|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode z Krakowa!!!
Właśnie nie! Cały czas goście!!! Nie spodziewałam się, że tyle ludzi się tutaj przewinie... i cały czas, nieprzerwanie ktoś tutaj jest! Już naprawdę jestem masakrycznie wymęczona.. Od piątku w sumie przespałam jakieś 10 godzin. Teraz ukryłam się w pokoju z nadzieją, że prześpię się chwilę na fotelu przy biurku męża :P
Ale co do wesela to jestem bardzo zadowolona ![]() ![]() O ile goście mówili szczerze to każdy był zadowolony ![]()
#4592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4593 |
Zadomowienie
|
dziewczyny a orientujecie się może czy w krk można kupić gdzieś takiehttp://archiwum.allegro.pl/oferta/smieszne-etykiety-naklejki-wodke-stock-nowe-wzory-i4744407096.html naklejki na alkohol?
#4594 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Którą mieliście opcję menu? Z iloma posiłkami? Ja się ciągle zastanawiam czy straczy obiad + dwa dania gorące. Dla mnie to jest ilość nie do przejedzenia, ale może normalni ludzie na weselu jedzą więcej ![]()
![]() |
#4596 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Opcja druga za 195 zł i powiem tak, niby mówili, że za dużo jedzenia bo szwedzki stół był prawie nie ruszany, ale osobiście uważam, że lepiej za dużo niż za mało. Poza tym barszczyk o 2 był zbawienny dla wielu ludzi :P
![]() |
#4597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na większości wesel nie jestem w stanie przejeść tego, co jest podawane, mimo, że na co dzień jem bardzo dużo i się nie ograniczam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4598 |
Wtajemniczenie
|
Ja za to uważam że na weselu ciepłe dania są bardzo ważne, żeby wszyscy nie padli nam za szybko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mieliśmy obiad (przystawka, zupa, danie gorące, deser) plus 3 gorące dania. Faktycznie było tego dużo, tym bardziej, że do ostatniego posiłku mało kto wytrzymywał. Myślę, że 2 gorące dania (dobrze skomponowane i syte) w połączeniu z zimną płytą powinny wystarczyć. Generalnie uważam, że 4 dania gorące po obiedzie to już o wiele za dużo. VMK Jeszcze raz gratulacje ![]() ![]()
![]() |
#4601 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na próbną zapisałam się kilka dni wcześniej. Na ślubną (ślub we wrześniu) pani powiedziała, że jeszcze nikogo nie ma, a potem okazało się, że już jedna ślubna zapisana ![]() ![]() Tak w Myślenicach, jak i w Mszanie placilam 40 zł za próbną. Nie pytałam, ile właściwa będzie kosztować, ale w Myslenicach też powiedzieli mi, ze 40 ![]() Ta fryzura w Myślenicach też była ok, ale nie do końca. No i fryzjerka mnie nie przekonała do siebie, dlatego chciałam spróbować czegoś dla porównania ![]() Dla mnie super cena, szczególnie, że siedziałam tam 1,5h ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo Ci dziękuję za informacje ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4603 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Raczkowanie
|
Nic
![]() My obiad będziemy mieć najwcześniej o 18. Też mi się wydaje że obiad z 4 gorącymi daniami to przesada. A będziemy mieć jeszcze zimną płytę i wiejski stół.
#4605 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oplacasz na Y, bo oplata nalezy sie urzedowi, tam gdzie masz slub
![]() |
#4607 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
PeeeMaa!
|
Kochane, macie jakiś fajny salon ślubny na długiej albo gdzieś? Bo byłam w Karolinie to pani mi sukienki pp 6 tys pokazywała... a w jednym małym salonie byłam. Na Filipa to baba powiedziała mi ze mi sukni nie da przymierzyć bo i tak będę WYGLĄDAĆ GRUBO :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłam też w Cymbeline, też super obsługa, ale wszystkie suknie, które mierzyłam były powyżej 4 tys... W którym salonie na Filipa Ci tak powiedziała kobieta? Straszne chamstwo! Słyszałam już o nieprzyjemnych paniach w salonach sukien, ale z czymś takim to się nie spotkałam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
Poważnie tak Ci powiedziono w salonie? To ciekawe co by mi powiedzieli
![]()
![]() |
#4611 | |
PeeeMaa!
|
Cytat:
Jak idzie się w stronę długiej to po prawej stronie taki bardzo mały salon, taka blondynka mi tak powiedziała (krotkowlosa) a suknia mi się mega podobała, ale była na wystawie i baba powiedziała, że jej się ściągać nie chce, a ja na to , że bardzo mi się podoba , a ona ze i tak nie ma sensu bo będę grubo wyglądać. . To z koleżanką wyszłysmy. . Edit: w Cymbeline byłam, ale żadna z pań do mnie podejść nie chciała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z Dlugiej/Filipa nie polecam zdecydowanie Evity i tych sukien po 1000 zł, od Obajtek.
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |
PeeeMaa!
|
Cytat:
a jaki przedział cenowy tych sukien w Wieliczce? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
Z manekina można kupić od 1000 zł. Ja za moją, częściowo z koronki zapłaciłam 2500 zł.
![]() |
#4615 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was przechodziła załamanie w związku z nieudaną fryzurą ślubną - próbną? Bo ja dzisiaj taką miałam sytuację. Umówiłam się z fryzjerką rano, bo o 13.30 miałam przymiarkę sukni i chciałam zobaczyć jak to razem będzie wyglądać. No i fryzjerka zaczęła mi upinać włosy, w połowie stwierdziła, że coś poszło nie tak i wszystko od nowa zaczęła upinać, kolejna też coś poszło nie tak, jak zobaczyłam efekt to się załamałam, więc zrobiła na szybko trzecie podejście. Biegłam zdyszana do salonu, cała fryzura mi się potargała i nawet godziny to upięcie nie wytrzymało, a miałam wpięte do głowy chyba ze 30 wsuwek, koszmar. Jestem w punkcie wyjścia
![]() Dobrze, że sukienka ślicznie leży i wyglądam w niej pięknie, to jakoś się pocieszyłam ... Edytowane przez bestka Czas edycji: 2015-04-22 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
PS zdjęcia sukni są? Pochwal się ![]() Edytowane przez chudziaszek11 Czas edycji: 2015-04-22 o 21:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja w Evicie trafiłam na chamską panią, a w kilku innych salonach babki nie chciały mi pokazywać sukni, bo "skoro jeszcze dużo czasu, to proszę przyjść za kilka miesiecy na nową kolekcję". Kolega mieszka obok salonu Josephine, koło Nowego Kleparza (Kolberga, przecznica Długiej) - jak go zobaczyłam, miałam już kupioną suknię, ale z ciekawości sprawdziłam i ceny są dość rozsądne. Może znajdziesz coś dla siebie: http://www.josephine.pl/ Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak ślub mamy 5 września to czy 22-28 czerwiec nie za późno na załatwianie spraw urzędowych i w Kościele ?
#4620 |
Zakorzenienie
|
Mysle, ze to dobry czas, o ile ksiadz niebprosil was byacie byli wczesniej. Na sprawy urzedowe czas optymalny raczej.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.