|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Inez
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 41
Dzięki. Mam nadzieję że szybko zniknie, bo można oszaleć.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4592 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4593 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Ja kupowałam ze wsparciem z MDM u co chcesz wiedzieć?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- herbata w różnych smakach; - dobra kawa, częśto też smakowa; - książki; - eleganckie słodycze; - dobre wino/nalewka. Nie wiem, jak u Was, ale moi dziadkowie wszystkiego mają dużo - kubków, blach, kocy, ciuchów, więc wolę kupić coś, co "zużyją".
|
|
#4596 |
|
Konto usunięte
|
Zamawiał ktoś może bluzę z własnym nadrukiem? Widziałam już sporo koszulek z nadrukiem kiepskiej jakości, na bluzie taki tym bardziej może schodzić. Oczywiście wszystkie komentarze w internecie wyglądają zupełnie tak, jakby właściciele poszczególnych firm/sklepów sami pisali peany o swoich produktach i wychwalali je wniebogłosy, podszywając się pod klienta (pewnie tak po prostu jest
).Nie udało mi się trafić na opinię ze zdjęciem czy napisaną po jakimś czasie (po paru praniach choćby), żadnych porównań, wszystko pod jedno kopyto "firma XYZ najlepsza, mam już 100 koszulek stamtąd i nie zamierzam zmienić sklepu" ![]() Jakby ktoś miał rozeznanie, to byłabym wdzięczna za opinię, bo nieco drogawe to wszystko
|
|
|
|
#4597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale może rzeczywiście jakiś ładnie pachnący żel do mycia ![]() Taką okleinę kupowałam w caatoramie, w innych podobnych marketach też powinna być. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewentualnie np. Czas na herbatę (chyba w ziarnach też mają) albo w sklepie Tchibo (też podobno dobra).
|
|
#4599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze, gdybym była babcią to taki prezent by mnie załamał, dla mnie to podkreślanie, że ktoś jest stary. Ciekawe dlaczego, gdy obdarowywany jest młody, to nikt nie wpada na to, żeby mu kupić coś takiego. Zawsze można kupić dobrą kawę, czy zestaw herbat. |
|
|
|
|
#4600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4601 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja też jest zadowolona gdy coś takiego dostaje. No ale moja jest pogodzona ze swoim wiekiem, nie czarujmy się, że ludzie po sześćdziesiątce czy siedemdziesiątce uważają się za młodych Wysłane z iPhone |
|
|
|
|
#4602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie przeczę oczywiście, że jakiś senior cieszy się z takiego prezentu. |
||
|
|
|
#4603 | |
|
Inez
|
Cytat:
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;7895182 1]Zamawiał ktoś może bluzę z własnym nadrukiem? Widziałam już sporo koszulek z nadrukiem kiepskiej jakości, na bluzie taki tym bardziej może schodzić. Oczywiście wszystkie komentarze w internecie wyglądają zupełnie tak, jakby właściciele poszczególnych firm/sklepów sami pisali peany o swoich produktach i wychwalali je wniebogłosy, podszywając się pod klienta (pewnie tak po prostu jest ).Nie udało mi się trafić na opinię ze zdjęciem czy napisaną po jakimś czasie (po paru praniach choćby), żadnych porównań, wszystko pod jedno kopyto "firma XYZ najlepsza, mam już 100 koszulek stamtąd i nie zamierzam zmienić sklepu" ![]() Jakby ktoś miał rozeznanie, to byłabym wdzięczna za opinię, bo nieco drogawe to wszystko [/QUOTE]Ja mam jedną taką bluzę. Szczerze mówiąc niezbyt polecam. Bardzo na nią uważałam, prałam tylko ręcznie. Mimo to nadruk bardzo szybko mi popękał. Trzyma się cały czas, nie odpadł, ale wiadomo z tymi pęknięciami nie wygląda już tak dobrze. Nie jestem zbyt zadowolona, zwłaszcza, że trochę za nią zapłaciłam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie uważam, że taki prezent to coś złego. Myślę, że to miły objaw troski o drugą osobę. Dając taki prezent nikt nie chce dogryźć "masz babciu, bo stara kobieta z ciebie", tylko raczej chce przekazać słowa "babciu, martwię się o ciebie, chce mieć cię u swojego boku jak najdłużej" 😊 Gdy moja druga babcia żyła, mama kupowała jej ładna i ciepła koszulę nocną, bo babci często było zimno 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się z kalinolistek
|
|
#4606 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
W ostateczności (jeżeli akurat ten pierścionek tak bardzo CI się podoba) to można zmienić palec, znam dziewczynę która po zaręczynach sporo schudła i po prostu nosi zaręczynowy na środkowym palcu. Też bym tak zrobiła, ale rozumiem, że dla kogoś zmiana palca może być problematyczna.
|
|
#4607 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;78950871]Na pewno sa w Lidlu. Wydaje mi sie, ze w Carrefourze tez widziałam.[/QUOTE]
W Kauflandzie też się pojawia ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
|
|
#4608 |
|
Konto usunięte
|
Puchnięcie w ciąży nie ma nic wspólnego z tyciem, tylko ze zbieraniem się wody. Ja w drugiej ciąży mało przytyłam, a kostek nie widziałam. A po cesarce tam mi spuchły, że myślałam, że mi skóra pęknie.
Moja teściowa kiedyś sama sobie zażyczyła jakiś dobry preparat na oczy. Uważam, że to fajny prezent. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4609 |
|
Zadomowienie
|
Gdzie stacjonarnie kupię gładki słoik z zakrętką o oryginalnym kształcie?
|
|
|
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że Duka miała w ofercie.
|
#4611 |
|
Inez
|
Pomyślałam, że zajmę się wakacjami szybciej niż zazwyczaj i coś sobie fajnego zorganizuje. Wiem, że chcę jechać na coś w stylu koloni, tylko dla dorosłych.
Gdybyście miały wybrać jakiś jeden kraj (raczej tylko Europa) to co byście wybrali? Zwiedziłam część Węgier, więc raczej wolałabym coś innego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4612 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4613 |
|
Konto usunięte
|
Też pomyślałam o objazdówce po Bałkanach.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
Ma ktoś sprawdzony przepis na pierogi? Wszelkie rady z robieniem pierogów też mile widziane. Moja mama nie umie, babcia już nie ma siły, więc na mnie spadł obowiązek przygotowania tego.
|
|
|
|
#4615 | ||
|
Konto usunięte
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;7895182 1]Zamawiał ktoś może bluzę z własnym nadrukiem? Widziałam już sporo koszulek z nadrukiem kiepskiej jakości, na bluzie taki tym bardziej może schodzić. Oczywiście wszystkie komentarze w internecie wyglądają zupełnie tak, jakby właściciele poszczególnych firm/sklepów sami pisali peany o swoich produktach i wychwalali je wniebogłosy, podszywając się pod klienta (pewnie tak po prostu jest
).Nie udało mi się trafić na opinię ze zdjęciem czy napisaną po jakimś czasie (po paru praniach choćby), żadnych porównań, wszystko pod jedno kopyto "firma XYZ najlepsza, mam już 100 koszulek stamtąd i nie zamierzam zmienić sklepu" ![]() Jakby ktoś miał rozeznanie, to byłabym wdzięczna za opinię, bo nieco drogawe to wszystko [/QUOTE]Ja kupowałam gotową bluzkę w koszulkowo.pl albo .com Nadruk jest okej do tej pory a kupowałam ją jakoś ze 2 lata temu. Materiał fajny i mięsisty. Sama koszulka długa, taka, że da się ją włożyć do spodni i przy kucaniu plecy nie pękają Ponadto wysyłają w ładnym kartonowym pudełku niczym przesyłka pi-arowa dla youtubera - idealnie na zapakowanie na prezent.Coś mi się kojarzy, że mają możliwość wpisania własnego tekstu. Są tam też bluzy. Ale nie gwarantuje, że jakość ta sama bo jak mówię, mam od nich tylko koszulkę. To znaczy TŻ ma. ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
To rada mojej babci i jak do tej pory się u mnie sprawdza - ciasto wychodzi cienkie i miękkie ![]() Do wody dodać oleju żeby podczas gotowania się nie posklejały. ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
Marzy mi się jeszcze samo miasto jakim jest Budapeszt - tak mi TŻ naopowiadał jak tam pięknie nocą ![]() Byłam jeszcze w Niemczech (Berlin), Belgia (Antwerpia) i we Włoszech (południe) ale bo ja wiem... jakoś mnie nie urzekły te miejsca... No,może Alberobello we Włoszech jako atrakcja Bo fajne do zdjęć
Edytowane przez b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 Czas edycji: 2017-11-19 o 23:36 |
||
|
|
|
#4616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czarna, zależy jaki masz budżet. Jeśli dysponujesz większą kasą, to może Skandynawia?
|
|
#4617 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4618 | |
|
Inez
|
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi 🌹
[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;78958101]Bałkany [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;78958726]Też pomyślałam o objazdówce po Bałkanach. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] W sumie wcześniej jakoś w ogóle nie pomyślałam o tym kierunku, ale chyba muszę wziąć go pod uwagę 😊 [/COLOR] Mi się podobało w Grecji i Czechach Marzy mi się jeszcze samo miasto jakim jest Budapeszt - tak mi TŻ naopowiadał jak tam pięknie nocą ![]() Byłam jeszcze w Niemczech (Berlin), Belgia (Antwerpia) i we Włoszech (południe) ale bo ja wiem... jakoś mnie nie urzekły te miejsca... No,może Alberobello we Włoszech jako atrakcja Bo fajne do zdjęć [/QUOTE]Budapeszt jest przepiękny. Ja byłam na nocnym rejsie, na prawdę mega wrażenie. A oświetlony budynek parlamentu to już w ogóle 😍 Cytat:
[1=44fee507034f68ecff0b692 d635bddccdf886c4e_65540ba 289b10;78959741]Treść usunięta[/QUOTE] To była moja pierwsza myśl. Ogólnie to myślę, że wszystko będzie zależało od ofert, które uda mi się znaleźć i ich ceny. Dzięki wielkie za pomysły. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4619 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;78959041]Ja kupowałam gotową bluzkę w koszulkowo.pl albo .com Nadruk jest okej do tej pory a kupowałam ją jakoś ze 2 lata temu. Materiał fajny i mięsisty. Sama koszulka długa, taka, że da się ją włożyć do spodni i przy kucaniu plecy nie pękają Ponadto wysyłają w ładnym kartonowym pudełku niczym przesyłka pi-arowa dla youtubera - idealnie na zapakowanie na prezent.Coś mi się kojarzy, że mają możliwość wpisania własnego tekstu. Są tam też bluzy. Ale nie gwarantuje, że jakość ta sama bo jak mówię, mam od nich tylko koszulkę. To znaczy TŻ ma.[/QUOTE] Dzięki! Jak na koszulce nadruk się trzyma i jakościowo materiał wypada ok, to może i na bluzie będzie dobrze
|
|
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
Dla ilu osób wystarczy taki zestaw sushi?
maki pieczony łosoś 12 szt. maki pieczona kaczka 12 szt. maki pieczony węgorz 6 szt. tempura maki (krewetka/kalmar)6 szt. maki z patatem i cukinią w tempurze 6 szt. Na stronie restauracji nie podali, a ja nie jadam sushia a muszę zamówić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.

).
ale może rzeczywiście jakiś ładnie pachnący żel do mycia