Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 41 - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-11-19, 18:28   #4591
Czarna2000
Inez

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 41

Cytat:
Napisane przez archimonde Pokaż wiadomość
Mi samo zeszło po kilku dniach , nic nie robiłam.
Dzięki. Mam nadzieję że szybko zniknie, bo można oszaleć.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Czarna2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-19, 18:29   #4592
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Taranka Pokaż wiadomość
W jakim supermarkecie kupię panettone?
Na pewno sa w Lidlu. Wydaje mi sie, ze w Carrefourze tez widziałam.
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-19, 18:38   #4593
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez klapkowa Pokaż wiadomość
Podbijam. Plus czy ktoś z Was kupił mieszkanie z MDMu?
Ja kupowałam ze wsparciem z MDM u co chcesz wiedzieć?

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-19, 18:49   #4594
Lottie69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarna2000 Pokaż wiadomość
Robi mi się krostka w uchu. Nie na małżowinie, tylko tak głębiej, na początku przewodu słuchowego. Mam wrażenie, że to tam spuchło, w dodatku boli. Czy jest cokolwiek, co mogę z tym zrobić?

Albo spróbować wycisnąć np. za pomocą wsuwki do włosów, albo wysuszyć - alkoholem, pastą cynkową.
Lottie69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-19, 18:57   #4595
lovebird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikisa Pokaż wiadomość
Co kupujecie swoim babciom na święta? Potrzebuję inspiracji w rozsądnej cenie...
W tym roku jeszcze nie wiem, ale taki standard u nas to:
- herbata w różnych smakach;
- dobra kawa, częśto też smakowa;
- książki;
- eleganckie słodycze;
- dobre wino/nalewka.
Nie wiem, jak u Was, ale moi dziadkowie wszystkiego mają dużo - kubków, blach, kocy, ciuchów, więc wolę kupić coś, co "zużyją".

Przyszłość zaczyna się dzisiaj. Nie jutro.
Wymianki
lovebird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-19, 18:59   #4596
788bb1639a979260fb005346e9120b060466cef5
Konto usunięte

Zamawiał ktoś może bluzę z własnym nadrukiem? Widziałam już sporo koszulek z nadrukiem kiepskiej jakości, na bluzie taki tym bardziej może schodzić. Oczywiście wszystkie komentarze w internecie wyglądają zupełnie tak, jakby właściciele poszczególnych firm/sklepów sami pisali peany o swoich produktach i wychwalali je wniebogłosy, podszywając się pod klienta (pewnie tak po prostu jest ).
Nie udało mi się trafić na opinię ze zdjęciem czy napisaną po jakimś czasie (po paru praniach choćby), żadnych porównań, wszystko pod jedno kopyto "firma XYZ najlepsza, mam już 100 koszulek stamtąd i nie zamierzam zmienić sklepu"

Jakby ktoś miał rozeznanie, to byłabym wdzięczna za opinię, bo nieco drogawe to wszystko
788bb1639a979260fb005346e9120b060466cef5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-19, 19:05   #4597
nikisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
Ja polecam coś fajnego do kąpieli, np. Płyn. Babcia mojego tż uwielbia wylegiwać się w wannie z pianą.
No i ewentualnie dobrą herbatę czy czekoladki.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Gdzie kupię taką okleinę a'la drewno, w rolce, jak najtaniej?

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Gorzej jak ktoś ma prysznic ale może rzeczywiście jakiś ładnie pachnący żel do mycia

Taką okleinę kupowałam w caatoramie, w innych podobnych marketach też powinna być.

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
Napisane przez lovebird Pokaż wiadomość
W tym roku jeszcze nie wiem, ale taki standard u nas to:
- herbata w różnych smakach;
- dobra kawa, częśto też smakowa;
- książki;
- eleganckie słodycze;
- dobre wino/nalewka.
Nie wiem, jak u Was, ale moi dziadkowie wszystkiego mają dużo - kubków, blach, kocy, ciuchów, więc wolę kupić coś, co "zużyją".
O właśnie, a gdzie kupujecie kawę w ziarnach dobrą i możliwie tanią, bo ma ekspres, więc w sumie mogłabym pójść tą drogą...?

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-19, 19:12   #4598
lovebird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikisa Pokaż wiadomość
O właśnie, a gdzie kupujecie kawę w ziarnach dobrą i możliwie tanią, bo ma ekspres, więc w sumie mogłabym pójść tą drogą...?
U mnie jest taki mały sklepik z kawą i herbatą, mają wyższe ceny, ale znajomi polecają. Może właśnie coś z takich mniejszych sklepików? Masz w okolicy?
Ewentualnie np. Czas na herbatę (chyba w ziarnach też mają) albo w sklepie Tchibo (też podobno dobra).

Wymianki
Stary 2017-11-19, 19:36   #4599
marza_mr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nightmare666 Pokaż wiadomość
Kupię babci Doppelherz syrop, ładne ściereczki kuchenne. Nie mam zamiaru inwestować w tym roku, ponieważ w tamtym dostała piękny, gruby pled, który do tej pory leży na dnie szafy.

Szczerze, gdybym była babcią to taki prezent by mnie załamał, dla mnie to podkreślanie, że ktoś jest stary. Ciekawe dlaczego, gdy obdarowywany jest młody, to nikt nie wpada na to, żeby mu kupić coś takiego.
Zawsze można kupić dobrą kawę, czy zestaw herbat.
marza_mr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-19, 19:41   #4600
lovebird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marza_mr Pokaż wiadomość
Szczerze, gdybym była babcią to taki prezent by mnie załamał, dla mnie to podkreślanie, że ktoś jest stary.
Dlaczego? Jeśli babcia sama sobie kupuje i nie kryje się z tym, to nie widzę problemu. Moi by się ucieszyli, o jeden wydatek mniej

Wymianki
Stary 2017-11-19, 19:45   #4601
Narva
Rozeznanie

Cytat:
Szczerze, gdybym była babcią to taki prezent by mnie załamał, dla mnie to podkreślanie, że ktoś jest stary. Ciekawe dlaczego, gdy obdarowywany jest młody, to nikt nie wpada na to, żeby mu kupić coś takiego.

Zawsze można kupić dobrą kawę, czy zestaw herbat.

Moja też jest zadowolona gdy coś takiego dostaje. No ale moja jest pogodzona ze swoim wiekiem, nie czarujmy się, że ludzie po sześćdziesiątce czy siedemdziesiątce uważają się za młodych

Wysłane z iPhone
Narva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-19, 20:06   #4602
marza_mr
Zakorzenienie

Cytat:
Dlaczego? Jeśli babcia sama sobie kupuje i nie kryje się z tym, to nie widzę problemu. Moi by się ucieszyli, o jeden wydatek mniej
To, że ktoś sam sobie kupuje coś takiego, nie znaczy, że ucieszy się z takiego prezentu. Ja sobie też sama kupuję np witaminę d, ale gdybym dostała ją na prezent, to owszem kurtuazyjnie bym podziękowała, ale na pewno nie byłabym zachwycona takim prezentem.

Cytat:
Napisane przez Narva Pokaż wiadomość
Moja też jest zadowolona gdy coś takiego dostaje. No ale moja jest pogodzona ze swoim wiekiem, nie czarujmy się, że ludzie po sześćdziesiątce czy siedemdziesiątce uważają się za młodych
Moi znajomi seniorzy też są pogodzeni z wiekiem, ale nie cieszą się z takich prezentów i za którymś razem, jak dostali jakiś preparat na witalność, to delikatnie zasugerowali, że nie jest to prezent ich marzeń. Dlaczego, niektórzy, gdy kupują prezent dla osób młodych, to zastanawiają się, czymś się ten obdarowany interesuje, co mu się podoba i smakuje. A seniorzy nagle nie mają żadnych zainteresowań ani upodobań.
Nie przeczę oczywiście, że jakiś senior cieszy się z takiego prezentu.
marza_mr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-19, 20:12   #4603
Czarna2000
Inez

Cytat:
Napisane przez Lottie69 Pokaż wiadomość
Albo spróbować wycisnąć np. za pomocą wsuwki do włosów, albo wysuszyć - alkoholem, pastą cynkową.
Dzięki. Na wyciskanie chyba jeszcze trochę za wcześnie, spróbuję jakoś smarować.
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;7895182 1]Zamawiał ktoś może bluzę z własnym nadrukiem? Widziałam już sporo koszulek z nadrukiem kiepskiej jakości, na bluzie taki tym bardziej może schodzić. Oczywiście wszystkie komentarze w internecie wyglądają zupełnie tak, jakby właściciele poszczególnych firm/sklepów sami pisali peany o swoich produktach i wychwalali je wniebogłosy, podszywając się pod klienta (pewnie tak po prostu jest ).
Nie udało mi się trafić na opinię ze zdjęciem czy napisaną po jakimś czasie (po paru praniach choćby), żadnych porównań, wszystko pod jedno kopyto "firma XYZ najlepsza, mam już 100 koszulek stamtąd i nie zamierzam zmienić sklepu"

Jakby ktoś miał rozeznanie, to byłabym wdzięczna za opinię, bo nieco drogawe to wszystko [/QUOTE]
Ja mam jedną taką bluzę. Szczerze mówiąc niezbyt polecam. Bardzo na nią uważałam, prałam tylko ręcznie. Mimo to nadruk bardzo szybko mi popękał. Trzyma się cały czas, nie odpadł, ale wiadomo z tymi pęknięciami nie wygląda już tak dobrze. Nie jestem zbyt zadowolona, zwłaszcza, że trochę za nią zapłaciłam.

Stary 2017-11-19, 20:13   #4604
kalinolistek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nightmare666 Pokaż wiadomość
Kupię babci Doppelherz syrop, ładne ściereczki kuchenne. Nie mam zamiaru inwestować w tym roku, ponieważ w tamtym dostała piękny, gruby pled, który do tej pory leży na dnie szafy.
Moja babcia sama chciała jakiś syropek, bo ostatnio podupadła na zdrowiu. Do tego zawsze prosi o grube rajstopy i ciepłe kapcie 😊
Nie uważam, że taki prezent to coś złego. Myślę, że to miły objaw troski o drugą osobę. Dając taki prezent nikt nie chce dogryźć "masz babciu, bo stara kobieta z ciebie", tylko raczej chce przekazać słowa "babciu, martwię się o ciebie, chce mieć cię u swojego boku jak najdłużej" 😊

Gdy moja druga babcia żyła, mama kupowała jej ładna i ciepła koszulę nocną, bo babci często było zimno 😊

kalinolistek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-19, 20:22   #4605
lovebird
Zakorzenienie

Cytat:
To, że ktoś sam sobie kupuje coś takiego, nie znaczy, że ucieszy się z takiego prezentu. Ja sobie też sama kupuję np witaminę d, ale gdybym dostała ją na prezent, to owszem kurtuazyjnie bym podziękowała, ale na pewno nie byłabym zachwycona takim prezentem.

Moi znajomi seniorzy też są pogodzeni z wiekiem, ale nie cieszą się z takich prezentów i za którymś razem, jak dostali jakiś preparat na witalność, to delikatnie zasugerowali, że nie jest to prezent ich marzeń. Dlaczego, niektórzy, gdy kupują prezent dla osób młodych, to zastanawiają się, czymś się ten obdarowany interesuje, co mu się podoba i smakuje. A seniorzy nagle nie mają żadnych zainteresowań ani upodobań.
Nie przeczę oczywiście, że jakiś senior cieszy się z takiego prezentu.
Myślę, że wiele zależy od konkretnej osoby. Moi naprawdę by się ucieszyli - dziadek, że mniej latania po sklepach i zaoszczędzone pieniądze, babcia, że to nie jest jakiś grat, który dodatkowo zawali ich małe mieszkanie. Są też i bardziej, no nie wiem, dostojni? dziadkowie, którzy jako prezent widzą coś wymyślnego.
Zgadzam się z kalinolistek

Wymianki
Stary 2017-11-19, 20:27   #4606
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez PixieDust Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie w zakresie pierścionka. Byłam dzisiaj przymierzać u różnych jubilerów, strasznie spodobały mi się z brylantami po boku (mam nadzieję, że wiecie o co chodzi). W dwóch pracownice nic nie powiedziały w ich temacie, natomiast w jednym usłyszałam, że pierścionka takiego nie można powiększyć, zaczęła mi mówić (czy nawet już straszyć prawie), że w ciąży i po ciąży puchną palce i kostki, jakieś totalnie niezrozumiałe dla mnie informacje. No stałam jak wryta i już sama nie wiem, czy ona próbowała mnie zniechęcić do innych salonów, czy serio mówiła prawdę i jest aż takie duże ryzyko? Wiem, że puchnięcie jest normalne i z tym się zgadzam, ale babka ciągle mi mówiła o tych kostkach i że jest ryzyko, że nie będę mogła go później nosić. Nie ukrywam, że chodzi o pierścionek zaręczynowy a nie taki, który będę nosić co jakiś czas. W ogóle może macie jakieś rady na co patrzeć przy wyborze oprócz wyglądu?
moim zdaniem - bzdura, wcale mi dłonie nie puchły w ciąży. Tylko że ja bardzo mało przytyłam, więc może to ma związek.
W ostateczności (jeżeli akurat ten pierścionek tak bardzo CI się podoba) to można zmienić palec, znam dziewczynę która po zaręczynach sporo schudła i po prostu nosi zaręczynowy na środkowym palcu. Też bym tak zrobiła, ale rozumiem, że dla kogoś zmiana palca może być problematyczna.
Stary 2017-11-19, 20:36   #4607
Ervisha
Zakorzenienie

[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;78950871]Na pewno sa w Lidlu. Wydaje mi sie, ze w Carrefourze tez widziałam.[/QUOTE]
W Kauflandzie też się pojawia

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Narva Pokaż wiadomość

Wysłane z iPhone
Moi dziadkowie kiedyś dostali do dzieci i nie byli załamani

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-19, 21:12   #4608
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Puchnięcie w ciąży nie ma nic wspólnego z tyciem, tylko ze zbieraniem się wody. Ja w drugiej ciąży mało przytyłam, a kostek nie widziałam. A po cesarce tam mi spuchły, że myślałam, że mi skóra pęknie.

Moja teściowa kiedyś sama sobie zażyczyła jakiś dobry preparat na oczy. Uważam, że to fajny prezent.

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-19, 21:56   #4609
Juli_Juli
Zadomowienie

Gdzie stacjonarnie kupię gładki słoik z zakrętką o oryginalnym kształcie?
Juli_Juli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-19, 22:08   #4610
lovebird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Juli_Juli Pokaż wiadomość
Gdzie stacjonarnie kupię gładki słoik z zakrętką o oryginalnym kształcie?
Wydaje mi się, że Duka miała w ofercie.

Wymianki
Stary 2017-11-19, 22:20   #4611
Czarna2000
Inez

Pomyślałam, że zajmę się wakacjami szybciej niż zazwyczaj i coś sobie fajnego zorganizuje. Wiem, że chcę jechać na coś w stylu koloni, tylko dla dorosłych.
Gdybyście miały wybrać jakiś jeden kraj (raczej tylko Europa) to co byście wybrali?
Zwiedziłam część Węgier, więc raczej wolałabym coś innego.

Stary 2017-11-19, 22:23   #4612
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf
Konto usunięte

Cytat:
Pomyślałam, że zajmę się wakacjami szybciej niż zazwyczaj i coś sobie fajnego zorganizuje. Wiem, że chcę jechać na coś w stylu koloni, tylko dla dorosłych.
Gdybyście miały wybrać jakiś jeden kraj (raczej tylko Europa) to co byście wybrali?

Bałkany albo Gruzja z Armenią.
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-19, 22:48   #4613
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Też pomyślałam o objazdówce po Bałkanach.

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-19, 22:49   #4614
szprotka_
Zakorzenienie

Ma ktoś sprawdzony przepis na pierogi? Wszelkie rady z robieniem pierogów też mile widziane. Moja mama nie umie, babcia już nie ma siły, więc na mnie spadł obowiązek przygotowania tego.
szprotka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-19, 23:09   #4615
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267
Konto usunięte

[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;7895182 1]Zamawiał ktoś może bluzę z własnym nadrukiem? Widziałam już sporo koszulek z nadrukiem kiepskiej jakości, na bluzie taki tym bardziej może schodzić. Oczywiście wszystkie komentarze w internecie wyglądają zupełnie tak, jakby właściciele poszczególnych firm/sklepów sami pisali peany o swoich produktach i wychwalali je wniebogłosy, podszywając się pod klienta (pewnie tak po prostu jest ).

Jakby ktoś miał rozeznanie, to byłabym wdzięczna za opinię, bo nieco drogawe to wszystko [/QUOTE]
Ja kupowałam gotową bluzkę w koszulkowo.pl albo .com
Nadruk jest okej do tej pory a kupowałam ją jakoś ze 2 lata temu. Materiał fajny i mięsisty. Sama koszulka długa, taka, że da się ją włożyć do spodni i przy kucaniu plecy nie pękają Ponadto wysyłają w ładnym kartonowym pudełku niczym przesyłka pi-arowa dla youtubera - idealnie na zapakowanie na prezent.
Coś mi się kojarzy, że mają możliwość wpisania własnego tekstu. Są tam też bluzy. Ale nie gwarantuje, że jakość ta sama bo jak mówię, mam od nich tylko koszulkę. To znaczy TŻ ma.

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:
Napisane przez szprotka_ Pokaż wiadomość
Ma ktoś sprawdzony przepis na pierogi? Wszelkie rady z robieniem pierogów też mile widziane. Moja mama nie umie, babcia już nie ma siły, więc na mnie spadł obowiązek przygotowania tego.
Rada - ciasto zagnieść dokładnie 100 razy To rada mojej babci i jak do tej pory się u mnie sprawdza - ciasto wychodzi cienkie i miękkie
Do wody dodać oleju żeby podczas gotowania się nie posklejały.

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:

Mi się podobało w Grecji i Czechach Marzy mi się jeszcze samo miasto jakim jest Budapeszt - tak mi TŻ naopowiadał jak tam pięknie nocą
Byłam jeszcze w Niemczech (Berlin), Belgia (Antwerpia) i we Włoszech (południe) ale bo ja wiem... jakoś mnie nie urzekły te miejsca... No,może Alberobello we Włoszech jako atrakcja Bo fajne do zdjęć

Edytowane przez b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267
Czas edycji: 2017-11-19 o 23:36
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-19, 23:30   #4616
lovebird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szprotka_ Pokaż wiadomość
Babcia nie ma siły, ale może przepis Ci poda? Tak będzie chyba najłatwiej

Czarna, zależy jaki masz budżet. Jeśli dysponujesz większą kasą, to może Skandynawia?

Wymianki
Stary 2017-11-19, 23:52   #4617
44fee507034f68ecff0b692d635bddccdf886c4e_65540ba289b10
Konto usunięte

Treść usunięta
44fee507034f68ecff0b692d635bddccdf886c4e_65540ba289b10 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-11-20, 06:10   #4618
Czarna2000
Inez

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi 🌹
[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;78958101]Bałkany albo Gruzja z Armenią.[/QUOTE]

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;78958726]Też pomyślałam o objazdówce po Bałkanach.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
W sumie wcześniej jakoś w ogóle nie pomyślałam o tym kierunku, ale chyba muszę wziąć go pod uwagę 😊

[/COLOR]
Mi się podobało w Grecji i Czechach Marzy mi się jeszcze samo miasto jakim jest Budapeszt - tak mi TŻ naopowiadał jak tam pięknie nocą
Byłam jeszcze w Niemczech (Berlin), Belgia (Antwerpia) i we Włoszech (południe) ale bo ja wiem... jakoś mnie nie urzekły te miejsca... No,może Alberobello we Włoszech jako atrakcja Bo fajne do zdjęć [/QUOTE]

Budapeszt jest przepiękny. Ja byłam na nocnym rejsie, na prawdę mega wrażenie. A oświetlony budynek parlamentu to już w ogóle 😍

Cytat:
Babcia nie ma siły, ale może przepis Ci poda? Tak będzie chyba najłatwiej

Czarna, zależy jaki masz budżet. Jeśli dysponujesz większą kasą, to może Skandynawia?
Nad budżetem jeszcze aż tak nie myślałam, ale raczej będę się trzymać tych średnich cenowo ofert. Chociaż Skandynawia bardzo kusi.
[1=44fee507034f68ecff0b692 d635bddccdf886c4e_65540ba 289b10;78959741]Treść usunięta[/QUOTE]
To była moja pierwsza myśl.

Ogólnie to myślę, że wszystko będzie zależało od ofert, które uda mi się znaleźć i ich ceny. Dzięki wielkie za pomysły.

Stary 2017-11-20, 08:29   #4619
788bb1639a979260fb005346e9120b060466cef5
Konto usunięte

Cytat:
Ja mam jedną taką bluzę. Szczerze mówiąc niezbyt polecam. Bardzo na nią uważałam, prałam tylko ręcznie. Mimo to nadruk bardzo szybko mi popękał. Trzyma się cały czas, nie odpadł, ale wiadomo z tymi pęknięciami nie wygląda już tak dobrze. Nie jestem zbyt zadowolona, zwłaszcza, że trochę za nią zapłaciłam
A pamiętasz może, z jakiej to firmy? Albo jaki typ nadruku? Widziałam, że są różne techniki i jakość też może od nich zależeć. Koniec mojej wiedzy
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;78959041]Ja kupowałam gotową bluzkę w koszulkowo.pl albo .com
Nadruk jest okej do tej pory a kupowałam ją jakoś ze 2 lata temu. Materiał fajny i mięsisty. Sama koszulka długa, taka, że da się ją włożyć do spodni i przy kucaniu plecy nie pękają Ponadto wysyłają w ładnym kartonowym pudełku niczym przesyłka pi-arowa dla youtubera - idealnie na zapakowanie na prezent.
Coś mi się kojarzy, że mają możliwość wpisania własnego tekstu. Są tam też bluzy. Ale nie gwarantuje, że jakość ta sama bo jak mówię, mam od nich tylko koszulkę. To znaczy TŻ ma.[/QUOTE]
Dzięki! Jak na koszulce nadruk się trzyma i jakościowo materiał wypada ok, to może i na bluzie będzie dobrze
788bb1639a979260fb005346e9120b060466cef5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-20, 08:58   #4620
beatiska
Zakorzenienie

Dla ilu osób wystarczy taki zestaw sushi?

maki pieczony łosoś 12 szt.
maki pieczona kaczka 12 szt.
maki pieczony węgorz 6 szt.
tempura maki (krewetka/kalmar)6 szt.
maki z patatem i cukinią w tempurze 6 szt.

Na stronie restauracji nie podali, a ja nie jadam sushia a muszę zamówić.

Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości