|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Konto usunięte
|
Dot.: Janusze, Grażyny, Sebixy i Karyny - odsłona III
|
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Wizażowy Kot Igor
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;63134506]Mówię tylko, że da się przygotować psychicznie na śmierć starszej osoby bo chyba każdy jest świadom, że człowiek nie żyje 150 lat... nigdzie nie napisałam, że boli mniej.[/QUOTE]
Tak naprawdę nigdy nie jest się na to przygotowanym w pełni pomimo tej świadomości. La belle dame sans merci zawsze przychodzi za wcześnie i zawsze nie w porę. Tak mi się od rana Keats wczytał.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2016-07-18 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;63131906]Pewnie to ta z tych, co odrywają szypułki od pomidorów i truskawek, żeby mniej na wadze wyszło. Jakby szło to ziemniaki by sobie na miejscu obrała.[/QUOTE]
Ja odrywam od pomidorów szypułki żeby mi się potem nie kaleczyły podczas transportu do domu. Wczesniej zawsze miałam je podziobane. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- [1=5e327f3732852adf48e9cb3 f56b2e58327f4a9c0_62c21f8 678871;63132141]Ja też obrywam szypułki od pomidorów. Ale nie ze skąpstwa to robię tylko dlatego, że jak się spakuje takie pomidory z ogonkami do worka, to potem dziurawe się wyjmuje. Tak mnie to irytowało, że zaczęłam obrywać w sklepie. Nie uważam tego za Grażynowanie, bo różne podłoże ten akt może mieć.[/QUOTE] O właśnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4564 |
Konto usunięte
|
[1=5e327f3732852adf48e9cb3 f56b2e58327f4a9c0_62c21f8 678871;63132141]Ja też obrywam szypułki od pomidorów. Ale nie ze skąpstwa to robię tylko dlatego, że jak się spakuje takie pomidory z ogonkami do worka, to potem dziurawe się wyjmuje. Tak mnie to irytowało, że zaczęłam obrywać w sklepie. Nie uważam tego za Grażynowanie, bo różne podłoże ten akt może mieć.[/QUOTE]
podobno pomidory w szypułkach wolniej więdną, ale nie wiem co na to amerykańscy naukowcy |
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Zakorzenienie
|
Ja nie odrywam szypulek, bo bez nich pomidory szybciej dojrzewają. Moja mama odrywa, żeby się nie kaleczyly razem. Jak żyć, co robić, jak nie wiadomo co robić?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Konto usunięte
|
Problemy pierwszego świata
![]() Mi się jeszcze chyba nigdy nie zdarzyło, że szypułki pokaleczyły pomidory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 | |
Holy Crap!
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4568 |
Konto usunięte
|
Na mięsnym stoisku w jednym sklepie można kupić mięso, wędliny, sery, pierogi, sałatki, tego typu rzeczy i ciasto. do wszystkiego jest jedna kolejka. Grażyna stanęła przy ciastach, stoi, stoi i w pewnym momencie krzyczy: Panie! Podejdzie któraś do ciasta. ekspedientka jej tłumaczy, że tutaj obowiązuje jedna kolejka i do ciast nikt nie chodzi. Graża na to, że ona tylko ciasto chce i stoi dalej. za jakiś czas ponaglenie "no niech podejdzie tu któraś, bo ja chcę ciasto" i znowu próba tłumaczenia, na co Graża "ale ja nie będę tyle chodziła z kolejki tutaj" (a odległość może 4 metry...). w końcu ktoś z kolejki kupował kawałek ciasta i ekspedientka już Grażynkę obsłużyła.
a ochroniarz też dobry, baba 2 razy na pół sklepu krzyczała, a on przyszedł jak już ta z ciastem odeszła. |
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Inez
|
Jechałam dzisiaj do większego miasta (X) busem. Chciałam wrócić już z powrotem, więc poszłam na taki spory parking gdzie stają wszystkie busy. Szukam takiego, który miałby na tabliczce nazwę mojej miejscowości. No i znalazłam jeden, jako główny cel było wpisane miasto X (przez ABCD...- w tym miejsce gdzie chcę dojechać). Pomyślałam, że pewnie zaraz będzie wracał tą samą drogą (zdecydowana większość busików jeździ dokładnie w ten sposób).
Wchodzę, mówię ładnie dzień dobry, na które kierowca Janusz nie reaguje, pytam czy można - można. Proszę ładnie o bilet. I nagle koleś zaczął na mnie wrzeszczeć ![]() ![]() Mogę przysiąc, że na tabliczce była nazwa m.in. miejscowości, do której bilet chciałam kupić. A jeśli nie, to chyba można powiedzieć normalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4570 |
Konto usunięte
|
Ja w moim życiu spotkałam jednego, tylko jednego miłego kierowcę PKS, z tym, że to mój sąsiad, więc może dlatego był dla mnie miły. A tak - każdy jeden to był wredny burak, nie wiem, może mają takie wymaganie przy przyjmowaniu do pracy na to stanowisko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Ante Pante
|
Ja spotkałam takiego, który nawet nie wiedział, że mają jakąś promocję na bilety i nie chciał mi sprzedać w tej promocyjnej cenie. Uparłam się i przy mnie sprawdzał wszystkie możliwe bilety na kasie, a ile się nasłuchałam...
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4572 |
Konto usunięte
|
Moja mama i babcia to Grażyny. Mój pies ma problem z kręgosłupem, i dostał bezwzględny zakaz chodzenia po schodach i DIETĘ. Musi schudnąć 2 kg. Ukrocilam więc wszelkie smakołyki, przegryzki, typu niedojedzona kanapka czy resztka kotleta. Ja. Za to moja mama i babcia uważają, że karma i surowe miecho to nie odpowiedni zestaw dla psa (dobra karma, nie jakiś shit typu czapi czy pedigdri) i dalej ją dokarmiają.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4573 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A mimo to rodzice i tak go dokarmali "bo on tak patrzy" "zobacz jaki biedny" "bo ty go glodzisz" "zawsze ode mnie dostaje cos rano, nie moge mu tego zrobic" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Zakorzenienie
|
![]() Nic dodać, nic ująć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat pani P powyżej, aż się wierzyć nie chce ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2016-07-21 o 01:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4576 |
Konto usunięte
|
Jaka Krycha jest, każdy widzi............. i słyszy. Karma ją dopadnie. Wierzę w to.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4577 |
Zakorzenienie
|
Krysia to taki damski Nikodem Dyzma, miala baba szczescia wiecej niz rozumu, a teraz sie dowartosciowuje kosztem innych.
#4578 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4579 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Niemniej jeśli to prawda to jestem oburzona. Mam wiele szacunku dla starszych osób i uwazam, że po latach pracy należy im się godna starość a nie kombinowanie skąd wziąć na leki, rachunki i jedzenie.Nie wiem, jak pani P potrafiła spojrzeć w oczy swojej matce po takich słowach.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4580 |
Zakorzenienie
|
Dobra, to podobno fejk. Wczoraj mnie sparalizowalo i byłam w stanie tylko tu wrzucić. Niemniej jednak to bardzo w stylu krychy. No i jakieś ziarno prawdy zapewne w tym leży.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4581 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
chyba nie , odpowiednio wysokie emerytury to mają dzisiaj kaci, oprawcy, zdrajcy i inne prorosyjskie włazidupki ktoś super uczciwy, super pracowity i super inteligentny nie miał szans na dobre stanowisko w tamtych czasach i stąd nie ma wysokiej emerytury czemuś biedny ? - boś uczciwy, a nie czerwona hołota |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4582 |
Wizażowy Kot Igor
|
[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;63269601][/U]
chyba nie , odpowiednio wysokie emerytury to mają dzisiaj kaci, oprawcy, zdrajcy i inne prorosyjskie włazidupki ktoś super uczciwy, super pracowity i super inteligentny nie miał szans na dobre stanowisko w tamtych czasach i stąd nie ma wysokiej emerytury czemuś biedny ? - boś uczciwy, a nie czerwona hołota[/QUOTE] Jeśli chodzi o ostatnie zdanie to aż tak daleko nie posunęłabym się. Nie lubię uogólnień bo jednak jest grupa ludzi, która uczciwie dorabiała się swoich pieniędzy. Jednak jeśli w jakimś państwie byli sędziowie skazujący żołnierzy wyklętych mają wyższe emerytury niż ich ofiary to jednak coś jest nie tak. Zwłaszcza, że z więzień te ofiary wychodziły z "wilczym biletem" na lepiej płatną pracę i ze zrujnowanym zdrowiem i młodością.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
#4583 |
Konto usunięte
|
Przypominam sobie że Pawłowicz wyzwała kiedyś na fb starą rencistkę od leniwych i żerujących bab tylko dlatego że ta jej zwróciła uwagę na temat jej zachowania albo wynagrodzenia. Było coś takiego. Ta kobieta to wstyd i hańba dla polskiej polityki już nie mówiąc o szkolnictwie wyższym.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4584 |
Wizażowy Kot Igor
|
[1=871319bc27e9d09c3f0d50d 55d02d0b6e86b5c84;6327163 1]Przypominam sobie że Pawłowicz wyzwała kiedyś na fb starą rencistkę od leniwych i żerujących bab tylko dlatego że ta jej zwróciła uwagę na temat jej zachowania albo wynagrodzenia. Było coś takiego. Ta kobieta to wstyd i hańba dla polskiej polityki już nie mówiąc o szkolnictwie wyższym.[/QUOTE]
Nie mogłabym bardziej się z Tobą zgodzić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4585 | |
O RLY?
|
Cytat:
chociaz podobno z jakos miesiac czy dwa temu prezses dal jej zakaz wypowiedzi publicznych ze wzg na hmmmm prezentowane poglady przez co szkodi partii.
![]() |
#4586 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
![]() A prezes powinien też jej zakazac pisać w przestrzeni publicznej i odciąć internet.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Wtajemniczenie
|
obowiazkowe badania psychiatryczne dla rzadzacych proponuje zeby potem nie było takich kwiatków.wiecej nic nie napisze bo mi sie noz w kieszeni otwiera.I tak mam nadzieje ze karma wraca
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4588 |
hakuna matata
|
Grażyny autobusowe: Autobus miejski, na ulicach trochę mniejszy ruch niż zwykle- wiadomo wakacje.Kierowca zauważa, że przyjechał na przystanek 5 minut przed czasem, więc postanawia zrobić dłuższy postój by nie jechać za wcześnie. Na to napadły na niego 3 Grażyny, że dlaczego stoi, że one się spieszą i ma już jechać, że zawsze w punkcie X jest po 30 minutach, a tu 25 minut już minęło, a do punktu X jeszcze 4 przystanki.
![]() ![]() Na szczęście niedługo potem wysiadłam
![]() |
#4589 | |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj byłam potworna Grażyna, aż mi głupio. Weszłam do sklepu w centrum kupić coś do picia, mam słuchawki w uszach, muzyka głośno gra. Kasa się zwolniła, podchodzę, place, od wracam się, a za sobą widzę kolejkę na ok 25 osób... na prawdę ich nie zauważyłam. Aż mnie zatkało. Nawet nie przeprosiłam tylko ucieklam ze sklepu tak mi było wstyd. Podwójna Grażyna.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#4590 |
Konto usunięte
|
Ja dzisiaj chciałam oberwać liście z kalafiora ale przypomniałam sobie wątek i nieszczęsne gałązki z pomidorów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:22.