![]() |
#4591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4592 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
Annabel! Będzie dobrze, na pewno!
![]()
#4594 |
Wtajemniczenie
|
ANNABEL nie smutaj się,spokojnie poczekaj na wyniki.Stan zapalny wcale nie musi świadczyc o najgorszym!Wiem bo ostatnio tez miałam kiepską cytologie.Lekarz nie widział wszystkich wyników to niech nie wymysla!
TOLA zdrówka dla mamy! OSTROWCZANKA rozumiem Cię,tez długo szukałam pracy w Lublinie.Bywały takie dni ,że naprawde łapałam doła...Nie poddawaj się jednak i nie dołuj.Trzymam mocno kciuki,napewno cos niedługo znajdziesz fajnego! YOOLIA jejku pamietam jak jeszcze niedawno pisałaś na forum będąc w ciązy a teraz wklejasz zdjęcia prawie rocznej córci!Fajniutka!Kiedys wkleiłas jej zdjęcie,jak miała pare miesięcy.Leżała na kanapie ,taka malutka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
alusia a jak Twój synio?
przyszedł nowy telewizor ![]() ![]() zapraszam na oglądanie filmów -jak w kinie ![]()
Edytowane przez jodie Czas edycji: 2008-11-25 o 16:49 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
Aaa nic ciekawego
![]() Jakoś nie mam nastroju ostatnio pisać, czytam w miarę na bieżąco ![]() W pracy nawał pracy, a w domu siedzę nad mgr i jakimś projektami na uczelnię ![]() Tola trzymam kciuki za mamę i Ciebie, żeby w końcu dolegliwości ustąpiły ![]() annabel_lee głowa do góry, na pewno wszystko pozytywnie się wyjaśni ![]() Ostrowczanka zobaczysz w końcu się uda, powodzenia ![]() jodie ładne te Twoje storczyki ![]()
#4597 |
Zakorzenienie
|
a dziękuje!chcesz to Ci kupie?:P:
dobrze ze się odezwałaś bo już miałam dzwonić - sprawdzić czy żyjesz ![]()
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
Skoro i tak już jest pesymistycznie...
Moją mamę tak boli głowa, że cały czas wymiotuje. Nie pozwoliła nikomu przyjechać do siebie, nie ma siły rozmawiac przez telefon, więc niewiele wiem... Mamy dzwonić jutro rano... Ale to nie wszystko... Jakieś dwie godziny temu zadzwoniła siostra mojego męża... Jej mąż wyrzucił ją z domu. Spakowała jedną torbę, wzięła córkę i mój mąż przywiózł je do nas. Oczywiście jest załamana, zapłakana... no masakra totalna! Przed chwilą pościeliłam im łóżko, poszła usypiać małą. Jutro idzie do pracy, mój mąż też ma kilka spraw do załatwienia, więc ja siedzę z naszą siostrzenicą. Mam nadzieję, że nie zacznę rodzić w międzyczasie... Mam ochotę zamordować tego dupka!!!!!!!!!!! Co za kretyn zasrany!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! Tak mi ich szkoda, że nie wiem...
#4599 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki, ale jedyny storczyk właśnie zdycha obok mnie - jakoś nie mam ręki do kwiatów
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dlatego nie mogłaś rozmawiać , a taki mial być cudowny...kurcze szkoda ich młoda dziewczyna i male dziecko , i jak zwykle jak trwoga to do Was.... mam nadzieje ze sie pogodzą bo Wam tez teraz potrzeba spokoju...
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie sądzę, żeby się pogodzili. I szczerze dużo lepiej dla niej byłoby, gdyby się nie pogodzili. On się nie zmieni! Nie ma szans. A jak ona ma się tak całe życie szarpać i dziecko ma ciągle być świadkiem ich kłótni, to nie ma sensu...
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
no tak wiem ze Ty byłas na nie ale może mi sie cos myli ale Twoja szwagierka nie mowiła s... to s...tamto tak zdrobniale, pamietam jak mówiła o przemeblowaniu i ze mała ma ciepły kąt...mmyslałam ze ona zadowolona - a moze sie pomyliłam
![]() |
#4603 |
Rozeznanie
|
Ale to nie wszystko...
Jakieś dwie godziny temu zadzwoniła siostra mojego męża... Jej mąż wyrzucił ją z domu. Spakowała jedną torbę, wzięła córkę i mój mąż przywiózł je do nas. Oczywiście jest załamana, zapłakana... no masakra totalna! Przed chwilą pościeliłam im łóżko, poszła usypiać małą. Jutro idzie do pracy, mój mąż też ma kilka spraw do załatwienia, więc ja siedzę z naszą siostrzenicą. Mam nadzieję, że nie zacznę rodzić w międzyczasie... Mam ochotę zamordować tego dupka!!!!!!!!!!! Co za kretyn zasrany!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! Tak mi ich szkoda, że nie wiem...[/quote] ![]() ale ty sie Tola nie stresuj za bardzo nie wolno ci, kochana, a za Mame ![]() ![]() Jodie milego ogladania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zadomowienie
|
dziewczynki, któraś pisała ostatnio, ze pracuje w firmie kurierskiej - mam sprawe na priv. jakośnie mogę znaleźc, któRa TO Z wAS, OCZY MI CHYBA SZWANKUJĄ :d
#4605 |
Rozeznanie
|
no juz myslalam, ze bede dzis pierwsza, a tu Indygo mnie ubiegla
![]() no to jestem druga ![]() dzien dobrrry ![]() Indygo ja nie wiem, czy to nie miss hot pracuje w tej firmie kurierskiej , tak mi sie wydaje. SELKA ![]() ![]() moj malz tez ma dzis urodzinki(sam nie chcce sluchac ktore ![]() ![]() Edytowane przez martynka81 Czas edycji: 2008-11-26 o 06:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry, Jakieś mam dziś takie nie bardzo samopoczucie ![]() Miłego dnia dziewczynki
![]() |
#4607 |
Rozeznanie
|
o mialam racje ze to miss hot
![]() miss hot oj wiesz co ja tez jakos tak bez humoru troche, ale to moze ta jesienno-zimowa aura daje nam sie we znaki, a jak tam malz? |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A małż - hmm już lepiej, wciąż jest na zwolnieniu, dziś idzie kolejny raz do lekarza ![]()
![]() |
#4609 | |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Cytat:
![]() Selka ode mnie rówinież najlepsze życzonka ![]() a ja dzisiaj się wyrwe z domku troche bo idziemy na tańce ![]() ![]() miłego dnia ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
Cześć Laski!!
Jodie! Może i mówiła, jakieś "pozory" czasami trzeba stwarzać, nie? Ale nigdy między nimi dobrze nie było... ![]() Selka! Wszystkiego najlepszego kochana! ![]()
#4611 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w ten chłodny poranek.
Selka- ![]()
![]() |
#4612 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry kobitki! Jestem padnięta i chce mi sie okropnie spać.
Od kilku dni szkolą nas w pracy w ramach jakichs programów z UE. W związku z tym jestem w robocie po 12h/d. Jeszcze tylko dzisiaj i nowa tura za 2 tygodnie. ![]() Tola zobaczysz z mamą wszystko będzie dobrze. A co do szwagierki to serdecznie współczuję. Cos na ten temat wiem. Moja najlepsza koleżanka jest w związku z takim dupkiem, który robi jej różne dziwne jazdy. Przez to i my jestesmy wciągani w różne niemiłe sytuacje. Annabel kochana zobaczysz wszystko bedzie wspaniale a za niecałe 9 miesięcy bedziesz nam wklejać fotki małego bobaska. Selka wszystkiego najlepszego z okazji "18tych" urodzin ![]() Ale sie rozpisałam. Zmykam do roboty ![]()
#4613 |
Zadomowienie
|
Selka
![]() ![]() Tola przykro mi, że takie rzeczy teraz na Ciebie spadają, kiedy powinnaś na spokojnie czekać na Mikusia. No i bardzo współczuję siostrze męża i jej córci ![]() Annabel na zapas się nie martw, ja w lutym miałam super cytologię a w drugim miesiącu ciąży już nie (II stopień) - ale lekarz powiedział że często tak jest w ciąży i dał mi tylko profilaktycznie jakieś leki raz na tydzień. Malkpa wytańcz się i za mnie troche ![]() A jak wszyscy narzekają to i ja troche ponarzekam ![]() ![]()
![]() |
#4614 |
Zadomowienie
|
Hej!
A ja się wczoraj pożarłam z małżem i sobie może wsadzić ten jego samochód w d ... W ogóle cały dzień był do d... ![]() Ale widzę, że u Was też jakoś niewesoło, ech ... Selka wszystkiego naj i samych szczęśliwych chwil w życiu ![]() Tola zdrówka dla mamy i cierpliwości dla rodzinki ![]() Ostrowczanka wytrwałości w poszukiwaniu pracy, wychodzi na to, że ja też będę szukać, bo mi się firma rozpada, kiedyś a właściwie rok temu była jeszcze druga na rynku lubelskim a teraz chyba upadnie ![]() Annabel będzie dobrze, zadnych czarnych myśli, trzeba Ci zaszczepić trochę optymizmu ![]() Sonia zadzwoniłam do pani Judy z Uniszowic i ma dla mnie miejsce tylko na niedzielę na 13-stą. Zapomniałam się zapytać o wodę, chlorowana czy ozonowana i ile ma stopni, była ciepła?
Edytowane przez bandola18 Czas edycji: 2008-11-26 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!
Mama dzwoniła, że juz po operacji i wszystko jest ok, ale jest bardzo osłabiona po narkozie i nie chce, żeby ją odwiedzać dzisiaj... Chyba zaczął mi odchodzić czop... a tu siedzę sama z małą, ktora jest strasznie absorbująca... Eh, mam nadzieję, że zanim jej mama nie wróci z pracy, to się nic nie wydarzy... Buźka! ![]()
#4616 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4617 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!
Selka ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Bandola nie złość się , złosć piękności szkodzi, a z pracą będzie dobrze - zdolna bestia jesteś! Cytat:
![]() a u mnie nudy....
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 |
Zadomowienie
|
Jodie thanks za wiarę we mnie
![]() Tola od odejścia czopa moze minąć jeszcze ze 2 tygonie tak więc relax. Chociaż słyszałam, że po badaniach ginków cos tam naruszą i maluchy się pchają na świat! Fajnie, że z mamą w porządku
#4619 |
Wtajemniczenie
|
Tola spokojie tak jak pisała Bandola to czop odchodzi dużo wczesniej.Mi odchodził na raty pare tyg.przed terminem.Dopiero jakby zaczeły się skurcze albo wody odeszły to wtedy bedziesz wiedziała ,że to już TO.Zresztą to nie ma tak hop siu
![]() Edytowane przez alusia* Czas edycji: 2008-11-26 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Rozeznanie
|
Ehh nie było mnie kilka dni, a tu jakoś smutno się zrobiło
![]() Annabel nie martw się kochana na zapas, to pewnie nic groźnego, oby się szybko wyjaśniło ![]() Tola trzymam kciuki za mamę, żeby szybko do siebie doszła ![]() ![]() Bandola może firma się jeszcze pozbiera, a jak nie to może to będzie pozytywna zmiana, bo na pewno znajdziesz nową pracę jakby co, może lepszą? ![]() Selka uściski urodzinowe ![]() Małpka jeśli się dobrze czujesz, to ruch nie zaszkodzi, prędzej bym się zastanawiała jak się dziecku silny hałas spodoba, ale może nie będzie tam zbyt głośno ![]() Mój mąż ma świąteczną imprezę w pracy 3 stycznia i zdziwił się wczoraj jak stwierdziłam, że się nie wybierzemy raczej. Nie wiem czy w 28 tygodniu będę mieć siłę na tańce ![]() ![]() Wczoraj w nocy wróciliśmy z Warszawy i mam wrażenie, że mi ktoś jakiegoś wirusa sprzedał, przez te parę dni pobytu poza domem, bo mnie gardlo drapie i głowa boli. Płukałam szałwią, ale na razie nie czuję poprawy ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:42.