|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Przyczajenie
|
Dot.: Meridia
Nadiia24
No właśnie obawiam się powrotu kilogramów, dlatego chcę zrobić ze dwie sesje, zależy od efektów na samym początku brania meridii. Mam nadzieję, że po skończeniu meridia pomoże mi powstrzymać apetyt i pomoże pozostać przy zdrowym jedzonku. A w momencie uzyskania upragnionej wagi będę odstawiać m. tak jak dziewczyny wcześniej. Najpierw tabletka co drugi dzien, co trzeci itd aż się wyzwolę i będę potrafiła normalnie (zdrowo) jeść bez niej ![]() Mam 160cm, ok 76kg (nie wiem wagi w domu nie posiadam, w weekend podam dokładnie) i chciałabym się pozbyć conajmniej 16kg. anglica2 Ciężko powiedzieć ile można schudnąć bo każdy organizm zareaguje inaczej. Myślę, że duże znaczenie ma to ile kilogramów jest do zrzucenia. Wiadomo, że im więcej tym na początku szybciej leci Edytowane przez Stysia_1964 Czas edycji: 2010-01-27 o 09:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4562 |
Rozeznanie
|
Blondyna20
A co u Ciebie?? Dawno tu nie zaglądałaś?? ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Stysia_1964 A jak długo zamierasz brać Meridię?? Bo ja w zasadzie kończę pierwsze opakowanie no i drugie mam już zakupione ![]() Chcę brać do momentu aż nie osiągnę swojego celu (Mowa o celu 3) hehe chociaż nie pogniewałabym się gdyby waga spadła np do 69 kg hehe ![]() Jeśli masz ochotę pogadać na gg to napisz prywatną wiadomośc z nr odezwe sie ![]()
![]() |
#4563 |
Raczkowanie
|
a pytam sie o to tetno , bo ja sobie od 3 dni mierze , bo czuje jak mi szybko wali serce i mam okolo 135 uderzen na minute a to jest duzo ...
tato zadzwonil na pogotowie wczoraj sie zapytac i kazali mi sie zglosic do lekarza i przestac brac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4564 |
Rozeznanie
|
Hmm no to niestety, musisz zaprzestać brania...
![]() |
#4565 |
Rozeznanie
|
![]()
Witam Wszystkich w czwartek
![]() Dzisiaj 25 dzień z M10. Waga wskazuje- 91,3 kg ![]() Czyli już razem- 11,5 kg ![]() A jak tam u Was??
![]() |
#4566 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj u mnie tez 25 dzień na meridi10
![]() I 6 kg mniej dobre i tyle ,choć sama tez pilnuje się z jedzeniem ![]() Zjadam 4 małe posiłki w większości to warzywka ,owoce ,pierś z kurczaka ,tuńczyk ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4567 |
Rozeznanie
|
Ewcia 27
No to widzę, że u Ciebie też coś ruszyło...6 kg to wcale nie jest mało - Gratuluje !!!
![]() |
#4568 |
Raczkowanie
|
Tez tak myślę że 6 kg to nie jest aż tak źle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4569 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Jutro mam urodzinki, więc troszkę byłam zajęta ![]() Ktoś pytał o meridię, ja pracuję w Katowicach w aptece i mamy chyba dosyć tanio...bo 109 zł kosztuje meridia 15 mg 60 tabletek ![]() Nadii...no ja sobie chwalę dietkę onz pomimo,że na drugiej turze nic nie schudłam, ale przyznam że jadłam posiłki niby często ale szybko i się przejadałam nie raz, wszystko przez pracę ![]() Nie zniechęca mnie to jednak...bo dietka jest świetna ![]() I naprawdę działa i uczy jak dobrze sobie radzić ![]() Ślicznie chudniecie i jestem z Was dumna i co najważniejsze pamiętajcie ,że zastoje się zdarzają! To całkiem normalne, przecież tłuszcz potrzebuje czasu ![]() Nie utyłyśmy w dwa dni, więc i na spalenie go potrzeba ![]() Dzisiaj miałam odstęp od diety jedno dniowy a od jutra już nowo jadę z koksem ![]() Przykro mi,że niektórzy mieli takie skutki uboczne ![]() Niestety jak mawiają meridia nie jest dla każdego ![]() Dziewczynki jestem tak cholernie zmęczona ,że padam na ryjek ![]() Musze iść się położyć... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4570 |
Rozeznanie
|
Oooo jak miło
![]() Już myślałam że o nas zapomniałaś ![]() Rzeczywiscie tanio macie Merdie 15, ja za 30 tab. Meridii 10 płacę 65 zł Kochane Jutro mam egzamin na prawko... ![]() ![]() Życzę Wam miłej nocki, papatki ![]()
![]() |
#4571 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Meridia rzeczywiście mnie tanio wyszła, kupiłam najpierw 30 tabletek i zapłaciłam 64 złote więc jestem bardzo zadowolona ![]() Teraz tylko zaopatrzyć się w wodę i zdrowe jedzonko i zaczynam. Oczywiście gratuluje efektów i liczę że będą kolejne sukcesy nie tylko w odchudzaniu (Nadiia daj znać jak egzamin) Blondyna, wszystkiego najlepszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4572 |
Raczkowanie
|
Hej kobietki słyszałyście że wycofują z aptek meridię
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4573 |
Raczkowanie
|
![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- ja zawsze kupuję meridie 15, 60 tabletek bo jest taniej. U mnie w aptece KWIATY POLSKIE kosztuje ok. 98 zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4574 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj mówili rano w radiu , i pełno jest tego typu informacji w internecie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4575 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4577 |
Rozeznanie
|
Rzeczywiście mnóstwo na ten temat informacji w necie ;/
Mam nadzieję że nie mozna im wierzyć, bo wydaje mi sie ze lek jest ten bardzo pomcny np. komus takiemu jak ja, probowalam juz roznych diet i nic aa dzieki pomocy tych pigulek waga nareszcie zaczeła spadac... sama nie wiem co o tym myslec... p.s. egzamin na prawko zaliczny !!!!! ![]() ![]()
![]() |
#4578 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4579 |
Rozeznanie
|
Kurcze, chyba bede sie musiala za wczasu zaopatrzyc w jeszcze jedno opakowanie ;/
Ehhh zawsze cos wymyslaja, tyle lat byla w obiegu, mnostwo ludzi ja stosowalo aa nagle teraz dopatrzyli sie szkodliwosci;/ jak dla mnie PORAŻKA!!
![]() |
#4580 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a dlaczego nie wycofają alkohol, albo papierosy co niektórych również zabijają brrr Kurcze zdenerwowała mnie ta informacja, bo nie wiem co robić. Mam nadzieje, że to tylko "pogłoski i panika" i że nie zostanie ten lek wycofany. Kurcze przecież to istna paranoja brr Kurcze sama nie wiem czy poddac sie tej pamice i pojsc do lekarza by mi jeszcze przepisal ten lek, ale czy mi tyle da hmmm |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4581 |
Rozeznanie
|
No wlasnie tez sie zastanawiam z ktorej strony to ugryźć...;/
Ja mysle ze dostane ta M bez problemu bo raczej mam dobre uklady z moim lekarzem tym bardziej jesli poinformuje go o tym calym poplochu...ehh nie wiem nie wiem...;/
![]() |
#4582 |
Raczkowanie
|
to super tylko zrobi się problem jak już w aptekach nie będą chcieli nam sprzedawać ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4583 |
Zakorzenienie
|
właśnie z tego powodu, że wycofali meridię ze sprzedaży, przenoszę wątek na forum W krzywym zwierciadle odchudzania. odchudzanie się środkiem, który zagraża życiu/zdrowiu do najrozsądniejszego nie należy.
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4584 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dziękuję za życzonka ![]() Nadii gratuluję zdanego prawka ![]() Jejku dziewczyny nie panikujcie ![]() Wszystko musi zostać zatwierdzone i potwierdzone aby zaprzestali produkcji. Póki co nie ma takiej informacji, ja nadal mam prawo to sprzedawać ![]() Powiem Wam tak...To nie wina tabletek, a osób które je biorą będąc skrajnie wychudzonym jak i lekarzy bezmyślnych nie robiąc badań... Tabletki same w sobie są mocne i to fakt, ale nie one zagrażają życiu, tylko osoba która nie powinna ich brać a je bierze... Jak wycofali by to zdają sobie z tego sprawę ,że większość osób zaczęłaby sięgać po to z czarnego rynku...więc nie wiem czy to by im wyszło na dobre...mezitang też niedozwolony a jednak osoby które chcą pozyskują go...więc co takiego osiągnęli? Właśnie nic...oprócz tego,że teraz jest tylko gorzej. Dwa...z tego co mi wiadomo,to to tylko prośby aby lekarze zaprzestali przepisywania leku...zakazu nie dali, i to tylko ich dobra wola ![]() Nikt nie jest wstanie póki co im tego zakazać dopóki lek jest w obiegu i nie stwierdzono takich naprawdę szczególnych przypadków zatrucia czy coś takiego. To lek na receptę więc pod kontrolą lekarza tak samo jak wszelkiego rodzaju psychotropy itd...to że były zgony...owszem bo jak ktoś bez badań to przepisał i komuś nie wytrzymało serce, albo ktoś popadł w depresję...albo w anoreksję...to są jedynie takie przypadki, jako u normalnego człowieka zdrowego i pod kontrolą lekarza zgonu nie stwierdzono więc tak naprawdę nie mają punktu zaczepienia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4585 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Hmmm mam pytanie, dlaczego wlasnie ten watek został przesuniety?? a np. Zelixa itd itd wszytsko nadal jest na swoim miejscu?? Przeciez to dokladnie te same tabletki tylko nazwa inna i jesli dokopalas sie do info o tym ze wycofuja Meridie to powinnas tez doczytac ze wszystkie jej odpowiedniki rowniez... ![]() Bez komentarza
![]() |
![]() |
#4586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro idę do pracy dowiem się wszystkiego czy przyszło nam jakieś rozporządzenie dotyczące zakazu sprzedaży tego specyfiku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4587 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Czy nie mam racji że np. Zelixa to odpowiednik Meridii ?? A jadnak tam ludzie swobodnie mogą się wypowiadać swoich zmagań z kilogramami i łykaniu pigułek... Pani Izo_wiosenna Pozostaje mi jedynie przeprosić że biorę lek o nazwie Meridia aa nie tanszy odpowiednik Zelixa ... ![]()
![]() |
![]() |
#4588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak widzimy meridia, lindaxa to są specyfiki otoczone kapsułkami, zelixa jest w postaci tabletek. Nadii nie ma co panikować, o tym już kiedyś było, muszą mieć konkretne dowody na to ,że jest szkodliwa. A co najlepsze w Czechach dostaniemy ją bez recepty bo przecież Lindaxa to produkt Czeski, zelixa Polski a Meridia chyba Niemiecki... i tam się jakoś tym nie przejmują ![]() Ale w Polsce zaczęli bo lekarze przepisują ten specyfik już nawet osobom szczupłym...uważam,że wycofanie nic nie da, osoby otyłe pojadą do Czech i zakupią bez recepty. Lub co gorsza pójdą po to na czarny rynek. Dla chcącego nic trudnego, nie wiem co chcą tym osiągnąć... Moje zdanie jest takie, że nie powstrzymają nastolatek które mają anoreksję i to biorą aby jeszcze schudnąć a jedynie odbiorą wielu ludziom otyłym nadzieję ....wręcz bym powiedziała ostatnią nadzieję... Dziewczynki nie martwcie się na zapas...bo jeżeli by wycofali to nic Wam nie da zapas recept, bo w aptekach wtedy też by był zakaz sprzedaży... Ja na bieżąco będę Was informować jeżeli jakiekolwiek rozporządzenie mi przyjdzie do apteki, bo jak wiecie, my musimy o tym wiedzieć najwcześniej...także jak tylko czegoś się dowiem to od razu Wam napiszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4589 |
Przyczajenie
|
Z tego co czytałam to najpierw musi to przejść przez trybunał europejski a potem dopiero mogą coś z tym zrobić więc to pewnie potrwa
![]() Wczoraj wzięłam pierwszą tabletke M. 15 i o dziwo czułam się rewelacyjnie.Całą niedzielę siedziałam w pracy (16h) i bałam się, że będzie mnie głowa bolała albo pojawi się którykolwiek ze skutków ubocznych a tu nic. Cisza i spokój. Jedyne co mi dokuczało to ciągła suchość w ustach, ale piłam dużo wody i w porządku. Żadnych negatywnych reakcji na kawę, sen lepszy niż zawsze. Nie miałam dzisiaj problemu z pobudką. A wczoraj byłam pełna energii i po tylu godzinach pracy miałam ciągle siłę. Zważyłam się, jest więcej niż myślałam ![]() A jak Wam dziewczęta idzie? Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4590 |
Rozeznanie
|
Hello
![]() U mnie w zasadzie bez zmian, waga ostatnio znowu stanęła ![]() ![]() ![]() Od dziś a w zasadzie od wczoraj znowu wróciłam do nawyków z przed sobotniej imprezy ![]() Także myślę że niedługo powiem Wam że mam 8 z przodu hehe... ![]() A nie wiele mi już zostało hehehe ![]() Mam nadzieję że u Was wagi nie stoją tylko wskazóweczka leci w dół ![]() Pozdrawiam Serdecznie ![]() ![]() Blondyna20 Ty to jednak umiesz uspokoić nerwy hehe ![]() A tak przy okazji to Ty Moja Droga jesteś moją ziomalką haha
05.01.2011 r. - Start z Dukanem ![]() Faza II - trwa... BYŁO: 97,2 KG ![]() JEST: 73,8KG ![]() ![]() ![]() BĘDZIE: 65 KG ![]() Edytowane przez Nadiia24 Czas edycji: 2010-02-02 o 06:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.