![]() |
#4561 |
Konto usunięte
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Amelia,
poproszę o natychmiastowe podesłanie kawałka lodowca, bo nie wyrabiam tej temperatury.../ Może być na zdjęciu, ostatecznie ![]() Nawet nie mam siły na podejście do sklepu, w którym czeka na mnie kiecka..Odłożyłam to na czwartek... Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2015-09-01 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Ciao bella Amelia ![]() ![]() Gratuluje zakupow, warto po sezonie 'napasc' na sklepy z markowymi ciuchami. Jaki znasz on-line z wyprzedaza? Oooooo... widze, ze Kinga tez dalas, mam chyba wszystkie ksiazki Kinga, nawet jako Bachman plus ksizke dopisana przez jego zone Tabithe. Kinga czytam kilka razy ta samo ksiazke przez lata, record to Bastion w oryginalnej bez skrotow wersji, chyba 2000 stron, czytalam z piec razy. ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- o tak, lodowiec do whiskey ![]()
![]() |
#4563 |
Gang Iren
|
Kinga czytałam tylko kilka książek. Najbardziej podobała mi się "Dallas 63". No i kiedyś czytywałam sporo horrorów, to te Kinga też mi "wchodziły".
#4564 |
|
Gosia jak horrory, to mialam dluuuuugo faze na serie Nekroskop (Necroscope), to bylo naprawde mocne.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Nekroskop Tak sobie mysle, moze warto kupic cala kolekcje raz jeszcze, stesknilam sie.
![]() |
#4565 |
Rozeznanie
|
Lodowiec spod Mont Blanc dla ochlody:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Rozeznanie
|
Sklepy internetowe jakie zna Tz, lepszy jest w tym ode mnie
![]() sarenza.com shoopon.fr videdressing.com yoox.com modz.fr ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Przepraszam, ma byc shopoon.fr a nie shoopon.fr ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Ciao Eva, grazie. Sono molto contenta di poter scambiare due parole nella lingua italiana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2015-09-01 o 14:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4568 |
|
أنا يعيشون فى الامارات العربية المتحدة haaa haaa haaa ![]()
![]() |
#4569 |
Gang Iren
|
Dokładnie. Też tak uważam
![]()
#4570 | |
|
Cytat:
Grazie, mille baci anche a te ![]() Tak, Shoopon jest dobry I ten Vide, ja wchodze tez na Cocosa, Net-A-Porter, Reebonz, The Luxury Closet (preloved).
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Zakorzenienie
|
38 w słońcu
![]() Karamba ![]() Przebarwienia..Temat rzeka i walka z wiatrakami.Mam i też z nimi walczę. ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Fatalnie sie dzis czuję.Po tym wszystkim nie dostałam jeszcze @..Jutro mija 5 tyg..Symptomy mam,tylko efektu nie widać.. ![]() Amelia gdzie przepadłaś?Ochłoda wskazana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4572 |
Rozeznanie
|
U nas jest tak:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Zakorzenienie
|
Kto mówił o whiskey ? przyłączam się, a jutro urlop nż
![]() ![]() ![]() Mam okres nieczytania znowu ![]() ![]() Beata- jak zwykle na straży naszego języka ![]() do ciebie w poszukiwaniach złotego pociągu. Kapelusz już mam, kupiłam podczas poprzedniej wizyty w Stanach ![]() Amelia- lodowce są piękne, ale tylko jak świeci słońce i temp sięga co najmniej 26-28C ![]() Jak wam się podoba nasz p. prezydent i jego zachowanie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Konto usunięte
|
Od pierwszego dnia pokazuje klasę
![]() To SARKAZM ![]() Człowieczek, który nie dorósł do funkcji, jaką przyszło mu sprawować, niestety. Nie jestem rozczarowana, bo niczego dobrego się po nim nie spodziewałam.... Nie, tak naprawdę to miałam jakieś nadzieje z nim związane...Takie malutkie ![]() Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2015-09-01 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Rozeznanie
|
Dziekuje Eva cmok.
U nas lato z rumem dla ochlody. Duzo rumu. Na slodko lub mojito mniam. Love love love. ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Rowniez sledze poczynania naszego nowego prezydenta. Poczekam z opinia. Dam mu szanse. ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- A Ty aussie co o nim sadzisz ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4576 |
Zakorzenienie
|
Amelia- niestety popieram Beatę. Niestety. Szkoda...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4577 |
Konto usunięte
|
Aussie, my się jakoś niepokojąco często ze sobą zgadzamy, zwłaszcza w kwestiach polityki
![]() Idziecie na referendum? Ja tak,ale tylko dlatego, że jest lokalne, muszę protestować ![]() Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2015-09-01 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4578 |
Zakorzenienie
|
Beata- tiaaaa...to prawda
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4579 |
Gang Iren
|
Ja prezydenta wcale nie oglądam. Nie wiem jak się zachowuje. Ale z tego co piszecie mała strata
![]()
#4580 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
Zakorzenienie
|
jeśli czegos nie znosze w naszej polityce - to stosowania metody Kalego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4582 |
Zakorzenienie
|
Polacy są zmęczeni polityką ,chcieliby zmian..Naiwnie wierzą w bleblanie Dudy.W obietnice -bez pokrycia.Nikt Wam nie da tyle co ja wam obiecam
![]() ![]() Czekając na deszcz..ciąg dalszy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4583 |
|
Tiki Puka Puka girls!!!
Pije Wasze/Nasze zdrowie, nikt sie nie dowie.... ![]() ![]() Sent from my iPhone6+ using crap Tapatalk
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4584 |
Konto usunięte
|
Eva ID
co jak co ale jedzenia tam Ci zazdroszczę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4585 |
|
Hejka
![]() Podrzucilam Wam wczoraj drinka Tiki Puka Puka na bazie trzech rodzajow rumu z sokiem pomaranczowym & granatu z Trader Vic's dla lepszego nastroju ![]() Sam fakt w czym trzeba wybierac. Danusia, masz kolezanke w Dubaju?
![]() |
#4586 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Kawa. Po wczorajszej burzy zrobiło się chłodno... no i zgodnie z prognozami czas pożegnać się z latem do kolejnego roku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Zadomowienie
|
Jeżu kolczasty, dziewczęta, ale się wczoraj rozpisałyście, aż miło
![]() ![]() W temacie kolorytu i przebarwień - też uważam, że zależy co komu pasuje oraz że pewne rzeczy to już po prostu kwestia genetyki. Mam śniadą karnację, więc jak się opalę, to wyglądam dość naturalnie. Jak się trochę opalę, to wyglądam promienniej i zdrowiej. Przebarwień nie mam, za to walczę z zaskórnikami ![]() Caffe, pytałaś o kwas migdałowy, jestem bardzo zadowolona, będę się starała w miarę regularnie chodzić na to do kosmetyczki + planuję w październiku kupić produkty Bielendy, które załączyła swojego czasu Danusia (a Ty tylko ten tonik zamówiłaś, czy serum też ?) Zdrówka dla córy ![]() Amelia, super, że wakacje się udały, plus jeszcze zakupy w bonusie ![]() Kawa, bo padnę ![]()
![]() |
#4588 |
Konto usunięte
|
Aussie,
jeszcze na pewno będzie sporo ładnych dni, z NORMALNĄ temperaturą...Nawet jesienią. Wczoraj jakiś półgłówek prezenter w Panoramie powiedział, że dziś(czyli wczoraj) nadeszła astronomiczna jesień ![]() ![]() Można oddychać. Jest bosko ![]() Kawa. |
![]() ![]() |
![]() |
#4589 | |
Zadomowienie
|
hehe, jestem jak najbardziej za
![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
![]() A nawiązując jeszcze do poruszanego przez Was wczoraj tematu polityki, to ja już czasem nawet nie mam ochoty wiadomości oglądać, bo już nie mogę na to wszystko patrzeć. Właśnie oglądając wczoraj o 19:30 na tvp1 skomentowałam, że oni się zachowują poniżej krytyki (prezydent i premier), szczególnie prezydent, mają być dla nas, a są osobno, każde sobie, najważniejsze, pokazać wyższość temu drugiemu, a nas wszystkich mają w d.upie (wiem, mało to odkrywcze). A na tą Szydło to patrzeć nie mogę.
Edytowane przez Wonder Woman Czas edycji: 2015-09-02 o 07:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4590 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry
![]() U nas pierwszy deszczowy dzien. Pada. Niech pada bo susza okrutna. Kawa, kawusia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.