutro chyba zrobie jakieś aeroby, by chce mi się tego tempa...

też uciekam spać

04.05.2017 start!
Stary 2014-03-18, 02:02   #4569
nadiaaa171
Zakorzenienie

Dobranoc

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

.95..89..85..80....75 :... 73.. 71.:..69

.." i wyciągnęła do mnie malutka rączkę..i siłę mi dała niespotykaną, i miłość największą, bezinteresowną.."
nadiaaa171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 07:32   #4570
martolina1982
Zakorzenienie

hejo co u was?

04.05.2017 start!
Stary 2014-03-18, 07:37   #4571
tamlin111
Zakorzenienie

Dobry.
Cytat:

Mam, widziałam to wyzwanie, ale ja w swoim już na 4-ech minutach a tu tyle nie ma nawet

Cytat:
Dziś pakowałam znaczy sztanga+ ciężarki w sumie 22kg na plecy i dawaj robić przysiady najpierw zrobiłam 2 serie po 6 powtórzeń z takim ciężarem, potem pompeczki dla odpoczynku i dobiłam się 3seriami po 10 przysiadów ale już z mniejszym obciążeniem(12kg) ...nogi mi się trzęsły za ostatnim powtórzeniem jakby z waty- coś wspaniałego.
O kolanka się nie boisz? Bo to jednak duże obciążenie. A w dodatku przy Twoich problemach z kręgosłupem, to można tak go forsować?

Cytat:
Napisane przez insane_p Pokaż wiadomość
Na miejscu odpada, bo to mała wiocha i nic nie ma Ale właśnie coś by się może dało wykombinować... Zerknę na grupony jakieś, bo tam są fajne oferty, a mama sobie dostosuje termin, żeby jej pasowało
Popatrz, bo teraz to mnóstwo tego.

4.01. - 88,4
1.02. - 86,4
ostatnia waga - 86,9
Dziękuję

Siostra ma 10 lat, więc jeszcze dzieciak Sama nie zostanie na noc Ja tam bym się nie obraziła na weekend z mamą w spa Ale przecież nie kupię prezentu pod siebie Chociaż myślę, że jakiś pakiet z jednym noclegiem w promieniu 200 km byłby spoko. Żeby spokojnie w sobotę rano wyjechać i w niedzielę wieczorem wrócić (o ile wolne weekendy będą przy takich gruponach...). A zawsze na jedną noc łatwiej opiekę zorganizować.
A ojciec z córką zostać nie może
My rodzicom na weekend braliśmy, tyle że już wykupionych większość było, więc musisz z dużym wyprzedzeniem.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-18, 07:38   #4572
insane_p
Zadomowienie

Cytat:
hejo co u was?
czeeeeść
już po śniadanku i zbieram się do pracy

W ogóle, nie pochwaliłam Wam się W niedzielę minęły 2 miesiące z Jiilian!
Status: 1 raz opuszczony (Jak się przeprowadzałam i mama była ze mną w Wa-wie) i 1 raz 20 minut zamiast 30. Także i tak nieźle chyba

-13,0 kg
18,4 kg to go.
Stary 2014-03-18, 07:51   #4573
martolina1982
Zakorzenienie

nieźle? jesteś baba z żelaza, nie tylko fizycznie, ale i z dyscypliną

jaki ty trening robisz Jillian? a doczytalam w pasku. nie znam. trudny?

w W-wie na 9:00 się chodzi do pracy?

tamlin
tak wlasnie widzialam, ze ma malutkie te czasy. a propos kolana...moje sie odezwało. jednak to cwiczenia wstawania z krzesla na jedenej nodze obciaz kolano przy mojej wdze. zrobiłam, ale...czułam je.

La'Mbria wyjasnij mi...przysiady z obciazeniem dadzą szybsze efekty niż bez? nie kumam fenomenu obciażeń. rozumiem, gdy ktoś już z palcem w nosze trzaska setki przysiadow i chce utrudnic, ale czy np. 50 zwykłych = 20 z obciażeniem? ja nigdy w treningach nie przywiazywalam do tego wagi. w łapki woda 0,5l to było moje najwieksze obciazenie i dla mnie wystarczające. czulam jak miesnie pracują.

dziewczyny widzialyscie gdzies dobrą matę niedrogo?

04.05.2017 start!
Stary 2014-03-18, 08:18   #4574
insane_p
Zadomowienie

Martusia, dla mnie trudny i co dwa tygodnie są nowe treningi wiec tez większy poziom trudności

I tak, standardowo na 9 ale moze potem jak juz będę mieć multisporta to moze sprobuje na 8. Szef sie zgadza na próbę. Ale wiadomo, jak cos sie stanie o 17 a mnie juz nie będzie to slabo, wiec lepiej na 9:P

Co do maty, oj mialam pelno mat. Wszystkie sie slizgaly i darly. Kupilam ostatnio mate do jogi w decathlonie, trochę droższa byla, z 50 zl chyba, nie pamietam. Ale jest cudowna!

Siedze juz w autobusie :P

Sent from my RM-914_eu_poland_347 using Tapatalk

-13,0 kg
18,4 kg to go.
Stary 2014-03-18, 08:38   #4575
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez insane_p Pokaż wiadomość
W ogóle, nie pochwaliłam Wam się W niedzielę minęły 2 miesiące z Jiilian!
Status: 1 raz opuszczony (Jak się przeprowadzałam i mama była ze mną w Wa-wie) i 1 raz 20 minut zamiast 30. Także i tak nieźle chyba
Podziwiam. Brawo

Cytat:
La'Mbria wyjasnij mi...przysiady z obciazeniem dadzą szybsze efekty niż bez? nie kumam fenomenu obciażeń. rozumiem, gdy ktoś już z palcem w nosze trzaska setki przysiadow i chce utrudnic, ale czy np. 50 zwykłych = 20 z obciażeniem? ja nigdy w treningach nie przywiazywalam do tego wagi. w łapki woda 0,5l to było moje najwieksze obciazenie i dla mnie wystarczające. czulam jak miesnie pracują.

Ja matę kupiła w sportowym, za 45zł chyba. Fajna, grubsza, nie slizga się. W domu spisze Ci nazwę.
A ćwiczenia z obciążeniem to moim zdaniem typowo na budowanie mięśni. Nie na wyszczuplenie, tylko na rozbudowanie ich. A La'Mbria właśnie do tego dąży, także u niej wskazane pakowanie. Dla wysmuklenia ciała, na pewno nie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-18, 09:29   #4576
creature666
Zakorzenienie

Dzień dobry z autobusu, ja tyż w drodze do pracy. Obsrana jestem, bo mam być na 9 i google mówi, że będę ale jakoś nie wierzę! Ale ja zawsze tak przeżywam

Wyobraźcie sobie R. Wyszedł z wózka i sam się zapakował do samochodu niani z bananem na gębie
Drugi tydzień a on taki cwany już
Kaszle jeszcze z suchego przechodzi na mokry kaszel... Po naszych chorobowych doświadczeniach jedna rzecz mnie pociesza - brak gorączki

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

Boshhhh jak wali w tym autobusie

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Jedyna biała....
Stary 2014-03-18, 09:32   #4577
martolina1982
Zakorzenienie

ja nie kumam co ty gadasz :/ hahaha czemu obsrana jesteś? ty prawka nie masz? brawo dla R. dzielny chłopczyk. zobaczysz fajowo się Wam ułoży i z wiosną bedzie wiosna u was a jak wypłatę dostaniesz....

insani no takie godziny są na raie ok. potem jak bedziesz miec dzieci czy coś to gorzej. u was lunche się jada? bo przeceiż do 17:00 plus dojazd to mozna skrecic sie z głodu na kanapkach.

dzieki, oblukam te maty (tamlin jak mi spiszesz)

04.05.2017 start!
Stary 2014-03-18, 09:35   #4578
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez creature666 Pokaż wiadomość
Wyobraźcie sobie R. Wyszedł z wózka i sam się zapakował do samochodu niani z bananem na gębie
Brawo, dzielny chłopak

Kaszle jeszcze z suchego przechodzi na mokry kaszel... Po naszych chorobowych doświadczeniach jedna rzecz mnie pociesza - brak gorączki
Mój tez, a raczej moje zaczęły kaszleć. Trzeba do lekarza jak nic. Mam nadzieję, że Krop wcześnie zjedzie z tego kursu.
Stary 2014-03-18, 09:40   #4579
martolina1982
Zakorzenienie

moje tez kaszlące i ja :/ najlepsze, ze w dzien nic, zero kaszlu a jak tylko sie kładziemy to jedna przez drugą :/

04.05.2017 start!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-18, 12:10   #4580
la'Mbria
Zakorzenienie

Cytat:
Podziwiam. Brawo

Ja matę kupiła w sportowym, za 45zł chyba. Fajna, grubsza, nie slizga się. W domu spisze Ci nazwę.
A ćwiczenia z obciążeniem to moim zdaniem typowo na budowanie mięśni. Nie na wyszczuplenie, tylko na rozbudowanie ich. A La'Mbria właśnie do tego dąży, także u niej wskazane pakowanie. Dla wysmuklenia ciała, na pewno nie.
Tamlinku, co do tego "budowania mięsni" to się z tobą nie zgodzę. Sprawa jest bardziej złożona niż "aeroby to odchudzanie, a siłowe to pakernia" to za duże uproszczenie i nie do końca prawda. Aeroby spalają tłuszcz, co do tego nie ma żadnej wątpliwości. Natomiast robią to tylko w czasie gdy trenujesz. Natomiast z treningiem silowym jest taka sprawa,że spalają mniej tłuszczu podczas samego treningu, ale....na tyle podnoszą metabolizm,że nawet po zakończeniu treningu sadlo jest nadal spalane. I w ogólnym dobowym rozrachunku wypadają efektywniej niż same aeroby. Ja robię trening mieszany 3dni aero i 3 siłowe. Dzień przerwy.
Natomiast co do budowania mięśni- choćbym nie wiem jaki ciężar dźwigała, bez dodatniego bilansu kcal nic nie urośnie! A poniewaz na razie chudne(powoli,ale jednak) bilans mam ujemny, to mięśni mi się nie rozrosna. Nie mają po prostu tyle budulca, żeby urosnąć. Za mało jem na razie. Oczywiście jeśli spale tłuszcz, to wiadomo,że efekt wizualny będzie taki jakby mi mięśni przybyło, bedą bardziej widoczne. Ale nie będzie ich objetosciowo więcej, nadal przecież zależy mi na spadku wagi i centymetrow w obwodach Na SFD ładnie to wyjaśnili, czemu warto ćwiczyć silowo na redukcji. Będę przy kompie to zalinkuje stronę.

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Cytat:
nieźle? jesteś baba z żelaza, nie tylko fizycznie, ale i z dyscypliną

jaki ty trening robisz Jillian? a doczytalam w pasku. nie znam. trudny?

w W-wie na 9:00 się chodzi do pracy?

tamlin
tak wlasnie widzialam, ze ma malutkie te czasy. a propos kolana...moje sie odezwało. jednak to cwiczenia wstawania z krzesla na jedenej nodze obciaz kolano przy mojej wdze. zrobiłam, ale...czułam je.

Przysiady z obciążeniem robię po to,żeby zmniejszyć ilość powtorzen. Dla mięśnia tzn dla jego rozwoju i uwypuklenia lepszym treningiem jest np.3x10 z obciążeniem, niż 6x10 bez obciążenia. Poza tym mięśni ud i posladka to najmocniejsze mięśni całego organizmu i takie gibanie bez obciążenia mało im da, a niestety stawy obciąża bo ilość powtorzen jest spora. Według mnie lepiej ćwiczyć mniej,ale z ciężarem. Efekty mają być szybciej, a czy beda to zobaczymy za jakiś czas

Stary 2014-03-18, 12:26   #4581
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Tamlinku, co do tego "budowania mięsni" to się z tobą nie zgodzę. Sprawa jest bardziej złożona niż "aeroby to odchudzanie, a siłowe to pakernia" to za duże uproszczenie i nie do końca prawda. Aeroby spalają tłuszcz, co do tego nie ma żadnej wątpliwości. Natomiast robią to tylko w czasie gdy trenujesz. Natomiast z treningiem silowym jest taka sprawa,że spalają mniej tłuszczu podczas samego treningu, ale....na tyle podnoszą metabolizm,że nawet po zakończeniu treningu sadlo jest nadal spalane. I w ogólnym dobowym rozrachunku wypadają efektywniej niż same aeroby. Ja robię trening mieszany 3dni aero i 3 siłowe. Dzień przerwy.
Natomiast co do budowania mięśni- choćbym nie wiem jaki ciężar dźwigała, bez dodatniego bilansu kcal nic nie urośnie! A poniewaz na razie chudne(powoli,ale jednak) bilans mam ujemny, to mięśni mi się nie rozrosna. Nie mają po prostu tyle budulca, żeby urosnąć. Za mało jem na razie. Oczywiście jeśli spale tłuszcz, to wiadomo,że efekt wizualny będzie taki jakby mi mięśni przybyło, bedą bardziej widoczne. Ale nie będzie ich objetosciowo więcej, nadal przecież zależy mi na spadku wagi i centymetrow w obwodach Na SFD ładnie to wyjaśnili, czemu warto ćwiczyć silowo na redukcji. Będę przy kompie to zalinkuje stronę.

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Przysiady z obciążeniem robię po to,żeby zmniejszyć ilość powtorzen. Dla mięśnia tzn dla jego rozwoju i uwypuklenia lepszym treningiem jest np.3x10 z obciążeniem, niż 6x10 bez obciążenia. Poza tym mięśni ud i posladka to najmocniejsze mięśni całego organizmu i takie gibanie bez obciążenia mało im da, a niestety stawy obciąża bo ilość powtorzen jest spora. Według mnie lepiej ćwiczyć mniej,ale z ciężarem. Efekty mają być szybciej, a czy beda to zobaczymy za jakiś czas

Czyli jednak obciążenie wpływa na szybsze budowanie mięśnia. A o tym, że siłowe spalają po treningu to pierwsze słyszę. Właśnie o aerobach to zawsze czytałam, że i w trakcie i po spalają. Ale przyznam, że się nie zagłębiałam. No ale żeby siłowe, to nigdy przenigdy nie słyszałam. No ale Ty oblatana w tych stronkach, dokształcona. Ja tam laik, ważne, że tłuszcz spada, mięśnie widać i jest ok. A skąd to szczegółowo to nie zbyt mnie interesuje
Stary 2014-03-18, 12:29   #4582
HaGie
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry z autobusu, ja tyż w drodze do pracy. Obsrana jestem, bo mam być na 9 i google mówi, że będę ale jakoś nie wierzę! Ale ja zawsze tak przeżywam

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

Boshhhh jak wali w tym autobusie

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Jedyna biała....
Super, że młody tak szybko przekonał się do niani
I co zdążyłaś do roboty

Dzień doberek

U nas leje i strasznie spać mi się chce, bo ciemno jak w d...

My nadal szukamy mieszkania i znowu nic mi się nie podoba, a wczoraj już kilka osób było oglądać ten dom, w którym mieszkamy, strasznie mnie to wkurzyło - właściciel mógłby poczekać aż się wyprowadzimy, a nie

99-->96
-->66
HaGie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 12:59   #4583
martolina1982
Zakorzenienie

witaj HaGie. tez mialam taka sytaucję, ze przychodzili ogladac mieszkanie i to po 20:00 jak ja dzieci spać kładłam :/ trzymam kciuki za to by cos się szybko znalazło. a sluchaj, nie przyspieszyloby sprawy gdybyscie sami gdzies dali ogloszenie, ze szukacie? nie tylko szukac za posrednictwem agencji. albo korzystajcie z kilku agencji. pamietam, ze jak szukalismy do kupna mieszkania to jedne agencje mialy kiepską ofertę, inne lepsze, a niektorzy sprzedajace w ogole nie korzystali z agencji, bo nie chcieli placic prowizji i sami do nas docierali gdy zamiescilam ogloszenie.

ja tam tamlin tez nie rozkminiam w jakiż to cudowny sposób zachodzi zanik opony ważne by zachodził mnie sie nie chce czytac, szukać, ale jak La'Mbria przeloży z polskiego (pakorowego) na nasze to miło poczytać

04.05.2017 start!
Stary 2014-03-18, 13:10   #4584
HaGie
Zadomowienie

Martolina my szukamy na takiej stronce, na której są zebrane wszystkie agencje, czyli wszystkie zgłoszone do jakiejkolwiek agencji domy. I jeszcze dodatkowo sprawdzam tez na gumtree, bo tam często ogłaszają się właśnie tacy prywatni, którzy nie chcą korzystać z usług agencji.

99-->96
-->66
Stary 2014-03-18, 13:15   #4585
Ashya_
Zakorzenienie

Witam Jezu dzeiwczyny ja nie wiem co ze mną dzisiaj, jestem niewyspana, czuje się jakbym miała gorączkę, nosi mnie dosłownie, najmniejszy drobiazg mnie wku.wia, tata domofon odebral i pyta się kto to a ja na niego pod klatką z japą `a co ku.wa nie słyszysz?`a jak jechałam autem po mame to myślałam że czegoś zaraz dostane... no i mam wielką ochote na czekolade

Martolina
przebiegu znikania oponki tez nie rozumiem
Stary 2014-03-18, 13:29   #4586
HaGie
Zadomowienie

Ja też nie rozumiem, bo moja oponka jest oporna na znikanie

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Ashya może @ się zbliża?

99-->96
-->66
Stary 2014-03-18, 13:30   #4587
Ashya_
Zakorzenienie

wow przed chwilą się nawet popłakałam bez powodu

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
Napisane przez HaGie Pokaż wiadomość
Ja też nie rozumiem, bo moja oponka jest oporna na znikanie

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Ashya może @ się zbliża?
W sumie się zbilża ale nigdy nie miałam takich aż odpałów chyba wstałam lewą nogą dzisiaj
Stary 2014-03-18, 13:43   #4588
creature666
Zakorzenienie

Hello
Skończyłam szybciej laska zadowolona, ja też
Dotarłam chwilę po 9, ale ona powiedziała że tak mogę przyjeżdżać (pracuję u niej co drugi wtorek)
Prawko mam, ale samochodu brak... może coś wymyślimy kiedyś z TŻ... zaoszczędziłabym na pewno czas

I grzeczna jestem. Wzięłam sobie dwie kanapki na w razie W i dobrze, będę musiała zakupić większą butlę na wodę, bo 750ml to za mało

Dziewczyny zdrówka dzieciom

La'Mbria już Cię widzę za kilka m-cy taką napakowaną, w pozytywnym sensie oczywiście

Ashya a Tobie co?

HaGie trzymam kciuki, napewno coś znajdziecie
Stary 2014-03-18, 13:49   #4589
martolina1982
Zakorzenienie

Ashya na jakąś delirkę to wygląda :/ brak cukru?

04.05.2017 start!
Stary 2014-03-18, 14:05   #4590
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HaGie Pokaż wiadomość
Martolina my szukamy na takiej stronce, na której są zebrane wszystkie agencje, czyli wszystkie zgłoszone do jakiejkolwiek agencji domy. I jeszcze dodatkowo sprawdzam tez na gumtree, bo tam często ogłaszają się właśnie tacy prywatni, którzy nie chcą korzystać z usług agencji.
Cóż pozostaje życzyc tylko spokoju, cierpliwości i powodzenia

Cytat:
Napisane przez Ashya_ Pokaż wiadomość
Witam Jezu dzeiwczyny ja nie wiem co ze mną dzisiaj, jestem niewyspana, czuje się jakbym miała gorączkę, nosi mnie dosłownie, najmniejszy drobiazg mnie wku.wia, tata domofon odebral i pyta się kto to a ja na niego pod klatką z japą `a co ku.wa nie słyszysz?`a jak jechałam autem po mame to myślałam że czegoś zaraz dostane... no i mam wielką ochote na czekolade
Hmmmmm ciąża albo pms

Cytat:
Hello
Skończyłam szybciej laska zadowolona, ja też
Dotarłam chwilę po 9, ale ona powiedziała że tak mogę przyjeżdżać (pracuję u niej co drugi wtorek)
Fajnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości