|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III
Cytat:
![]() I ja właśnie z powodu testu obciążenia, wróciłam do porankow ze słodką herbatą, a przynajmniej tak sobie to tłumaczę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wiercenie, szuranie, przybijanie czegoś do późnych godzin wieczornych to ja bym kartkę wywiesila. A jeśli standardowo, panele, malowanie ścian, wypakowanie kartonów i skończycie przed 20.00 to bym nic nie wieszala. Co to kogo obchodzi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś mi dziś nie dobrze, brzuch jakoś pobolewa i już 3 razy byłam w WC... a nic w sumie nie jadłam takiego co mogłoby mi zaszkodzić...
|
|
|
#4594 |
|
Zakorzenienie
|
Wyświetla mi się w wizazowej aplikacji reklama z Lidla czekolady orzechowej
![]() ![]() aaaaa jak żyć?! Od 3 dni nie mialam w ustach nic słodkiego... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4595 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chciałam upiec pączki na tłusty czwartek ale od wczoraj siedzę u rodziców ze względu na badania(mam bliżej dojechać), a mąż wraca dopiero w czwartek wieczór tak więc sobie odpuściłam. Obiecałam mu w weekend faworki ![]() Co do remontu jakby sąsiedzi wywiesili kartkę o remoncie to bym to odebrała pozytywnie. Remonty mnie zawsze irytują i najgorzej jak trwają do wieczora. Do 16 mi nie przeszkadzają, ale potem fajnie byłoby móc odpocząć po pracy a nie jeszcze słuchać wiercenia u sąsiadów. Cytat:
oni tam dają swoją glukozę ? I nie trzeba się specjalnie umawiać ?
Edytowane przez pacia91 Czas edycji: 2018-02-07 o 10:41 |
||
|
|
|
#4596 |
|
Zadomowienie
|
AGUGUS piękne łóżeczko i dla chłopca i dziewczynki. Kiedyś będziesz pewno odwracać jak mały będzie sam przez szczebelki wychodził coby w ścianę nie uderzył 😀
ANNIKA sprzedawca na Nobla. A dwoje malutkich dzieci to się w jednej zwykłej gondoli nie zmieści? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4597 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
TZ za późno się zorientował, że trzeba by uwzględnić i szufladę i szczebelki do wyjścia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4598 |
|
Rozeznanie
|
Witam
U nas dzisiaj zakładają schody tylko barierki nie zdążyli jeszcze zrobić. Mam nadzieję że córka nie będzie chciała wiecznie chodzić po tych schodach bo do tej pory mieliśmy zastawione wejście na górę. Pochwalę się zakupami jakie udało mi się upolować. Pajac i polspiochy z pepco drugie zdjęcie z Tesco. IMG_20180207_104804.jpgIMG_20180207_104848.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4600 |
|
Zadomowienie
|
Sweetrose, piękne zakupy
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4601 | |
|
Rozeznanie
|
Bodziaki to były za tak śmieszne pieniądze że żal było ich nie wziąść. Za 5 szt 16 zł, był tylko rozmiar 56 więc mam nadzieję że synek nie urodzi się duży i zdąży je założyć
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
Luksus
ja mam przynieść swoją glukozę i wodę chyba też no i cytrynę jak chcę. Dobrze, że krwi sobie sama pobierać nie muszę
|
|
#4604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na dole do pobrania czeka 30 osob a na górze max 2... no pod tym kątem dbaja. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za wsparcie
Staram się trzymać i nie poddawać ale powoli zaczynam mysleć, że może należe do wąskiego grona osób, które się do tego nie nadają...A może poszłam na kurs w zlym czasie, bo myslenie mam naprawde ograniczone obecnie ![]() Co do mojego samopczucia to jest w miare ok choc w ostatnich dniach pobolewa mnie podbrzusze i trochę ono twardnieje, jakby się napinało ;( Do terminu porodu zostały mi 4 mies wg tego co mi liczą...
|
|
#4606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę tych osobnych kolejek do labka. Ja się jutro szykuję na godzinę czekania. Jak się człowiek psychicznie nastawi, że będzie czekał to jakoś pójdzie.. Siądę na krzesło i będę siedziała. Trudno potem pączki w nagrodę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
Samego magnezu nie biorę. Jedynie zestaw witamin dla kobiet w ciazy
|
#4608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już widzę ten zachwyt ludzi jak tam wejdę bez kolejki ![]() I też mi się średnio podoba siedzenie tam w poczekalni ogólnej 2 godziny jak sezon grypowy w pełni :/
|
|
|
#4609 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i mowie w kasie ze mam ten kupon, a gość pyta czy zaczyna sie od cyfry 1. A ja mowie ze nie. To kolęs taki zdziwiony i sie pyta to od jakiej cyfry sie w takim razie zaczyna? A ja: „od 13” ![]() Dodam, ze całe zycie miałam 6 z matmy i 100% na maturze Cytat:
Z kim nie gadam to chory i to nie da lekkie przeziębienia tylko właśnie mega grypsko
|
||
|
|
|
#4610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4612 |
|
Zadomowienie
|
Haha, annika, ale jeśli to 13 było oddzielone od reszty, to nie ma co się dziwić
|
|
|
#4613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4614 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale na badanie obciążenia glukozą pojadę już do takiego w którym położne pobierają krew itd. bo tam zazwyczaj nie ma kolejek. Mój ginekolog bardzo kładzie nacisk na branie magnezu co ma zapobiec bólom brzucha i przedwczesnym skurczą. Ostatnio mi powiedział, że nawet 2 tabletki dziennie powinnam brać, a biorę takie gdzie 1 tabletka pokrywa 100% zapotrzebowania.
|
|
|
#4615 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ech, bałabym sie do pracy wrócić ze cos zepsuje :P |
|
|
|
|
#4616 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#4617 |
|
Zadomowienie
|
Moja dieta cukrzycowa leży i kwiczy
zeżarłam 4 delicje i 6 biszkoptów (więcej w domu nie było) Nie wiem co mnie napadło Piszecie o tych pączkach oponkach czekoladach i nie wytrzymałam! Teraz dziewczyny mi tak dają czadu że się posikam! Chyba jeszcze tyle cukru na raz nie dostały. Zaraz wyskoczą przez brzuch |
|
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
Olazapinka haha
po słodkim zawsze dzieciaki szaleją ![]() Annika, a Ty o której wizytujesz? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4619 |
|
Raczkowanie
|
Hej
witam się chyba po raz trzeci, ale głupio mi, że Was ciągle podczytuję, a siedzę w ukryciu. Może tym razem uda mi się być na bieżąco.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4620 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chociaż mi jest teraz tak słodko, że masakra...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.

musiałam mieć słodka. a teraz nie slodze wcale i czasem jak wezmę łyka od syna czy Tzta słodkiej herbaty to wystarczy ze czuje posmak glukozy mam wstręt
co nie znaczy ze czekoladę mogę zjeść cala na raz ale wlasnie tu chodzi o ten dziwny sztuczny posmak glukozy

a nic w sumie nie jadłam takiego co mogłoby mi zaszkodzić...

chciałam upiec pączki na tłusty czwartek ale od wczoraj siedzę u rodziców ze względu na badania(mam bliżej dojechać), a mąż wraca dopiero w czwartek wieczór tak więc sobie odpuściłam. Obiecałam mu w weekend faworki 

Staram się trzymać i nie poddawać ale powoli zaczynam mysleć, że może należe do wąskiego grona osób, które się do tego nie nadają...

Zwłaszcza, ze juz cieżko dostać rtęciowe, a łatwo go rozbić
zeżarłam 4 delicje i 6 biszkoptów (więcej w domu nie było) Nie wiem co mnie napadło
Piszecie o tych pączkach oponkach czekoladach i nie wytrzymałam!