Listopadówki 2017 ❤ cz. 1 - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-05-13, 19:39   #4591
201707171552
Konto usunięte

Dot.: Listopadówki 2017 ❤ cz. 1

Cytat:
Napisane przez makeuplife Pokaż wiadomość
Wlasnie tak najem sie za wszystkie czasy 😗👏👏

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
O ile dobrze pamiętam to marzyłaś też o kąpieli więc też sobie nie żałuj ale nie długo i nie w bardzo gorącej wodzie ;p ja bez kąpieli bym nie przeżyła, raz w tygodniu pozwalam sobie poleżec ze 20 minut i z dzidziusiem wszystko ok ;p
201707171552 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-13, 19:42   #4592
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DkR Pokaż wiadomość
O ile dobrze pamiętam to marzyłaś też o kąpieli więc też sobie nie żałuj ale nie długo i nie w bardzo gorącej wodzie ;p ja bez kąpieli bym nie przeżyła, raz w tygodniu pozwalam sobie poleżec ze 20 minut i z dzidziusiem wszystko ok ;p
Ja często robię kąpiele z tym, że nie leje takiego wrzątku jak kiedyś 😁

Robicie smaka na owoce, jutro sobie kupię. Mam ochotę na truskawki i arbuza, ale takiego słodkiego mniam

Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-13, 19:44   #4593
201707171552
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja często robię kąpiele z tym, że nie leje takiego wrzątku jak kiedyś 😁

Robicie smaka na owoce, jutro sobie kupię. Mam ochotę na truskawki i arbuza, ale takiego słodkiego mniam

Ja mam ochotę na truskawki ze śmietaną ale truskawki takie Polskie kupilabym cała kobiałke w rano i do wieczora już by nic się zostało hehe

Kurcze właśnie zauważyłam ze wyszedł mi drut w moim ulubionym stanika... Co cóż czekają mnie zakupy w poniedziałek a w Niemczech jest okropny problem z większymi silnikami silnikami przez ciąża miałam 95D i niby był jeszcze dobry ale pewnie okaże się ze już E będzie lepszy... A tutaj E to już jak spachodrony wyglądają

Edytowane przez 201707171552
Czas edycji: 2017-05-13 o 19:47
Stary 2017-05-13, 19:48   #4594
makeuplife
Rozeznanie

Cytat:
Ja to na wszystko warjuje i was slucham badan jeszcze robionych nie mialam nie wiem co z dzidzia wiec tez wole nie robic nic co moze byc nie tak 🙂 cale szczescie jeszcze 2 dni i niby wszystkiego sie dowiem ☺ dziekuje wam bardzo 😘😘

makeuplife jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-13, 19:55   #4595
201707171552
Konto usunięte

Cytat:
Ja to na wszystko warjuje i was slucham badan jeszcze robionych nie mialam nie wiem co z dzidzia wiec tez wole nie robic nic co moze byc nie tak 🙂 cale szczescie jeszcze 2 dni i niby wszystkiego sie dowiem ☺ dziekuje wam bardzo 😘😘

Nie wariuj jeśli Ty się dobrze czujesz to dziudzius też to tak jak ze stresem i radoscia jesli Ty je czuje to dzidzius tez...

Ja np leżąc w wannie się relaksuje i może to się wydać dziwne ale wtedy w brzuchu czuje jakbym miała motylki hehe

Edytowane przez 201707171552
Czas edycji: 2017-05-13 o 19:57
Stary 2017-05-13, 21:10   #4596
Wanilka5
Idealna Źona; )

Cytat:
Napisane przez majkas Pokaż wiadomość
Ja alkoholu naprawdę mało od lat. Raz na kilka miesięcy piwko czy dwie lampki wina. A odkąd zaciążyłam to mnie nosi. Ostatnio kumpela piła piwo to wzięłam puszkę żeby chociaż powąchać! Nie wiem czemu mi się tak włączyło. Efekt zakazanego owocu czy co?

To ja mam tak samo ostatnio jak M.pił piwo to delektowalma się zapachem jego

Cytat:
Ja to jem na co mam ochotę. Oprócz surowego mięsa i sera plesniowego. Nie dajmy się zwariować. Przynajmniej ja mam takie podejście każdy odpowiada za siebie

Ale mnie dzisiaj cycki bolą. Tż rano do mnie wyskoczył, że może pora wymienić biustonosze. Kiedy ja na samym początku takie zapasy w esotiq zrobiłam muszę iść się za jakimś promo porozgladac.

Dokładnie nie mozna dać zwariować na punkcie jedzenia itp.bo jak by popatrzec to nic nie można by jeść

Cytat:
Ja wczoraj brałam kąpiel uwielbiam ją
Stary 2017-05-13, 21:27   #4597
sylwius
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez majkas Pokaż wiadomość
Jak znajdziesz to daj znać, ja się lubię dokształcać 😉

Mi poleciła pani farmaceutka, na opakowaniu też napisane że polecane w ciąży, plus moja położna polecała. Ale czasem to właśnie może być przykład sprytnego marketingu producenta, a potem wszyscy powielają "pseudo zalecenia". Także jak znajdę coś na "nie", to poszukam alternatywy

Mi tez cos o tym bio oil sie obilo o uszy, ze w ciąży to nie koniecznie.
Podobno przez to, ze zawiera witamine A i olejek rozmarynowy, które nie sa polecane w ciąży.
http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.html?m=1
U sroki mozna to znalezc w komentarzach pod tym postem.
Na ile to jest szkodliwe jeśli sie to wciera tylko miejscowo, to ciezko stwierdzić...

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:
Napisane przez catiedove Pokaż wiadomość
Tolerancję bólu mam duża, więc dlatego jakoś bardzo mnie ta wizja nie przeraża.
A cesarka z tylko/aż takiego powodu, że bliźniaki. No bo póki co to nie wiadomo ani jak się ułożą pod koniec ani nic... . Lekarz mi na ostatniej wizycie nawkręcał, że dla dzieci byłoby lepiej cesarkę bo bezpieczniej dla nich. I teraz się zastanawiam.
Moja szwagierka tez byla w ciąży z blizniakami i tez miala cesarke. Pierwszą córkę rodziła naturalnie. I jak dla niej cesarka byla lepsza w porównaniu do sn, krócej dochodzila do siebie. Ale wiadomo, ze wszystko zależy od indywidualnych uwarunkowań

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

A ja juz sie nie mogę doczekać, kiedy będą czeresnie, bo ciagle za mną chodzą

sylwius jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-13, 21:30   #4598
201707171552
Konto usunięte

o kurde !!!!!!!! narobiłaś smaka ;p a teraz można sobie czereśnie jedynie na zdjęciach poogladać hehehe
Stary 2017-05-13, 21:32   #4599
sylwius
Raczkowanie

Cytat:
o kurde !!!!!!!! narobiłaś smaka ;p a teraz można sobie czereśnie jedynie na zdjęciach poogladać hehehe
No ja właśnie tez je zobaczylam na jakimś zdjeciu i od tego momentu za mną chodzą

sylwius jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-13, 21:51   #4600
catiedove
Rozeznanie

Cytat:
Ja mam ochotę na truskawki ze śmietaną ale truskawki takie Polskie kupilabym cała kobiałke w rano i do wieczora już by nic się zostało hehe
O jaaaa tak! też się piszę na te truskawki. Takie z Polski albo jeszcze lepiej wgl od mamy z ogródka. Ze śmietaną. Ajjjj...

Cytat:
Napisane przez sylwius Pokaż wiadomość
Moja szwagierka tez byla w ciąży z blizniakami i tez miala cesarke. Pierwszą córkę rodziła naturalnie. I jak dla niej cesarka byla lepsza w porównaniu do sn, krócej dochodzila do siebie. Ale wiadomo, ze wszystko zależy od indywidualnych uwarunkowań

Pewnie też się zdecyduję na cc. Głównie ze względu jeśli to ma być bezpieczniejsze dla dzieci. Kij ze mną, ja se dam radę i szybko się wygoję.
Stary 2017-05-13, 22:21   #4601
dziobun
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karmen27 Pokaż wiadomość
Ą ja mam problem z tym że gdzieś lekko się dotknę noga np o łóżko i już siniec !nie wiem czemu aż tak wrażliwa skóra mi się zrobiła,pełno mam na nogach małych siniakow i najgorsze jest to że bardzo długo schodzą,nawet 2-3 tyg..tak poza tym to nie widzę różnicy w wyglądzie,cera jest ok jak przed ciąża,włosy mam długie do pasa i też nie zauważyłam żeby ich stan się pogorszyła, a co do smarowania to ja codziennie smaruje się bio oilem po kąpieli,na brzuchu,piersiach i posladkach a reszta balsamem ujędrniającym,niestety mam tendencje do rozstępów ,na posladkach mam takie malutkie ale na piersiach mam spore bo wysadzilo mi je w latach młodzieńczych od tabletek anty a po roku jak przestałam brać to zrobiły się flaki😔i podejrzewam że teraz też tak bedzie...troche mnie martwi ten bio oil bo ja zaczęłam już w I trymestrze się smarowac☹

Karmen bierzesz może jakieś pochodne aspiryny? Zmierz sobie parametry krzepnięcia krwi- INR i APTT
Cytat:
Napisane przez whenee Pokaż wiadomość
Hapinka co do masła shea lubię je sobie dołożyć na balsam olejku ze słodkich migdałów nie lubię, w składzie go ma oliwka dla ciężarnych z rossa i dopiero jak kupiłam z olejek z hippa to pokojarzyłam zapachy i on strasznie wchodził mi w ręczniki, piżamy, no cieżko było sprać ten łojowy zapach. może kwesta jakości tego olejku ale po rossmanowskim strasznie mi wszystko capiało i długo nie mogłam tego sprać z ręczników i się udało. piżamy poszły do kosza. tego z hippa nie używam za często. palmers ma mocno kakaowy zapach, trochę dla mnie męczący, ale skóra jest po nim super. ja się boję że mi cycki sflaczeją. koleżanka przestrzega a ma spore i już płacze że nie smarowała i nie spała w jakimś staniku sportowym, co by nie latały.

całkiem ładnie pachnie tołpa, akurat kupiłam jak było -50% w super pharmie.

Dziobun jak żyjesz bez małża?
Oo dzieki za pamięć.na razie zabiegana jestem, bo jeszcze pracuję plus zawsze jakieś sprawy to o tym nie myślę. Pierwszą noc trochę się nakręciłam i najadłam strachu, bo dopiero co przeprowadziliśmy się do dużego domu i każde puknięcie i stuknięcie, to dla mnie szedł duch 😂
Teraz już się przyzwyczajam chociaż i tak się cieszę, że mam psa to razem zawsze raźniej 😊
Rodzice i tesciowa o mnie dbają, dziś mi szwagier przyniósł do pracy wielki słój sałatki owocowej od teściowej. Jak go pochlonęłam to od razu drzemka... na 4h 😉
Widzę, że pisałyście o kilogramach, włosach i cerze.
U mnie po wczorajszymw wazeniu widzę, że póki co ani pół kilo nie przybyło. Włosy rosną jak szalone, ale na całym ciele 😣 a cera była cud, wczoraj patrzę a tu jakieś grudy 🙄

dziobun jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-05-13, 22:48   #4602
karmen27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dziobun Pokaż wiadomość
Karmen bierzesz może jakieś pochodne aspiryny? Zmierz sobie parametry krzepnięcia krwi- INR i APTT

Oo dzieki za pamięć.na razie zabiegana jestem, bo jeszcze pracuję plus zawsze jakieś sprawy to o tym nie myślę. Pierwszą noc trochę się nakręciłam i najadłam strachu, bo dopiero co przeprowadziliśmy się do dużego domu i każde puknięcie i stuknięcie, to dla mnie szedł duch 😂
Teraz już się przyzwyczajam chociaż i tak się cieszę, że mam psa to razem zawsze raźniej 😊
Rodzice i tesciowa o mnie dbają, dziś mi szwagier przyniósł do pracy wielki słój sałatki owocowej od teściowej. Jak go pochlonęłam to od razu drzemka... na 4h 😉
Widzę, że pisałyście o kilogramach, włosach i cerze.
U mnie po wczorajszymw wazeniu widzę, że póki co ani pół kilo nie przybyło. Włosy rosną jak szalone, ale na całym ciele 😣 a cera była cud, wczoraj patrzę a tu jakieś grudy 🙄

Wiesz co ja po moich przejściach ż terminacją w tamtym roku robiłam sporo badan w tym na mutacje genetyczne i niestety wyszła mi mutacja genu mthfr,nie jest ona bardzo groźna ale np przez ta mutacje mogę mieć w przyszłości zakrzepice itp. I również ta mutacja zaburza mi wchłanianie kwasu foliowego w formie syntetycznej,dlatego już przed ciąża suplementowalam się kwasem foliowym metylowanym i tak jest do tej pory..poza kwasem biorę jeszcze acard i magne b6.myslisz że to może się już powoli objawiać jakiś problem z krzepnieciem? Muszę to omówić z lekarzem na nst wizycie...

karmen27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-13, 22:56   #4603
dziobun
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karmen27 Pokaż wiadomość
Wiesz co ja po moich przejściach ż terminacją w tamtym roku robiłam sporo badan w tym na mutacje genetyczne i niestety wyszła mi mutacja genu mthfr,nie jest ona bardzo groźna ale np przez ta mutacje mogę mieć w przyszłości zakrzepice itp. I również ta mutacja zaburza mi wchłanianie kwasu foliowego w formie syntetycznej,dlatego już przed ciąża suplementowalam się kwasem foliowym metylowanym i tak jest do tej pory..poza kwasem biorę jeszcze acard i magne b6.myslisz że to może się już powoli objawiać jakiś problem z krzepnieciem? Muszę to omówić z lekarzem na nst wizycie...

Tak. Te siniaki to na 100% acard.

Stary 2017-05-13, 23:02   #4604
karmen27
Raczkowanie

Aha,czyli mam odpowiedź.. .nigdy nie miałam tak z siniakami że nawet nie wiedziałam kiedy je nabilam a teraz to jakaś masakra😑ostatnio nawet zauwazylam że od klekania w kościele mi się zrobiły na kolanach!😞a acard biorę dopiero odkąd dowiedziałam się o ciąży i od tego momentu zaczął się problem z sincami...nk nic nie poradzę na to,muszę uważać żeby się nie potykac o przedmioty😊

karmen27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-14, 08:17   #4605
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dzień dobry U mnie piękna pogoda a ja niestety 10-18 w pracy, ale dzisiaj ostatni dzień. Od jutra l4 środa coraz bliżej..

Miłego dnia dziewczyny

Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-05-14, 08:38   #4606
201707171552
Konto usunięte

Witam, witam U mnie pogoda też piękna i jutro ostatni dzień l4... trochę mi się nie chce wracać do pracy ale to pewnie dlatego ze się rozleniwiłammam nadzieję że uda mi się z tym urlopem za miesiąc...

Stary 2017-05-14, 08:40   #4607
makeuplife
Rozeznanie

Cytat:
Dzień dobry U mnie piękna pogoda a ja niestety 10-18 w pracy, ale dzisiaj ostatni dzień. Od jutra l4 środa coraz bliżej..

Miłego dnia dziewczyny

Ja od dzis na L4 do konca tygodnia raczej a pozniej urlop 😊 u mnie tez piekna pogoda tylko przez ten moj bol glowy nawet wyjsc nie moge bo slonce zabija 😐 jak wampir sie czuje sniadanko zjedzone czas zaliczyc drzemke 😴

Stary 2017-05-14, 08:41   #4608
Madziuniusia
Zakorzenienie

Ja to odkąd wiem, że pracuje max do końca sierpnia jestem taka niewydajna w pracy, mam dosyć tego miejsca. Dziś tez pracuje, od 10 do zamknięcia, mam nadzieję że uda się ok 19.

Stary 2017-05-14, 08:51   #4609
dziobun
Zadomowienie

Dzień dobry u mnie piękne slońce, ale zabieram się za sprzątanie
Ja pracuję w 2 miejscach. W jednym chciałam pracować najdlużej jak się da (3dni w tyg) a w drugim do konca czerwca, ale mąż mi coś marudzi, żeby tylko do połowy. Zobaczymy jak bedzie. Wczoraj tam nieźle dostałam w kość. 8h ciurkiem bez chwili przerwy nawet na łyk herbaty. Plecy mi chciały pęknąć :/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-05-14, 08:57   #4610
201707171552
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Ja to odkąd wiem, że pracuje max do końca sierpnia jestem taka niewydajna w pracy, mam dosyć tego miejsca. Dziś tez pracuje, od 10 do zamknięcia, mam nadzieję że uda się ok 19.

Ja tak samo... dopiero idę na zwolnienie od początku września... praca jak praca ale ludzie mnie wkur****a bo już nie można nawet powiedzieć ze denerwują... ciężko pracować z Polakami za granicą zwlaszcza takimi którzy wchodzą do tyłka szefowej... masakra.

Stary 2017-05-14, 08:59   #4611
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tak samo... dopiero idę na zwolnienie od początku września... praca jak praca ale ludzie mnie wkur****a bo już nie można nawet powiedzieć ze denerwują... ciężko pracować z Polakami za granicą zwlaszcza takimi którzy wchodzą do tyłka szefowej... masakra.

Ja akurat współpracowników mam super, ale szef i manager sa ładnie popieprzeni. Ale... Może jakoś wytrzymam ;-)

Stary 2017-05-14, 09:04   #4612
201707171552
Konto usunięte

Cytat:
Ja akurat współpracowników mam super, ale szef i manager sa ładnie popieprzeni. Ale... Może jakoś wytrzymam ;-)

Nie ma innwgo wyjściaU Ciebie o l4 też ciężko czy nie ? U mnie to musi się stać tragedia jakaś żeby dostać... W piątek poszłam powiedziałam że strasznie boli mnie głowa codziennie... powiedziała pogoda 3 dni dłużej l4... A ginekolog to w ogóle masakra... on nawet po upadku ze schodów mi nie dał l4... gdzie wydaje mi się ze on powinien to że robić w pierwszej kolejności... albo skierować na badania... Z lekką ręką tu do wszystkiego podchodzą.. nie mogę się doczekać aż będę w Polsce... pójdę zrobię sobie badania i przede wszystkim usg... juz bede w 20tc.

Stary 2017-05-14, 09:05   #4613
Helgi607
Rozeznanie

Witam się w słoneczny dzień!

Widzę że piszecie o włosach - u mnie cały czas wypadają i są przesuszone. Myślałam że w ciazy będzie lepiej ale nic z tego - robi się gorzej. Myślicie że można normalnie używać masek do włosów czy wcieleń typu Jantar?
Helgi607 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2017-05-14, 09:06   #4614
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma innwgo wyjściaU Ciebie o l4 też ciężko czy nie ? U mnie to musi się stać tragedia jakaś żeby dostać... W piątek poszłam powiedziałam że strasznie boli mnie głowa codziennie... powiedziała pogoda 3 dni dłużej l4... A ginekolog to w ogóle masakra... on nawet po upadku ze schodów mi nie dał l4... gdzie wydaje mi się ze on powinien to że robić w pierwszej kolejności... albo skierować na badania... Z lekką ręką tu do wszystkiego podchodzą.. nie mogę się doczekać aż będę w Polsce... pójdę zrobię sobie badania i przede wszystkim usg... juz bede w 20tc.

Ja jestem na samozatrudnieniu niestety więc co sobie zarobię to będę mieć.. jak znowu na fundusz tutaj mi zrobią takie USG na odwal sie, to znowu pójdę do mojej dr..

Stary 2017-05-14, 09:12   #4615
201707171552
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Helgi607 Pokaż wiadomość
Witam się w słoneczny dzień!

Widzę że piszecie o włosach - u mnie cały czas wypadają i są przesuszone. Myślałam że w ciazy będzie lepiej ale nic z tego - robi się gorzej. Myślicie że można normalnie używać masek do włosów czy wcieleń typu Jantar?
Podobno nie zbyt bezpieczna w ciazy... znowu rozmaryn, witamina A... Ja mam ale nie stosuję... przestawilam się na wodę brzozowa

Stary 2017-05-14, 09:13   #4616
ila1000
Rozeznanie

Ja skuszona przez Was kupiłam arbuza ale smakuje jak mydło i nie jem muszę na targ się wybrać tam lepsze rzeczy sprzedają..
czereśnie<3 myślę o nich od kwietnia jak zobaczyłam, że u mamy czereśnia ma pąki kwiatów<3
truskawki -już niedługo bd, nie mogę się doczekać! nie takie chemiczne jak teraz , ale raz się nie powstrzymałam i kupiłam
pasztetu specjalnie nie lubiłam, a teraz bardzo mam ochotę, ale robię sama albo wpraszam się do mamy na kanapeczki jak ona zrobi

Ja smaruję brzuch i piersi oliwką dla dzieci bambino. Cudowny zapach<3
Ale piękna pogoda dziś!
ila1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-14, 09:15   #4617
201707171552
Konto usunięte

Cytat:
Ja jestem na samozatrudnieniu niestety więc co sobie zarobię to będę mieć.. jak znowu na fundusz tutaj mi zrobią takie USG na odwal sie, to znowu pójdę do mojej dr..

Ja miałam takie średnie usg na fundusz... ale innego wyjścia nie mam... dlatego będę robiła w Polsce...

REKLAMA
Stary 2017-05-14, 09:18   #4618
dwakolory1
Wtajemniczenie

Cytat:

Miłego dnia dziewczyny

U mnie tez dziś pięknie. A ja w łóżku jak co dzień. Taras mAm otwarty to chociaż ciepełko dolatuje i ptaszki ćwierkają.
Wczoraj odwiedziła mnie moja siostrzenica. Super sie wyluzowałam i uśmiałam. Jej odwiedziny zawsze na mnie dobrze wpływają.

17.02.2013 r. [*]- 10 tc
15.11.2013 r.[*]- Ania 16tc

dwakolory1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-14, 09:22   #4619
makeuplife
Rozeznanie

Cytat:

Heh mam to samp odczucie 😂 prace powiem ,że kocham bo to moja pierwsza praca w której naprawde fajnie sie odnajduje i lubie to co robię ale od kiesy jestem w ciazy i hormony mi buzuja i wiem ze zaraz odejde z tamtad na 9 miesiecy a moze sie w tym czasie tam wszystko zmienic to wszystko mnie denerwuje i caly czas mam wrażenie ze kazdy na mnie inaczej patrzy

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

Cytat:

U mnie to chyba bym musiala rodzic zeby dostac dłuższe L4 jedyne jakie dostanę to 4 tyg przed porodem . Teraz jak chce L4 to patrza na mnie jak na jakąś co wymusza

Stary 2017-05-14, 09:25   #4620
201707171552
Konto usunięte

Cytat:
Heh mam to samp odczucie 😂 prace powiem ,że kocham bo to moja pierwsza praca w której naprawde fajnie sie odnajduje i lubie to co robię ale od kiesy jestem w ciazy i hormony mi buzuja i wiem ze zaraz odejde z tamtad na 9 miesiecy a moze sie w tym czasie tam wszystko zmienic to wszystko mnie denerwuje i caly czas mam wrażenie ze kazdy na mnie inaczej patrzy

U mnie patrzą inaczej.. W ogóle nawet padło stwierdzenie ze specjalnie zaszlam w ciążę.. żeby się nie przepracować...

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

U mnie to chyba bym musiala rodzic zeby dostac dłuższe L4 jedyne jakie dostanę to 4 tyg przed porodem . Teraz jak chce L4 to patrza na mnie jak na jakąś co wymusza

Tylko 4 tygodnie przed ? Dziwne.. wydawało mi się ze standardowo 8 tygodni jest...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości