|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!
Cytat:
Spelnienia marzen,wiele radosci i wspanialego,zdrowego Dzidziusia
|
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Widzisz Motylica.Jak wydaje nam się, ze jest źle to zawsze może być jeszcze gorzej współczucia.Kliwio sto lat!!!! ![]() dawaj po kawałeczku tortu
|
#4593 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieci są kochane mieliśmy tak intensywny weekend, ze nie mogę dojść do siebie.Byle do piątku
|
|
#4595 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
Super
z kimś nowo-poznanym? czy już go znałaś wcześniej?My w sobotę chcemy wypoczywać.W przyszłym tygodniu w środku tyg.idziemy na wesele, poprawiny, a potem moje urodziny.Znowu będzie intensywnie
|
#4597 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,ale zdjęcia sobie po przesyłaliście? wiesz żeby jakaś paskudka nie była chociaż wgląd nie jest najważniejszy
|
|
#4599 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A uroda kwestia gustu.Jak chłopak ma "to coś" w sobie to choćby miał przeciętną urodę dla nas będzie najładniejszy Będzie dobrze.Ważne, że już go lubisz
|
|
#4601 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
szczerze troszke go Olalam bo mialam P. dawnego....co z nim juz koniec...tamten obiecywal ze przyjedzie i dupa!! ![]() zoabczy sie w Sobote |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4602 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
Ehhh faceci... ![]() Kliwio pochwal się prezentami
|
|
#4603 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam czekoladę i bukiet czerwonych róż od męża [sztuk 25
]i 200zł od rodziców. I nic więcej Z mężem kiedys pojade na zakupy, ale na razie nie miałam pomysłu co chce. Może mnie na jakieś słodkości w kawiarni zabierze do tego i już. |
|
|
|
#4605 |
|
BAN stały
|
witajcie;*
ja dzis nie mogla spac...i dopiero zasnelam o 2.30 ale za to gadlam z P. i co mam mu podac jaks godzine tego spotkania...myslam o 12.00 w poludnie...bo On i tka juz po 9 rano bedzie w KRK ![]() a jeszcze mi napsial ze ma dla mnie Niespodzianke jakas...jzu sie boje co on wymyslil.... ![]() Kliwi-to duzo dostalas....mamusiu..przy szla
|
|
|
|
#4606 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Spóźnione, ale serdeczne życzenia w takim razie.Ja świętowałam wczoraj, ale u mnie prezenty skromniejsze: od rodzinki symbolicznie, coś słodkiego, a od TŻ 2 pary kolczyków
|
|
|
|
|
#4607 |
|
Zadomowienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;19613356]O, ktoś tu świętował urodzinki
Spóźnione, ale serdeczne życzenia w takim razie.Ja świętowałam wczoraj, ale u mnie prezenty skromniejsze: od rodzinki symbolicznie, coś słodkiego, a od TŻ 2 pary kolczyków [/QUOTE]Ja tez mialam wczoraj urodzinki Dostalam duzo prezencikow.Oczywiscie od mezusia najpiekniejszy-piekna kompozycja kwiatow wraz ze storaskiem,w jednej duzej szklanej misie jakby i perfum moj ukochany.Ja to Kocham storki wiec to cieszy mnie najbardziej. Od tesciow i dziadka dostalam dwa storki Pluszowego miska hehe,szlafroczek taki na lato i slodycze.Moi rodzice przyslali mi pieniazki-szkoda,ze nie bylo ich ze mna w ten dzien.Na kursie od jednej dobrej kumpelki dostalam bluzeczke,a druga przygotowala specjalnie dla mnie typowe angielskie ciasteczka z czekolada i truskawka-nawet swieczke w nie wcisla i dmuchac kazala hihi,a jej dzieci zrobily mi cudna laurke-boze myslalam,ze sie poplacze z radosci A moja przyjaciolka kupila mi dwie miski z bialej porcelany takie w ksztalcie lezki,smiala sie ze teraz nie bede chciala jej misek zakosic-bo zawsze jak u niej bylam to mowilam,ze kiedys jej je podprowadze Ehhh stara jestem.. ![]() Pozdrawiam Was cieplutko
|
#4608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tu nie nadazam kto ma na watku urodziny ![]() Ale fajne dostalas prezenty, ja tez lubie je dostawac , hehe u nas zaczelo padac, a mnie rozbolala glowa a nawet 15 jeszcze nie ma
|
|
#4609 |
|
Konto usunięte
|
Wszystkiego najlepszego!
Ja tak szczerze mówiąc, nie obchodzę zbytnio urodzin. Zwykle są one przyćmione przez Dzień Matki. A wczoraj to już w ogóle nie skupiałam się na swoim święcie, ważniejsza była dla mnie mama, która leży w szpitalu... |
|
|
|
#4610 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mrowinka Duzo zdrowia dla mamusi zycze,trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze ![]() U mnie jak na razie pogoda super(tfu tfu) Wam tez zycze Kochane Blizniaczki sloneczka i ciepelka. Buziaki
|
|
#4611 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ciekawe jaka niespodzianka?![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;19613356]O, ktoś tu świętował urodzinki Spóźnione, ale serdeczne życzenia w takim razie.Ja świętowałam wczoraj, ale u mnie prezenty skromniejsze: od rodzinki symbolicznie, coś słodkiego, a od TŻ 2 pary kolczyków [/QUOTE]To spóźnione życzenia urodzinowe Cytat:
![]() Ale się obłowiłaś super prezenty Ewulinek, a ty kiedy masz? zawsze mogę spojrzeć rok wstecz ![]() Wiem kiedy Motylica, bo mam w tym samym dniu ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Już wiem
razem Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2010-05-27 o 17:46 |
|||
|
|
|
#4612 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Goosiu ja 30 maja, a Ty? ![]() jak Wam mija wieczor?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
Ja 4 czerwca
![]() Byliśmy z Tżtem u znajomych, którzy w przyszłym tyg.biorą ślub My też jesteśmy zaproszeni Codziennie wieczory uciekają mi między palcami czas pędzi jak szalony Już prawie 22, a ja jeszcze muszę tyle rzeczy zrobić Dobrze, ze jutro piątek
|
#4615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jutro zaczynam przeprowadzkę biura. dzis przyszła półka na katalogi, jutro będę pomału się przenosić! ![]() a w weekend mam imprezę małą urodzinową ![]() także też trzeba się do tego przygotować
|
|
#4616 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i mam nadzieje ze o Moich urodzinach nie zapomniesz...ehhe witam wieczornie;* po cwiczeniach odrazu mam zabrala mnie do KLubu i tma spedzilam mile popludnie... ![]() fajna pogoda bo nie padalo a mialo
|
||
|
|
|
#4617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko kupa roboty gdybyśmy mieszkały blisko to byś miała pomoc ![]() No i urodzinki Cytat:
żarcik
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4618 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
![]() weekend jutro chcemy sobie zrobić skrzydełka na grillu do winka we dwoje szkoda, ze wypłata dopiero w poniedziałek, bo bym zaszalała
|
#4620 |
|
BAN stały
|
hejka
![]() gosia jestes??? doradzisz mi ubranko??/ na RANDKE |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

Spelnienia marzen,wiele radosci i wspanialego,zdrowego Dzidziusia

współczucia.

sa slodkieeee
mieliśmy tak intensywny weekend, ze nie mogę dojść do siebie.
z kimś nowo-poznanym? czy już go znałaś wcześniej?

,ale zdjęcia sobie po przesyłaliście? wiesz żeby jakaś paskudka nie była
chociaż wgląd nie jest najważniejszy 

zawsze mogę spojrzeć rok wstecz