|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kielce
madziadominik wyborowa kosztuje tam 18.59 za pół litra, dzwoniłam do kilku innych hurtowni, ale w Ro&Ma była najtańsza, byliśmy też zobaczyć w Makro, Tesco i Realu ale w tej hurtowni jednak najtaniej mieli.
izus123 te buty możesz zakupić przez internet na stronie sklepu ryłko ![]() Dzisiaj w końcu moja mama zakupiła kreacje na wesele ![]() ![]() Jeśli chodzi o bieliznę, to ja na przykład szukałam kompletu z bardotka i naprawdę fajna bardotkę ciężko było znaleźć, musiała przede wszystkim dobrze trzymać sie na biuście i podnieść go też troszkę ![]() ![]() dagunia24 jeśli chodzi o bukiet to 3 najbardziej mi sie podoba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Zadomowienie
|
fenomenka jak dla mnie to numer 4 jest po prostu rewelacja. normalnie aż mi dech zaparło na jego widok
![]() ma coś w sobie poprostu
#4593 |
Raczkowanie
|
madziadominki ten bukiet jest też moim faworytem bo są w nim zarówno candateski, które bardzo mi sie podobają jak i róże do których mam słabość
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zadomowienie
|
dodatkowo plus to właśnie ten kolor.
mam nadzieje że znajdziesz kogoś kto wyczaruje ci takie cudeńko
#4595 |
Raczkowanie
|
Bukiecik nr 4 rzeczywiscie super! Bardzo fajnie dobrane gatunki kwiatow, szalowy!
Czy juz nie odzyskamy tej jednej strony forum? Tez nie moglam sie wczoraj zalogowac. A gdzie w Kielcach mozna kupic jakas fajna sukieneczke na wesele, ale czyjes nie swoje ![]()
#4596 |
Przyczajenie
|
Dagunia widzę że w mamy ten sam gust, mi się podobają 3 i 4,w 3 jest ładne połączenie z jasniutką zielenią, goździk tez by pasował w tym kolorze. 4 też super..Jak pójdziesz ze zdjeciem to pani spokojnie ci wyczaruje.Za wiązankę moja i swiadkowej, butonierki, przybranie samochodu zapłaciłam tylko 400zł. Dodatkowo zamawiałm u tej pani pudełka w kwiatach z cukierkami-dla rodziców.
Dziewczyny te posty co zaginęły to napewno któraś pisała o damie pik na leonarda przy ul. wesołej. Sama zreszta kupowalam tam biustonosz przyklejany bez ramiaczek, sprawdzil sie rewelacyjnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Raczkowanie
|
chelsee dziękuję bardzo za informację to nie dużo cieszy mnie to
![]() ![]() fenomenka84 ta 4 wiązanka najładniejsza ![]()
#4598 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
My mieliśmy w cenie grawer i ładne pudełka, ale w tej cenie... Madziadominik Nie wim czy pytasz o to kto w kościele wyciąga pudełko. U nas i o ile wie raczej w większości kościołów, starszy zanosi obrączki do zachrystii a potem u nas wynosił je pan kościelny i podawał księdzu. Oczywiście można wykorzystać dzieci żeby zaniosły na poduszce (mnie się to akurat nie podoba). agulla A gdzie masz wesele, bo ja równiez z tych okolicpochodzę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Raczkowanie
|
Fenomenka- bukiet4 jest cuuudny! A we wlosach tez bedziesz miala?
Nie moge znalezc na str.rylko,ale dzieki za info.mowisz,ze nie jest tak zle z tymi okraglymi przodami? Chelsee,gdzie robilas wiazanke,sliczna! |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Raczkowanie
|
izus123, chelsee pisała do mnie na str 152 gdzie kupiła wiązankę
#4601 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a ja polecałam też sklep z bielizną w bramie na Sienkiewicza, naprzeciwko NOT-u. Kupiłam śliczny komplecik ecru z odpinanymi ramiączkami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
Raczkowanie
|
Dzieki Dagunia,poszukam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Raczkowanie
|
Fenomenka wiązanka nr 4 super, rewelacja
Dziewczynki, jeżeli chodzi o bieliznę to ja pisałam o Kamelii na Zagórskiej, jak ja u nich byłam to mieli duży wybór i panie potrafiły doradzic, nie wciskały nic na siłę - ja jestem zadowolona z zakupu. Jest jeszcze jeden sklep z bielizną na Żeromskiego w którym jest wyprzedaż bo go likwidują, dlatego ceny sa konkurencyjne, jak ja tam byłam to mieli parę fajnych kompletów z tym że ja nie kupiłam nic dla siebie bo mojego rozmiaru już nie mieli, ale może któraś z Was coś znajdźie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
izus - cytuje specjalnie dla Ciebie ![]()
![]() |
#4605 |
Raczkowanie
|
izus123 kwiat we włosach jak najbardziej chcę mieć, jeśli wybiorę bukiet nr 4 to chyba skłonie się ku róży oczywiście takiej samej jak w wiązance
![]() wysłałam ci na priv kilka propozycji obuwniczych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Raczkowanie
|
Co do Awangardy to mi własnie tam powiedzieli 100% drożej za uczesanie w niedziele. Dlatego im podziekowałam i zapisałam sie do Ani Swiebody na Wesołej. Narazie moje wrazenia sa pozytywne, zadnej zaliczki nie trzeba placic i cennik niedzielny taki sam jak w sobote. Duzo pozytywnych opinii o niej tu czytałam wiec mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.
My kupowalismy obraczki w Skorpionie. Grawer i pudełeczko (dosc ładne) byly w cenie. U nas w kosciele przed msza obraczki wykłada sie na srebrna tace, wiec pudełeczko nie ma najmniejszego znaczenia. Dzieci niosace obraczki - nie dla mnie. ![]() tiffi - info o miejsu mojego wesela wysyłam na priv No i jeszcze raz najlepsze zyczenia dla dziewczyn, które miały slub w ten weekend ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Raczkowanie
|
Czyli w Awangardzie za sobote i niedziele placi sie wiecej? Zapisalam sie do nich, ale nie zapytalam o cene...Jesli jednak jest az tak drogo, to mam jeszcze czas zapisac sie gdzies indziej.
#4608 |
Raczkowanie
|
Nie. Chyba sie nie zrozumiałysmy... Podwójna cena jest tylko w niedziele, bo wówczas salon jest zamkniety i otwieraja go specjalnie na zyczenie klientki. W soboty normalna cena, z tego co ja sie oreintuje to ślubne uczesanie kosztuje tam ok 80zł, wiec w niedziele 160zł...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Szczerze powiedziawszy to zakup bucikow sprawil mi nawiekszy problem,wybor jest niewielki i wszyskto na jedno kopyto ![]() Cytat:
![]() Aha,dziewczyny!Zakupilam wreszcie moja ukochana i najpiekniejsza suknie!!!Myslalam ze bede miec z tym wiekszy problem zwazywszy na fakt ze do slubu zostalo juz tylko 3m-ce ale bez problemu mozna jeszcze zamowic suknie w salonie na termin wrzesniowy tylko z polskiej kolekcji(ja tam na metke nie patrze ![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-22 o 17:48 Powód: proszę używać funkcji multicytowania a nie pisać post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Zadomowienie
|
a ja w ten weekend zapisałam się do fryzjer (bo jak mówiłam awangarda coś mi nie leżała) na bocianku. pani podeszła do mnie z życzliwością i znajomością tematu. od razu powiedziała mi jaką fryzure mi proponuje co może dodatkowo zrobić itp. powiedziała zeby przyszła w sierpniu do niej na pogawędke to wtedy omówimy dokłądnie jak i co zrobić. i za to wszystko tylko 60zł. dlatego też dziękuje Gosiaczek1211 za to że kiedyś o tej pani napisała a poźniej na priva mi dodatkowo ją poleciła
po czym wychodząc od fryzjera weszłam do salonu kosmetycznego i umówiłam sie tak na zdobienie paznokci i makijaż. pani również wydała mi się kompetentna i widać że nie chciała wyciągać kasy bo jak zapytałam o makijaż próby to powiedziała że fakt można to zrobić ale jak będe np miała inne wesele albo panieński żeby sprawdzić ich usługi. koszt 70zl. powiem wam ze dopiero teraz jestem zadowolona z wyboru i czuje jakieś takie bezpieczeństwo w przeciwności do poprzednich decyzji w sprawie fryzjera i makijażu. dziś natomiast kupiłam buty. nie są to typowe ślubne buty ale do mojej sukienki i stylowo i kolorystycznie będą pasować. jako ze moja suknie jest z organzy opalizujacej + ujawnia kolor ciemny ecri, różowy i łososiowy zdecydowałam się na beżowe buty które też dopasowują się do koloru dodatków. i znów jestem zadowolona z zakupu ![]() uffff ale się opisałam ale potrzebowałam podzielić się wrażeniami ![]()
#4612 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
mogłabyś napisac do ktorego salonu fryzjerskiego na bocianku się zapisałaś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zadomowienie
|
salon nina. to jest w pawilonach na konopnickiej.
#4614 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja o 16 tylko ze w rodzinnej miejscowości mojej mamy 58km od kielc ![]() ![]()
![]() |
#4616 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Zadomowienie
|
jeśli chodzi o kosmetyczkę (masz na myśli makijaż) to trzeba przejrzeć ten wątek i na 100% coś znajdziesz. najczęsciej polecana jest pani z salonu na rogu jagiellońskiej i grunwaldzkiej (p. Marta). ale znając życie to tam jest już komplet na nasz dzień. poza tym jedna z dziewczyn polecała panią kasie z kącika urody na koziej. aha i jeszcze salon na dalekiej (p. ewa pela).
#4618 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Jaki ten świat mały |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Raczkowanie
|
Fenomenka-Twoja pomoc bedzie bedzie bezcenna
![]() ![]() Karothka ![]() ![]() Doriso-Bardzo fajnie,ze udalo Ci sie zamowic suknie w tak krotkim terminie,uffff,pocieszyla s mnie ![]() Buty to dla mnie bardzo wazna czesc garderoby,uwierzcie mi dziewczyny,szalenie trudno dobrac buty kiedy mam paluszki po kilku zabiegach ortopedycznych ![]() ![]() ![]() Madziadominik-kurcze,jaka ty masz pamiec,sypiesz kosmetyczkami,jak z rekawa ![]() ![]() Lucie-albo ja przeoczylam,albo piszesz na watku slubnym pierwszy raz.jesli tak,to WITAJ ![]() Edytowane przez izus123 Czas edycji: 2008-06-22 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, niektóre salony zdzierają nawet w soboty i inne dni. Moim zdaniem zapłaciłam bardzo dużo za fryzurę próbną tzn. 120zł. a czas wykonania fryzury to 40 min. (fakt fryzura była ładna) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.