Panny Młode z Krakowa!!! - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-20, 20:32   #4591
VMK
Rozeznanie

GG do VMK
Dot.: Panny Młode z Krakowa!!!

Cytat:
Napisane przez Muirinn Pokaż wiadomość

VMK chyba jeszcze odpoczywa
Właśnie nie! Cały czas goście!!! Nie spodziewałam się, że tyle ludzi się tutaj przewinie... i cały czas, nieprzerwanie ktoś tutaj jest! Już naprawdę jestem masakrycznie wymęczona.. Od piątku w sumie przespałam jakieś 10 godzin. Teraz ukryłam się w pokoju z nadzieją, że prześpię się chwilę na fotelu przy biurku męża :P
Ale co do wesela to jestem bardzo zadowolona Wyszło pięknie! Pomijając pogodę to wszystko się udało. Dj się spisał, fotograf fotografował wszystko co tylko się dało, a przy tym był "niewidoczny", jedzenie pyszne (ogromne porcje), a sztuczne ognie były zachwycające i trwały naprawdę długo
O ile goście mówili szczerze to każdy był zadowolony
Stary 2015-04-20, 20:37   #4592
~Veronique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VMK Pokaż wiadomość
Właśnie nie! Cały czas goście!!! Nie spodziewałam się, że tyle ludzi się tutaj przewinie... i cały czas, nieprzerwanie ktoś tutaj jest! Już naprawdę jestem masakrycznie wymęczona.. Od piątku w sumie przespałam jakieś 10 godzin. Teraz ukryłam się w pokoju z nadzieją, że prześpię się chwilę na fotelu przy biurku męża :P
Ale co do wesela to jestem bardzo zadowolona Wyszło pięknie! Pomijając pogodę to wszystko się udało. Dj się spisał, fotograf fotografował wszystko co tylko się dało, a przy tym był "niewidoczny", jedzenie pyszne (ogromne porcje), a sztuczne ognie były zachwycające i trwały naprawdę długo
O ile goście mówili szczerze to każdy był zadowolony
super, że wszystko się udało gratuluję raz jeszcze!

~Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-20, 21:03   #4593
ewcia1368
Zadomowienie

dziewczyny a orientujecie się może czy w krk można kupić gdzieś takiehttp://archiwum.allegro.pl/oferta/smieszne-etykiety-naklejki-wodke-stock-nowe-wzory-i4744407096.html naklejki na alkohol?
ewcia1368 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-21, 06:43   #4594
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx

Cytat:
Napisane przez szokolatte Pokaż wiadomość
hej jak spisywałyście protokół z ks to dawaliście mu od razu pieniądze? czy po ślubie planujecie.. nie wiem jak z opłatami ;/

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

gratulacje ale pogoda wam nie dopisała

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

ładne upięcie
Przy spisaniu protokołu ksiądz od razu wypisuje zapowiedzi. Wiec my daliśmy łączona za protokół i zapowiedzi u tzta
xxxJuanaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-21, 06:51   #4595
Firithreiel
Raczkowanie

Cytat:
Długie - do wysokości, na jakiej jest zapięcie od biustonosza Ale myślę, że z krotszymi też się uda, po prostu będziesz miała mniej scisniete (a przy tym nie będzie strachu, że ci się rozleca, bo nie będą ciągnąć w dół ) Ja mam trudne do ukladania, proste i dość cienkie włosy, więc to też jest dodatkowe utrudnienie. Probowalysmy z warkoczem na jednym boku, ale mam za rzadkie włosy, żeby to dobrze wyglądało
Wpadam w depresję powoli przez te włosy. Nie dość że miałam tylko rok na zapuszczanie, to strasznie mi wypadają, garściami. Nie jestem w stanie tego opanować, im bliżej ślubu tym gorzej i zdaje się że będę musiała dopinać :/

---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------

Cytat:
Napisane przez VMK Pokaż wiadomość
jedzenie pyszne (ogromne porcje)
Którą mieliście opcję menu? Z iloma posiłkami? Ja się ciągle zastanawiam czy straczy obiad + dwa dania gorące. Dla mnie to jest ilość nie do przejedzenia, ale może normalni ludzie na weselu jedzą więcej

Blog ślubny- konkret z minimalną dozą pitolenia-zapraszam
Firithreiel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-21, 09:31   #4596
VMK
Rozeznanie

GG do VMK

Cytat:
Napisane przez Firithreiel Pokaż wiadomość

Którą mieliście opcję menu? Z iloma posiłkami? Ja się ciągle zastanawiam czy straczy obiad + dwa dania gorące. Dla mnie to jest ilość nie do przejedzenia, ale może normalni ludzie na weselu jedzą więcej

Opcja druga za 195 zł i powiem tak, niby mówili, że za dużo jedzenia bo szwedzki stół był prawie nie ruszany, ale osobiście uważam, że lepiej za dużo niż za mało. Poza tym barszczyk o 2 był zbawienny dla wielu ludzi :P
Stary 2015-04-21, 10:38   #4597
~Veronique
Zakorzenienie

Cytat:
Wpadam w depresję powoli przez te włosy. Nie dość że miałam tylko rok na zapuszczanie, to strasznie mi wypadają, garściami. Nie jestem w stanie tego opanować, im bliżej ślubu tym gorzej i zdaje się że będę musiała dopinać :/

---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------

My mamy obiad i 2 dania gorące, ale ślub mamy późno i obiad zacznie się najwcześniej o 18:30, więc wydaje mi się, że dodatkowe dwa ciepłe dania wystarczą już w zupełności.
Na większości wesel nie jestem w stanie przejeść tego, co jest podawane, mimo, że na co dzień jem bardzo dużo i się nie ograniczam.

Stary 2015-04-21, 15:16   #4598
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx

Ja za to uważam że na weselu ciepłe dania są bardzo ważne, żeby wszyscy nie padli nam za szybko my mamy obiad i 4 ciepłe dania. Obiad będzie ok. 17
Stary 2015-04-21, 15:42   #4599
itstoolatex3
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki, dziewczyny, jesteście kochane! wolałam upewnić się u Was, bo czasem trudno na siebie spojrzeć obiektywnie No to makijaż i fryzurę juz mam

Ja mam ślub poza Krakowem, koło Mszany Dolnej - a o ile dobrze kojarzę, to najbliżej na tym wątku jest ktoś spod Myślenic. W razie gdyby był ktoś z okolic - pani Magda z Fashion Hair w galerii echo w Mszanie. Polecana przez znajomą teściowej

Długie - do wysokości, na jakiej jest zapięcie od biustonosza Ale myślę, że z krotszymi też się uda, po prostu będziesz miała mniej scisniete (a przy tym nie będzie strachu, że ci się rozleca, bo nie będą ciągnąć w dół ) Ja mam trudne do ukladania, proste i dość cienkie włosy, więc to też jest dodatkowe utrudnienie. Probowalysmy z warkoczem na jednym boku, ale mam za rzadkie włosy, żeby to dobrze wyglądało
Cześć, ja jestem z okolic Mszany Dolnej i baaaardzo podoba mi się Twoja fryzura Mogłabyś mi powiedzieć orientacyjnie ile wcześniej trzeba się zapisać do fryzjerki u której robiłaś fryzurę i jakie są ceny ? Z góry dziękuję.

15.01.2021 - Aniołkowa Mama 🤍

itstoolatex3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-21, 15:42   #4600
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cytat:
Wpadam w depresję powoli przez te włosy. (...)

A co na problemy z włosami dermatolog lub endokrynolog?

My mieliśmy obiad (przystawka, zupa, danie gorące, deser) plus 3 gorące dania. Faktycznie było tego dużo, tym bardziej, że do ostatniego posiłku mało kto wytrzymywał. Myślę, że 2 gorące dania (dobrze skomponowane i syte) w połączeniu z zimną płytą powinny wystarczyć.
Generalnie uważam, że 4 dania gorące po obiedzie to już o wiele za dużo.

VMK Jeszcze raz gratulacje Musiało być świetnie

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-21, 15:55   #4601
Muirinn
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez itstoolatex3 Pokaż wiadomość
Cześć, ja jestem z okolic Mszany Dolnej i baaaardzo podoba mi się Twoja fryzura Mogłabyś mi powiedzieć orientacyjnie ile wcześniej trzeba się zapisać do fryzjerki u której robiłaś fryzurę i jakie są ceny ? Z góry dziękuję.
Dziękuję i witam koleżankę z okolic :-*
Na próbną zapisałam się kilka dni wcześniej. Na ślubną (ślub we wrześniu) pani powiedziała, że jeszcze nikogo nie ma, a potem okazało się, że już jedna ślubna zapisana Ja zapisalam siebie i mamę, więc ma już 3 osoby Więc pewnie z reguły ludzie tak szybko nie zamawiają, ale zdarza się - na przykład jak to czyjaś stała fryzjerka albo jak ktoś wcześniej szuka.

Tak w Myślenicach, jak i w Mszanie placilam 40 zł za próbną. Nie pytałam, ile właściwa będzie kosztować, ale w Myslenicach też powiedzieli mi, ze 40
Ta fryzura w Myślenicach też była ok, ale nie do końca. No i fryzjerka mnie nie przekonała do siebie, dlatego chciałam spróbować czegoś dla porównania

Dla mnie super cena, szczególnie, że siedziałam tam 1,5h Ale z tego, co widzę, to standardowa cena w okolicy
Muirinn jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-21, 15:59   #4602
itstoolatex3
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję i witam koleżankę z okolic :-*
Na próbną zapisałam się kilka dni wcześniej. Na ślubną (ślub we wrześniu) pani powiedziała, że jeszcze nikogo nie ma, a potem okazało się, że już jedna ślubna zapisana Ja zapisalam siebie i mamę, więc ma już 3 osoby Więc pewnie z reguły ludzie tak szybko nie zamawiają, ale zdarza się - na przykład jak to czyjaś stała fryzjerka albo jak ktoś wcześniej szuka.

Tak w Myślenicach, jak i w Mszanie placilam 40 zł za próbną. Nie pytałam, ile właściwa będzie kosztować, ale w Myslenicach też powiedzieli mi, ze 40
Ta fryzura w Myślenicach też była ok, ale nie do końca. No i fryzjerka mnie nie przekonała do siebie, dlatego chciałam spróbować czegoś dla porównania

Dla mnie super cena, szczególnie, że siedziałam tam 1,5h Ale z tego, co widzę, to standardowa cena w okolicy

Bardzo Ci dziękuję za informacje Ja mam ślub w listopadzie, dlatego zaczynam sie już powoli rozglądać i szukać fryzjerki i makijażystki Na pewno wypróbuję polecaną przez Ciebie panią bo fryzurka jak dla mnie wykonana super

15.01.2021 - Aniołkowa Mama 🤍

itstoolatex3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-21, 16:05   #4603
Muirinn
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez itstoolatex3 Pokaż wiadomość
Bardzo Ci dziękuję za informacje Ja mam ślub w listopadzie, dlatego zaczynam sie już powoli rozglądać i szukać fryzjerki i makijażystki Na pewno wypróbuję polecaną przez Ciebie panią bo fryzurka jak dla mnie wykonana super
Cieszę się a w listopadzie nie powinnaś mieć żadnych problemów z terminami
Stary 2015-04-22, 06:44   #4604
Firithreiel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
A co na problemy z włosami dermatolog lub endokrynolog?
Nic Ponoć wszystko w porządku i to ze stresu.

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Myślę, że 2 gorące dania (dobrze skomponowane i syte) w połączeniu z zimną płytą powinny wystarczyć.
Generalnie uważam, że 4 dania gorące po obiedzie to już o wiele za dużo.
My obiad będziemy mieć najwcześniej o 18. Też mi się wydaje że obiad z 4 gorącymi daniami to przesada. A będziemy mieć jeszcze zimną płytę i wiejski stół.

Blog ślubny- konkret z minimalną dozą pitolenia-zapraszam
Firithreiel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 08:14   #4605
weronika9999
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xxxJuanaxxx Pokaż wiadomość
Relacja z usc
Przygotujcie się na długie kolejki i typowo urzedowa prace. My bylismy w urzędzie 7:55 wyszliśmy 10:10... tylko 6 par było przed nami a przyjmowali w 2 pokojach. Wyglada to tak że najpierw wchodziło się do pierwszego pokoju. Dawalo dowody osobiste i pani pytała jakie będziemy nosić nazwisko, jakie nazwisko będzie nosić nasze dziecko i czy mamy juz wspólne dzieci. Wypelnialismy krótka ankietę. Po 4 pytania na osobę w tym pokoju spędziliśmy ok 5 minut. Potem musieliśmy wyjść i Pani przygotowała nasze dokumenty. Potem poszła zanieść je do pokoju kierowniczki. Po jakichś 20 minutach kierowniczka nas poprosila i podpisalisny papiery zajęło to 2 minuty. Kolejne 8 spędziliśmy słuchając o tym jak nasze dzieci będą mieć dobrze bo nie będą stać w kolejkach w urzędzie. I będą się dziwić że staliśmy po tę papiery tak jak my się dziwny kolejkom za komuny... porażka

Jeszcze między 1 a 2 pokojem trzeba iść do kasy zapłacić 84 zl. Jeśli slub będzie na terenie, który obejmuje inny usc wówczas trzeba mieć potwierdzenie wpłaty na konto w danym urzędzie, inaczej nic się nie załatwi...
Dziewczyny, to jak to w końcu jest z tym wpłacaniem pieniędzy? Jeśli jestem zameldowana w miejscowości X, ślub biorę w miejscowości Y, a wszystkie formalności chcę załatwić na Lubelskiej, to wpłacam kasę na konto USC miejscowości X czy Y? Pani w moim urzędzie mi powiedziała, że wpłacam kasę na konto USC miejsca pobytu stałego jednej z osób zamierzających zawrzeć związek małżeński i tenże urząd powinien mi wydać ten dokument o braku przeciwwskazań...
weronika9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 10:05   #4606
~Veronique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika9999 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, to jak to w końcu jest z tym wpłacaniem pieniędzy? Jeśli jestem zameldowana w miejscowości X, ślub biorę w miejscowości Y, a wszystkie formalności chcę załatwić na Lubelskiej, to wpłacam kasę na konto USC miejscowości X czy Y? Pani w moim urzędzie mi powiedziała, że wpłacam kasę na konto USC miejsca pobytu stałego jednej z osób zamierzających zawrzeć związek małżeński i tenże urząd powinien mi wydać ten dokument o braku przeciwwskazań...

Oplacasz na Y, bo oplata nalezy sie urzedowi, tam gdzie masz slub

Stary 2015-04-22, 15:22   #4607
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx

Cytat:
Napisane przez ~Veronique Pokaż wiadomość
Oplacasz na Y, bo oplata nalezy sie urzedowi, tam gdzie masz slub
Dokładnie tak. Bo to nie jest opłata za zaświadczenie tylko opłata za akt małżeństwa który jest wypisywany w gminie w której bierzecie ślub
Stary 2015-04-22, 18:55   #4608
kashia001
PeeeMaa!

Kochane, macie jakiś fajny salon ślubny na długiej albo gdzieś? Bo byłam w Karolinie to pani mi sukienki pp 6 tys pokazywała... a w jednym małym salonie byłam. Na Filipa to baba powiedziała mi ze mi sukni nie da przymierzyć bo i tak będę WYGLĄDAĆ GRUBO :/

Chwyć się mej dłoni. Bądź blisko.
Za szczęściem już nie chcę gonić.
Mam Ciebie. Mam wszystko.
kashia001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 19:02   #4609
weronika9999
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kashia001 Pokaż wiadomość
Kochane, macie jakiś fajny salon ślubny na długiej albo gdzieś? Bo byłam w Karolinie to pani mi sukienki pp 6 tys pokazywała... a w jednym małym salonie byłam. Na Filipa to baba powiedziała mi ze mi sukni nie da przymierzyć bo i tak będę WYGLĄDAĆ GRUBO :/
Ja kupowałam swoją w Madonnie przy Długiej i byłam mega zadowolona z obsługi. Pani bardzo miła i od razu pokazała mi kieckę, na którą na wieszaku nie zwróciłabym uwagi, a po przymierzeniu okazało się, że wyglądam genialnie, więc panie tam mają oko. Co do cen to pewnie mają sporo drogich i bardzo drogich sukien, ale są też takie poniżej 3 tys. Ja swoją kupiłam przecenioną o 50 proc. i cena była naprawdę spoko.
Byłam też w Cymbeline, też super obsługa, ale wszystkie suknie, które mierzyłam były powyżej 4 tys...
W którym salonie na Filipa Ci tak powiedziała kobieta? Straszne chamstwo! Słyszałam już o nieprzyjemnych paniach w salonach sukien, ale z czymś takim to się nie spotkałam...
weronika9999 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-22, 19:04   #4610
VinVinara
Zakorzenienie

Poważnie tak Ci powiedziono w salonie? To ciekawe co by mi powiedzieli
Stary 2015-04-22, 19:05   #4611
kashia001
PeeeMaa!

Cytat:
Ja kupowałam swoją w Madonnie przy Długiej i byłam mega zadowolona z obsługi. Pani bardzo miła i od razu pokazała mi kieckę, na którą na wieszaku nie zwróciłabym uwagi, a po przymierzeniu okazało się, że wyglądam genialnie, więc panie tam mają oko. Co do cen to pewnie mają sporo drogich i bardzo drogich sukien, ale są też takie poniżej 3 tys. Ja swoją kupiłam przecenioną o 50 proc. i cena była naprawdę spoko.
Byłam też w Cymbeline, też super obsługa, ale wszystkie suknie, które mierzyłam były powyżej 4 tys...
W którym salonie na Filipa Ci tak powiedziała kobieta? Straszne chamstwo! Słyszałam już o nieprzyjemnych paniach w salonach sukien, ale z czymś takim to się nie spotkałam...
Mi w Karolinie Pani same sukienki powyżej 6 k pokazywała, chociaż prosiłam o tańsze (do 4 tys) i Pani twierdziła ze nie ma.
Jak idzie się w stronę długiej to po prawej stronie taki bardzo mały salon, taka blondynka mi tak powiedziała (krotkowlosa) a suknia mi się mega podobała, ale była na wystawie i baba powiedziała, że jej się ściągać nie chce, a ja na to , że bardzo mi się podoba , a ona ze i tak nie ma sensu bo będę grubo wyglądać. . To z koleżanką wyszłysmy. .
Edit: w Cymbeline byłam, ale żadna z pań do mnie podejść nie chciała.

Stary 2015-04-22, 19:18   #4612
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, podjedź sobie może jeszcze do Wieliczki - http://sukniesabe.pl/. Ja byłam bardzo zadowolona z obsługi, też nie w każdą sukienkę weszłam, ale panie starały się jak najlepiej dopasować ją do mnie. Finalnie uszyłam tam swoją
Z Dlugiej/Filipa nie polecam zdecydowanie Evity i tych sukien po 1000 zł, od Obajtek.
Stary 2015-04-22, 19:20   #4613
kashia001
PeeeMaa!

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Kochana, podjedź sobie może jeszcze do Wieliczki - http://sukniesabe.pl/. Ja byłam bardzo zadowolona z obsługi, też nie w każdą sukienkę weszłam, ale panie starały się jak najlepiej dopasować ją do mnie. Finalnie uszyłam tam swoją
Z Dlugiej/Filipa nie polecam zdecydowanie Evity i tych sukien po 1000 zł, od Obajtek.
o OBAJTKOWEJ to wiem, chociaz znam 2 osoby ktore u niej uszyly i byly zadowolone.
a jaki przedział cenowy tych sukien w Wieliczce?

Stary 2015-04-22, 19:48   #4614
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
o OBAJTKOWEJ to wiem, chociaz znam 2 osoby ktore u niej uszyly i byly zadowolone.
a jaki przedział cenowy tych sukien w Wieliczce?
Z manekina można kupić od 1000 zł. Ja za moją, częściowo z koronki zapłaciłam 2500 zł.
Stary 2015-04-22, 20:17   #4615
bestka
Zadomowienie

Dziewczyny, czy któraś z Was przechodziła załamanie w związku z nieudaną fryzurą ślubną - próbną? Bo ja dzisiaj taką miałam sytuację. Umówiłam się z fryzjerką rano, bo o 13.30 miałam przymiarkę sukni i chciałam zobaczyć jak to razem będzie wyglądać. No i fryzjerka zaczęła mi upinać włosy, w połowie stwierdziła, że coś poszło nie tak i wszystko od nowa zaczęła upinać, kolejna też coś poszło nie tak, jak zobaczyłam efekt to się załamałam, więc zrobiła na szybko trzecie podejście. Biegłam zdyszana do salonu, cała fryzura mi się potargała i nawet godziny to upięcie nie wytrzymało, a miałam wpięte do głowy chyba ze 30 wsuwek, koszmar. Jestem w punkcie wyjścia
Dobrze, że sukienka ślicznie leży i wyglądam w niej pięknie, to jakoś się pocieszyłam ...

Edytowane przez bestka
Czas edycji: 2015-04-22 o 20:18
bestka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 21:07   #4616
chudziaszek11
Wtajemniczenie

Cytat:
Co????No chyba bym wróciła i poprosiła o kontakt do szefa/szefowej. Nawet tanie suknie ślubne kosztują nie raz więcej niż ktoś zarabia miesięcznie.W tych salonach to powinni skakać, kadzić i komplementować na każdym kroku. A taki teks to w żadnym sklepie z ciuchami, nawet używanymi paść nie powinien.

Cytat:
Napisane przez bestka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś z Was przechodziła załamanie w związku z nieudaną fryzurą ślubną - próbną? Bo ja dzisiaj taką miałam sytuację. Umówiłam się z fryzjerką rano, bo o 13.30 miałam przymiarkę sukni i chciałam zobaczyć jak to razem będzie wyglądać. No i fryzjerka zaczęła mi upinać włosy, w połowie stwierdziła, że coś poszło nie tak i wszystko od nowa zaczęła upinać, kolejna też coś poszło nie tak, jak zobaczyłam efekt to się załamałam, więc zrobiła na szybko trzecie podejście. Biegłam zdyszana do salonu, cała fryzura mi się potargała i nawet godziny to upięcie nie wytrzymało, a miałam wpięte do głowy chyba ze 30 wsuwek, koszmar. Jestem w punkcie wyjścia
Dobrze, że sukienka ślicznie leży i wyglądam w niej pięknie, to jakoś się pocieszyłam ...
Kurna współczuje. A masz jakąś alternatywę czy będziesz robić drugie podejście u tej samej fryzjerki?
PS zdjęcia sukni są? Pochwal się

Edytowane przez chudziaszek11
Czas edycji: 2015-04-22 o 21:09
chudziaszek11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 21:14   #4617
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx

Cytat:
Też byłam w długiej w madonnie i mam podobne wrażenie. Wystarczy ze Pani która mnie obsługiwala patrzyła na mnie i zaraz przyniosła mi sukienkę w której od razu się zakochałam
Stary 2015-04-22, 22:36   #4618
Muirinn
Raczkowanie

Cytat:
Żenujące zachowanie...
Ja w Evicie trafiłam na chamską panią, a w kilku innych salonach babki nie chciały mi pokazywać sukni, bo "skoro jeszcze dużo czasu, to proszę przyjść za kilka miesiecy na nową kolekcję".

Kolega mieszka obok salonu Josephine, koło Nowego Kleparza (Kolberga, przecznica Długiej) - jak go zobaczyłam, miałam już kupioną suknię, ale z ciekawości sprawdziłam i ceny są dość rozsądne. Może znajdziesz coś dla siebie:
http://www.josephine.pl/

Cytat:
Napisane przez bestka Pokaż wiadomość
Nie przejmuj się.. widocznie pani nie ogarniała Spróbuj znaleźć inny salon i spróbować jeszcze raz, na pewno będzie lepiej Fryzura nie ma prawa się rozlecieć po biegu, bo będziesz tańczyć całą noc
Stary 2015-04-23, 07:08   #4619
kajusiia_xd
Raczkowanie

Dziewczyny jak ślub mamy 5 września to czy 22-28 czerwiec nie za późno na załatwianie spraw urzędowych i w Kościele ?
kajusiia_xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 08:08   #4620
~Veronique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kajusiia_xd Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak ślub mamy 5 września to czy 22-28 czerwiec nie za późno na załatwianie spraw urzędowych i w Kościele ?
Mysle, ze to dobry czas, o ile ksiadz niebprosil was byacie byli wczesniej. Na sprawy urzedowe czas optymalny raczej.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości