Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 30 - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-07-26, 13:14   #4591
arwena123
Raczkowanie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 30

Mnie z 70B urósł do 70F a potem zmalał z powrotem, zostawiając rozciągniętą skórę. Woreczki/naleśniki z lekkim zwisem.
arwena123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-26, 14:16   #4592
maleficenta
Zadomowienie

Dzień dobry!
Mi tam w ciąży niewiele urosły,ale wcale mi się nie podobały 😜 lepsze sylikony 😉

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Ashia Pokaż wiadomość
Maleficenta - hmm jak bylam w ciazy mialam takie pelne C, a po juz tylko male B, I tak sobie mysle, zeby wrocic do C , tylko inna droga . A gdzie sie zdecydowalas?

Arwena123 - rozumiem, ze polecasz Estetike, dzwonie jutro, moze znajda jakis szybki termin

Ismenka - tak, juz od prawie 6 lat, Katowice niestety odpadaja, bo nie zdaze. Czy ja poprawnie czytam z A do E ... WOOW

I mam do Was pytanie, o co pytac na konsultacji?
Się zdecydowałam,ale nie zrobiłam... jeszcze na A.B z Wawy. Czekam na odpowiedni moment

O co pytać?przede wszystkim dokładnie przedstawić swoje oczekiwania! Wyjaśnić czego dokładnie oczekujesz i co się Tobie podoba.Nie zważając na gust doktora,ani innych dookoła.To będą Twoje cyce i mają być dla Ciebie najlepsze! Mów śmiało jakie chcesz,pokazuj zdjęcia cyców,które Ci się podobają.I koniecznie umów się na kilka konsultacji.

22.11.2016r A.Z anatomy 375cc hp
31.01.2017r A.B anatomy 475cc xhp
Operacja: 10.09.2018r A.B anatomy 535 xhp

Edytowane przez maleficenta
Czas edycji: 2017-07-26 o 14:20
maleficenta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-26, 14:52   #4593
ona33ch
Wtajemniczenie

Bry ⁉

Wyliczanka :

kociak902 - 27.07 - 2

Kinia00sokp - 11.09 - 47

Luka_ja - 25.09 - 61

ona33ch - 04.10 - 70 ( poprawka )

demona1979 - 06.12 - 133

Wzrost 183 cm / 72 kg
Pod biustem 83
W biuście 103
ona33ch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-26, 15:27   #4594
maleficenta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ijegrina Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim. Przepraszam ale od czasu do czasu was podczytuje, jednak do tej pory nie miałam odwagi napisać.
Teraz piszę bo mam wielki stres, nie do końca wiem co mam robić, dlatego proszę o radę.
Jakiś czas temu siostra wynalazła program w jednej z klinik chirurgii plastycznej dotyczący przeszczepu tkanki tłuszczowej do biustu. Poszukiwano kobiet które będą spełniały pewne wymagania. Nigdzie nie było to nagłaśniane a chętnych mieli sporo. Poszłam z siostrą. Niestety ona się nie załapała przez problemy zdrowotne, mnie zakwalifikowano. Było to jakies 2 miesiące temu i wszystko podziało się tak szybko, że tak naprawdę nawet nie miałam czasu się nad tym zastanowić. Teraz za tydzień mam mieć zabieg a ja się strasznie boję, zastanawiam się, co mi do głowy strzeliło. Jako, że jest to program 3 zabiegi miałabym zupełnie za darmo, kiedy normalnie jeden kosztuje ok 10 tys.
Program polega na tym, że do jednej piersi mają wstrzyknąc tłuszcz jednym sposobem a do drugiej innym, żeby porównac obie metody i zbadać która jest skuteczniejsza. To przy pierwszym zabiegu. Przy dwóch kolejnych wyrównali by potencjalną asymetrię, która by powstała. Drugim problemem jest to, że nienawidzę swojego brzucha. Byłam pewna, że przy pierwszym zabiegu wezmą mi tłuszcz z brzucha a wczoraj lekarz powiedział, że od wszystkich pacjentek borą najpierw z nóg. Boję się, że będę miała blizny na udach, do tego upały a ja będę musiała pomykać 3 tygodnie w bieliźnie uciskowej no i w tym roku mogę zapomnieć o szortach bo blizn nie można opalać. No i ta cała liposukcja. Niby dużo nie pobiorą tłuszczu więc nie powinno być komplikacji ale tak naprawdę nigdy nie wiadomo ile czasu potrwa gojenie ran i czy nie powstaną nierówności.
Nie wiem co robić, czy nowe cycki są warte takich katuszy? Chyba zaczynam panikować
Hej koleżanko Odezwij się.Jestem ciekawa czy zdecydowałaś się na zabieg... Jeśli tak to jak się czujesz? I jak efekty??

22.11.2016r A.Z anatomy 375cc hp
31.01.2017r A.B anatomy 475cc xhp
Operacja: 10.09.2018r A.B anatomy 535 xhp
maleficenta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-26, 16:03   #4595
paaulinaa90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ismenka Pokaż wiadomość
potwierdzam. Ja dopiero od kilku miesięcy mogę biegać, skakać bez dyskomfortu, ale i tak w mega mocnym sportowcu. A sutki długo były nadwrażliwe, teraz jest juz ok
To mnie uspokoiłyście uff
Cytat:
Napisane przez pamaaa Pokaż wiadomość
Kochana ja przez 5mc nie moglam biegac bo mnie az cycki palily. Nawet w za☠☠☠istym shockabsorberze. Najwidoczniej potrzebujesz wiecej czasu na regeneracje. Ja mam cycki teraz 8mc i dopierocmoge biegac bez bolu (oczywiscie w staniku). Sutki potrafie miec tak drazliwe, ze bije po lapach chlopaka jak mnie dotykamimo wszystko jest to normalne. Moj lekarz powiedzial ze rok minie i powinno byc wszystko dobrze ufam mu :p

Stary 2017-07-26, 19:13   #4596
Cotton2015
Raczkowanie

Wy tak tu sobie piszecie o zwisach i piersiach do kolan po ciąży, a u mnie rachunek wygląda prosto: 0 dzieci (jeszcze), dwie operacje piersi za sobą i implant 600 ml. Nie wiem czy się śmiać, czy płakać :p Po ciąży będę więc chudą szczapą, z wielgachnymi cycami do kolan, a że planuję dwójkę... hmm...
Stary 2017-07-26, 19:31   #4597
myselfe
Raczkowanie

hahaha cotton strzelilas w 10, bo ja dokladnie o tym samym pomyslalam moje 450 podczas ciazy pewnie przybiora ogromny rozmiar, a po ciazy bede je zbierac z podlogi
chyba serio zaczne myslec o wymianie na mniejsze..
Stary 2017-07-26, 20:27   #4598
Ijegrina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maleficenta Pokaż wiadomość
Hej koleżanko Odezwij się.Jestem ciekawa czy zdecydowałaś się na zabieg... Jeśli tak to jak się czujesz? I jak efekty??

Z tego wszystkiego zapomniałam napisać o swojej decyzji.
Pojechałam dzień przed zabiegiem, spotkałam się z lekarzem i powiedziałam mu o swoich wątpliwościach. Pokazał mi zdjęcia dziewczyn po przeszczepie tłuszczu (twarzy nie było widać), wyjaśnił wszystko co i jak, tak że się uspokoiłam.
Poznałam też dwie dziewczyny, które były już po zabiegu i były bardzo zadowolone.
Ja jestem 11 dni po przeszczepie tłuszczu. Nogi mam lekko posiniaczone ale z dnia na dzień jest coraz lepiej. Myślę, że jeszcze tydzień i śladu po nich nie będzie. Nacięcia na nogach mam niewielkie ok 1-2mm po 5 na nodze. Jeszcze mam szwy, za 2 dni jadę na zdjęcie ich.
Z piersi opuchlizna zeszła po kilku dniach. Strupki już mi odpadły. Co do efektu, na początku piersi były opuchnięte, po kilku dniach opuchlizna zeszła. Są jędrniejsze i większe tak ok 1 rozmiar ale to dopiero 2 tygodnie, mogą jeszcze zmaleć i za pewne tak się stanie. Nie ma żadnej asymetrii, nawet wydaje mi się, że są równiejsze niż przed zabiegiem.
W styczniu mam mieć drugi zabieg.
Co do samego zabiegu. Już wieczorem tego samego dnia byłam w stanie normalnie chodzić, tylko byłam lekko zamulona narkozą. Na drugi dzień czułam się zupełnie normalnie. Szwy na nogach lekko ciągnęły ale w niczym to nie przeszkadzało. Po 2 dniach uczucie ciągnięcia zupełnie przeszło, tak, że na trzeci dzień poszłam normalnie do pracy. Piersi były tkliwe i lekko obolałe przez jakieś 3-4 dni ale ból był tylko jak je dotykałam.
Najgorsze z tego wszystkiego jest chodzenie w bieliźnie uciskowej ale na szczęście nie ma strasznych upałów, czego najbardziej się obawiałam, choć nie powiem, z wielką chęcią pozbyłabym się tych gatek.

Edytowane przez Ijegrina
Czas edycji: 2017-07-26 o 20:32
Ijegrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-26, 21:06   #4599
motylek3212
Raczkowanie

Dziewczyny wiem,że to nie tu powinnam pisać,ale szukam dobrego ortopedy we Wro/polanica/kłodzko.Mam zapalenie ścięgna achillesa i potrzebuje dobrego specjalisty.Zawsze coś mi wyskoczy przed tymi cyckami😂 i tak planuje na przyszły rok operacje,ale te problemy zdrowotne,co chwile coś nowego

Stary 2017-07-26, 22:30   #4600
Ashia
Rozeznanie

O co pytać?przede wszystkim dokładnie przedstawić swoje oczekiwania! Wyjaśnić czego dokładnie oczekujesz i co się Tobie podoba.Nie zważając na gust doktora,ani innych dookoła.To będą Twoje cyce i mają być dla Ciebie najlepsze! Mów śmiało jakie chcesz,pokazuj zdjęcia cyców,które Ci się podobają.I koniecznie umów się na kilka konsultacji.

Dzieki za rady, tak tez zrobie , mam juz jedna w przyszlym tyg
Ashia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-26, 22:49   #4601
Sonka29
Zadomowienie

Pamaa chętnie zobaczę te twoje dwie koleżanki, które tak samo długo karmiły ...przed i po ;-) sama ciekawa jestem ... Myślę, że co innego płaska wejściówka i mały implant a co innego gdy się swojego gruczołu jednak trochę ma

Dziewczyny nie obawiajcie się na zapas mnie np skóra się nie rozciągnęła ... Kurka nawet nie wiedziałam że tyle jest tu młodych dziewczyn przed ciążą i porodem .., czuję się jak emerytka

Buziaki spokojnego wieczoru i nocy

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Demona konto usunęła ???? :-( czy mi się tylko wydaje :-(
27.12.16 B-B J.S.
158 cm, 50 kg
Sonka29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-27, 06:41   #4602
myselfe
Raczkowanie

Ehh rzeczywiscie demona zniknela! A mialam pytac jakiej firmy implanty bedzie miala..
Pama jakby twoje kolezanki sie zgodzily niech zrobia kilka zdjec po ciazy dla nas, chetnie zobaczymy
Sonka nie przesadzaj, jaka z ciebie emerytka?

Stary 2017-07-27, 06:50   #4603
crippled
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paaulinaa90 Pokaż wiadomość
Mnie z 330ml wyszło 75C wiec brać jak największe; )
A mi z 335 wyszło D.
Jednak mililitry nie mają aż takiego znaczenia jak wymiary implantu
Stary 2017-07-27, 08:09   #4604
myselfe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez crippled Pokaż wiadomość
A mi z 335 wyszło D.

Crippled tez wymiary implantu nie do konca sie sprawdzaja, tutaj tez wchodzi w gre anatomia i wymiary danej osoby jesli np ty masz 335ml ale 65 cm pod biustem to masz D ale ja np mialabym male C bo obwod pod biustem wiekszy mam

Stary 2017-07-27, 09:01   #4605
ismenka
Zakorzenienie

heloł. Mnie w ciąży biust nie urósł w ogóle, w czasie karmienia minimalnie ( zdjęcie mam w albumie z wyjściówkami ). A potem wrócił do rozmiaru sprzed ciąży. Nie miałam żadnego nadmiaru skóry. Myślę, że trochę inaczej jest jak piersi są większe z natury.

SOnka, weź mi tu z emerytką nie wyjeżdżaj, ja jestem starsza od Ciebie

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Cytat:
Napisane przez myselfe Pokaż wiadomość
Crippled tez wymiary implantu nie do konca sie sprawdzaja, tutaj tez wchodzi w gre anatomia i wymiary danej osoby jesli np ty masz 335ml ale 65 cm pod biustem to masz D ale ja np mialabym male C bo obwod pod biustem wiekszy mam

dokładnie! lepiej jest porównywać obwód pod i w biuście przed i po operacji.
U mnie w biuście z 83 cm do 91 cm , noszę niby 70E, ale niektóre są mi małe, mogłoby być 70F a mam też 2 staniki 75 C.
ismenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-27, 09:39   #4606
pamaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sonka29 Pokaż wiadomość
Pamaa chętnie zobaczę te twoje dwie koleżanki, które tak samo długo karmiły ...przed i po ;-) sama ciekawa jestem ... Myślę, że co innego płaska wejściówka i mały implant a co innego gdy się swojego gruczołu jednak trochę ma

Dziewczyny nie obawiajcie się na zapas mnie np skóra się nie rozciągnęła ... Kurka nawet nie wiedziałam że tyle jest tu młodych dziewczyn przed ciążą i porodem .., czuję się jak emerytka

Buziaki spokojnego wieczoru i nocy

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Demona konto usunęła ???? :-( czy mi się tylko wydaje :-(
Ale ze niby co? Nie jest to mozliwe wg Ciebie? Nie wszystkim deformuja sie biusty i chodzi o to ze moze nie warto wszystkich straszyc. To jest dokladnie ten sam typ gadki co z porodem naturalnym. Nie ma na to reguly.

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
Napisane przez myselfe Pokaż wiadomość
Ehh rzeczywiscie demona zniknela! A mialam pytac jakiej firmy implanty bedzie miala..
Pama jakby twoje kolezanki sie zgodzily niech zrobia kilka zdjec po ciazy dla nas, chetnie zobaczymy
Sonka nie przesadzaj, jaka z ciebie emerytka?

Postaram sie wyciagnac foty

Tu na szybko mam jej fote w ubraniu. To jest po ciazy i 10mc karmienia. Przed ciaza po operacji oczywisci miala dokladnie takie same. nic jej ciaza nie zrobila z implantami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1454.jpg (75,3 KB, 49 załadowań)

Edytowane przez pamaaa
Czas edycji: 2017-07-27 o 09:46
pamaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-27, 09:46   #4607
Sonka29
Zadomowienie

Cytat:
Ale ze niby co? Nie jest to mozliwe wg Ciebie? Nie wszystkim deformuja sie biusty i chodzi o to ze moze nie warto wszystkich straszyc. To jest dokladnie ten sam typ gadki co z porodem naturalnym. Nie ma na to reguly.

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Postaram sie wyciagnac foty
Mały implant -mały biust jasne że możliwe , ale przy większym watpię a nasza Pati już w ten chwili małego biustu nie ma I nie straszę nikogo jakoś nie widzę by któraś się wystraszyła a tylko ty się czepiasz . Wiec prosze skończ !!!

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Cytat:
heloł. Mnie w ciąży biust nie urósł w ogóle, w czasie karmienia minimalnie ( zdjęcie mam w albumie z wyjściówkami ). A potem wrócił do rozmiaru sprzed ciąży. Nie miałam żadnego nadmiaru skóry. Myślę, że trochę inaczej jest jak piersi są większe z natury.

SOnka, weź mi tu z emerytką nie wyjeżdżaj, ja jestem starsza od Ciebie

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

dokładnie! lepiej jest porównywać obwód pod i w biuście przed i po operacji.
U mnie w biuście z 83 cm do 91 cm , noszę niby 70E, ale niektóre są mi małe, mogłoby być 70F a mam też 2 staniki 75 C.
Tak się tylko śmieję a tu latka mi lecą ... ile bym dała by znow mieć te dwadzieścia parę ;-)
A z tymi pomiarami też nie do końca bo ja też mam 8 cm + a rozmiar troszkę większy szerokość i wysokosc piersi też się liczy
27.12.16 B-B J.S.
158 cm, 50 kg
Stary 2017-07-27, 09:47   #4608
pamaaa
Rozeznanie

Cytat:
Mały implant -mały biust jasne że możliwe , ale przy większym watpię a nasza Pati już w ten chwili małego biustu nie ma I nie straszę nikogo jakoś nie widzę by któraś się wystraszyła a tylko ty się czepiasz . Wiec prosze skończ !!!

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Tak się tylko śmieję a tu latka mi lecą ... ile bym dała by znow mieć te dwadzieścia parę ;-)
A z tymi pomiarami też nie do końca bo ja też mam 8 cm + a rozmiar troszkę większy szerokość i wysokosc piersi też się liczy
Ty wez sie kultury naucz Sonka i nie krzycz na ludzi od rana. Idz sooe pobiegaj i sie zrelaksuj. milego dnia Ci zycze
Stary 2017-07-27, 09:50   #4609
Sonka29
Zadomowienie

Cytat:
Ty wez sie kultury naucz Sonka i nie krzycz na ludzi od rana. Idz sooe pobiegaj i sie zrelaksuj. milego dnia Ci zycze
Kultury to ty się lepiej naucz dobrze radzę i nie zaczyna się zdania od "Ale że niby co"-jakoś wyczułam tutaj krzyk mimo braku wykrzykniku . Sama pobiegaj przecież to lubisz
27.12.16 B-B J.S.
158 cm, 50 kg

Edytowane przez Sonka29
Czas edycji: 2017-07-27 o 09:51
Stary 2017-07-27, 09:56   #4610
ismenka
Zakorzenienie

Sonka, wiesz...ja też wolałabym mieć 20... parę lat. Aczkolwiek mieć obecną wiedzę, dzieci, rodzinę. Wcale nie byłam szczęśliwsza będąc "wolną", w sensie bezdzietną.
Jednak trochę przeraża tak szybki upływ czasu... w tym roku skończę 36 lat, za 4 lata 40-stka. Kiedy????? Ja naprawdę mam wrażenie, że całkiem niedawno miałam 21 lat. Z moim mężem jesteśmy od 1998 roku!!!! Matko, prawie 20 lat!
Szok

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

dziewczyny, halo!!!!! co to za kłótnie od rana. ?????????
Stary 2017-07-27, 10:25   #4611
Sonka29
Zadomowienie

To głupie sobie myślę

Mam zły dzień boli mnie głowa , wczoraj po okresie gwarancji wysiadła mi płyta grzewcza ...

Pamaaa nie chcę się kłócić za bardzo Cię lubię i przepraszam Dodam tylko, że nie generalizowałam -wcale nie uważam, że u każdego jest tak samo .. jednak trzeba się z tym liczyć że może się tak zdarzyć ... Po sobie wiem że u mnie byłoby ok bo maturalny biust się nie zdeformował po prostu wrócił do swoich małych rozmiarów , ale widzę po koleżankach , że rożnie może być ...
Twoja Koleżanka ma okrągłe chyba implanty i jest z całą pewnością jedną z tych szczęściar której się nic nie stało

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Cytat:
Sonka, wiesz...ja też wolałabym mieć 20... parę lat. Aczkolwiek mieć obecną wiedzę, dzieci, rodzinę. Wcale nie byłam szczęśliwsza będąc "wolną", w sensie bezdzietną.
Jednak trochę przeraża tak szybki upływ czasu... w tym roku skończę 36 lat, za 4 lata 40-stka. Kiedy????? Ja naprawdę mam wrażenie, że całkiem niedawno miałam 21 lat. Z moim mężem jesteśmy od 1998 roku!!!! Matko, prawie 20 lat!
Szok

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

dziewczyny, halo!!!!! co to za kłótnie od rana. ?????????
Oj tak gdyby się tak dało Dokładnie takie samo mam odczucie a czas leci -dzieci są tego wyznacznikiem ... Czuję się młodo i wydawało mi się, że młodo też wyglądampróbowała m się z kimś porównać po czym oglądając zdjęcia czar pryskał -widać jednak u mnie upływ czasu po kondycji skóry twarzy i szyi już nie wspomnę o figurze Hihi ale to moja wina bo gdy się ma lenia to tak jest ;-)
27.12.16 B-B J.S.
158 cm, 50 kg

Edytowane przez Sonka29
Czas edycji: 2017-07-27 o 10:27
Stary 2017-07-27, 10:29   #4612
ismenka
Zakorzenienie

Sonka, ja mam to samo, szyja, owal twarz, zmarszczki w okół oczu...no widać to, nie da się ukryć. do 30stki było całkiem ok, w sumie dość nagle zaczęła się pogarszać kondycja skóry jak miałam 33 lata gdzieś.
Mimo to nadal twierdzę, że nie zamierzam się ostrzykiwać czy oszukiwać czasu. Jedynie co może zacznę bardziej dbać o skórę, skorzystam czasem z kosmetyczki itp.
Stary 2017-07-27, 11:38   #4613
ona33ch
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Wyliczanka :

Kociak902 - 27.07 - DZIŚ TWÓJ WIELKI DZIEŃ !!!!!

Kinia00sokp - 11.09 - 46

Luka_ja - 25.09 - 60

ona33ch - 04.10 - 69 ( poprawka )

demona1979 - 06.12 - 132

Kociak powodzenia ❗👍

Wzrost 183 cm / 72 kg
Pod biustem 83
W biuście 103
Stary 2017-07-27, 14:44   #4614
kociak902
Raczkowanie

GG do kociak902

Cytat:
Napisane przez ona33ch Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Wyliczanka :

Kociak902 - 27.07 - DZIŚ TWÓJ WIELKI DZIEŃ !!!!!

Kinia00sokp - 11.09 - 46

Luka_ja - 25.09 - 60

ona33ch - 04.10 - 69 ( poprawka )

demona1979 - 06.12 - 132

Kociak powodzenia ❗👍
Nie dziękuję 😁. Jadę już - zabieg mam o 17:30. Odezwę się już po 😁
kociak902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-27, 15:22   #4615
ona33ch
Wtajemniczenie

ďż˝ďż˝ďż˝ďż˝ďż˝ďż˝ďż˝ďż˝ď ż˝ďż˝

Wzrost 183 cm / 72 kg
Pod biustem 83
W biuście 103

Edytowane przez ona33ch
Czas edycji: 2017-07-27 o 16:22
Stary 2017-07-27, 15:52   #4616
paaulinaa90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez crippled Pokaż wiadomość
A mi z 335 wyszło D.
Zgadza się

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cześć
Dzis dzień wolny od pracy a tak szybko zlecial, że nawet nic nie zrobiłam. Byłam zrobić sobie kontur permanentny na ustach i powiem Wam- ból straszny! Robiłam brwi i kreskę na oczach i tak nie bolało! Wiec chodzę opuchnięta, ciekawe kiedy będę wyglądała normalnie bo jutro do pracy...

Miłego dnia

Stary 2017-07-27, 16:05   #4617
pamaaa
Rozeznanie

Cytat:
Pamaaa nie chcę się kłócić za bardzo Cię lubię i przepraszam Dodam tylko, że nie generalizowałam -wcale nie uważam, że u każdego jest tak samo .. jednak trzeba się z tym liczyć że może się tak zdarzyć ... Po sobie wiem że u mnie byłoby ok bo maturalny biust się nie zdeformował po prostu wrócił do swoich małych rozmiarów , ale widzę po koleżankach , że rożnie może być ...
Twoja Koleżanka ma okrągłe chyba implanty i jest z całą pewnością jedną z tych szczęściar której się nic nie stało [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

)
Masz racje nie ma co sie klocic przeciez wszystkie chcemy dla siebie ladnych cycuchow
Stary 2017-07-27, 18:02   #4618
szann
Zakorzenienie

Pozdrowienia 😍😍😍
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-27, 18:17   #4619
ona33ch
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
pozdrowienia 😍😍😍
👋

Wzrost 183 cm / 72 kg
Pod biustem 83
W biuście 103
Stary 2017-07-28, 06:59   #4620
ona33ch
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Wyliczanka :

Kinia00sokp - 11.09 - 45

Luka_ja - 25.09 - 59

ona33ch - 04.10 - 68 ( poprawka )

demona1979 - 06.12 - 131

Kociak902 ⁉⁉⁉⁉
Miłego dnia

Wzrost 183 cm / 72 kg
Pod biustem 83
W biuście 103

Edytowane przez ona33ch
Czas edycji: 2017-07-28 o 07:19
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości