![]() |
#4591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2018 cz.III
NoBoTak, powodzenia na wizycie!
Cytat:
![]() ![]() Wczoraj mój teść mnie odwiedził pierwszy raz odkąd wróciłam do domu także długo mu zeszło ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego P8 lite przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4592 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
NoBoTak, Melka kciuki
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4595 |
Zakorzenienie
|
Trzymam mocno!
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Zastanawiam sie nad drugim imieniem za to. Cytat:
No i tescia masz super! Ja musze sie pozalic, bo chyba z moja tesciowa bedzie wojna. Pomijam fakt, ze od 3 lat nas nie odwiedzila i nawet teraz (mieszkaja 20km od nas). W zwiazku z tym, ze caly czas sponsoruje cala rodzine szwagra (5 osob)juz jej chyba kasy zaczelo brakowac (bo tamci skrupulow nie maja) i codziennie jezdzi gdzies sprzatac zeby dorobic. W zwiazku z tym nie pomoze mi przy dziecku bo jak sama twierdzi: jej na tej pracy baaaardzo zalezy.Codziennie gotuje dla calej ich rodziny obiady i wielodaniowe kolacje (mimo, ze matka tych dzieci jest i tak w domu, zajmuje sie robieniem paznokci tak na lewo). Oczywiscie tesciowa jedzie tez z nimi na wakacje : a jakze! Ktos im przeciez musi gotowac! I to wtedy gdy ja mam rodzic. Jak rodzila tamta jej synowa to tesciowa 2 miesiace przed data nie ruszala sie z domu a potem czuwala w szpitalu zaangazowana we wszystko jakby to byly jej wlasne dzieci. I nie chodzi mi o mnie, tylko ze juz pokazuje, ze ma kolejna wnuczke gleboko w powazaniu. Jesli rzeczywisciemnie oleje to mam zamiar jej powiedziec ze ma sobie klopotu nie robic i wcale nie przychodzic. Edytowane przez bambi1980 Czas edycji: 2018-06-21 o 08:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Rozeznanie
|
Chloe - co do upławów to nie tak skrajnie dużo że mam bieliznę , wkładkę i jeansy i mimo to mam plamę na tyłku ale np jak spię w samych spodenkach ( tżta bo są mega wygodne
![]() ![]() Raczej nie jest to nietrzymanie moczu bo kicham normalne ![]() Ania / yoona - super że w końcu jakieś lepsze wieści ! ![]() Yoona - a jak dzisiaj?? zapadła jakaś decyzja ? był lekarz ? ![]() Stella - to ja pytałam o te staniki canpola, właśnie się do nich przymierzam ![]() Co do komentowania torby to póki co nikt nic nie mówi bo jeszcze nie zaczęłam, ale dzisiaj ma przyjść zamówienie z gemini a w sobotę moi rodzice dowiozą rzeczy dla Mai i zacznę akcje pranie/ prasowanie i pakowanie :P Chociaż mama tż zdziwiła się jak w ogolę powiedziałam jej o jakimś wcześniejszym pakowaniu, bo ona uważe że spokojnie mogę zrobić to jak dostanę skurczy ![]() ![]() Co do KTG to nie jest tak że jeden wykres to tętno maluszka a drugi to skurcze ? Tak mi świta ze szkoły rodzenia ![]() Wczoraj byłam znów na szkole rodzenia... w sumie zaczynają się już powtarzać i położna mówi to samo do lekarz :P Fajne zajęcia były w sumie z fizjoterapeutą - tż nawet się angażował w oddychanie i ćwiczenia - byłam w szoku ! ![]() Mam kolegę o imieniu Oleg - Ukrainiec :P KCIUKI ZA WIZYTY ![]() Edytowane przez angelajnaaa Czas edycji: 2018-06-21 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Żeby coś się zdarzyło, żeby mogło się zdarzyć - trzeba MARZYĆ! ![]() Edytowane przez Dalianna2311 Czas edycji: 2018-06-21 o 08:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bambi, przykre to i szkoda, że teściowa się tak zachowuje. Oni z nią mieszkają, więc siłą rzeczy jest bardziej związana z nimi. U mojej teściowej było podobnie - mieszkała u niej córka z dziećmi i teściowa pomagała im, gotowała im i zajmowała się jej dziećmi. A jak Mateusza chciałam czasem podrzucić , to mówiła, że jest zmęczona,bo ma dość dzieci córki. To było bardzo niesprawiedliwe. Zresztą, moja mama też mi mało pomagała, także się nauczyłam liczyć na siebie. Poradzisz sobie, zobaczysz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zadomowienie
|
NoboTak kciuki!kciuki!
![]() |
#4602 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
Byłam na Polnej ze 3 razy na badaniach, fakt, że tam ciągle mnóstwo ludzi... Ale boję się o maleństwo, no i siebie przy okazji. A jak pojadę do pobliskiego szpitala, to i tak by nas w razie komplikacji gdzieś odesłali... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4603 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Na prawdę nie czuję, że termin już tak blisko, owszem brzuch pobolewa, tak jak kręgosłup, coś tam kłuje, ale nie powiedziałabym po sobie, że zaczynam 9 miesiąc ![]() Cieszę się, bo poprzednia ciąża była pod tym względem dużo mniej spokojna! Cytat:
Ja wczoraj oficjalnie ostatni raz zrobiłam sobie sama pedicure. Myślałam, że się złamię w pół ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak w ogóle to mnie też "przejmuje" za kilka dni ZUS. Do tej pory jeszcze wypłaca pracodawca (jeszcze jestem w tych pierwszych 33 dniach). Liczę, że nie będzie żadnych problemów... Powodzenia i ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Zakorzenienie
|
Bambi, współczuję że tak Twoja teściowa do tego podchodzi
![]() Mój teść jest spoko ale jakoś nie uważam że jest wspaniały ![]() ![]() Wysłane z mojego P8 lite przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4606 |
Zadomowienie
|
Witam
Po wizycie. W moczu nic nie było tym razem, szyjka zamknięta i pierwsze 0.5kg na plusie od początku. ![]() Pytala się o leki luteine czy dalej biorę to jej odp że miałam skończyć to co mam i juz nie brać. Powiedziała aha jak tak lekarz zalecił. WTF? Przecież ja tylko do niej chodzę ![]() Opóźnienie 1h bo 2 ktg były i wychodzi na to że ktg można zrobić u nich jak się ma od nich skierowanie. Przynajmniej tak to rozumiem. Serduszka posłuchalam chwile, z badań za miesiąc morfo, mocz i druga karta na grupę krwi bo ponoć dwie trzeba mieć i wtedy na wizycie GBS pobierze. Przy badaniu na samolocie Julke wyczuła po prawej stronie że tam jest przyklejona Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4607 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ania, tego nie przeskoczysz - Joanna zawsze będzie nazywana Aśką, Katarzyna Kaśką, a Anna Anką.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zadomowienie
|
Bambi współczuję ci takiej teściowej, jeśli faktycznie będzie miała wnuczkę w nosie... ale ty jesteś dzielna i dasz sobie radę bez jej pomocy
![]() U nas to jest tak, że będzie pierwsza wnuczka dla obu stron i obie są bardzo zainteresowane. Teściowa też pomaga, jak czegoś potrzebuje, a z drugiej strony się nie narzuca jak mówię, że nic nie trzeba, anioł? ![]() Angelajna, drugi zapis ktg to skurcze, no ale u mnie ich nie ma na szczęście. Najgorzej wczoraj miałam jak mała miała czkawkę i musiałam się skupiać kiedy czka a kiedy kopie ![]() Co do pakowania torby to dobrze, że ci nie doradzają, żebyś jechała na ip rodzić z podkładem i podpaską w torebce, a resztę tż dowiezie po akcji:p Dziewczyny wizytujące kciuki! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |
Raczkowanie
|
U nas teściowa mieszka w DE., owszem, wysyłała jakieś rzeczy czy pieniądze, ale jak kiedyś przyjechała i miała się zająć córką, to trwało z pół godziny... Kiedy wróciłam od lekarza okazało się, że zostawiła młodą teściowi i gdzieś sobie pojechała
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
![]() Konieczne jest potwierdzenie grupy krwi? Mi nic lekarz nie mówił, a miałam bez potwierdzenia, bo jeszcze sprzed pierwszej ciąży... Choć córce na zabieg w tym roku już robiłam z potwierdzeniem. Żebym wiedziała, że też muszę, to i sobie bym dorobiła... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4610 |
Zadomowienie
|
DALIA ja startowalam z 3 cyfrówka od x lat i do tego mam gdzieś od 10 lat zdiagnozowana niedoczynność tarczycy. Tak teraz trzeba mieć potwierdzone. Przejrzala mi dwa razy kartę z wynikami żeby wiedzieć czego mi brakuje i wyszło że potwierdzenia grupy krwi a morfo i mocz dala tak profilaktycznie bo lubi sprawdzać wszystko wrazie w. Na fotel to się mnie samej pytała czy idziemy skoro niedawno byłam na usg. Profilaktycznie skorzystałam z "przeglądu"
#4611 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny przyszły staniki z Alie. Są calkiem spoko. Usztywniane, ale to usztywniane delikatne i mięciutkie więc można miseczkę zginąć i wyginac. Do każdego stanika "poszerzacz". Myślę, ze za takie pieniądze warto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Zadomowienie
|
Na wizycie lekarzowi powiedz że masz tylko raz oznaczoną grupę krwi na pewno ci da papierek
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Wizaz wciąl mi posta chyba długiego hmmm w skrócie to ja od x lat miałam wage 3 cyfrowa i niedoczynność tarczycy dlatego dopiero teraz utylam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4613 | ||||||
Konto usunięte
|
Hej
![]() ![]() Na koniec dnia się zdenerwowałam oczywiście, bo brat męża kupił sobie drugie auto... Niby nie moja sprawa, ale oni z dziewczyną wszędzie i tak razem jeżdżą, pracują w tej samej firmie, na tą samą zmianę, a potem mi powiedzą, że oni nie mieli pieniędzy na odstępne, żeby wynająć mieszkanie ![]() ![]() A co do torby to ostatnio mi mama powiedziała, że co tak szybko się spakowałam, jak ona to się tydzień przed tp dopiero pakowałam. Odpowiedziałam, że tydzień przed tp drugiego to ja już w szpitalu byłam z Olkiem poza brzuchem... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4614 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Konto usunięte
|
Stella spojrzałam właśnie na pierwszą stronę i chyba zapomniałam napisać, mogę prosić o dopisanie wizyty na 5go lipca??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
Dalianna - a Ty na kiedy masz termin? Będziesz mieć chłopca czy dziewczynkę tym razem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A to potwierdzenie w takim razie zrobię przy najbliższej wizycie w labo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego P8 lite przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4619 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tym razem ma być chłopiec. Co prawda liczyliśmy cicho na drugie dziewczę, ale i tak się cieszymy, bo obie ciąże kilka lat wyczekiwane... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
Ja mam za kilka dni wizytę u gina, to dopytam o to. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie nie myślałam i nikt nie wspominał, żeby cokolwiek robić, ale też zapytam w takim razie, bo też za kilka dni wizytuję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.