|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy
Heh, szkoda, ja mam zajęcia do 19.40 i mam nadzieję że jakoś będę zdążać. Wiem że miały być też w piątki o 20, przejdę się jutro i zapytam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Zakorzenienie
|
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Raczkowanie
|
Magdziu byłam dzisiaj w Arenie i nie ma już salsy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, czy ktoraś chodzila do dentysty do Luxmedu? A może rodzice? chodzi mi zarowno o leczenie jak i protetyka...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() EDIT: Magdzia, umówiłam się jednak do Pierre. Zobaczyłam na stronce, że mają regenerację włosów Joico, więc było Joico plus cięcie w Pierre kontra Ciment i cięcie w Plazie. Wygrał Pierre, ale nie śpię po nocach takiego mam stracha, że wyjdę niezadowolona ![]()
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! Czy znacie jakiegoś dobrego fryzjera który dobrze farbuje włosy? Chodzi mi o dobranie koloru do typu urody. Aktualnie mam zafarbowane na ciemniejszy odcień włosy (czekolada) a chciałabym wrócić do jasnego chłodnego brązu.
Wiem, że parę razy było już o fryzjerach ale to wszystko szybko sie zmienia, dziś ktoś pracuje gdzieśtam a za tydzień może wyjechać do Irladnii, chodzi mi o aktualne dane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | |
BAN stały
|
Cytat:
Napisz koniecznie jak już będziesz po ![]() ![]() Dziewczyny a możecie mi polecić jakiegoś dobrego lekarza u którego można się przebadać na astmę...Ostatnio mam problemy z oddychaniem i postanowiłam że w końcu muszę się przbadać ![]() Edytowane przez _magdzia_ Czas edycji: 2007-10-28 o 13:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4598 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() wiem ,ze spirometirię mozna było zrobic czasem w ramach jakichs programów profilaktycznych w różnych przychpodniach, może zapytaj w swojej czy nie robią takiej akcji.. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Raczkowanie
|
Kiedy ja się zapisywałam ostatnio do ortopedy, to był sierpień, a wizytę mam w grudniu!!! super, nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ehhh, porazka, co za kraj :/.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Zadomowienie
|
a ja sie niezle wkurzylam!!!!!
chodzilam zawsze do dermatologa do top mediaclu i za kazda wizyte placilam 70zl lekarz nie byl ani wielce sympatyczny,ani nie byl jakis skory do ogladania nawet mojej cery,wypisywal mi masci,ktore chyba wszystkim wypisywal i do tego dosc drogie,a nie mam jakiejs okropnie zlej cery,ale chce miec idealna ![]() i teraz odnazlam przychodnie z wieloma lekarzami dermatologami i wsrod nich jest jedna bardzo fajna lekarka i do tego tam jest darmowo ![]() Lekarka o wiele bardziej mi przypasowala,co prawda jedyny minus to straasznie dlugo sie tam czeka,ale przynajmniej 70zl do przodu ![]() nie chce oszukac gdzie jest ta przychodnia,ale to chyba staszica(?)skreca sie za sadem w lewo i idzie sie prosto i od razu widac budynek jesli kogos to zainteresuje to spytam pozniej kogos dokladnie jak nazywa sie ta ulica ![]() jednym slowem tyle bulilam za wizyty prywatne majac ubezpieczenie,a moglam chodzic darmowo ![]() a co wiecej ten lekarz co jest w top medicalu jest i w tamtej darmowej i nigdy mi nie powiedzial (juz po kilku wizytach),ze przyjmuje i tam,bo jesli chodzi o te 70zl to on mi mowil,ze nie musze mu pokazywac tej karteczki ze zaplacilam,bo dla niego to bez roznicy wyplakalm swoje zale ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
To może spytam inaczej skoro nikt nie umie poradzić
![]() Czy któraś z Was farbowała włosy i strzygła w Gabrielu? Jesli tak to jakie ma zdanie o tym salonie Dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Wtajemniczenie
|
cziki, ja obcinałam się w Gabrielu [na Jana Sawy] i byłam zadowolona, z moimi włosami nie da się zrobić za wiele bo są cienkie i delikatne, miałam tam scinanie i farbowanie, bardzo fajne fryzjerki, delikatnie myją włosy, a nie szarpią, ja za ścinanie+farbowanie płaciłam 110, potem 120 zł, nie wiem od czego to zależy, w każdym razie na pewno włosów nie schrzanią
![]() aha dziewczyny - mam pytanie, czy któraś chodzi może na TANIEC NOWOCZESNY gdzieś?
#4606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A można wiedzieć jak miałaś farbowane włosy? Chodzi mi o kolor wyjściowy i efekt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Wtajemniczenie
|
no właśnie ze mną była ciężka sprawa, bo farbowałam na brąz, a wyjściowy kolor miałam... czerwony
![]() ![]() ![]()
#4608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki za odpowiedz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do fryzjera... ja tez obecnie szukam hmm... dobrego fryzjera..ale który nie zrobiłby spustoszenia w moim portwelu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Zadomowienie
|
tak dokladnie o ta ulice mi chodzilo:super ja opisalas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 |
Zadomowienie
|
Emilkaa jak się nazywa ta dermatolog na Hipotecznej?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
BAN stały
|
Dziewczyny może jesteście zainteresowane zamówieniem czegoś z apteki internetowej eskulap.pl? Nigdzie nie mogę dostać kremu który sprzedają tam, a darmowa przesyłka jest od 200zł. Ja bym zamawiała gdzieś za 100...chcecie się dołączyć?
Aha i wiecie gdzie można kupią żel do wybielania zębów białą perłę? Najbardziej interesują mnie apteki w centrum i na miasteczku akademickim ![]() Edytowane przez _magdzia_ Czas edycji: 2007-10-30 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Zadomowienie
|
widzialam gdzies w watku ze wspominalyscie o logo shopie... gdzie to jest??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
Jeśli dobrze pamietam to logo jest w Realu, ale poprawcie mnie jeśli sie mylę...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
wiecie moze gdzie w LBN mozna zrobic antyramy ?konkretnie blizej Czechowa ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Rozeznanie
|
logo - real - kolo pralni - obok drugiego wejscia
antyramy czechow - real (?) ja zawsze kupuje albo na zana w sklepie dla plastykow albo na krakowskim w ktorej ksiegarni schodzi sie schodkami w dol i jest papierniczy
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.