|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: przedłużanie - wasze doświadczenia
MYSIACZKO przemyśl czy warto wdawać się w te utarczki. Mądremu i tak nie przegadasz nic
![]()
#4592 |
Zadomowienie
|
Aneta_polish, też chciałam zapytać jaki kurs robisz? tzn jaką metodę? Może załapię się do ciebie :P za 3 miesiace
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 | ||
Raczkowanie
|
no to masz problem ze zrozumieniem treści.aha-pisze sie forum-nie "fotum"
![]() nie mam zamiaru sie tu z toba przekomarzać.nie po to są fora ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
A. Edytowane przez annfas Czas edycji: 2007-10-11 o 13:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4596 |
Zadomowienie
|
Smile_Smile sama tzn ktoś znajomy, tak? Ja nie widzę na horyzoncie takiej osoby niestety :/ moja fryzjerka bierze 1 zł za pasemko. To mało ale ja pisałam nie chce chyba już keratyny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zadomowienie
|
Mysiaczka spokojnie, jak cię denerwuje, to wpisz ja po prostu do listy osób ignorowanych, to wtedy nie bedziesz musiala czytac jej postów. Nie ma sensu na dyskusje, bo nikomu tutaj nic nie udowodnisz. To wkońcu rzeczywistość wirtualna.
Ale plus dla ciebie za popieranie mojej zasady "Nie ufaj nikomu i niczemu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg". Zawsze jak ktoś wydaje mi się podejrzany w internecie, to przypomina mi sie kampania społeczna: gruby facet w brudnym podkoszulku pisze na czacie "cześć jestem ania, mam 13 lat". Dajmy szanse Aneta_polish. Może wniesie coś wartościowego do naszego forum. Reni Dzięki za odpowiedź. To dlatego można slowiany tak długo nosic, bo nie są zniszczone chemicznie. wiadomo, że wszystkie blondy są do niczego, bo przed otrzymaniem jasnego koloru musza przejść chemiczne wytrawianie koloru. Edytowane przez anastazjaa Czas edycji: 2007-09-24 o 20:13 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4598 | |
BAN stały
|
Cytat:
a co do tulejek-mi ma ewentualnie zalozyc mama jakbym miala robic (robie clipp-in jednak)........ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4600 |
Zadomowienie
|
Nie chce wytykać błędów ortograficznych, ale w sprawie pisania blond a "bląd" to lepiej nie popełniać takich. Człowiek sie potem zastanawia nad sensem zdania myśląc ze zamiast blond miało być "błąd".
Piszę to tylko dlatego że główkowałam o co w tym chodzi, a nie dlatego że chcę upokorzyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
A. Edytowane przez annfas Czas edycji: 2007-10-11 o 13:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4602 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Specjalnie dzisiaj rano zrobiłam na wszelki wypadek zrzut strony z twoimi danymi z gg. Jakbym przeczuwała, że je zmienisz. Wiadomość o kampanii społecznej niestety nie dotyczyła twojej osoby, tylko była generalną wiadomością do Mysiaczki. Po twoim powyższym wpisie, zgadzam się jednak co do opini Mysiaczki tyczącej ciebie A. vel K. że twoje zamiary na tym forum nie sa w 100% czyste. Nie piszemy posta po poście. Jesli chcesz coś dopisac, uzywaj opcji edytuj, bo zbyt duża liczba zbednych wiadomości doprowadzi do gigantycznego rozrostu wątku. A to do jego zamknięcia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#4604 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Raczkowanie
|
SZKODA SŁÓW-TO ZACZYNA BYC ŻENUJĄCE...
NO COMENTS :d
#4606 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Przyczajenie
|
Drogie Czytelniczki!
Piszę ten temat ponieważ uważam że gdy dzieje sie cos zego -nalezy o tym informować. Na początku czerwca skontaktowałam się z pania /usuwam dane osobowe/ zamieszkałą w Katowicach i oferujacą na Allegro usługi przedłużania włosów oraz zabiegi manicure-pedicure.W ofercie polecała włosy naturalne , NIE SYNTETYCZNE!!! Ogladająć zdjecia i rozmawiając z nią kilkakrotnie telefonicznie dałam sie naiwnie naciągnąc na zabieg przedłużania włosów. Dzień przed zabiegiem wpłaciłam na jej konto bankowe kwotę 700 zł, gdyż taki stawiała wymóg. Dn.07.06.07 pojechałam do Katowic. Na miejscu nie zastałam zadnego salonu tylko mieszkanie, zamieszkałe przez rodzinę pani Katarzyny.Tłumaczyła że jej salon jest w remoncie i narazie musi w domu wykonywac usługi. Jako zupełny laik w dziedzinie fryzjerstwa zasiadłam na krzesełku i cierpliwie poddałam się BOLESNEMU zabiegowi przedłuzania włosów. Pytałam czy to normalne że mnie to poprostu boli ale pani zapewniła mnie że to normalne bo cyt." włosy naturalne muszą nauczyc się nosić te dopinane..."Juz zaraz po zabiegu ,włosy zaczęły się plątać. Po dojechaniu do domu w Tarnowie na głowie miałam mnóstwo splątanych kołtunów. Noc jaką sobie zafundowałam była koszmarem-ostro zakończone końcówki pasemek dopinanych włosów poraniły mi do krwi głowę. Dn 09.06.07 zadzwoniłam do pani Katarzyny i zapytałam czy to normalne że nie mozna tych włosów rozczesać i ze nie zachowuja sie one jak włosy naturalne. Pani Katarzyna tak odpowiedziała mi na GG : Przedłużanie włosów (9-06-2007 6:48) witam, po raz pierwszy słyszę że te włosy są syntetyczne - co mnie osobiscie dziwi bo mam pełną gwarancję na jakość wykonywanych przeze mnie usług Przedłużanie włosów (9-06-2007 6:49) włoski są naturalne o fakturze europejskiej Przedłużanie włosów (9-06-2007 6:49) być może pani je źle czesze - stąd ma pani wrażenie ze wlosy się plączą Dzień później dwie fryzjerki usuwały mi pasma z głowy. Stan skóry głowy był opłakany-mnostwo ranek powstałych w czasie zabiegu i po noszeniu pasemek włosów których ostre konce wbijały mi się w głowę. Poprosiłam pania Katarzyne o zwrot pieniędzy i odesłałam jej wieksza część włosów (resztę pozostawiłam sobie jako dowód). Niestety , ze strony pani Katarzyny Trepczyńskiej nie było żadnego odzewu. Sprawe zgłosiłam na policji w Tarnowie a ta przekazała materiały do Katowic. W Katowickiej prokuraurze toczy sie obecnie postepowanie wobec tej pani. Pani ogłasza sie na Allegro pod nickami "ewlosy", "enails" lub na stronach internetowych pod nazwą eNails Art. Tatoo Faraon Mam nadzieje że dla wielu w Was bedzie to przestroga. Pozdrawiam. Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-12-12 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny błagam. Dyskusja jest naprawde zbędna i jeszcze zamkną nam jeden z moich ulubionych wątków. Dyskusja pomiędzy wami po 1 nie jest na temat a po 2 nie prowadzi do niczego więc czy warto? Może lepiej powróćmy do tematu a nie wytykania sobie błędów ortograficznych. stylistycznych czy fleksyjnych bo na litość boską to nie jest lekcja języka polskiego z połączoną z tym kartkówką tylko forum z którego mamy się czegoś dowiedzieć
![]()
#4609 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
to sie narobilo....
a tak od siebie: uwazam ze niepotrzebnie sie tak rzucilyscie na anete_polish przeciez dziewczyna chce Wam pomoc a skoro Wam nie odpowiada to co ona pisze i kogo lub co poleca to przeciez kazdy ma swoj rozum i nie musi sie tym kierowac prawda? uwazam ze zbedna jest dalsza dyskusja niech kazdy robi co uwaza po co sie klocic
#4610 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4611 |
Zadomowienie
|
roxima, własnie weszłam na konto tej osoby na allegro i nie widze, żeby miała choc jednego negatywa. Powinnas chyba jej wystawić?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Przyczajenie
|
numer GG pani /usuwam dane osobowe/
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-12-12 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Przyczajenie
|
niestety ja kupilam usługę poza Allegro bo taka forme mi zaproponowała, ja informuje decyzja nalezy do zainteresowanych a sprawa w toku-niczego nie mozna juz cofnąć
![]() Ta pani nie posiada żadnych uprawnień do wystawiania takich ogłoszeń-nie jest kosmetyczką, masazystką ani fryzjerką Ma czelność pisac jeszcze ze prowadzi szkolenia kosmetyczek. TO STRASZNE! Znacie takie przypadki???? Edytowane przez gaga Czas edycji: 2007-09-25 o 22:58 Powód: dopisanie tekstu |
![]() ![]() |
![]() |
#4614 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ile miałas pasemek i skąd wiesz, że włosy byly syntetyczne? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wlasnie sprawdziłam ta Pania"enails" na allegro i widze,ze zakupowala rzeczy od osob ktore zajmuja sie sprzedaza wlosow i art,do przedluzania...niezły gagatek w takim razie...
A. Edytowane przez annfas Czas edycji: 2007-10-11 o 13:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Przyczajenie
|
Sprawa poszła bardzo daleko. Biegły rzeczoznawca wydał opinie o materiale -jest w 100% syntetyk. Lekarz wystawił obdukcje, myslę że takie osoby niszczą wizerunek osób kompetentnych. Ja juz nigdy nie zdecyduje sie na przedłużanie włosów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Zadomowienie
|
Dobrze, ze nie odpuściłaś, ale moim zdaniem, powinnas tej osobie dac ocene na allegro. Ona w dalszym ciagu tam wystawia aukcje i może komuś zaszkodzić. Mogłabys sie rownież wypowiedzieć na forum allegro.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
BAN stały
|
dziewczyny, o co chodzi z anete_polish ?? Przeciez ona tylko polecila jakies wlosy, (ktore zresztą na porzadne wygladają i pewnie nie są zle) jakbym mialam kilka kolezanek ktore przedluzaja tez na pewno bym wiedziala co dobre a co zle, niestety takowych nie posiadam (albo o tym nie wiem ze maja przedluzane
![]() ![]() Wiadomo, ze trzeba uwazac na necie, na wizazu tym bardziej, ale z takim podejciem to w sumie kazdy moze byc sprzedawcą z allegro......... nawet ktos moze sobie teraz pomyslec ze ktoras z was jest sprzedawczynią o ktorej anete_polish sie zle wypowiedziala........ na tej samej zasadzie..............wie c nie popadajmy w przesade... jak to odbieram jak bezpodstawny atak..........ktorego podstaw nie widze......ale to moje zdanie.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
aneta_polish Twoje wypowiedzi sa nawet bardziej "wymowne" niz Misiaczki
obie sie prowokujecie ostrzegam Was obie , że tylko moje dobre serce ![]() ale juz do tego nie macie za wiele... i jak tak bedzie, ze takie dyskutowanie i przytykanie sobie , rowinie sie w niepotrzebna klotnie zamkne watek... aneta_polish... musze to stanac tezw obronie dziewczyn, gdyz Twoje wypowiedzi , sa takie nie zawsze zrozumiale ... raz ze pracujesz w salonie i tam dziewczyny maaj takie wlosy(czy tam doczepiaja)potem ze jedzisz i znasz osoby i na allegro ...wreszcie ze sama chodzisz na kurs...moze to czasem komus , nawet niepotrzebnie ...wydawac sie checia zareklamowania siebie...swojego salonu... adziewczyny reklama jest platna!!! i swietnie Wam sie udaje takich "magików" złapać... wiec sie nie martwcie.... jak ktos to znowu zrobi to chetnie dam BANKA!! ![]() byliczka... JESTEŚ ŚWIETNYM NEGOCJATOREM!! DZIEKI!! :cmok cmok: ![]()
#4620 |
BAN stały
|
roxima:
ja sie na tym nie znam, ale nie wiem czy ujawnianie czyichs danych osobowych publicznie+negatywne przedstaienie sprawy to dobry pomysl. Oczywiscie popieram Cie ale dla twojego dobra to bym sie zastanawila.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.