|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część 3.
Nosku, a może znalazłabyś coś u mnie za odlewkę Flowerbomb EDT. Mam:
Desnuda, Birmane, Tumulte, Caline, Yria, Volupte, Paradox, Jin Abe, Pure Turquoise, L`Or, Theorema Esprit d`ete, Sephora Brown, Insolence Shimmering Limited Edition , Stylessence, Wish, Vanille Caramel Sephory, Faberlic Chocolate Story i Ramyata a po 5ml mogę zrobić: Magnetism, The Parfum, Cristobal, Histoire d`Eau. |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
BAN stały
|
nosku ja czuje ogromna roznice, przede wszystkim ich slodycz jest totalnie inna niz ta w edp, edp jest upajajece a deo mozna powiedziec ze to taka odswiezajaca slodycz. przynajmniej ja tak czuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Rozeznanie
|
DiTu77 - mogę zaproponować tak
![]() - Fleurs d'oranger, - Desnuda, - Le Parfum, - Neew Harlem, - Cristobal, - Libertine W zamian za: - Prada Tendre, - Mauboussin edt, - Roma, - Princess, - Mira Bai, - Kenneth Cole, Black Agnyska81 - jestem chętna na taką wymiankę ![]() Lynn - dopiero teraz zauważyłam, że mieszkasz w UK. i dlatego zrezygnuję z wymianki, gdyż zapachy które od Ciebie chciałam mogę sobie przetestować w perfumerii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Rozeznanie
|
Mam :
B.U. Wild - we fiolce tak ok. 0,4 ml Daring Isabella Rossellini - we fiolce z pudełeczkiem - 0,3 ml Anisia Bella - we fiolce, ok 3 ml U by Ungaro - 2 x fiolka Avon ( najnowsze ich perfumy) Wish of love ( chyba jeszcze, nie jestem pewna ) jak ktoś będzie czymś zainteresowany, to pisać.poszukuje dużej ilości próbek. najbardziej jednak : -Ralph Lauren, Ralph -Agent Provocateur -Diesel ++ -Prada EdP Intense -Fendi Palazzo -Kenzo, Flower by Kenzo, Amour i wszystkie inne ![]() -Dolce & Gabbana -Chupa Chups -Amor Amor -Demeter, Play Doh, Rain, Chocolate Covered Cherries najbardziej (wszystkie) -Calvin Klein ale też inne !
#4596 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
S. Sssss. SSSSS.
|
Szukam:
Micallef-różnych zapachów a zwłaszcza: Note Ambree, Rose Aoud i Vanille Madarine zapachów Tauer Perfumes, zwłaszcza l'Air du Deser Marocain i Incense Rose CdG-wszystko (prawie ![]() CsP: Vanille Passion, Vanille Pineapple i inne A*Men Pure Coffee Eau de Cacao Molecule 02, Escentric 02 Demeter-różnych zapachów Profumum Zapachów l'Occitane T. Ford Tobacco Vanille, Purple Patchouli Fragonard Vanille SL Five O'Clock au Gingembre, Daim Blond i innych SL zapachów Montale Paris różnych Parfumerie Generale a zwłaszcza Brulure de Rose Serendipitous Loukhoum i paczula Keiko Mecheri Kenzo Amour EDT Kate Moss Luxury Edition Le Labo Patchouli 24, różnych zapachów AdP oraz wszystkiego innego czego nie znam ![]() W zamian próbki: Lancome Tropiques Oriflame Amethyst Fatale, City Oasis EA Splendor, Green Tea, Ardenbeauty The Parfum Jourdan Madame P.Sagane Trussardi Inside XOXO edp My Fair Rose Chocolate Story, Fruity Storry Cavalli Serpentine Bvlgari Petits&Mamans YSL: Young Sexy Lovely, Paris Roses des Vergers, Paris Roses des Bois, Paris edt A*Men Rrochas Lumiere Tesori Lotos E.Tracy: E.Tracy, Imagine Shimmer, Tracy Liberte Cacharel LL edp Treselle Seduction X Pose Glamour, Passion Aguilera My Insolence V Valentino edp Sheer Rose Oscar de la Renta Bamboo, Violet Heiress Armani Emporio She YR Tourrbillon de Joie Demeter: Sawdust, Apple Blossom, White Russian, Wet Garden, Snow Aquolina wanilia&anyż Miss Dior Cherie edt Ferrragamo: F, Incanto Shine, Incanto Charms, Incanto Dream Prada edp Beyond Paradise limited edition2005 Innocent VI Sesnsual Be Delicious Fendi Palazzo Lacroix edp Ferrre Rose Mexx Diversity Tacchini Donna Delices d'Epices Occitane Eau d'Iparie Goutal: Songes, Muguet E. Coudray Vanille&Coco 24 F edt Shalimar edp CsP Coeur de Vahine Histoire d'Eau Amethyste Addict 2 Summer Litchi Brosseau Rose CB I hate perfume: Russian Caravan Tea Bond: Wall Street, Bleeker Street, Fire Island Montale: Musk to Musk, Ginger Musk l'Eau St Dupont Artisan Safran Troublant Parfum d'Empire Ambre Rrusse OI Dessert Mist Amber l'Occitane Rosine (male probeczki):Un zest, rosed'amour, Poussiere de Rose, une folie, rose d'ete, rose de feu, roseberry, rosa flamenca, rose kashmirie
![]() Edytowane przez Paulinka_S Czas edycji: 2008-08-21 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
I podeślę listę na PW, ok?
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
BAN stały
|
kropelki OI
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4602 |
S. Sssss. SSSSS.
|
#4603 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4605 |
Zakorzenienie
|
Nosku i co pomyślałaś nad J'adore i In Black? Oddam też oba jak co :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Raczkowanie
|
Agnysko mogę Ci zrobić kilka ml Stylessence, Chocolate Story Faberlic, Ramyata Faberlic, Sephora Brown lub Vanille Caramel Sephora i 2ml CsP Vanille Canelle za trochę BC (a już miałam mieć właśną flaszunię z Beauty
![]() Nosku, a nie wybrałaś niczego u mnie za Flowerbomb EDT? Edytowane przez MAMAANTOSIA Czas edycji: 2008-08-16 o 11:37 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4608 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zadomowienie
|
Poszukuję próbeczki Givenchy Hot Couture EDP i Mahory . W zamian mogę oddać :
Odlewki-Alien, The Beat, Cristobal, The Vert YR, Gucci Rush, Bvlgri Blv, Opium , Voile d'Ambre, Chanel no5, męska Carolina herrera 212 Próbki- Ogródek Nilowy, Royal Pavillon Etro, Versace Medusa i Eau de Soir.
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
S. Sssss. SSSSS.
|
Ambry Zary
SL Fleur de Citronnier, Chergui nie znam tylko tych ![]() ![]()
#4611 |
Zakorzenienie
|
To dorzucę Fumerie Turque i Louve. I wyjdzie nam 5 za 5.
#4612 |
S. Sssss. SSSSS.
|
ok
![]() ![]()
#4613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
Hellou
![]() Oddam: Agent Provocateur (klasyk) Annayake Tsukimi Aquolina Pink Sugar Armani, Emporio Lei, Mania (Czarna Mańka) Artisan Bois Farine, Premier Figuier Extreme, Tea For Two Avon Extraordinary Balenciaga Cristobal Homme Balmain Balmya L. Biagotti Roma Uomo Bulgari pour Femme Burberry Brit Red Calypso Ambre Cartier Baiser du Dragon EdP, Must CdG Harissa, Sequoia, Avignon, Zagorsk Chanel Chance Fraiche, No5 EdT Chopard Casmir, Madness Costume National Scent Intense E. Coudray Ambre et Vanille CSP Amour de Cacao, Vanille Cannelle Demeter Cinnamon Toast, Condensed Milk, Espresso, Gingerbread, Grapefruit Tea, Salt Air, Snow Diesel ++ Dior Miss Dior Cherie Diptyque Philosykos Dunhill Desire Estee Lauder Cinnabar, Knowing Fendi Palazzo Givenchy Extravagance d’Amarige, Eau de Givenchy, Oblique RWD, Organza Indecence Annick Goutal Quel Amour!, Petite Cherie Gres Cabaret Guerlain AA Mandarin Basilic, AA Winter Delice, Mahora, Shalimar EdT, Terracotta Voile d’ete Heeley Cardinal Hermes Eau des Merveilles, Elixir des Merveilles, Un Jardin En Mediterranee I Hate Perfume Revelations, Russian Caravan Tea Ch. Jourdan The Parfum J.Lo Miami Glow Donna Karan Black Cashmere Kenzo Amour Lacroix Tumulte Lalique Le Parfum Lolita Lempicka L Lubin Idole Lutens Borneo 1834, Daim Blond, Datura Noir, Rousse, Un Bois Vanille Maison de la Vanille Vanille Noire du Mexique Masaki Masaki Mauboussin EdT, Histoire d’Eau Molinard Fleur de Figuier, Habanita Montale Sweet Oriental Dream Narciso Rodriguez EdT Prada Prada Nina Ricci Les Belles: Amour d’Amandier, Belle de Minuit, Delice d’Epices Occitane Eau d’Iparie Parfum d’Empire Equistrius, Fougere Bengale Parfumerie Generale Cadjmere,Louanges Ralph Lauren Hot Shiseido Feminite du Bois Jil Sander No4 Sung Shi Andy Tauer Incense Extreme Villoresi Teint de Neige YSL Opium PF Yves Rocher Neonatura Cocon Slava Zaitsev Maroussia --- Poszukuję: Aqaba Aqaba By Killian Cruel Intentions CB I Hate Perfume Burning Leaves CdG -SWEET Spicycocoa; SYNTHETIC: Skai, Soda, Garage Escentric Molecules Escentric 02 Estee Lauder Bronze Goddess Fresh Fig Apricot Index A. Goutal Ambre Fetiche, Encens Flamboyant, Myrrhe Ardente Heeley Figuier Keiko Mecheri Genie de Bois, Gourmandises, Mihime, Patchoulissime Krizia Krazy Lalique Eau de Lalique Lutens Bois et Musc, Muscs Koublai Khan Mac MV2, MV3 Micallef Note Vanillee Montale Black Aoud, Bois Vanille, Greyland PG Crime Exotique, Coze, Intrigant Patchouli, Iris Taizo, L’Eau Guerriere Profumum Olibanum, Patchouly, Santalum SdSA Tobacco Mucho, Voleur des Ciels, L’Eau Nirique
Edytowane przez martwa papuga Czas edycji: 2008-08-18 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Zakorzenienie
|
Rozpaczliwie poszukuje odleweczki 5ml Lutens Gris Clair...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
Chętnie przygarnęłabym jakąś odlewkę Gucia PH, np. 5 ml.
Ja mogę odlać: FdB, Neonaturę Cocon, Herbę Freskę, Smoka, mogę oddać mini Grosselinę, mini Zieloną Herbatę Bvlgari, wodę Aquoliny Wanilia i Paczula, po weekendzie będę mieć odlewkę Loukhoum Keiko Mecheri... Anyone? ![]()
#4617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Służę odlewką Gustawa w atomiku 5ml ![]() Tylko nie potrafię się zdecydować co w zamian - czy FdB, czy Herba Fresca... ![]() Poproszę chwilkę na zastanowienie, ok? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale musi być sprawiedliwie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.