![]() |
#4591 |
O Ireno! ;-)
|
Dot.: Nowy, Irenowy - 2020 Rok!!! - 45
Musisz go jutro zmeczyc. Moze mniej narozrabia
![]() Ma raka, z domu sie nie rusza. Sam sobie zrobił kwarantannę bo jest po radioterapii, niestety jest w grupie ryzyka. Jego dzieci mieszkają daleko.[/QUOTE]Miło z Waszej strony
#4592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobrze ze awaria naprawiona. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- [1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;87680766]A my właśnie będziemy pomagać naszemu właścicielowi. Ma raka, z domu sie nie rusza. Sam sobie zrobił kwarantannę bo jest po radioterapii, niestety jest w grupie ryzyka. Jego dzieci mieszkają dość daleko.[/QUOTE]Dobrze że was dobrych ludzi koło siebie ma! Piękna pomoc. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
20200321_205212.jpg
Marzanna zrobiona. Walczyliśmy z młodym. A ile było koncepcji co i jak to mówię wam. Śmiechu przy tym mieliśmy. Zimo zabierz ze sobą wirusy! WIOSNO, WIOSNO, PRZYBYWAJ!!! Jutro pójdziemy ją spalić w ognisku na działce. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Irenosława Pierwsza
|
Wow!!! Bell, niech wirusy idą precz. Marzanna świetna
![]()
#4595 |
Konto usunięte
|
Nowy, Irenowy - 2020 Rok!!! - 45
Bell ale Marzanna!
Super ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Dziewczyny to tylko zakupy do domu. Jego żona tez siedzi w domku. My mamy wykupione zakupy online na cały rok. Wiec zaproponowaliśmy, ze skorzystają sobie z naszego pakietu. Niech nie płaca za dowóz dodatkowej kasy. A wykupienie takiego pakietu tez kosztuje jakby chcieli sami. Chciałabym aby to wszystko sie juz skończyło. Ale patrząc na sytuacje to nie zapowiada sie na szybki powrót do normalności. Edytowane przez f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 Czas edycji: 2020-03-21 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
Dzien zlecial na niczym... jakas taka sfrustrowana jestem ta cala sytuacja. Wszystko mnie drazni
![]() Pocwiczylam troche w domu, ale to nie to samo. Potrzebuje ciezarki a jak na zlosc w calym UK nie mozna dostac ![]() Kasia, to wam maluch zafundowal atrakcje ![]() Natalia- oby Ci sie poprawilo, zdecydowanie nie najlepszy czas na wizyty w szpitalach. Bardzo milo, ze pomozecie staruszkom ![]() Jasia, macie juz plan na zmiane wystroju pokoju? Bedzie przemeblowanie czy nowe umeblowanie? Beell- super wam wyszla panna marzanna ![]()
Edytowane przez gwiazdeczka26 Czas edycji: 2020-03-21 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Pierwszy dzień wiosny, a w Wieliczce godzinę temu śniegiem sypało, także tego... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4598 | |
O Ireno! ;-)
|
Cytat:
![]() ![]() Pierwszy dzień wiosny, a w Wieliczce godzinę temu śniegiem sypało, także tego...[/QUOTE]Wiez mi nie mów, bo właśnie osobiście patrzylam jak pada ![]() ![]() Oglądamy Hejtera. Swietny film! ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Gwiazdka zamiast ciezarkow weź butelki z wodą - bedzie obciążenie akurat i nawet wygodnie się trzyma ![]()
![]() |
#4599 |
Irenosława Pierwsza
|
Natalia, ale to są takie ważne... małe, wielkie gesty
![]() R się mnie wczoraj pytał, czy zrobimy teraz jakieś zapasy. Ale w najbliższym osiedlowym sklepie i Biedronce koło domu, oprócz spirytusu... wszystko jest. Więc na razie zdecydowałam, że nie kupujemy... ![]() Wam i sobie życzę zdrowia, żeby nikt teraz nie musiał jeździć na SOR ![]() Dobrze, że ja obchodzę wiosnę już 1 marca ![]() ![]() ![]() ![]()
#4600 | |
O Ireno! ;-)
|
Cytat:
![]() |
#4601 |
Konto usunięte
|
Gwiazdka mój maz zrobił zamówienia na każdy wtorek i czwartek w każdym tygodniu. 2 terminy jeden dla nas, drugi dla właściciela
![]() W każdej chwili możemy zrezygnować. Bo jest tak jak piszesz... my w tym tyg nie mieliśmy dostawy bo juz terminu nie było. A teraz nie wiem na kiedy sa terminy wolne. Pewnie tez nie ma na juz... On sie tym zajmował. ![]() Mag ja małe zapasy mam. Bo sklepy otwarte ale makaronu juz u mnie nie kupisz nigdzie! Znajoma była w Tesco i powiedziała, ze wyglada jakby nowy sklep otworzyli, z tym, ze nie wyłożyli towaru. Z warzyw były tylko pieczarki ![]() ![]() ![]() Na Twitterze widziałam filmy z mojego miasteczka... kolejki o 5 rano pod Tesco na cały parking... czekali na otwarcie aby zakupy zrobic. Tragedia. Edytowane przez f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 Czas edycji: 2020-03-21 o 23:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4602 | |
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ---------- Natalia, no ja mam swoje klasyczne zapasy. Tylko teraz to jeść i gotować mi się nie chce.
![]() |
#4603 | |
O Ireno! ;-)
|
Cytat:
Reszta towarów bedzie dostepna normalnie - wszyscy z mojej branży potwierdzili pełną dostępność. Takze narazie sie nie martw. Jakby co to dam znać czy robic zapasy ![]()
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Piękna Marzanna ![]() Natalia - to wlaśnie male gesty czynią świat lepszym ![]() Puste półki i zamknięte sklepy też wydają mi się odleglym tematem ale moim zdaniem lepiej jest robić zakupy tak aby w sklepach być jak najrzadziej. Zwłaszcza, że czas przebywania w nich się wydłuża przez to, że wpuszczana jest ograniczona ilośc osób, że należy zachowywać odległości między ludźmi i po kazdej osobie trzeba dezynfekować taśmy przy kasach. I z szacunku dla pracowników sklepów: jest ich teraz mniej a Ci co są pewnie wkurzają się gdy ktoś przyjdzie, połazi i kupi tylko np. jedną śmietanę i dwie bułeczki.
#4605 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Piękna marzanna,teraz powinniśmy mieć wiosnę pełną parą ![]() Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4606 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziękuję za miłe słowa. Przekazałam inf dla młodego że dostal tyle pochwał, a dużo też pracy w to włożył. Podziękował🧡 ![]() Kasiu jak tam dziś palec synka? A ja dziś wstałam jakaś połamana, jakiś ból mięśni. I znów kaszel powrócił. I człowiek od razu się boi czy to nie wstrętne cholerstwo.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | |
Zadomowienie
|
Cześć
Cytat:
Mam nadzieję, że coś zdziałacie tą Marzanną. U mnie przez noc napadało śniegu,eh. Kasiu, czyżby przyszły energetyk już praktykował na domowej instalacji? Jak się czuje starszak? Natalia, a ty jak dziś? Dziewczyny, kilka dni temu zadałam zadanko klasie. Po jego wykonaniu (przez tydzień) każdy miał mi przesłać na mail zdjęcie. Jedna uczennica już wykonała w czwartek. Od tamtej pory w piątek, w sobotę mam po kilka wiadomości z innego adresu, ale podejrzewam,że od niej (w pierwszej było w tytule: zadanieaniakolwalska).Wia domości są puste, tylko z informacją:wysłano z telefonu komórkowego huawei. Czy jesteście w stanie mi to wytłumaczyć?
![]() |
#4608 |
O Ireno! ;-)
|
Bry!
![]() Marzanna zadziałała, bo jest piekne sloneczko! ![]() Aga prawdopodobnie uczennica nie umie dodać załącznika do maila i próbuje z różnych adresów. Chyba musisz zadzwonić do niej i jej wytłumaczyć jak to zrobic ![]()
#4609 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry.
Dzisiaj jest dzien mamy w Anglii ![]() ![]() ![]() Kasiu tez uwazam, ze lepiej robic większe zakupy (nie zapasy na rok) aby jak najmniej chodzić po sklepie. Teraz tez musieliśmy kupić jedzenia na 2 tyg bo potem będzie juz dostawa ![]() Aga dzisiaj juz o wiele lepiej. Myśle, ze jutro juz będzie bardzo dobrze. Ja myśle jak Jasia, ze dziewczyna ma problem z załącznikiem. Edytowane przez f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 Czas edycji: 2020-03-22 o 09:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Zadomowienie
|
W pierwszej wiadomości od uczennicy była i treść, i załączniki. Ja odesłałam podziękowanie.
Nie rozumiem tego. Jeśli dziś się pojawią kolejne, to zablokuję nadawcę i tyle. Niestety już też wiem, że nie dla mnie taka forma pracy- bardzo mnie bolą nadgarstki od myszy i pisania, a po kilku godzinach przed monitorem- oczy (a to dopiero tydzień). Do tego nie wiem, jak mam robić nowe treści z dzieciakami: wysłać im "wykład",a one odpiszą: rozumiem/nie rozumiem? Ot,ktoś "mondry" wymyślił, bo wszyscy mają hulający internet, po kilka komputerów w domu,taaa. Wkurzające to,a człowiek jest niewolnikiem systemu. Dobra, pomarudziłam. Nie przejmujcie się.
Jak nie będziesz na nic czekał, to dostaniesz za dużo. Jak na cokolwiek będziesz czekał, to dostaniesz za mało. Jan Twardowski Edytowane przez Anguriaa Czas edycji: 2020-03-22 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A moze najpierw napisz na tego maila. Współczuje bo wiem jak taka praca na kompie męczy. Plecy tez wysiadają... Ciekawe jak to będzie wyglądać w UK. Gosia dostałaś jakies wytyczne nauki w domu? Bo ja nic nie wiem. Niczego nie dostaliśmy dodatkowo jak to co wcześniej dla tych którzy nie chodzili do szkoły zanim ja zamknęli. Nie napisali teraz, ze tez to maja zrobic. Córa dostała ksiazki do domu i wsio. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Irenosława Pierwsza
|
Bry
![]() W nocy trochę poczytałam, wyspałam się, - odrobina normalności... Dziś na obiad ziemniaki i jajo sadzone. Zostajemy przyzwoicie w domu. Pogoda bardzo zimna i pochmurna, jeszcze śnieg leży.
#4613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, że pytacie o Młodego - czuje się dobrze, palec jest delikatnie opuchnięty i pod paznokciem sine ale mówi, że jest spoko.
Mały ma drzemkę więc przestał rozrabiać. U nas dziś słonecznie to poszalejemy w ogródku. Mama wydzwania żebyśmy przyjechali i chyba jej ulegniemy. Oni mieszkają na wsi, rodzice nigdzie nie wychodzą ale brat codziennie jeździ do pracy tak jak i mój M więc jesteśmy w podobnej sytuacji. Do tego jutro urodziny taty.
#4615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- U nas co że słonecznie jak zimno okropnie. Nie będzie spaceru, dziś leniwa niedziela. U mnie niedzielny rosołek ![]() Natalia, dobrze ze juz forma lepiej. Oby infekcja już sobie poszła. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Irenosława Pierwsza
|
Moja znajoma nauczycielka kontaktuje się z uczniami poprzez elektroniczny dziennik.
Żałuję, że taka brzydka pogoda ![]()
#4617 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Gang Iren
|
Bry
![]() Miałam wcześniej wstać, a przysnęło mi się dłużej. U nas ładne słoneczko, dzieciaki na ogródku się bawią. Bell, super Marzanna ![]() Natalia, dobrze że już Ci lepiej ![]() Zostałam obdarowana z okazji Dnia Matki ![]()
We all find time to do what we really want to do... Edytowane przez gosia261282 Czas edycji: 2020-03-22 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Gang Iren
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;87681637]A moze najpierw napisz na tego maila.
Współczuje bo wiem jak taka praca na kompie męczy. Plecy tez wysiadają... Ciekawe jak to będzie wyglądać w UK. Gosia dostałaś jakies wytyczne nauki w domu? Bo ja nic nie wiem. Niczego nie dostaliśmy dodatkowo jak to co wcześniej dla tych którzy nie chodzili do szkoły zanim ja zamknęli. Nie napisali teraz, ze tez to maja zrobic. Córa dostała ksiazki do domu i wsio.[/QUOTE] Moi też przynieśli książki. I takie rozpiski: plan dnia i linki do stron, może coś Wam też się przyda:IMG_20200322_125449.jpgIMG_20200322_125529.jpg
#4620 |
Irenosława Pierwsza
|
Hania, no tak trochę nienormalnie pracuje, ale codziennie jest w pracy. Jak się ze wszystkim wyrobią (a zamówień jest dużo) to wychodzą wcześniej. Zobaczymy co będzie od jutra...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.