Wszystko o Avonie - Część II - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-19, 21:26   #4591
agness86
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
i po co pisałąm o tych płatkach??

pewnie braki bedą, a ja chce 2 (może jeszcze mame skuszę)
Wiesz co Jak dla mnie zabraknie to będzie Twoja wina

I już

agness86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 21:27   #4592
aniaa36
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez K.o.l.a. Pokaż wiadomość
a w katalogu 4 na str gdzie jest taka jakby wyprzedaz jest taka biała torba z drewnianymi uchwytami, miala ja ktoraś z Was? bo zastanawiam się nad nia ale nie wiem z jakiego ona dokladnie jest materialu, a moja konsultantka nie wie czy to jest jakieś płótno czy jak? wie ktoś?
Ja mam tą torbę. Jestem z niej zadowolona. Jeszcze jej nie prałam ale jeszcze przed latem trzeba będzie ją odświeżyć. Jest z materiału jakby sztywnego płótna.Zapinana jest na zatrzask i nie ma żadnej przegródki - to wady tej torebki. Ale bardzo ładnie się prezentuje . Polecam
Stary 2007-02-19, 21:46   #4593
monik78gda
Przyczajenie

GG do monik78gda
Cień do powiek perfect wear

Witajcie!
Tym razem odzywam się z zapytaniem o te cienie w tytule. Szwagierka mnie pyta o te cienie, miała je kiedyś, ale jak dla niej sztyft był za twardy i ciężko jej się go nakładało (to było jakieś dobre parę lat temu). Nie wiecie, czy konsystencja tego cienia się zmieniła ostatnio na bardziej kremowy? Czytałam na KWC różne opinie, ale któraś wspomniała, że łatwo się nakłada i że ma taką musową konsystencję. Wiem, że odczycia i powieki są różne, ale może dokonała się w nich jakaś zmiana. Nie wiem, czy mam jej polecić (chciała trwały cień, na lato), bo sama nie używałam. Podpowiedzcie, proszę.
monik78gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 21:51   #4594
evilcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
Kalex - również gratuluję

Mango i Passiflora... Mniam :P Mój ulubiony płyn do kąpieli... Słodziutki, owocowy.... Ślicznie pachnie i wbrew temu co słyszałam o innych płynach Avonu, to w czasie kąpieli też pachnie...
Uwielbiam

Oczywiście kupię sobie zapas teraz....
Tylko dlaczego go wycofują?

A o jeżynowym się nie wypiowiadam, bo go nie kupowałam...
nie lubię jeżyn, jak dla mnie smakują jak mydło (of course takie owocki tak smakują, płynu nie konsumowałam, ale pewnie też mydlanie by smakował)

Pozdrawiam i polecam Passiflorkę i Mango
Dziękuję
Pomogłaś mi dokonać wyboru, bo bardziej się w stronę mango skłaniałam Nie wiem czemu wycofują ;(

Co do szamponów, to kiedyś zamówiłam szampon dodający objętości. Był beznadziejny! Po godzinie włosy tłuste, przeciążone i oklapnięte ;/ Nigdy więcej nie skusiłam się na nie.
A w ogóle są tu jakieś konsultantki z Gliwic?
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 21:59   #4595
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monik78gda Pokaż wiadomość
Witajcie!
Tym razem odzywam się z zapytaniem o te cienie w tytule. Szwagierka mnie pyta o te cienie, miała je kiedyś, ale jak dla niej sztyft był za twardy i ciężko jej się go nakładało (to było jakieś dobre parę lat temu). Nie wiecie, czy konsystencja tego cienia się zmieniła ostatnio na bardziej kremowy? Czytałam na KWC różne opinie, ale któraś wspomniała, że łatwo się nakłada i że ma taką musową konsystencję. Wiem, że odczycia i powieki są różne, ale może dokonała się w nich jakaś zmiana. Nie wiem, czy mam jej polecić (chciała trwały cień, na lato), bo sama nie używałam. Podpowiedzcie, proszę.
Powiem Ci jak u mnie bylo: odkad sie pojawily uzywalam odcienia Perfect Petal i bylam zachwycona - tak jak mowisz byl kremowy i latwiutko sie nakladal,wrecz slizgal po powiece, pokrywal ja rownomiernie,caly dzien trzymal sie i nie walkowal i ten odcien mam do tej pory, kupiony z rok temu- zachowal swoje wlasciwosci
Ale tak z pol roku temu naszlo mnie na kolor Classic Grey i jak go pierwszy raz uzylam myslalam,ze to kpina - byl twardy, w ogole nie moglam nim przejechac po powiece -byl taki 'tepy'nakladal sie nierownomiernie, tworzyl grudki.Sprawdzalam-i nie byl przeterminowany i chyba nie ma znaczenia tez fakt,ze dostalam go jako produkt alternatywnyW kazdym razie nie chcialo mi sie zwracac wiec poszedl do kosza

Nie wiem czy to zalezy od odcienia czy gwaltownie od pol roku pogorszyla sie jakosc tych cienibo Perfect petal tak jak dawniej nadal super sie sprawujeW sumie moze teraz cos zmienili bo seria Perfect wear pojawila sie w nowej odslonie....

Edytowane przez Ptaszysko
Czas edycji: 2007-02-19 o 22:01 Powód: literówki:)
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 22:25   #4596
aniatko
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek_23 Pokaż wiadomość
tak trzymaj
mnie też się ona podoba bardzo
Cytat:
Napisane przez kasiek1122 Pokaż wiadomość
jak tu mam sie uczyc do matury, jak tyle ciekawych rzeczy dowiaduje sie na forum heh..historia musi poczekac wlasnie skonczylam przekopywac sie przez miliooooony waszych postów

ooo tak zgadzam się kupiłam go dzięki Hasence i to był strzał w 10! Wyglada bardzo naturalnie, to nie jest jakis krzykliwy roz czy lilla-fiolet:P

Nie chce was martwić, ale ja też biorę płatki do stópkuf

Szlam dziś korytarzem do szatni i poczułam znajomy zapach..tak sobie myślę co to może być za pachnidło i w koncu skojarzylam ze to in bloom, na potwierdzenie zauwazylam u dziewczyny pachnacej najnowsza perfuma avonu złota torebke i...ona jest ładna naprawde (torebka,nie dziewczyna)
a od poczatku mialam ta torbe za mega bubel, ze fuj i w ogole a ona wyglada rewelacyjnie, naprawde
ja mam tą torbę (wklejałam fotkę wcześniej)i mi bardzo się podba-robi wręcz furrorę wśród koleżanek
kwestia gustu...
aniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 03:50   #4597
margo80
Zakorzenienie

Witam bladym świtem Czas do pracy...

Cytat:
Napisane przez evilcia Pokaż wiadomość
Co do szamponów, to kiedyś zamówiłam szampon dodający objętości. Był beznadziejny! Po godzinie włosy tłuste, przeciążone i oklapnięte ;/ Nigdy więcej nie skusiłam się na nie.

są są. ja akurat spod Gliwic

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-02-20, 06:02   #4598
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
Ale was wzieło na peellingi enzymatyczne, ale musze przyznać że są 200% lepsze od mechanicznych pelingów.

Avon ma też świetny peelling w płatkach do twarzy z serii Anew warto za niego dać tyle kasy, jest bardzo wydajny, w dodatku pięknie wygładza skórę, wyrównuje nierówności i przebarwienia, od kiedy zaczełam go stosować inne peelingi już się nie liczą....
mam nadzieję, że mowa o tym jedno- a nie dwustopniowym...?? bo się na niego czaję i taka pochlebna opinia by się przydała...

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
Witam bladym świtem Czas do pracy...

witam z samego rana... ja z Zabrza, więc w zasadzie rzut beretem do Gliwic...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 06:13   #4599
Vrenth
Zadomowienie

ja się na płatki na razie nie dam skusić. poczekam jeszcze aż będzie trochę cieplej żeby się stopami zająć. poza tym jeszcze mi trochę starego kremu z peelingiem zostało (chyba złuszczający peeling do stóp, denerwuje nakładaniem: nałóż, poczekaj, wetrzyj, zmyj peeling). ale jak się skończy inwestuję w jakiś fajny kremik do stóp i coś złuszczającego. ale to dopiero k05. acha - tylko myślałam coś o SPA, np. kuracji parafinowej, ale recenzje mnie zniechęciły trochę.
ale i tak na razie NIE KUPUJĘ PŁATKÓW ;-) i nie kuście niczym z k4, bo mi portwel odchudzi się skuteczniej niż ja.
Vrenth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 06:14   #4600
aniatko
Raczkowanie

MIŁEGO DNIAWSZYSTKIM I DO ZOBACZENIA PO POWROCIE
Stary 2007-02-20, 06:18   #4601
aniatko
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vrenth Pokaż wiadomość
ja się na płatki na razie nie dam skusić. poczekam jeszcze aż będzie trochę cieplej żeby się stopami zająć. poza tym jeszcze mi trochę starego kremu z peelingiem zostało (chyba złuszczający peeling do stóp, denerwuje nakładaniem: nałóż, poczekaj, wetrzyj, zmyj peeling). ale jak się skończy inwestuję w jakiś fajny kremik do stóp i coś złuszczającego. ale to dopiero k05. acha - tylko myślałam coś o SPA, np. kuracji parafinowej, ale recenzje mnie zniechęciły trochę.
ale i tak na razie NIE KUPUJĘ PŁATKÓW ;-) i nie kuście niczym z k4, bo mi portwel odchudzi się skuteczniej niż ja.
Brawo dla pierwszej odważnej która przeciwstawiła się manii płatkoweja jednak da się z tym walczyć...
Stary 2007-02-20, 06:29   #4602
Selina
Zadomowienie

GG do Selina

Cytat:
Napisane przez Vrenth Pokaż wiadomość
ja się na płatki na razie nie dam skusić. i nie kuście niczym z k4, bo mi portwel odchudzi się skuteczniej niż ja.
E, tam Vrenth, pogadaj ze Swoją konsultantką o dogodnych ratach. A jak sama nią jesteś, to... nie masz jeszcze tej super karty kredytowej AVON??
Selina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 07:13   #4603
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Witam
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 07:14   #4604
gosus
Rozeznanie

Witam
Dziś zamawiam naszyjnik Nuget. Zastanawia mnie tylko z czego wyzej wymieniony jest zrobiony. Oczami wyobraźni widze go z plastiku pociagniętego złotkiem i po dwóch razach użycia podrapany z łuszczącą się farbką ;-)))) Zastanwia mnie również wielkość tych kuleczek(a raczej krótkich nieregularnych wałeczków) Jak są np. wielkie będzie się w nim wyglądało jak rosyjska bizneswoman )))
Gratulacje dla Kalex
Też chyba wezmę ten peeling do stóp, jesteście czarownice
gosus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 07:42   #4605
Selina
Zadomowienie

GG do Selina

Cytat:
Napisane przez gosus Pokaż wiadomość
Witam
Dziś zamawiam naszyjnik Nuget. Zastanawia mnie tylko z czego wyzej wymieniony jest zrobiony. Oczami wyobraźni widze go z plastiku pociagniętego złotkiem i po dwóch razach użycia podrapany z łuszczącą się farbką ;-)))) Zastanwia mnie również wielkość tych kuleczek(a raczej krótkich nieregularnych wałeczków) Jak są np. wielkie będzie się w nim wyglądało jak rosyjska bizneswoman )))
Gratulacje dla Kalex
Też chyba wezmę ten peeling do stóp, jesteście czarownice
Ja będę miała naszyjnik Nuget jutro po południu, co prawda alternatywny, ale nie wiem, czy coś to zmienia.
Selina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 07:54   #4606
LolITKa6969
Raczkowanie

witam wszystkie avonomaniaczki mam do was pytanie, kiedy skladacie zamowienia z k04?
Stary 2007-02-20, 07:58   #4607
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LolITKa6969 Pokaż wiadomość
witam wszystkie avonomaniaczki mam do was pytanie, kiedy skladacie zamowienia z k04?
ja w przysżłym tygodniu a odbiór mam 3 marca - Odbiór własny w cok -u w warszawie

a powiedzcie mi który to jest ten naszyjnik nuget, bo jakos nie kojarzę..
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 08:01   #4608
LolITKa6969
Raczkowanie

oo hehe ja dopiero skladam 12.03 a dostaje 16 <wrr> szkoda ze tak pozno ehh no ale cos a co do naszyjnika to sama nie mam pojecia
Stary 2007-02-20, 08:06   #4609
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ulaczek Pokaż wiadomość

w minikatalogu do k03 - tak króciutki ze złotawymi koralikami...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-20, 08:07   #4610
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ulaczek Pokaż wiadomość
ja w przysżłym tygodniu a odbiór mam 3 marca - Odbiór własny w cok -u w warszawie

to taki złoty naszyjnik z mini katalogu
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 08:10   #4611
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez LolITKa6969 Pokaż wiadomość
ja 6 marca - dostawę będę mieć w domu 8 marca
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 08:14   #4612
isa666
Zakorzenienie

Witam Za tydzień gdzieś powinnam dostać moje perfumki Always i już się nie mogę doczekać

PS. Ja też się z tłumu wyłamię i nie kupuję tych płatków peelingujących, choć kusicie
Stary 2007-02-20, 08:18   #4613
LolITKa6969
Raczkowanie

ocho a ja widze ze na k04 zbankrutuje hehe nie mam tak bardzo silnej woli jak niektore z was jak mi sie cos spodoba to nie ma przepros musze to miec

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-20, 08:28   #4614
varda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez evilcia Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
ja z Zabrza, więc w zasadzie rzut beretem do Gliwic...
a ja z Rybnika, też niedaleko

CZy miala któraś z was torebkę Paddington z netto? w którymś z wcześniejszych z netto też była do kupienia. Zastanawiam się nad nią i chciałabym przeczytać jakieś opinie:P a kusicie tą Kithirą strasznie...szkoda, że nie ma czarnej, bo złota niebardzo mi pasuje. Chociaż mam jedne złote , letnie buty także...NIE, NIE MOGĘ JEJ KUPIĆ!

Ludziom przytrafia się to, co się przytrafia, a nie to, na co zasługują
varda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 08:30   #4615
isa666
Zakorzenienie

Ja jeszcze nie wiem co z kat 04 zamówię

Narazie myślę nad tą ofertą 2 za 24.90 i chyba wezmę błyszczyk Glazewear Pink a glow(bo mi się spodobał na fotkach Misioczata ) i do niego coś dobiorę(chyba błyszczyk Extreme Gloss - Sand shine, bo nie mam żadnego beżowego, a spodobał mi się ten kolorek, bo koleżanka go ma ).

Podoba mi się jeszcze ten nowy eyeliner z CT w niebieskim kolorze
Z pielęgnacji - dwufazowe żele SSS pod prysznic i szampon z kokosem i bananem z Naturalsów
Stary 2007-02-20, 08:31   #4616
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez varda Pokaż wiadomość
a ja z Rybnika, też niedaleko
A ja niedługo będę mieszkała w Bytomiu A co do płatków peelingujących... Wcześniej w ogóle nie zwracałam na nie uwagi, ale teraz kupię je napewno
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 08:40   #4617
evilcia
Zadomowienie

Przeglądam katalog i robię zestawienie, co ile kosztuje w danym katalogu na co mam ochotę i nie umiem przeczytać ceny programu liftingujacego okolice oczu w katalogu 5. Może jest tu jakaś konsultantka prócz asiuchny i mogłaby mi ją podać?

Pytałam o konsultantki, bo moja pojechała na miesiąc, ale dzisiaj się odezwała, że wróciła, więc nieaktualne póki co

A z katalogu 3 chcę sobie zamówić:
- balsam do ciała z czereśnią i gałką
- odświeżający dezodorant do stóp (bo poprzedni zostawiłam na basenie )
- okularki z oferty netto
i wzmacniającą odżywkę do paznokci strong results
Myślę jeszcze nad tym kremem z serii Anew, ale wydaje mi się, że właśnie w katalogu 05 jest on tańszy niż w 3 i 4 Poczekam, może któraś mi odpisze na pytanie
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 08:42   #4618
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja jeszcze nie wiem co z kat 04 zamówię

Narazie myślę nad tą ofertą 2 za 24.90 i chyba wezmę błyszczyk Glazewear Pink a glow(bo mi się spodobał na fotkach Misioczata ) i do niego coś dobiorę(chyba błyszczyk Extreme Gloss - Sand shine, bo nie mam żadnego beżowego, a spodobał mi się ten kolorek, bo koleżanka go ma ).

Podoba mi się jeszcze ten nowy eyeliner z CT w niebieskim kolorze
Z pielęgnacji - dwufazowe żele SSS pod prysznic i szampon z kokosem i bananem z Naturalsów
ja wezmę płatki do stóp (x2) i zastanawiam się nad szminką Arabian Glow Tropical Glow (to ta ciemniejsza) - Shimmering Sand już mam i jest taka --->

POczątkowo tez myślałam o tych dwu-fazowych żelach SSS ale żaden z zapachów mi nie odpowiada

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 09:09   #4619
trutka23
Raczkowanie

Dzień dobryy dwa wesołe bobry .Mam pytanie.Co jest ciekawego
w ofercie internetowej do katalogu nr 4/2007 ? jeżeli był tu już poruszany ten temat-prosze o linka albo inne źródło.(bo nie chce mi się szukać-leń ze mnie).Co do katalogu nr 4 to napewno biore szampon bananowo kokosowy,a co do reszty to jeszcze nie wiem.Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Stary 2007-02-20, 09:13   #4620
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trutka23 Pokaż wiadomość
Dzień dobryy dwa wesołe bobry .Mam pytanie.Co jest ciekawego
w ofercie internetowej do katalogu nr 4/2007 ? jeżeli był tu już poruszany ten temat-prosze o linka albo inne źródło.(bo nie chce mi się szukać-leń ze mnie).Co do katalogu nr 4 to napewno biore szampon bananowo kokosowy,a co do reszty to jeszcze nie wiem.Pozdrawiam i życzę miłego dnia
jeszcze nie ma dostępnej oferty internetowej do K4 (przynajmniej ja nie mam)

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości