Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-24, 22:16   #4591
sylwunia_p
Raczkowanie

GG do sylwunia_p
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy

Heh, szkoda, ja mam zajęcia do 19.40 i mam nadzieję że jakoś będę zdążać. Wiem że miały być też w piątki o 20, przejdę się jutro i zapytam
sylwunia_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-25, 18:12   #4592
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Cytat:
Napisane przez karoolaaa Pokaż wiadomość
A wiesz moze ile tam teraz kosztuje karnet ??
100zł, albo 90zł .

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-25, 19:22   #4593
sylwunia_p
Raczkowanie

GG do sylwunia_p

Magdziu byłam dzisiaj w Arenie i nie ma już salsy ale zapisałam się na poniedziałek na 19.00(od 5.11) na brzuch+uda+pośladki. Pierwsze wejście jest gratis więc zawsze można zrezygnować jak się nie spodoba, informacje co do cen na stronie http://www.arena.lublin.pl
sylwunia_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-27, 12:13   #4594
martuko
Wtajemniczenie

dziewczyny, czy ktoraś chodzila do dentysty do Luxmedu? A może rodzice? chodzi mi zarowno o leczenie jak i protetyka...
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-27, 17:46   #4595
wunia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
dziewczyny, czy ktoraś chodzila do dentysty do Luxmedu? A może rodzice? chodzi mi zarowno o leczenie jak i protetyka...
Na gazecie strasznie chwalą jakąś panią o imieniu Aldona, nazwiska nie zapamiętałam

EDIT: Magdzia, umówiłam się jednak do Pierre. Zobaczyłam na stronce, że mają regenerację włosów Joico, więc było Joico plus cięcie w Pierre kontra Ciment i cięcie w Plazie. Wygrał Pierre, ale nie śpię po nocach takiego mam stracha, że wyjdę niezadowolona
Stary 2007-10-27, 17:55   #4596
cziki
Zakorzenienie

Dziewczyny! Czy znacie jakiegoś dobrego fryzjera który dobrze farbuje włosy? Chodzi mi o dobranie koloru do typu urody. Aktualnie mam zafarbowane na ciemniejszy odcień włosy (czekolada) a chciałabym wrócić do jasnego chłodnego brązu.
Wiem, że parę razy było już o fryzjerach ale to wszystko szybko sie zmienia, dziś ktoś pracuje gdzieśtam a za tydzień może wyjechać do Irladnii, chodzi mi o aktualne dane
cziki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-27, 19:02   #4597
_magdzia_
BAN stały

Cytat:
Napisane przez wunia83 Pokaż wiadomość
Na gazecie strasznie chwalą jakąś panią o imieniu Aldona, nazwiska nie zapamiętałam

EDIT: Magdzia, umówiłam się jednak do Pierre. Zobaczyłam na stronce, że mają regenerację włosów Joico, więc było Joico plus cięcie w Pierre kontra Ciment i cięcie w Plazie. Wygrał Pierre, ale nie śpię po nocach takiego mam stracha, że wyjdę niezadowolona

Napisz koniecznie jak już będziesz po Ja chyba we wtorek pójdę po zajęciach bo trzeba na święta jakoś wyglądać hehe

Dziewczyny a możecie mi polecić jakiegoś dobrego lekarza u którego można się przebadać na astmę...Ostatnio mam problemy z oddychaniem i postanowiłam że w końcu muszę się przbadać Nie wiem tylko gdzie.

Edytowane przez _magdzia_
Czas edycji: 2007-10-28 o 13:28
_magdzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-10-28, 21:01   #4598
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wunia83 Pokaż wiadomość
dzięki, sprawdzę..

Cytat:
Napisane przez cziki Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Czy znacie jakiegoś dobrego fryzjera który dobrze farbuje włosy? Chodzi mi o dobranie koloru do typu urody. Aktualnie mam zafarbowane na ciemniejszy odcień włosy (czekolada) a chciałabym wrócić do jasnego chłodnego brązu.
Wiem, że parę razy było już o fryzjerach ale to wszystko szybko sie zmienia, dziś ktoś pracuje gdzieśtam a za tydzień może wyjechać do Irladnii, chodzi mi o aktualne dane
ja się dopisuję, z tym że mi chodziloby o fryzjera który dobrze obcina - mam cienkie kiepsko układające się wlosy :/

Cytat:
Napisane przez _magdzia_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny a możecie mi polecić jakiegoś dobrego lekarza u którego można się przebadać na astmę...Ostatnio mam problemy z oddychaniem i postanowiłam że w końcu muszę się przbadać Nie wiem tylko gdzie.
nie wiem kto jest dobry, ale ja zwykle chodzilam na Kraśnickie i ostatnio jak się zapisywałam to dostalam wizytę na styczeń
wiem ,ze spirometirię mozna było zrobic czasem w ramach jakichs programów profilaktycznych w różnych przychpodniach, może zapytaj w swojej czy nie robią takiej akcji..
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-28, 22:06   #4599
_magdzia_
BAN stały

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
nie wiem kto jest dobry, ale ja zwykle chodzilam na Kraśnickie i ostatnio jak się zapisywałam to dostalam wizytę na styczeń
wiem ,ze spirometirię mozna było zrobic czasem w ramach jakichs programów profilaktycznych w różnych przychpodniach, może zapytaj w swojej czy nie robią takiej akcji..
Popytam się, bo coraz bardziej jestem zaniepokojona-aż wczoraj bałam się zasnąć. No wizyta na styczeń nie za bardzo mi się uśmiecha...Ach ta polska służba zdrowia
Stary 2007-10-28, 22:32   #4600
201703061232
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _magdzia_ Pokaż wiadomość
. No wizyta na styczeń nie za bardzo mi się uśmiecha...Ach ta polska służba zdrowia
Styczen??? to i tak dobrze mnie pani chciała zapisać do ortopedy na wrzesien.
201703061232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-29, 08:23   #4601
Błękitny Frędzelek
Raczkowanie

Kiedy ja się zapisywałam ostatnio do ortopedy, to był sierpień, a wizytę mam w grudniu!!! super, nie?
Błękitny Frędzelek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-29, 08:26   #4602
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Cytat:
Napisane przez Błękitny Frędzelek Pokaż wiadomość
Kiedy ja się zapisywałam ostatnio do ortopedy, to był sierpień, a wizytę mam w grudniu!!! super, nie?
Dlatego ja chodze prywatnie do 3/4 lekarzy .
Ehhh, porazka, co za kraj :/.

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-29, 08:47   #4603
Emilkaa
Zadomowienie

a ja sie niezle wkurzylam!!!!!
chodzilam zawsze do dermatologa do top mediaclu i za kazda wizyte placilam 70zl lekarz nie byl ani wielce sympatyczny,ani nie byl jakis skory do ogladania nawet mojej cery,wypisywal mi masci,ktore chyba wszystkim wypisywal i do tego dosc drogie,a nie mam jakiejs okropnie zlej cery,ale chce miec idealna
i teraz odnazlam przychodnie z wieloma lekarzami dermatologami i wsrod nich jest jedna bardzo fajna lekarka i do tego tam jest darmowo
Lekarka o wiele bardziej mi przypasowala,co prawda jedyny minus to straasznie dlugo sie tam czeka,ale przynajmniej 70zl do przodu
nie chce oszukac gdzie jest ta przychodnia,ale to chyba staszica(?)skreca sie za sadem w lewo i idzie sie prosto i od razu widac budynek jesli kogos to zainteresuje to spytam pozniej kogos dokladnie jak nazywa sie ta ulica

jednym slowem tyle bulilam za wizyty prywatne majac ubezpieczenie,a moglam chodzic darmowo

a co wiecej ten lekarz co jest w top medicalu jest i w tamtej darmowej i nigdy mi nie powiedzial (juz po kilku wizytach),ze przyjmuje i tam,bo jesli chodzi o te 70zl to on mi mowil,ze nie musze mu pokazywac tej karteczki ze zaplacilam,bo dla niego to bez roznicy

wyplakalm swoje zale
Emilkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-29, 15:41   #4604
cziki
Zakorzenienie

To może spytam inaczej skoro nikt nie umie poradzić

Czy któraś z Was farbowała włosy i strzygła w Gabrielu? Jesli tak to jakie ma zdanie o tym salonie

Dzięki
Stary 2007-10-29, 18:26   #4605
lapus
Wtajemniczenie

cziki, ja obcinałam się w Gabrielu [na Jana Sawy] i byłam zadowolona, z moimi włosami nie da się zrobić za wiele bo są cienkie i delikatne, miałam tam scinanie i farbowanie, bardzo fajne fryzjerki, delikatnie myją włosy, a nie szarpią, ja za ścinanie+farbowanie płaciłam 110, potem 120 zł, nie wiem od czego to zależy, w każdym razie na pewno włosów nie schrzanią

aha dziewczyny - mam pytanie, czy któraś chodzi może na TANIEC NOWOCZESNY gdzieś?

Gonna walk because it would save me
And my fragility could kill me
Is this the best I can be?
Is this the best I can give?
lapus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-29, 18:38   #4606
cziki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lapus Pokaż wiadomość
cziki, ja obcinałam się w Gabrielu [na Jana Sawy] i byłam zadowolona, z moimi włosami nie da się zrobić za wiele bo są cienkie i delikatne, miałam tam scinanie i farbowanie, bardzo fajne fryzjerki, delikatnie myją włosy, a nie szarpią, ja za ścinanie+farbowanie płaciłam 110, potem 120 zł, nie wiem od czego to zależy, w każdym razie na pewno włosów nie schrzanią
Super, dzieki za odpowiedz.
A można wiedzieć jak miałaś farbowane włosy? Chodzi mi o kolor wyjściowy i efekt
Stary 2007-10-29, 21:59   #4607
lapus
Wtajemniczenie

no właśnie ze mną była ciężka sprawa, bo farbowałam na brąz, a wyjściowy kolor miałam... czerwony przez jakieś dwa farbowania ten skurczybyk nie chciał zleźć z moich włosów i zawsze był taki czerwony poblask ale w końcu udało się, najpierw farbowałam na ciemny, czekoladowy brąz, potem zażyczyłam obie jasny, tzn w sumie od początku chciałam jasny, ale wiadomo że po takiej czerwieni by nie wyszedł, jednak nie byłam zadowolona z koloru [tego jaśniejszego], więc potem, już sama pofarbowałam sobie z powrotem na czekoladowy, nie jest o to zaznaczam absolutnie wina fryzjerki, bo to ja sama chciałam taki kolor

Gonna walk because it would save me
And my fragility could kill me
Is this the best I can be?
Is this the best I can give?
lapus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-29, 22:06   #4608
cziki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lapus Pokaż wiadomość
no właśnie ze mną była ciężka sprawa, bo farbowałam na brąz, a wyjściowy kolor miałam... czerwony przez jakieś dwa farbowania ten skurczybyk nie chciał zleźć z moich włosów i zawsze był taki czerwony poblask ale w końcu udało się, najpierw farbowałam na ciemny, czekoladowy brąz, potem zażyczyłam obie jasny, tzn w sumie od początku chciałam jasny, ale wiadomo że po takiej czerwieni by nie wyszedł, jednak nie byłam zadowolona z koloru [tego jaśniejszego], więc potem, już sama pofarbowałam sobie z powrotem na czekoladowy, nie jest o to zaznaczam absolutnie wina fryzjerki, bo to ja sama chciałam taki kolor
Aha, rozumiem. Ja właśnie miałam w wakacje wyblaknięty kolor po farbowaniach i chciałam mieć jaśniejszy ale fryzjerzy- wiadomo. Z rozjaśnianem jest więcej roboty więc skończyło się na tym że babka powiedziała "ok, coś wymyślimy. Siadaj-robimy". Prosiłam tylko żaden ciepły odcień i żeby były jasne. Wyszłam z czekoladą opalizującą na bordo Dlatego teraz chce W KOŃCU!! trafić do fryzjera któremu będzie się chciało mnie wysłuchac i włożyć troche wysiłku w farbowanie Może za taką kasę coś wymyślą..
Dzięki za odpowiedz
Stary 2007-10-30, 10:23   #4609
khem
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Emilkaa Pokaż wiadomość
... Lekarka o wiele bardziej mi przypasowala,co prawda jedyny minus to straasznie dlugo sie tam czeka,ale przynajmniej 70zl do przodu
nie chce oszukac gdzie jest ta przychodnia,ale to chyba staszica(?)skreca sie za sadem w lewo i idzie sie prosto i od razu widac budynek jesli kogos to zainteresuje to spytam pozniej kogos dokladnie jak nazywa sie ta ulica

jednym slowem tyle bulilam za wizyty prywatne majac ubezpieczenie,a moglam chodzic darmowo
Może się mylę, ale jeśli chodzi Ci o te przejście pomiędzy bankiem BPH a Sądem (na Krakowskim Przedmieściu)? I tam jest ulica...Hipoteczna I to jest zwykła przychodnia.. no, może niezwykła, bo mają dyżury w weekendy i święta Ulica Staszica to boczna Krakowskiego Przedmieścia, ale na przeciwko bramy z Domem Handlowym 36.

A co do fryzjera... ja tez obecnie szukam hmm... dobrego fryzjera..ale który nie zrobiłby spustoszenia w moim portwelu Aaaaa.. mi chodzi tylko o ścięcie..ale musi dobrze ścinać... bo jak nie to moje włosy pojdą...każdy w swoją stronę..
khem jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-30, 10:25   #4610
Emilkaa
Zadomowienie

tak dokladnie o ta ulice mi chodzilo:super ja opisalas
Stary 2007-10-30, 10:28   #4611
cziki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez khem Pokaż wiadomość
A co do fryzjera... ja tez obecnie szukam hmm... dobrego fryzjera..ale który nie zrobiłby spustoszenia w moim portwelu Aaaaa.. mi chodzi tylko o ścięcie..ale musi dobrze ścinać... bo jak nie to moje włosy pojdą...każdy w swoją stronę..
Samo strzyżenie na moich nieukładających się włosach wychodzi najlepiej pani Marzence z 1-go Maja. Tylko otoczenie nieciekawe i "salon" na malutkiej powierzchni strzygą naraz we 4-5 Jak sie nie przerażasz tym faktem to zapraszam Za swoje włosy do ramion nie zapłaciłam więcej niż 25 złotych- zawsze mycie włosów i układanie wliczone w cenę (układanie na szczotce lub prostowanie).
Stary 2007-10-30, 10:32   #4612
khem
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cziki Pokaż wiadomość
Samo strzyżenie na moich nieukładających się włosach wychodzi najlepiej pani Marzence z 1-go Maja. Tylko otoczenie nieciekawe i "salon" na malutkiej powierzchni strzygą naraz we 4-5 Jak sie nie przerażasz tym faktem to zapraszam Za swoje włosy do ramion nie zapłaciłam więcej niż 25 złotych- zawsze mycie włosów i układanie wliczone w cenę (układanie na szczotce lub prostowanie).
1-go maja... znam te okolice a coś więcej? I mam pytać tylko o panią Marzenkę?
khem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-30, 10:42   #4613
cziki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez khem Pokaż wiadomość
1-go maja... znam te okolice a coś więcej? I mam pytać tylko o panią Marzenkę?
No właśnie.. tam pewnie jest kilka fryzjerów, ale idąc od strony mosiru mijasz po prawej stronie jeden salonik - to nie ten! (Tam też raz byłam strzyżona bo nie trafiłam w odpowiednie miejsce. Zapłaciłam słono a fryzura i tak mnie nie zadowalała:P) i dalej jest taki fryzjer, mniej więcej na wysokości banku jakiegoś który jest po lewej stronie(żubr?). Odzielne wejście do męskiego, oddzielne do damskiego. No i tam właśnie pytaj o panią Marzenkę. Zawsze jak tam chodziłam nie było problemu z wcześniejszym zapisywaniem się i od razu siadałam na fotel albo czekałam chwile aż Marzenka skończy cośtam robić. Jako jedyna strzyże włosy we wszystkich kierunkach- nawet jak zrobisz przedziałek z drugiej strony to i tak włosy będą się bardzo dobrze układać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-10-30, 10:56   #4614
czeremchowa
Zadomowienie

Emilkaa jak się nazywa ta dermatolog na Hipotecznej?
czeremchowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-30, 11:05   #4615
Emilkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czeremchowa Pokaż wiadomość
Emilkaa jak się nazywa ta dermatolog na Hipotecznej?
nie pamietam imienia,ale dr Partyka
Stary 2007-10-30, 11:06   #4616
_magdzia_
BAN stały

Dziewczyny może jesteście zainteresowane zamówieniem czegoś z apteki internetowej eskulap.pl? Nigdzie nie mogę dostać kremu który sprzedają tam, a darmowa przesyłka jest od 200zł. Ja bym zamawiała gdzieś za 100...chcecie się dołączyć?

Aha i wiecie gdzie można kupią żel do wybielania zębów białą perłę? Najbardziej interesują mnie apteki w centrum i na miasteczku akademickim

Edytowane przez _magdzia_
Czas edycji: 2007-10-30 o 21:33
Stary 2007-10-31, 08:23   #4617
wiola_p
Zadomowienie

widzialam gdzies w watku ze wspominalyscie o logo shopie... gdzie to jest??
wiola_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-31, 08:31   #4618
Wojtusia
Zakorzenienie

Jeśli dobrze pamietam to logo jest w Realu, ale poprawcie mnie jeśli sie mylę...
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-31, 11:42   #4619
Brook
Zakorzenienie

wiecie moze gdzie w LBN mozna zrobic antyramy ?konkretnie blizej Czechowa ...

Brook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-31, 12:58   #4620
annadiana
Rozeznanie

logo - real - kolo pralni - obok drugiego wejscia
antyramy czechow - real (?)
ja zawsze kupuje albo na zana w sklepie dla plastykow albo na krakowskim w ktorej ksiegarni schodzi sie schodkami w dol i jest papierniczy
2015-04-12
2016-08-13

annadiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości