|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#4591 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 37 011
|
Dot.: Jak najbardziej "ruda" farba do w³osów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 477
|
Cytat:
Btw, pierwszy raz od niepamiêtnych czasów mam ³upie¿ ![]() ![]() ![]() ![]() Kurczê, w najbli¿szym mojemu sercu i domowi Rossmanie nie mogê znale¼æ Alterry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 | ||||
U¿ytkownik ma klikn±æ w link aktywuj±cy (mail)
Wiadomo¶ci: 13 317
|
Mnie w³a¶nie skusi³ kolor na opakowaniu i ca³kiem niez³e opinie..
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A morelkowych rudo¶ci zazdroszczê.. ![]() Cytat:
![]() ![]() Zobaczê jak bêdzie siê zachowywa³ ten odcieñ, jak bardzo ta czerwieñ siê wyp³ucze i potem zdecydujê co dalej. ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 6 498
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 38
|
dziêki to jutro sobie podjadê i wymieniê kolor
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | ||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny farby drogeryjne w wiêkszo¶ci nie rozja¶niaj±, wiêc je¶li chcecie stosowaæ to najlepiej kolor na poziomie swoich naturalnych w³osów.
---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
zawiera surfaktanty kationowe, które, przylegaj±c do ujemnie na³adowanej powierzchni w³osów farbowanych, skutecznie imituj± ochronn± warstwê .
H A I R ...and I will wear him In my heart's core, ay, in my heart of heart As i do thee... Rudy Blog...szybka pomoc fryzjerska Edytowane przez kathy579 Czas edycji: 2011-04-14 o 19:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 249
|
kathy czyli mialam sluszne obawy
![]() melina moze wlasnie od tej odzywki dostalas lupiez?? mi pantene nigdy nie sluzylo ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
W ka¿dym razie Nizoralu nie mogê u¿ywaæ bo dostajê wysypki, jutro poszukam czego¶ innego byle szybko siê pozbyæ tego dziada. Kolorem zajmê siê pó¼niej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 778
|
Cytat:
Cytat:
![]() Z tym rozcieñczaniem to tak tylko orientacyjnie pytam ![]() Cytat:
![]() Ja dzi¶ od¶wie¿a³am kolor zachwalan± przez Was Joann± ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, jaki kolor butów na wiosnê/lato bêdzie pasowa³ do zielonej sukienki? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Wtajemniczenie
|
kobiety! pomozcie, ktory Waszym zdaniem kolor warto sobie zafundowac na wiosne?? nie moge sie zdecydowac
![]() http://www.aceshowbiz.com/images/photo/emma_stone.jpg http://www.emmastone.info/images/Emma-Stone-Picture.jpg http://carmentafoya.files.wordpress....-stone-red.jpg http://www.dailymakeover.com/appImag...pr_27_2008.jpg http://por-img.cimcontent.net/api/as...8cd7837bb0.jpg http://por-img.cimcontent.net/api/as...8cd7837bb0.jpg szczegolna prosba do kathy bo wiesz jak wygladam ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zakorzenienie
|
julianna, 4 zdjêcie
![]() taki jest ![]()
![]() |
#4602 |
Wtajemniczenie
|
martolek dzieki za glos
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
Witam serdecznie ponownie
![]() Nie wiem czy kto¶ jeszcze mnie pamiêta, ale mia³am problem m.in z ja¶niejszymi koñcówkami. W za³aczniku mój nowy fryz (chwalê siê, bo strasznie mi siê podoba). I czas ju¿ by by³o je pomalowaæ. Kupi³am sobie henne z firmy Venita. I chcia³abym siê zapytaæ, czy kto¶ ni± farbowa³? http://img7.burak.pl/img/a/7/2/b/ven...aca-4-chna.jpg <- tu mój zakup. Pamiêtam te¿ tematy zwi±zane z farbowaniem hn±, jak to siê tam rozrabia etc. Kto¶ wie gdzie to mogê znale¼æ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
H A I R ...and I will wear him In my heart's core, ay, in my heart of heart As i do thee... Rudy Blog...szybka pomoc fryzjerska Edytowane przez kathy579 Czas edycji: 2011-04-15 o 08:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Julianna-p zdecydowanie 3 jest cacy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chocia¿ ka¿dy jest piêkny, rozumiem Twoje niezdecydowanie ![]() Mo¿e Ty mi doradzisz, bo na jakim¶ rudym w±tku wyczyta³am, ¿e jeste¶ posiadaczk± zielonego p³aszcza ![]() ![]() Odwa¿ny, ciekawy, ale ja niestety jestem zwolenniczk± d³ugich w³osów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
BAN sta³y
|
Orientujecie siê, czy istnieje vitality's 9,44, 9,04 lub 9,4? Widzia³am 9,34 , ale obawam sie, ze to bedzie po prostu z³oty blond, bo 8,34 ma bardzo wyra¿ny z³oty(zó³tawy) refleks a refleks miedziany jest tam baardzo s³abo widoczny. Ewentualnie mieszaniem mo¿na taki kolor uzyskaæ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4610 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 37 011
|
Mam pytanie.Wiem ¿e Moni@ u¿ywa³a jaki¶ czas temu dekoloryzatora Elgon. Podobno jak siê nie na³o¿y od razu farby to kolor ciemnieje. To prawda? Niestety z dnia na dzieñ coraz mniej podobaj± mi siê moje w³osy. S± do¶æ ciemne, prawie ¿e br±zowe z lekkimi czerwonymi refleksami. My¶la³am o zafarbowaniu na czerwono ale nie wiem jakiej farby u¿yæ po dekoloryzacji. Producent uwa¿a ¿e nale¿y u¿yæ farby o ton ja¶niejszej od po¿±danego koloru. Czyli w tym przypadku jakiej? A mo¿e po dekoloryzacji zafarbowaæ na jasny blond, odczekaæ ze dwa tygodnie i dopiero na³o¿yæ czerwon± farbê? Co s±dzicie o kolorze czerwony blond 7/5 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 22
|
Od razu z gory przepraszam jesli nie do tematu, ale przyznam sie bez bicia nie chcialo mi sie czytac tych 153 stron
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 126
|
Kyou666, odwa¿na fryzura
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=42193&page=45 Julianna, ja te¿ obstawiam 3 ![]() ![]() Martolek, ja te¿ mam zielony p³aszcz (intensywnie zielony), który wrêcz uwielbiam. W po³±czeniu z nim zawsze wygrywa czerñ (chocia¿ mo¿e to ze wzglêdu na to, ¿e czarny to mój numer 1) i uwa¿am, ¿e ona wygl±da najkorzystniej, chocia¿ p³aszcz, a sukienka to te¿ ró¿nica... Czêsto spotykam dziewczynê, która ³±czy ze sob± bardzo intensywne kolory. Czerwone buty, ¿ó³te rajstopy, zielon± sukienkê itp. Wygl±da piêknie na tle wszechobecnej szaro¶ci. Jednak osobi¶cie wolê, kiedy przy jednej rzucaj±cej siê w oczy rzeczy, pozosta³e s± bardziej stonowane. Edytowane przez siskath Czas edycji: 2011-04-15 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4614 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 715
|
HELP - mam ma³± pro¶bê - czy mog³yby¶cie siê wypowiedzieæ na temat farb FRAMESI framcolor 2001? Dzisiaj w ramach oszczêdno¶ci na fryzjerze zakupi³am tê farbê - oznaczona jest jako TRP8 dalej jest napisane 8,4 (z³oty tycjan) - nie mam pojêcia co to wszystko znaczy - pierwszy raz w ¿yciu sama bêdê farbowaæ w³osy profesjonaln± farb± i nawet nie wiem jak siê do tego zabraæ
![]() Swoj± drog± jestem mega przera¿ona tym jak bardzo popularne staj± siê rude w³osy ![]() ![]() ![]() edit: jeszcze jedna kwestia - czy mog³yby¶cie opisaæ jak siê w ogóle zabraæ do farbowania? S³ysza³am, ¿e istotne jest w jakiej kolejno¶ci i jak d³ugo siê miesza farbê z wod± utlenion±? Czy dam sobie radê sama - je¿eli chodzi o ty³? Czy odmierzaæ czas farbowania po na³o¿eniu ca³ej farby czy od momentu nak³adania? A mo¿e mog³yby¶cie poleciæ jaki¶ fajny i DOBRY filmik instrukta¿owy na youtubie? Edytowane przez metice Czas edycji: 2011-04-15 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
BAN sta³y
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
![]() |
#4617 |
Wtajemniczenie
|
kathy, melina, nicemonia, siskath dziekuje bardzo
![]() ![]() ![]() co do mody na rudy to ona odbiera nam troche "elitarnosci" ![]() martolek mam i nawet dzisiaj nosilam ten plaszczyk, on jest z mango, intensywnie zielony ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | |
BAN sta³y
|
Cytat:
![]() ![]() My¶la³am, ¿eby mo¿e zmieszaæ 9,0 lub 9,1 1:1 z 7,44 (czyli kwintesencj± miedzi ![]() btw Testy od¿ywki Chi wypadaj± pozytywnie ![]() Edytowane przez rousse Czas edycji: 2011-04-15 o 19:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 125
|
ok , nalozylam tego garniera po tej kapieli rozjasniajacej . Nie mialam niestety pieniedzy zeby sobie zamowic majirela , wiec skoro juz kupilam garniera to nalozylam .
Efekt ? jak dla mnie kolor wyszedl bomba bo taki chcialam ![]() pewnie za 2 tyg bede musiala znowu farbowac bo kolor sie wyplucze ,ale warto ![]() zalaczam zdjecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tak robi³am i zawsze co¶ przydatnego mi wyskakiwa³o ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.