|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)
Cytat:
Hmm Kasiu a co CI JEST?? to moze zobaczylabys jejs synka i byscie seidzialy w innym pokoju?? Aaaaa moze po prostu do jutra sie wykurujesz ![]()
![]() |
#4592 |
Zakorzenienie
|
nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
MAGICZNE FLUIDKI DLA MEZATKI (I MOZE KTOS JESZCZE SIE ZALAPIE; WIEC KORZYSTAJCIE!!!!)
![]() ![]() ![]() ![]() [COLOR=Black]U mnie dzis fajny dzien, bo i wczoraj idzis ominely mnie mdlosci ![]() Dzis juz nawet rano nie bylo wizyty w kibelki, mormalnie zjadlam sniadanko i pojechalam do szkoly. Fajnie, od razu humor lepszy ![]() Wszytskim chorobkim dziewczynom zycze szybkiego powrotu do zdrowia! Misiu, do szkoly jedzdze 3 razy w tygodniu po 3 godziny |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczynki
![]() Ale sie dzisiaj rozpisalyscie ![]() Marcelinko super ze juz lepiej sie czujesz ![]() Kasiasiar kuruj sie kochana,a dzieciaczka jeszcze zdazysz zobaczyc ![]() Ale mi smaka narobilas tym ptysiem,a tu tez brak takich rarytasow niestety ![]() Pomidoro udanych zakupow ![]() ![]() Nikitko to mamy ten sam problem ze skracaniem ![]() ![]() Mezatko mam nadzieje ze udalo ci sie zafasolkowac ![]() A ja kupilam dzisiaj kapuste kiszona ![]() ![]() A dzisiaj sie dowiedzialam ze kuzynka mojego tz po rocznych staraniach jest w ciazyi tak bardzo sie z tego ciesze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
juz dziewczyny jestem w domu...
z nami wszystko w porzadeczku... mialam badanie czynnosc skurczowa macicy skurczy brak, pani mnie zbadala szyjka dluga zamknieta zupelnie nic niepokojacego sie nie dzieje dzidzia tak samo w porzadeczku bledny alarm ![]() nie sa w stanie mi powiedziec od czego mam czasem takie bole w podbrzuszu pani doktor mloda kobitka sympatyczna powiedziala ze to sie zdarza jedne kobiety sa wrazliwe drugie nie.... po prostu twierdzi ze brzusio rosnie dzidzia uciska czasem na rozne narzady wiezadla sie naciagaja a dodatkowo produkowane sa rozne hormony ktore moga tez miec na to wplyw takze juz taki moj urok ![]() ale dziewczyny moze wredna bede ale myslalam ze na gupka wyjde ale slyszalam rozmowe pewnej dziewczyny w 4 tyg <hahaha> woarowala do szpitala jak by sie palilo ze byla tu godzine temu i znow chce a ta kobieta jej tlumaczy zeby ta pani nie byla smieszna bo od mc minely dopiero 4 tyg i nawet na usg nie zibacza czy ona jest w ciazy bo dziecko moze miec teraz zaledwie minimetr a ze piersi ja bola to przed okresem tez bola <hahaha> z tej rozmowy wynikalo ze kobieta dokladnie sama nie wie czy jest w ciazy a juz chce usg u nich bo ja piersi bola i ona mysli ze jest w ciazy i ze moze poronic o gaciuuuuuuuuuuuu... 20 min jej pielegniarka tlumaczyla ze pierwsze usg wykonuje sie po 7 tyg bo teraz nic nie zobacza i w ogole ale ona swoje matko jedyna niektore kobiety maja pokrecone... :/ a w ogole to widziaalm dzo ciezarnych w 9 mc i normalnie takie fajne duze brzuszki mialy moj to jak miniaturka byl hehehe
#4597 |
Zakorzenienie
|
Ray az mi ulzylo
![]() a powiedz czy masz lezec czy nie musisz????????
#4598 |
Zakorzenienie
|
Mijalea dzieki juz siadam i jem fluidki
![]() ![]()
#4599 |
Zakorzenienie
|
pani nic nie mowila ze mam lezec mam po prostu sie oszczedzac
![]() ![]() w ogole jakos spokojnie na tej izbie bylo fajnie slychac skurcze dziewczyna w 9 mc byla i co chwile pikalo ze skurcz ![]() ![]() ![]() ja juz sie nie moge doczekac kiedy ja bede w 9 ![]() a i wysylam fluidki dla was : &&&&%&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&& bierzcie ile wlezie ![]()
#4600 |
Zakorzenienie
|
Ray no to fajnie, że wszystko w porządku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zakorzenienie
|
Ray niezle nas nastraszylas
![]() ![]() a ktory masz teraz miesiac?? 7?? i na kiedy termin?? dzieki za fluidki ![]() ![]() ![]()
#4602 |
Zakorzenienie
|
zaczynam 7 mc wlasnie a termin mana 15 marca chodz ja czuje ze bedzie to wczesniej
![]() no wiem lanie mi sie nalezy hehe ale juz nie moge doczekac sie porodu... nawet sie tych boli nie boje ale juz bym chciala miec dzidziulka przy sobie jak widxe takie noworodki to juz chce zeby te 3 mc minely hihihi no ale jeszcze musze poczkac ![]()
#4603 |
Rozeznanie
|
Mężatko łap, specjalnie dla Ciebie fluidki ciążowe:
@$#%&*&&$%$##@$#^%*^&%$#% @*&**&&$^%$^%*(^))&&%*^&& $^#^#$#^$&&%&**^*^*%*%$%$ %^$&% Mam nadzieję, że przyniosą szczęście. Na pocieszenie powiem, że jednej koleżance pomogły jak wysłałam i jest teraz w 10 tygodniu ciąży ![]() A ja tak wogóle byłam dziś u lekarza i u nas wszystko jest w porządeczku ![]() Buziaczki i miłego wieczorku dla wszystkich kobitek ![]()
#4604 |
Zakorzenienie
|
Gusiu
![]() ![]() ![]() super, ze wszystko wporzadku ![]() a na kiedy masz termin???? dziewczynki a moze byscie sobie napisaly w podpisie w ktorym tygodniu/miesiacu ciazy jestescie i kiedy macie termin ![]() byloby nam latwiej heheh a tak to zameczymy was pytaniami ![]()
#4605 |
Zakorzenienie
|
Justynko, to wspaniale że wszystko w porządku
![]() ![]() Gusiu, bardzo się cieszę, że dzidzia zdrowa ![]() Asiu, a kiedy możesz już test zrobić? Misiu, krokieciki, mniami mniami ![]() ![]() A ja właśnie skończyłam robić te śledzie (4 duże słoiki mi wyszły, więc na święta jeszcze będzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
To i ja wkoncu sie odezwe,Nikitko wczoraj odrazu jak przyszlam z pracy usiadlam do kompka a tu error i nie mialam inetrnetu az do dzisiaj do 22 ,musialam dzwonic do biura obslugi klienta,facet kazal mi zmieniac jakies usatwienia bo mieli awarie i to dlatego,dzisiaj juz niby powinno byc w porzadeczku ale znowu net mi swiruje wiec nawet nie wiem czy jak napisze czy to sie pokaze Kurcze dziewczyny tyle napisalyscie ze juz nie pamietam co u ktorej sie dzialo Ale najwazniejsze ze Ray bylas u lekarza i wszystko dobrze bo juz sie martwilam co u Ciebie i w pracy nawet o Tobie myslalam a swoja droga to dobrze piszesz ze lanie porzadne Ci sie nalezy hihi
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Zakorzenienie
|
No to juz chyba lepiej z moim netem bo post wskoczyl
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko na tescior to sobie poczekamy jeszcze ze 2 tygodnie, chociaz prawde powiedziawszy to na 100% zrobie go wczesniej
![]() ale jakos nic nie czuje, a wtedy jak bylam w ciazy to czulam to od samiutkiego poczatku ![]() zobaczymy co nam z tego wyjdzie ![]() narazie to nawet nie wiem jeszcze czy to juz owulka byla czy nie..hmm i czy w ogole bedzie ![]() milej nocki dziewczynki buziolki ![]()
#4609 |
Zakorzenienie
|
Ja rowniez zycze wszystkim milej nocki i zmykam lulu
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewczynki
![]() Widzę, że wszystko wraca do normalnego rytuału czyli: Kachulka ostatnia a ja pierwsza z rana ![]() ![]() Ray, Gusiu cieszę się, że wszystko z Wami i dzidziami w porządku ![]() ![]() Miłego dnia dziewczynki ![]() Ja zaraz mykam do pracy, nie wiem czy wytrzymam tam cały dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Zakorzenienie
|
Witam was dziewczyny
![]() Ray dobrze że z dzidzia jest ok, ale kochana nie szalej bo my tu sie martwimy o ciebie. Gusia , ciesze sie ze i u ciebie jest dobrze, ale słuchaj lekarza jak karze odpoczywac to tak ma byc i juz. Asiu nie spiesz sie z testem bo to różnie bywa, co ma byc to będzie ![]() Kachula tak też myslałam że cos u ciebie jest że sie nie odzywasz, bo to przeciez nie podobne do ciebie ![]() Kinia nam się chyba zatopiła w tych kartkach światecznych ![]() Kasia to ty jeszcze dziś do pracy idziesz myślałam ze juz masz wolne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Zakorzenienie
|
Nikitko ja jeszcze dzisiaj, jutro i w sobotę
![]() ![]() Nikitko a masz jakieś szczególne plany na dzisiaj? |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kasiu a jak sie dzisiaj czujesz? Moze dasz rade iść dzidzie zobaczyć |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
niestety nie
![]() ![]() Odwiędzę ją już w nowym roku ![]() No to widzę, że teraz taki chorobowy okres ![]() Ja lecę do pracki pa pa Miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłego dnia Kasiu ![]() Niestety taki głupi okres chorobowy trzeba się wziąść za te wirusy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki
![]() w koncu mam chwile czasu, zeby cosik napisac ![]() Nikitko kartek wczoraj przygotowalam chyba okolo 200 a jeszcze cos kolo 100 pozostalo ![]() ![]() ![]() ![]() pozniej po pracy pojechalam prosto na kurs prawka (glowa po calym dniu to juz mnie tak bolala, ze myslalam, ze mi czacha zacznie dymic, ale to moze tez przez cisnienie ![]() takze dziewczynki mialam dzien caly wypelniony Ray ciesze sie, ze wszystko jest w porzadeczku z Toba i dzidzia, ale pamietaj, ze jak tylko poczujesz sie gorzej, to jedz od razu do lekarza, bo widzisz, ze nie traktuja Cie tam jak panikare, tylko wszystko dokladnie sprawdzaja, a lepiej dmuchac na zimne niz pozniej sie denerwowac, ze cos jest nie tak ![]() dziewczynki ciezaroweczki ja tez biore fluidki dla siebie, ale chce zafasolkowac po slubie, wiec na razie do spizarni je chowam ![]() Kasiasiar fajnie, z ejuz niedlugo wyjezdzasz do Polski i zjesz ulubione smakolyki, ja tez jestem lakomczuchem, takze wiem o czym mowisz, dzis np. zjadlam rano do sniadanka 2 pierniki w mlecznej czekoladzie, mniammmmmmmmmm Marcelko dobrze, ze juz lepiej sie czujesz ![]() Pomidorko ale pyszniosci przygotowalas, jak bedziesz miala chwilke czasu, to podaj prosze przepis na te sledziki, bo az mi slinka na mysl pociekla ![]() Misiu widze, ze Ty tez juz swiateczne potrawy zaczynasz przygotowywac, bo kapustka juz zakupiona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Zakorzenienie
|
hi dziewczyny
![]() bede na pewno na siebie uwazac...ale naprawde musicie uwierzyc ze ciezko jest tak lezec, w tej ciazy to sie ma wiecej energii niz ja mialam dotychczas ![]() najbardziej zdradliwy okres to jak ja teraz brzusio mam niewielki to mi zbytnio nie ciazy i sie mozna zapomniec brrr.... a tak w ogole to zauwazylam ze mi sie kosci rozchodza i one poczesci wywolywaly ten bol bo jak nogi zlacze do siebie to tak nieprzyjemny dyskomfort czuje ... :/ do tego krzyz troche boli jak za dlugo posiedze echhh jak staruszka hihihi mezatka czekamy na twojego tesciora ![]() ja sie ciagle zastanawiam nad pasemkami dziwczyny wlosy obcielam ale mam drosty swoje niby nie wyglada to zle bo ja mam ciemne i kolor ciemny to nie widac zbytnio jak obcielam wloski to wygladaja na zdrowe i blyszcza sie ladnie i tak sama nie wiem kurcze moze wkleje cos na metamorfozy i mi tez doradza hmmm... bo zawsze na ciemno farbowalam czern, sliwka a tak pomyslalam ze dlugo nie farbowalam bo pol roku to moze jak sa jasniejsze bo farba zeszla to sobie jakies pasemeczka zrobie i juz... tylko sie boje ze zaplace pieniazki a tu wyjdzie byle co brrr ![]()
#4618 |
Rozeznanie
|
Mężatko termin mam na 18 kwietnia i jestem w 22 tygodniu ciąży. Ale to można odczytać właśnie na dole
![]() ![]() ![]() Pomidrko a Ty się nie smutaj. Zobaczysz jak czas szybko zleci i zaraz podejmiecie staranka ![]() ![]() A Kinia zrobi tak jak ja. Też czekałam tylko na ślub i odstawiłam tabletki ![]() ![]() Nikitko a Ty trzymaj się dzielnie. Tydzień zaraz zleci i będziesz miała przy sobie Tz. Mojego nie było wczoraj cały dzień, całą noć i będzie dziś tak ok 17. U nas to się prawie wogóle nie zdarza żebyśmy tak sie rozstawali ale myślę, że dobrze to nam zrobiło. Troszke zatęskniliśmy za sobą hehe ![]() Ray widziałam Twoje włoski gdzieś na fotce i masz naprawdę świetny kolor. Jak dla mnie to nie musisz nic z nimi robić. No ale rozumiem, kobieta lubi się zmieniać ![]() ![]()
#4619 |
Zakorzenienie
|
gusia wlasnie te kobity to takie sa ja sama taka jestem
![]() ![]() ![]() ![]() czuje sie taka gruszeczka teraz bu... i tak chcialam sobie humor troche poprawic ale na sile nie bede ![]() ja w ogole powiem wam ze myslalam ze wczoraj na tej izbie to mnie zamkna gdzies <hahaha> jeszcze szlam do gabinetu i o malo sie nie zabilam hehehe sliska podloga byla i kozaki mialam i malo sie nie wywrocilam dobrze ze sie drzwi zlapalam ale troche noge skrecilam i mnie pobolewa dzis ![]() ale wiecie co powiedzialy ze kobiety w ciazy powinny pracowac bo im sie kanarki legna w glowie hehehe mowi ze jak tu przyjezdzaja czasem to rece opadaja doslownie co one wymyslaja z nudow ... troche w tym racji jest bo ja sama sie nudze to tez wymyslam hihihi
#4620 |
Zakorzenienie
|
dobra ja musze posprztac sie umyc i potem do was zajrze jak dobrze w koncu moc chodzic
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.